Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ

Δημοσιεύθηκε από olamesa  

Ένα Σαββατιάτικο βραδάκι του περασμένου Ιούλη, η Μαίρη και εγώ αποφασίσαμε να βγούμε βόλτα για μία μπυρίτσα, κάπου στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στη Βαρυμπόμπη. Η μάνα μου ήθελε να κρατήσει τον μικρό για το βράδυ, λόγω του ότι της είχε λείψει λίγο να τον πάρει αγκαλιά και να κοιμηθούν μαζί. Έτσι, ντυθήκαμε με την ησυχία μας και κατά τις 8 ξεκινήσαμε για να μη μας πάρει και η ώρα.
Οι δρόμοι σχετικά ήρεμοι. Απαλό αεράκι μας φυσούσε στη διαδρομή και η αίσθηση ήταν όμορφη. Η Μαίρη φορούσε κοντομάνικη μπλούζα με κουμπιά στο στήθος, χωρίς να φορέσει στηθόδεσμο. Μία ελαφριά φούστα κοντή μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα, με σκίσιμο και από τα δύο πλαϊνά, χωρίς κιλότα και ένα ζευγάρι πέδιλα. Στο πρόσωπο ένα ελαφρύ και γλυκό μακιγιάζ. Ένα κράνος "flip up" για εμένα και ένα με ανοιχτή ζελατίνα, καλοκαιρινό, για εκείνη.
Φτάνοντας, έκανε ζέστη κι εκεί. Απολαμβάναμε τη μπύρα μας καθισμένοι στην κεντρική πλατεία και με σχετική σκοτεινιά τριγύρω, οπότε δεν φαινόμασταν καθαρά. Άλλα δύο ζευγάρια μεγάλης ηλικίας κάθονταν πιο πίσω μας αραιωμένα και συζητούσαν ήρεμα. Φάτσα μπροστά μας, στο επάνω μέρος της πλατείας λίγο πιο πάνω, σε κάποιο ξύλινο τραπεζάκι με καθίσματα, μάλλον Πακιστανοί όπως καταλαβαίναμε από τα παραδοσιακά τους ρούχα εξόδου. Έλεγαν και αυτοί τα δικά τους, ενώ φαίνονταν πως κάτι έπιναν κι αυτοί.
Η κουβεντούλα μας, αρχικά και για κάμποση ώρα, περί ανέμων και υδάτων και για τις δουλειές μας. Κάποια στιγμή κατά τις 10, τα δύο ζευγάρια αποχώρησαν, ενώ στο μαγαζί από όπου είχαμε σερβιριστεί, ίσα που φαίνονταν στο βάθος 1-2 ακόμη παρέες σε ένα τραπέζι. Αυτό μαρτυρούσε πως δε θα έκλεινε ακόμη, αν και είχαμε ήδη πληρώσει και δεν υπήρχε πρόβλημα για να φύγουμε όποτε θέλαμε.
Η Μαίρη σήκωσε διακριτικά λίγο πιο πάνω τη φούστα της, για να κάθεται πιο άνετα, ενώ ξεκούμπωσε και 2 από τα 5 κουμπάκια της μπλούζας. Εξακολουθούσε να μη φυσάει ιδιαίτερα, παρόλο που ήταν βορεινό μέρος. Συνεχίζοντας να απολαμβάνουμε τις 2 μπύρες που πήραμε ο καθένας και τα τσιγάρα μας, πιάσαμε να μιλάμε για τα πάντα γύρω από το σεξ. Τις εμπειρίες μας, παλιότερες και πρόσφατες, τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε, τι μας έφτιαχνε πιο πολύ. Κάποιες στιγμές εξιστορούσαμε από κοινού σκηνικά, με τα οποία γελούσαμε. Κάτι που προσέξαμε πως έκανε τους Πακιστανούς να ρίχνουν κλεφτές ματιές.
Είχαμε ήδη αρχίσει να καυλώνουμε, ώσπου η Μαίρη γύρισε προς το μέρος μου. Πέρασε το ένα χέρι της πίσω από το κεφάλι μου και με το άλλο με ξεκούμπωσε και χούφτωσε απαλά το ήδη φουσκωμένο καβλί μου. Της είπα να το κάνει πιο διακριτικά για να μην φαινόμαστε στους Πακιστανούς και μου έδωσε αποστομωτική απάντηση, λέγοντάς μου… "Γραψ’ τους στ’ αρχίδια σου. Δε φαινόμαστε πολύ. Αν μας δούνε, μας είδαν". Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, ενώ πέρασα το ένα χέρι μου μέσα από τη μπλούζα, χουφτώνοντας τα στήθια της.
Κάποια στιγμή και ενώ με τη Μαίρη είχαμε αρχίσει τα φιλιά και τα χουφτώματα, άρχισαν να κρυφοκοιτάνε και να ψιθυρίζουν μεταξύ τους.
-Μαίρη, μας πήραν χαμπάρι.
-Ηρέμησε αγόρι μου. Άφησέ τους να κοιτάζουν. Και τι έγινε;
-Μην κάνουν κι έρθουν κατά ‘δω και γίνουμε ρεζίλι τριγύρω.
-Μην αγχώνεσαι. Δε θα γίνει τίποτα. Θέλεις να σου κάνω λίγη πίπα; Το γουστάρω πολύ τώρα, εδώ που είμαστε.
-Κάνε λίγη. Μη με κάνεις να χύσω.
-Εντάξει. Μόνο λίγη μήπως τυχόν και κλείσει και το μαγαζί και έρθουν να τα μαζέψουν.
Έσκυψε και πήρε το καβλί μου στο στόμα της. Άρχισε να ρουφάει δυνατά και εγώ να αναστενάζω όσο πιο αθόρυβα μπορούσα. Κοιτούσα τους Πακιστανούς. Μπορούσαν να δούνε τη Μαίρη που είχε γυρίσει και σκύψει πάνω μου, ενώ άκουγαν και τα ρουφήγματά της. Το έκανε για 1-2 λεπτά, ενώ ξαφνικά ακούω πατήματα πίσω μας λίγο παραπέρα. Η Μαίρη σηκώθηκε "σφεντόνα". Ήταν η σερβιτόρα και ήρθε για να μαζέψει γιατί όπως μας είπε, ήταν η ώρα να κλείσουν.
Μόλις μάζεψε, σηκωθήκαμε για να επιστρέψουμε. Καβαλήσαμε το σκουτεράκι, η Μαίρη μάζεψε πάνω τη φούστα της για να καθίσει άνετα, δείχνοντας έτσι ολόκληρο το μπούτι της και σιγά-σιγά ξεκινήσαμε. Περνώντας μπροστά σχεδόν από το σημείο που κάθονταν οι Πακιστανοί, τους βλέπουμε να σηκώνονται κι αυτοί. Δε δώσαμε σημασία και προχωρήσαμε. Μετά από 2 λεπτά, ενώ μόλις είχαμε μπει στη μεγάλη ευθεία που βγάζει στην Εθνική Οδό, ένα αυτοκίνητο πλησιάζει πίσω μας και μας ανάβει τα φώτα. Σταματάω σε ένα ξέφωτο για να δω τι συμβαίνει. Σταματάει ακριβώς δίπλα μας και μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού διακρίνω τον έναν Πακιστανό. Με ρωτάει όσο μπορούσε, πως θα έβγαιναν και αυτοί στην Ε.Ο., ενώ το μάτι του καρφώνεται στο μπούτι της Μαίρης. Τους λέω να μας ακολουθήσουν.
Το φανάρι που συναντάμε πριν βγούμε, έχει μόλις "κλείσει" και είμαστε μόνοι. Η ώρα στο καντράν μου "λέει" κοντά μεσάνυχτα. Με το ένα χέρι χαϊδεύω το μπούτι της Μαίρης και ίσα που προλαβαίνω να ρωτήσω τη Μαίρη αν είναι όλα εντάξει και μου απαντά "ναι, όλα καλά" με ήρεμη φωνή. Με αγκαλιάζει γύρω από τη μέση, όταν ξαναβλέπω τους Πακιστανούς ακριβώς δίπλα μας.
-Εδώ είναι φανάρι φίλε;…με ρωτάει ο τύπος και του απαντά η Μαίρη σηκώνοντας τη ζελατίνα της.
-Εδώ είναι. Όλο ευθεία κάτω για Πειραιά.
Ενώ κοιταζόμαστε μεταξύ μας και συνεχίζω να χαϊδεύω το μπούτι της Μαίρης, ο Πακιστανός συνεχίζει να το κοιτάζει ενώ πιάνει το καβλί του πάνω από το παντελόνι. Όταν ξαφνικά, το φανάρι ανάβει πράσινο. Όλως τυχαίως, δεν ξεκινάει κανείς μας. Η Μαίρη μου λέει 
-"Μη βιάζεσαι, φύγε με το άλλο. Έχουμε χρόνο". 
Το φανάρι, σε μισό λεπτό ξανακλείνει και ο Πακιστανός βρίσκει ευκαιρία.
-Ωραίο γυναίκα έχεις φίλε.
Ακουμπάει το χέρι του πάνω στο παράθυρο. Φαίνεται πως θέλει να τη χουφτώσει. Η Μαίρη μου λέει να φέρω λίγο πιο κοντά τη μηχανή. Όπως κάθεται στη σέλα, ανοίγει το πόδι της και ακουμπάει πάνω στο αμάξι, αφήνοντας τον Πακιστανό να τη χουφτώσει. Από το μπούτι, το χέρι γρήγορα φτάνει στον γυμνό της κώλο. Η Μαίρη βγάζει για λίγο το ένα της στήθος και σκύβει ελαφρά για να της το πιάσει.
-Να έρθουν στο σπίτι;… με ρωτάει.
-Άμα το γουστάρεις, ας έρθουν… της απαντώ. 
Το φανάρι ανάβει πράσινο. Στη διαδρομή μέχρι το σπίτι, προσπαθούν να παραμείνουν δίπλα μας, όσο η Μαίρη δεν έχει βάλει το βυζί μέσα από το μπλούζα και κοιτώντας τους χαϊδεύει τη ρώγα της. Φτάνουμε στο σπίτι μετά από 15 λεπτά. Παρκάρουμε όλοι και μπαίνουμε στο διαμέρισμα. Την βουτάω και την κολλάω στον τοίχο κι αρχίζω να την φιλάω να την χαμουρεύω σηκώνοντας ρούχα και πετώντας τα βυζιά έξω. Οι άλλοι παρακολουθούν με λαχτάρα το θέαμα. Η Μαίρη ανταποκρίνεται κι έχει γαντζωθεί με χέρια και πόδια πάνω μου ενώ προσπαθεί όταν μπορεί να μου πετάξει με το χέρι τον πούτσο έξω. Δεν το καταφέρνει και την μεταφέρω σηκωτή στο δωμάτιο. Γδύνεται επιτόπου και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Το ίδιο κι εμείς. Τους αφήνω να την πηδήξουν πρώτοι.
Ο ένας διαδέχεται τον άλλο, πάνω στο κορμί της στο στόμα της και μέσα στο μουνί της. Κανένας από τους δύο δεν την καταφέρνει να την κάνει να χύσει. Δε θέλει μαζί τους. Απλά, φροντίζει να το απολαύσει παίρνοντας εκείνο το ηδονικό ύφος που με αναστατώνει και τους ενθαρρύνει να τελειώσουν μέσα της. Έχει ανοίξει εντελώς τα πόδια της, φέρνει τα χέρια της στην πλάτη τους και με σηκωμένη τη λεκάνη ακολουθεί το ρυθμό τους.
-Αχ, αγόρι μου πως το νιώθω. Έτσι. Τριψ’ το καλά εκεί μέσα. Τριψ’ το όλο. Σκάψε με βαθιά. Αχ, τι ωραία που με γαμάς. Κάβλα.
Με κάτι τέτοια και οι δύο Πακιστανοί τρελαίνονται και φτάνουν γρήγορα στο τελείωμα. Η Μαίρη παίρνει το γνωστό μικρό χαμόγελο ευχαρίστησης, νιώθοντας το Πακιστανικό σπέρμα να τινάζεται πάνω στο πρόσωπο και να ρέει μέσα στο μουνί της.
Μόλις τελειώνουν, με εντολή της, παίρνω τα καβλιά και των δύο στο στόμα μου και τα καθαρίζω από τις σταγόνες. Αυτή κάθεται απέναντι και παίζει με το μουνάκι της. Παρακολουθεί τις λεπτομέρειες των κινήσεων μου φορώντας στο πρόσωπο το ίδιο πάντα extreme καυλωτικό  ύφος. Μου ζητά να συνεχίσω την πίπα μέχρι να τους καυλώσω πάλι. Υπακούω. Η φάση την έχει καυλώσει τόσο που έχει χώσει όλη την παλάμη στο μουνάκι της και το γαμάει ενώ τρίβει, φιλά, χαϊδεύει και τραβά τις ρώγες της λες και θέλει να τις ξεριζώσει. «Τώρα» ουρλιάζει ξαφνικά κι ενώ τα πακιστανικά καβλιά έχουν σηκωθεί και πάλι. Ρίχνει τον ένα ανάσκελα στο κρεβάτι και ξαπλώνει πάνω του με την πλάτη  ενώ τον παίρνει απ’ τον κώλο της. Ενώ τον βολεύει στην σούφρα της σηκώνει τα πόδια της και καλεί τον άλλο να σταθεί όρθιος ανάμεσα στο πόδια τους και να μπει στο μουνί της. Το κάνει κι έτσι το μουνί κι ο κώλος της έχουν γεμίσει και γαμιούνται άγρια. Ρίχνει προς τα πίσω το κεφάλι της και με νεύμα με καλεί να πάω από την αντίθετη κατεύθυνση και να της γαμήσω το λαρύγγι. Το κάνω και σε λίγο βρίσκεται να γαμιέται κι από τις τρεις τρύπες ενώ εγώ της τρίβω και της τραβάω άγρια την μια ρώγα και την άλλη ο πακιστανός που της γαμούσε το μουνί. Δεν ξέρω πόση ώρα την γαμούσαμε θέλω να χύσω αλλά δεν με αφήνει. Όταν το καταλαβαίνει μου πιέζει την βάση του πούτσου μου κι ο πόνος με κόβει. Ο πακιστανός χύνει στο μουνί της και λίγο αργότερα ο άλλος στον κώλο της. Πέφτουν ξέπνοοι. Έχουν χορτάσει για απόψε. Πήραν αυτό που ήθελαν και σε λίγα μόλις λεπτά ντύνονται και φεύγουν, αφήνοντας τους δύο μας να συνεχίσουμε.
«Θέλω να χύσεις και τις τρεις τρύπες μου. Καθαρές χυσιές όμως, από το μηδέν, όχι λίγο-λίγο στην καθεμιά μπορείς;»
Η πρόκληση είναι μεγάλη. Ο εγωισμός κι η καύλα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό μίγμα. Το μουνί της απαλό, υγρό και χαλαρό με τελειώνει σχεδόν αμέσως. Δεν μπορούσα να μπω έτσι στον κώλο της, με είχε στραγγίσει. Την γύρισα μπρούμυτα και βάλθηκα να της γλείφω τον κώλο για να κερδίσω χρόνο. Αυτή βογκούσε, το ευχαριστιότανε και με καλούσε επιτακτικά να μπω να της τον σκίσω. Ήμουν ακόμα μαλακός όταν προσπάθησα να μπω και μπήκα με δυσκολία. Όμως ο κώλος της, ζεστός, χαλαρός κι υγρός από το γαμήσι του πακιστανού και ιδιαίτερα προκλητικός από τις κινήσεις αλλά Shakira και τα παιχνιδίσματα με τον σφιγκτήρα που μου έκανε με έφτιαξε. Όχι απλά μου τον έκανε σίδερο αλλά μου έφτιαξε και την διάθεση. Με έκανε θηρίο. Την γαμούσα με λύσσα λες κι ήθελα να την τρυπήσω. Το ‘θελα κιόλας. Ήθελα να τις χώσω και τ’ αρχίδια μου μέσα. Αυτή έσκουζε, έχυνε και με προκαλούσε να την γαμήσω πιο δυνατά. Δεν έβαλα τ’ αρχίδια μου αλλά τις έχωσα και δάχτυλα με την πούτσα μου μαζί. Ούρλιαξε. Ούρλιαξα κι εγώ κι έχυσα. Έπεσα ξερός στο κρεβάτι. 
Νόμιζα πως τελειώσαμε αλλά έκανα λάθος. Σύρθηκε στο κρεβάτι. Ήρθε ανάμεσα στα σκέλια μου και πήρε τον πούτσο στο στόμα. Ήταν ψόφιος αλλά η επιμονή της είναι το δυνατό της σημείο. Το στόμα κι η πίπα της ήταν εξίσου ισχυρά σημεία. Τρόμπαρε, έγλειφε, χάιδευε ρουφούσε για ώρα κι ό πουτσος μου ανταποκρίθηκε. Μου σήκωσε ξανά τον πουτσο κι όχι απλά αλλά με έκανε τούρμπο κι έχυσα στο στόμα της. Ρούφηξε ότι είχε απομείνει ακόμα στα αρχίδια μου κι έπεσα ξερός κυριολεκτικά αυτή την φορά. Όταν ξύπνησα δεν είχαμε κουνηθεί ρούπι. Εγώ κοιμήθηκα ανάσκελα κι αυτή κοιμήθηκε κάνοντας τ’ αρχίδια μου μαξιλάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου