Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

Ότι ακολουθήσει δεν είναι μία ιστορία πορνογραφικού περιεχομένου, δεν είναι μία φαντασίωση που θα ήθελα να ζήσω, είναι η περίληψη της ζωής μου με την γκόμενα πρώτα, αρραβωνιαστικιά μετά, γυναίκα μου πλέον. 
Την γνώρισα όταν εγώ ήμουν 15 και εκείνη 12, στην αρχή φυσικά «πάλεψα» για να κερδίσω έστω ένα φιλί της, αλλά μέχρι να φτάσει 14 είχα καταφέρει «χωθώ» στο πουκάμισό της και χαϊδέψω το άγουρο τότε στήθος της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο τηλεφωνικής καύλας και ξεκαυλώματος τα χέρια μου έμπαιναν σε κάθε άνοιγμα των ρούχων της και χάιδευε τις πιο απόκρυφες γωνιές του κορμιού της.
Η κατάσταση αυτή δεν καύλωνε μόνο εμένα που τον έπαιζα ανηλεώς κάθε βράδυ σκεφτόμενος το στητό της στήθος και την ορθωμένη ρόγα της, ονειρευμένος το υγρό και άπαρτο μουνάκι της και το στενό και απαλό της κώλο. Καύλωνε και την ίδια που πλέον από τηλεφώνου μου έκανε επίδειξη της καύλας της παίζοντας με το μουνάκι της και γαμώντας το με τα δάκτυλά της προσεκτικά για να μην χάσει έτσι την πολύτιμη αγνότητα της.
Αυτό το μαρτύριο και για τους δύο διήρκεσε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Δεν είχε καλά-καλά κλείσει τα 15 όταν το ψήσιμο έδωσε αποτελέσματα. Ήταν ένα βράδυ σ’ ένα άλσος όταν έπεσε για πρώτη φορά στα γόνατα, άνοιξε το φερμουάρ του νεανικού μου μπλουτζίν και έβγαλε έξω ένα κατακόκκινο από καύλα πούτσο, τον έπαιξε για λίγο και τον πήρε τελικά στο στόμα της, χωρίς καλά-καλά να ξέρει τι να κάνει μαζί του.
Λίγο με μαλακία, κανένα μάθημα στο τσιμπούκι κι εγώ να της βάζω δάχτυλο ήταν η επόμενη περίοδος της σεξουαλικής μας ζωής που δεν κράτησε παραπάνω από ένα τρίμηνο. Όταν γευτεί το καυλί μία γυναίκα, όταν ένας άντρας μπει έστω και με τα δάχτυλα σε ένα μουνί, δεν είναι εύκολο να τους κρατήσεις μακριά τον ένα από τις τρύπες του άλλου. Έτσι, λέγε-λέγε στο αγάμητο και άμαθο από σεξ κορίτσι που επέμενε να επιθυμεί να μείνει αγνή περισσότερα από 15 χρόνια, κατάφερα να κάνω το μεγάλο κόλπο. Να την πείσω, ναι, να παραμείνει αγνή αλλά να μου έδινε το σφιχτό της κωλαράκι. Και θα γαμιόμασταν και θα ξεκαύλωνε ολοσχερώς κι εκείνη, αλλά και θα ήταν αγνή, που τόσο ήθελε… 
Αλητεία ή άγουρη καύλα της εφηβείας; Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δεχτεί, αλλά έδινα τον καλύτερό μου εαυτό όταν της μουρμούραγα το μυαλό και την έψηνα πως 
-«Αγνότητα, σημαίνει μουνί, ο κώλος είναι άλλο, μωρό μου». 
Και όταν πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος το μπαλαμούτι που πουλάς, τότε ο άλλος δεν θα πειστεί; Και δέχτηκε… Το μωρό μου την πρώτη φορά που ένιωσε να μπαίνει πούτσος σε τρύπα του κορμιού της πλην του στόματος, τον ένιωσε από το στενό της κωλαράκι. Έπεσε η σχετική λίπανση της κωλοτρυπίδας της, ο πούτσος μου ήταν έτσι και αλλιώς γεμάτος υγρά από την ανείπωτη καύλα, οπότε η πρώτη διείσδυση μπορεί να πει κανείς πως της άφησε κάθε άλλο παρά τραυματική εμπειρία. Εξ ου και από τότε, λίγο μετά τα 15 της χρόνια και για περίπου ένα χρόνο, το ξεκώλιασμα του 15χρονου μωρού μου ήταν αν όχι καθημερινή, τουλάχιστον τρισεβδομαδιαία απασχόλησή μου.
Της είχα ανοίξει τη σούφρα για τα καλά με το 18 πόντους καυλί μου όταν πλέον πείστηκε για το ανώφελο του πράγματος και ένα απόγευμα σε ένα «δανεικό» σπίτι άνοιξε το τριανταφυλλένιο και αγνό μουνάκι της για να μπει πρώτη φορά ένα καυλί βαθιά μέσα του. Τα δάχτυλα και των δύο μας είχαν κάνει καλή προεργασία, έτσι το αίμα και ο πόνος ήταν περίπου ανύπαρκτα, η καύλα όμως τεράστια. Και για τους δύο μας.
Κάπου εδώ μάλλον οι λεπτομέρειες παύουν να έχουν τόση σημασία, αφού από τα 16 και κάτι λιγότερο, χρόνια της και για πολλά τέρμινα μετά τα γαμήσια μας έδιναν και έπαιρναν σε όποιο μέρος μπορεί κανείς να φανταστεί. Το είχα ξεβρακώσει και το γάμησα το μωρό μου, από τουαλέτες διασκεδαστηρίων και πλοίων μέχρι αποθήκες μαγαζιών συγγενικών μας προσώπων, από αυλές ξένων σπιτιών μέχρι πάρκα και αλσύλλια, από το σπίτι της μέχρι το σπίτι μου και από τη θάλασσα μέχρι… το παπάκι μου και από δανεικά αυτοκίνητα μέχρι την καρότσα ενός φορτηγού που κάναμε ωτοστοπ! Παντού…
Όταν έχεις ένα μωρό από τα 14 χρόνια του και το πασπατεύεις, όταν του το δίνεις τόσο νωρίς στο στόμα, παίρνει μέσα της τον πούτσο σου από τον κώλο στα 15 και το γαμείς από παντού στα 16, αρχίζεις να νοιώθεις νωρίς τον κορεσμό, κατανοητό δεν είναι. Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ αρκετά σύντομα, αφού όταν της έκανα τα πάντα άρχισα να σκέφτομαι διάφορους νέους τρόπους να εκτοξεύσω την καύλα στα γαμήσια με την, αρραβωνιαστικιά μου πλέον.
Η φωτογράφησή της σε καυτές ερωτικές -όχι πορνό- στάσεις ήταν το πρώτο νέο παιχνίδι που με έκανε να ξεφύγω και να δω αλλιώς τον έρωτα μαζί της. Οι καυτές ερωτικές έγιναν και πορνό στη συνέχεια, με το μωρό μου να με κοιτάει κατάματα να την φωτογραφίζω όσο μου γλύφει το καυλί, να κάθεται πάνω στον πούτσο μου με το φακό απέναντι κι εμένα να νιώθω τον πούτσο μου να γίνεται διαρκώς μεγαλύτερος κάθε φορά, όχι μόνο που της έβλεπα, αλλά κυρίως όταν πήγαινα τα φιλμ για εμφάνιση!
Τότε μπήκε και η πρώτη σκέψη του να βλέπει κάποιος το μωρό μου γυμνό να γαμιέται και πόσο πρέπει να καυλώνει αυτό τον θεατή. Ή μάλλον, ίσως είχε συμβεί πρώτη φορά μερικά χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει ως τότε, ίσως πρώτη φορά να συνέβη όταν γαμούσα το κωλαράκι του μωρού μου ένα απόγευμα σε ένα παραθαλάσσιο «κρυφό» μέρος, στην τρομερή απόσταση των τριών μέτρων από τον κυρίως δρόμο… και πρέπει να μας πήρε μάτι ο κολλητός της που την γούσταρε σαν τρελός, αφού το καυλί μου είχε γίνει κάγκελο όταν το μωράκι ανήσυχο μου εκμυστηρεύτηκε……. 
-«Πρέπει να μας είδε ο …. Γιατί μου άφηνε υπονοούμενα, αχ τι θα κάνω»
Εγώ για να την παρηγορήσω την πήρα να πάμε βόλτα και της ξέσκισα ξανά τον κώλο, την έχυσα δύο φορές σε ένα δασάκι και ακόμα δεν είχα ξεθυμάνει την καύλα που με πλημμύρισε με όσα μου είπε και όσα φαντάστηκα πως είδε ο δύσμοιρος….. που την έκανε κέφι χρόνια ολόκληρα και τώρα έβλεπε να της γαμεί τον κώλο ένας άλλος.
Μετά από αμέτρητα γαμήσια και μερικά χιλιόμετρα φιλμ, ήρθε ο γάμος και η «ομάδα» ντεφορμαρίστηκε. Στην αρχή κόπηκαν τα πρωκτικά γαμήσια ελέω γέννας. Ανάθεμα τον μαλάκα που της είπε ότι στη γέννα μπορεί να έχει πρόβλημα αν η σουφρίτσα της έχει γίνει σαν σιφόνι από τον πούτσο μου. Στη συνέχεια κόπηκε και το καθημερινό ξεμούνιασμα το οποίο αντικαταστάθηκε από γαμησάκι της πλάκας δύο-τρεις φορές την εβδομάδα. Η κατάληξη ήταν ένα σεξ της πλάκας μία φορά την εβδομάδα που να μην πω και σπανιότερα…
Τώρα πια δεν ήμασταν δύο απαλλαγμένα από σπουδαίες ευθύνες άτομα με αμέτρητες καύλες στα 15, 18, 22, 25 χρόνια μας, ήμασταν γονείς του παιδιού μας, είχαμε τριανταρίσει και οι ευθύνες, οι σκοτούρες της δουλειάς, τα ωράριά μας, μας είχαν καταβάλει. Στις δύσκολες στιγμές σου μπαίνουν τα… δαιμόνια και τότε ακριβώς άρχισα να βλέπω και να καυλώνω με παλιές φωτογραφίες, να τον παίζω με την ανάμνηση τρελών γαμησιών σε απίθανα μέρη στα νιάτα μας για να καταλήξω να γίνω έρμαιο των φαντασιώσεών μου. Οι οποίες μπορεί να μην ήταν καινούριες, να είχαν κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή τους μερικά χρόνια πριν αλλά να υποτάχθηκαν στην πληρέστατη ερωτική μας ζωή τότε, αλλά πλέον είχαν βρει πρόσφορο έδαφος. Και αυτές οι φαντασιώσεις ήθελαν πολλά, πάρα πολλά…
Ήθελαν να ικανοποιηθούν στο πρώτο τους «αίτημα», να γίνει το μωρό μου αντικείμενο παρατήρησης σε ερωτικές στάσεις, γυμνό, την ώρα του σεξ. Με την τεχνολογία να συνδράμει, μερικές φωτογραφίες από τις παλιές και μερικές νέες να «ανεβαίνουν» σε ερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες, κέρδισα την πρώτη μάχη με τις φαντασιώσεις μου, αλλά ένας πόλεμος πάντα έχει και θύματα. Και θύμα ήταν το μυαλό μου, αφού τα σχόλια που διάβασα με έκαναν να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου από την καύλα και να γίνω έρμαιο νέου κρούσματος φαντασιώσεων: 
-«Καλά, αυτοί καυλώνουν τόσο πολύ που τη βλέπουν να γαμιέται, εγώ πώς θα αισθανόμουν αν την έβλεπα να γαμιέται;;;;;;!!!!!!!!» μονολόγησα φωναχτά πια.
Λίγο κάποια άρθρα με σουίνγκερς, κάτι οι φαντασιώσεις από παλιά, να και οι νέες φαντασιώσεις μου που με είχαν πλέον κυβερνήσει εντελώς, το μυαλό μου δεν έφευγε από τη σκέψη του μωρού μου να παίρνει άλλον άντρα, εμένα να την παρακολουθώ και να καυλώνω όπως όταν ήμουν 17 χρονών και στο τέλος να την παίρνουμε μαζί με τον «άλλο», τον φανταστικό εραστή.
Οι όποιες κουβέντες περί ανέμων και υδάτων έγιναν εκ μέρους μου από καιρό εις καιρού, ενώπιον παρέας ή χωρίς, για να φτάσω να σχολιάσω αδιάφορα….. 
-«Ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί που κάνουν ομαδικό σεξ και ανταλλαγή συντρόφων;» είχαν μία και μοναδική αντίδραση εκ μέρους της 
-«Ανωμαλίεεεες, πω, πω!». 
Η πλήρης απογοήτευση για εμένα... Το ότι δεν με έχει απατήσει ποτέ και είμαι ο πρώτος και τελευταίος του οποίου τον πούτσο έχει δοκιμάσει, το ότι δηλώνει απερίφραστα πως αυτά είναι ανωμαλίες, είναι τελικά ευτύχημα ή κατάρα; Μήπως είχε βαρεθεί τον πούτσο μου, μήπως βαριόταν το σεξ μαζί μου κι ήθελε κάτι άλλο πιο δυνατό; Γιατί δεν μιλούσε; Γιατί δεν ζητούσε κάτι; Όταν προσπαθο’υσα να της μιλήσω με έλεγε ηλίθιο, σεξομανή κι ανώμαλο κι έκοβε την συζήτηση.
Μόνος μου λοιπόν και στόχος μοναδικός αυτά τα χρόνια, να βρω τον τρόπο να δω το μωρό μου να παραδίδεται σε έναν άλλο πούτσο, να την μοιραστώ, να ικανοποιήσω ακόμα κι αυτή, την τελευταία και πιο ακραία, τρελή, «ανώμαλη» λένε κάποιοι, φαντασίωσή μου. Δεν θέλω να ρισκάρω να την χάσω κι όμως επιδίδομαι σε κάθε λογής κόλπα και τεχνάσματα για να καταφέρω κάτι.
Μετά από πολύ σκέψη μου της αγόρασα ένα σεξουαλικό «παιχνίδι», τα μπαλάκια. Σκοπός; Να τα βάλει στο μουνάκι της, να βγούμε και να τα έχει μέσα της, να της το παίζουν και να της το γαμούν όλο το βράδυ, να πιούμε και να γίνει λιώμα, από την καύλα και τους αλλεπάλληλους οργασμούς. Τότε θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της; Θα γίνει πιο δεκτική στα βλέμματα που θα συγκεντρώνει; Θα λυθεί το στόμα της στο κρεβάτι; Ίσως κάτι να γινότανε αν μου έδινε κάποια σημεία έστω και λεκτικά.
Το πράγμα έγινε όπως είχα προγραμματίσει αλλά καμία πρόοδος. Το γαμήσι που κάναμε ήταν φανταστικό αλλά για παρτούζα τίποτα. Πέρασε καιρός και δεν είχε γίνει τίποτα. Πέρασα στις τσόντες και διαπίστωσα ότι ενώ αρχικά έδειχνε να μην την ενδιαφέρουν σιγά-σιγά κατάλαβα ότι ερεθιζότανε με γαμήσια με μαύρους. Δε μιλούσε αλλά το μουνάκι, η πλημμύρα του κι η καύλα που γαμιότανε μετά την πρόδινε. Τον κώλο της τον προστάτευε πια.
-«Αρκετά τον έχεις γαμήσει, άσε τον ήσυχο πια» μου έλεγε.
Μετά τις απλές τσόντες πέρασα στις διπλές δυεισδήσεις κι καύλα της φούντωνε. Είχε διάθεση και γαμιόμασταν με την παλιά συχνότητα και με νέο πάθος αλλά από μιλιά τίποτα. Ρε γαμώτο είναι τόσο καυλωμένη για τα πάντα στο κρεβάτι η ίδια ή απλά μου ικανοποιεί τα γούστα ενώ παραμένει μία ακραία συντηρητική στο σεξ γυναίκα, όπως δείχνει ορθά κοφτά σε κάποιον που την γνωρίζει πρώτη φορά; Αμφέβαλα, με είχε κάνει να αμφιβάλω. 
Στις τσόντες μας προστέθηκε ένας λατίνος πορνοστάρ  o Rocco Siffredi. Από την αρχή φάνηκε να την ενδιαφέρει αλλά με την συνέχεια ζούμιαζε ιδιαίτερα. Δεν έλεγε τίποτα αλλά ήταν φανερό ότι αν δεν πρωταγωνιστούσε αυτός τις περισσότερες τσόντες τις έβρισκε σούπες. Έτσι μια φορά, μετά από μια άγρια τσόντα του Rocco που αγωνιζόμουνα για να αλιεύσω την απάντηση στο ερώτημά μου και επέμεινα σαν γκεσταπίτης ανακριτής να μου πει τις φαντασιώσεις της, με την ελπίδα να περιέχουν και τρίτο πρόσωπο μου απάντησε ότι μαλακίζεται μερικές φορές μονάχη της όταν λείπω !!!!!!!!
-«Σκέφτομαι να με γαμάς από τον κώλο στο αμάξι και να κάθομαι με το μουνί καρφωμένο λεβιέ του αυτοκινήτου»!!!!!!! είπε.
Τρελάθηκα!!!!!!!!!!!!Αυτό μου φούντωσε τις προσδοκίες. Ένας δονητής 22 cm, ακριβές αντίγραφο του Rocco, έδωσε σε λίγο καιρό νέο ενδιαφέρον στο κρεβάτι μας που πλέον είχε πάλι πάρει φωτιά, με τις ανομολόγητες σε εκείνη φαντασιώσεις μου να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό μου. Κορύφωση; Ένα καυτό και απίστευτα καυλωμένο βράδυ, όπως τότε, στα… μικράτα μας, όταν δεν με εμπόδισε όχι μόνο να της βυθίσω μέχρι χιλιοστού τον τεράστιο λάτεξ πούτσο στο μουνί της όσο μου έπαιρνε μία εκπληκτική πίπα, αλλά στο τέλος με δέχτηκε στο πολύ σφιχτό από την απραξία τόσων ετών κώλο της, για να σβήσει χύνοντας με όλο το καυλί μου στο κωλαράκι της και το τεράστιο ομοίωμα πούτσας καρφωμένο βαθιά μέσα στο μουνί της!!!! Το επαναλάβαμε τις επόμενες μέρες κι οι καύλες μας φούντωσαν. Την έπαιρνα παρτούζα έστω και φαντασιακά. Η γυναίκα μου ξεχείλιζε από διάθεση και έδειχνε έντονη σεξουαλικότητα.
Βλέποντας τις καύλες που της δημιούργησε αυτή η κατάσταση και η συνέχεια της είπα μέσα μου ότι αν δεν καταφέρω να κάνω ένα βήμα μπροστά στο τρελό παιχνίδι που παίζω με το μυαλό μου για να κάνω τη γυναίκα μου να με απατήσει και εν συνεχεία να κάνουμε ομαδικό σεξ μαζί, θα το πάρω απόφαση. Θα είμαι ένας καταραμένος με πιστή γυναίκα που δεν θα ζήσει ποτέ τη φαντασίωσή του!!!!!!
Στην αύξηση της σεξουαλικότητας που έδειχνε η γυναίκα μου απέδωσα και την επιθυμία που εκδήλωσε τελευταία να την βρίζω όταν τη γαμάω. Να τη λέω πόρνη, πουτάνα, καριόλα, τσούλα κι ότι άλλο μου κατέβαινε στο κεφάλι... 
Γενικώς αυτή η πρωτοβουλία της μου άρεσε πολύ αφού γενικά όπως σας είπα είναι ήρεμη, δεν προκαλεί και παραδόξως δεν ξοδεύει χρήματα. Όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα, αλλά να πω την αλήθεια είναι πολύ οικονόμα ως γυναίκα, σε αντίθεση με εμένα που είμαι λιγουλάκι σπάταλος. Αυτό που σας λέω έχει νόημα για ότι ακολούθησε.  Ένα βράδυ, σε άσχετη χρονική στιγμή και χωρίς κάτι να προϊδεάσει για κάτι τέτοιο, για να τον φάει τον πούτσο, μου ζήτησε να της δώσω 150 ευρώ... Τρελάθηκα!!!!!!! Αυτή την αλλαγή δεν την περίμενα….
-«Μέσα» της λέω.. «Θέλω όμως όλες τις τρυπούλες σου». 
-«Όλες τις τρυπούλες μου τις δίνω για 300 ευρώ» έκανε ρελάνς η τσούλα. 
-«Είσαι ακριβή πουτάνα, αλλά χαλάλι. Θα τις γαμάω συνέχεια, όσο αντέξω...»
-«Όχι όσο αντέξεις, για 2 ώρες». 
-«Πόσο πάει τσουλάκι το πήδημα για όλο το βράδυ;» 
-«Για σένα 500 €...»
-«Μέσα... Σε 1 ώρα στο κρεβάτι μας».
-«Το χρήμα προκαταβολικά...»
Πουτάνα... ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ... Το όλο σκηνικό…. η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ μου άρεσε. Ο πούτσος είχε γίνει κάγκελο. Τέτοια συμπεριφορά από τη χαμηλοβλεπούσα γυναίκα μου, δεν περίμενα. Σε 1 ώρα περίμενα ολόγυμνος το πουτανάκι μου. Κι εμφανίζεται μπροστά μου μόνο με ένα μαύρο τάνγκα, μη φορώντας τίποτα άλλο κι αναβασμένη σε ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο. ΚΑΥΛΑ. Παίρνει το χρήμα και ξεκινάει ως γνήσια επαγγελματίας.. Πιάνει τον πούτσο μου και το χώνει στο στοματάκι της. Το πουτανάκι νόμιζε ότι θα τη λυπηθώ επειδή ήταν γυναίκα μου, επειδή είχε πρότερο έντιμο βίο..ΛΑΘΟΣ.  Στο μυαλό μου ήρθαν τα 500 ευρώ, οπότε την άρπαξα από τα μαλλιά κι έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της μέχρι το λαρύγγι. Η τσούλα διαμαρτυρήθηκε, οπότε της χώνω 2 μπατσάκια, λίγο την πόνεσα, μου ξέφυγε.... και της λέω: 
-«Η κάθε δουλειά θέλει τις θυσίες της...»
Σε 5 λεπτά τα χύσια ήταν στο λαρύγγι της και την εξανάγκασα με το ζόρι να τα καταπιεί όλα, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μετά από πεντάλεπτη ξεκούραση, την έβαλα να μου κάνει ντούρο τον πούτσο με τη γλωσσίτσα της. Το πουτάνα πήγε να διαμαρτυρηθεί, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε την αγριεμένη φάτσα μου. Άλλωστε αυτή άλλαξε το παιχνίδι Μέσα στο επόμενο διάστημα, της έσκισα τον κώλο, και όταν λέω της τον έσκισα το εννοώ, αφού δεν έβαλα ίχνος βαζελίνης. Οι κραυγές της ακούστηκαν μέχρι απέναντι, αλλά δε με ένοιαζε.. Μετά από 10λεπτο σφυροκόπημα, της έχυσα τον κώλο. Ο πούτσος μου είχε κοκκινίσει από τον κώλο της πόρνης μου. Πήγα κι έριξα παγωμένο νερό στον πούτσο μου για να καλμάρει και γύρισα, γλείφοντας το ξυρισμένο της μουνί ενώ έχωσα στο μουνί και το strapon του Rocco. Μετά από ένα ωραίο γλύψιμο που της έκανα και παρόλο που έκλαιγε συνεχώς από την καύλα που ένοιωθε, της τραβάω έναν πούτσο μέσα στη ξεχειλωμένη μουνάρα της και μετά από αρκετή ώρα τελειώνω μέσα της. Το πουτανάκι νόμιζε ότι τελείωσε το παιχνίδι..
-«Μέχρι το πρωί είπες παλιοπουτάνα..» είπα
-«Έλα τώρα μωρό μου να κοιμηθούμε..» παρακαλούσε
-«Ούτε να το σκεφθείς παλιοπόρνη» απάντησα. 
Έτσι, ανά μία, μιάμιση ώρα έβαζα ξυπνητήρι, της έριχνα ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα είτε στο μουνί, είτε στο στόμα, είτε στον κώλο.. Στον κώλο βογκούσε από τον πόνο και την καύλα. 
-«Έτσι είναι μωρό μου, το χρήμα έχει θυσίες... Σου άρεσει;;»
-«Περισσότερο από ποτέ. Θέλω όμως και καμιά μπάτσα παραπάνω, χωρίς να πονέσω όμως. Καλά;;».
-«Εντάξει, αύριο βράδυ θα σου δώσω 1000. Αλλά θα σε σαπίζω στις ‘μπάτσες’ και στο πήδημα ..».
Το πρωί σηκώθηκε αργά και με δυσκολία, ούτε καφέ μου έκανε. Το βράδυ επαναλήφθηκε το σκηνικό πιο άγριο. Το γαμήσι μας είχε αποκτήσει άλλη διάσταση. Η ήρεμη και μουγκή γυναίκα μου είχε μετατραπεί σε μια πουτάνα που με προβόκαρε κανονικά. Μου κόστιζε λίγο ακριβά αλλά η ευχαρίστηση ήταν μεγαλύτερη. Οι φαντασιώσεις μου είχαν χαθεί γιατί η πραγματικότητα τις ξεπερνούσε.
Πριν λίγο καιρό έγινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί. Την πηδούσα στο σαλόνι μιας κι ήμαστε μόνοι στο σπίτι όταν άκουσα γρύλισμα δίπλα μου. Ο Τζάκ ο σκύλος μας, ένα καθαρόαιμο λυκόσκυλο 9 μηνών που είχαμε πάρει από κουταβάκι μας έπαιρνε μάτι. Πήγα να το βγάλω έξω αλλά η γυναίκα μου με συγκράτησε.
-«Άστο να μας παίρνει μάτι, γουστάρω» είπε
Συνέχισα το πήδημα κι ο Τζακ ήρθε κι άρχισε να μας τρίβεται και να μας γλύφει. Η γυναίκα μου το χάιδευε και το φιλούσε όταν μου είπε
-«Κοίτα του έχει σηκωθεί. Θέλει να γαμήσει ο γλυκός μου»
-«Παίξε του τον» είπα αυθόρμητα βλέποντας τον πούτσο του Τζάκ στα χέρια της γυναίκας μου.
Δεν έφερε αντίρρηση. Στήθηκε στα τέσσερα για να την γαμάω πισωκολλητά, ξάπλωσε τον Τζάκ στο πάτωμα και τον μαλάκιζε. Βογκούσε από την καύλα καθώς το παλούκι του γινόταν τεράστιο στην χούφτα της. 
-«Θέλεις να τον τσιμπουκώσω;» ρώτησε
Χωρίς να περιμένει απάντηση τον λαρύγγωσε κανονικά ενώ εγώ ούρλιαζα «Ναιιιιιιιιιιι» κι έχυνα βαθιά μέσα στο μουνί της. Με τον Τζακ γίναμε τρίο. Την γλύφει, τον τσιμπουκώνει, μας γλύφει τα παπάρια την ώρα που γαμιόμαστε και τον μάθαμε να την γαμάει από την μια τρύπα όταν εγώ την πηδάω από την άλλη. Είναι υπέροχα και ζούμε στιγμές ανείπωτης ηδονής. Πολλές φορές κοιμάται μαζί μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου