Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ


«Πάρτι οργίων με μάσκες και μανδύες. Σοκάρει η κατάθεση της εκδιδόμενης συζύγου». Πολύ πιθανό να το είχατε διαβάσει γύρω στο 2010 στα πρωτοσέλιδα της Εspresso και άλλων ανάλογων περιστατικών. «Η αποκάλυψη της είδησης ήρθε όταν η 30χρονη γυναίκα πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον μαστροπό σύζυγό της, προκειμένου να λάβει τέλος ο εφιάλτης της που είχε ξεκινήσει από το 2010. Σαδομαζοχιστικά όργια, ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις και ναρκωτικά ήταν το σκηνικό που ζούσε η άτυχη γυναίκα, με τις λεπτομέρειες από την κατάθεσή της να σοκάρουν». Ναι σίγουρα μιλούσαν για μένα αλλά βέβαια οι υπερβολές είναι στο DNA  αυτών των εντύπων όμως τα πράγματα συνέβησαν έτσι η κάπως έτσι.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, να πούμε σύντομα αυτά που γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν στα πρωτοσέλιδα κι ειπώθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά να φτάσουμε στο σήμερα γιατί αυτό έχει σημασία. Γι αυτό το σήμερα γράφω αυτές τις γραμμές.
Από παΐδι που ήμουν, πάντα θεωρούσα προσβλητικό για μια γυναίκα να απατήσει τον άντρα της. Πίστευα ότι είναι η χειρότερη επιλογή που μπορεί να κάνει. Αν και δεν είχα κάποιο κοντινό παράδειγμα, αλλά αυτή ήταν η άποψη μου. Μεγαλώνοντας όμως και κυρίως γνωρίζοντας τον πρώτο σύζυγο μου οι αντιλήψεις μου μπερδεύτηκαν. Στα 20 μου χρόνια ήμουνα μια εντυπωσιακά όμορφη κατά κοινή ομολογία κοπέλα (και τώρα είμαι) αυτό που λένε οι άνδρες με μια ματιά ‘γκομενάρα’, ‘μουνάρα’, ‘πάτος’ κ.ά. Μου την πέφτανε πολλοί άντρες σε βαθμό εκνευριστικό. Εντελώς τυχαία γνώρισα τον πρώην σύζυγο μου κι εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια την οικονομική άνεση και το glamour. Εντάξει επαρχιωτάκη ήμουνα και τσίμπησα. Στους χώρους αυτούς οι απόψεις περί μονογαμίας, αποκλειστικής ερωτικής συνεύρεσης, έρωτος κι αγάπης όχι μόνο ήταν αποδιοπομπαίες αλλά αν τις εξέφραζες κιόλας γινόσουν αντικείμενο χλευασμού. Πάντως τον σύντροφο μου κι αργότερα άντρα μου τον αγάπησα πραγματικά με τον δικό μου τρόπο και τις δικές αγνές πεποιθήσεις. Αυτός ήταν τότε συγκαταβατικός, τρυφερός κι ευγενικός και δεν με πίεσε για τίποτα, ούτε να κάνω ούτε να αποδεχτώ. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια όταν έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Τότε εγώ ήμουν 24 κι αυτός 46 χρονών. Γεννήθηκε ο γιος μας και στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα.
Σίγουρα ή πίεση από την συναναστροφή αυτού του κόσμου υπήρχε. Ο άνδρας μου δεν με πίεζε αλλά το καταλάβαινα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποσυναισθηματοποιήσει το σεξ εντελώς. Όσο πιο ενστικτώδες, ζωώδες και ακραίο τόσο πιο ερεθιστικό γι αυτούς ήταν σεξ. Εντάξει μπορώ να το δεχτώ ενίοτε σαν παιχνίδι και μεμονομένη ενέργεια αλλά σαν καθεστώς και μάλιστα μόνιμο μου φαίνεται αδιανόητο. Το κακό είναι ότι αν υποκύψεις μια φορά από περιέργεια ή επιθυμία η πίεση για συνέχιση γίνεται αφόρητη. 
 Όλα ξεκίνησαν δύο χρόνια μετά τον γάμο όπως κατάθεσα όταν πήγαμε σ’ ένα αποκριάτικο πάρτι, Έτσι νόμιζα αλλά δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν πάρτι οργίων, όπου όλοι οι παριστάμενοι φορούσαν μάσκες και μανδύες, τους οποίους έδιναν με φροντίδα των οικοδεσποτών, προ της εισόδου στον χώρο του πάρτι.  Ναι υπήρχαν σαδομαζοχιστικά όργια, ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις και ναρκωτικά. Ο σύζυγός μου για πρώτη φορά ήταν πιεστικός. Δυστυχώς ήμουν πιωμένη κι ερεθισμένη από την ατμόσφαιρα και ενέδωσα.
Μετά από εκείνη την βραδιά οι πιέσεις του συζύγου έγιναν εντονότερες. Μάλιστα μετά από λίγο καιρό έκανα πράξη τις πιέσεις του συζύγου της για να βρεθούμε σε κλαμπ ανταλλαγής ζευγαριών. Σ’ αυτό συνετέλεσε ότι ο άντρας μου παρουσίασε μια πάθηση στον προστάτη. Ήταν σε θεραπεία  κι αδυνατούσε να λειτουργήσει σεξουαλικά αν δεν ένοιωθε έντονες συγκινήσεις. Υπέκυψα κι εγκλωβίστηκα όχι από θέληση αλλά υπό την απειλή ότι θα μου πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ήταν ισχυρός κι εγώ ανίσχυρη. Έτσι με ανάγκαζε  να παίρνω μέρος σε όργια με το όνομα «Μαρία».
Τότε δεν ήξερα ότι με εξέδιδε αργότερα το αντιλήφθηκα. Συμμετείχα σε ομαδικές συνευρέσεις, ανταλλαγές συντρόφων, λεσβιακό σεξ με γυναίκες επιχειρηματιών και συντροφιά σε πλούσιους Άραβες, μέχρι και «πεολειχία ως αντίτιμο την αγορά κοκαΐνης» όπως έγραψαν οι εφημερίδες αλλά αυτό το τελευταίο δεν είναι ακριβές. Δεν το κάνανε για να αγοράσουν κόκα. Δεν ήταν εμπόριο δηλαδή. Σαν παιχνίδι βάζανε πάνω στα καυλιά ή στα μουνιά κόκα κι όποιος τα ρουφούσε ή τα έγλυφε πλήρωνε το αντίτιμο της κόκας. 
Είναι αλήθεια όπως δήλωσα και στο δικαστήριο ότι από ένα σημείο και μετά ο άντρας μου με βία, ξύλο και μαστίγιο δηλαδή με υποχρέωνε στην αναγκαστική χρήση κοκαΐνης. Μου επέβαλλε συνεχώς να συμμετέχω σε ανταλλαγές ζευγαριών στο κλαμπ... όσο και σε διάφορα σπίτια, μεταξύ των οποίων και το δικό μας! Κατά τη διάρκεια γιορτινού τραπεζιού σε έπαυλη φιλικού ζευγαριού του συζύγου μου... άρχισε μια απροκάλυπτη συζήτηση για επί την χρήμασι ανταλλαγή ζευγαριών και την έκδοση των γυναικών που παρευρίσκονταν από τους συζύγους τους για οικονομικό όφελος. Όπως δήλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω όσα άκουγα από τα χείλη οικονομικά ισχυρών και επώνυμων ανθρώπων. 
Μετά τη συνάντηση αυτή, ο σύζυγός μου είχε κλείσει ραντεβού με τον άνδρα στου οποίου την έπαυλη είχαμε βρεθεί για το τραπέζι, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, η οποία και επετεύχθη. Μετά, ήρθε στο δωμάτιο η σύζυγος του άνδρα, η οικοδέσποινα του τραπεζιού, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα το χρηματικό ποσό των 2500 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου». 
Τα όργια σε βίλες συνεχίστηκαν και μάλιστα σε μία στα Μεσόγεια, το πάρτι των οργίων ήταν εμπνευσμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», και μάλιστα την βραδιά την άνοιξα εγώ με αισθησιακό χορό. Ο σύζυγός μου πια κατ’ εξακολούθηση άρχισε να με «πουλάει» και μέσω διαδικτύου, ενώ με υποχρέωνε σε σεξουαλικά μαθήματα μαζί του. Δεν το ανεχόμουνα πια αυτό βρήκα τη δύναμη και πήγα και το κατήγγειλα στην αστυνομία. Ευτυχώς με πιστέψανε στήσανε ένα σκηνικό και μας πιάσανε επιτόπου. Ο άνδρας μου δεν ξέρω με ποιο τρόπο κατάφερε και διέφυγε και τον ψάχνει ακόμα όλη η Interpol. Μετά το δικαστήριο πήρα διαζύγιο λόγω βίαιης συμπεριφοράς στο γάμο. 
Μετά που συνήλθα γνώρισα ένα λαϊκό παιδί κι έκανα έναν όμορφο γάμο κι ένα δεύτερο παιδί, την κόρη μου. Ο άντρας μου ήταν πραγματικά από τους ομορφότερους και ήμασταν ευτυχισμένοι μπορώ να πω. Όλα όμως άλλαξαν δυό χρόνια αργότερα, όταν από μια διαθήκη ο άντρας μου κληρονόμησε πολλά λεφτά. Στην αρχή χαρήκαμε, αλλά αργότερα όλα γύρισαν ανάποδα. Τα λεφτά ξεμυάλισαν τον Γιώργο και άρχισε την άστατη ζωή. Δεν μας έλειπε στο σπίτι τίποτα άλλο παρά μόνο ο ίδιος. Ήταν συνεχεία έξω με φίλους, καφενεία, καζίνο και κάθε βράδυ σχεδόν στα μπουζούκια. Οι παρέες του είχαν αλλάξει και δεν ήξερα ούτε που αλλά ούτε και με ποιον βρίσκεται. Όλα αυτά μας είχαν απομακρύνει αλλά πάντα προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει. 
Ένα βράδυ ήρθε και μου ανακοινώσε ότι θα βγει έξω. Αρχίσαμε να μαλώνουμε μέχρι που του ζήτησα να με πάρει μαζί του αφού τα παιδιά ήταν με την μητέρα μου. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά το δέχτηκε. Ετοιμάστηκα με ότι πιο όμορφο και sexy είχα γιατί σκοπός μου ήταν να τον πλησιάσω ερωτικά. Φόρεσα λοιπόν ένα πολύ κοντό φόρεμα, χωρίς σουτιέν και από κάτω ζαρτιέρες με ένα μικρό στριγκάκι που δεν χρειαζόταν να κατεβάσεις για να κάνεις sex. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε για να πάμε στα μπουζούκια. 
Φτάνοντας εκεί, μπήκαμε μέσα και καθίσαμε σε ένα τραπέζι για έξι άτομα. Όταν τον ρώτησα ποιος άλλος θα έρθει μου απάντησε μονολεκτικά "Φίλοι". Δεν το σχολίασα καθώς ήθελα να υπάρχει ένα θετικό κλίμα. Όντως λίγη ώρα αργότερα έφτασαν δυο άγνωστοι που συνόδευαν μια νεαρή κοπέλα. Αφού κάθισαν και γνωριστήκαμε αρχίσαμε σιγά-σιγά να γλεντάμε. Ο Γιώργος είχε κολλημένα τα μάτια του πάνω στη νεαρή κοπέλα χωρίς να μου δίνει καμία απολύτως σημασία. Καλά οι άντρες είναι εντελώς μαλάκες ούτε στο νυχάκι που πατώ δεν συγκρινόταν η μικρή μαζί μου κι ας είχα 15 και βάλε χρόνια παραπάνω. Οι άλλοι δυο προσπαθούσαν να μου πιάσουν την κουβέντα σαν λιγούρα και ο δικός μου δεν έδινε καμία σημασία. Καθ’ όλη τη διάρκεια η φίλη μας χόρευε και ο Γιώργος δεν σταματάτε να της πετάξει λουλούδια. Αυτό με θύμωσε παρά πολύ και αποφάσισα να τον κάνω λίγο να ζηλέψει. Πηρά λοιπόν και τους δυο κύριους από το χέρι και ανέβηκα μαζί τους στην πιστά. Άρχισα λοιπόν να χορεύω ανάμεσα τους τρίβοντας τον κωλο μου ποτέ στον έναν και ποτέ στον άλλο. Άρχισα να αισθάνομαι τα χεριά τους πάνω μου πονηρά αλλά ήθελα τόσο πολύ να τραβήξω την προσοχή του Γιώργου που ήμουν έτοιμη να κάνω τα πάντα. 
Γυρίσαμε στο τραπέζι και άρχισα να πίνω αρκετά. Τα μάτια μου καρφωμένα στον Γιώργο να παρατηρώ οποιαδήποτε κίνηση έκανε με την μικρή. Από τα νευρά μου είχα πιει παρά πολύ και άρχισαν να γυρνάμε τα πάντα. Σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα αλλά τα πόδια μου τρίκλιζαν και ξαναέκανα κάτω. Είχα ζαλιστεί παρά πολύ και δεν ήμουν σε θέση ούτε κουβέντα να αρθρώσω. 
-Αμάν ρε Βούλα. Είπαμε να βγούμε μια φορά μαζί και κοιτά πως έγινες. Αφού δεν μπορείς να πιεις, τι το θες;
-Μωρό μου δεν αισθάνομαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι. 
-Να περιμένεις. Περιμένω κάποιον γνωστό μου. 
-Μα δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ να κάτσω. Είμαι χάλια. . 
-Γαμώ το κέρατο μου. Ρε Μηνά είσαι με το φορτηγάκι; Παρ'την σε παρακαλώ να ξαπλώσει λίγο πίσω μπας και συνέλκει. 
Με πηρέ από το χέρι ο Μηνάς λοιπόν, και με κρατούσε μέχρι να φτάσουμε στο αμάξι. . Εγώ ήμουν σε τόσο αθλία κατάσταση που το μυαλό μου δεν μπορούσε να σκεφτεί πολλά πράγματα. Φτάσαμε στο αμάξι και άνοιξε μια πλαϊνή πόρτα και με έβαλε να ξαπλώσω στον χώρο της καρότσας. Έμεινε λίγο εκεί μέχρι που με πηρέ ο ύπνος. Λίγο αργότερα ξύπνησα από τις λακκούβες του δρόμου. Προχωρούσαμε σε ανηφορικό χωματόδρομο. Βρισκόμουν ακόμη στην ιδία κατάσταση μέθης και το μόνο που σκαφτόμουν ήταν ποτέ θα φτάσω στο κρεβάτι μου. 
Μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο έκανα να σηκωθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Τότε άνοιξε και πάλι η πλαϊνή πόρτα και είδε τον Μηνά και τον Άκη να με κοιτώνα έντονα. 
-Που είναι ο Γιώργος παιδιά;
-Σε λίγο έρχεται. Μας είπε να σε φέρουμε εδώ. 
Με πηρέ ο Μηνάς στην αγκαλιά του και με οδήγησε σε ένα μικρό τροχόσπιτο που ήταν εκεί. Η φούστα μου είχε ανέβει πολύ ψηλά αλλά στην κατάσταση μου δεν με ένοιαζε και πολύ. Με έριξε πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα και έμεινα εκεί αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει δυνατά τον κωλο. Γυρίζω και βλέπω τον Μηνά να παίζει το πουλί του και να με χουφτώνει. 
-Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα;
-Έλα μωρό μου. Αφού σου αρέσει, είπε
-Σταμάτα αμέσως και πες μου που είναι ο Γιώργος φώναξα. 
-Έλα μωρό μου μην κάνεις έτσι. Θα περάσεις καλά σου λέω. 
Και μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στον κωλο. 
-Τι κανείς ρε μαλακα. Θα το πω στον Γιώργο και θα δεις τι έχει να γίνει. 
-Ο Γιώργος σου μωρό μου πήγε να γαμησει το πουτανακι και μας είπε να σε γλεντήσουμε όσο θέλουμε. 
Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Ο λόγος του έπεσε σαν κεραυνός στο κεφάλι μου. 
-Μα αποκλείεται. 
Μέχρι να καταλάβω τι έχει συμβεί ένιωσα το χέρι του να πιάνει το μουνι μου. 
-Κοιτά ρε Άκη το κορίτσι τι έβαλε για να μας περιποιηθεί. Κοιτά βρακακι. Τόσες πουτανες έχω γαμησει. Τέτοιο βρακακι πρώτη φορά βλέπω. 
Ενώ έχει ήδη βγάλει τα ρούχα του ανεβαίνει πάνω μου και κάθεται πάνω στο στήθος μου έχοντας πιάσει και τα χεριά μου με τα πόδια του. Το καυλι του στέκεται μπροστά μου σε ημισέληνε κατάσταση ενώ εγώ κάνω μικρές κινήσεις αποφυγής. 
-Κοιτά μωρό καυλα την πουτσα μου. Σου αρέσει. Έλα άνοιξε το στόμα σου και παρ΄ τον μέσα. Έλα γιατί ο άντρας σου πρέπει ήδη να έχει γαμησει μουνακι. 
Αυτή του η κουβέντα ήταν λες και μου γύρισε μια βίδα στο μυαλό. Με έστειλε με τους φίλους του για να γαμησει την πουτανα. Τότε θα γαμηθω για να του κάνω το χατίρι. Και με μια κίνηση ανοίγω το στόμα και παίρνω μέσα το καυλι του. Ταυτόχρονα έχω ανοίξει τα πόδια και ο Άκης έχει αρχίσει να με γλύφει. 
-Έτσι μωρό καριόλα γυναίκα… Αφού ξέρεις εσύ από γαμισια. Θα σε κάνουμε να περάσεις πολύ όμορφα. Δεν θα μας ξεχάσεις ποτέ πουτανακι. 
-Τα λόγια του ηχούσαν στα αυτιά μου σαν καμπάνες για να πάρω την εκδίκηση μου. 
-Θέλω να με γαμήσετε σαν πουτανα. Να με στείλετε στον άντρα μου ανοιγμένη από παντού. Ξεσκίστε με. 
Εκείνη τη στιγμή νιώθω το καυλι του Άκη να μπαίνει στο μουνι μου. Με γαμουσε ενώ ειχα τον Μηνά στο στόμα μου. 
-Έτσι πουτανακι. Ευχαρίστησε μας. Όλο μέσα μωρή πουτανα είπε ο Μηνάς.
Έσπρωχνε δυνατά να μπει όλο στο στόμα μου και εγώ του έδειχνα ότι τα καταφέρνω καλά. 
Βγαίνει από μέσα μου ο Άκης και κάθεται μπροστά μου ενώ με γυρίζουν στα τέσσερα, Ήταν σειρά του Μηνά να με γαμησει. Νιώθω να φτύνει στην τρυπά μου και αφού βάζει το κεφαλάκι σπρώχνει και μπαίνει ολόκληρος μέσα μου. Ο Άκης τον παίζει στο πρόσωπο μου και με χτυπάει κάθε τόσο στα μάγουλα. Με έχει πασαλείψει σε όλο το πρόσωπο με τα υγρά του ενώ προσπαθεί με τα μανίας να μου χώσει τα αρχιδια του στο στόμα. Αντίστοιχα ο Μηνάς σφυροκοπάει το μουνακι μου δυνατά έχοντας πιάσει τα μαλλιά μου. 
-Τι ωραία γυναικά έχει ο Γιώργος. Μουνάρα. Κοιτά την καυλιαρα πως τον παίρνει. Πως έχεις ανοίξει έτσι μωρή πουτανα. 
Με σηκώνουν και με πάτωνε πάνω στο τραπεζάκι. Στέκονται πίσω μου και με πόδενε ποτέ ο ένας και ποτέ ο άλλος. Τραβάμε τα στήθη μου και τα χτυπάνε με την παλάμη τους. Ο κωλος μου έχει κοκκινίσει από το πολύ ξύλο. 
-Ριχ΄ της ρε μαλακα. Το αντέχει η πουτανα. Κοιτά ποσό γουστάρει τα σκαμπίλια η καριολα. 
Αχούνε κάτσει και οι δυο πίσω μου και με χτυπάνε. 
-Φέρε κάτι να της βάλουμε στο μουνι ρε. 
Ψάχνει σε κάτι συρτάρια ο Άκης και βρίσκει ένα μεγάλο πλαστικό χωνί. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν. Το βάζουν στο μουνι μου και αρχίζουν να το σπρώχνουν. Ένιωθα τον κόλπο μου να ανοίγει ενώ με Παναγή πολύ. Για δευτερόλεπτα σταματάνε. Μέχρι να καταλάβω τι κάνουν νιώθω κάτι να ξεσκίζει την κωλοτρυπιδα μου. 
-Ααααχ. . . αααααααααααααααααα. . . . Σε παρακαλώ όχι εκεί. Δεν μπορώ. . Βγες. . αααααααααααα
-Θα μπορέσεις μωρό μου. Τι πουτανα είσαι. 
Αρχίζει και μπαινοβγαίνει στον κωλο μου το καυλι του ενώ σφίγγω το τραπεζομάντηλο στα χεριά μου από τον πόνο. Ένιωθα την πουτσα του να φτάνει βαθειά μέσα μου. Λίγα λεπτά αργότερα ειχα ανοίξει και με γαμουσανε από τον κωλο εναλλάξ. Το χωνί έκανε τη δουλειά του στο μουνι μου και οι δυο τους είχαν αναλάβει τον κωλο μου. Αφού με ξέσκισαν κυριολεκτικά έφεραν τα καυλια τους στο στόμα μου. . 
-Γλυψτα μωρό μου. Καθάρισε τα μωρη πουτανα. Σου αρέσει η γεύση που έχουν;. . Κοιτά πως κάναμε την κωλαρα σου. 
Ενώ τους έγλυφα έβαλα το χέρι μου πίσω και τρόμαξα με το ποσό είχε ανοίξει ο κωλος μου. . 
-Φιλέ έχω μια ιδέα. Γυρνά την ανάσκελα. Θα την χύσουμε στο μουνι.. Να μας θυμάται……
Συμφώνησε λοιπόν και ο άλλος και άρχισαν να με γαμανε από μπροστά πάλι. Πρώτος ήταν ο Άκης που δεν άργησε να πλημμυρίσει το μουνι μου με τα χυσια του. Αμέσως ανέλαβε ο Μηνάς που μετά από ένα γρήγορο γαμησι άρχισε να με χυνει στο μουνι ενώ ένιωθα το σπέρμα να έχει ξεχειλίσει και να στάζει από την κωλοτρυπιδα μου. . 
Αφού τους καθάρισα όσο πιο καλά μπορούσα με το στόμα με έβαλαν να γλύψω ακόμη και το πάτωμα από το σπέρμα. 
-Σήκω ντύσου πουτανακι. . Σε περιμένει στο σπίτι ο άντρας σου. Μπορεί να θέλει να γαμησει και αυτός λίγο. 
-Δωσ’ του λίγο κωλο. Δεν θα καταλάβει τίποτα. Όσο για σένα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα πουτανακι. 
Φτάσαμε σπίτι και με το ζόρι κατάφερα να μπω μέσα. Πόναγα παντού και πιο πολύ πόναγε ο κωλος μου. Μπήκα και έκανα ένα μπάνιο να καθαρίσω τη βρωμιά τους από πάνω μου. Πήγα στο κρεβάτι και βρήκα τον Γιώργο να κοιμάται. Ξάπλωσα διπλά του να κοιμηθώ. Λίγο αργότερα το χέρι του με άγγιζε στον κωλο. Έβαλε το δάχτυλο του πίσω και το έχωσε όσο πιο μέσα. 
-Βλέπω πέρασες καλά μωρη πουτανα. 
-Να σου πω κάτι. . 
-Μη μου πεις τίποτα. . 
Όλο το βράδυ μου ξέσκισε τον κωλο. Δεν τον ειχα ξαναδεί ποτέ τόσο καυλωμένο. Τον καύλωνε που με παρτουζωσαν οι φίλοι του…. Περίεργοι οι άνδρες δεν τους καταλαβαίνω όμως από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν. Η ευτυχία μας ξαναχτύπησε την πόρτα όσο παράξενο και αν ακούγεται ποτέ δεν ξαναβγήκε μόνος του κι η πιτσιρίκα εξαφανίστηκε. Όταν έβγαιναν μαζί μας κι οι φίλοι του κι ήθελε να διασκεδάζει. όλη η παρέα  μαζί μου δεν του χάλαγα χατίρι. Δεν υπήρχε όμως εξαναγκασμός βία, ναρκωτικά και χρήματα. Υπήρχε ερωτισμός περίεργος αλλά υπαρκτός που ολοκληρωνόταν ιδανικά όταν στο τέλος βρισκόμαστε οι δυο μας. Φαίνεται το ‘χει το κάρμα και το κισμέτ μου να επιλέγω τέτοιους άντρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου