Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΙII

Χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από το στόμα της έστειλα μήνυμα στον Χουσεΐν ότι είμαστε ακόμη στο Δεκελί. Μου απάντησε ότι πρέπει να βρεθούμε στην Σμύρνη και το λεωφορείο από το Δεκελί έφευγε σε μία ώρα.
Το είπα στην γυναίκα μου αλλά δεν την είδα πρόθυμη
-Τι να μας εξηγήσει δηλαδή για το πούλημα που μας έριξε;
-Ότι και να ‘ναι αν δεν το ακούσουμε δε μπορούμε να το κρίνουμε αντέτεινα.
-Ναι. Κανένα ανατολίτικο παραμύθι θα μας πει και πρέπει να τρέχω στην Σμύρνη να τ’ ακούσω; Άσε που άμα μείνουμε εδώ και ξανακάτσω στ’ αφεντικό του Ναζίν θα με ξαναπληρώσει με πολλούς παράδες.
-Δίκιο έχεις αλλά δε θα μάθουμε ποτέ το λόγο που μας έστησε και θα μείνουμε με την απορία είπα και συνέχισα με μια μικρή διακοπή…. άλλωστε τον ξενοδόχο τον παίρνεις και στον γυρισμό δεν μας κυνηγά κανείς να γυρίσουμε στην Αθήνα.
-Καλά είπε και σηκώθηκε.
Σε μια ώρα είμαστε στο λεωφορείο για Σμύρνη. Έστειλα μήνυμα στο Χουσεΐν κι έλαβα οδηγίες. Μου είπε να περιμένουμε στο σταθμό και θα μας πλησιάσει κάποιος ή κάποια που στο τέλος της φράσης θα πει “Pelin Vasastan Stockholm”. Να τον ακολουθήσουμε. Πολύ μυστικοπάθεια μέχρι ανησυχίας αλλά κατάλαβα ότι ήταν το όνομα της κόρης του και ο τόπος που ζούσε η κόρη του. Δεν είπα στην γυναίκα μου τίποτα για να μην την τρομάξω αλλά αυτή έτσι κι αλλιώς είχε ξεραθεί με το που μπήκαμε στο λεωφορείο. Εγώ έμεινα να θαυμάζω τις ομορφιές της Ιωνίας καθώς κατευθυνόμαστε προς τον νότο. Η Σμύρνη απείχε δυο ώρες δρόμο από το Δεκελί.
Φτάσαμε, κατεβήκαμε και προχωρήσαμε στο σημείο που μας είπε ο Χουσεΐν. Περιμέναμε και δεν φαινόταν κανείς. Ανησύχησα ενώ η γυναίκα μου γκρίνιαζε γιατί δεν καταλάβαινε τι γινότανε και πεινούσε. Με τόσο γαμήσι που είχε φάει χτες το βράδυ λογικό ήτανε. Τότε μας πλησίασε ένας πιτσιρικάς γύρω στα 10 που έμοιαζε ρομά.  Μας είπε την φράση κι έκανε νόημα να τον ακολουθήσουμε. Προχωρήσαμε μέχρι μια διπλανή πλατεία και μπήκαμε σ’ ένα δρόμο. Μας έδειξε ένα ταξί σταματημένο και μας έκανε νόημα να μπούμε. Ήτανε μια γυναίκα οδηγός που μας είπε την φράση και σε άπταιστα αγγλικά μας είπε ότι θα μας οδηγήσει στον Χουσεΐν που μας περιμένει σε σπίτι φίλων. Ξεκινήσαμε και κατευθυνθήκαμε νότια και δυτικά απ’ ότι έδειχνε η πυξίδα που ‘χω στο ρολόι μου.
Η προσπάθεια που έκανα να συνομιλήσω με την οδηγό δεν είχε αποτέλεσμα. Ήταν λιγομίλητη και το μόνο που έμαθα ήταν ότι την λένε Εζρά κι ότι ο Χουσεΐν μας περιμένει. Συνεχίσαμε την πορεία μας έχοντας δεξιά μας θάλασσα. Η γυναίκα μου κοιμήθηκε και τότε διαπίστωσα ότι η οδηγός μας ήταν ντυμένη παραδοσιακά με μαντίλα που έκρυβε το πρόσωπο της. Την εξέταζα εξονυχιστικά και τα μάτια μας συναντήθηκαν μέσα από τον καθρέφτη. Έπαθα πλάκα. Δεν είχα ξαναδεί ποιο όμορφα μάτια κι ένα βλέμμα εξίσου διερευνητικό κι υπέροχο. Καφεπράσινη κόρη σε ολοκάθαρο άσπρο φόντο. Είχε γλύκα, είχε φως, είχε τσαχπινιά, είχε πόθο, είχε καθαρότητα, είχε, λάμψη είχε κι εγώ δεν ξέρω τι είχε αλλά ανατρίχιασα. Από τότε γεννήθηκε ένα παιχνίδι. Έψαχνα συνεχώς τα μάτια και το βλέμμα. Αυτή το ‘ηξερε κι όταν συναντιοτανε οι ματιές μας μέσα πάντα στον καθρέφτη αναστατωνόμουν μέχρι που καύλωνα ακραία. «Αυτή θα την γαμήσω πάση θυσία» σκέφτηκα αλλά δεν ηρέμησα.
Πήραμε ένα ανηφορικό δρόμο κάθετα στην θάλασσα και σε λίγο βρεθήκαμε σε μια αγροικία. Μας άνοιξαν την μεγάλη πόρτα και το αυτοκίνητο μας πήγε και σταμάτησε μπροστά στο σπίτι. Μας προϋπάντησε ευγενικά και φιλικά η Εμινέ όπως μας συστήθηκε κι άντρας της ο Χαλίλ. Δυο νέοι άνθρωποι ντυμένοι απλά κι ευρωπαϊκά γύρω στα 27-28 χρονών. Μας οδήγησαν προς την πόρτα του σπιτιού ενώ εγώ έψαχνα την Εζρά που την είδα να πηγαίνει το αυτοκίνητο σ’ ένα χώρο που έμοιαζε με παλιό στάβλο πιθανά για να το παρκάρει.
Στην πόρτα μας περίμενε ο Χουσεΐν. Μετά τους χαιρετισμούς και τις αγκαλιές μας περάσανε σε μια αίθουσα με καναπέδες και τραπεζάκια χαμηλά κι άρχισαν να μας φέρνουν μεζέδες διάφορους και ούζο. Ο Χουσεΐν βάλθηκε αμέσως να μας εξηγήσει ότι τα παιδιά είναι φίλοι του, μαθητές του παλιοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές στα πανεπιστήμια της Πόλης. Του έδωσαν άσυλο μετά τα όσα του συνέβησαν στο Δεκελί. Μας αφηγήθηκε ότι όταν προσπάθησε να έρθει στην Μυτιλήνη όπως είχαμε συμφωνήσει δεν τον άφησαν να επιβιβαστεί λόγω βίζας όπως του είπαν αλλά η βίζα του δεν είχε πρόβλημα. Τα ίδια με την Πόλη. Μας τηλεφώνησε λοιπόν ότι δεν μπορεί να έρθει κι εμείς αποφασίσαμε και συμφωνήσαμε να μεταβούμε στο Δεκελί. Περιμένοντας μας έκλισε ξενοδοχείο το Aterna Hotel, άφησε τα πράγματα του και κατέβηκε στο λιμάνι να μας προϋπαντήσει. Τότε κατάλαβε ότι τον παρακολουθεί η αστυνομία. Έβγαλε την sim του απ’ το κινητό και την κατέστρεψε. Δεν πήγε στο ξενοδοχείο του αλλά πήρε την αντίθετη κατεύθυνση και βρέθηκε στο Perla Hotel της παραλίας. Εκεί έπιασε δωμάτιο. Ανέβηκε και από το παιδί που τον συνόδεψε μετά από ένα ικανοποιητικό μπαξίσι ζήτησε κι έστειλε από το κινητό του σε μένα το μήνυμα «Perla Hotel». Στο δωμάτιο έγραψε το μήνυμα ότι «…Λυπάμαι αλλά για την ασφάλεια μας η συνάντηση δεν θα γίνει….»  και το έβαλε μέσα σ’ ένα φάκελο που προμηθεύτηκε από το ίδιο παιδί. Δεν ήθελε να το εκθέσει και να εκτεθεί κι έτσι δεν το έγραψε ηλεκτρονικά. Κατέβηκε το άφησε στην κοπέλα της ρεσεψιόν. Ανέβηκε στο δωμάτιο ξανά έμεινε για λίγο και πήγε να φύγει. Έξω από το ξενοδοχείο τον συνέλαβαν. Τον οδήγησαν στην αστυνομία όπου του έγινε πολύωρη ανάκριση.
Έλεγε κι άλλα, έλεγε λεπτομέρειες αλλά εγώ έψαχνα να δω την Εζρά. Έβλεπα την Εμινέ, τον Χαλίλ και την άλλη κοπέλα που μπαινοβγαίνουν να φέρνουν πράγματα να τρώμε και να πίνουμε αλλά η Εζρά πουθενά. Την ώρα που ήμουνα έτοιμος να ρωτήσω τον Χαλιλ για την Εζρά η κοπέλα που με σέρβιρε ούζο σήκωσε τα μάτια και το βλέμμα μας αντάμωσε.
-Εζρά!!! …αναφώνησα ενώ μου έπεσε το ποτήρι από τα χέρια… αγνώριστη είσαι…. συμπλήρωσα για να το σώσω.
Αυτή χαμογέλασε, τα μάζεψε, με ξανασέρβιρε και με κάρφωσε με τα μάτια. Έλιωσα. Τώρα δεν ήταν μόνο μάτια αλλά ένα όνειρο ολόκληρη. Ήταν μια νέα κοπέλα στην ηλικία των άλλων. Είχε τα ίδια μάτια σ’ ένα γλυκό, έξυπνο και πανέμορφο πρόσωπο. Είχε τα μαύρα μαλλιά της πιασμένα με μια βελόνα αφήνοντας ελεύθερο τον υπέροχο λαιμό της. Το σώμα της ήταν πώρωση. Ήταν λεπτή χωρίς να είναι κοκκαλιάρα, γύρω στο 1,60 μ ύψος, με λαχταριστό μπούστο και δαχτυλιδένια μεσούλα που τόνιζε το καταληπτικό κωλαράκι της. Φορούσε ένα εφαρμοστό ραφ t-shirt  που τόνιζε το κορμάκι της κι ένα τζίν παντελόνι με τρύπες και ξέφτια. Την έτρωγα αχόρταγα με τα μάτια και μου είχε κοπεί η ανάσα. Αν δεν χανόταν στα μέσα δωμάτια στέλνοντας μια ακόμα θανατηφόρα ματιά δεν θα ξεκολλούσα τα μάτια μου από πάνω της.
Άκουσα τότε ξανά την αφήγηση του Χουσεΐν στην γυναίκα μου. Έλεγε ότι μόλις τον άφησαν πήρε λεωφορείο για την Πόλη αλλά στην πρώτη στάση κατέβηκε άλλαξε κατεύθυνση και πήρε το τελευταίο λεωφορείο για Σμύρνη κι ήρθε στους φίλους του. Παρότι εμείς ήμασταν ήδη στο Δεκελί δεν προσπάθησε να μας συναντήσει για να μη μας βάλει σε κίνδυνο. Όπως εμείς ζούμε τις προσωπικές μας στιγμές δεν είναι αποδεκτό στην Τουρκία. Η χώρα του θέλει να δείχνει δυτική και ευρωπαϊκή αλλά είναι ένα βαθύ συντηρητικό κράτος που διώκει φανερά η καλυμμένα τις διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές. Τώρα με τον Ερντογάν ακόμα περισσότερο. Οι διώξεις στην LGBT κοινότητα και τις επιλογές της είναι καθημερινό φαινόμενο είτε από τις κρατικές υπηρεσίες είτε από φανατικές οργανώσεις που με τα στραβά μάτια της αστυνομίας μπαίνουν ακόμα και σε σπίτια κυμβαλίζοντας και βιαιοπραγώντας σε ανθρώπους παραβιάζοντας το ιδιωτικό άσυλο. Οι φίλοι μου είπε ανήκουν σ’ αυτή την κοινότητα με δυσκολία και φόβο μπορούν να χαρούν τις επιλογές τους. Έχουν υποστεί μεγάλο κυνηγητό. Οι Εμινέ κι ο Χαλίλ είναι swingers, ο Κούντ που θα έρθει σε λίγο είναι gay κι η Εζρά lesbian.
Στο άκουσμα αυτού του τελευταίου νέου έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι μου. Η γυναίκα που ήθελα να γαμήσω όσο τίποτα άλλο εκείνη την στιγμή ήταν λεσβία. Δεν ξέρω αν οι άλλοι κατάλαβαν τίποτα αλλά εγώ ζήτησα να πάω στην τουαλέτα. Ήθελα να πάρω ανάσα, να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου να συνέλθω. Πρέπει να κάθισα πολύ μέσα γιατί όταν γύρισα στην αίθουσα η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική. Υπήρχε αισθησιακή μουσική. Η Εζρά με την Εμινέ χόρευαν λικνιστικά στην μέση της αίθουσας και χαμουρευότανε ενώ η γυναίκα μου χαμουρευότανε με τον Χουσεΐν και τον Χαλίλ. Δεν με είδανε κι έτσι έμεινα κάπου απόμερα στην άκρη να τους παρατηρώ.
Ένα φιλί της Εζρά με την Εμινέ ήταν όλα τα λεφτά. Τέτοιο πάθος, τέτοια λαγνεία, τέτοιο ερωτισμό, τέτοια ένταση και διάρκεια δεν είχα ξαναδεί. Λες κι η μια ήθελε να ρουφήξει την γλώσσα της άλλης και να την καταπιεί. Έμεινα αποσβολωμένος να παρακολουθώ κι αγνοούσα εντελώς την γυναίκα μου που είχε αρχίσει να τσιμπουκώνει τον Χουσεΐν ενώ ο Χαλίλ με τον πούτσο έξω περίμενε την σειρά του ώσπου οι πόρτες άνοιξαν ξαφνικά!!!!
Μπήκε φουριόζος ένας μετρίου αναστήματος που και κοντό να τον έλεγες μέσα θα ήσουν με εκκεντρικά ρούχα, κούρεμα και γυαλιά που τσίριζε σαν υστερική γκόμενα σε κρίση και χτυπιότανε σαν τον Ιζνογκούντ. Έβριζε και φώναζε μισά αγγλικά μισά τουρκικά κι είχε δημιουργήσει πανικό στον Χαλίλ, την Εμινέ, την Εζρά ακόμη και στο Χουσεΐν. Μαζί του δυο σωματώδεις τύποι ο ένας κατράμι μαύρος κι άλλος απόλυτα ξανθός σαν σκανδιναβός. Κατάλαβα πως ήταν ο Κούντ αργότερα μας το επιβεβαίωσε κι ο Χουσεΐν, που τους χέριαζε γιατι ξεκίνησαν τις περιπτύξεις ενώ κινδύνευαν να μπουκάρει μέσα η ΜΙΤ κι όλο το μπατσαριό της Σμύρνης.
Υπήρξε μια έντονη κινητικότητα που δημιουργούσε ανυσηχία αν όχι φόβο. Η γυναίκα μου ήρθε και κούρνιασε πάνω μου κι αναρωτιόταν τι συμβαίνει. Σε λίγο βρεθήκαμε μέσα σ’ ένα μαύρο τζιπ με οδηγό και το Χουσεΐν μέσα.
Πάμε για Τσεσμέ μας εξήγησε. Εκεί θα επιβιβαστούμε σε μια θαλαμηγό για κρουαζιέρα. Στην ουσία θα πεταχτούμε απέναντι στη Χίο όπου μπορούμε να απολαύσουμε τις ερωτικές μας στιγμές χωρίς το φόβο της τουρκικής αστυνομίας. Τα έχει κανονίσει όλα ο Κούντ. Έχει ισχύ, πλούτο και δύναμη και μπορεί. Γι αυτό φώναξε που παρακούσαμε τις οδηγίες του και μπήκαμε σε κίνδυνο.
Φτάσαμε Τσεσμέ περίπου σε μια ώρα κι επιβιβαστήκαμε σ’ ένα μεγάλο ταχύπλοο γιότ ισραηλινής σημαίας νοικιασμένο από  Κούντ ο οποίος έκανε όλες τις τυπικές διαδικασίες και σε λίγο χρόνο αποπλεύσαμε για κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Τυπικά γιατί ουσιαστικά σε λιγότερο από ένα εικοσάλεπτο πιάσαμε στη Βοκαριά της Χίου. Μας περίμεναν τρία μαύρα τζιπ με σωματώδεις οδηγούς που μας μας φορτώσανε κι ανεβήκαμε στο βουνό. Περάσαμε το χωρίο Νένητα και στρίψαμε προς τον Νότο. Μπήκαμε σε μια έπαυλη με ψηλούς τοίχους και προχωρήσαμε προς το κτίριο. Πριν απ’ αυτό είχε ένα τζαμωτό σαν αμφιθέατρο που κύκλωνε την είσοδο. Μπαίνοντας σ‘ αυτό είχε αριστερά και δεξιά δυο εσοχές με καναπέδες σαν θεωρεία. Κατέβαινες δυο σκαλάκια που κύκλωναν σαν κερκίδα ημικυκλικά ένα πλάτωμα κι από ‘κει ανέβαινες στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Στις κερκίδες είχε πολλαπλά μαξιλάρια ενώ στο πλατό είχε πολλά μικρά και κοντά ανατολίτικα τραπεζάκια γεμάτα από φρούτα μεζέδες, ποτά και φαγητά. Είχε και ναργιλέδες γύρω-γύρω. Μάλλον πρέπει να ήταν πισίνα κάτω από το ξύλινο πάτωμα γιατί είχε ηχώ παρά τα χαλιά και τα μαξιλάρια που ήτανε παντού.
Εκεί σταματήσαμε και πλακωθήκαμε στα ποτά και στο τσιμπούσι. Πολύ γρήγορα άρχισαν τα χαμουρέματα από ‘κει που είχαμε μείνει στην περιοχή της Σμύρνης. Είχε και μουσική κι η Εμινέ με την Εζρά άρχισαν να χορεύουν στο κέντρο του χώρου, ανατολίτικα τσιφτετέλια. Η γυναίκα μου ξεκίνησε το χαμούρεμα με τον Χαλίλ και τον Χουσεΐν. Εγώ δεν είχα κέφι. Ο πόθος μου για την Εζρά δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί κι έτσι έκατσα στον καναπέ του δεξιού θεωρείου απόμερα πίνοντας αργά το ποτό μου.
Πολύ γρήγορα ο χορός πήρε τη μορφή ενός ασίγαστου πάθους της μιας προς την άλλη. Το ένα θηλυκό τρυγούσε το άλλο με τρυφερότητα, πάθος κι ένταση. Η γυναίκα μου παράλληλα ξαπλωμένη στα μαξιλάρια απέναντι, ρουφούσε το ένα  καβλί από το μουνί και τα’ άλλο από το στόμα. Δε χόρταινε με τίποτα. Αυτό το διήμερο είχε φάει το γαμήσι της αρκούδας κι όμως ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμη για νέο και πιο άγριο. Η Εζρά, στο κέντρο και αριστερά της αίθουσας, πιο επιδέξια κι έμπειρη έκανε το  κορμί της Εμινέ να σπαρταράει από έκσταση κι αναμονή. Την έπαιξε με τα χέρια και το στόμα αλλά δεν άγγιζε καθόλου την επίμαχη περιοχή που έχυνε κι έβρεχε τα μπουτάκια της που γυάλιζαν στο ημίφως της αίθουσας που φωτιζόταν φυσικά από το δειλινό και τεχνικά από κρυφό φωτισμό που έρχονταν από το ταβάνι κι από κάτω απ’ τις κερκίδες.
Πλάι μου, στο διπλανό θεωρείο το αριστερό, παρατήρησα τον  Κούντ γυμνό και, ξαπλωμένο σε ανάκλιντρο. Εκεί δεχόταν τις περιποιήσεις και το μασάζ του λευκού συνοδού του ενώ ο μαύρος συνοδός τον τάιζε ρώγες από σταφύλι και φράουλες. Οι συνοδοί ήταν ολόγυμνοι και γυάλιζαν αλλοιωμένοι με λάδι ενώ οι παργαλάτσοι τους τεράστιοι κρέμονταν από τα σκέλια τους σαν προβοσκίδα ελέφαντα. Ο Κούντ που και που παράλληλα με τα φρούτα λαρύγγωνε και το καυλί του μαύρου συνοδού του μέχρι που πετιότανε τα μάτια του έξω. Ο άλλος μπορεί να του έβαζε χέρι αλλά δεν έβλεπα καλά γιατί τα θεωρεία ήτανε σαν φωλιές κι έπρεπε να βγω προς την αίθουσα ή να κάτσω στις κερκίδες για να έχω καλή ορατότητα κι έτσι έμεινα στη θέση γιατί δεν μ’ ενδιέφερε το θέμα. Έστρεψα ξανά το βλέμμα στην αίθουσα.
Η Εμινέ ασφυκτιούσε από την προσμονή καθώς τα χάδια, τα φιλιά και τα πειράγματα γύριζαν γύρο-γύρο από το στόχο, το μουνί της δηλαδή, χωρίς να μπαίνουν να το καταχτούν και να το γεμίζουν. Κράτησε αρκετά αυτό το παιχνίδι ώσπου τα δάχτυλα της Εζρά έσμιξαν όλα πήραν μορφή πολιορκητικού κριού και χώθηκαν στο υγρό μουνί της Εμινέ. Ούρλιαξε, βόγκηξε κι όλοι οι μυς της τεντώθηκαν στο όριο σαν τα σκοινιά και τους κάβους καραβιού που τα δοκιμάζει άγρια η φουρτουνιασμένη θάλασσα. Είχε οργασμό ή οργασμούς ήταν φανερό αλλά ‘ο επιβήτορας’ της δεν την άφηνε να κοπάσει. Με τα χέρια με το στόμα συνέχιζε να την κρατά σε διέγερση. Μέχρι που απόκαμε και ξάπλωσε στα μαξιλάρια ξέπνοη σαν σακί. Ξάπλωσαν κι αγκαλιάστηκαν τρυφερά προσφέροντας η μια στην άλλη τα χάδια της ευχαριστίας τους. Αυτό δεν κράτησε για πολύ. Γρήγορα τα μεταοργασμικά χάδια έγιναν προοργασμικά κι άρχισε ένας νέος κύκλος ηδονής. Τα κορμιά τους άρχισαν να συμπλέκονται, να διαπλέκονται και να πάλλονται αρμονικά θαρρείς κι ακολουθούσαν τους ρυθμούς μιας άγνωστης ερωτικής συμφωνίας. Σαν χέλια γλιστρούσαν το ένα σώμα πάνω στο άλλο μέχρι που βρέθηκαν σε φορά αντίθετή. Κόμπρες τα χείλη όρμησαν η μια στον κόλπο της άλλης να δώσουν την ένταση που μπορούν και να πάρουν την έκσταση που ανάμεναν. Ένα 69 ερωτική χορογραφία που κάθε λεπτό που περνούσε μεγάλωνε σε πάθος κι ερωτισμό. Τα κορμιά χόρευαν αλλάζοντας θέσεις. Συναγωνίζονταν κι ανταγωνίζονταν ταυτοχρόνως.  Πολεμούσαν. Σαν χορευτική φιγούρα έμοιαζαν οι κινήσεις τους βγαλμένες από την πολυβραβευμένη ταινία ο "Τίγρης και Δράκος" του Ανγκ Λι με τις πολεμικές χορογραφίες μεταξύ της Μισέλ Γέο και της Ζανγκ Ζιγί. Τα κορμιά στροβιλίζονταν μέχρι κάποια στιγμή πήραν αντίθετες θέσεις με τα κεφάλια αντίθετα και τα μουνάκια τους να κολλάνε σ’ ένα πλακομούνι έντασης. Στα χέρια τους κρατούσαν κόκκινες ταινίες υφάσματος που τραβούσαν τα κορμιά τους σ’ όλο και μεγαλύτερη έλξη. Τα σώματα ενώνονταν και τεντώνονταν λες και το ένα ήθελε να καταβροχθίσει το άλλο. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Όλοι το κοίταζαν. Ο  Κούντ που τώρα πηδιότανε κανονικά από τους συνοδούς του είχε στρέψει το σώμα το προς το κέντρο της αίθουσας έβλεπε το θέαμα μαζί με τον επιβήτορα που του έχωνε το μαρκούτσι του κι έκανε μασάζ στη σούφρα του. Η καύλα μου είχε πιάσει κόκκινο καθώς το θέαμα από τη μια αλλά κι η φαντασία που έφερνε το καυλί μου ανάμεσα στα μουνάκια της Εζρά και της Εμινέ διαιτητή και κατακτητή με φούντωνε κυριολεκτικά. Οι μυς τους σε έκταση στο όριο. Οι φλέβες τους είχαν πεταχτεί και διακρίνονταν. Ο ιδρώτας κυλούσε στο πάτωμα. Τα κορμιά τους βέλη σε χορδές τόξων τεντωμένες στο έπακρο κι αντίρροπα. Ο οργασμός τους ήρθε με φωνές κι ουρλιαχτά και συσπάσεις ολόσωμες. Έπεσαν στα χαλιά κι οι παριστάμενοι χειροκρότησαν. Η Εζρά σήκωσε το χέρι σε ένδειξη ευχαρίστησης στο ‘κοινό’ ενώ η Εμινέ προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της.
Κατέβασα τρία σφηνάκια ρακί ξεροσφύρι για να συνέλθω. Τότε κατάλαβα ότι κι η γυναίκα μου είχε σταματήσει κι απόλαυσε το θέαμα μαζί με τον Χαλίλ και τον Χουσεΐν. Έπιναν κι έτρωγαν ενώ πήγαν να ξαναπιάσουν το νήμα του διού τους ερωτικού παιχνιδιού όταν παρενέβη η Εζρά και την κάλεσε στο γυναικείο όμιλο. Η γυναίκα μου δίστασε αλλά την παρακίνησαν κι υπόλοιποι. Απ’ όσο ξέρω δεν είχε ποτέ νταλαβέρι με γυναίκα ούτε είχε εκφράσει τέτοια επιθυμία. Πλησίασε αργά κι επιφυλακτικά τις άλλες γυναίκες κι αυτές την υποδέχτηκαν τρυφερά κι ευχάριστα. Η Εζρά ήταν πιο διαχυτική. Άρχισαν διστακτικά στην αρχή αλλά πιο έντονα λόγο μετά να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται, να τρίβονται. Οι ρώγες τους είχαν γίνε κατάρτι ειδικά της γυναίκας που ήταν ένδειξη ότι καύλωνε πολύ. Η Εμινέ το κατάλαβε κι άρχισε να παίζει με τις ρώγες της. Τις φιλούσε, τις πιπιλούσε τις δάγκωνε ελαφρά. Μετά πήρε φλούδα μανταρίνι και τις πασπάλισε. Η γυναίκα μου τεντώθηκε. Η Εζρά ασχολιόταν με το μουνί της. Η γυναίκα μου δεν πήγαινε πίσω. Είδα να παίζει η μία, με το μουνί της άλλης. Τρελάθηκα! Δεν είχα δει ξανά την γυναίκα μου έτσι. Ξαφνικά  βλέπω την Εμινέ να δίνει από ένα διπλανό τραπεζάκι στην Εζρά, έναν σιλικονένιο διπλό πούτσο μήκους 40 εκατοστών περίπου. Τον άρπαξε η φίλη μας, τον έχωσε στο μουνί της, ενώ η γυναίκα μου, έβαλε στο δικό της μουνί την άλλη του πλευρά. Αυτό ήταν. Έμεινα παξιμάδι. Καλά λένε ότι κινητήρια δύναμη μιας γυναίκας είναι η ΖΗΛΕΙΑ. Η μια θέλει να κάνει καλύτερα αυτά που κάνει ή έχει η άλλη.
Δεν άργησαν πολύ, γαμήθηκαν κι οι δύο με τον διπλό ψεύτικο πούτσο, κι ενώ μαλακιζόταν ταυτόχρονα, έχυσαν μαζί ουρλιάζοντας, μιας κι ήξεραν πως εκεί δεν θα μας άκουγε κανένας. Μπήκε στο κόλπο κι η Εμινέ. Έκαναν 69, πλακομούνι και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, ενώ ξαφνικά ζήτησαν πούτσες στο στόμα τους. Τότε κατάλαβα ότι δεν ήταν μόνο ο Χαλίλ κι ο Χουσεΐν αλλά κι οι τρεις σωματώδεις οδηγοί που είχαν έρθει ολόγυμνοι με τα σώματά τους ξυρισμένα γουλί κι αλειμμένα με λάδι ή αλοιφές  αφού γυάλιζαν.
Τρία αρσενικά παρέλαβαν την γυναίκα μου και γρήγορα-γρήγορα την μπούκωσαν απ’ όλες τις τρύπες. Δύο ανέλαβαν την Εμινέ. Η Εζρά αρχικά βοηθούσε την ομόφυλη της να δεχτεί τους αρσενικούς επισκέπτες της χωρίς να συμμετέχει η ίδια. Οι ματιές μας συναντήθηκαν ξανά. Ανατρίχιασα. Μου έκανε νόημα να τριτώσω σαν εραστής της Εμινέ αλλά αρνήθηκα κουνώντας πέρα δώθε το κεφάλι. Συνέχισε να προετοιμάζει την Εμινέ να δεχτεί την αντρική ηδονή αλλά όταν τα αρσενικά θέλησαν όλο το θήραμα δικό τους αποτραβήχτηκε διακριτικά.
Οι ματιές μας ξαναενώθηκαν. Σύρθηκε στα μαξιλάρια κι ήρθε προς το μέρος μου.
-Γιατί κάθεσαι μόνος εδώ και δεν συμμετέχεις; Δεν σ’ αρέσει η Εμινέ; ρώτησε
-Μια χαρά κοπέλα είναι η Εμινέ. Ποθητή και λαχταριστή αλλά…. είπα και κόπηκα
-Τι αλλά; ξαναρώτησε
-Αλλά….αλλά εγώ ποθώ εσένα από την πρώτη ματιά. Σέβομαι τις επιλογές σου αλλά αυτός ο πόθος με ευνουχίζει κι έτσι δεν μπορώ να λειτουργήσω
Έμεινε παξιμάδι να με κοιτά αλλά πιο πολύ έμεινα εγώ με το θράσος μου. Ούτε που καταλάβαινα ότι εγώ είχα πει όλα αυτά τα πράγματα. Περίμενα την αντίδραση της ίσως και βίαιη κι έμενα απαθής να κοιτάω προς την αίθουσα.
-Ξέρεις, είπε ήρεμα μετά από μικρή σιωπή, ότι αν δεν πας με την Εμινέ, αν δεν την ευχαριστήσεις ενώ ο Χαλίλ ευχαρίστησε κι ευχαριστεί την γυναίκα σου είναι προσβολή;
-Το ξέρω, αλλά φοβάμαι πως αν προσπαθήσω θα της κάνω κακό. Δεν θα την ικανοποιήσω και θα την προσβάλω ακόμα περισσότερο…. είπα χωρίς να την κοιτώ στα μάτια.
Ακολούθησε μακριά σιωπή. Μετά σηκώθηκε και πήγε προς την έξοδο του σπιτιού. Δεν την ακολούθησα με το βλέμμα μου γιατί είχα ανάμικτα συναισθήματα αμηχανίας, ντροπής και ήττας. Ξαφνικά αισθάνθηκα δυο χέρια να μ’ ακουμπούν  από πίσω από την πλάτη του καναπέ. Ένοιωσα την ζέστη ενός κορμιού που μ’ αγκαλιάζει και την ανάσα καυτή κι ερωτική δυο χειλιών που σίμωναν πίσω απ’ τα’ αυτί μου και με φίλησαν. Με φίλησαν αργά κι ηδονικά. Ανατρίχιασα.
-Έλα πίσω από τον καναπέ να σε κάνω να ικανοποιήσεις την Εμινέ περισσότερο από κάθε άλλο…. άκουσα την υγρή ψιθυριστή φωνή της Εζρά.
Με δυο κινήσεις βρέθηκα πίσω από τον καναπέ.
-Κάθισε μη καρφωθούμε κιόλας πρόσταξε η Εζρά το ίδιο ηδονικά σαν πριν.
Υπάκουσα αποσβολωμένος από την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα κι αμήχανος πώς να συμπεριφερθώ. Κάθισα στο πάτωμα με την πλάτη στον καναπέ. Ήταν σκοτεινά κι απόμερα, δεν μας έβλεπε ψυχή. Η Εζρά με πλησίασε κι άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο, στο λαιμό, ψηλά στο σώμα και τελικά στο στόμα ρουφώντας μου τα χείλη και την γλώσσα. Τα φιλιά ήταν καυτά κι ηδονικά. Ταυτόχρονα κατέβασε το χέρι στο καβάλο μου και χούφτωσε τον πούτσο μου πάνω από τα ρούχα. Για λίγο γιατί πολύ γρήγορα κι επιδέξια έχωσε την παλάμη της μέσα και τον χούφτωσε γυμνό. Τρελάθηκα. Επιδέξια τον πέταξε έξω και συνέχισε να τον χαϊδεύει ενώ δε σταμάτησε ούτε στιγμή τα ηδονικά φιλιά της. Ανταποκρινόμουν παθητικά γιατί δεν  ήξερα τι να κάνω. Σα να κρατούσα ένα πανάκριβο κρύσταλλο στα χέρια  και φοβόμουν την όποια κίνηση μη μου πέσει και σπάσει. Έτσι έμενα ακίνητος. Με μια ελαφρά κίνηση με ξάπλωσε στο πάτωμα σκαρφάλωσε πάνω μου κι άρχισε σβαρνάει το σώμα της πάνω μου. Μου είχε κοπεί η ανάσα. Όλο το σώμα της ακουμπούσε και χάιδευε τον πούτσο μου εκτός από τα χείλη του στόματος και του μουνιού της. Ξαφνικά με μια επιδέξια κίνηση σήκωσε το καβλί μου και το πήρε στο βάθος του μουνιού της. Ήταν, ζεστό, ήταν υγρό, ήταν υπέροχο. Την γαμούσα!!!! Αλλά είχα μπερδευτεί τελείως. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν λεσβία, ήταν ομόφυλη και γαμιότανε μαζί μου σαν την φοβερότερη ετερόφυλη γυναίκα. Το μόνο που βρήκα να πω σα μαλάκας ήταν…
-Δε φοράω προφυλακτικό…
Δεν μίλησε. Μου έκανε μια σκερτσόζικη γκριμάτσα με το πρόσωπο και μου έτριξε χαριτωμένα το μούτρο με το χέρι της σαν να μου έλεγε «μαλάκας είσαι δε το κατάλαβα;». Αποφάσισαν να γίνω πιο ενεργητικός αλλά όχι βίαιος. Ήθελα να την απολαύσω όχι να την καταβροχθίσω σαν αρσενικό. Αρχικά ανακάθισα κι εγώ χωρίς να βγω από μέσα της. Τώρα μπορούσα να την κοιτώ στα μάτια, να την αγγίζω, να την φιλώ και να την χαϊδεύω. Τα έκανα όλα χωρίς βιασύνη. Ήθελα να την φτάσω στο όριο της να την ευχαριστήσω και να την τελειώσω χωρίς να ενδιαφέρομαι να την κουτουπώσω και να το ευχαριστηθώ μόνο εγώ. Περίμενα τον οργασμό μου από τον οργασμό της και ίσως να το κατάλαβε γιατί οι σφυγμοί της ανέβαιναν κι ο πόθος της δεν κρυβόταν με τίποτα. Μετά την απίθωσα στο πάτωμα. Βγήκα από μέσα της κι άρχισα να διεγείρω και να τρυγώ κάθε σπιθαμή του κορμιού με τα χείλη και τα χέρια. Καθυστερούσα να κατευθυνθώ στα σκέλια αν κι ήταν το ποθούμενο της αλλά κι όταν το έκανα δεν το έκανα με την βουλιμία να το αρπάξω και να το καταπιώ αλλά να το γευτώ αργά και να το απολαύσω. Ο πόθος της είχε ανέβει κατακόρυφα. Έδεσε με τα πόδια της και φυλάκισε  το κεφάλι μου ενώ με τα χέρια το πίεσε πάνω στο μουνί της. Ούτε τότε άλλαξα ρυθμό κι αυτό την τρέλανε. Οι σπασμοί δεν κρυβόταν κι ο οργασμός ήταν φανερός. Προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της αλλά δεν την άφησα. Μπήκα μέσα της συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό τα φιλιά και τις κινήσεις μου. Δεν το περίμενε κι άναψε κατακόρυφα.  Ίσως περίμενε να την πάρω βίαια και λιγούρικα. Ίσως και να ήθελε κιόλας γιατί μου πρότεινε τις λαγόνες τις για να μπω όσο πιο βαθιά γίνεται. Μπήκα όσο βαθιά γινότανε και πίεσα το βάθος του κόλπου της ιδιαίτερα αλλά κομπρεσέρ δεν έγινα. Ασφυκτιούσε από την πίεση και την ορμή της διείσδυσης και δεν έκρυβε την καύλα της γιατί τεντονώταν αντίθετα λες κι ήθελε να την τρυπήσω. Τόση ήταν η λύσσα της που το χέρι μου που τυχαία βρέθηκε στο πρόσωπο της το βούτηξε με το στόμα της και το δάγκανε τόσο που παραλίγο να μου το κόψει. Εκεί τεντώθηκε ακραία έκανε όλο το σώμα της τόξο και γέφυρα κι άρχισε να χύνει. Ούτε εγώ κρατήθηκα αλλά αρχίζοντας να χύνω όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν μέσα της χωρίς καπότα και πήγα να βγω. Τότε άφησε το χέρι μου από το στόμα της και με μια κίνηση των χεριών της με γράπωσε από το λαιμό και το σώμα, έχωσε τα νύχια της μέσα στη σάρκα μου και βρυχήθηκε υποχθόνια «Μέσα, άστο μέσααααα…» ενώ κάρφωσε και τα μάτια της στα δικά μου. Με τα μάτια καρφωμένα η μία στον άλλο χύσαμε παρατεταμένα.
Ξαπλώσαμε και χαϊδευόμαστε μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Τώρα ήταν σκερτσόζα και πλαστική.
-Αυτό θα είναι το μυστικό μας, δε θα το πούμε σε κανένα, θα το κρατήσουμε για μας. Είπε και ξάπλωσε το κεφάλι της στο στήθος μου.
Για λίγο γιατί μετά πετάχτηκε. Σήκωσε λίγο το σώμα της κοίταξε την αίθουσα πάνω από τον καναπέ και γυρνώντας προς εμένα μου είπε  σιγανά.
-Πρέπει τώρα να ευχαριστήσεις και την Εμινέ… Είναι καλή κοπέλα, είναι καλά παιδιά… Θα σε βοηθήσω κι εγώ, θα την ευχαριστήσουμε μαζί…. Μη γίνει και καμιά παρεξήγηση…,  γέλασε πονηρά κι έφυγε για το κέντρο της αίθουσας…
Ανασηκώθηκα μετά από λίγο κι είδα την αίθουσα. Η Εμινέ στο κέντρο στα τέσσερα πηδιότανε μ’ ένα εραστή κι η Εζρά την κρατούσε, την φιλούσε και την χάιδευε. Η γυναίκα μου στις κερκίδες δεξιά είχε τρεις εραστές που την πηδούσανε από παντού. Ο ένας ήταν ο Χαλίλ κι οι άλλοι οι δύο οδηγοί γιατί ο Χουσεΐν ήταν ανάσκελα ξαπλωμένος και προφανώς κοιμότανε αποκαμωμένος. Στο δίπλα θεωρείο ο Κούντ πηδιότανε άγρια. Δυο τον γαμούσανε ταυτόχρονα από τον κώλο κι ένας κυριολεκτικά του γαμούσε το στόμα. Του είχε φύγει ο τσαμπουκάς κι ήταν τώρα έρμαιο των γαμιάδων του. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν βγαίνανε σε αριθμό οι γαμιάδες. Πρόσεξα καλύτερα κι είδα τον ένα γαμιά της γυναίκας μα να μην είναι ο οδηγός αφού αυτός πηδούσε τον Κούντ αλλά ένας μαλλιαρός νεόφερτος  που δεν τον είχα ξαναδεί. Μπορεί να ήταν Τούρκος, μπορεί και ντόπιος. Μπορεί να ήταν ο νοικοκύρης ή ο φύλακας του σπιτιού που έπαιρνε κι αυτός το μερτικό του.
Σηκώθηκα και πλησίασα την Εμινέ. Ο εραστής ξάπλωσε στα μαξιλάρια κι Εμινέ τον καβάλησε αφήνοντας για μένα την σουφρίτσα της αφού το στόμα της ήταν απασχολημένο να ανταλλάσει φιλιά με την Εζρά. Μπήκε στο λαγούμι. Σαν λουκούμι άνοιξε και τον πήρε. Ήταν ζεστά κι εύκολα. Συντονίστηκε με τον άλλο εραστή της και την παίρνανε έτσι για πολύ ώρα. Η Εζρά την χάιδευε και την φιλούσε ενώ έπαιζε και τα βυζάκια της. Η Εμινέ τα δεχότανε μέχρι που της ζήτησε να στηθεί και να της γλείψει το μουνάκι καθώς τα δυο αρσενικά την πηδοούσαν. Η Εζρά δίστασε αλλά όταν η πίεση της Εμινέ έγινε αφόρητη της πρόσφερε το μουνάκι της για να το γλείψει. Με τα πρότα γλειψίματα η Εμινέ τινάχτηκε. Κοίταξε την Εζρά στα μάτια με απορία κι ύστερα γύρισε κοίταξε εμένα και χαμογέλασε. Έπεσε ξανά στου μουνι της φίλης της, το έφαγε και της το στέγνωσε από τα υγρά που είχε κι ήξερε ή υπέθετε από που προέρχονταν. Μετά γύρισε και ξάπλωσε πάνω στον εραστή της ανάσκελα παίρνοντας τον από πίσω ενώ σήκωσε κι άνοιξε τα μπουτάκια της μου τα έδεσε στην μέση μου και με πήρε στο μουνάκι της. Ταυτόχρονα ζήτησε από την φίλη να ξαπλώσει πάνω της σε θέση 69 κι έπεσε ξανα στο μουνάκι της να της το φάει. Η Εζρά έκανε το ίδιο γλείφοντας παράλληλα και τον πούτσο μου που το γαμούσε. Η φάση ήταν πολύ έντονη και χύσαμε όλοι έντονα. Έπεσα ξερός στα χαλιά.
Ξύπνησα ενώ είχε ξημερώσει. Ήμουνα στην ίδια θέση κι ή αίθουσα ήταν άδεια ή σχεδόν. Ο Χαλίλ κοιμότανε στα σκαλιά κι άλλο δεν είδα. Έψαξα με το βλέμμα αρχική κι ύστερα όταν σηκώθηκα την γυναίκα μου αλλά δεν την είδα. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνιση της η Εμινέ φορώντας ένας σχεδόν διάφανο γαλάζιο καφτάνι. Ήταν γυμνή από μέσα κι όμορφη στο φως του πρωινού. Μου έδειξε κάτι με το χέρι. Ακολούθησα με το βλέμμα την κατεύθυνση του χεριού κι είδα στη βάση των σκαλιών ένα χέρι κι ένα γυμνό πόδι να διακρίνονται κάτω από τα μαξιλάρια. Ήταν η γυναίκα που κοιμόταν αποκαμωμένη από το γαμήσι που είχε φάει. Η Εμινέ μου έκανε νόημα να πλησιάσω και καθίσαμε γύρω απ’ ένα από τα τραπέζια που ήταν γεμάτα από πρωινό.
Ήπια ένα καφέ ενώ συνέχιζα να διερευνώ τον χώρο αναζητώντας προφανώς κάτι.
-Έφυγε πολύ πρωί πεζοπορώντας ακούστηκε η φωνή της Εμινέ το ξέρεις ότι είναι πεζοπόρος έτσι δεν είναι;
Κούνησα αρνητικά το κεφάλι πίνοντας μια γουλιά καφέ για να πάει κάτω το μαντάτο κι αυτή συνέχισε
-Θα πάει με τα πόδια στη Χίο, μπορεί και να έφτασε, για να πάρει το καράβι για Μυτιλήνη. Θα πάει μετά στην Ερεσό που την περιμένουν οι φίλες κι η σύντροφός της…..
Στο άκουσμα ήπια δυο γουλιές καφέ για να ανεχτώ το χαμπέρι γιατί κάτι μέσα μου με κλώτσησε.
-Άφησε… συνέχισε η Εμινέ μετά από μικρή παύση αυτό το φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο για σένα…. Για να την θυμάσαι. Ακόμη κι όταν ξεραθεί το τριαντάφυλλο μπορεί να θυμίζει στιγμές αν το φυλάς και το προσέξεις…. συμπλήρωσε…
Ήταν ένα ροζ τριαντάφυλλο, μπουμπούκι, με μακρύ κοτσάνι και τρία φύλλα. Το πήρα και το μύρισα. Ευωδιούσε!!!!
-Ευχαριστώ είπα
-Εμείς ευχαριστούμε για τις στιγμές που μοιραστήκαμε είπε χαμογελώντας και συνέχισε όμως θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις ζωές και τα σχέδια μας. Ο Χουσεΐν έφυγε πολύ πρωί με την πρώτη πτήση για Αθήνα κι από εκεί Στοκχόλμη στην κόρη του. Οι υπόλοιποι θα κάνουμε την προγραμματισμένη με τον Κούντ κρουαζιέρα στο Αιγαίο με προορισμό την Μύκονο κι θα βρεθούμε όλοι εδώ σε μια βδομάδα για να γυρίσουμε στο Τσεσμέ και να μπούμε Τουρκία όπως βγήκαμε. Εσύ και η γυναίκα σου κρίναμε ότι πρέπει να γυρίσετε στη Τουρκία και να μπείτε στη  χώρα σας κανονικά από το Δεκελί για να μην έχετε στο μέλλον κανένα πρόβλημα. Γι αυτό φεύγετε σε λίγο για Βοκαριά κι από κει στο Τσεσμέ. Ένα αυτοκίνητο θα σας πάει στο Δεκελί. Είναι όλα κανονισμένα δεν έχετε να ανησυχήσετε για τίποτα. Μ/ονο ξύπνα την γυναίκα σου να κάνει πρωινό γιατί σε λίγο φεύγετε κι αν είναι το κισμέτι μας θα ξαναβρεθούμε με μεγάλη χαρά.
Πράγματι ξύπνησα την γυναίκα μου, έφαγε πρωινό και μας κατέβασαν στη Βοκαριά. Απ’ εκεί ένα ταχύπλοο βέλος μας πέταξε στο Τσεσμέ. Στα χαρτιά δεν είχαμε πρόβλημα τα κανόνισε ο οδηγός μας. Εκεί μας περίμενε ένα μαύρο τζιπ μ’ ένα μεσήλικα οδηγό και μας οδήγησε στο Δεκελί. Σ’ όλη την διαδρομή κοιμόμουνα αφού με τον οδηγό δεν είχα τίποτα να πω αφού δεν ήξερε γρι ελληνικά ή αγγλικά. Κάτι είπανε με την γυναίκα μου στα τουρκικά αλλά κι αυτή κοιμήθηκε. Σταμάτησε μπρος στο Perla Hotel’ στο Δεκελί κι έκανα να κατεβώ για να πάρω τα υπόλοιπα πράγματα από το ξενοδοχείο.
-Άσε μου λέει η γυναίκα θα τα πάρω εγώ εσύ ακόμα κοιμάσαι. Πήγανε στο εστιατόριο στο λιμάνι απέναντι από την αναχώρηση του πλοίου και θα σε βρω εκεί. Θα σε πάει ο οδηγός. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα είναι όλα κανονισμένα. Αν φας παρήγγειλε σ’ εμένα κεμπάπ.
Πήγα στο εστιατόριο και παρήγγειλα να φάω πεινούσα πολύ. Έφαγα, ήπια και καφέ αλλά η γυναίκα μου δεν φαινόταν. Ήπια και δεύτερο καφέ αλλά τίποτα. Ανησύχησα. Αν έφευγα απ’ εκεί θα χανόμαστε. Προτίμησα να περιμένω ώσπου να φύγει το πλοίο κι ύστερα να την ψάξω. Η ώρα της αναχώρησης πλησίαζε ήταν έξι παρά κι αυτή άφαντη. Λίγο πριν σαλπάρει το πλοίο για Μυτιλήνη την είδα να την φέρνει ένα αυτοκίνητο.
-Γρήγορα να προλάβουμε το πλοίο. Βγάλε εισιτήρια είπε και κίνησε για την αποβάθρα
Έτρεξα, τέλος πάνων βγάλαμε εισιτήρια και μπήκαμε την τελευταία στιγμή στο πλοίο. Είχε πολύ κόσμο και ψάχναμε κάθισμα.
-Που ήσουνα τι ρώτησα καθώς ανεβαίναμε αλλά δεν απάντησε.
Την πλησίασα και της είπα ψιθυριστά στ’ αυτί
-Γαμιόσουνα…..
Γύρισε και με κοίταξε με κοφτερό βλέμμα για δευτερόλεφτα κι ύστερα κούνησε καταφατικά το κεφάλι
Καθώς ψάχναμε την πλησίασα και πάλι ψιθυριστά στ’ αυτί την ρώτησα
-Με λεφτά
Γύρισε ξανά και με κοίταξε με το κοφτερό βλέμμα για δευτερόλεφτα
-Αυτό σε πείραξε;
-Θέλω να ξέρω της είπα
-Θα στα πω όλα στάσου να καθίσουμε πρώτα
 Τελικά βρήκαμε μια θέση και κάτσαμε. Αφού βολευτήκαμε και ξαποστάσαμε τι ρωτάω
-Θα μου πεις τι έγινε
-Θα σου πω αλλά θέλεις να ακούσουνε όλοι γύρω-γύρω τι έγινε
Πράγματι είχε πολύ κόσμο στο σαλόνι που μια συζήτηση όπως την φανταζόμουνα θα μας έκανε ρεζίλι
-Πάμε στο κατάστρωμα εκεί δε θα μας ακούει κανείς.
-Κάτσε καμιά ώρα να ξαποστάσουμε και θα πάμε είπε
Το καράβι συνέχιζε την ρότα του κι εμένα με είχανε ζώσει τα φίδια. Στην ώρα απάνω περίπου στη μέση του ταξιδιού, είχε αρχίσει και να σκοτεινιάζει μου κάνει νόημα να βγούμε έξω
Βγήκαμε έξω και κάτσαμε σ’ ένα ντοκ από σωσίβια μακριά από κόσμο. Η θάλασσα ήταν ήρεμη κι η νύχτα γλυκιά. Έκανε λίγο κρύο αλλά αυτό το ξεπερνούσαμε. Τότε ξεκίνησε να μου λέει ότι «….πήγα στο ξενοδοχείο. Μάζεψα τα πράγματα από το δωμάτιο και κατέβηκα στη ρεσεψιόν. Έκανα να φύγω αλλά σκέφτηκα να χαιρετήσω τον Ναζίν. Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι πίσω στην κουζίνα. Πήγα αλλά στην κουζίνα δεν ήταν ψυχή. Πήγα να γυρίσω πίσω και χάθηκα. Στη προσπάθεια μου να βγω έπεσα πάνω στο αφεντικό του που έβγαινε από το γραφείο του. Μόλις με είδε τρελάθηκε στις υποκλίσεις και τα χειροφιλήματα και με το ζόρι, ευγενικά βεβαία με έμπασε στο γραφείο του. Έβγαζε από την τσέπη του λεφτά, από το συρτάρι του λεφτά ακόμη και το χρηματοκιβώτιο του άνοιξε και μου πρόσφερε λεφτά για να με γαμήσει. Με παρακαλούσε μ’ εκείνη την τουρκογύφτικη διάλεκτο του που ελάχιστες λέξεις καταλάβαινα. Τότε διαπίστωσα ότι πρώτη φορά τον έβλεπα στο φως της μέρας. Ήταν πιο μεσήλικας, πιο κοντός, πιο παχουλός, πιο ιδρωμένος, πιο ατσούμπαλος, πιο λιγδωμένος αλλά  πιο λάγνος και πιο λιγωμένος απ’ ότι είχα δει. Με καύλωσε αφόρητα και κατακόρυφα. Πήγα ανάμεσα στο γραφείο και το γραμματοκιωώτιο και με μια κίνηση τον σταμάτησα. Του χούφτωσα τ’ αχαμνά κι είδα την καύλα του. Τον σταμάτησα να μη κάνει τίποτα.. Έχωσα όσα λεφτά είχε βγάλει στην τσάντα μου. Με μια κίνηση πέταξα κάτω ότι είχε πάνω στο γραφείο του. Πέταξα την φούστα μου. Του έκανα νόημα να κατεβάσει το παντελόνι. Κάθισα στο γραφείο του μ’ ανοιχτά τα σκέλια, έσκισα… ναι έσκισα μόνη μου το βρακί μου. Φάνηκε το μουνί μου και τρελάθηκε Παρατηρούσα την κάθε κίνηση, τον κάθε μορφασμό του προσώπου του. Τον έκανα να περιμένει σαδιστικά μέχρι που του έκανα νόημα να έρθει. Όρμησε χώθηκε στο μουνί μου με την μία λες και το σώμα μου κι η ψωλή του είχαν το τέλειο ύψος. Μπορεί ο μπάσταρδος να το είχε φτιάξει επίτηδες έτσι. Αισθάνθηκα την ψωλή του να με γεμίζει και το μουνί μου μπούκωσε από το πάχος. Ήταν και βαριά η πούτσα του. Ξέρω τι σου λέω βαριά. Όπως πριν να πάρουμε τους δονητές μου έβαζες μπουκάλια coca cola γεμάτα. Το θυμάμαι αυτό το βάρος ήταν ιδιαίτερα καυλωτικό. Τέτοιο βάρος και μεγαλύτερο. Από την άλλη είχε βάλει τη μούρη του στα βυζιά μου τα μάλασε, τα άρμεγε και τα βύζαινε. Η καύλα μου ήταν ακραία. Κρατούσα και φιλούσα αυτό το λιγδιάρικο ον. Το τραβούσα από τα στήθια μου και του φιλούσα τη φαλάκρα, το στόμα, τα χείλη και τον ξανάχωνα στον κόρφο μου. Το έκανα πολλές φορές αυτό μέχρι που έριξα το σώμα και ξάπλωσα στο γραφείο. Με τα χέρια κράτησα αντίσταση πάνω στο γραφείο κι έδεσα τα πόδια πίσω του για να με τρυπήσει. Με γάμησε με ορμή και γρήγορα. Τα πόδια μου δεν μπορούσαν να μείνουν δεμένα πίσω του απλά έπεσαν ανίκανα πλάι. Τα χέρια μου κρατούσαν αντίσταση μη βρεθώ πίσω απ’ το γραφείο με την ορμή του και πονούσαν. Έχυσα κι αμολήθηκα στο γραφείο. Με γύρισε κι άρχισε να μου μαλάσσει το κώλο και να μου παίζει με τα δάχτυλα τις τρύπες. Έβαζε δάχτυλα μπρος πίσω. Έπαιρνε χύσια από μπρος κι  ετοίμαζε την σούφρα μου. Μέχρι που ένοιωσα το καυλί του στην μπούκα του κώλου μου. Ασυναίσθητα σφίχτηκα γιατί ένοιωσα το πάχος και φοβήθηκα. Πως κατάφερε ο πούστης να μου περάσει το τέρας όλο στην σούφρα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να πονέσω δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι τεχνηταράς ο άνθρωπος, τέλος. Με έπιασε τότε και με σήκωσε όπως ήμουνα και κάτσαμε στην καρέκλα. Ο κώλος μου τον είχε πάρει όλο μέσα κι ήθελε και τ’ αρχίδια. Μου έπαιζε και με τα χοντροδάχτυλα του ακορντεόν το μουνί και μ’ έστειλε πάλι. Έχυσα και το μόνο που είπα ήταν
-Πεινάω.
Με απίστευτη τρυφερότητα με ακούμπησε ξαπλωτή πάνω στο γραφείο, σουλουπώθηκε γρήγορα κι εξαφανίστηκε. Σε λίγο ήρθε μ’ ένα καροτσάκι γεμάτο φαγητά. Ημίγυμνη, μπρούμυτα ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο άρχισα να τρώω με βουλιμία. Εκεί που μπουκωνόμουν κατάλαβα ότι αυτός ήταν πίσω μου παρατηρούσε κι έπαιζε με τον κώλο και τις τρύπες μου. Γύρισα κι είδα ότι έβαζε μέλι και βούτυρο. Τον άφησα. Ξαφνικά νοιώθω να χώνει την μούρη του στις τρύπες μου και να τις βυζαίνει. Τρελάθηκα. Με πέθαινε ο πούστης στο γλείψιμο. Μουνί και κώλος γίναν ένα κι αλοιφή. Όταν μου τον σφύριξε ο κώλος μου τρούλωσε για να κρατήσει αντίσταση και να γεμίσει περισσότερο. Η ψωλιές του τώρα είχαν ορμή και δύναμη. Κρατούσα με τα χέρια αντίσταση στο γραφείο αλλά κάθε ψωλιά τώρα μετακινούσε το γραφείο κι εμένα μαζί. Όταν το γραφείο σταμάτησε στον απέναντι τοίχο ο κώλος δεχόταν πια όλη την ορμή του. Με ξεκώλιασε και το γούσταρα αφάνταστα. Έχυσε. Έχυσα κι εγώ τόσο έντονα που είχα squirt. Αυτός νόμισε πως ήταν ούρα και με πήρε αγκαλιά και με πήγε στην τουαλέτα να με πλύνει. Έτσι όπως μ’ άφησε στην μπανιέρα και άνοιξε το νερό ο πούτσος ήρθε φάτσα με τη μούρη μου. Όρμησα και τον πήρα στο στόμα μου. Αυτός με ‘πλένε κι εγώ τον τσιμπούκωνα. Καύλωνα που με ‘πλενε, καύλωνα με το ζεστό νερό, καύλωνα που τον τσιμπούκωνα. Τελικά μπήκαμε κάτω από το ζεστό νερό με πήρε στα χέρια του και με γάμησε στα όρθια και στριμωχτά στην κουπαστή του μπάνιου. Με έχυσε και τον έχυσα. Δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Με σκούπισε, με έντυσε και με πήγε στα χέρια πίσω στο γραφείο του. Μου έκανε ένα κοκτέιλ που σίγουρα είχε αυγό μέσα και συνήλθα. Είδα το ρολόι του τοίχου 5και 30 και πετάχτηκα να φύγω. Με παρακαλούσε να μείνω όσο θέλω έστω να μείνω άλλη μια μέρα. Του υποσχέθηκα ότι θα ξανλαρθω και φώναξε ένα υπάλληλο και μ’ έφερε στο λιμάνι…..»
-Μα τι κάνεις είπε με έκπληξη
Τότε κατάλαβε ότι εδώ και ώρα ότι είχα ρίξει το μπουφάν μου στα γόνατα της κι από κάτω είχα χώσει το χέρι μου και της δαχτύλιαζα το μουνί που ήταν πλημμύρα. Τόση ήταν η έκσταση της ακόμη και στην διήγηση.
-Θέλω να σε γαμήσω είπα
-Θα μας δουν εδώ
-Που να πάμε
-Πάμε στις τουαλέτες
Πήγαμε στις τουαλέτες αλλά ήταν μικρές με πολύ κόσμο κι αδύνατο το κάθε εγχείρημα.
-Πάμε κάπου να σε γαμήσω θα τρελαθώ είπα
-Κι εγώ θέλω αλλά περίμενε φτάνουμε στο λιμάνι κάτι θα βρούμε
Φτάσαμε, αποβιβαστήκαμε αλλά δεν φαινόταν τίποτα ικανό να φιλοξενήσει την καύλα μας
-Πάμε σ’ ένα ξενοδοχείο 11 και 30 φεύγει η πτήση μας κάτι θα προλάβουμε να κάνουμε
-Όχι σε ξενοδοχείο της μιας ώρας, θα καρφωθούμε. Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Τουρκία μπορεί να μας δει κανένα μάτι. Έχω συγγενείς εδώ και παλιούς συναδέλφους. Καλύτερα να πάμε στο αεροδρόμιο ίσως βρούμε ευκαιρία εκεί.
Πήραμε ταξί και πήγαμε. Μικρό αεροδρόμιο, τώρα φτιάχνουν καινούργιο, αλλά οι τουαλέτες ήταν άνετες. Δεν υπήρχε ψυχή. Μπήκαμε σε μια γυναικεία και κλειδωθήκαμε. Κάθισα στην λεκάνή κι έκατσε πάνω μου. Της πέταξα τα βυζιά έξω κι έχωσα τα μούτρα στο μπούστο της. Ρουφούσα και δάγκανα κι οι ρώγες ήταν σαν τα πολυβόλα του Παπανικολής. Έτριβα τον πούτσο μου πάνω στο μουνί της κάτω από τα ρούχα όμως. Μου τον πέταξε έξω και τον έπαιξε. Με μια κίνηση έσκισα το βρακί της και μπήκα στο μουνί της.
-Τι κάνεις; είπε με έκπληξη ψιθυριστά
-Ότι σου ‘κανε ο άλλος σου ο γαμιάς…
-Μα δεν έχω άλλο θα είμαι ξεβράκωτη είπε
-Έχεις πρόβλημα; Εγώ δεν έχω
-Όχι είπε και καρφώθηκε για τα καλά στο καβλί μου
Είχα περάσει τα χέρια μου από την πλάτη της κι από τους ώμους την κρατούσα δυνατά κι ασφυκτικά καρφωμένη πάνω στον πούτσο μου. Αυτή ήθελε να ανεβοκατεβαίνει αλλά δεν την άφηνα. Αυτό τις έδινε μεγάλη καύλα γιατί ζούμιαζε αλλά ήθελε και να απεγκλωβιστεί από εγωισμό αλλά και για να χύσει.
-Άσε με μου ψιθύρισε
-Κάτσε και σκάσε πουτάνα.
-Πως με είπες;
-Πουτάνα!!!!!
Δεν την έβριζα και ξαφνιάστηκε. Έγινε μια παύση λίγων δευτερολέπτων
-Πουτάνα ε; Ξαναπές με γουστάρω να είμαι πουτάνα και να μου το λες…
-Πουτάνα….
Απεγκλωβίστηκε έγειρε προς τα πίσω το σώμα κι έχυσε με σπασμούς. Σαν ηφαίστειο έχυσα μέσα της την λάβα. Φιληθήκαμε, τακτοποιηθήκαμε και βγήκαμε να περιμένουμε την αναχώρηση μας. Εκεί που καθόμαστε είδα τα χύσια να έχουν τρέξει στις γάμπες της. Της το είπα και πήγε και φτιαχτεί. Δεν την άφησα
-Άσε τιμή σου και καμάρι σου είπα
-Ξέρεις ο Χουσεΐν θα περάσει από την Αθήνα καθώς θα γυρνάει απ’ τη Στοκχόλμη..
Δεν μίλησα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου