Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο THIERRY ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ I

Συντάχθηκε από τον Θέμη 
 
Βρίσκομαι στο Παρίσι για ένα πενθήμερο με τη γυναίκα μου. Η εκδρομή ήταν οργανωμένη από εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λ.π αλλά η παραμονή στο Παρίσι ήταν free. Μουσεία, εκδρομές και τέτοια ήταν extra που αν ήθελες δήλωνες, πλήρωνες και συμμετείχες. Εμείς θέλαμε να δούμε την πρωτεύουσας της Γαλλίας και τον κόσμο της όπως γουστάραμε κι όχι σαν πρόβατα που τα οδηγούν οι τσοπάνοι τουριστικοί πράκτορες. Θέλαμε να μιλήσουμε με κόσμο  αφού ξέρουμε Γαλλικά, να δούμε συμπεριφορές, να αισθανθούμε τον αέρα και τον αισθησιασμό τη πόλης. Επίσης πρέπει να σας πω ότι είμαστε ένα απελευθερωμένο ζευγάρι που διαρκώς δοκιμάζουμε καινούριεα πράγματα κυρίως γύρω από το sex. Όπως θα καταλαβαίνετε ένα πενθήμερο στο Παρίσι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία γι’ αυτό. 
Ας μην πολυλογώ όμως είμαστε ο Θράσος και η Βιβή ένα πολύ όμορφο και  sexy ζευγάρι που χαιρόμαστε τον έρωτα για πολλά χρόνια. Κάνοντας μια βόλτα από την αρχή στους δρόμους του Παρισιού, σχολιάζαμε τον κόσμο που υπάρχει  στους δρόμους και εκφράζαμε σκέψεις και φαντασιώσεις που μας έρχονταν στο μυαλό με το κάθε πρόσωπο. Αυτό το τελευταίο είναι ένα παιχνίδι που κάνουμε συχνά όταν βγαίνουμε έξω και προκαλεί ο ένας τον άλλον άγρια ανεβάζοντας την επιθυμία στα ύψη.
Εκεί που περπατούσαμε στο Quartier Latin, το βλέμμα της γυναικάς μου πέφτει σε έναν μαύρο τύπο που απολαμβάνει τον καφέ του καθισμένος έξω σ’ ένα café. Μόνο και μόνο από το βλέμμα της κατάλαβα πως αυτός ο τύπος θα αποτελέσει το κυρίως θέμα του παιχνιδιού μας εκείνη την ημέρα. Τον περιεργαζόμαστε από μακριά ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην αρχή, αδιάκριτες μετά ενώ ήδη είχαμε αρχίσει τα σχόλια γι αυτόν αλλά δεν μείναμε μέχρι εκεί. Πάμε λοιπόν και καθόμαστε στο διπλανό τραπέζι από τον τύπο και παραγγελθούμε δυο καφεδάκια. Λέγαμε τα συνηθισμένα χαζά μας όταν η Βιβή με ύφος σοβαρό και λόγο στακάτο μου είπε στα ίσια ότι θέλει να πάρει τον τύπο. Σάστισα αλλά το ύφος της δεν άφηνε αμφιβολία πως το εννοεί απόλυτα. Καλές οι φαντασιώσεις, καλά τα παιχνίδια, καλό και το cybersex αλλά τώρα ήθελε να βιώσει την πραγματικότητα. Δεν  με άφησε να συνέλθω και μου είπε στα ίσια ότι ήθελε να πάει πρώτα μόνη της στο ξενοδοχείο και να πηδηχτεί μαζί του ενώ αργότερα θα πήγαινα  κι εγώ για να συμμετάσχω κάνοντας παρτούζα τριολέ. Έτσι   μiας κι ήμασταν και σε άγνωστο μέρος όπως είπε η Βιβή δεν χάσαμε χρόνο, αυτή δεν έχασε δηλαδή και με μια απλή ερώτηση για το Παρίσι που ήταν αρκετή καταφέραμε!!!! να γνωριστούμε……με τον Thierry, όπως τον έλεγαν. 
Σε λίγο πήγα  στη τουαλέτα, μετά από νόημα που μου έκανε η Βιβή, για να της δώσω χρόνο να μπει στις λεπτομέρειες της ‘συνάντησης’ με τον Thierry Δεν το δέχτηκα με χαρά αλλά τι να κάνω; Αμηχανία, σαστιμάρα και καύλα αλληλοσυγκρουόταν μέσα μου.
Όταν γυρνάω στο τραπέζι  η γυναίκα μου είπε ότι το ‘κονε’ έγινε κι άρχισε να μου αναφέρει τις λεπτομέρειες. Με το σχέδιο της εγώ θα έπρεπε φύγω νωρίτερα με μια  πρόφαση,  να κάνω μια βόλτα ώστε να τους αφήσω μόνους στο δωμάτιο για κάποια ώρα και να γυρίσω στο ξενοδοχείο. Εκεί αντέδρασα. Ωραία η απελευθέρωση στο sex, ωραία κι η καβάλα με τον αράπη αλλά να μη καρφωθούμε κιόλας. Υπήρχαν και Έλληνες στην εκδρομή που έμεναν στο ξενοδοχείο μη μας δει και κανένα μάτι και γίνουμε ρόμπες. Η reception του ξενοδοχείου ήταν στενάχωρη κι όποιος έμπαινε γινόταν αμέσως αντιληπτός. Αν έμπαινε η Βιβή με τον Thierry κι ανέβαιναν μαζί θα έδειχναν φανερά πως πάνε για καβάλα. Αν μπαίναμε κι οι τρεις ότι πάμε για παρτούζα. Αν ο Thierry ερχότανε μόνος και μας ζητούσε στη reception θα καρφωνόμαστε. Αν προσπαθούσε να ανέβει στα κρυφά επάνω θα τον σταματούσαν οπωσδήποτε αφού θα τον βλέπανε υπάλληλοι και πελάτες. Κώλωσε με τα επιχειρήματα αλλά για λίγο. Το θηλυκό της μυαλό κι η καύλα της βρήκαν λύση. Θα πηγαίναμε οι δυο μας μαζί στο ξενοδοχείο. Αυτή θα ανέβαινε με το ασανσέρ στο δωμάτιο κι εγώ θα πήγαινα από την σκάλα στο μπαρ-τραπεζαρία που βρισκόταν στο πρώτο πάτωμα. Ο Thierry θα ερχότανε αργότερα στο μπαρ που αυτή την ώρα δεν είχε κίνηση και κανείς δε θα του ζητούσε τίποτα γιατί ήταν ελεύθερα. Με τρόπο θα του έδινα εγώ το κλειδί του δωματίου και σε λίγο αυτός θα έφευγε προς την σκάλα. Με προσοχή μην τον δει κανείς θα έστριβε προς τα ασανσέρ απ’ όπου δεν υπήρχε οπτική επαφή από τον πάγκο του μπαρ και θα ανέβαινε πάνω. Θα άνοιγε με το κλειδί και θα έμπαινε στο δωμάτιο που θα περίμενε αυτή. Εγώ θα πήγαινα αργότερα, θα χτυπούσα  για να μπω. 
Δεν είχα άλλα επιχειρήματα κι έγινε έτσι όπως το ήθελε η Βιβή. Τα πάντα γίνανε ομαλά ο Thierry χάθηκε στη στροφή για τα ασανσέρ χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Είχα σκοπό να περπατήσω καμιά μισή ώρα για να τους αφήσω και να πάω μετά στο  ξενοδοχείο αλλά η καύλα μου δεν με άφηνε. Ο πούτσος μου είχε γίνει τούρλα από την στιγμή που είδα τον Thierry να χάνεται στο ασανσέρ. Σκεπτόμουν τη Βιβή να παίζει  με το μαύρο γαμιά της και να ζει μια φαντασίωση κι είχα τρελαθεί. Επιτελούς  δεν άντεχα άλλο. Κατεβαίνω, βγαίνω από το ξενοδοχείο, αγοράζω τσιγάρα και γρήγορα-γρήγορα ανεβαίνω στο δωμάτιο. Χτυπώ. Τίποτα. Ξαναχτυπώ. Τίποτα. Παίρνω τη γυναίκα μου στο κινητό. Το σηκώνει. Της λέω ότι περιμένω έξω από το δωμάτιο. Μου ζητά ακόμη λίγο χρόνο. Αρνούμε γιατί κινδυνεύουμε να καρφωθούμε. Περιμένω λίγο κι η πόρτα ανοίγει. 
Τρελάθηκα. Ο Thierry όρθιος, με την πλάτη προς εμένα να απομακρύνεται με αργά συρτά βήματα. Η γυναίκα μου στα τέσσερα να τον τσιμπουκώνει και να κάνει με τα γόνατα βήματα προς τα πίσω. Τσιμπουκωτό τον έφερε ν’ ανοίξει, τσιμπουκωτό τον γύριζε προς τα μέσα. Δεν ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο. Μπαίνω, κατεβάζω  το παντελόνι μου κι αρχίζω να την παίζω με αυτό που βλέπω. Η γυναίκα μου στα τέσσερα στο κρεβάτι πια συνέχιζε να τον τσιμπουκώνει. Έχω αρχίσει και καύλωνω περισσότερο με αυτό που βλέπω. Η Βιβή να προσπαθεί να βάλει όλο το δαυλί του αράπη μέσα στο στόμα της. Τα μάτια της να έχουν πεταχτεί έξω, ο λαιμός της να έχει φουσκώσει από τον πούτσο του γαμιά της κι αυτή να έχει πετάξει όση γλωσσίτσα μπορούσε για να γλύψει και τ’ αρχίδια του που κρέμονταν. Ο Thierry γούσταρε κι έκανε το παιχνίδι πιο δραματικό με το να της κλείνει την μύτη για να μην ανασαίνει μέχρι σπασμού. Οι ρώγες της είχαν καυλώσει κι είχαν σηκωθεί σαν πολυβόλα. Ο Thierry το είχε αντιληφθεί και της τις χάιδευε, τις έτριβε, τις ζουλούσε κι είχε βάλει το άλλο χέρι  του σ’ ένα ποτήρι Perrier με λεμόνι και τις έσταζε πάνω τους. Είχανε κοκκινίσει λες και θα αιμορραγούσανε. Τότε η Βιβή άρχισε να έχει σπασμούς από τους οργασμούς που την κυρίευαν. Διέκρινα να κυλούν τα υγρά της από την εσωτερική πλευρά των μηρών της. Έπεσε με το στέρνο στο κρεβάτι για να πάρει ανάσες αλλά παρέμεινε στα τέσσερα.  
Ο Thierry δεν είχε χύσει ο πούστης αλλά διέκρινα ότι φορούσε ένα δερμάτινο  δαχτυλίδι που του κρατούσε τον πούτσο και τ’αρχίδια δεμένα. Τότε βλέπω να την παίρνει και να τη γυρνάει και να της τον χώνει πισωκολλητά  κι αρχίζει να της γάμαει το μουνάκι της ενώ αυτή συνεχίζει ακόμη στα τεσσερα. Τι τέσσερα δηλαδή τα γόνατα της ήταν στη θέση τους αλλά μπροστά ακουμπούσε με το κεφάλι και το στήθος καθώς τα χέρια είχαν πάει προς τα πίσω για να τραβάνε τα κωλομέρια τους με σκοπό να διευκολίνει τον πούτσο του να χωθεί πιο μέσα. Βογκούσε και σπαρταρούσε στην κάθε ψωλιά ενώ αυτός της έριχνε σφαλιάρες στον κώλο και καύλωνε ολο και πιο πολύ. Πήρα τα μαξιλάρια και τα έβαλα κάτω από το κεφάλι και το στήθος για να στηθεί καλύτερα τότε αυτή γυρνάει και μου ρίχνει ματιές.  Βλέποντας την καυλα στο πρόσωπο της, την ώρα που είμαι έτοιμος να χύσω βάζω το καυλι μου στο στόμα της για να τελειώσω. Χύνω, χύνω και τα ρουφάει όλα, τα καταπίνει με βουλιμία ενώ ο μαύρος συνεχίζει να την πηδάει  κι αυτή συνεχίζει να γλύφει το καυλι μου και τα χυσια μου…. 
Με το που τελειώνω ανάβω τσιγάρο κι αράζω λίγο μέχρι να ξανά καυλώσω.  Παίρνοντας τους μάτι νόμιζα πως έβλεπα τσόντα  live με τη Βιβή να είναι καυλωμένη όσο ποτέ από το γαμησι  που της έριχνε ο Thierry. Χάιδευα το καυλι μου και μπάνιζα όχι μόνο τη γυναίκα μου αλλά και τον πουτσο  του μαύρου που της έσκιζε το μουνακι ενώ αυτή μες τη καυλα μου φώναζε …
-«Γουστάρεις μωρό μου που με βλέπεις να γαμιέμαι; Γουστάρεις που βλέπεις το μουνάκι μου να σκίζετε; Γουστάρεις που το βλέπεις να χύνει για το γαμιά μου; Γουστάρεις να σου γαμιέται η γυναίκα άντρα μου ε; Παίξε το πούτσο σου μωρό και κοιτά με την καριόλα τι γαμήσι τρώω…»
Κάποια στιγμή σηκώνετε από το κρεβάτι κι έρχεται στη πολυθρόνα που καθόμουν γυρίζει και μου λεει…
-«Γλύψε μου το κωλαράκι καυλα μου..θέλω να μου το σκίσει ο γαμιας που μου βρήκες..»
Είχαμε ξεφύγει κι εγώ η γυναίκα  μου. Σηκώθηκα, γονάτισα κι άρχισα να της γλείφω τον κώλο και σιγά-σιγά να χώνω τη γλώσσα μου στη κολωτρυπιδα της. Μούγκριζε ενώ ο αράπης ξάπλα ανάσκελα στο κρεβάτι έπαιζε τον πούτσο του που του ήταν κατάρτι.   Τότε η Βιβή με αφήνει πάνω στο κρεβάτι και πάει και καβαλάει το καυλι του Thierry. Βολεύεται κι αρχίζει να τον γάμαει στο δικό της ρυθμό και στη δική της καύλα. Χτυπιέται πάνω στο δαυλί,  καρφώνεται και σπαρταράει. Μέσα στο λυγμό της ηδονής της μου λέει.
-«Καύλα μου,  σκύψε και γλύψε τον κώλο μου και μπάνιζε και τον  μαύρο πουτσο του   να μου γαμαει τη μουναρα…»
Ανταποκρίθηκα και σύρθηκα στο κρεβάτι, έφτασα τον κώλο της κι άρχισα να τον γλύφω και να τον παίζω με την γλώσσα μου. Την έγλυφα κι έπαιρνα μάτι. Θαυμάσιο θέαμα. Ο πούτσος σαν έμβολο έμπαινε μέσα της και της πετούσε τα χείλια έξω μαζί με τα υγρά της. Τα αρχίδια του είχανε μπλαβίσει από το δέσιμο, και την καύλα κι είχανε γίνει σαν δυο μεγάλα δαμάσκηνα. Δεν άντεξα έσκυψα παρακάτω κι άρχισα να του γλύφω τ’ αρχίδια χωρίς βέβαια να ξεχνώ και την κωλοτρυπίδα της. Η δίκια μου το κατάλαβε 
-«Γλύψε και το μουνί μου μαζί, και το μουνί μου μαζί»
Δεν την άφησα παραπονεμένη, δεν μπορούσα πια. Έγλυφα μουνί, μουνόχειλα, πούτσο, μουνόχυμα και κώλο μαζί. Σε λίγο σηκώθηκε από το καυλί του, του βγάζει την καπότα και λέει …
-«Έλα καυλα να του πάρουμε τσιμπούκι μαζί» 
Χωρίς να μου αφήσει περιθώριο να επιλέξω μου τον βάζει στο στόμα κι αρχίζουμε να τον γλύφουμε και να τον τσιμπουκώνουμε μαζί. Ούτε και  ξέρω ποση ώρα κράτησε αυτό σίγουρα όμως μέχρι που ένοιωσα τα χυσια του στο πρόσωπο, στο στόμα και το σώμα μου και τη γυναίκα μου να ορμάει να με γλύφει παίρνοντας τα χύσια του γαμιά της κι αυτή. Χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε της σηκώνω ψηλά τα ποδιά και βάζω το καυλι μου στον κώλο της και χυνω…χυνω..μέχρι που στεγνώνω. Ξαπλώσαμε να βρούμε την ανάσα μας. Ηταν μόλις το πρώτο βράδι……………………
Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου