Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ: ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Δημοσιεύθηκε από Tyxeros
 
Είμαι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με τη Ζέτα. Με το Ζετάκι κάνουμε πολύ ωραίο και καυλιάρικο γαμήσι από τη πρώτη φορά που βρεθήκαμε. Εγώ 1.87 ύψος, βάρος λίγο πάνω από το κανονικό στα 45 και αυτή 1.69 ύψος, μεσαίου βάρους με καμπύλες στα 36. Γενικά έχουμε συμφωνήσει στο έντονο σεξ και δεν είμαστε οπαδοί του ρομαντικού σεξ.
Περνώντας τα χρόνια αρχίσαμε να δίνουμε περισσότεροι έμφαση στην ευχαρίστηση βλέποντας και τα σώματά μας σιγά-σιγά να μεγαλώνουν παρά το γεγονός ότι είμαστε σε πολύ καλή σωματική κατάσταση εάν εξαιρέσεις ολίγα κιλάκια παραπάνω από τα 25 που γνωριστήκαμε όταν με κέρδισε σεξουαλικά το Ζετάκι με το τριάρι στήθος και τη σχεδόν Βραζιλιάνικη κολάρα της.
Αρχίσαμε να μιλάμε περισσότερο χωρίς ταμπού και με τον ανταγωνισμό να μειώνεται με τα χρόνια. Οι δουλείες μας όμως δεν μας άφηναν πολλά περιθώρια χρόνου και έτσι άρχισαν σιγά – σιγά οι επαφές μας να μειώνονται. 
Πέρυσι το καλοκαίρι είχα ολοκληρώσει μια καλή δουλειά που με παίδευε καιρό και είπα πως έπρεπε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε μας. Όταν αρχίσαμε πάλι τις συχνές και έντονες ερωτικές "συνευρέσεις"... κατάλαβα αμέσως πως η καυλιάρα γυναίκα μου ήταν περισσότερο μαγκωμένη από παλιά. Έδειχνε σαν να μην είχε τη διάθεση για όλα όσα κάναμε παλαιότερα και παρατήρησα στις κινήσεις της γενικότερα μια έλλειψη ερωτικής αυτοπεποίθησης ή και έμπνευσης. Κάτι έλειπε από τη φλογερή Ζέτα που ήξερα και προβληματίστηκα πολύ επειδή τα τελευταία χρόνια η Ζέτα εργάζεται σε ένα πολύ κλειστότερο περιβάλλον από παλιά που η δουλειά της περιελάμβανε πολλές ώρες εκτός γραφείου ως εμπορική αντιπρόσωπος, ενώ τώρα έχει μια μικρή δική της επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου και βρίσκεται πολλές ώρες εντός.
Κατέληξα λοιπόν στον ότι παλαιότερα η συναναστροφή με περισσότερους ανθρώπους και ειδικά άντρες την ανέβαζε πολύ μαζί με τη διάθεσή της για πήδημα. Ίσως τότε να μην ήταν και όσο πιστή πίστευα όπως άλλωστε κι εγώ και ας μην γελιόμαστε. Τον έδινα με ευχαρίστηση πάντα χωρίς να διαταράξω το γάμο μου και γιατί όχι… και η γυναίκα μου να μην τον άρπαζε με την ίδια θέρμη;
Προτιμώ την αλήθεια από το ψέμα και δε θεωρώ πως είμαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου ώστε να με θίξει μια απιστία του παρελθόντος. Και το Ζετάκι όμως είναι πανέξυπνο μωρό ώστε να μπορεί να κρύψει τα πάντα… άρα και τα μυστικά της.
Αποφάσισα λοιπόν να το διερευνήσω και έβαλα στο παιχνίδι μας μερικά νέα μέσα. Μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό οι πιθανές απιστίες της Ζέτας και ήθελα να μάθω μέχρι που αυτές οδηγούσαν. Θυμήθηκα πως τότε... όταν τύχαινε να δούμε καμιά ταινία πορνό μαζί έδειχνε ιδιαίτερα να καρφώνει το βλέμμα της αλλά και να ανεβαίνει η διάθεσή της... όταν έβλεπε παρτούζες με τη γυναίκα να τον τρώει από δυο τρεις... 
Πήγα αρχικά και "ψώνισα" έναν ωραίο και "σπαρταριστό" δονητή και έβαλα σε λειτουργία ένα απλό σχέδιο που δεν ήξερα που θα οδηγούσε, αλλά ίσως και να "έβγαζα" το λαβράκι που έψαχνα. Ήδη είχα κάτι στο μυαλό μου ως πιθανότητα και εκεί πάτησα όπως θα δείτε φίλοι μου παρακάτω.
Το βράδυ λοιπόν, ένα όμορφο βράδυ καλοκαιριού, βγήκαμε για κρασάκι στη παραλία. Η Ζέτα είχε βάλει ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα που τόνιζε τους στητούς γλουτούς της και το πλούσιο στήθος της. Είχε πάει ή ώρα σχεδόν μεσάνυχτα όταν πρότεινα να πάμε για ποτάκια στη παραλιακή όπως και έγινε. Το club ήταν γεμάτο και τα βλέμματα των αγοριών άρχισαν να πέφτουν στη Ζέτα. Την έγδυναν με τα μάτια και η Ζέτα άρχισε να αισθάνεται πάλι πως μετράει σαν γκόμενα. Το φουσκωμένο μπούστο της και η κωλάρα της, έδιναν ρέστα καθώς χόρευε προκλητικά πάνω μου ρίχνοντας της πουτανίστικες ματιές στα γύρω αγόρια. Ήπιαμε αρκετά και η διάθεσή μας ήταν άριστη. Θέλαμε να βρεθούμε μόνοι μας και σε μια στιγμή γέρνω στο αυτί της λέγοντας:
-Μωρό μου; Θέλω να ξεσκιστούμε στο γαμήσι! Εγώ ίσα που κρατιέμαι να μη στον χώσω στο στόμα εδώ μέσα!
Χαμογέλασε πονηρά και φύγαμε προς τα έξω με τη Ζέτα να κουνιέται σαν καυλάκι 20 χρονών. Μπήκαμε στ’ αμάξι και μόλις πιάσαμε Βουλιαγμένης άρχισα να ξεκουμπώνω τη ζώνη μου. Η Ζέτα κατάλαβε πολύ καλά τι ήθελα – άλλωστε και αυτή ψοφάει για τσιμπούκι – και πιάνοντας πίσω τα μαλλιά της έσκυψε και άρχισε να γλείφει αργά-αργά την πούτσα μου! Δεν ήθελε να με τελειώσει εκεί. Ξέρει πολύ καλά να κάνει μια πίπα να κρατήσει ώρες. Είχε ανάψει κι αυτή και με τσιμπούκωνε με μανία γλείφοντας τον πούτσο μου από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι. 
Μέχρι να φτάσουμε σπίτι, είχε πλαγιάσει γλείφοντας το πρησμένο καυλί μου και τρίβοντας το μουνάκι της ενώ κατά διαστήματα  μου πέρναγε το δάχτυλό της από το στόμα για να γευτώ λίγο από αυτό που ήξερε πως με τρελαίνει. Σε λίγο φτάσαμε στην πιλοτή και ανεβήκαμε γρήγορα-γρήγορα πάνω πετώντας τα ρούχα μας στο σαλόνι, όπου και άρχισε πάλι το τσιμπούκι γονατιστή με τα νύχια της να χουφτώνουν τον κώλο μου.
Σε λίγο τη τράβηξα από την ψηλή αλογοουρά, την άφησα με το στρινγκ και τις βυζάρες ελεύθερες, πάνω πάντα στις γόβες της, και τη γύρισα με τα χέρια στην τραπεζαρία αρχίζοντας να τη χουφτώνω από πίσω, χωρίς να πειράζω καθόλου τις ρώγες και το μουνάκι της. Καύλωσε πάλι το μωρό μου, γονάτισα πίσω της και  έχωσα τη γλώσσα μου στο μουνάκι της περιμετρικά στην αρχή και σιγά-σιγά όσο πιο βαθιά μπορούσα. Μέσα, έξω, γύρω, αργά, γρήγορα κλπ.
Το χαμηλό φως του σαλονιού έκανε τη ροζ ροδελίτσα της να φαντάζει τόσο μα τόσο έτοιμη για κόλπα. Άρχισα να γλείφω την κωλοτρυπίδα της φροντίζοντας να βάζω πολύ σάλιο για μετά, αλλά δεν τη πείραξα άλλο. Μόνο την πινέλωνα με τη γλώσσα και ένοιωθα τη Ζέτα να τραντάζεται ολόκληρη κάθε φορά που η γλώσσα μου πέρναγε από τη μια της τρύπα στην άλλη. Κατά διαστήματα ανέβαινα και τη φιλούσα στο στόμα με το μωρό μου να ρουφάει τη γλώσσα μου με λαγνεία για τα απόκρυφα σημεία της. Άρχισε να στάζει. Και τα  υγρά της καύλας της να κυλούν από το μουνάκι της στους προσαγωγούς της! Άρχισε να ψάχνει με τα χέρια το μουνάκι της αλλά και κάτι να βάλει στόμα της, αλλά της τα «κλείδωσα» με τα δικά μου συνεχίζοντας το βασανιστικό παιχνίδι. Άρχισε να βογκά αργά και βαθιά ώσπου σε μια στιγμή μέσα στα βογκητά της, είπα:
-Μωρό μου! Είδες πως σε κοίταζαν τα αγόρια στο μαγαζί; Πόσο ήθελαν να σε ξεσκίσουν;
-Μ…
-Γούσταρες που σε ήθελαν;
-Αχ… ναι!
Συνέχιζα το "βασανιστήριο" και κάποια στιγμή που είχε γυρίσει μπροστά μου και είχαμε πλακωθεί στα γλωσσόφιλα κλπ... γλείφοντας με στ’ αυτί, μου είπε με πόθο:
-Θέλω να γαμηθώ μωρό μου! Θέλω τη πούτσα σου να με ξεσκίσει. Δεν μπορώ άλλο!
-Μόνο θα γαμηθείς; Θα ξεσκιστείς πουτανάκι! Μη σκέφτεσαι τίποτα. Μη σκέφτεσαι ούτε εμένα και τη πούτσα μου! Σκέψου ότι γουστάρεις παλιόκαυλα και ότι άλλο θες. Έλα μωρή πουτανίτσα τώρα… πάμε στο δωμάτιο να σου θυμίσω πως είναι να γαμιέσαι τρελά.
Καθώς περπατούσε γυμνή έβλεπα από πίσω μια θέα που με τρέλαινε περισσότερο από κάθε φορά ίσως.
Η αλήθεια είναι πως η κωλάρα της γυναίκας μου δεν περνά απαρατήρητη. Ακόμα και τώρα, όταν περπατάει, η σχισμή εσωτερικά στους προσαγωγούς κρατάει για να θυμίζει τα χρόνια που είχε χρόνο να γυμνάζεται έντονα. Είχα καυλώσει τρομερά αλλά η σκέψη μου ήταν να δω πολλά περισσότερα για τη καύλα της Ζέτας από αυτά που ήξερα. Πέσαμε στο κρεβάτι και πλακωθήκαμε στο 69 με τρέλα. Εδώ πρέπει να σας πως για τη πίσω πόρτα της γυναίκας μου. Γενικά δε μου την έδινε… σπάνια την είχα πάρει από πίσω και ομολογώ πως δε μου έδειχνε να τον παίρνει με ιδιαίτερη χαρά. Απεναντίας με σταμάταγε πολλές φορές και αυτό ήταν το μόνο σημείο "διαφωνίας".
Άρχισα ξανά να περιποιούμαι με σάλιο και τις δύο τρυπίτσες της, ενώ με το άλλο χέρι έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιό μου. Πριν φύγουμε είχα κρύψει το νέο μας απόκτημα… τον 25ποντο δονητή, κάτω από τις μαξιλάρες μαζί με ένα μπουκαλάκι λιπαντικό που είχα αγοράσει από το sexshop. 
Άρχισα λοιπόν καθώς ήμασταν στο 69 και είχα φέρει τον δονητή και τη κρέμα μπροστά στα σκέλια της χωρίς να με βλέπει, να παίρνω λιπαντικό στο δάχτυλο και να τις φτιάχνω σιγά-σιγά τη σούφρα. Παράλληλα έβαζα και στο δονητή για να είναι υγρός. Ομολογώ πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ αποτελεσματικά. Συνέχισα πολύ ώρα να τις χαϊδεύω περιμετρικά τη πίσω τρυπίτσα της και να τη λιπαίνω διαρκώς. Άρχισα να πιέζω το δάχτυλό μου στη κωλότρυπα της και γλίστρησε τόσο μαλακά κάνοντας την καυλωμένη γυναίκα μου να αφήσει ένα γλυκό αναστεναγμό ενώ έσπρωξε τη λεκάνη της για να μπει το δάχτυλο πιο βαθιά. Σάλιωνε και έγλειφε το καυλί μου. Το βύθιζε υγρά μέχρι χαμηλά στο λαρύγγι της και δεν το χόρταινε. Πλέον έπαιζα με δύο δάχτυλα στον κώλο της… και το μουνί της έσταζε συνεχώς!
-Σ’ αρέσει μωρή πουτάνα;
-Ναι!
-Θες να σταματήσω;
-Όχι!
Η καύλα της ανέβαινε όλο και περισσότερο. Είχε παραδοθεί στα λόγια μου και αυτό ήταν που ήθελα.
-Σκυλογαμιέσαι καύλα;
-Ναι…
-Το ήξερα πως είσαι μεγάλο πουτανάκι.
-Ναι!
Είχε πλέον τρελαθεί!!! Ήταν αλλού. Η πούτσα μου είχε πρηστεί στο στόμα της τόσο που άρχισαν να μην φαίνονται τα χείλη της. Ρούφαγε με κλειστά μάτια ασταμάτητα, σάλιωνε και ρούφαγε, ενώ εγώ συνέχιζα να παίζω με της τρύπες της πότε γονατιστός και πότε μπροστά στις τρύπες της ρουφώντας τα υγρά της. Ξανάβαζα τα δάχτυλα στην κωλότρυπα της και έμπαιναν πλέον τρένο.
-Γουστάρω να σε βλέπω να γαμιέσαι τσουλάκι μου! Είσαι μεγάλη ξεκωλιάρα!
-Ναι… είμαι…και τότε έριξα τη μαγική φράση.
-Θα ήθελα να σε έπαιρνα μάτι όταν σε έσκιζαν μαζί ο Γιάννης και εκείνος ο άλλος ο αλβανός στην αποθήκη, πως τον λένε;
-Χασάν και δεν είναι αλβανός, τούρκος είναι είπε σαν αλλοπαρμένη…
Ο  ι ο Χασάν ήταν οι δύο αποθηκάριοι στη παλιά δουλειά της! Δύο γεροδεμένα παιδιά στη προηγούμενη δουλειά της που επειδή είχαμε μιλήσει και δεν αφήναν θηλυκή γάτα ακάρφωτη. Εάν είχε κάνει "αταξίες" στη δουλειά σίγουρα θα ήταν με ένα από αυτούς. Όμως οι δυο τους συνήθιζαν να βγαίνουν μαζί για καμάκι και παρτούζες με αδυναμία στις παντρεμένες... οπότε γιατί να τους γλίτωνε η Ζέτα; Σκέφτηκα
Περίμενα κάποια αντίδραση αλλά η μόνη αντίδραση ήταν να γίνουν τα τέσσερα δάχτυλα μου λούτσα, που στο μεταξύ έπαιζαν τρελά τη μουνάρα της. Λούτσα λέμε! Τίναζε τα υγρά της η ψώλα τόσο, που τα σεντόνια είχαν βραχεί πλήρως. Η πουτανιά της γυναίκας μου είχε ξεπεράσει το όποιο σοκ ίσως έπρεπε να δείξει… αλλά η καύλα της ήταν αδύνατον να της το επιτρέψει.
-Τους πίπωνες και τους δυο μωρό μου;
-Ναι…
-Έπιανες και τις δύο ψωλάρες τους με τις δαχτυλάρες σου και τις έπαιζες;
-Ναι…
-Γουστάρεις τις παρτούζες μωρή τσούλα;
-Πολύ!
Έγλυφε με μανία το καυλί μου λες και δεν της αρκούσε. Και πως να γίνει αυτό; Η καριόλα είχε ξεφύγει. Η καύλα μου ήταν τόση που νόμιζα πως θα της πετάξω τα χύσια μου μέχρι το στομάχι. Τον τράβηξα έξω για να ηρεμήσει λίγο το καυλί μου, ρίχνοντάς της πουτσοσκάμπιλα δεξιά κι αριστερά στο εκστασιασμένο πρόσωπό της ενώ η Ζέτα προσπαθούσε με το στόμα να τον ξανά αρπάξει.
-Σε γαμούν δύο ψωλαράδες;
-Ναι!
-Κι ο Τούρκος σε γαμεί μωρή ψώλα;
-Ναι, ναι!!!
-Σε ξεκωλιάζει μωρή ο Τούρκος;
-Ναιιιιι !!!!!!!! έκανε παρατεταμένα
-Έλα μωρή καργιόλα! Γύρνα στα τέσσερα να σε γαμήσουμε.
Τρελαμένη, χωρίς να πει τίποτα και χωρίς να με κοιτάξει στο ημίφως του δωματίου, γύρισε και έστησε τη κωλάρα της πιάτο μπροστά μου. Την πλάκωσα πάλι σύντομα στο πινέλο με τη γλώσσα μου μέχρι να απλώσω στα τυφλά το χέρι μου να αρπάξω το "εργαλείο". Δεν είχε καταλάβει τίποτα και η καύλα μου ήταν στον ουρανό. Έγλειφε όλα τα δάχτυλά της και δεν της έφταναν! Κάρφωσα αργά αργά τη τεντωμένη πούτσα μου στο μουνί της.
-Αχ… ναι!
Βόγκαγε το Ζετάκι χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Καθώς την ξέσκιζα και της μιλούσα πρόστυχα, της βάζω δύο δάχτυλα στο κώλο.
-Σου αρέσει που σε παίρνουμε παρτούζα ξεκωλάκι;
-Ναι καυλιάρηδες! Σκίστε με…
-Έλα πουτανάκι…και σιγά-σιγά της καρφώνω τον δονητή στη παλλόμενη κωλοτρυπίδα της. 
Αυτό ήταν. Αποτρελάθηκε. Άρχισε να φωνάζει δυνατά λες και τη σφάζανε.
-Να σταματήσουμε μωρή καύλα;
-Όχι…
Τη γαμούσα με τη ψωλή από το μουνί και με το δονητή από το κώλο, Ήμασταν αλλού και οι δύο. Οι τρύπες της κατάπιναν δονητή και πούτσα μέχρι τέλους. Αμέσως μετά έβγαλα το μαρκούτσι από τη κωλάρα της Ζέτας και έχωσα τη ψωλή μου στην ξεσκισμένη της τρύπα. Σκούπισα στα σεντόνια τον δονητή και της τον κάρφωσα στη μούνα, ενώ τον έβαλα στο full. Μετά από μερικές κινήσεις άρχισε να φωνάζει:
-Χύνω… χύνω η καργιόλα… χύνω η πουτάνα, χύνω!!!!1…
Αποτρελαμένος κι εγώ την αρπάζω από τα μαλλιά και βγάζοντας τη πούτσα μου από την κωλάρα της τον χώνω στο στόμα της με βία μέχρι πίσω και τις πετάω τα χύσια μου σε κύματα. Μπούκωσε η καύλα. Σα να πνιγόταν αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Τα κατάπιε όλα και συνέχισε για λίγο εκστασιασμένη να γλείφει την πούτσα μου μέχρι που αγκαλιαστήκαμε και χαλαρώσαμε. Μόλις είχα πεισθεί για αυτό που έψαχνα, αλλά το σημαντικότερο
…είχαμε ανοίξει μια νέα σελίδα στην ερωτική μας ζωή που είχε πάρα πολλές ακόμα εκπλήξεις, που θα σας τις διηγηθώ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου