Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ

Συντάχθηκε από την Νανά81

Είμαι η Νανά κι είμαι 32 ετών και παντρεμένη τέσσερα χρόνια με τον Μίλτο. Παιδία δεν έχουμε από επιλογή αλλά τώρα συζητάμε να βγάλω το σπιραλ και να κάνουμε. Μόλις παντρευτήκαμε μέναμε σ' ένα διαμέρισμα μικρό διαμέρισμα που είχε ο άντρας μου. Δυο χρόνια τώρα που μένουμε σ' αυτήν την οικοδομή. Λίγες μέρες μετά την μετακόμιση είδα τον Κώστα.  Ο κύριος Κώστας είναι ένας 60αρης ψηλός χοντροκομμένος άντρας, φαλακρίτσα γκρίζα μαλλιά, με αρκετά παραπανίσια κιλά, δουλεύει σε λαϊκές αγορές και πουλάει φρούτα. Εδώ θα πρέπει να σας πω ότι τρελαίνομαι να το κάνω με τέτοιους τύπους. Μεγάλους σε ηλικία αλλά γεροδεμένους, μπρουτάλ. Γουστάρω να πέφτουν πάνω μου και να με λιώνουν.  Όσες φορές το έχω κάνει με τέτοιους τύπους, πριν παντρευτώ βέβαια, μου έχει φύγει ο τάκος από την καύλα. Η απόλυτη καύλα κι απόλυτη φαντασίωση μου. Σε αντίθεση ο άντρας μου είναι αδύνατος και σικάτος. Δε λέω ότι δεν με ικανοποιεί αλλά η δουλειά τον κρατάει πολλές ώρες ή και μέρες μακριά μου. Με το που είδα τον κύριο Κώστα ζούμιασα. Τον γούσταρα σαν τρελή. Ήξερα ότι είναι θέμα χρόνου να του κάτσω και γι αυτό άρχισα να βγάζω γκρίνια στον Μίλτο να μη με αφήνει μόνη, ότι δεν μου άρεσε το σπίτι και θέλω να πάμε σε άλλο μέχρι και την πεθερά μου έφερνα στο σπίτι με την πρόφαση ότι μου κρατάει παρέα για να αποφύγω την επαφή μου με τον κύριο Κώστα Ο άντρας μου για μετακόμιση δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα και διαμαρτυρόταν όταν παρέτεινα την παραμονή της μάνας του γιατί θεωρούσε ότι την ταλαιπωρούσα. Η γυναικούλα βέβαια δεν μπορούσε να έρχεται κάθε τόσο από το χωριό στην άλλη άκρη της Ελλάδας αλλά κι εγώ τι να κάνω. Προσπαθούσα να μην τον κερατώσω αλλά αυτός δεν βοηθούσε έτσι κι εγώ άφησα κάθε προσπάθεια και αποφάσισα να γευτώ την φαντασία μου. 
Κάθε φορά που συναντάω τον κύριο Κώστα στο ασανσέρ τρελαίνομαι.. (Αυτός μένει στον πέμπτο κι εμείς στον τέταρτο. Η οικοδομή έχει 5 όροφο- διαμερίσματα). Έχω μάθει τα ωράρια του και όταν έρχεται κατεβαίνω κάτω έτσι απλά για να τον συναντήσω μπας και μου την πέσει αυτός κι όχι εγώ να του ριχτώ. 
Ήταν ένα καλοκαιρινό Σάββατο 4 η ώρα. Ο άντρας ήταν σε δουλεία μακριά και μετά θα πήγαινε στο χωριό της μάνας του κι έτσι θα έλειπε όλο το σαββατοκύριακο. Μόλις έχω βγει από το μπάνιο έβαλα την κρέμα σώματος και λίγο άρωμα. Φόρεσα ένα ροζ στριγκάκι και ένα άσπρο ελαστικό κοντό παντελονάκι κι από πάνω ένα στενό άσπρο φανελάκι που τόνωνε το μπούστο μου. Πρέπει να σας πω ότι είμαι λεπτούλα και κοντούλα γύρω στο 1.62 μ κι έχω κοντά κομμένα τα μαλλιά μου και βαμμένα ξανθιά. Έχω ένα ολοστρόγγυλο τουρλωτό κωλαράκι που όχι να το παινευτώ τραβάει τα αντρικά βλέμματα και μεγάλα και στητά βυζιά. Τα τελευταία με σώνουνε γιατί άμα με δει κάποιος από πίσω μπορεί να με περάσει για αγόρι και μάλιστα πιτσιρικά. Το πρόσωπο και τα βυζιά μου όμως δεν αφήνουν αμφιβολία
Ήταν απίστευτη η καύλα μου όλη αυτήν την τώρα που ετοιμαζόμουν. Κόντευα να εκραγώ. Είχα μουδιάσει κυριολεκτικά. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα με είχε κυριεύσει, καύλα, φόβος, αγωνία, αλλά σκέφτηκα… ή τώρα ή ποτέ. Τον ήθελα κι ήμουνα αποφασισμένη να τον προκαλέσω. 
Πήγα στο μπαλκόνι και περίμενα. Είχα άγχος. Γύρισα μέσα κι έβαλα ένα διπλό ουίσκι γιατί έπρεπε να ηρεμήσω. Δεν άντεχα, νόμιζα πως θα σπάσει η καρδιά μου. Άναψα ένα τσιγάρο και περίμενα. Σε δέκα λεπτά κάπνισα δυο τσιγάρα και ήπια το ουίσκι σχεδόν μονορούφι. Με χαλάρωσε λιγάκι. Ξαφνικά γύρω στις 4:30 μμ βλέπω το φορτηγάκι του κυρ Κώστα και πετάγομαι σαν να με έχει χτυπήσει ρεύμα. Τρέχω αμέσως παίρνω το κινητό μου ανοίγω την πόρτα και φεύγω με χίλια. Κατεβαίνω κάτω. Εδώ ότι στην οικοδομή μένουν στον πρώτο όροφο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ έξω κι ο δεύτερος και ο τρίτος είναι άδειοι. Είναι των δυο αδερφών του κυρίου Κώστα που ζούνε στο εξωτερικό οπότε η οικοδομή δεν έχει πολύ κίνηση και ειδικά το σαββατοκύριακο δεν κουνιόταν φύλλο. 
Φτάνω κάτω λοιπόν και πάω ακριβώς δίπλα στην εξώπορτα, εκεί ακριβώς αφήνω το ποδήλατο μου. Γυρνάω το σώμα μου και έχω την πόρτα πίσω στην πλάτη μου, πέφτω στα τέσσερα, ανοίγω τα πόδια μου και ακουμπάω με τους αγκώνες μου στο πάτωμα. Τουρλώνω το κωλαράκι όσο δεν πάει άλλο. Έχει ανοίξει διάπλατα. Τραβάω λίγο το σορτσάκι προς τα πάνω για να διαγράφονται τα κωλομάγουλα μου. Φοράω τα ακουστικά του κινητού μου και κάνω πως ασχολούμαι με την αλυσίδα του ποδηλάτου. Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή. Η καύλα μου έχει κάνει το σώμα μου να τρέμει, δεν ξέρω τι περίμενα να γίνει αλλά και μόνο το να είμαι πεσμένη στα τέσσερα με την κωλάρα μου ανοιχτή φορώντας το κυλοτάκι και το κολάν μου και ξέροντας πως αυτό το θέαμα θα το δει αυτός που εδώ και δυο χρόνια είναι συνεχώς στο μυαλό μου και στις φαντασιώσεις μου, με έφερνε την καύλα μου σε άλλο επίπεδο. 
Όπως είπα έχω τα ακουστικά στα αυτιά μου αλλά η μουσική είναι κλειστή γιατί θέλω να τον ακούσω, η πόρτα ανοίγει και βλέπω την σκιά του, δεν μιλάει καταλαβαίνω πως κάθεται και με κοιτάει, έχουν περάσει 10 δευτερόλεπτα σίγουρα μπορεί και παραπάνω και δεν αντιδρά μόνο κάθεται και με κοιτάει ώσπου τον ακούω.
-'Κυρία Νανά, εσύ είσαι;" μου λέει.
Εγώ τίποτα κάνω πως δεν ακούω σκύβω περισσότερο και σχεδόν έχω ακουμπήσει το πρόσωπο μου στο πάτωμα. Σκαλίζω την αλυσίδα και το μουνάκι μου έχει ανοίξει διάπλατα. Δεν κουνιέται βλέπω με την άκρη του ματιού μου την σκιά του, έχουν περάσει σίγουρα άλλα 15-20  δευτερόλεπτα και μου φαίνεται πως έχει περάσει μισή ώρα. Ξαφνικά βλέπω πως κινείται και έρχεται προς το μέρος μου. Σκύβει και με την έξω μεριά του χεριού του με ακουμπάει ψηλά στην λεκάνη μου, Τινάζομαι βγάζοντας ένα τρομαγμένο επιφώνημα. Σηκώνομαι και γυρνάω προς το μέρος του βγάζω τα ακουστικά και του λέω…
-"Κύριε Κώστα εσείς είστε;" με κατατρομάξατε. 
-"Χίλια συγνώμη κυρία Νανά, σου μίλησα αλλά δεν με άκουγες και είπα μην πάθατε τίποτα;" 
-"Δεν πειράζει κύριε Κώστα μικρό το κακό" του λέω και χαμογελάω.
-"Τι κανείς; φτιάχνεις το ποδήλατο;"
-"Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω καλά. Είμαι μόνη όλο το σαββατοκύριακο και είπα να το ρίξω στην ποδηλατάδα".
-"Κάνε την δουλειά σου", μου λέει "Εγώ έχω να κουβαλήσω κάτι πράγματα επάνω και δεν με ενοχλείς εδώ στην άκρη που είσαι". 
- "Σίγουρα κύριε Κώστα;"
- Ναι, ναι" σου λέω "κάνε την δουλειά σου".
Συνεχίζω να σκαλίζω την αλυσίδα κι αυτός παίρνει κάτι σακούλες και τις αφήνει δίπλα στο ασανσέρ, γυρνάει πάλι και πάει προς την πόρτα για να πάρει και τις άλλες που τις είχε στο αυτοκίνητο. Περνάει από δίπλα μου και μόλις πάει πλέον από πίσω μου βλέπω την σκιά του πως κοντοστέκεται και για λίγα δευτερόλεπτα με κοιτάει. Γυρνάω λίγο απότομα και τον κοιτάω. Προλαβαίνω και βλέπω το βλέμμα του. Είναι καρφωμένο στον κώλο μου. Απότομα και άτσαλα γυρνάει και βγαίνει έξω να πάρει τις άλλες σακούλες. Εγώ γυρνάω και συνεχίζω. Σε λίγο ξαναμπαίνει, αφήνει τις τελευταίες σακούλες δίπλα στο ασανσέρ και το καλεί. Λίγο πριν μπει μου λέει…
-"Κυρία Νανά μήπως θέλεις βοήθεια; Γιατί σε βλέπω ζορίζεσαι".
-"Αφήστε κύριε Κώστα δεν πειράζει θα το καταφέρω που θα πάει. Άλλωστε θα είστε και κουρασμένος από την δουλειά. Πηγαίνετε να ξεκουραστείτε".
-"Έλα τώρα κυρία Νανά μεγάλο πράγμα θα κάνω;" μου λέει και έρχεται δίπλα μου"
Γονατίζει, σπρώχνει απαλά το χέρι μου και πιάνει την αλυσίδα. Περιττό να σας πω ότι την έβαλε σε δυο δευτερόλεπτα.
-"Αυτό ήταν" μου λέει και χαμογελάει "Είδες ο μάστρο-Κώστας πως το έφτιαξε αμέσως;"
Σηκώνομαι και χαμογελώντας του λέω.
-"Ευχαριστώ πολύ κύριε Κώστα γιατί θα παιδευόμουν αρκετά και φοβάμαι πως θα το έκανα χειρότερα".
Δεν ξέρω πως, αλλά έχω βρει τα κουράγια και είμαι αποφασισμένη. Είναι ακριβώς από πίσω μου. Σκύβω λιγάκι και κάνω πως δοκιμάζω την σέλα. Το σορτσάκι μου είναι τραβηγμένο σχεδόν τέρμα κι έχει μπει μέσα στο κωλαράκι μου. Στέκομαι όρθια στα πόδια μου με τέτοιο τρόπο που η μύτη της σέλας του ποδηλάτου είναι ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και πιέζει να μπει στο μουνάκι μου. Καυλώνω και φοβάμαι πως η υγρασία μου θα φανεί. Σκύβω ακόμη λίγο, πιάνω το μπροστινό φωτάκι του ποδηλάτου που είναι στραβό και κάνω πως το φτιάχνω. Τον ακούω προχωράει. Γυρίζω και τον βλέπω. Πάει και κάθεται στα σκαλιά βγάζει τα τσιγάρα και ανάβει ένα.
-"Θα κάνω ένα τσιγαράκι εδώ που έχει δροσούλα γιατί επάνω στον πέμπτο ψηνόμαστε και δεν έχουμε και αιρκοντίσιον" μου λέει.
-"Πολύ καλή ιδέα κύριε Κώστα. Πάντως αν θες έλα σπίτι που έχω αιρκοντίσιον να σου κάνω κι ένα καφέ να κάνεις το τσιγάρο σου" του λέω χαμογελώντας.
Γυρνώντας βλέπω πως είναι καρφωμένος και κοιτάει το κωλαράκι μου. Αυτήν την φορά όμως δεν σάστισε και απλά σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε στο πρόσωπο σαν να μην έγινε τίποτα. 
-"Να μην ενοχλώ μεσημεριάτικα" είπε
-"Μα τι λες τώρα, έλα"
-"Άντε κυρία Νανά δεν πάμε σιγά, σιγά;" 
-"Πάμε κύριε Κώστα".
Άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ και μπήκα. Αυτός έσκυψε πήρε τις σακούλες που είχαν μείνει σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε τόσο έντονα που με έφερε σε αμηχανία και με έκανε να κοιτάξω αλλού. Μπήκε πολύ αργά μέσα στο ασανσέρ. Είχαμε δέκα πόντους απόσταση. Σήκωσε το χέρι του, πάτησε τέταρτο αλλά δεν το κατέβασε. Το άφησε δίπλα στο κεφάλι μου. Σχεδόν με ακουμπούσε. Όλο αυτό το διάστημα με κοιτάει επίμονα. Εγώ έχω χάσει πλέον τη μπάλα δεν ξέρω πως να φερθώ και δεν τον κοιτάω. Ξεκινάει το ασανσέρ και αυτός δεν έχει πάρει τα ματιά του από πάνω μου. Μεταξύ δεύτερου και τρίτου πατάει το στοπ και εδώ αρχίζουν όλα.
-"Κοιτά με" μου λέει.
-"Γιατί σταματήσατε το ασανσέρ κύριε Κώστα;"
-"Θέλω να σε ρωτήσω κάτι μου λέει και θέλω να είσαι ειλικρινής. Γιατί ήσουν κάτω σήμερα;".
Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είχα κοκαλώσει.
-"Έλα πες μου σε παρακαλώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα".
-"Επίτηδες κατεβαίνω για να σε βλέπω".
-"Πες το ρε μωράκι μου. Με έσκασες τόσο καιρό. Κι εγώ εσένα σκέφτομαι συνέχεια από την πρώτη μέρα που σε είδα".
Με αρπάζει από την μέση με το ένα χέρι και με κολλάει πάνω του και με το άλλο με πιάνει από τον σβέρκο, με σπρώχνει και αρχίζει να με φιλάει. Έχασα το φως μου. η καρδιά θα έφευγε από την θέση της. Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ. Ήμουν σε έκσταση. Με το που ακούμπησε το σώμα μου στο σώμα του άρχισα να χύνω. Προσπάθησα να κρατηθώ. Δεν γινόταν με τίποτα. Ξεκόλλησα το στόμα μου από το δικό του και άρχισα να αναστενάζω. Κατάλαβε τι γινόταν και έπιασε το μουνάκι μου και άρχισε απαλά να το χαϊδεύει και να το ζουλάει.
- Ναι μωράκι μου έτσι καύλα χύσε για μένα".
Συνέχισε να με χαϊδεύει απαλά. Τον είχα αγκαλιάσει είχα βάλει το κεφάλι μου στο στήθος του και τριβόμουν. Τα δάχτυλα του είχαν βρει το μουνάκι μου και το παίζανε. Σπαρταρούσα στην αγκαλιά του. Ήταν η τέλεια ηδονή. Το καλύτερο χύσιμο της ζωής μου. Σταμάτησε να με χαϊδεύει και με τα δυο χέρια έπιασε τον κώλο μου. Χούφτωσε δυνατά τα κωλομέρια μου, τα ζούληξε και με πίεσε προς το σώμα του. Άρχισε να με φιλάει πάλι. Πιο παθιασμένα από πριν. Πέρασε τα χέρια του κάτω από το σορτσάκι μου κι άρχισε πάλι να χουφτώνει τα κωλομέρια μου. Τα ζουλούσε μου τα άνοιγε και με πίεζε προς τα πάνω του. Χαμήλωσε λίγο μου πέταξε έξω τα βυζιά και μου πιπιλούσε τις ρώγες. Την βύζαινε σαν μωρό. Τα δάχτυλα του έφτασαν μέχρι το μουνάκι και χώθηκαν σαν καυλιά μέσα του Μετά χαλάρωνε λίγο τα χέρια του και μετά πάλι άνοιγμα τα κωλομέρια μου και χούφτωμα δυνατό. Έκσταση… Το ρίγος σε όλο μου το κορμί παρέμενε. Είχα μόλις χύσει και ήμουν πάλι καυλωμένη όπως πριν. Άρχισα να επανέρχομαι στην πραγματικότητα. Δεν είχα πλέον κανέναν δισταγμό για τίποτα. Ήμουν ολοκληρωτικά δοσμένη σ 'αυτόν και του το είπα.
-"Με τρελαίνεις ψέλλισα. Είμαι δικιά σου. Θα κάνω ότι μου ζητήσεις αλλά θέλω να με ξεσκίσεις.
-"Εσύ με τρελαίνεις μωράκι μου", είπε και με φίλησε.
Ένοιωσα τα δάχτυλα του να μου γαμάνε το μουνάκι μου. Νόμισα πως είχαν ρεύμα τα δάχτυλα του. Με φιλούσε στο στόμα στον λαιμό μου, στα βυζία. Έγλυφε το αυτί και μου ψιθύριζε πως με θέλει σαν τρελός. Επικεντρώθηκε στο μουνάκι μου. Το δάχτυλο του τώρα ασχολιόταν με την τρυπούλα μου. Την χάιδευε απαλά και γύρω, γύρω. Τα έβαζε, τα εβγαζε και τα ξανάβαζε με ένταση. Πίεσε λιγάκι παραπάνω και βόγκηξα. Τρόμαξε. Νόμισε πως με πόνεσε και τα έβγαλε. Άνοιξα τα μάτια μου και του είπα με τρεμάμενη από την καύλα φωνή.
-"Γιατί σταμάτησες;"
-"Έχυσε το μωράκι μου;" με ρώτησε.
-"Χύνω συνέχεια" του απάντησα.
Τόπε έπιασα απαλά τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Ήταν εντυπωσιακό. Το θηρίο είχε ξυπνήσει. Ακουμπούσα την αντρική ψωλάρα που ονειρευόμουνα. Ρίγος πάλι σε όλο μου το κορμί. Απίστευτη η καύλα μου. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω από την καύλα. Χούφτωσα την πούτσα του η οποία είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Άρχισα να την μαλάζω απαλά και μετά λίγο πιο έντονα. Άρχισε να βογκάει το μωρό μου. Έλυσα την ζώνη του παντελονιού του. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ. Φορούσε σλιπάκι άσπρο κλασικό. Επάνω φορούσε άσπρο φανελάκι το οποίο ήταν τσιτωμένο από την κοιλιά του. Του έβγαλα το φανελάκι και αποκαλύφθηκε μια μεγάλη κοιλιά με πολύ πυκνές και σγουρές τρίχες. Τρίχες παντού σε όλο το σώμα. Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Έσταζε στην κυριολεξία. Η μυρωδιά του με τρέλανε. Έσκυψα και έβαλα το πρόσωπο μου στο στήθος του. Μύριζα το ιδρωμένο του στέρνο και σιγά-σιγά έφτασα στην ρώγα του. Την έβαλα στο στόμα μου και την φίλησα. Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να την γλύφω και να την ρουφάω. Με το χέρι μου έπιασα πάλι την ψωλάρα του. Τράβηξα κάτω το σλιπάκι. Χούφτωσα πάλι το θηρίο. Είχε σκληρύνει πλήρως τώρα. Η ψωλάρα του ήταν σίγουρα κοντά στους 20 πόντους. Την αγκάλιασα και γέμισε το χέρι μου. Τράβηξα το πετσάκι προς τα πίσω. Έτρεμα ολόκληρη. Έτρεμε και το χέρι μου από την ηδονή και την καύλα. Το κατάλαβε και χαμογέλασε.
-"Χαλάρωσε μωράκι μου και απόλαυσε το" μου είπε.
Του δάγκασα απαλά την ρώγα και ταυτόχρονα άρχισα να τρομπάρω την πούτσα του. Άρχισε να βαριανασαίνει και να βογκάει. Απίστευτη η αίσθηση του να έχεις μια μεγάλη τριχωτή ψωλάρα στα χέρια σου. Συνέχισα να την τρομπάρω και σιγά, σιγά βρήκα ρυθμό. Ξαφνικά με σταματάει, με βουτάει σαν πούπουλο στην αγκαλιά του, μου κατεβάζει το σορτσάκι και μου σκιζει το στριγκάκι. Με σηκώνει ψηλά και με καρφώνει στο καυλί του. Πέθανα στην καύλα καθώς ο πούστος του, μου γεμίσε το μουνί και μου το τρύπησε. Με πηδούσε στα όρθια μέσα στο ασανσέρ κι ένοιωθα να με πιέζει στα τοιχώματα του ασανσέρ και στο δασύτριχο στήθος του. Μουγκρίζαμε κι οι δυο 
-"Σου αρέσει μωρό μου;" ρωτούσε ο κύριος Κώστας
-"Με τρελαίνει καύλα μου" του απαντούσα ξελιγωμένα εγώ.
-"Μ' έχεις τρελάνει κουκλάρα μου από την στιγμή που σε είδα να σε γαμήσω ήθελα".
-"Χύνω, χύνωωωωωωω" φώναξα κι άρχισαν οι σπασμοί.
Μόλις έχυσα και πήρα κάποιες ανάσες αυτός μ' άρχισε στα γλωσσόφιλα. Εγώ συνέχισα να του τραβάω μαλακία. Του έγλειφα τις ρώγες και μετά έχωσα το κεφάλι μου στο στέρνο του και έγλειφα το ιδρωμένο του σώμα. Με τρέλανε αυτή η μυρωδιά της βαρβατίλας και του ιδρώτα του. Κατέβασε πάλι το χέρι του και έβαλε το δάχτυλο επάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Πίεσε λιγάκι και το έβαλε λίγο μέσα. Δεν έφερα αντίρρηση, ήμουν πρόθυμη να του τα δώσω όλα. Έβαζε κι έβγαζε το δάχτυλο στην σουφρίτσα μου απαλά. Με τρέλαινε.
-"Πιο μέσα" του ψιθύρισα...
-"Ναι καύλα μου" είπε και πίεσε το χοντρό του δάχτυλο μέσα στην τρυπούλα μου. 
Είχα αρχίσει να συνηθίζω την μικρή ενόχληση που ένιωσα στην αρχή και πλέον το απολάμβανα. Ήμουν στην αγκαλιά ενός αντράκλα. είχα στα χέρια μου την ψωλάρα του και την έπαιζα κι αυτός μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Είχα γαμηθεί ήδη μια φορά κι είχα και συνέχεια. Ζούσα την απόλυτη καύλα. Η πούτσα του είχε γίνει σαν πέτρα και εγώ του την έπαιζα. Σταμάτησα για λίγο και έπιασα τα αρχίδια του. Δεν χωρούσαν στα χέρια μου. Δυο μεγάλες τριχωτές αρχιδάρες. Του τις χάιδεψα απαλά και άρχισα μικρές μαλάξεις .
-"Ναι καύλα μου έτσι. Μμμ θα με πεθάνεις μωράκι μου". 
Δεν απάντησα. Απλά συνέχισα την δουλειά μου για λιγάκι και σταμάτησα. Γονάτισα. Το θηρίο ήταν μερικούς πόντους από το πρόσωπο μου. Ένα κοντάρι περίπου 20 πόντους. Ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο συμμετρικό με τον υπόλοιπο κορμό, πυκνές σγουρές τρίχες παντού και τα μεγάλα τριχωτά αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Αυτή η μυρωδιά απίστευτη. Αυτή η βαρβατίλα, η πουτσίλα μαζί με τον ιδρώτα του ήταν ένα κοκτέιλ μεθυστικό. Έσκυψα και έβαλα το πρόσωπο μου στην βάση της πούτσας του εκεί που ξεκινούν τα αρχίδια. Πήρα μια βαθιά ανάσα. Γέμισα τα ρουθούνια μου με την μυρωδιά της ψωλάρας του. Απίστευτη αίσθηση. Έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω απαλά τα αρχίδια του. Αναστέναξε. Ακούμπησε το σώμα του στον τοίχο του ασανσέρ και έσπρωξε την λεκάνη προς τα εμπρός. Η ψωλάρα σε πλήρη στύση. Σταμάτησα να γλείφω τα αρχίδια και κάθισα μερικά δευτερόλεπτα και απόλαυσα το υπέροχο θέαμα που είχα μπροστά μου. Έβγαλα την γλώσσα μου την ακούμπησα στην ρίζα της μεγάλης αυτής ψωλάρας και πολύ σιγά άρχισα να ανεβαίνω προς τα πάνω. Άρχισε να βογκάει εντονότερα.
-"Ναι κουκλάρα μου συνέχισε, έτσι τρέλανε τον μαστρο- Κώστα".
Άνοιξα το στόμα κι έβαλα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου. Γέμισε. Αυτή η αλμυρό-πικρή γεύση με έστειλε στα ουράνια. Άρχισα να ρουφάω. Με το χέρι μου τράβηξα το πετσάκι τέρμα κάτω. Ήταν το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Έχω κάνει χιλιάδες τσιμπούκια αλλά αυτό ήταν το καλύτερο. Δεν ήμουνα υπερβολική αλλά τα δυο χρόνια που το περίμενα με είχαν τρελάνει. Ρουφούσα σαν τρελή το κεφαλάκι, έπαιζα με την γλώσσα μου, με το ένα χέρι τρομπάριζα την ψωλάρα του και με το άλλο χάιδευα τα μεγάλα του αρχίδια. Απόλυτη καύλα. Τώρα πλέον είχε τρελαθεί κι αυτός. Μούγκριζε, και βογκούσε. Έπιασε απαλά το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια και άρχισε σιγά. σιγά να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου. Μου το γαμούσε. Άφησα τα χέρια μου και τον άφησα να κάνει αυτός ότι θέλει. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Απαλά και προσεκτικά μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Φυσικά δεν έμπαινε καν ο μισός. Ο έμπειρος γαμιάς γαμούσε το στοματάκι μου με μεγάλη προσοχή. Τον σταμάτησα. Έπιασα πάλι την ψωλάρα και άρχισα να την τρομπάρω. Έβαλα την γλώσσα μου στην τρυπούλα του.
-"Αχχ καύλα μου ναι…"
Τα προσπερματικά υγρά άρχισαν πλέον να χύνονται στο στόμα μου. Με θόλωσε αυτή η γεύση και η αίσθηση στο στόμα μου. Σταμάτησα για λίγο. Τα κατάπια και συνέχισα. Άρχισα πλέον να βρίσκω έναν καλό ρυθμό και συνέχισα για ένα δυο λεπτά έτσι. Ένιωσα την πούτσα του να γίνετε σκληρή σαν σίδερο. Κατάλαβα τι θα γινόταν.
-"Σήκω μωράκι μου, σήκω κουκλάκι μου, σήκω" μου είπε.
Δεν ήθελα καθόλου να σηκωθώ. Ήθελα να χύσει στο στόμα μου. Εντελώς μηχανικά τον υπάκουσα και σηκώθηκα. 
-"Δεν πάμε καλύτερα πάνω, ο άντρας λείπει και θα είμαστε μόνοι μας;"
Δεν απάντησε. Με γύρισε απότομα τράβηξε γρήγορα προς τα κάτω το στριγκάκι μου που ξεσκισμένο κρατιόταν στο ένα μου μπούτι.
-"Άνοιξέ τα" μου είπε.
Κατάλαβα τι ήθελε να κάνει, Έσκυψα όσο μπορούσα και με τα χέρια μου άνοιξα τα κωλομέρια μου. Αυτό ήθελε.
-"Έτσι καυλιάρα μου έτσι. Θα σου γαμήσω την κωλάρα σου" μου είπε.
Έτσι όπως είχα ανοίξει το κωλαράκι μου κόλλησε το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα μου έσπρωξε τα χέρια μου και με τα δικά του πίεσε τα κωλομέρια μου προς τα μέσα. Είχε παγιδέψει κατά κάποιο τρόπο την πούτσα του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Άρχισε να με γαμάει κατά κάποιο τρόπο χωρίς όμως να μπαίνει μέσα μου. Το έκανε πέντε έξι φορές κι αυτό ήταν. Ξαφνικά σταματάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αρχίζει το ξέσπασμα.
-"Χύνω μωράκι μου, χύνω στην κωλάρα σου".
Τον ένιωθα να σπαρταράει να χτυπιέται και να βογκάει. Είχε σφίξει τα κωλομέρια μου με δύναμη. Η ψωλάρα του πήγαινε σαν τρελή. Την ένιωθα να κινείται ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Άλλες στιγμές, πάνω στους σπασμούς χτυπούσε ακριβώς στην κωλοτρυπίδα μου και ίσως να έμπαινε και κάνα δυο πόντους. Ένιωσα τα ζεστά υγρά του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Πλημμύρισε ο τόπος. Έχυνε και σπαρταρούσε σαν ψάρι. Με το που ακούμπησα το μουνάκι μου άρχισα να χύνω κι εγώ μαζί του. Για μερικά δευτερόλεπτα γινόταν αυτό ώσπου ηρεμήσαμε. Με τράβηξε από τους ώμους και χωρίς να βγάλει την πούτσα του από τα κωλομέρια μου με αγκάλιασε και με φιλίας στον λαιμό.
-"Κουκλάκι μου είμαστε πολύ ώρα εδώ μέσα και μάλλον πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή μου λέει και χαμογέλασε. Άντε να ντυθούμε"'.
-"Τι λες" του λέω "και να σε στείλω επάνω στην κυρία Ελένη έτσι βρώμικο;"
Γυρνάω με την μια, γονατίζω και βάζω την πούτσα του στο στόμα μου. Θα σε στείλω επάνω πεντακάθαρο του λέω και γελάω. Η ψωλάρα του είχε αρχίσει να μαλακώνει αλλά κι έτσι μου άρεσε το ίδιο. Γυάλιζε από τα χύσια. Άρχισα να την γλείφω από κάτω προς τα πάνω. Την σκούπιζα με την γλώσσα μου. Έβαλα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω. Με το χέρι μου πίεσα την πουτσάρα του από κάτω προς τα πάνω. Εμφανίστηκαν τα τελευταία χύσια. Τα ρούφηξα με λαιμαργία. Μακάρι να ήταν κι άλλα σκεφτόμουν.
-"Άντε μωράκι μου σήκω. Με στράγγιξες κι έχουμε συνέχεια όλο το σαββατοκύριακο" μου είπε και γέλασε.
-"Τώρα είσαι έτοιμος" του λέω χαμογελώντας.
-"Θα τα πούμε αργότερα" μου λέει. "Τώρα ξεκινάνε τα ωραία για μας μωρό μο"υ…και πάτησε το κουμπί για τον τέταρτο. 
Με φίλησε με πάθος. Φτάσαμε τέταρτο.
-"Μόλις μπορέσω μέχρι το βράδυ θα κατέβω" μου λέει.
-"Το καλό που σου θέλω να κατέβεις γρήγορα " του λέω γελώντας πονηρά. 
-"Θα κατέβω αλλά στον τρίτο, στον αδελφό μου που θα ειμαστε ήσυχοι μην έρθει ξαφνικά ο Μίλτος κι έχουμε κανα μπέρδεμα.. Θα σου στείλω μήνυμα;"
-"Περιμένω" είπα και μπήκα στο σπίτι μου.
Μούλιαζα στο μπάνιο όταν άκουσα τον ήχο μηνύματος στο κινητό κι απόρησα γιατί δεν είχε περάσει ούτε μια ώρα. Ήταν ο κύριος Κώστας "σε 20 λεπτά έλα στο τρίτο". Του απάντησα "έλα να με γαμήσεις στο κρεβάτι μου, το θέλω πολύ". "Πουτανάκι περίμενε με" ανταπάντησε. Ήρθε σε λίγο και του άνοιξα φορώντας το μπουρνούζι μου. Με το που μ' είδε έριξε μια ματιά γύρω μην είναι κανείς και μ' όρμησε. Με φιλούσε παντού, με έτρωγε. Με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στους καναπέδες του σαλονιού. Με άφησε, γονάτισε και χώθηκε με την μούρη στα σκέλια μου. Με μασούσε, με ρουφούσε με έγλειφε. Πω! πω! η γλώσσα του καλύτερη από τον πούτσο του ήταν. Του το είπα και μούγκριζε σαν ζώο. Μου είχε με το ένα χέρι δυο δάχτυλα στο μουνί κι ένα στον κώλο κι έγλυφε ανάμεσα τους, ενώ με το άλλο μου είχε χώσει τρια δάχτυλα στο στόμα και τα πιπιλούσα. Σαν να με γαμούσαν τρεις ήταν ο κυρ Κώστας μόνος του. Έχυσα δυο φορές πατητά και του ζήτησα να με πλακώσει. Με έβαλε να ξαπλώσω στο χαλί κι έπεσε πάνω μου και μου χωσε το καυλί του στο υγρό μουνάκι μου. Άρχισε να με πρεσάρει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα ένιωθα το βάρος του να με συνθλιβεί κι είχα θολώσει από την καύλα και το πλάκωμα. Το απόλυτο γαμήσι. Δεν έχυσα απλά ξεζουμίστηκα. Έχυσα από όλες τις τρύπες και τους πόρους του κορμιού μου. Είχα γίνει κάθιδρη κι ένιωθα λιωμένη αλλά αυτός δε με σεβάστηκε. Με γύρισε στα τέσσερα κι επειδή δεν μπορούσα να κρατηθώ με πέταξε στον καναπέ με το σώμα στο κάθισμα και τα πόδια στο πάτωμα. Μου τον έχωσε στον κώλο κι άρχισε ένα σφυροκόπημα που εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω ήμουνα διαλυμένη αλλά και πτώμα που ένοιωθα το γούσταρα. Έχυσα άλλη μια φορά και ήταν υπέροχα. Έχυσε μέσα στην σούφρα μου, ξεσπόριασε με φίλησε κι έφυγε ενώ εγώ δεν μετακινήθηκα ούτε μια σταλιά.
-"Άντε σήκω" μου φώναξε "άμα βρω κατάλληλο κλίμα θα έρθω και το βράδυ. Να με περιμένεις καυλίτσα μου" είπε κι έκλεισε την πόρτα.
Μέρρι την Κυριακή το απόγευμα που ήρθε ο Μίλτος με γάμησε άλλες τρεις φορές. Από τότε συνέβησαν πολλά. Πάρα πολλά. Ο κύριος Κώστας αποδείχτηκε αρκετά βιτσιόζος. Όχι ότι με χάλασε, εγώ προσπάθησα να πείσω τον άντρα να μετακομίσουμε και να γλυτώσει το κέρατο αλλά αυτός ούτε ν' ακούσει δεν ήθελε. Τι να κάνω κι εγώ που ο κύριος Κώστας είναι ο καλύτερος γαμιάς που είχα ποτέ.
Αν σας άρεσε θα σας γράψω στο μέλλον κι άλλες από τις περιπέτειες μου με τον κύριο Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου