Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ 2 (…..η συνέχεια)

Έφτασε η Παρασκευή κι ενώ περίμενα να ξαναζήσω τις ίδιες στιγμές όμως τα πεθερικά μου με διάφορες μαλακίες μας σπάσανε την όρεξη. Εκεί που είχαμε φτιαχτεί φωνάξανε πίσω στο σπίτι την Αγνή κι έτσι δεν άφησαν να χαρούμε ούτε βέβαια να μείνει. Πηδηχτήκαμε βέβαια με την Σύλβια αλλά η έλλειψη της Αγνής ήταν φανερή και για τους δύο. Ήρθε την επόμενη για λίγο, στα πεταχτά, για μια ώρα μόνο. Μετά που φιληθήκαμε κι οι τρεις παθιάρικα, γδυθήκαμε, ακούμπησε τις παλάμες της στον τοίχο κι έφερε το σώμα της λίγο πιο πίσω. Την πήδηξα στα όρθια από τον κώλο ενώ η Σύλβια της έγλυφε το μουνί. Ήταν τέλειο αλλά λίγο κι έτσι συμφωνήσαμε να βρούμε τρόπο να χαρούμε το επόμενο τριήμερο χωρίς κίνδυνο να μας την σπάσουν. 
Έτσι πέρασε η εβδομάδα. Αναπολούσα τις μουνίτσες μου την γυναίκα μου την Σύλβια και την κουνιάδα μου την Αγνή. Ζούσα σε όνειρο κι η καύλα μου δεν είχε όρια. Η σκέψη μου γύριζε συνέχεια στις πρόσφατες εικόνες κι εμπειρίες. Ούτε να δουλέψω δεν μπορούσα, αφηρημένος συνέχεια στην γλύκα που είχα μαζέψει τις αμέσως προηγούμενες μέρες. Τότε έπεσε το τηλέφωνο του Μίλτου, του πρώην μπατζανάκη μου.
-"Γεια, ο Μίλτος είμαι. Τι γίνεται, τι κάνεις;".
-"Έλα ρε τι γίνεται; Περίμενα το τηλέφωνο σου πιο νωρίς" του είπα σαν ξαφνιασμένος γιατί στην αρχή δεν κατάλαβα την φωνή του.
-"Τι να σου πω" είπε λυπημένα "τελικά είχες δίκιο που δεν ήθελες τα πεθερικά σου. Ευτυχώς γλύτωσα κι εγώ, εκεί μέσα είναι μπουρδέλο"
-"Τι έγινε ρε, πες, δεν καταλαβαίνω τίποτα"
-"Πώς να στο πω. Ντρέπομαι και που το σκέφτομαι. Την πρώην γυναίκα μου…να…… την έπιασα να κάνει έρωτα…"
-"Τι με ποιον την έπιασες……" ρώτησα με περιέργεια.
-"…..με τον πεθερό σου!!!!! "
Έμεινα παξιμάδι. Έκανα κάποια δευτερόλεπτά.
-"Ξέρεις τι λες;" του είπα όταν βρήκα την μιλιά μου
-"Ξέρω πολύ καλά, τους είδα με τα μάτια μου…..Μια νύχτα ξύπνησα κι είδα ότι έλειπε από το κρεβάτι. Σηκώθηκα κι έψαξα όλο το σπίτι. Τίποτα. Κατέβηκα κάτω στα πεθερικά μου κι άνοιξα ελαφρά την πόρτα. Άκουσα φωνές από το μπαλκόνι και βγήκα στο σαλόνι για να κοιτάξω. Είδα τη γυναίκα μου με τον πατέρα της που έπιναν κόκκινο κρασί στις τρεις το πρωί και φλυαρούσαν. Πήγα να φύγω, μη δίνοντας σημασία στο γεγονός, μέχρι που είδα την γυναίκα μου να πέφτει με την μούρη πάνω στο καβάλο του πάτερά της. Νόμιζα ότι παραπάτησε, αλλά τελικά του έβγαλε τον πούτσο έξω!!!! Κοκάλωσα!!!! Δεν ήξερα αν αυτό που έβλεπα ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Έβαλε όλη την πούτσα του πάτερά της στο στόμα της και ρούφαγε ενώ εκείνος γουργούριζε από ευχαρίστηση. Πήγα από το υπνοδωμάτιο για να έχω καλύτερη θέα. Η πεθερά  μου κοιμόταν. Έφτασε σε λίγο να χύσει στην μάπα της. Σκουπίστηκαν και πήγα να φύγω άσπρος σαν το πανί, αλλά δεν θα τελείωνε εκεί. Η γυναίκα μου ήρθε προς το σπίτι, εγώ πρόλαβα να κρυφτώ πίσω από την κουρτίνα. Άνοιξε ένα συρτάρι κάτι πήρε και βγήκε στο μπαλκόνι. Η πεθερά μου συνέχιζε να κοιμάται. Εγώ την ακολούθησα μέχρι το τζάμι της κρεβατοκάμαρας για να βλέπω. Έσκισε το περιτύλιγμα της καπότας, έβαλε την καπότα στο στόμα της σαν την πιο έμπειρη πουτάνα, και την φόρεσε με το στόμα στον πατέρα της. Έπεσε στα τέσσερα κι ο πατέρας της μπήκε από πίσω. Την γάμαγε δυνατά. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να μην φωνάξει κι ο πατέρας της την γάμαγε γρήγορα. Έχυσε!!!! Κι ο πατέρας της έχυσε ξανά κι αυτός μέσα της. Μπήκα μέσα, ανέβηκα στο πάνω διαμέρισμα κι έτρεξα στο δωμάτιο κάνοντας ότι κοιμόμουν. Μετά της το είπα και ζήτησα εξηγήσεις. Μου είπε ότι έτσι είναι και καλά θα κάνω να το δεχτώ. Την επόμενη ζήτησα διαζύγιο. Βέβαια δεν μπορούσα να αναφέρω τέτοια πράγματα στην αίτηση διαζυγίου κι έτσι ζήτησα διαζύγιο για ασυμφωνία χαρακτήρων. Δεν ξέρω και με ποιους άλλους έχει πάρει με τις πλάτες των δικών της" είπε
-"Ε! είσαι σίγουρος" είπα κεραυνοβολημένος από την έκπληξη
-"Τι λες τώρα δεν ξέρω τι βλέπω; "
Η συζήτηση με είχε διαλύσει. Έφυγα από την δουλειά στις 4μμ και τριγυρνούσα άσκοπα στους δρόμους, μπήκα σε δυο μπαρ κι ήπια δυο ουίσκι. Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους μου ότι ο πεθερός μου πηδούσε την κόρη του. Εγώ πηδούσα την κουνιάδα μου, η γυναίκα μου την αδερφή της, οικογένεια γαμιόμαστε είμαστε. Βέβαια τα φίδια με ζώσανε και για την γυναίκα μου αλλά δεν είχα καμιά ένδειξη. 
Σήμερα μάλιστα είχαμε κανονίσει να πάμε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Βόλο και θα παίρναμε και την Αγνή για να ξεσκάσει λίγο. Έτσι θα λέγαμε. Στην ουσία είχαμε κανονίσει να βγαίναμε το βράδυ στα μπουζούκια κι ύστερα να πηγαίναμε  στην Βραβρώνα στο εξοχικό του φίλου μου του Αλέξανδου για άγριο ξέσκισμα με τις μουνιτσες μου. Ο Αλέξανδρος έλειπε στο εξωτερικό κι εγώ είχα τα κλειδιά και φρόντιζα το σπίτι. Πριν 15 μέρες μάλιστα είχα πάει κι ένα Πακιστανό για να ξεχορταριάσει και να καλλωπίσει τον κήπο. Γύρισα σπίτι κατά τις 7μμ. κι είχα καταστρώσει στο μυαλό μου το σχέδιο. 
Δεν είπα τίποτα. Οι μουνίτσες ετοιμάστηκαν και γίνανε κι οι δυο και γαμώ τα μουνιά. Σ’ όλη την διάρκεια της ετοιμασίας η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αισθησιασμό και σεξουαλική διέγερση. Πήγαμε μπουζούκια στο Ποσειδώνιο που τραγουδούσε ο Βέρτης. Εκεί οι μουνίτσες έδωσαν ρέστα στον χορό, το τσιφτετέλι, το κούνημα σε βαθμό που καύλωσαν όλο το κέντρο. Μέχρι τις 3μμ. κάτσαμε οπότε φύγαμε για Βραβρώνα. Στον δρόμο η Σύλβια μου την έπεσε και μου έκανε τσιμπούκι καθώς οδηγούσα ενώ στο πίσω κάθισμα η κουνιάδα μου είχε ανοίξει τις ποδάρες της και μαλακιζόταν. Μετά άλλαξαν κι η γυναίκα μου πήγε κι αυτή πίσω κι άρχισαν να χαϊδεύονται και να γλείφονται. Πιο πολύ πίσω κοιτούσα παρά μπροστά. Πως δεν σκοτωθήκαμε είναι να το λες. Μόλις φτάσαμε πήγα να παρκάρω ενώ η Σύλβια πήρε τα κλειδιά για να μπούνε μέσα. 
Πάρκαρα έσβησα την μηχανή κι άναψα τσιγάρο. Περίμενα. Όταν πέρασε κανένα 10λεπτο μπήκα σπίτι. 
Οι μουνίτσες γυμνές μόνο με τις γόβες κρεμόντουσαν από το ταβάνι με αλυσίδα. Ίσα που πατούσαν. Τα χέρια τους ήταν σηκωμένα προς την οροφή πιασμένα και κρεμασμένα από την αλυσίδα. Τα μάτια τους ήταν δεμένα κι ένα μαντίλι ανάμεσα στα χείλη τους εμπόδιζε την ομιλία κι άφηνε μόνο τις κραυγές τους. Ο Ομάρ ο Πακιστανός, μαύρος σαν κατράμι, στεκόταν παραδίπλα κρατώντας ένα μαστίγιο. Ήταν σωματώδης γύρω στα 30 χρόνια. Του έκανα νόημα κι άρχισε να τις μαστιγώνει ελαφρά. Μία στην μια, μία στην άλλη. Έβγαζαν άναρθρες κραυγές. Φόβος, μυστήριο, αγωνία και καύλα υπήρχαν στην ατμόσφαιρα αλλά δεν διέκρινες τις διαχωριστικές γραμμές. 
Του έκανα ξανά νόημα. Κατέβασε τα παντελόνια του κι ελπίδα για τα προσόντα της ράτσας του δεν με διέψευσε. Είχε ένα παπάρι σαν προβοσκίδα με ένα κόκκινο κεφάλι που ξεχώριζε στην μαυρίλα. Έφτυσε την παλάμη του κι άρχισε να το βαράει. Δεν μιλούσε κανείς παρά μόνο οι μουνίτσες βογκούσαν. Του Ομάρ του σηκώθηκε έφτυσε τις τρύπες τους κι άρχισε να μπαίνει στα μουνιά τους. Λίγο στην μια, λίγο στην άλλη. Τα βογκητά τώρα ήταν σαφώς από καύλα. Σε λίγο χώθηκε και στα κωλαράκια. Η Σύλβια τον πήρε σχετικά εύκολα αλλά η Αγνή ζορίστηκε αλλά δεν έκανε πίσω μέχρι να το εξαφανίσει στην σούφρα της. Τώρα οι τρύπες τους γαμιόταν εναλλάξ, τα βογκητά τους φανέρωναν την κάβλα τους κι από καιρό σε καιρό μαστιγιές που έτρωγαν τις ερέθιζαν παρά τις πονούσαν περισσότερο. Δεν άντεξα πήγα κι εγώ πίσω τους και βλέποντας την θαυμάσια σούφρα της Σύλβιας όπως την είχε φτιάξει ο Ομάρ τους γαμησα ατα κωλαράκια. Βογκούσαν και βαριανάσαιναν από τους πουτσους που τρώγανε, ούτε  το άγνωστο της κατάστασης δεν τις απασχολούσε.
Μετά που τις γαμήσαμε τους βγάλαμε τις μάσκες και τα μαντίλια. Απόρησαν με την παρουσία του Ομάρ αλλά δεν τους άφησα περιθώριο. 
-"Δε μου λέτε καργιόλες για πιο με περάσατε και με δουλεύετε; Ήρθατε στο κρεβάτι μου δήθεν από θέληση ή για να κρύψεται τις βρωμιές και τις ανωμαλίες της οικογένεια σας. Δεν ντρέπεσαι κι εσύ μετά από τόσα χρόνια γάμου να με εξαπατάς και να με δουλεύεις;" είπα προς την Σύλβια ανεβάζοντας τον θυμό μου και συνέχισα σε έντονο ύφος "Δε μου λες σε γαμάει κι εσένα ο μπαμπάκας σου και μου κάνεις την ανήξερη; Ανωμαλιάρα, ξεφτιλισμένη πουτάνα; Πουτάνες είστε, αυτό είστε πουτάνες στην ψυχή και στο σώμα" έλεγα, έλεγα και δεν σταματούσα.
-"Μα τι λες τρελάθηκες; Τι σκηνικό είναι αυτό; " πήγε να πει η Σύλβια αλλά η Αγνή την πρόλαβε.
-"Άσε θα μιλήσω εγώ. Του μίλησε σίγουρα αυτό το καθίκι ο Μίλτος" είπε η Αγνή και γυρίζοντας προς εμένα συνέχισε "θα σου εξηγήσω εγώ αλλά σε παρακαλώ λύσε μας κι άσε μας να ντυθούμε. Σε παρακαλώ"
Αυτό το βλέμμα το αθώο και το άδολο που είχε, με την φλόγα και την πουτανιά που έκρυβε μέσα της με αμφιταλάντευσαν για λίγο αλλά τελικά έκανα νόημα στον Ομάρ να τις λύσει.  Ο μαλάκας ο σκυλάραπας αφήνοντας τις αλυσίδες ελεύθερες έτσι που έπεφταν με χτύπησαν στο κεφάλι κι έπεσα κάτω. Βρέθηκα στο πάτωμα κι όταν άνοιξα τα μάτια μου είχα προσκεφάλι τα μπούτια τις γυναίκας μου, πάγο στο κεφάλι μου ενώ από πάνω μου ήταν η Αγνή κι  ο Ομάρ που αγωνιούσαν. 
-"Είσαι καλά;" με ρώτησαν με μια φωνή
-"Καλά, καλά" είπα θυμωμένα "εσείς δεν είστε καλά…..για να ακούσω τις δικαιολογίες σας; Τι να μου πεις δηλαδή αφού σε έπιασε στα πράσα ο άντρας σου και σ’ έδιωξε….." είπα κι έκανα νόημα στον Ομάρ να πάει μέσα.
-"Άκου" ανέλαβε να μιλήσει η Αγνή "δεν είναι έτσι που στα είπε αυτό το ανθρωπάκι ο Μίλτος. Εγώ τον χώρισα κι όχι αυτός. Δεν ήθελα να τον παντρευτώ ποτέ, αλλά υπάκουα στους γονείς μου. Την πρώτη νύχτα του γάμου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου. Ο άντρας μου είχε ένα πούτσο 4-5 εκ. σε πλήρη στύση. Αυτό δε με πειράζει θα το ξεπερνούσα, άλλωστε ένας άντρας δεν έχει μόνο τον πουτσο του για να ικανοποιεί μια γυναίκα, αλλά τα χρόνια που ακολούθησαν με άγγιζε δε με άγγιζε 5-6 φορές τον χρόνο. Νόμιζα πως είναι ομοφυλόφιλος γιατί διάβαζε περιοδικά ανδρών κι έβλεπε συνέχεια τσόντες με άντρες αφενός και αφετέρου μου ζητούσε συνέχεια να πάρω διάφορους άντρες και να με βλέπει. Το έψαξα, έβαλα και ντέντεκτιβ αλλά δεν είχε τέτοιες συνήθειες. Ήταν απλά κομπλεξικός και ζήλευε τους πουτσαράδες που έβλεπε. Όταν είχε πάει στο Λονδίνο, έμαθα, ότι έκανε προσπάθειες επιμήκυνσης πέους αλλά τίποτα. Μόνο τα λεφτά του φάγανε. Μου ζητούσε αφόρητα να πάω με ένα άγνωστο άντρα τελικά με ανάγκασε. Μου τον έφερε μέσα στο σπίτι και μ’ έβαλε να παίξω ότι αυτός μας έπιανε και μας έπαιρνε μάτι" λέγοντας όλα αυτά η Αγνή είχε πιάσει τον πούτσο μου και τον χάιδευε ενώ η Σύλβια μου χάιδευε τα μαλλιά και το στήθος "Είναι αλήθεια" συνέχισε  "ότι παραδοσιακά στην οικογένεια μας η χειρότερη τιμωρία ήταν να σε πηδήξει ο πατέρας σου. Αυτό γινότανε από πάππου προς πάππου αλλά ο πατέρας μας ποτέ δεν εφάρμοσε μια τέτοια τιμωρία ούτε στην Σύλβια ούτε σε μένα ΠΟΤΕ. Μια φορά δεν θυμάμαι πως του το είχε αναφέρει ο πατέρας μου κι από τότε του έγινε έμμονη ιδέα. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα για το ψέμα του. Ο πατέρας μου μετά από την εγχείρηση προστάτη που έκανε πριν τέσσερα χρόνια είναι σεξουαλικά ανενεργός. Δεν του σηκώνεται με τίποτα. Ανίκανος εντελώς. Όσο κι αν προσπάθησε η μητέρα μου, όσα φάρμακα κι αν πήρε, τίποτα.  Του φέραμε με την μητέρα μου, σε συνεννόηση με τους γιατρούς, μέχρι και Ρωσίδες μπας και του σηκωθεί αλλά δυστυχώς τίποτα. Πως λοιπόν με πήδηξε πριν 3 μήνες που λέει το καθίκι;!!!!! Μετά από τον γκόμενο που είχε φέρει και με πήρε μέσα στο σπίτι μου αποφάσισα να ενδώσω στο παιχνίδι του" λέγοντας μου αυτά η Αγνή με είχε καβαλίσει, με είχε πάρει μέσα της λικνιζότανε πάνω μου στον ρυθμό που μιλούσε. Είχα γίνει τούρμπο "Τουλάχιστον θα πηδιόμουνα" συνέχισε "Η περίοδος της αγαμίας μου θα έπαιρνε τέλος έστω και μ’ αυτό τον τρόπο. Τόσα ζευγάρια πηδιούνται έτσι γιατί εγώ να έχω πρόβλημα. Μου έφερε λοιπόν άλλους 3 ή 4 αλλά μου ζητούσε την μια να προσποιηθώ ότι με πηδάει ο πατέρας μου την άλλη εσύ, την τρίτη ότι με παίρνεται παρτούζα εσύ κι ο πατέρας μου. Αηδίασα δεν το ήθελα.Του το είπα.  Μπορούσα να πάρω κι ένα τάγμα αρκεί να το ήθελε χωρίς να βάζει μέσα τον πατέρα μου. Μπορούσα να κάνω που και που κι αυτά που έλεγε αρκεί να το ήθελα. Μπορεί να είχε μικρή ψωλή αλλά θα μπορούσε να με ικανοποιεί με χίλιους τρόπους αν  γούσταρε, αν ήθελε, αν ήξερε. Μπορούσα να κάνω τα πάντα αρκεί να ήθελα. Θα μπορούσα να τον κερατώνω χρόνια τώρα αλλά δεν έκανα τίποτα. Ήθελα να πάω μαζί σου, αυτό πάντα το ήθελα κι η Σύλβια το ξέρει, γιατί λοιπόν να προσποιούμε με τον κάθε μαλάκα ότι είσαι εσύ; Αυτός είναι άρρωστος. Τα είπα, όχι ακριβώς έτσι, όλα στους δικούς μου και χώρισα. Αυτή είναι η αλήθεια και το διαζύγιο το βγάζω εις βάρος του κι όχι με κοινή συναίνεση όπως λέει αυτός γιατί έχω κασέτα που φαίνονται κι ακούγονται όλα αυτά. Αν τώρα εσύ δεν με πιστεύεις ή δεν με θέλεις, μπορείς να μου το πεις. Θα καταλάβω και πάλι. Εγώ δεν θα τρέχω να βρίσκω γκόμενους, δεν θα αφήσω να κακολογούν εμένα και την οικογένεια μου. Δεν συμφωνώ με τον συντηρητισμό τους αλλά θα τον υποστώ. Είμαι μαθημένη άλλωστε στην αγαμία….".
Δεν την άφησα να συνεχίσει. Με τα δυο χέρια μου έπιασα το κεφαλί της και το ένωσα με το δικό μου μ’ ένα ατέλειωτο γλωσσόφιλο ενώ έχυνα μέσα της κι αυτή τέλειωνε μ’ ένα παρατεταμένο σπασμό. Τις  πήραμε με τον Ομάρ για τρεις μέρες συνέχεια σ’ όλες τις στάσεις. Κοιμόμαστε, τρώγαμε και πηδούσαμε. Δεν τις ανάγκασα, τις ρώτησα και τον ήθελαν. Ιδιαίτερα η Σύλβια  που τον στέγνωσε. Γούσταρε πάντα να πάρει έναν αράπη γι’ αυτό το αγαπημένο της ζαρζαβατικό είναι η μελιντζάνα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου