Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΕΓΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ‘ΓΕΡΑΜΑΤΑ’

Συντάχθηκε από την eliza4k

Με λένε Ελίζα και παρακολουθώ το site σου πολλά χρόνια. Έχω ταξιδέψει ερωτικά πολλές φορές με τις ιστορίες των φίλων αλλά ποτέ δεν τόλμησα να γράψω την δική μου ιστορία. Είναι η ντροπή; Είναι η συστολή; Είναι ο φόβος να αντιμετωπίσω τις κρίσεις και τις επικρίσεις των φίλων αναγνωστών; Δεν ξέρω. Αποφάσισα όμως ότι αφού αυτή είναι η ζωή μου και την χαίρομε θα πρέπει να έχω και το θάρρος να την δημοσιοποιώ. 
Είμαι 57 χρονών και παντρεμένη 30 χρόνια με τον ίδιο άντρα, τον Βύρωνα. Πότε δεν απάτησα τον άντρα μου και πιστεύω ότι δεν με απάτησε κι αυτός. Η ερωτική μας ζωή ήταν ενδιαφέρουσα και θερμή στην αρχή. Μετά με την γέννηση του γιού μας, την ανατροφή και την επιμέλεια του και κάποια οικογενειακά προβλήματα λίγο αποπροσανατολισθήκαμε. Μετά όμως την εισαγωγή του γιού μας σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και την υποχρεωτική του απουσία από το σπίτι η σεξουαλική μας ζωή ξανάγινε ενδιαφέρουσα και ποθητή. Μπορώ να πω και πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη από πριν. Τώρα υπήρχε η πείρα κι ένα σπίτι δικό μας. Η κουζίνα, το χωλ, το μπάνιο, το σαλόνι. 
Πριν όμως συνεχίσω θα πρέπει να σας σκιαγραφήσω λίγο τους εαυτούς μας. Ο άντρας μου είναι 1.80 μ, εύρωστος αλλά όχι χοντρός. Εγώ είμαι 1.66 μ, συμπαθητική για να μη μπω όμορφη με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι ότι δείχνω πολύ μικρότερη. Έχω σφριγηλό σώμα χωρίς ζάρες και κυτταρίτιδα, ποτέ δεν είχα. Έχω 5-7 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος αλλά αυτό μου χαρίζει αντί να με αφαιρεί. Νομίζω ότι αυτό είναι κληρονομικό κι όχι αποτέλεσμα φροντίδας. Δεν έχω κάνει ποτέ μου spa, σάουνες, τζόκινγκ, γυμναστική και τέτοια. Κολύμπι κάνω για τρεις μήνες το καλοκαίρι, περπάτημα και τις δουλειές στο σπίτι. Ούτε η δουλειά μου δεν είναι κινητική. Εργάζομαι σπίτι σαν μεταφράστρια γαλλικών, απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας είμαι άλλωστε, αλλά παράλληλα είμαι και σημειολόγος-γραφολόγος. Έχω 2-3 γραφεία που συνεργάζομαι και δεν έχω κανένα βαρύ επαγγελματικό φόρτο. 
Άμα είμαι ντυμένη καλά, όχι προκλητικά ή πρόστυχα, τραβάω τα μάτια των αντρών χωρίς να το επιδιώκω. Έχω ωραίο, μεγάλο και αφράτο στήθος και δυο ρώγες που γίνονται καρφιά μόλις ερεθιστούν λίγο. Έχω λίγο κοιλίτσα αλλά μου δίνει χάρη και σεξαπίλ όταν συνδυάζεται με τον τουρλωτό πισινό μου. Μπορεί να σας φαίνεται ότι περιαυτολογώ αλλά κανείς ή καμιά άμα με βλέπει δεν με κάνει πάνω από 45 ή 47 χρονών ενώ πολλοί είναι που μου ζητάνε ταυτότητα όταν τους λέω πόσο χρονών είμαι.
Όλα ξεκίνησαν πριν 3 ακριβώς χρόνια. Ο άντρας μου ξαφνικά παρουσίασε κάποια βλάβη στο πουλί του κι έπρεπε να κάνει μια εγχείρηση. Πράγματι βρήκαμε γιατρό και σε ιδιωτικό θεραπευτήριο κάναμε την εγχείρηση που όπως μας είχαν διαβεβαιώσει ήταν απλή και χωρίς επιπλοκές. Σε δύο μέρες ήμασταν σπίτι αλλά μας είχαν απαγορέψει το σεξ για 15 μέρες. Όλα πήγαν κανονικά αλλά όταν μας επέτρεψαν την σεξουαλική επαφή του άντρα μου δεν του σηκωνόταν με τίποτα. Οι γιατροί το απέδωσαν σε άγχος, του έδωσαν και το μπλε χάπι αλλά ο καιρός περνούσε και δεν γινότανε τίποτα. Είχε διάθεση, είχε επιθυμία αλλά το καυλί του έβλεπε το πάτωμα. Εγώ προσπαθούσα να βοηθήσω. Τον προκαλούσα, τον έπαιζα αλλά τίποτα. 
Εκείνο το διάστημα είχε γυρίσει κι ο γιός μας στο σπίτι αφού μετά τις σπουδές και τον στρατό έμενε σπίτι μέχρι να βρει δουλειά και φτιάξει το δικό του σπιτικό. Σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιούσα για να βοηθήσω υπέθεσα ότι ένας διαφορετικός χώρος που θα μας εξασφάλιζε την ελευθερία ίσως βοηθούσε. Ο χώρος υπήρχε. Ένα παλιό 3ράκι  στο κέντρο, 65 μ2 με δυο δωμάτια και μια σαλοκουζίνα, κληρονομικό του άντρα μου, ήταν ότι έπρεπε. Ήταν ξενοίκιαστο για δυο χρόνια κι ήθελε διορθώματα. Πολύ γρήγορα επιμελήθηκα την διακόσμηση, επέβλεψα τις εργασίες και το μεταμόρφωσα σε μια φωλίτσα για ‘άγριο’ σεξ. 
Πράγματι εκεί προσπάθησα μ’ όλους τους τρόπους για να σηκώσω ξανά το καυλί του, για να τον φέρω πάλι στην χαρά και την ευχαρίστηση του έρωτα και του σεξ. Προσπαθούσα, το στόμα μου είχε πιαστεί από τις πίπες και τα σαγόνια μου πονούσαν από το τρομπάρισμα. Τον λυπόμουνα, τον πονούσα, δεν μπορούσα να τον βλέπω μελαγχολικό κι απελπισμένο, φοβόμουνα. Προσπαθούσα, βλέπαμε τσόντες, του αναπαρήγαγα τις ιστορίες των φίλων που διάβαζα στο site σας, τον προκαλούσα. 
Άρχισα να παίρνω μέσα μου πλαστικά ομοιώματα πούτσων μεγάλων πορνοστάρ και να τον προκαλώ. Του έδινα θέαμα κι εκτιθόμουνα συνέχεια στα μάτια μου αφού κατέθετα μύχιες σκέψεις αλλά δεν με ένοιαζε. Ήθελα να ξαναδώ τον πούτσο του να παίρνει τα ύψη. Ήθελα να ξαναδώ τον 20άρη του καμαρωτό και κόκκινο από την καύλα. Δεν λέω, την έβρισκα να χύνω πάνω στον πλαστικό πούτσο που γέμιζε το μουνί μου με τα μάτια του καρφωμένα πάνω μου. Όμως αμέσως η χαρά όμως γινότανε λύπη από την αποτυχία να του σηκωθεί. 
Κακά τα ψέματα είναι υπέροχο να χύνεις πάνω σ’ ένα ζεστό πλαστικό πούτσο που έχει καλουπώσει την τρύπα σου. Είναι υπέροχο να το κάνεις στην μούρη του κάτω από το λάγνο και καυτό βλέμμα του.  Είναι υπέροχο να τον προκαλείς αλλά κάτι λείπει. Λείπει το μικρό ανθρώπινο χάδι, το ένα φιλί, το ελάχιστο γλύψιμο, μια στιγμιαία διείσδυση. Λείπει η θρυαλλίδα, η στάλα που θα μεταλλάξει την αγχωμένη και μοναχική μαλακία, σε έρωτα, συνεύρεση και συνουσία.
Ο χρόνος περνούσε κι εγώ συνέχιζα να προσπαθώ εκθέτοντας τον εαυτό μου με όλο και πιο τολμηρά παιχνίδια, με όλο και πιο σκληρές τσόντες με όλο και πιο προκλητικές ιστορίες. Τώρα έλεγα τις ιστορίες σε πρώτο πρόσωπο. Έπαιζα εγώ, πηδιόμουνα εγώ, πρωταγωνιστούσα εγώ. Με άγνωστους και φανταστικούς παρτενέρ πάντα. Τον ντελιβερά, τον υδραυλικό, τον μανάβη, τον ταχυδρόμο, τον άγνωστο στο λεωφορείο. 
Όταν κάποτε, σε στιγμή έντασης και ηδονής μου ζήτησε να προσωποποιήσω τον εραστή μου σε πρόσωπο γνωστό που γούσταρα, αν και κώλωσα μέσα μου, απάντησα τον Φώντα. Τότε για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες έχυσε. Δεν το πίστευα. Δεν του σηκώθηκε βέβαια κανονικά αλλά έχυσε. Χαρήκαμε. 
Σίγουρα χαρήκαμε αλλά εγώ μέσα μου ένοιωθα κάτι. Ένοιωθα ότι είχα περάσει την γραμμή, είχα περάσει το κόκκινο, είχα εκτεθεί. Δεν ξέρω γιατί δέχτηκα να προσωποποιήσω την επιθυμία. Δεν ξέρω γιατί είπα τον Φώντα. Ίσως γιατί τον παράτησε η γυναίκα του αφού του είχε πηδηχτεί 3-4 φορές κι ας την συγχώρησε.  Ίσως γιατί έμαθα τελευταία ότι δεν τον παράτησε γιατί ήταν κακός εραστής, το αντίθετο είναι και προικισμένος αλλά η κυρία γουστάρει γυναίκες και του έφυγε με μια Σλοβένα τουριστική πράκτορα. Δεν ξέρω πάντως γιατί. Ο Φώντας είναι ένας συνάδελφος και φίλος του άντρα μου, 50 περίπου χρονών που έρχεται αρκετές φορές στο σπίτι για να δουν ποδόσφαιρό. Δεν είχαμε οικογενειακές σχέσεις. Την γυναίκα του την ήξερα κυρίως από γιορτές της υπηρεσίας και δεν είχαμε ανταλλάξει επισκέψεις. Είναι γεροδεμένος, πρώην νταλικέρης αλλά πολύ συναισθηματικός. Τον είχαμε και τον παρηγορούσαμε όταν του την έκανε η γυναίκα του.
Αυτό που έγινε με την προσωποποίηση στον Φώντα με είχε πειράξει. Έτσι 3 μέρες μετά όταν ξαναβρεθήκαμε στην ερωτική μας φωλιά κι ο άντρας μου, μου ξαναζήτησε ιστορία και σκηνικό με τον Φώντα εγώ αρνήθηκα. Δεν επέμεινε αλλά η ψωλή του έπεσε και δεν ξανασηκώθηκε. Λυπήθηκα, απογοητεύτηκα αλλά σ’ αυτά προστέθηκε κι η ενοχή. Τι κι αν κατάλαβα την βλακεία που έκανα, τι κι αν επανήλθα γρήγορα, τι κι αν οι ιστορίες πια είχαν άγριες φαντασιακές σκηνές με τον Φώντα, τίποτα. Η πούτσα του Βύρωνα δε σηκωνότανε με τίποτα,  η μελαγχολία του μεγάλωνε κι οι συναντήσεις μας αραίωναν. Κάκιζα τον εαυτό μου, τα ηλίθια ταμπού μου και την πουριτανική σεμνοτυφία μου. Κάκιζα το μυαλό με την επηρεασμένη από τα κόμπλεξ λογική που έφραζαν το δρόμο στον αισθησιασμό και τον έρωτα. Εστί συνέχισαν τα πράγματα τους μήνες που πέρασαν ώσπου μια μέρα συνέβη κάτι που μου άλλαξε ή καλύτερα μας άλλαξε την ζωή. 
Ήταν μια βροχερή νύχτα γύρω στις 8 μμ όταν γυρίζαμε από κάτι εγκαίνια. Περνούσαμε από το κέντρο για να πάμε στα νότια προάστια της πόλης, στο σπίτι μας. Ήμουνα ερεθισμένη, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ίσως έφταιγαν οι δυο βδομάδες που είχαμε να βρεθούμε στην φωλιά. Ίσως οι βότκες που είχα πιει χωρίς να φάω έπαιξαν το ρόλο τους. Δεν ξέρω. Του ζήτησα να πάμε για ‘μπιρίμπα’, έτσι το λέγαμε το ‘πάμε να γαμηθούμε στην φωλιά μας’, δέχτηκε. 
Ξεκινήσαμε με φιλιά, κυρίως από την πλευρά μου, είδαμε λίγο τσόντα κι ύστερα λίγο χάιδεμα, πίπες χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια μουσική, στριπτήζ, προκλητικά εσώρουχα μέχρι να ξαπλώσω στον ντιβάνι και να πάρω μέσα μου ένα πλαστικό πούτσο μπροστά στα μάτια του. Άρχισα να του λέω μια ιστορία. Την θυμάμαι και τώρα την ιστορία, ‘Εμείς οι ναυτικοί λεγότανε’. Δυο 60ρηδες ναυτικοί στο Πέραμα δούλευαν σαν φύλακες αγκυροβολημένου πλοίου. Ο ένας παντρεμένος ο άλλος ελεύθερος την έβρισκαν με το να φαντασιώνονται ότι πηδάνε μαζί την γυναίκα του ενός. Τελικά η φαντασίωση τους έγινε πραγματικότητα όταν η κυρία ανέβηκε στο καράβι και γίνανε ένα κουβάρι. Πηδιόντουσαν για τρεις μέρες χωρίς σταματημό. Η ιστορία ήταν σπέσιαλ, η καύλα μου έντονη, εγώ φευγάτη όταν άκουσα τον Βύρωνα να μου λέει πνιχτά
-«Εσύ θα το έκανες;»
-«Ποιο;» είπα γιατί αρχικά δεν κατάλαβα τι έλεγε
-«Να πηδηχτείς μ’ εμένα και τον φίλο μου;»
-«Ναι» είπα κοφτά απαγορεύοντας την λογική να μπει στον διάλογο.
-«Κι αν ήταν αυτός ο φίλος μου, ο Φώντας;»
-«Ναι» είπα
-«Κι αν εγώ δεν μπορούσα, θα πηδιόσουνα μαζί του μπροστά μου»
-«Ναι» απάντησα
-«Θα ήθελες να φωνάξω τον Φώντα τώρα»
-«Ναι» 
Δεν μέτρησα την απάντηση και το κατάλαβα όταν ο άντρας μου κάλεσε με το κινητό τον Φώντα να έρθει. Είχα εγκλωβιστεί ή το ήθελα; Δεν ξέρω αλλά δεν θα την ξανάσπαγα στον άντρα μου για τίποτα πια. Ντράπηκα, κόπηκα κι ένοιωσα αγωνία. Άναψα τσιγάρο και πήγα να βγάλω τον πλαστικό πούτσο από μέσα μου. Ο άντρας μου με απέτρεψε και μου είπε να συνεχίσω να καπνίζω και να παίζω. Έβαλε και το τσιγάρο μου στην άκρη μιας μακριάς πίπας. Συνέχισα κι ηδονή ξανάρθε. Το κουδούνι με τάραξε κι ένοιωσα αμηχανία ειδικά όταν είδα μπροστά μου στο μισοσκόταδο τον Φώντα. Αυτός δεν κώλωσε, έσκυψε λίγο και με φίλησε. Με το χέρι του μου χάιδεψε τον ώμο. Είδα το λάγνο βλέμμα του άντρα μου κι ηρέμησα. Τα φιλιά έγιναν πιο ρουφηχτά, υγρά κι οι γλώσσες μας έπαιξαν. Ανταποκρίθηκα. Η θερμοκρασία ανέβηκε. Τα φιλία πλήθυναν  και τα χείλη μου χάσανε κάποια στιγμή τα δικά του. Τα ξανάνοιωσα στον λαιμό μου, στο μπούστο μου, στα στήθη μου, έκαναν μια στάση στις ρώγες μου και έπαιξαν μαζί τους κι ύστερα κινήθηκαν πιο κάτω, πιο κάτω, πιο κάτω, στον ομφαλό, και κάτω, κάτω, κάτω. Τα πόδια μου άνοιξαν. Το μουνί μου γεμάτο με το πλαστικό ομοίωμα πρόβαλε αυθάδικά. Το θαύμασε για στιγμές κι ύστερα άρχισε να γλύφει ότι έμενε ακατάκτητο. Έγλυφε με βουλιμία σαν το παιδί που έκλεψε το βάζο με γλυκό και θέλει να προλάβει να φάει όσο μπορεί περισσότερο πριν του το πάρουν. Εγώ δεν είχα όμως καμιά διάθεση να του το πάρω ας το έτρωγε όλο. Είδα τα μάτια του άντρα μου να ρουφάει την εικόνα μου και έχυσα. Ο Φώντας συνέχισε να γλύφει, εγώ να χύνω. Αφέθηκα. Κάποια στιγμή τον ένοιωσα μέσα μου. Ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και χοντρός. Ζορίστηκα λίγο αλλά τα υγρά μου τον διευκόλυναν. Άρχισε να με πηδάει μανιασμένα. Έκλεισα τα μάτια στην ανείπωτη απόλαυση. Πηδιόμουνα ξανά μετά από 20 μήνες. Ένοιωθα άντρα πάλι μέσα μου, πάνω μου, δίπλα μου. Άνοιξα τα μάτια με έκπληξη όταν ένοιωσα κάτι στο στόμα μου. Η πούτσα του Βύρωνα όρθια και πυρωμένη ζητούσε να μπει στο στόμα μου. Τρελάθηκα. Την κατάπια. Την έγλυφα, την φιλούσα, την τρόμπαρα, την έτριβα στο πρόσωπο μου με χαρά και λαχτάρα σαν να υποδεχόμουνα προσφιλές πρόσωπο από μακρόχρονη απουσία. Αυτό ήταν, γίναμε ένα κουβάρι. Με λιώσανε. Εκείνο το βράδυ με πήρανε με ταυτόχρονη διείσδυση. Γίναμε τρίο.
Οι μέρες κι οι βδομάδες που ακολούθησαν ήταν γεμάτες έρωτα, αισθησιασμό και ηδονή. Ανείπωτη ηδονή. Τα αγόρια μου είχαν τους ‘κόκορες’ των ‘πιστολιών’ τους μόνιμα σε ετοιμότητα. Ο άντρας είχε γιατρευτεί τελείως κι ο πόθος του Φώντα για μένα δεν κρυβότανε. Συνεχίζαμε έτσι όταν μετά τέσσερεις μήνες ο Φώντας αναγκαστικά πήγε στην Γερμανία για να βοηθήσει την κόρη του που είχε ένα ατύχημα μιας κι η μάνα της δεν το κουνούσε ρούπι  από την Ριέκα και την Σλοβένα σύντροφο της. Εγώ κι άντρας μου συνεχίζαμε την ‘μπιρίμπα’ μόνοι μας αλλά είχαμε πια εθιστεί σε άλλο επίπεδο και μας έλειπε κάτι. 
Ο Βύρωνας έκανε την πρόταση κι εγώ αποδέχτηκα να βρούμε μια εναλλακτική λύση μέχρι να γυρίσει ο Φώντας. Πρότεινα να είναι άγνωστος κι άντρας μου δέχτηκε. Μετά από ψάξιμο καταλήξαμε στο να ψωνίσω εγώ τον εραστή μου για μια one night stand συνεύρεση. Ο άντρας μου θα μας παρακολουθούσε από το δίπλα δωμάτιο μιας κι είχαμε φροντίσει ο πίνακας του απέναντι από το κρεβάτι τοίχου να είναι καθρέπτης που επέτρεπε να παρακολουθεί κάποιος το τι γίνεται από δίπλα χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Αν ο εραστής μας ικανοποιούσε και θα τον παίρναμε για δεύτερη φορά τότε ή θα του σκάγαμε το μυστικό να το κάνουμε παρέα ή θα έπιανε στα πράσα εμένα και τον εραστή και θα με τιμωρούσανε παίρνοντας παρτούζα για τιμωρία.
Βράδυ ντυμένη προκλητικά με κόκκινη μπλούζα, σούπερ μίνι και μπότες πάνω από το γόνατο, κάθομαι σε σκαμπό του μπαρ γνωστού ψωνιστιράδικου στο κέντρο της πόλης και πίνω. Ο άντρας μου παραδίπλα αλλά χωρίς επαφή και επικοινωνία. Περιμένω το ‘θύμα’ αφήνοντας ματιές στην αίθουσα. Σε λίγο ένας 40άρης καλοβαλμένος άντρας με πλησιάζει και ζητά να με κεράσει. Δέχομαι. Κάθεται δίπλα μου κι ανάμεσα σ’ εμένα και τον άντρα μου. Πίνουμε και μιλάμε για διάφορα. Βλέπω πίσω από τον τύπο, τον άντρα μου να επιδοκιμάζει την επιλογή. Η συζήτηση κρατάει κι εγώ είμαι υγρή. Κάνω ότι θα φύγω για να επισπεύσω τις εξελίξεις. Ο τύπος τσιμπάει.
-«Θέλεις να πάμε κάπου πιο ήσυχα να τα πούμε;»
-«Μμμμμ» απαντάω καταφατικά με νάζι.
-«Έχεις κανένα τέτοιο μέρος;» ρωτάει
-«Ναι» του απαντάω αμέσως για να ακολουθήσει κάτι που με αιφνιδίασε.
-«Πόσα θέλεις;»
Κόλλησα αλλά δεν το έδειξα. Κοίταξα τον άντρα μου που του είχαν πεταχτεί τα μάτια από την καύλα κι απάντησα
-«500»
-«Για όλα;»
-«Τι όλα;» ρώτησα
-«Τα κάνεις όλα;»
-«Ναι, ναι όλα»
-«Πάμε φύγαμε» είπε
Ο άντρας μου προηγήθηκε. Μπήκαμε με τον πελάτη πια στο διαμέρισμα και τον έστειλα για ντουζ. Πήγα στο δίπλα δωμάτιο να συνεννοηθώ με τον άντρα μου αλλά αγκαλιστήκαμε, φιληθήκαμε και χουφτωθήκαμε σαν τρελοί. Παρ’ ολίγο να χύσουμε. Θα γινόμουν πουτάνα σε λίγο κι αυτό με εξίταρε αφάνταστα. Γύρισα στο υπνοδωμάτιο. Ο πελάτης ήρθε και του ζήτησα να αφήσει τα λεφτά στο κομοδίνο. Το έκανε. Κάθισε με το μπουρνούζι στο κρεβάτι κι εγώ σήκωσα το πόδι και πάτησα πάνω στο πλάι του. Η φούστα μου σηκώθηκε και το μουνί μου καλυμμένο με το μαύρο στριγκάκι φάνηκε μπρος στη μούρη του. 
-«Τι θέλεις να κάνουμε» ρώτησα με πρόστυχο τρόπο.
Τα μάτια πέσανε στο μουνί μου. Έκανα στο πλάι το στριγκάκι και του το αποκάλυψα. 
-«Θες;» του είπα
-«Ναι» είπε
-«Το πλύνω και στο φέρνω» του είπα
-«Όχι» μούγκρισε
Έπεσε στα γόνατα κι έχωσε την μούρη του στα σκέλια μου. Με έγλυφε απελπισμένα κι εγώ να μη μπορώ πια να σταθώ στο ένα πόδι ουσιαστικά και πάνω στην ψηλοτάκουνη μπότα. Καύλα και ανισορροπία με είχαν τρελάνει. Ο πελάτης μου είχε κάνει μουνί και κώλο αλοιφή από το γλείψιμο. Δεν άντεξα πέταξα ότι είχε πάνω το σεκρετέρ κι έκατσα πάνω ανοίγοντας τα πόδια.  
-«Γλύψε τώρα όσο θες» μουρμούρισα
-«Πόσους πήρες σήμερα;»
-«Τέσσερεις» είπα
-«Σου χύσανε όλοι μέσα» ρώτησε
Την έπεσε σαν τρελός στα σκέλια μου κι έγλειφε τρελά. Με πέθαινε ο άτιμος. Έχυνα σε κύματα κι εκρήξεις. Κάποτε σηκώθηκε στα πόδια του σήκωσε τα δικά μου κι είπε
-«Θέλω τον κώλο σου»
-«Πάρτονε» του είπα
Μπήκε κι άρχισε το γαμήσι. Κράτησε ώρα. Με πήρε έτσι, με έβαλε στα τέσσερα, του κάθισα πάνω, μου την έβαλε από το πλάι κι ύστερα με ξαστησε στα τέσσερα κι άδειασε στο βάθος του κώλου μου όλο του το σπέρμα. Το καθάρισα με το στόμα και τον έδιωξα γρήγορα-γρήγορα λέγοντας του ότι θα το ξανακάνουμε. Δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα κι ο άντρας μου, μου όρμησε στο χωλ. Με πήδηξε με λύσσα επαναλαμβάνοντας ότι κι ο πελάτης πριν. Με έλιωσε. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. 
Είμαι πουτάνα πια. Παίρνω 2-3 πελάτες τη μέρα, τρεις φορές την βδομάδα. Τους βρίσκω στα ψωνιστράδικα αλλά έχω κάνει κι ένα μικρό κύκλο πελατών. Μετά τους πελάτες κι αφού με παίρνουν μάτι στα κρυφά, ο άντρας μου μόνος του ή με τον Φώντα που γύρισε με ξεσκίζουν στο γαμήσι. Αργότερα τρώμε στα μπουζούκια το ‘μεροκάματο’
Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αν είναι ηθικό, αν, αν, αν. Δε θέλω την λογική κριτή. Εγώ ξέρω ότι ζω σ’ ένα σύννεφο ηδονής κι ευχαρίστησης. Ξέρω ότι μου αρέσει και δεν κάνω κακό σε κανένα. Ξέρω ότι τα αγόρια μου ο άντρας μου κι ο Φώντας, με ποθούνε, με θέλουνε και μ’ αγαπάνε. Αυτό μου φτάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου