Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ. (Στο δρόμο για την Χαλκιδική)

Πριν τέσσερεις περίπου μήνες,  ξεκινήσαμε με την γυναικά μου να πάμε  Ουρανούπολη,  από την Δράμα που ζούμε μόνιμα.  Στο δρόμο μας έκαναν ωτοστόπ δυο νέγροι που κρατούσαν κάτι χαρτιά τυλιγμένα σαν αφίσες διαφημίσεων.  Τους πήρα με την συγκατάθεση της γυναίκας μου κι έκατσαν στο πίσω κάθισμα.  Μετά από λίγη ώρα η γυναικά μου τους έπιασε κουβέντα,  ρωτώντας τους από πού είναι,  τι κάνουν στην Ελλάδα τι πουλάνε κ. ά.  Αυτοί απάντησαν ότι είναι από τη Νιγηρία,  δούλευαν στην Ελλάδα γύρω στα 3 χρόνια κι ο ένας ήταν 5 αφού ήρθε για να σπουδάσει μηχανικός.  Ήξερε καλά ελληνικά ενώ ο άλλος δεν μιλούσε πολύ κι όταν μιλούσε τα ελληνικά του δύσκολα τα καταλάβαινες.  Κουβέντα στην κουβέντα της είπανε ότι τώρα κάνουν μια δική τους δουλειά και κάνουν τους πλασιέ για να δειγματίζουν αφίσες σε μαγαζιά για παραγγελίες.  Χάλασε το αυτοκίνητο τους και πήγαιναν στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν άλλο να το ρυμουλκήσουν.  
Με το που άκουσε η γυναικά μου ότι πουλούν αφίσες γύρισε προς τα πίσω καθίσματα και τους ζήτησε να της δείξουν μερικές από τις αφίσες που πουλούσαν.  Γύρισα κι είδα την γυναίκα μου και κατάλαβα που πάει το πράγμα.  Τους έτρωγε με τα μάτια της.  Ήξερα την φαντασίωση της να πηδηχτεί  με μαύρο.  Ήξερα πόση καύλα μας είχε δώσει αυτή η φαντασίωση και πόσο είχε χύσει με την ιδέα χώνοντας μέχρι την ρίζα το πλαστικό ομοίωμα του Lexington Steele.  Γούσταρε κι ήταν φανερό ότι δεν λογάριαζε τίποτα.  Ούτε εμένα,  ούτε τον γάμο μας,  ούτε την οικογένεια μας,  ούτε κανένα.  Το πάθος της την είχε κυριεύσει.  Καθόταν άτσαλα,  είχε σηκωθεί η φούστα της και τα μπούτια της φαινόταν μέχρι την ρίζα.  Έσκυβε εμπρός και το πλούσιο στήθος ήταν έτοιμο να πεταχτεί έξω.  Το μπούστο της ανεβοκατέβαινε κι έδειχνε την λαχτάρα της και το πάθος της.  Το βλέμμα της ήταν στημένο προς αυτούς περίεργο,  παράξενο κι αλλοπαρμένο πρόδιδε πως ήταν σ’ άλλη διάσταση.  Ζούσε μέσα της στην διάσταση της φαντασίας της.  
Ρύθμισα τον κεντρικό καθρέφτη έτσι ώστε να ελέγχω καλύτερα τους μαύρους και κυρίως κάτω από την μέση τους.  Το φούσκωμα στα παντελόνια από τις πούτσες τους έδειχνε πως οι  επιθυμίες τους ήταν αμοιβαίες.  
Η γυναικά μου άρχισε  να τους μιλάει αλλά το λόγια της είχαν όλη την φόρτιση της εσωτερικής της αναταραχής.  Ήθελε να ορμίσει να τους φάει αλλά έψαχνε την αφορμή.  Σε μια φάση ρωτάει,  ποια αφίσα είναι πιο καλή και τότε ο ένας από τους δυο,  ο ‘μηχανικός’,  της έδειξε μια αφίσα που είχε δυο νέγρους ημίγυμνους και σωματώδεις και μια γυναικά ανάμεσα τους.  Η αφίσα βέβαια δεν ήταν πονηρή αλλά η  γυναικά μου ρώτησε για ποιο λόγο αυτή ήταν η καλύτερη αφίσα και ο ‘μηχανικός’ απάντησε.  
-"Αν ξέρεις από αυτά,  θα καταλάβεις". 
Έπιασα το βλέμμα του που ταυτόχρονα της έδειξε με το δικό του βλέμμα το φουσκωμένο παντελόνι του.  Τότε η γυναικά μου ζήτησε να πάει πίσω,  με την δικαιολογία να δει καλύτερα τις υπόλοιπες αφίσες.  Ούτε που γύρισε να με κοιτάξει,  ούτε με άκουσε που της είπα «Ήσυχα» πήδηξε πάνω από την καρέκλα της και βρέθηκε ανάμεσα στους δυο μαύρους,  στο πίσω κάθισμα. 
Περιττό να σας πω ότι δεν σταμάτησα καθόλου το αυτοκίνητο  έχοντας ρυθμίσει κατάλληλα τον καθρέφτη.  Ενώ  προχωρούσα ξαφνικά έπαψαν να ακούγονται ομιλίες.  Γυρίζω και βλέπω από τον καθρέφτη τη γυναικά μου να έχει ανοίξει τα παντελόνια τους και παίζει δυο τεράστιες πραγματικά πουτσες με τα χέρια της.  Δεν καταλάβαινε που ήταν,  έμοιαζε με μαστουρωμένη στην κυριολεξία. 
Τότε ο ένας μαύρος,  ο μικρός,  μου μίλησε,  σαν να ήθελε να πάρει την συγκατάθεση μου για να προχωρήσει.  Εγώ απάντησα αλλά αντί άλλων,  σαν να του έλεγα "τι κάθεσαι,  δεν σου αρέσει;;;;"
Αμέσως τότε κι οι δυο, σαν να ήταν συνενοημένοι, της ξεκούμπωσαν το κόκκινο πουκάμισο κι άρχισαν να τις γλείφουν τα βυζιά, να της ρουφάνε τις ρώγες που ήταν όρθιες σαν καυλιά ενώ τα χέρια τους ήταν ήδη ανάμεσα στα πόδια της και μπαλαμούτιαζαν τις μπουτάρες της. Φοβερό θέαμα το στόμα του αράπη να ρουφάει την ροδαλή ρώγα της γυναίκας μου και τα χέρια τους να χουφτώνουν την λευκή σάρκα της. 
Εκείνη σε κάποια στιγμή έσκυψε προς την πούτσα του ενός, του ‘μηχανικού’ κι άρχισε να του τον τσιμπουκωνει με λαχτάρα μικρού παιδιού μπροστά σε γλυκό. Ρουφούσε, έγλειφε με απίθανη μαεστρία. Ο άλλος, ο μικρός, έβαλε το κεφάλι του μέσα στο μουνι της και την έγλυφε, ενώ τα δάχτυλα του προετοίμαζαν τον κώλο της. 
Εννοείται πως έκοψα ταχύτητα και ήδη πήγαινα με 20 το πολύ και άκρη δεξιά. Δεν ήθελα να χάσω αυτό το υπέροχο θέαμα, αλλά αυτοί οι τρεις ούτε κατάλαβαν πως πήγαινα σιγά-σιγά. Αυτοί το μόνο που είχαν κάνει ήταν να κινήσουν τις θέσεις του αυτοκινήτου μας, ενός πολυμορφικού Citroen C4 Grand Picasso και να φτιάξουν απίθανο γαμηστρώνα. Έχει αυτή την δυνατότητα. 
Λίγο μετά ο ένας,  ο ‘μηχανικός’ την έβαλε να καθίσει πάνω στην πούτσα του κι αυτή άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη, λες και είχε να γαμηθεί χρόνια η γαμιόλα κι όμως την είχα γαμήσει το πρωί. Αλλά με τέτοια πουτσα βέβαια δεν είχε ξαναγαμηθει.. Χτυπούσε το κεφάλι της που και που στην οροφή αλλά ούτε που την ένοιαζε την πουτάνα Ο αλλος μαυρος, ο μικρός, της έβαζε συνέχεια κωλοδαχτυλο, ξεκινώντας από ένα δάχτυλο και μετά από λίγο έβαλε και δεύτερο. Εγώ σταμάτησα εντελώς, σ’ ένα πάρκινγκ δεξιά, κι έβλεπα το υπέροχο και άκρως καβλωτικο θέαμα παίζοντας τον πούτσο μου, κανεις τους όμως δεν μου έδινε σημασία. 
Αφού την έβγαλε από πάνω του ο ένας μαύρος, ο ‘μηχανικός’, ο άλλος, ο μικρός, ξάπλωσε ανάσκελα και οριζόντια πάνω στο πίσω κάθισμα, την έπιασε με βία και την κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω στην πουτσα του, ενώ την ιδία ώρα της χούφτωνε τις βυζαρες της. Ο άλλος, ο ‘μηχανικός’,  τότε, την έσπρωξε προς τα εμπρός έτσι ώστε να φανεί η κωλοτρυπιδα της. Αφού της έγλυψε και της σάλιωσε καλά τον κωλο, έπιασε την τεράστια πουτσα του, κάπου 20-22 πόντους την είχαν και οι δυο τους και της την έβαλε σιγά-σιγά μέσα στην σούφρα. Η γυναικά μου έμεινε στην κυριολεξία αιχμάλωτη ανάμεσα σε δυο μαύρες και μεγάλες πουτσες. Το μόνο που φαινόταν από αυτήν, ήταν το πρόσωπο της που ήταν κάθιδρο. Ούρλιαζε, φώναζε σαν να παρακαλούσε να την αφήσουν, όμως ταυτόχρονα τους προκαλούσε και τους παρακαλούσε για το αντίθετο, λέγοντας 
-"Γαμήστε με από παντού…..σκίσετε με, τρυπήστε με από οπού θέλετε….Σκίστε μου την μήτρα, ξεπατώστε με….Βουλώστε μου τον κώλο, χώστε μέσα όλο σας το κρέας….πεινάωωωωω!!!!!". 
Μετά, ο μαύρος, ο μικρός, που ητάν ξαπλωμένος την έσπρωξε την σήκωσε από πάνω του και την έβαλε να ξανακαθίσει στην πουτσα του, αλλά αυτή την φορά την έβαλε ανάσκελα να ξαπλώσει πάνω του με την πλάτη της και της έβαλε τα δάχτυλα του στο στόμα της. Της το τραβούσε και της το άνοιγε όταν ο  άλλος ο μαύρος, ο ‘μηχανικός’ έσκυψε πάνω στο πρόσωπο της και της κάρφωσε τον πουτσο του μέσα, μέχρι το λαρύγγι!!!! Την έπνιξε, της βγήκαν τα μάτια έξω αλλά στο τέλος του τον κατάπιε όλον η καργιόλα κι όταν τον συνήθισε έβγαλε και λίγο την γλώσσα της να γλείψει τ’ αρχίδια!!!! Δεν κρατήθηκα κι έχυσα από το θέαμα αλλά δεν μου έπεσε.
Αφού τον λαρύγγωσε, τον ρούφηξε, τον βύζαξε και τον πιπίλισε καλά σηκώθηκε σάλιωσε και τον πουτσο του δευτέρου, μαυρου του μικρού πού ήταν ξαπλωμένος και του έκατσε με τον κώλο της. Όταν τον πήρε όλο μέσα στη σούφρα της και βολεύτηκε τράβηξε προς εκείνη, τον ’μηχανικό’ που ήταν όρθιος να της γαμήσει το μουνι. Τους πήρε και τους δύο ταυτόχρονα. Παρτουζα κανονικότατη, όρθια, μπρούμυτα, ανάσκελα, τα πάντα. Γυρίζανε αλλάζανε θέσεις και την γαμούσανε συνέχεια. Αφού γαμηθηκαν για αρκετή ώρα, κι ενώ εγώ είχα ήδη χύσει για δεύτερη φορά, αφού την έπαιζα ασταμάτητα, ο από πάνω, ο ‘μηχανικός‘, τραβήχτηκε κι άρχισε να την παίζει μπροστά στο πρόσωπο της, ώσπου την έχυσε παντού, βυζιά, μαγούλα, λαιμό, μάτια μέχρι κι εμένα με πήρανε τα ‘σκάγια’. Έχυνε, έχυνε ο πούστης απίθανες ποσότητες σπέρματος. Όταν φαινόταν ότι  τελειώνει ο άλλος μαύρος που της τον είχε στον κωλο, την έβγαλε με βίαιο τρόπο, την βούτηξε από το κεφάλι και γύρισε τη μούρη της πάνω στην πουτσα του. Αυτή αμέσως άρχισε να τον τσιμπουκώνει, και καθώς αυτός τελείωνε, της πατούσε το κεφάλι να μην τραβηχτεί. Έτσι ήπιε όλα τα χυσια του μπηκαν μέσα στο στόμα της. Ρουφούσε, ρουφούσε και δεν τελείωνε. Συνέχισε κι όταν αυτός είχε τελειώσει, αυτή να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πουτσα του κάνοντας του πίπα. Αφού την φίλησαν και οι δυο στο στόμα, την βοήθησαν να ντυθεί. Η γυναίκα μου τότε μόλις κατάλαβε τι είχε γίνει. Έχωσε το κεφάλι της στα δυο της χέρια κι έβαλε τα κλάματα.
-«Τι έκανα, τι έκανα» έλεγε συνέχεια «τρελάθηκα, τι έκανα;»
Εγώ είχα ήδη ξεκινήσει και πήγαινα για Ασπροβάλτα που ήμασταν κοντά. Όταν φτάσαμε στην Ασπροβαλτα, σταματήσαμε να πάρουμε καφέδες.. Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο και οι τρεις τους κατευθυνθήκαν προς την τουαλέτα για να φτιαχτούν. Η γυναίκα μου γύρισε με τους καφέδες, οι μαύροι μας χαιρέτησαν κι έμειναν εκεί περιμένοντας μέσο για να τους πάει Θεσσαλονίκη. 
Συνεχίσαμε το δρόμο προς Ουρανούπολη αμίλητοι. Η γυναίκα μου κρατούσε το πρόσωπο της στα χέρια της κι ούτε που γύριζε να με κοιτάξει. Είχαμε ταξιδέψει για κανένα εικοσάλεπτο όταν έσπασα την σιωπή.
-«Ωραίο ήτανε» είπα βεβαιωτικά κι όχι ερωτηματικά. 
Γύρισε απότομα και με κοίταξε με έκπληξη. Της έκλεισα το μάτι για να φύγουν οι ενοχές της και χαμογέλασα. Το πρόσωπο της φωτίστηκε. Πετάχτηκε σαν γαζέλα, μπήκε ανάμεσα στο τιμόνι κι εμένα με καβάλησε, πήρε το πρόσωπο της στα χέρια της και με φιλούσε σαν παλαβή. Για πότε μου πέταξε τον πούτσο έξω, για πότε παραμέρισε το στριγκάκι της και για πότε με πήρε στις πράγματι υπέροχα ξεσκισμένες από τους μαύρους και χαλαρωμένες από την καύλα τρύπες της ούτε που το κατάλαβα. 
-«Σε θέλω» μου είπε με φωνή βαθιά ενώ συνέχιζε να με φιλάει ξέφρενα.
-«Τι έγινε στις τουαλέτες στην Ασπροβάλτα;» ρώτησα.
Σταμάτησε να με φιλά, με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια ενώ συνέχισε να μου κρατάει το πρόσωπο στα χέρια της.
-«Με ξαναπήδηξαν³ μου είπε με φωνή αλλοιωμένη από την καύλα.
Δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί μου φυλάκισε τα χείλη μ’ ένα γλωσσόφιλο που με ρούφηξε. Μόλις απελευθερώθηκα τι ρώτησα πως κι αυτή μου είπε πως την πήγαν στις αντρικές τουαλέτες και αφού την σήκωσαν αγκαλιά, μένοντας αυτοί όρθιοι, την κάρφωσαν πάνω στις πουτσες τους και την ανεβοκατέβαζαν μέχρις που αυτή έχυσε με σπασμούς. Τότε την άφησαν κάτω κι έχυσαν ξανα κι οι δυο στο στόμα της. Χύσαμε σε έκταση κι οι δυο εγώ προσπαθώντας να τρυπήσω τον πάτο του μουνιού της κι αυτή να μου βυζάξει με το μουνί της τον πούτσο μου. Ευτυχώς που είχα χωθεί και παρκάρει σ’ ένα δασικό δρόμο αλλιώς θα είχαμε γκρεμιστεί. Συνεχίσαμε προς Ουρανούπολη με την γυναίκα μου ξαπλωμένη στα σκέλια μου να τρομπάρει, να γλείφει και να πιπιλάει τον πούτσο μου. Στο ξενοδοχείο επήγαμε κατευθείαν στο ντους όπου και το κάναμε ξανά με τις σαπουνάδες. Πέσαμε ξεροί. Τρεις μέρες τρώγαμε, κοιμόμασταν και γαμιόμασταν συνέχεια. Περιττό να σας πω ότι μετά από αυτή την εμπειρία γαμιόμαστε σαν τα κουνέλια και  με την γυναίκα μου από τότε ψάχνουμε συνεχώς για άλλες καταστάσεις. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε βρει τόσο καλές όπως η πρώτη φορά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου