Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ I

Η ιστορία που θα σας περιγράψω συνέβηκε πριν λίγο καιρό και έχει αλλάξει παντελώς τη ζωή τη δική μου και της γυναίκας μου. Για να καταλάβετε αυτά που θα σας διηγηθώ θα πρέπει να σας πάω πίσω στην παιδική μου ηλικία. Ζούσα σε μια πόλη του βορρά και το σπίτι που μέναμε απείχε δυο δρόμους διαφορά από τα μπουρδέλα της πόλης. Πιτσιρικάδες πηγαίναμε από την πίσω αυλή και τον γκρεμισμένο μαντρότοιχο και βλέπαμε τις πουτάνες με τα κομπινεζόν και τα ρομπάκια τους να κάνουν τις δουλειές τους. Όταν σκύβανε βλέπαμε τα βυζιά τους κι όταν καθότανε στην μικρή σιδερένια ανεμόσκαλα που οδηγούσε στην πίσω πόρτα ή σε κάτι καρέκλες της αυλής βλέπαμε τα μπούτια τους. Αυτές οι εικόνες αποτέλεσαν και το υλικό για τις πρώτες μαλακίες μας. Οι τσατσάδες μόλις μας παίρνανε χαμπάρι μας κυνηγούσανε κι οι πουτάνες γελούσανε. Στα 13 χρόνια μου οι οικογένεια μου μετακόμισε σε άλλη πλευρά της πόλης κι έτσι η επαφή μου με το μπουρδέλο και τις πουτάνες δεν ήταν εφικτή. 
Ξαναγύρισα στα 15 μου όταν με τον φίλο μου τον Αλέκο γυρίζαμε από το φροντιστήριο. Λοξοδρομούσαμε και κάναμε μια περασάδα από το μπουρδέλο. Τότε πλησιάζαμε πολύ κοντά. Ανεβαίναμε σιγά την μισή ανεμόσκαλα και βλέπαμε από το παράθυρο την πουτάνα γαμιέται. Αυτή όταν μας έπαιρνε χαμπάρι, γύριζε τον πελάτη έτσι ώστε από την μια να μην μας βλέπει κι από την άλλη να μας χαρίζει εικόνες για τις βραδυνές μας μαλακίες. Τώρα οι μαλακίες ήταν άγριες και χοντρές. Μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι με τον Αλέκο τραβούσαμε 2-3 μαλακίες κρυμμένη σε απόμερα και σκοτεινά μέρη. Μια φορά όταν η πουτάνα γαμήθηκε από τον κώλο κι είδαμε για πρώτη φορά ένα τέτοιο γαμήσι τρελαθήκαμε. Χωθήκαμε σε μια γωνιά και για πρώτη φορά την έπαιξε ο ένας στον άλλον. Τρομοκρατηθήκαμε, νομίσαμε πως θα γίνουμε πούστηδες και ξεκόψαμε. Εγώ δεν μπόρεσα να μείνω μακριά και μετά το καλοκαίρι μπαίνοντας στην Β’ Λυκείου ξαναπλησίασα το παράθυρο του μπουρδέλου. Η πουτάνα είχε αλλάξει. Μια όμορφη κοπέλα γύρω στα 22 με μαύρα μαλλιά, λευκό δέρμα και γαλάζια μάτια πηδιότανε υπέροχα. Γρήγορα, την τρίτη φορά νομίζω, με πήρε χαμπάρι και μου χαμογέλασε. Την έπαιρνα τακτικά μάτι να παίρνει και ένα, και δύο και τρεις πελάτες. Την θαύμαζα και την ποθούσα. Ένα βράδυ δεν είχε πελάτη και με φώναξε μέσα. Μπήκα διστακτικά αλλά η ομορφιά της με ακινητοποιούσε.
-"Με θέλεις" μου είπε
-"Ναι" είπα αλλά η φωνή μου μόλις βγήκε από το λαρύγγι μου
-"Λεφτά έχεις" με ξαναρώτησε
Έγνεψα "όχι" αλλά δεν έδωσε σημασία. Μου άνοιξε το παντελόνι, έβγαλε τον πούτσο μου έξω, τον έπλυνε καλά και τον πήρε στο στόμα της. Πήγα να χύσω αλλά πατώντας μου με τέχνη το πουτσοκέφαλο με έκοβε. Το "μαρτύριο" κράτησε αρκετά όταν ξάπλωσε και με πήρε στον κόλπο της. Τότε ήρθα σε επαφή με τον γυναικείο κόλπο και τον ερωτεύτηκα. Η Ροζίτα, έτσι την έλεγαν, συνέχισε να με παίρνει κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή. Ήμουνα ο εραστής της. Περίμενα να πάρει και τον τελευταίο πελάτη και μετά να πηδηχτούμε. Την ερωτεύτηκα. Δεν της το είπα αλλά το κατάλαβε. 
-"Τις πουτάνες δεν τις αγαπάς, τις γαμάς. Κι αν τις γαμάς καλά τότε νοιάζεσαι γι’ αυτές κι ίσως τις ερωτεύεσαι που και που"
Με έβαλε να πηδήξω και τις άλλες κοπέλες του μπουρδέλου για να μάθω. Πήδηξα, την Αννίτα, την Λόλα, την Κούλα και την Πέγκυ. Την Ροζίτα την είχα, για μένα ήταν η κοπέλα μου, μέχρι τις πρώτες διακοπές που γύρισα σαν φοιτητής. Είχε εξαφανιστεί κι αυτή κι όλες οι άλλες. Το μπουρδέλο θα δινόταν αντιπαροχή. Την έψαξα αλλά τίποτα, λες και την είχε καταπιεί η γη.
Σ’ αυτή την περίοδο λάτρεψα τις πουτάνες. Λάτρεψα τα φαρδιά από το πολύ πήδημα κι άνετα μουνάκια τους, τους χαλαρούς από το ξεκώλιασμα κώλους τους και τα σκασμένα από τα τσιμπούκια χείλη τους. Λάτρεψα την μαεστρία τους, τον υπόγειο πόθο τους, αλλά και την απαγορευμένη τους επιθυμία. Αυτά αποτελέσαν κι αποτελούν τα ποθούμενα από μένα στο κάθε πήδημα
Από τότε είχα πολλές σχέσεις με γυναίκες αλλά πάντα που και που γύριζα σε κάποιο μπουρδέλο. Έβλεπα την πουτάνα να παίρνει 2 και τρεις πελάτες, τους τελευταίους και μετά την πήδαγα κι εγώ όπως πήδαγα την Ροζίτα μου.
Τώρα είμαι 34 χρονών κι είμαι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια με την γυναίκα μου τη Θώμη που είναι 31 χρονών Η γυναίκα μου είναι μία πανέμορφη μελαχρινή, με πολλές καμπύλες, πλούσιο και στητό στήθος, χυτά πόδια, επίπεδη κοιλιά και τροφαντό, πεταχτό κώλο, που ξεχωρίζει και προκαλεί μέσα από οποιοδήποτε ρούχο. Καλά καταλάβατε μοιάζει πολύ με την Ροζίτα. Παντρευτήκαμε μετά από τρελό και παθιασμένο έρωτα. Η Θώμη με τρέλανε αμέσως μόλις την είδα. Όταν την πλησίασα με τρέλανε περισσότερο. Η γυναίκα μου ήταν μαζεμένη. Ήταν ιδιαίτερα συντηρητική στο σεξ μην επιτρέποντας εύκολα να προχωρήσει κάποιος στο επικείμενο. Αντίστοιχο ήταν και το ντύσιμο και η συμπεριφορά της. Δεν είχε ξαναπηδηχτεί με κανέναν άλλον, πριν από μένα. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις της είχαν φτάσει έως χουφτώματα ή πίπες, μία-δύο φορές κι αυτό. Αυτό με εξίταρε αλλά περισσότερο εγώ την έβλεπα εν δυνάμει πουτάνα κι αυτή ήταν αγνή κι αμόλυντη. Το σεξ μαζί της δεν με ικανοποιούσε απόλυτα αλλά η φαντασιακή προσμονή του μέλλοντος με έστελνε στους 7 ουρανούς.
Με την πάροδο του χρόνου, η Θώμη, με δικές μου επίμονες προσπάθειες, έγινε πολύ περισσότερο τολμηρή στο σεξ. Η συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του σεξ γινόταν όλο και πιο τολμηρή και παθιασμένη, αφού αφηνόταν να παρασυρθεί από το ερωτικό πάθος και την κάβλα της, κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί πριν. Μου άρεσε, με ερέθιζε, με ικανοποιούσε. Είχε αρχίσει να ντύνεται διαφορετικά, πολύ περισσότερο θηλυκά κι έξαλλά, πολλές φορές και προκλητικά. Μου άρεσε η Θώμη να επιδεικνύει τα σωματικά της προσόντα και να προκαλεί το πάθος των αντρών. Πολλές φορές στη φαντασία μου έφτανε στην σωματική της επαφή με άλλους άντρες. Τότε ζήλευα ισχυρά αλλά με ερέθιζε κι αφάνταστα.
Αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα πάλευαν μέσα μου δίχως να γνωρίζω τις δικές μου ανοχές και αντοχές, αλλά ήταν δεδομένο ότι επιζητούσα και προέτρεπα ανοιχτά την Θώμη να λειτουργήσει με τρόπο, ώστε να προκαλεί τους άντρες γύρω της. Για το μέσα μου ήταν η πουτάνα μου. Αποτέλεσμα αυτών των προτροπών ήταν η Θώμη να αλλάξει τις ενδυματολογικές της συνήθειες σε πιο τολμηρές, παράλληλα, όταν βρισκόμασταν σε δημόσιο χώρο επιδείκνυε τα σωματικά της προσόντα, σηκώνοντας, κατά λάθος τη φούστα της ή σκύβοντας απότομα με το τεράστιο ντεκολτέ της. Ακόμη, πολλές φορές όταν βγαίναμε για ποτό σε κανένα μπαράκι, η Θώμη προκαλούσε τους άντρες με τη στάση της και πολλές φορές με τη συμπεριφορά της.
Πουτάνα, πουτάνα, πουτάνα μου ήθελα να την φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Όμως, έως αυτό το σημείο έφτανε η προκλητική συμπεριφορά της, αφού η ίδια δεν συζητούσε οποιαδήποτε μεγαλύτερη εξέλιξη, πέρα από το επίπεδο του «παιχνιδιού», παρά τις δικές μου προτροπές να προχωρήσει περισσότερο… Η Θώμη ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε, με τίποτα, να κάνει οτιδήποτε με κάποιον άλλον άντρα, πέρα από να προκαλεί και να δείχνει, ορισμένες φορές, το στήθος της και τα μπούτια της. Περιττό να σας πω ότι μετά από τέτοιες φάσεις πηδιόμαστε άγρια. Της ζητούσα να προχωρήσει και να χαμουρευτεί με έναν άλλο άντρα ή ακόμα και να πηδηχτεί. Τσινούσε λίγο κοβότανε αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν ήταν πολύ αναμμένη, συνηγορούσε ότι θα το κάνει κάποια στιγμή. Τότε την ρωτούσα τι θα κάνει ή με ποιον θα το κάνει κι η Θώμη μου ιστορούσε τι θα έκανε ενώ εγώ έπαιζα τον πούτσο μου κι έχυνα πάνω στα πανέμορφα βυζιά της. Αυτή άπλωνε τα χύσια μου στα βυζιά της, καθάριζε τον πούτσο μου με το στόμα της και τον πιπιλούσε ταυτόχρονα για να μου τον ξανασηκώσει και να της τον χώσω στο πυρωμένο της μουνί. Τότε ήταν που το μουνί της φάρδυνε και μου θύμιζε τις αγαπημένες μου πουτάνες. 
Αυτά περιοριζόταν μόνο όταν πηδιόμαστε αφού στις υπόλοιπες στιγμές, όταν επιχειρούσα να προσεγγίσω το θέμα, η Θώμη ήταν απόλυτα αρνητική. Μία φορά μόνο μου άνοιξε αυτή αυτού του είδους τη συζήτηση, σε νηφάλια κατάσταση. Μου είπε ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο αλλά κι αν ήθελε φοβόταν τι θα επακολουθήσει, εάν προχωρούσε με κάποιον άλλο άντρα, κυρίως σε περίπτωση που αυτό της άρεσε… 
Εγώ της απάντησα ότι, εννοείται ότι στην περίπτωση αυτή, θα συνέχιζε, όπως αυτή θα ήθελε, δίχως κανένα πρόβλημα από τη δική μου πλευρά…Η Θώμη είπε τότε,  αινιγματικά:
-"Άλλο να το λες τώρα και άλλο εάν συμβεί… νομίζω ότι παίζεις με την φωτια!!! "
-"Μην σε ανησυχεί αυτό!!! Το ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω πρόβλημα, αφού εγώ είμαι αυτός που σου λέω να προχωρήσεις και ξέρεις πόσο το θέλω…..Εγώ θα σε γαμήσω τελευταίος, αυτό να θυμάσαι!!!"
Αυτή η συζήτηση μας καύλωσε και την πήρα επί τόπου πάνω στο τραπέζι της κουζίνας με κίνδυνο να μας πιάσει η μάνα της που την φιλοξενούσαμε εκείνο τον καιρό. 
Λίγο καιρό μετά, ένα βράδυ, πήγαμε σε ένα ωραίο μπαράκι, το οποίο είχε και ζωντανή μουσική. Ήταν καλοκαίρι κι η γυναίκα μου είχε ντυθεί με πολύ έξαλλο, τρόπο. Ήταν σκέτος πειρασμός για οποιονδήποτε την έβλεπε. Η διάθεσή μας ήταν πολύ ανεβασμένη εκείνη τη βραδιά κι εγώ προέτρεπα την Θώμη να πίνει όλο και περισσότερο!!! Κοιτώντας γύρω μου έβλεπα όλα τα αντρικά μάτια να είναι καρφωμένα πάνω της, με πόθο… πρόσεξα όμως έναν νεαρό που την κοιτούσε συνεχώς… ήταν ψηλός, ωραίος, γεροδεμένος, με μαύρα μαλλιά και πολύ όμορφα κι αρρενωπά χαρακτηριστικά. Καθόταν με έναν φίλο του σε παραδιπλανό τραπέζι με μας κι είχε την ευκαιρία να θαυμάσει όλα τα σωματικά προσόντα της Θώμης, από κοντά. Σε μία φάση η Θώμη μου είπε για τον συγκεκριμένο, ότι ήταν πολύ ωραίος γκόμενος και ότι την καρφώνει με τα μάτια συνέχεια!!! 
-"Θέλεις να τον πάρεις;" της είπα στην ψύχρα
-"Δεν ξέρω… η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ σαν άντρας… δεν έχεις πρόβλημα εσύ; "
-"Φυσικά όχι… αφού το ξέρεις!!! " απάντησα
Η Θώμη γέλασε, δίχως να πει κάτι άλλο και σε λίγα λεπτά σηκώθηκε. Της είχε κάνει νόημα να χορέψουνε. Πήγε κι αμέσως την τράβηξε πάνω του κι άρχισε να την χουφτώνει ξεδιάντροπα. Την φιλούσε στο λαιμό και της έπιανε τον κώλο. Τους είχε πάρει χαμπάρι όλο το κέντρο. Σε μια στιγμή σταμάτησε κι ήρθε προς το μέρος μου.
-"Κοίτα, ο τύπος μου την έπεσε άγρια… θέλει να με πηδήξει!!!!" μου είπε
-"Μιλάς σοβαρά; " ρώτησα εντελώς ηλίθια.
-"Προφανώς. Δεν είναι πλάκα!!! Θέλει να βρεθούμε στις τουαλέτες!!! Καταλαβαίνεις…"
-"Εσύ θέλεις;" Ρώτησα κοιτώντας την στα μάτια.
-"Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Πρώτα με φτιάχνεις και μετά με σταματάς" ήταν προφανώς ότι γούσταρε
-"Πήγαινε" είπα ξερά
-"Θα ΄ρθεις;" ρώτησε
Δε μίλησα κι η Θώμη ξεκίνησε να πάει στην τουαλέτα. Τότε είδα και τον τύπο να σηκώνεται και να κατευθύνεται κι αυτός στην τουαλέτα…  Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά.  Η γυναίκα μου πήγαινε να γαμηθεί κι εγώ καθόμουν και περίμενα. Η ώρα περνούσε κι ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν η ιδέα μου αλλά πραγματικά είχε αργήσει. Μου φαινόταν ότι ζούσα σε όνειρο κι ότι όλα αυτά δεν συνβαίνανε στα αλήθεια. Αναρωτιόμουνα τι μπορούσε να γίνεται στις τουαλέτες κι η φαντασία μου οργίαζε!!! Σκεφτόμουνα τη γυναίκα μου να χαμουρεύεται με τον τύπο, να φιλιούνται, να της βάζει χέρι, να του παίρνει πίπα κι άλλα πολλά. Καύλωσα, σηκώθηκα και πήγα στις τουαλέτες. Οι γυναικείες ήταν ανοιχτές και άδειες. Οι αντρικές ήταν μισάνοιχτες κι ακούγονταν βαριές ανάσες. Από το άνοιγμα της πόρτας την είδα πάνω στον νιπτήρα, με τα ρούχα σηκωμένα και τα βυζιά έξω, τα χυτά της πόδια  στον ώμο του κι αυτός όρθιος μπροστά της να της τον έχει χώσει και να την πηδάει λιγωμένα. Τα χείλια του αναζητούσαν λυσσασμένα τα δικά της καθώς την πρέσαρε άγρια. Με είδε με την άκρη του ματιού της και νομίζω πως χαμογέλασε. Πρόσεξα περισσότερο και κατάλαβα ότι της τον είχε στον κώλο. Η κυρία τον ρουφούσε σαν εκπαιδευμένη πουτάνα χωρίς τον παραμικρό μορφασμό πόνου. Αυτή που όλο διαμαρτυρότανε πως πονούσε και με απέφευγε τον έδινε σ’ ένα ξένο με τόση ευκολία. Τρελάθηκα και κάβλωσα τούρλα. 
-"Χύνω" φώναξε πνιχτά ο τύπος
-"Μέσα, χύσε μέσα μου…." του ζήτησε με λιγωμένη από την ένταση φωνή η Θώμη και συνέχισε "και στο μουνί μου, χύσε και μέσα στο μουνί μου" τον παρακάλεσε προκλητικά ή τον προκάλεσε παρακλητικά
Είχαν αρκετούς σπασμούς μέχρι να χύσουν. Ο τύπος σήκωσε τα πεσμένα βρακιά του κι εγώ χώθηκα στις γυναικείες τουαλέτες για να μη με δει καθώς θα βγαίνει. Περίμενα λίγο και το είδα να φεύγει. Όρμησα μέσα στις αντρικές κι είδα την Θώμη στην ίδια θέση να χαλαρώνει καπνίζοντας ένα τσιγαράκι. Τα ρούχα της ήταν στριμωγμένα γύρω από την μέση της. Ούτε να τα τακτοποιήσει δεν φρόντισε. Μόλις με είδε είπε.
-"Σου άρεσε;"
Δεν απάντησα αλλά πέταξα τον πούτσο μου έξω και χώθηκα στις τρύπες της κι άρχισα να τις πηδάω με μανία. Η αίσθηση του χαλαρού κυριαρχούσε. Ανατρίχιασα. Ή πουτσα μου απλώνονταν μέσα τους όπως συνέβαινε πολύ παλιότερα στις τρύπες της αγαπημένης μου Ροζίτας. Την φιλούσα και την πηδούσα. Θα ήθελα να μείνει ακίνητη, να με δεχτεί μέσα της χωρίς να αντιδράσει, χαλαρή σαν πουτάνα που προφέρει το μουνί της στον πελάτη για να χύσει. Η Θώμη όμως δεν μπορούσε να μην αντιδράσει. Η ένταση την ξεπερνούσε. 
-"Σου άρεσα, πες μου σου άρεσα, σου άρεσε που μ’ είδες να πηδιέμαι;" δεν απαντούσα και φούντωνε.
Μου έσκισε το πουκάμισο και με φιλούσε με λύσσα στο στήθος. Με δάγκανε. Τα νύχια της χωνόταν στην σάρκα της πλάτης μου, βαθιά. Με ήθελε όλο μέσα της. Ο τελικός σπασμός μας τίναξε σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Φύγαμε για το σπίτι αλλά δεν αντέχαμε. Στο δρόμο την πήρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Οι χαλαρές της τρύπες και το θέαμα που μου προσέφερε δεν έφευγαν από το μυαλό και τις αισθήσεις μου. Στο σπίτι την ξαναπήρα στο πάτωμα. Ξεκίνησα από την είσοδο και βρεθήκαμε να τελειώνουμε στο μικρό διάδρομο μεταξύ δωματίου και μπάνιου. Όλο το σπίτι, κουζίνα, σαλόνι, χωλ, διάδρομοι έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο. 
-"Τελικά σου άρεσε πολύ αυτό που είδες;" ρώτησε ανάβοντας τσιγάρο, προσπαθώντας παράλληλα να συνέλθει από τον ανεμοστρόβιλο που την πήρε και την σήκωσε "σίγουρα σ’ άρεσε που μ’ είδες να γαμιέμαι και να ξεσκίζομαι μ’ έναν άγνωστο. Πουτάνα μ’ έκανες για με πηδήξεις έτσι όπως……."
Δεν την άφησα να τελειώσει, δεν της μίλησα, δεν της απάντησα απλά την ξαναπήδηξα. Τα πηδήματα συνεχίστηκαν με αμείωτη συχνότητα και ένταση. Εγώ ένοιωθα τέτοια έξαψη λες κι είχα πάρει ένα κουτί  Viagra μαζί κάθε φορά που την πλησίαζα ή ήμουνα μαζί της. Κάθε της κίνηση μου προκαλούσε ερωτικό ερεθισμό. Ένα σκύψιμο,  μια κουβέντα, ένα νάζι, ένα σήκωμα φυσικό για να πιάσει κάποιο σκεύος ή πράγμα, ένα σφουγγάρισμα, ή ένα πιτσίλισμα νερού. Απλά πράγματα που για μένα γινότανε εστίες ερωτικού παροξυσμού. Τα δεχότανε αν δεν τα προκαλούσε σκόπιμα. Το πρόσωπο της έλαμπε από την θύελλα των συναισθημάτων κι ηδονών που βίωνε αυτό το διάστημα. 
Είχαν περάσει έτσι πάνω από 20 μέρες όταν μεσημέρι ήτανε κι έσκυψε για να βγάλει φαγητό από τον φούρνο. Ο κώλος της τουρλώθηκε, η φούστα της ανέβηκε μέχρι τα κωλομάγουλα κι ο πούτσος μου χτύπησε "Παρουσιάστε".
Της όρμησα, αλλά αντέδρασε, επέμεινα αλλά με σταμάτησε..
-"Κάτσε θέλω να μιλήσουμε πρώτα" είπε, άναψε τσιγάρο και πήγε κι έκατσε στον καναπέ του σαλονιού.
Δεν κάθισε ακριβώς στον καναπέ αλλά στο πάτωμα ανάμεσα στον καναπέ και το τραπέζι. Όπως έβαλε τα ποδια της, το στήθος της και το κορμί της ξεχείλιζε έντονο ερωτισμό και πάθος. Κρατήθηκα ακούγοντας τα λόγια της.
-"Τι συμβαίνει;…. Δεν  μ’ έχεις πηδήξει ποτέ έτσι; Λες κι σ’ έχει συγκλονίζει το γεγονός που έγινε …εεε…..είναι όμως από καύλα ή από ζήλια…" ρώτησε και περίμενε απάντηση.
Σήκωσα τους ώμους δηλώνοντας άγνοια.
-"Δεν καταλαβαίνω αν μετάνιωσες γι αυτό που έγινε, δεν καταλαβαίνω αν προσπαθείς να μετρηθείς με τον τύπο που με πήδηξε ή αν σου άρεσε αυτό που αποτελούσε φαντασίωση και προσπαθείς να με ευχαριστήσεις γι αυτό "
-"Θέλεις να σου δείξω;" της είπα χουφτώνοντας τα αρχίδια μου
-"Όχι….. να πεις θέλω" είπε αυστηρά
-"Γιατί υπάρχει διαφορά από το τι και το πως  ανάβω; Φτάνει που ανάβω και μαζί μου ανάβεις κι εσύ "
-"Βέβαια υπάρχει διαφορά. Αν το μετάνιωσες αυτό που έγινε, θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να το σβήσουμε από την μνήμη μας και να το ξεπεράσουμε. Αν όμως προσπαθείς να συγκριθείς μαζί του θα πρέπει να σου πω ότι κάνεις τραγικό λάθος. Δεν λέω ωραίο παιδί ήταν κι ωραίος γαμιάς αλλά εγώ φούντωσα από την στιγμή που μας πήρες μάτι. Με την ματιά σου γαμιόμουνα κι όχι με το καυλί του. Μέχρι εκείνη την στιγμή προχωρούσα δύσκολα. Ταλαντευόμουνα, αναρωτιόμουνα τι κάνω; Που πάω; Πουτάνα θα γίνω τώρα; κ.ά. Μόλις συνάντησα την ματιά σουτελείωσε. Το πήρα απόφαση. Αν είναι να γίνω πουτάνα ας γίνω για τον άντρα μου. Ας γίνω το πιο αγριοπούτανο που κυκλοφορεί. Ας……."
Πήγα να της χιμήξω αλλά με κράτησε. Ήθελε να συνεχίσει  ερεθιζόταν αφόρητα. Το σώμα της κι η στάση της το φανέρωνε. Τα πόδια της είχαν χαλαρώσει και το βρακάκι της φαινότανε. Τα στήθια της είχανε φουσκώσει κι οι ρώγες θέλανε να τρυπήσουν το μακό μπλουζάκι, ενώ ο ιδρώτας της άρχισε να το νοτίζει. Το κάτω χείλος της είχε φουσκωσει κι έπεφτε λίγο αφήνοντας να φανεί η λευκή οδοντοστοιχία της.
-"Αν πάλι σ’ άρεσε αυτό που έγινε ίσως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το επαναλάβουμε" συμπλήρωσε
-"Πως;" είπα ενώ αυτή  άνοιξε την αγκαλιά της και με πήρε μέσα 
Ήταν χυλωμένη από τον πάτο ως την κορφή. Έσταζε. Ήθελε να πηδηχτεί άγρια και δεν της χάλασα χατίρι. Ο κώλος της ένοιωσε την σκληράδα μου και το μουνί την τρυφεράδα του καυλιού και της γλώσσας μου. Δυο μέρες αργότερα, απόγευμα, με πήρε στο τηλέφωνο στην δουλειά μου.
-"Είσαι για τρέλες με παρέα απόψε;" με ρώτησε.
-"Μέσα" είπα "υπάρχει κάτι"
-"Όχι αλλά θα δούμε. Θα βρεθούμε στις 7μμ στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια" είπε κι έκλεισε
Ήρθε ακριβώς στις 7 μμ κι όλα τα αντρικά βλέμματα κι όχι μόνο καρφώθηκαν πάνω της. Σούπερ μίνι κλωσάτη φούστα, μπουστάκι που άφηνε την κοιλίτσα γυμνή, σουτιέν από μέσα που τόνωνε το στήθος και το πρόβαλε  "πάρτο, φάτο" όπως στην διαφήμιση του Bic Confort αλλά φυσικό κι όχι σιλικονάτο βέβαια με την βυζοχαράδρα έτοιμη να δεχτεί τον δαυλό, τον κάθε δαυλό και να τον ζαχαρώσει. Κλασσικές κόκκινες γόβες και μεγάλοι κρίκοι στ’ αυτιά συμπλήρωναν το εκρηκτικό face. Είχα μείνει ξερός και με σκούντησε για να συνέλθω.
-"Ακολούθα με σε απόσταση και περίμενε σήμα μου" είπε και με προσπέρασε
Στα πρώτα σκαλιά της την έπεσε ένας Αλβανός, φαινότανε από την κοψιά του. Μερικά σκαλιά παραπάνω ένας 50άρης, φραγκάτος φαινότανε, της κόλλησε πιο άγρια αλλά τον προσπέρασε κι αυτόν. Το ίδιο έκανε και με άλλους μέχρι την κορυφή πριν βγει στην πλατεία που κοντοστάθηκε μπροστά σε ένα ξανθό άντρα με στιβαρό παρουσιαστικό. Δεν έμοιαζε με Έλληνα. Πιάσανε κουβέντα και προχωρήσανε μαζί στην πλατεία. Σε κάποια στιγμή τον άφησε και κατευθύνθηκε στο περίπτερο. Μου έκανε σήμα. Πλησίασα κι έκανα τον πελάτη.  
-"Πήγαινε και πιάσε δυο διπλανά δωμάτια σε κάποιο φτηνό ξενοδοχείο της περιοχή και φέρε μου το ένα στην καφετερία του Alassia. Πρόσεχε περίμενε σήμα μου για να μου το δώσεις" είπε με προσοχή κι απομακρύνθηκε προς τον τύπο.
Έψαξα για ξενοδοχείο που να μην είναι εντελώς μπουρδέλο. Τελικά βρήκα το Hotel Alma στον πεζόδρομο της Δώρου, Δώρου και Βερανζέρου γωνία. Φτηνό, καθαρό και με μπαλκόνια για να μπορώ να περνάω από το ένα δωμάτιο με το άλλο. Έκλεισα το 301 και 302, δεν ανέβηκα πάνω αλλά έφυγα για την καφετερία του Alassia. Η Θώμη καθότανε με τον τύπο κι είχαν γίνει ιδιαίτερα διαχυτικοί. Πρόσεξα ότι τα πόδια τους κάτι παίζανε κάτω από το τραπέζι. Με είδε σε κάποια στιγμή και σηκώθηκε να πάει στις τουαλέτες. Αυτό ήταν το σήμα. Πήγα και της έδωσα το κλειδί του 302. 
-"Πήγαινε και περίμενε μας. Θα χτυπήσω τον τοίχο και θα έρθεις από τη μπαλκονόπορτα. Μπορείς; "
-"Ναι, ναι" είπα κι έφυγα
Δεν ήξερα μπαίνοντας στο δωμάτιο 301 του ξενοδοχείου κι έμεινα παξιμάδι. Το δωμάτιο είχε μόνο παράθυρο. Το 302, το 303 και τα άλλα είχαν μπαλκόνια. Ήταν στην γωνία. Όπως το ξενοδοχείο γύριζε την Βερανζέρου έβγαζε μια στήλη μόνο με παράθυρο 101, 201, 301, κ.ά. κι η τύχη μου με έριξε πάνω της. Τρελάθηκα, πήρα την ρεσεψιόν και ζήτησα το 303. Ήταν κατειλημμένο. Με τα πολλά και το σχετικό μπουρμπουάρ έμαθα πως θα ελευθερωνόταν σε λίγη ώρα. Κατάλαβα θα έπρεπε να περιμένω τους πελάτες στο 303 να γαμηθούν πρώτα και μετά μεταφερθώ εκεί. Τι να κάνω περίμενα. Σε λίγο η Θώμη με τον γκόμενο μπήκαν στο 302. Σε κανένα μισάωρο πήρα το χτύπημα της Θώμης αλλά εγώ ήμουνα καρφωμένος στο δωμάτιο. Οι νοικάρηδες του 303 δεν είχαν σκοπό να το διαλύσουν. Πήρα την ρεσεψιόν τίποτα. Η Θώμη άρχισε να γαμιέται τα "αχ" και τα "βαχ"  ακουγόταν από δίπλα κι εγώ δεν μπορούσα να δω τίποτα. Ξαναπήρα την ρεσεψιόν αλλά το 303 ήταν κατειλημμένο ακόμα. Μου είπαν ότι το 304 ήταν ελεύθερο. Τι να κάνω το νοίκιασα κι αυτό. Πήδηξα στο μπαλκόνι του 303 και ετοιμαζόμουνα να περάσω στο 302 όταν πρόσεξα μέσα από το τζάμι. Μια ηλικιωμένη αγριόπουστα ντυμένη γυναικεία, καλουπωνότανε από τέσσερεις καυλωμένους πιτσιρικάδες γύρω στα 20-25. Πήγα να φύγω όταν διαπίστωσα ότι η πούστρα ήτανε γνωστός μόδιστρος που παρελαύνει από τις τηλεοράσεις σχεδόν καθημερινά. Δεν με ενδιέφερε το θέμα και πήδηξα στο μπαλκόνι του 301. 
Η Θώμη ήταν στα τέσσερα και καρφωνότανε σαν σκυλίτσα από τον τύπο που είχε μπόλικα μούσκλα κι άφθονα τατουάζ. Είχε αφήσει κι μισάνοιχτη την πόρτα για να έχω και ήχο.
-"Σκίσε με καυλιάρη μου, σκίσε με" του φώναζε
Αυτός την σήκωσε, ήταν ιδιαίτερα μυώδης, την κάθισε στο καυλί του και την κόλλησε στον τοίχο. Τότε με ειδε πίσω από την πλάτη του. Γραπώθηκε πάνω του κι αρχισε να τον φιλάει στον λαιμό και τον ώμο. έχοντας καρφωμένο το βλέμμα της σε μένα. Αυτός την κάρφωνε λες κι ήλελε να την κάνει χαλκομανία στον τοίχο. Θα πρέπει να έχυσε μέσα της γιατί σωριάστηκε στο πάτωμα. Ευτυχώς φορούσε καπότα. Η Θώμη του πήρε πίπα του ξανασήκωσε την πούτσα, τον καβάλησε  και του κατσε με φάτσα εμένα. Έπαιρνε το καυλί του πότε στον κώλο και πότε στο μουνί της ενώ χαιδευότανε και με κοιτούσε λιγομένη. Έχυνε ήταν φανερό αλλά δεν σταματούσε.Της έκανα νόημα να τελειώνει για να την πηδήξω κι εγώ αλλά αυτή επέμενε να πηδιέται προκαλώντας με ακραία. Κάποια στιγμή ο τύπος ξανάχυσε κι η Θώμη τον σήκωσε άρον-άρον για να φύγει.
Ήμουνα έτοιμος να μπω, δεν κρτιόμουνα όταν φεύγοντας ο ξανθός που αργότερα έμαθα ότι ήταν Ρώσσος ναυτικός μπήκε ένας αράπης. Έμεινα. Δεν ήξερα από πού και πως ήρθε αυτός. Η Θώμη φάνηκε να τον γνώριζε γιατί αμέσως άρχισε τα χαμουρέματα. Αυτός ήταν τεράστιος. Ψηλός, σωματώδης κι ένα πούτσο τεράστιο και σε μήκος και σε φάρδος. Όταν άρχισε την πίπα φάνηκε ο όγκος του. Η Θώμη απεύγε συστηματικά την ματιά μου που ζητούσε εξηγήσεις κι αυτό με τρέλαινε. Κρατιόμουνα με δυσκολία για να μη χύσω. Αυτή του στήθηκε στα τέσσερα κι αυτός έσκυψε και της πινέλωσε με την γλώσσα τις τρύπες. Αγκομαχούσε από την καύλα η δικιά μου και βαριανάσαινε. Ο τύπος με τις χειλάρες του και την γλώσσα του την τρέλαινε στην καύλα. Σε μια φάση της τον έχωσε στο μουνί και πίεζε να χώσει περισσότερο. Πόσο όμως να χώσει στο μουνάκι της από αυτό το τέρας που διέθεται; Μασούσε το άτιμο, μασούσε αλλά όλο δεν μπορούσε να το πάρει. Τότε ανάλαβε ο κώλος το δύσκολο έργο. Η Θώμη τον ήθελε όλο μέσα της κι ο αράπης το ίδιο. Βογκούσε, ίδρωνε, ξίδρωνε, τραβούσε τα κωλομέρια της για να κάνει χώρο αλλά στο τέλος το κατάφερε. Το τέρας χώθηκε ολόκληρο μέσα της. Ο αράπης τρελάθηκε από την χαρά και την ηδονή που του προσέφερε. Την σήκωσε στα χέρια του και την σφυροκοπούσε ανελέητα. Ξεκωλιαζόταν, πονούσε, ξεντεριζόταν αλλά  καύλωνε και δεν το έβανε κάτω μέχρι που ο αράπης άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές και να συσπάτε ολόκληρος. Έχυνε!!! Έχυνε  μέσα της για ώρα. Μετά την πέταξε στο κρεβάτι μπρούμυτα κι έφυγε…..
Μπήκα μέσα και δεν είχε ψυχή ούτε να κουνηθεί. Έμεινα έκπληκτος. Οι τρύπες της ήταν ορθάνοιχτες. Δεν είχα ξαναδεί έτσι τις τρύπες της αλλά ούτε και τρύπες άλλων σ’ αυτή την κατάσταση. 
-"Χύσε, χύσε μέσα μου " είπε με ψόφια φωνή.
Δεν είπε να την γαμήσω αλλά να της χύσω μέσα της. Μπήκα μέσα χωρίς να κουνηθεί. Οι τρυπούλες της ήταν σε πλήρη χαλάρωση. Η πούτσα μου μπήκε στην μια, μπήκε στην άλλη κι είδε την χαρά της δεν άντεξε κι έχυσε μπόλικο σπέρμα. Τα αρχίδια μου δούλευαν σαν τούρμπο μηχανή. Ο πούτσος μου έχυνε, έχυνε κι έμενε όρθιος, ντούρος και πονούσε. Την είχε ξεχειλώσει τελείως ο αράπης κι αυτή ακίνητη δεχόταν το γαμήσι μου σαν γνήσια πουτάνα κι έχυνε. Το καταλάβαινες από τον μπιμπίκιασμα που έβλεπες και τον ελαφρό σπασμό που αισθανόσουνα. 
Έχυσα τρεις φορές κι αυτή περισσότερες. Πέσαμε ξεροί και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας. Κοιμηθήκαμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα που φύγαμε χωριστά από το ξενοδοχείο και σμίξαμε λίγο πιο κάτω Σατοβριάνου και Πατησίων γωνία για να πάμε σπίτι. 
Από τότε η Ομόνοια κι η περιοχή της έγινε η πλατεία των ερωτικών μας περιπετειών. Την επισκεπτόμαστε περίπου μια φορά τον μήνα και στο μεσοδιάστημα πηδιόμαστε σαν σκυλιά μεθυσμένοι από τις αναμνήσεις και τις ηδονές που βιώναμε από αυτή την επίσκεψη. Πολλές φορές λέγαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα και θα κοιμηθούμε σαν αδελφάκια αλλά ποτέ δεν το κατορθώσαμε, σχεδόν πάντα καταλήγαμε σε άγριο και λυσσασμένο ξέσκισμα. Όποτε το αποφασίζαμε δεν είχαμε πρόβλημα να βρούμε ερωτικό σύντροφο στα παιχνίδια μας. Η Θώμη προκαλούσε τα πάντα στο πέρασμα της αλλά είχαμε και τις εκπλήξεις μας. Θα είχαμε 3-4 μήνες στο παιχνίδι. Ήταν βράδυ, περπατούσαμε στην οδό Αθηνάς και πηγαίναμε να πάρουμε το αυτοκίνητο μας από το πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά μετά από ένα καυτό ξέσκισμα που είχαμε στο Alma Hotel με κάποιο 40άρη χασάπη από την Λειβαδιά. Ο τύπος αφού τρέλανε την γυναικούλα μου στο γλυφομούνι και στο γλυφοκώλι της ξεχαρβάλωσε την σούφρα με την βοϊδόπουτσα του. Ήταν λίγο πριν τις 2 πμ και περπατούσαμε με απόσταση λίγων μέτρων με την γυναίκα μου επειδή εγώ μιλούσα στο κινητό με συνεργάτη μου. Τότε είδα μπροστά μου ένα αυτοκίνητο να σταματάει πλάι στην Θώμη, κάτι να της λέει  οδηγός κι αυτή να σκύβει και να πιάνει κουβέντα μαζί τους. Πλησίασα δήθεν τυχαία κι έμεινα κάγκελο. Η Θώμη σαν πεπειραμένη πουτάνα συζητούσε με τους τρεις επιβάτες του ΙΧ την αμοιβή για την βίζιτα. Της έδιναν 100€ ο καθένας για να την πάρουνε μαζί, τους ζητούσε 150€ από τον καθένα και ξεχωριστά. Επέμεναν αλλά η δικιά μου ήταν σκληρό καρύδι. 150€ κι ένας, ένας. Σηκώθηκε κι απομακρύνθηκε λικνίζοντας το κορμί της και κουνώντας προκλητικά τον υπέροχο κώλο της. Τους έστειλε. Πλησιάσανε και δεχτήκανε χωρίς άλλα παζάρια τους όρους της. Τώρα όμως η Θώμη τους ζήτησε 200€ και συνέχισε το προκλητικό της περπάτημα. Δέχτηκαν. Τους έδωσε ραντεβού στο Alma Hotel σε ένα τέταρτο. Μόλις απομακρύνθηκαν η Θώμη γύρισε προς τα μένα και μου είπε.
-"Τρέχα και κλεισε δυο δωμάτια" 
-"Τι κάνεις βύζιτα;"
-"Γιατί όχι, δεν καυλώνεις; Πουτάνα δεν μ’ ήθελες γιατί κωλώνεις. Θα γίνει καλή φάση. Έχω δει κι ένα ζευγαράκι παπούτσια 450€ ευρώ στο Κωλωνάκι και θα πάω άυριο να τα χτυπήσω. Άντε τι κάθεσε τρέχα, εγώ δεν μπορώ μα τρέξω με αυτά τα τακούνια."
-"Έ βγάλτα" της είπα αυθόρμητα
Τα έβγαλε κι άρχισε να τρέχει. Την ακολούθησα και τρέχαμε σαν πιτσιρίκια. Στο ξενοδοχείο πήγα πρώτος εγώ. Έκλεισα τα δυο δωμάτια και πέρασα στο μπαλκόνι του 302. Έτσι ήταν το σχέδιο της. Αυτή θα τους είχε να περιμένουνε στο 303 και θα τους έπαιρνε στο 302. 
Σε λίγο ήρθε η Θώμη και σε μερικά λεπτά πέρασε τον πρώτο. Δε μίλησε με νόημα του ζήτησε να αφήσει στο κομοδίνο τα λεφτά. Υπάκουσε. Πήγε από πίσω του κι άρχισε να του αχνίζει με το στόμα τον λαιμό και τ’ αυτιά. Ήταν ντυμένη μόνο τα βυζιά της ήταν απέξω. Χούφτωσε το καβάλο για να μετρήσει την "πραμάτεια"  του. Με μια απότομη κίνηση του κατέβασε παντελόνι κι εσώρουχο μέχρι τα γόνατα. Ο σηκωμένος πούτσος του πετάχτηκε και τραμπάλισε σαν ελατήριο. Ξαφνιάστηκε, τσίνησε και κάτι πήγε να πει. Η Θώμη έκανε βαθύ κάθισμα και σαν κόμπρα την έπεσε στον πούτσο του και τον πήρε στο στόμα της. Τον ρούφηξε, τον έγλυψε και τον μέλωσε. Ο τύπος λύγισε από την καύλα. Μετά από φοβερή πίπα τον "πέταξε" στο κρεβάτι και τον καβάλισε. Με το αριστερό χέρι στο λαιμό τον ακινητοποίησε. Με το δεξί πέρασε τον πούτσο του στο μουνί της κι ύστερα το πέρασε πίσω της και του χούφτωσε τ’ αρχίδια. Άρχισε να τον καβαλάει με έναν αργόσυρτο ρυθμό. Σκέτη καύλα και σαν εικόνα και σαν αίσθηση. Αμαζόνα πάνω Ο τύπος είχε τρελαθεί. Η Θώμη συνέχιζε τον καλπασμό στον ίδιο ρυθμό. Δεν άντεξε ο καημένος, με σπασμό όλων των μυών του έχυσε μέσα της. Τον έδιωξε και περίμενε τον δεύτερο.
Το πρώτο μέρος του γαμησιού ήταν το ίδιο. Τα λεφτά, τα χάδια, το ξεβράκωμα, η πίπα. Εκεί η Θώμη σταμάτησε. Σηκώθηκε και με μια απότομη κίνηση του έσκισε το πουκάμισο κι άρχιζε να του γλύφει το στήθος. Του πιπίλησε τις βυζόρωγες και του έτριψε πάνω του τα βυζιά της. Κάθισε πάλι και πήρε στην βυζοχαράδρα την την πούτσα του. Σπανιόλικο φλαμέγκο έκανε στον πούτσο του και του πέταξε τα πέταλα έξω. Στήθηκε στα τέσσερα, του τούρλωσε το κωλαράκι της κι άρχισε να τον προκαλεί λέγοντας του 
-"Έλα αγόρι μου, ταΐσε μου το μουνάκι που πεινάει…έλα έλα πασά μου πεινάω, θέλω πούτσο, πολύ πούτσο, σκίσε με την πουτάνα….έλα δώστου να μην πάνε χαμένα και τα λεφτά σου παλικαρά μου…".
Αυτός πρέσερνε με μανία, μπαινόβγαινε αλλά η Θώμη δεν έδειχνε να χορταίνει τον πούτσο του. Σε μια στιγμή έστησε το καυλί του στην σουφρίτσα της.
-"Θέλεις κώλο μανάρι μου; Χώστονε, χώστονε να μου τον φαρδύνεις μερακλή μου...σκίσε μου την σούφρα πασά μου κάνε με την πουτάνα να το φχαριστηθώ..."
Δεν πίστευα στα αυτιά μου πως μιλούσε η γυναίκα μου. Ο τύπος είχε φουσκώσει, είχε κοκκινίσει και πρέσαρε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και της επιθυμίες της γκόμενας που γαμούσε. Από πελάτης κι οδηγός είχε μετατραπεί σε εραστή που πρέπει να ικανοποιήσει την ερωμένη του και να επιβεβαιωθεί. Δεν κράτησε πολύ έβγαλε μια κραυγή "χύνωωωωω" κι άδιασε τελείως.
Ο τρίτος του μπήκε ήταν ένας σωματαράς, χοντρός, γομάρι σκέτο που σίγουρα θα μπορούσε να δούλευε πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί. Η Θώμη τον έβαλε να πληρώσει και τον κράτησε όρθιο. Άρχισε να τον γδύνει σιγά-σιγά, φιλώντας και χαϊδεύοντας τον συνέχεια. Γύρι γύρω του σαν σερπαντίνα. Έχωνε τα χέρια από πίσω του και χούφτωνε τα παπάρια του μπροστά. Μετά έσερνε το χέρι της στην κωλοχαράδρα και τον τρέλαινε. Του μιλούσε ψιθυριστά και τον προκαλούσε συνέχεια. Έτρεμε από την καύλα το θεριό.
-"Πουτσαρά μου θέλω να με σκίσεις, εσύ θέλω να με γαμήσεις, εσύ θέλω να με κάνεις χύσω κάτι που οι φίλοι σου δεν μπόρεσαν…θέλω να κάνεις την πουτάνα να χύσει…Έχεις νοιώσει την πουτάνα όταν χύνει; Μεγάλη υπόθεση καυλιάρη…μοναδική μόνο για πολύ μεγάλους γαμιάδες…εσύ μπορείς να με κάνεις να χύσω…θέλεις…ε θέλεις; "
-"ναι…ναι" ψέλλιζε αυτός
Τότε η Θώμη δίνει μια και πετάει όλα όσα είχε το γραφείο που υπήρχε στο δωμάτιο. Κάθεται πάνω κι ανοίγει προκλητικά τα πόδια. Ο τύπος ορμάει και της τον χώνει με μανία. Θέλει να την λιώσει, θέλει να την τρυπήσει. Η δικιά μου βογκάει αλλά δείχνει να το απολαυάνει. Βλέπω κι οι εικόνες της Ροζίτας μου περνούνε μπρος από τα μάτια μου. Το τέρας την έχει διαλύσει στο καταχτύπι τόσο που δεν αντέχει και κρεμιέται πάνω του δένοντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό. Αυτός την βουτάει κι αρχίζει να την ανεμογαμεί γύρω-γύρω. Σε μια φάση λύνεται από πάνω του και ξαπλώνει στο πάτωμα ανοίγοντας τα πόδια του. 
-"Έλα" του λέει "θέλω να νοιώσω το βάρος σου πάνω μου" 
Ο τύπος πέφτει πάνω του και νομίζω ότι θα την λιώσει. Της Θώμης της έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω. Δεν ξέρω από το βάρος ή την καύλα. 
-"Χύνωωωω" του φωνάζει 
Το θεριό πετιέται πάνω κι αρχίζει να την ραντίζει με το σπέρμα του βρυχώμενος σαν πληγωμένο ζώο. Έχυσε κι έφυγε. Όρμησα μέσα να την γαμήσω. Η Θώμη ξαπλωμένη στην ίδια θέση σήκωσε το χέρι της σταματώντας με.
-"200, κανείς σήμερα δεν γαμάει τσάμπα" είπε.
Γέλασα και πήγα να την πηδήξω.
-"200" είπε σοβαρά
Τα έδωσα κι έπεσα πάνω της. Τώρα γέλασε αυτή. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε χωρίς ανάσα. Τόσο ήταν το πάθος μας που η ρεσεψιόν μας πήρε τηλέφωνο τρεις φορές να κάνουμε πιο σιγά. Είχαμε χάσει τον χρόνο και τον χώρο. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Ποιο πρωί περασμένες 11 πμ ήταν αλλά ευτυχώς ήταν αργία. Όταν ξυπνήσαμε λοιπόν εγώ βρέθηκα στο πάτωμα με το μισό σώμα κάτω από το κρεβάτι κι η Θώμη να κοιμάτε μπτούμυτα στο κρεβάτι με τον κώλο και τα πόδια της στο πάτωμα.
Ένα χρόνο αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα αλλά η συνέχει σε άλλη επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου