Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Συντάχθηκε από την Κάτια 
 
Είμαστε ένα ζευγάρι περίπου έντεκα χρόνια μαζί, τριάντα οκτώ χρονών ο άντρας μου και τριάντα τεσσάρων χρονών εγώ. Όσο ήμουνα μόνη πριν τον γνωρίσω είχα τις περιπέτειες μου και θα έλεγα ότι ποτέ δεν έκανα σταθερή σχέση, μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε να γνωρίζω συνεχώς άντρες. Όσο όμως μεγάλωνε ο αριθμός των αντρών που κοιμόμουν μαζί τους τόσο μεγάλωνε και η επιθυμία μου να κάνω και άλλα πράγματα στο σεξ και να πειραματιστώ. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήτανε να πάω με δυο - τρεις άντρες μαζί, κάτι το οποίο έγινε βέβαια δύο φορές σε διακοπές που είχα πάει με φίλες, αλλά από το αλκοόλ που είχα καταναλώσει, ελάχιστα θυμόμουν την επόμενη μέρα. Χωρίς να πολυλογώ, θα ήθελα να αναφέρω ότι η σχέση μου με τον σύζυγο μου είναι ιδανική, τα βρίσκουμε σε όλα και αισθάνομαι υπέροχα μαζί του. Στο σεξ είμαστε απλά καλά θα έλεγα αλλά η σχέση μας δεν βασίζεται μόνο στο σεξ. Ο ίδιος σαν άνθρωπος είναι τρομερά εμφανίσιμος, σε σημείο να τον κοιτάνε άντρες και γυναίκες. Είναι δυναμικός, επαγγελματικά επιτυχημένος και πάνω απ’ όλα δείχνει κατανόηση και συζητάμε μαζί τα πάντα. Όπως βέβαια έχει συμβεί και σε πολλά αλλά ζευγάρια ήρθε και σε μας η ιδέα να κάνουμε κάτι με άλλο ζευγάρι. 
Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια και είχε μάλιστα και ανταλλαγή συντρόφων. Ομολογώ ότι σαν εμπειρία από τη μια μεριά ήταν φανταστική, από την άλλη όμως άρχισε να ξυπνά μέσα μου όλα εκείνα τα οποία φανταζόμουν ενώ ήμουν ανύπαντρη. Το σεξ μεταξύ μας από εκείνη την ημέρα και μετά και για κάποιο χρονικό διάστημα είχε τρομερή ένταση και πάθος, μιας και τα όσα λέγαμε όταν κάναμε έρωτα καθώς και οι φαντασιώσεις μας ήταν μοναδικές και περιστρεφόταν γύρω από αυτό που είχαμε ζήσει με το άλλο ζευγάρι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ενώ μου έκανε έρωτα εγώ του έλεγα ότι αισθανόμουν μέσα μου και το καυλί του Γιάννη (έτσι τον έλεγαν τον άντρα από το ζευγάρι) και αισθανόμουν να με σκίζει ο άντρας μου με απίστευτη μανία.
Όλα αυτά βέβαια δεν κράτησαν πολύ μιας και ξαναμπήκαμε στην καθημερινή ρουτίνα από τη μία και από την άλλη ντρεπόμουν να του λέω πόσο πολύ θα ήθελα να είχα τον Γιάννη ξανά στο κρεβάτι μας. Λόγω της εργασίας μου έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο κι έχω τη δυνατότητα να κανονίζω εγώ τα ραντεβού μου με πελάτες. 
Είχα αρχίσει λοιπόν μιας και ερχόμουν σε επαφή με αρκετό κόσμο να μου γίνεται έμμονη ιδέα να πάω με άλλον άντρα, αν βέβαια δεν γινόταν να πάω με κάποιον παρουσία του άντρα μου. Πολλές φορές αυνανιζόμουν μόνη σκεπτόμενη άλλους άντρες με μεγάλα προσόντα μιας και για να πω την αλήθεια ο άντρας που δεν είναι και ιδιαίτερα προικισμένος. Άρχισα όμως να έχω και άλλες φαντασιώσεις όπως για παράδειγμα: να πάω με κάποιον μεγαλύτερο, να πάω με κατά πολύ μικρότερο, να πάω με τρεις μαζί, με κάποιον που να με χτυπάει, με κάποιον που να του αρέσει το δημόσιο σεξ και να θέλει και αυτός να μας παίρνουν μάτι, να πάω με κάποιον για λεφτά χωρίς ο ίδιος να μου αρέσει, και ένα σωρό άλλες φαντασιώσεις. Γράφτηκα σε βίντεο κλαμπ και άρχισα να παίρνω τσόντες με διάφορα θέματα και να τις βλέπω μόνη μου παρέα μόνο με το δονητή μου. Τότε ήτανε που έπαθα την πρώτη μεγάλη πλάκα. Έβλεπα στις τσόντες κάτι πουτσαράδες που με έπιανε λιγούρα. Αγόρασα ένα ρεαλιστικό ακριβές αντίγραφο της πούτσας ενός μεγάλου ευρωπαίου πορνοστάρ και μαλακίζομουνα μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας τον να γαμάει. Είχα την εντύπωση ότι γαμούσε εμένα. Ένοιωθα περίφημα, ένοιωθα γεμάτη κι ήθελα να το μοιραστώ με τον άνδρα μου. Ήθελα να μαλακιστώ μπροστά του. Ήθελα να με πάρει στην αγκαλιά του ενώ εγώ θα πηδιόμουνα φαντασιακά με τον τηλεοπτικό μου εραστή.  Ήθελα να μου τον παίξει αυτός μέσα μου. Ήθελα να τον πάρω πίπα έτσι όπως μαλακιζόμουνα. Ήθελα να με πάρει ο άντρας από την μια τρύπα κι ο φαντασιακός μου εραστής από την άλλη. Ήθελα…. άλλα τότε ήτανε έπαθα την δεύτερη μεγάλη πλάκα. Με είδε, με χλεύασε και μου απαγόρευσε να το κάνω ξανά. 
Ένοιωσα απαίσια και τότε και την επόμενη χρονική περίοδο. Ήμουνα δυστυχισμένη. Ζούσα μια εντελώς άσχημη φάση ένοιωθα μειωμένη απέναντι του αλλά ταυτόχρονα το μόνο που με ένοιαζε ήτανε το σεξ. Ήθελα  να κάνω τρίο, πολύ γούσταρα να κάνω τριο χωρίς βέβαια τον άντρα μου, το πολύ-πολύ τη παρουσία του μόνο θα μπορούσα να ανεχθώ και μόνο για να βλέπει την ηδονή που μου προσφέρουν οι εραστές μου. Για σεξ μαζί του πλέον δεν είχα διάθεση κι έτσι κάποια στιγμή κάθισα και του μίλησα. Του τι αισθάνομαι και τι ζητάω. Του  είπα, τον παρακάλεσα καλύτερα αν  ήθελε να κάναμε κάτι γι’ ακόμα μια φορά αλλά μόνο με άντρα. Η κουβέντα αυτή ήταν και η αρχή για μια σειρά έντονων παρεξηγήσεων μεταξύ μας. 
Ευτυχώς δεν είπα ακριβώς τις φαντασιώσεις μου κι απλά του είπα αν θα ήθελε να είχαμε μια ανάλογη περιπέτεια. Ευτυχώς δεν του είπα και δεν ήτανε βέβαια δυνατόν να του πω ότι: «Ξέρεις… θέλω να πάω με κάποιον που να έχει μεγάλο καυλί γιατί το δικό σου όσο και αν είσαι καλός δε μου αρκεί». Δεν μπορούσα να του πω: «Θέλω να πάω με έναν εξηντάρη κι εσύ να με βλέπεις πως θα πέφτει από πάνω λάγνα μου ένας ώριμος και ηλικιωμένος άντρας που με ποθεί ατελείωτα». Πώς να του έλεγα: «Θέλω να πάω με ένα πιτσιρικά και εσύ να τον πληρώνεις για να με πηδάει μέχρι να χάσω τα λογικά μου». Ούτε ήταν δυνατόν να του πω: «Θέλω άντρα που να με χτυπάει, να με βρίζει, να με μεταχειρίζεται σαν την τελευταία πουτάνα γιατί εσύ ποτέ δε μου έχεις δώσει ούτε μία στον κώλο, που σκαμπίλι στην μάπα». Τι να του πω ότι «Θέλω να γαμηθώ για μια μέρα της ζωής σαν πουτάνα και να πληρωθώ». Πώς να του έλεγα ότι «θέλω να με πάρει κάποιος και να τελειώσει μέσα μου εκεί που μέχρι τώρα εσύ μόνο τελειώνεις, απλά και μόνο γιατί έτσι θα αισθανθώ ότι αυτός είναι ο γκόμενος μου που με χύνει όπου θέλει και όχι κάποιος που απλά πήγα μαζί του και πήρα όλες τις προφυλάξεις»; Άλλο να του πεις «πάμε με κάποιον και άλλο να τους πεις θέλω να πάω με δύο - τρεις - τέσσερις μαζί και να με ξεφτιλίσουν τελείως γιατί απλά αισθάνομαι ότι μόνο έτσι θα ικανοποιηθώ».
Η ζωή μου είχε γίνει εφιάλτης και μετά από εκείνη την κουβέντα και για ένα διάστημα δεν κάναμε καθόλου σεξ και υπήρχε μια σχετική ψυχρότητα από μέρος του. Εγώ όμως δεν άντεχα άλλο, αισθανόμουν σα θηρίο στο κλουβί. Περπατούσα, έβλεπα άντρες και ήθελα να τους αρπάξω και να πάω μαζί τους στη μέση του δρόμου, να πηδηχτώ σαν σκύλα. Κάθε βράδυ το χέρι μου ήταν συνέχεια μέσα στο μουνί μου και φανταζόμουν άντρες να περνάνε από πάνω μου και να τελειώνουν μέσα μου. Είχα αποφασίσει να πάω σε ψυχολόγο αλλά ντρεπόμουν να έλεγα όλα αυτά τα οποία φανταζόμουν και μερικά από αυτά ανέφερα και πιο πάνω, γιατί είχα ακόμα μεγαλύτερες και δυνατότερες φαντασιώσεις που ντρέπομαι και να τις γράψω ακόμα και εδώ. Τότε ήτανε που το λεωφορείο που έπαιρνα για να γυρίσω από την δουλειά είχε γίνει είχε γίνει μέσο ηδονής μου. Το τι γίνεται μέσα σ' ένα λεωφορείο δεν μπορούσα να φανταστώ. Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές να  νιώσω την "ορμή" ενός άνδρα επάνω μου. Συγκεκριμένα από πίσω μου.  Πάντα την απωθούσα αλλά με τις καύλες που είχα εκείνο το διάστημα άρχισε μα μ’ αρέσει απελπισμένα. Η μόνη φορά που δεν μου άρεσε ήταν όταν με σχεδόν μισοάδειο λεωφορείο, ο τύπος είχε κολλήσει σαν στρείδι επάνω μου. Ένιωθα τον σκληρό καυλωμένο του πούτσο να σφηνώνει ανάμεσα στον ποπό μου και τον ένιωθα να θέλει να χύσει επάνω μου. Καύλωνα αλλά φοβόμουνα κιόλας ότι θα με έκανε ρεζίλι ο ανόητος. Κατά τα άλλα δεν το αποφεύγω πια   συνεχίζω τι μικρή μου ‘άπιστη’ συμπεριφορά που με φτιάχνει. Στην αρχή με διαλέγανε. Τώρα τους διαλέγω εγώ!  Όλα όμως σταματάνε σ’ αυτήν την επαφή δεν ήθελα ούτε και επιδίωξα ποτέ κάτι παραπάνω. Ήμουνα πάντως τρελαμένη με το σεξ. Είχα αρχίσει να πηγαίνω στα ραντεβού της δουλειάς χωρίς να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με ενδιαφέρει αν ο πελάτης που μιλάω θα είναι μικρός, μεγάλος, οικογένεια και απλά ανάλογα την στιγμή και το περιβάλλον να τους δείχνω ότι είμαι έτοιμη να πάω μαζί τους. Δε με ενδιέφερε πλέον ούτε η δουλειά μου, που τόσο λατρεύω, παρά μόνο να φέρομαι σαν πόρνη. Το είχα πάρει απόφαση πως θα πήγαινα με άλλους άντρες και έδωσα μόνο μια διορία στον εαυτό μου μήπως και με τον τρόπο μου καταφέρω να πείσω τον άντρα μου.
Αυτή η αναμονή να μου πει το «ναι» και να θελήσει να πάμε με κάποιον ξένο με τρέλαινε γιατί σκεφτόμουν ότι επιτέλους και κάποιος θα με γαμήσει και θα με δει ο άντρας μου που γούσταρα τρελά. 
Η ιδέα να πηδιέμαι μπροστά του ήταν για μένα η αρχή και το τέλος κάθε σκέψης μου. Ειδικά μετά την ξεφτίλα που μου έριξε για την μαλακία που έπαιξα μπροστά του. Ήθελα λοιπόν να με βλέπει σαν πουτάνα και όχι σαν τη γυναικούλα του που θα περιμένω σπίτι να μου κάνει πέντε λεπτά σεξ ιεραποστολικό. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε και παιδιά δεν με ένοιαζε τίποτα παρά μόνο να είμαι πουτάνα με όλη τη σημασία της λέξης. Ήθελα να πάω με τον κουμπάρο μας, με τον πατέρα του και πεθερό μου, με όποιον καταλάβαινα ότι θα κώλωνε μόνο και μόνο για να αισθανθώ πολύ πουτάνα, μόνο και μόνο για να τον βλέπω πως θα με κοιτάει ενώ ξενογαμιέμαι.
Για να μην πολυλογώ, η κατάληξη ήταν να πάμε με ένα νεαρό που γνωρίσαμε μέσα από το internet και που μέχρι να πάμε μου έβγαλε την ψυχή. Δεν ήταν και ότι καλύτερο. Ο νεαρός ήταν αμήχανος κι ο άντρας μου, μου την έσπαγε παρά με καύλωνε. Τελικά με πηδήξανε κι οι δυο αλλά δεν είχε καμιά ένταση ανάλογη με τις φαντασιώσεις που είχα. Τότε ήταν που αποφάσισα ότι με την πρώτη ευκαιρία θα τον κερατώσω.
Πριν από λίγο καιρό στο λεωφορείο γυρίζοντας από την δουλειά και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της Λεωφόρου Κηφισίας, ένα συνεσταλμένο αγόρι, στρατιώτης, έμεινε καρφωμένος κρατώντας το στήριγμα στη μεσαία πόρτα. Πρέπει να του άρεσα γιατί με κοίταζε αρκετή ώρα, αλλά δεν ερχόταν προς εμένα. Ήμουνα καυλωμένη. Βήμα-βήμα προς τα εκεί κατάφερα να τον πλησιάσω και κρατιόμουν κι εγώ με το αριστερό μου χέρι από την ίδια σωλήνα που κρατιόταν κι αυτός. Ήταν ένα κεφάλι ψηλότερος μου. Στο δεξί μου χέρι κρατούσα μια τσάντα αρκετά ελαφριά. Την πέρασα στα δύο ακριανά δαχτυλάκια του χεριού μου και έτσι τα τρία άλλα ήταν ελεύθερα. 
Άρχισα να κινώ σιγά-σιγά το χέρι μου προς αυτόν. Το φερμουάρ του παντελονιού του μου έπεφτε λίγο ψηλά, αλλά σηκώνοντας το χέρι μου λίγο κατάφερα να τον ακούμπησα στο σωστό μέρος. Ωχ!!! Άγγιξα ένα παπάρι τεράστιο κι ήταν σηκωμένο γαμώτο μου. Μόνο που δεν σωριάστηκα λιπόθυμη από τον φόβο και την καύλα μου. Νόμιζα θα μου έλεγε κάτι προσβλητικό. Μόλις πέρασα το πρώτο σοκ και τόλμησα να κοιτάξω προς το πρόσωπό του, μου φάνηκε ότι χαμογελούσε. Ευτυχώς! Τόση ώρα και δεν έβγαζα το χέρι μου από εκεί. Τώρα τον ακουμπούσα έντονα. Το πρόσωπό του ήταν τόσο κοντά μου που ήταν αδύνατον να κάνω λάθος στο τι μου ξεστόμισε τόσο σιγά, ίσα-ίσα να τον ακούσω μόνο εγώ. 
-«Καύλα μου, καύλα μου…» είπε δυο φορές. 
Άκουσα τους γδούπους της καρδιάς του μες στα αυτιά μου. Τότε αυτός με μια απότομη κίνηση κατέβασε το φερμουάρ του πανταλονιού του. Εκείνη την ώρα η αντίδραση μου ήλθε αυτόματα.. Του τον έπιασα και του τον κρατούσα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του χεριού μου που ήταν ελεύθερα. Ήταν σκληρός σαν αγγούρι. Ένοιωθα την ζέστη της σάρκας και τον παλμό του πόθου του. Μου ερχόταν να σκύψω και να του τον δαγκώσω, να του τον καταπιώ, να του τον μασήσω. Ξανάκουσα να λέει: 
-«Ωχ καύλα μου! Έλα, έλα…» 
Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Πως θα ήθελα κι εγώ να του έλεγα: «Γλύψε με αγόρι μου!». Του τον έσφιξα ακόμη δυο - τρεις φορές για να καταλάβει ότι δεν το έκανα κατά λάθος. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Είχα τρελαθεί από την καύλα μου. Μου ερχόταν να του τον παίξω εκεί που ήταν και μετά να σκύψω να του τον πάρω στο στόμα. 
Περίμενα μόνο να μου πει να κατέβουμε στην ίδια στάση. Θα κατέβαινα. Ήμουνα αποφασισμένη. Θα πήγαινα μαζί του. Ήθελα τόσο πολύ να νιώσω αυτό που τόση ώρα κρατούσα στα χέρια μου, μέσα στο μουνάκι μου να μπαινοβγαίνει και να με ξεσκίζει και ξανά να μπαινοβγαίνει και να χύνει, να χύνει, να χύνει επάνω μου, παντού. Το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση του. Κατέβηκε. Η πόρτα έκλεισε. Αυτός που έπαιζα τόση ώρα με τον πούτσο του, ήταν έξω κι εγώ η ηλίθια μέσα με μουσκεμένο βρακάκι… Κάθισα σε κάθισμα μονό γιατί τα πόδια μου δεν με κρατούσαν. Ήμουνα εντελώς ηλίθια που δεν κατέβηκα. Δυο στάσεις είχα ακόμα και δεν τόλμησα. Πόση ώρα έκανα να φτάσω στην δεύτερη στάση που κατέβαινα δεν ξέρω. Κατέβηκα μόνη και συνέχισα σαν χαμένη προς το σπίτι μου. Τότε άκουσα μια λαχανιασμένη ανάσα πίσω μου. Γύρισα κι ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον στρατιώτη που λίγο πριν είχα το καυλί του στα χέρια μου. Πλησιάσαμε, οι ανάσες μας κόντυναν και τα χείλη μας ενώθηκαν σ’ ένα ατέλειωτο φιλί. Η μάντρα που ήταν μετά την στάση μας έδωσε κρησφύγετο. Κόλλησα με την πλάτη στον τοίχο και τον έβαλα ανάμεσα στα σκέλια μου. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε χωρίς σταματημό. Ψηλαφητά του κατέβασα το φερμουάρ και τον έπιασα ολόκληρο. Ο μαγεμένος αυλός. Πάπαρος με τα όλα του. Ούτε είχα δει, ούτε πιάσει τέτοιο πράγμα. Τον χάιδεψα αλλά η πείνα μου να τον πάρω μέσα μου ήταν μεγάλη. Έδεσα τα πόδια γύρω από την μέση του και ένοιωσα τον πορθητή να με κυριεύει. Μου κόπηκε η ανάσα. Φιλιόμουνα και γαμιόμουνα σε απίθανο ρυθμό, κρεμασμένη από τον λαιμό του. Δεν ξέρω πόσο κράτησε αλλά ένοιωσα τα βαρελότα του οργασμού μου μαζί με τα υγρά του μέσα μου. Δε σταματήσαμε θέλαμε η μια τον άλλο ακόμα. Βρήκα ανάσα και τον ρώτησα.
-«Έχεις σπίτι να πάμε;»
-«Έχω κλειδί από κάτι φίλους. Ελπίζω να λείπουν και να ‘μαστε μόνοι»
Πήρα την Ελβίρα, φίλη και συνάδελφο να με καλύψει κι είπα στο τηλέφωνο του άνδρα μου ότι θ’ αργήσω και μπορεί να κοιμηθώ στην φίλη μου αν είναι πολύ αργά.  Φύγαμε. Πήραμε ταξί για τα Δυτικά προάστια. Ούτε στο ταξί σταματήσαμε τα φιλιά και τα χαμουρέματα. Ευτυχώς ο ταξιτζής έδειξε κατανόηση, πήρε βέβαια το μάτι του κι ένα γερό πουρμπουάρ. Το διαμέρισμα ήταν ένα μοναδικό δωμάτιο, κανονική γκαρσονιέρα. Οι δυο φίλοι του ήταν μέσα. Κι έφυγαν. Κάτι συνεννοήθηκαν χαμηλόφωνα κι έφυγαν.  Δε πρόλαβε η πόρτα να κλείσει πίσω τους κι ορμήσαμε ο ένας στον άλλο. Τα ρούχα φύγανε και τα σώματα πυρωμένα από τον πόθο κόλλησαν και κυλίστηκαν στο πάτωμα. Η ηδονή ήταν απερίγραπτη κι η λαιμαργία μας ακόρεστη. Είχα οργασμούς αλλά ήθελα κι άλλους, είχε εκσπερματώσεις αλλά δεν σταματούσε. Ο χρόνος είχε χαθεί όταν αντιλήφτηκα ότι οι φίλοι του είχαν επιστρέψει και μας κοίταζαν. Τον κοίταξα μια αυτόν, μια αυτούς. Είδα τον πόθο στα μάτια τους κι η λύση βρέθηκε. Δυο υπέροχα κορμιά και δυο απίθανοι πούτσοι προστέθηκαν στη παρέα μας. Μια ακραία φαντασίωση μου έπαιρνε σάρκα και οστά. Τρία παλικάρια του ελληνικού στρατού (μπορεί να ήταν και τέσσερα) κυρίευσαν κάθε σημείο του σώματός μου και γέμισαν με τα κανόνια τους κάθε τρύπα της άμυνας μου. Πετούσα, ούτε στις πιο τρελές φαντασιώσεις μου δεν μπορούσα να φανταστώ την ηδονή που ένοιωθα. Με πηδούσαν ασταμάτητα μέχρι τις 5 πμ που έφυγαν για τις μονάδες τους. 
Κοιμήθηκα μέχρι τις 11 πμ κι ύστερα πήγα στο γραφείο. Η Ελβίρα με περίμενε γεμάτη αγωνία, ήθελε λεπτομέρειες. Άρχισα να της τις λέω με σαδιστική λεπτολογία. Δεν άντεξε έβγαλε τον δονητή της και μαλακίστηκε μπροστά μου. Το σώμα της έκανε 5 λεπτά να συνέλθει από τους σπασμούς. Την παρότρυνα να τους δοκιμάσει κι αυτή αλλά φοβότανε πως αν ο άντρας της μάθαινε τίποτα ήταν σίγουρη πως θα την έστελνε στο νοσοκομείο από το ξύλο.
Συνέχισα επαφή μαζί τους και βλεπόμαστε με τα παλικάρια τακτικά και με ακόμα έναν φίλο τους. Αυτό με καυλώνει αφάνταστα κι ύστερα πάω στον άντρα μου φτιαγμένη και με κουτουπώνει όπως γουστάρει. Απλά όταν με τον άντρα μου κάνω σεξ, σκέφτομαι τους άλλους όσο διαρκεί το σεξ μαζί του.  Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να βρίσκομαι με αυτά τα αγόρια και κάθε φορά να γίνομαι ακόμα πιο πρόστυχη και να μην τους χαλάω ποτέ χατίρι σε ότι κι αν μου ζητάνε. Στην Ελβίρα έκανα πλάτες και τους γεύτηκε δυο φορές κι έχει πάθει την πλάκα της αλλά ο άντρας της την πρεσάρει πολύ και φοβάται μη μάθει κάτι. Ο δικός μου δείχνει να μην έχει καταλάβει τίποτα.  Παρά τις συζητήσεις που του έκανα δεν του περνάει από το μυαλό ότι του τα φοράω κανονικά. Δεν μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα να κατανοήσει τις ανάγκες μου και τις επιθυμίες μου και να συμμετέχει. Θα με εκτόξευε αυτή η κατάσταση.
Αυτά ήθελα να στείλω εδώ να σας πω τι μου συμβαίνει. Την ιδέα  να επικοινωνήσω την είχα εδώ και αρκετό καιρό, απλά θα ήθελα να μου απαντήσουν γυναίκες που πιθανόν είναι στην ίδια θέση με μένα. Δεν ζητάω νέες γνωριμίες απλά θέλω να ανταλλάξω απόψεις με κόσμο. Θα ήθελα τη γνώμη και όχι πλάκα από ανθρώπους με το ίδιο έντονο συναισθηματικό και ψυχικό προβληματισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου