Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν μερικοί στις τουαλέτες και έχουν ένα σωρό σεξουαλικές φαντασιώσεις! Άσπρες λεκάνες, βρώμικες ως επί το πλείστον, πεταμένα κωλόχαρτα όπου βρεθείς και όπου σταθείς και λερωμένα πλακάκια. Τι ερωτικό στοιχείο μπορεί να υπάρχει σε όλα αυτά;” 
Το ξέσπασμα της φίλης μου οφειλόταν σε όσα διηγιόταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας που παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση. Ήταν μια από εκείνες τις λεγόμενες αισθησιακές ταινίες που στην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μαλακό πορνό, καμουφλαρισμένες τσόντες δηλαδή. 
Η γκόμενα που έπαιζε έλεγε πόσο της την δίνει η μυρουδιά στις αντρικές κυρίως τουαλέτες και ότι τρελαίνεται να πηγαίνει εκεί μαζί με τον δικό της για ένα γρήγορο πήδημα στα όρθια, ή όταν τύχει και είναι αζευγάρωτη να χώνεται απαρατήρητη και να παίρνει πίπες στον πρώτο τυχόντα ψωλαρά που θα πετύχει να κατουράει και θα της γυαλίσει. Εδώ που τα λέμε, έτσι όπως τα έλεγε η τύπισσα, ακούγονταν από παράξενα μέχρι εντελώς βρώμικα, πρόστυχα και σόκιν. Με το δίκιο της η φιλενάδα μου να αρχίσει να διατυπώνει τόσο έντονα τις αντιρρήσεις της. Στο τέλος έκλεισε την τηλεόραση και στράφηκε προς το μέρος μου: 
-"Μου έρχεται εμετός και μόνο που το σκέφτομαι;", κατέληξε και είπε αηδιασμένη. 
-"Γιατί;", πέταξα τότε με απορία και με κοίταξε με την έκπληξη ζωγραφισμένη στο όμορφο πρόσωπο της.
-"Μη μου πεις ότι και εσύ;", ψέλλισε σαν χαμένη αλλά δεν την άφησα να συνεχίσει. 
-"Φυσικά!", βιάστηκα να την διακόψω, χαμογελώντας εκστατικά. "Έχω ιδιαίτερη μάλιστα προτίμηση στα πολυκαταστήματα και τα αεροδρόμια, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κεντρικοί κινηματογράφοι που διαθέτουν φανταστικές τουαλέτες, καθαρές και άνετες για κάθε χρήση."
Ξεκίνησα λοιπόν να της εξηγώ με κάθε λεπτομέρεια την ιδιαίτερη σχέση που έχω αναπτύξει με τις τουαλέτες και να διηγούμαι παραστατικά τα περισσότερα από όσα έχω κάνει σε αυτά τα μέρη. Φρόντισα πάντως να διευκρινίσω από την αρχή, πως δεν είμαι καμιά μητρομανής που τρυπώνει στις αντρικές τουαλέτες και πηδιέται με όποιον βρει εύκαιρο μπροστά της. Και φυσικά ποτέ δεν το έκανα σε δημόσιες τουαλέτες που όντως είναι βρώμικες και μυρίζουν άσχημα. Ποτέ μου δε διανοήθηκα καν να γαμηθώ σε τέτοια αηδιαστικά μέρη, ούτε βέβαια με τον καθένα. Μόνο με ένα συγκεκριμένο γκόμενο πηγαίναμε και το κάναμε, κυρίως σε κινηματογράφους και καλά εστιατόρια. Αυτός ήταν που μου κόλλησε το μικρόβιο, αφού με τραβολόγησε μερικές φορές στην αρχή χωρίς να το θέλω πραγματικά. Ίσως επειδή φοβόμουν μη μας κάνουν τσακωτούς και θα πέθαινα από την ντροπή μου αν γινόταν κάτι τέτοιο. Με τον καιρό όμως, όχι απλώς το ξεπέρασα αλλά ήταν ο συγκεκριμένος φόβος που με καύλωνε πιο πολύ από όλα . Όταν χωρίσαμε τελικά, ήταν αυτό ακριβώς που μου έλειπε περισσότερο από την σχέση μας. Έτσι μια φορά πήρα την μεγάλη απόφαση και χώθηκα μόνη μου μέσα σε αντρικές τουαλέτες νια να νιώσω, έστω και για λίγο, εκείνη την ανεπανάληπτη ηδονή. 
-"Δε μιλάς σοβαρά!". 
Τα έχασε η φίλη μου και λίγο έλειψε να πνιγεί με τον καφέ, έτσι που στραβοκατάπιε την γουλιά της, όταν έμαθε πότε συνέβη αυτό το γεγονός. Βλέπετε εκείνη την ημέρα ήμασταν μαζί οι δυο μας. Είχαμε βγει μαζί για ψώνια, όταν με έπιασε κατούρημα και άρχισα να ψάχνω επειγόντως για τουαλέτα. Μόλις βρήκα, χωρίς καν να το σκεφτώ, μπήκα στις αντρικές που ευτυχώς ήταν άδειες εκείνη την ώρα. Άπλωσα χαρτί γύρω από το στεφάνι αν και φαινόταν καθαρό. Ανασήκωσα τη φούστα μου, κατέβασα το κιλοτάκι μου και ανακουφίστηκα. Σκούπισα το μουνάκι μου με μπόλικο χαρτί υγείας και αμέσως ερεθίστηκα Δεν ήξερα τι να κάνω και έμεινα για λίγο αναποφάσιστη με το μεσαίο μου δάκτυλο να πιέζει ελαφρά την κλειτορίδα μου. 
Τότε ήταν που άκουσα την πόρτα της διπλανής τουαλέτας να ανοίγει και κράτησα ακόμα και την αναπνοή μου για να μην προδώσω την παρουσία μου, αν και σε ποιου το μυαλό θα έμπαινε η ιδέα πως μια γυναίκα θα βρισκόταν ακριβώς δίπλα του με το χέρι στο μουνί της. Σκεφτόμουν παράλληλα πως θα ήταν ο τύπος, αν ήταν νεαρός ή μεγαλύτερος, όμορφος ή άσχημος, με μακρύ δυνατό καυλί ή όχι. Στάθηκα ωστόσο πιο τυχερή από ό,τι θα περίμενε κανείς. Στο χώρισμα ανάμεσα στις δυο τουαλέτες υπήρχε μια μικρή τρυπούλα στο σωστό ύψος. Έβαλα το μάτι μου εκεί και κοίταξα με κομμένη την ανάσα. Απογοητεύτηκα όταν είδα ένα μπάρμπα να κρατάει μια μαραμένη πούτσα που έσταζε το κάτουρό του σταγόνα-σταγόνα. Έφυγε ο μπάρμπας και μετά από τρία περίπου λεπτά αποφάσισα πως δεν η τυχερή μου και ή έτρεπε να φύγω, ή να κλείσω τα μάτια, να φανταστώ τον παλιό μου γκόμενο και να μαλακιστώ. Δεν χρειάστηκε να πάρω καμία απόφαση, ευτυχώς, γιατί τη θέση του γέρου στην διπλανή τουαλέτα πήρε ένας νταβραντισμένος νεαρός με ένα απίθανο βαρβάτο καυλί. Το κρατούσε περήφανα στο χέρι του και το μάλαζε αργά μέχρι να κατουρήσει. Με το που το είδα, ύγρανα με τη γλώσσα μου τα στεγνά μου χείλη και πίεσα την παλάμη μου σε όλο το μήκος του μουνιού μου. Ένιωσα αμέσως την υγρασία που ανάβλυζε από τα σωθικά μου Χάιδεψα τις απαλές μου μουνότριχες και πασπάτεψα τα μουσκεμένα μου μουνόχειλα. Τα ξεχώρισα με τα δάκτυλα μου και βύθισα το μεσαίο μου δάκτυλο στην καυτή μου μουνότρυπα. Το έσπρωξα μερικές φορές μέσα έξω, μετά το τράβηξα προς τα πάνω και άρχισα να τρίβω δυνατά την μακριά, καυλωμένη μου κλειτορίδα. 
Στο μεταξύ ο μάγκας δίπλα, τέλειωσε το κατούρημα και τίναζε την ψωλάρα του για να στραγγίξει. Κατόπιν έβγαλε από τη κωλότσεπη ένα χαρτομάντιλο και σκούπισε το πουισοκέφαλό του προσεκτικά. Εκεί που περίμενα να το βάλει μέσα στο παντελόνι του, να τραβήξει το φερμουάρ και να φύγει, εκείνος άρχισε να κουνάει την παλάμη του πάνω κάτω σε όλο το μήκος του χοντρού του πούτσου, που μάκρυνε και σκλήρυνε κάτω από τα δάκτυλα του. Αναστέναξε σιγανά και τράβηξε το πετσάκι προς τα κάτω, κουνώντας την μακριά ψωλή του πέρα δώθε. Το καυλί του ξεπρόβαλλε κατακόκκινο και σπαρταρούσε στον αέρα, καθώς σε κάθε κούνημα καύλωνε όλο και πιο πολύ.
Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, πόσο κωλόφαρδη ήμουν αληθινά! Ο τύπος μαλακιζόταν και εγώ ήμουν σε θέση να τα παρακολουθώ όλα με κάθε λεπτομέρεια. Και επί πλέον μπορούσα να χαϊδεύω το γατάκι μου χωρίς να με βλέπει κανείς. Έπνιξα ένα βογκητό που ανέβηκε στα χείλη μου και λίγο έλειψε να με προδώσει. Σήκωσα πιο ψηλά την φούστα μου και τούρλωσα το στρογγυλό κωλαράκι μου.
Έφερα το ελεύθερο χέρι μου πίσω μου και πασπάτεψα τα σφιχτά μου κωλομάγουλα. Έσυρα τα δάκτυλα μου στη βαθιά χαράδρα του πισινού μου και στάθηκα με ιδιαίτερη έμφαση στον ζαρωμένο μου σφιγκτήρα. Τον έτριψα δυνατά και η κωλοτρυπίδα μου ορθάνοιξε ερεθισμένη. Βύθισα ένα δάκτυλο στα βάθη της σούφρας μου και έγλειψα ξανά τα χειλάκια μου, καρφώνοντας το βλέμμα μου στον πούτσο του νεαρού που είχε ήδη φουσκώσει και χοντρύνει υπερβολικά. Το πουτσοκέφαλό του, μάλιστα, έμοιαζε σαν μανιτάρι, έτσι πρησμένο που ήταν από την καύλα. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα με ορμή στα δάκτυλα μου. Το ζεστό παχύρρευστο μουνόχυμα ξεχείλισε στον κόλπο μου, έτρεξε ανάμεσα από τα μουνοπέταλα και κύλησε στα μπουτάκια μου. Δεν κρατήθηκα τότε και άφησα ένα σιγανό βογκητό να βγει από το λαρύγγι. Δάγκωσα αμέσως τα χείλη μου και κόλλησα ξανά το μάτι μου στην τρυπούλα του τοίχου. Δεν υπήρχε πια καμία αμφιβολία ότι ο μάγκας με είχε ακούσει και, από τις νευρικές κινήσεις του κορμιού του, κατάλαβα πως έψαχνε να βρει από που προερχόταν αυτή η γυναικεία κραυγή. Προσπάθησε μάλιστα να μαζέψει το καυλί του και να το ξαναχώσει μέσα στο παντελόνι του, αφήνοντας μισοτελειωμένη τη μαλακία του. Στάθηκε όμως αρκετά δυσκολότερο από ό,τι περίμενε, έτσι χοντρό και άκαμπτο που είχε γίνει τόση ώρα που το έπαιζε. Τον λυπήθηκα τον κακομοίρη! Εγώ έχυσα και ξαλάφρωσα βλέποντας την ψωλάρα του, ενώ εκείνος έμεινε στη μέση εξ αιτίας μου. Δεν ήταν σωστό, ούτε δίκαιο, και έπρεπε κάτι να κάνω για να τον ανακουφίσω. Φόρεσα βιαστικά το κιλοτάκι μου που βράχηκε στην στιγμή. Πάντα μου άρεσε η αίσθηση αυτή, του μουσκεμένου από καυλοχυμούς εσώρουχου, ανάμεσα στα σκέλια μου. Διατηρούσε υγρό το μουνάκι μου, που ήταν έτσι έτοιμο να γαμηθεί ανά πάσα στιγμή. Ας όψονται όμως εκείνες οι παλιές αναστολές που δεν με άφηναν να κάνω όποτε ήθελα και με όποιον μου γυάλιζε κάθε φορά...
Δεν υπήρχε επομένως περίπτωση να γαμηθώ μαζί του, μπορούσα όμως να κάνω κάτι άλλο για να τον βοηθήσω να τελειώσει. Βγήκα προσεκτικά από τη δική μου τουαλέτα και τρύπωσα στη δική του. Με κοίταξε σχεδόν έντρομος. Παρατήρησα τότε πως ήταν αρκετά νόστιμο αγόρι με καλοφτιαγμένο λυγερό σώμα Το παντελόνι του ήταν ακόμα ξεκούμπωτο μπροστά και η στύση του είχε σκαλώσει στο φερμουάρ. Άπλωσα το χέρι μου και του κατέβασα ελαφρά το παντελόνι και το σώβρακο, φέρνοντας παράλληλα το δάκτυλο του άλλου χεριού στα χείλη και του έκανα νόημα να μη μιλήσει. Χάιδεψα την πούτσα του με τα ακροδάκτυλά μου και την ένιωσα να σπαρταράει σαν ψάρι έξω από το νερό. Τύλιξα την παλάμη μου γύρω από τον χοντρό κορμό της ψωλής του και την πέρασα αργά σε όλο του το μήκος Την αισθάνθηκα να πάλλεται ολοζώντανη από ενθουσιασμό όλο καμάρι. Αντίθετα όμως από την θετική ανταπόκριση του εργαλείου του, ο ίδιος είχε μείνει στήλη άλατος. Τα μαγουλά του κοκκίνισαν και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Του εξήγησα ψιθυριστά τι είχε γίνει, πως εγώ έφταιγα που κόπηκε έτσι απότομα η μαλακία του στη μέση και γι' αυτό πήγα η ίδια αυτοπροσώπως για να επανορθώσω. 
Μέχρι να τελειώσω τη διήγηση μου, σε συνδυασμό με τη μαλακία που εξακολουθούσα να του τραβάω, αναθάρρησε. Άπλωσε το χέρι του και το έχωσε κάτω από την μπλούζα μου. Χούφτωσε το βυζάκι μου και το έσφιξε με δύναμη στην ιδρωμένη παλάμη του. Έτριψε γερά την φουσκωμένη ρώγα μου, την πίεσε προς τα κάτω με τον αντίχειρα του και μετά την τσίμπησε άγρια προς τα έξω. Μου ήρθε να ξεφωνίσω ηδονικά, αλλά συγκρατήθηκα επειδή είχαν μπει και άλλοι στις διπλανές τουαλέτες. Δε θα μου άρεσε να μας έπιαναν την ώρα που αλληλομαλακιζόμασταν. Το ίδιο πρέπει να πίστευε και εκείνος γιατί άρχισε να ζουλάει τα βυζάκια μου πιο απαλά και να τα τρίβει πιο αργά και τρυφερά. Έχωσε το άλλο του χέρι ανάμεσα στα σκέλια μου και χάιδεψε το μουνάκι μου πάνω από την βρεγμένη κιλοτίτσα μου. Την παραμέρισε επιδέξια και γλίστρησε το δάκτυλο του από το πλάι κατευθείαν στην αχνιστή μου μουνότρυπα. Το γλυκό του σκάλισμα με ξετρέλανε και έκλεισα τα μουνόχειλα και τα τοιχώματα του κόλπου μου σφιχτά γύρω του. Άρχισε να το μπαινοβγάζει πιο γρήγορα και παράλληλα να τρίβει με τον χοντρό του αντίχειρα την καυλωμένη μου κλειτορίδα. Σύντομα με πήραν και πάλι τα ζουμιά. Το μουνάκι άρχισε να τρέχει σαν βρύση που δε λέει να κλείσει όσο και αν το προσπαθεί κανείς. Αυτή τη φορά πρόλαβα και δαγκώθηκα προτού ξεφωνίσω και έλουσα την παλάμη του με το καυτό μου μουνόχυμα. Έσφιξα τον σφριγηλό του πούτσο με δύναμη και ένιωσα την κεντρική φλέβα του να πάλλεται επικίνδυνα. Άρχισα αμέσως να κουνάω την παλάμη μου όλο πιο γρήγορα. Τραβούσα το πετσάκι του όσο περισσότερο γινόταν και αποκάλυπτα το πρησμένο του πουτσοκέφαλο σε όλο του το μεγαλείο. Μετά ανέβαζα το χέρι και το μισοκάλυπτα για να ακολουθήσω ξανά την αντίστροφη πορεία. Η ψωλάρα του έτρεμε από την καύλα και κατάλαβα πως δεν θα αργούσε να χύσει. Τράβηξε τα δάκτυλα του από το μουνάκι μου, έγλειψε απολαυστικά τα χύσια μου, αλλά φύλαξε λίγο για μένα και μου τα έδωσε να τα πιπιλήσω. 
Αισθάνθηκα ότι ήταν έτοιμος να τελειώσει, ήδη τα προσπερματικά υγρά του είχαν μουσκέψει τα δάκτυλα μου, και τον γύρισα στο πλάι για να μη με πιτσιλίσει και λεκιάσει τα καλά ρούχα που φορούσα. Πρώτα έσταξε λίγο στη λεκάνη της τουαλέτας μπροστά μας και μετά ένα καυτό σιντριβάνι ψωλοχύματος εκτινάχτηκε από το καυλί του και έσκασε σαν ρουκέτα στον τοίχο, το καζανάκι και το πάτωμα. Μια δυο σταγόνες όμως ξεστράτισαν και προσγειώθηκαν πάνω στο πρόσωπο μου. Τις άρπαξα με τη γλώσσα μου και τις καταβρόχθισα στη στιγμή. Μάζεψα στη χούφτα μου τα υπολείμματα του σπέρματος από το καυλί του και τα έγλειψα με βουλιμία. Πήρα μετά ένα κομμάτι χαρτί, σκούπισα το πουτσοκέφαλό του και έβαλα την ψωλή του, που είχε πια μαλακώσει, πίσω στο παντελόνι του. Τράβηξα το φερμουάρ προς τα πάνω και γλίστρησα αθόρυβα από την τουαλέτα. Έπλυνα βιαστικά τα χέρια μου και έφυγα προτού μου ζητήσει για δεύτερη φορά το τηλέφωνο μου. Δε λέω, μου άρεσε πολύ ο νεαρός και θα γούσταρα να πηδηχτώ μαζί του, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με περάσει για μια εύκολη τσούλα που πάει με τον πρώτο τυχόντα... 
Τελείωσα τη διήγηση μου και στράφηκα προς τη φίλη μου, χαμογελώντας ακόμα με νοσταλγία και με το μουνάκι μου ερεθισμένο και υγρό, Με έκπληξη είδα τότε τη φίλη μου να σφίγγει τα βαριά της βυζόμπαλα πάνω από την μπλούζα της και να έχει χώσει το άλλο της χέρι κάτω από τη φούστα. Η κουφαλίτσα μαλακιζόταν όλη αυτή την ώρα που της μιλούσα με κλειστά τα μάτια της, χωρίς να την πάρω χαμπάρι απορροφημένη όπως ήμουν με τις δικές μου αναμνήσεις. Πρόλαβα πάντως να τη δω να χύνει με πάθος, δαγκώνοντας τα χείλη της εκστατικά. Δεν της είπα τίποτα, μόνο έτρεξα στην τουαλέτα για μια έκτακτη μαλακία, αφού δε γούσταρα να το κάνω μπροστά της. Τι δηλαδή; Μόνο η φίλη μου είχε δικαίωμα να το κάνει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου