Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ 60άρηδων

Με λένε Νίκο και είμαι 33 ετών.  Η ιστορία μου αφορά μια περιπέτεια που είχα ένα χειμωνιάτικο απόγευμα με ένα ζευγάρι που η γυναικά ήταν 55 ετών και ο άντρας 61. Η δουλειά μου μερικές φορές μου επιτρέπει να μπαίνω σε σπίτια ακατάλληλες ώρες και να αντιμετωπίζω διαφορά περιστατικά.  
Ένα από αυτά μου άρεσε παρά πολύ και γι' αυτό σας το περιγράφω. Είμαι υδραυλικός και μια μέρα ο κύριος Τάσος, χρονιά των γνωρίζω από την δουλειά, με φώναξε στο σπίτι του, να δω μια βλάβη στα καλοριφέρ. Όταν πήγα και τα είδα του είπα ότι θα έρθω την άλλη μέρα το απόγευμα να τα φτιάξω και τότε εκείνος μου είπε 
-"Αύριο; Καλά μπορεί να μην είμαι εγώ, γιατί έχω μια δουλειά, αλλά η θα είναι η γυναίκα μου, την ξέρεις ε; "
-"Ναι, ναι κυρ Τάσο, τι λες τώρα"
Συνεννοηθήκαμε λοιπόν και την άλλη μέρα πήγα σπίτι για να ξεκινήσω την δουλειά μου. Η κυρία Ελένη μια κυρία 55 ετών χυμώδης, κορμάρα με μεγάλες βύζαρες, κωλάρα κι ένα πολύ πονηρό βόλεμα οπότε είχα πάει σπίτι τους δεν υπήρχε περίπτωση να μην δω ή τα βυζιά της όταν έσκυβε ή τα μπούτια της όταν καθόταν. Ήταν απ' αυτές της γυναίκες που δεν τις ενδιαφέρει πως θα κάτσουν και αν με τον τρόπο τους ερεθίσουν έναν άντρα, ίσα-ίσα που μάλλον πως αυτό θέλουν κι επιδιώκουν. Ήξερα πως στην γειτονιά πολλοί θα ήθελαν να πηδήξουν την κυρία Ελένη και πρώτος-πρώτος ο Θοδωρής ο μανάβης που όλο άχ και βαχ έκανε άμα την έβλεπε κι αν ψώνιζε κιόλας ήταν όλο κορτεζίες και γαλιφιές. Ο Πάμπος από το σουβλατζίδικο ξερογλειφότανε μόλις περνούσε κα πετούσε όλο μπηχτές κι ατάκες όπως "Α! ρε να γινόσουνα πίτα και να με τύλιγες μέσα σου", ή την άλλη "Για δες κάτι σουβλάκια που έχω και ψάχνουνε τις πίτες για να τα τυλίξουνε μέσα τους". Ο Μπάμπης ο καφεπώλης μου το είχε εκμυστηρευτεί κι όλας ότι την γούσταρε και της τα είχε ρίξει. Γι αυτό δεν ψώνιζε ποτέ από αυτόν τίποτα. Πάντως για την κυρία Ελένη δεν μπορούσε κανείς να πεί ότι ξενοπηδιότανε, ούτε ο Αριστείδης. Συνταξιούχος της ΔΕΗ από τα 40 του σκότωνε τις ώρες του χώνοντας την μύτη του στις οικογενειακές υποθέσεις των άλλων. Την είχε παρακολουθήσει για πολύ καιρό αλλά τίποτα. Τύπος και υπογραμμός η κυρία Ελένη. Όταν λοιπόν πήγα μου άνοιξε την πόρτα η κυρία Ελένη και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Φορούσε ένα νυχτικό και από μέσα φαινόντουσαν όλα. Δεν φορούσε και σουτιέν και οι ρώγες της κόντευαν να μου βγάλουν το μάτι. Εγώ ταράχτηκα και συγχρόνως ναύλωσα παρά πολύ αλλά αυτή δεν είπε τίποτα παρόλο που είδε τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα από τη φουσκωμένη φόρμα. Μου είπε μόνο να περάσω και να κάνω την δουλειά μου γιατί αυτή ήταν ξαπλωμένη και θα πάει πάλι να ξαπλώσει γιατί ήταν κουρασμένη. Την ρώτησα αν ήταν στο σπίτι ο κύριος Τάσος και μου είπε ότι έλειπε. Ξεκίνησα την δουλειά μου. Μετά άπ’ αυτό που είχα δει δεν ήμουν και πολύ συγκεντρωμένος. Εκεί που με τον κάβουρα προσπαθούσα να ξεβιδώσω μια βάνα  ακούω από την κρεβατοκάμαρα κάτι σαν βογκητά, κάτι σαν αναστεναγμούς. Μυστήριο. Πηγαίνω σιγά-σιγά προς τα εκεί και βλέπω την κυρία Ελένη να έχει βάλει στην μουνάρα της ένα δονητή και να μαλακίζεται. Με την μια ο πουτσος μου σηκώθηκε και κόντευε να μου σκίσει την φόρμα που φορούσα. Κρύφτηκα για να μη με βλέπει κι ενώ χάζευα αυτό το θέαμα και χάιδευα τον πούτσο μου νιώθω την κυρία Ελένη να με κοιτάει. Από την καύλα μου είχα ξεκρυφτεί χωρίς να το καταλάβω. Ταράχτηκα, ντράπηκα κι έκανα να φύγω. Τότε αντιλαμβάνομαι την κυρία Ελένη να μου κάνει νόημα να πάω κοντά της. 
Δειλά, δειλά πήγα διπλα της
-"Βγάλτον έξω" μου λέει
-"Μα ο κύριος Τάσος" είπα δειλά
-"Μη σε νοιάζει θα αργήσει, έχει τις δουλειές του" είπε
Αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα και κατέβασα το παντελόνι μου και πετάχτηκε έξω το τεράστιο δαυλί μου που είχε γίνει πύραυλος. Με πολύ λύσσα η κυρία Ελένη άρχισε να μου το γλύφει και να μου λέει διάφορα βρομόλογα που με καυλωναν περισσότερο. Αφού με έγλυψε με μανία έχοντας στο μουνί της πάντα τον δονητή κι η καυλα μου ήταν στα ύψη, έκπληκτος την ακούω να φωνάζει..
-"Έ! Ρε που είσαι Τάσο να μας δεις"
Στην αρχή το πέρασα για μονόλογο της καύλας της. Όταν το επανέλαβε ξανά, και ξανά της είπα
-"Γουστάρεις να σε βλέπει ο άντρας σου που γαμιέσαι κουφάλα; Τι θα έκανε αν σε έπιανε πουτάνα θα σε γαμούσε ή θα σε πέθαινε στο ξύλο;"
Τότε μπαίνει μέσα ο κύριος Τάσος και εγώ παγώνω. Δεν ξέρω τι να πω ή τι να κάνω Τότε αυτός μου λέει 
-"Μην ανησυχείς γιατί θα σου αρέσει το θέαμα. Αρκεί ότι δεις κι ότι κάνεις να μην βγει ποτέ από αυτούς τους τοίχους".  
-"Το ξέρεις κυρ Τάσο ότι εγώ δεν λέω τίποτα"
-"Επειδή είσαι καλό παιδί και το ξέρω γι’ αυτό σε εμπιστεύομαι. Πήδα την κυρά Λένη τώρα γιατί έχει λιγωθεί από την καύλα"
Αφού με τσιμπούκωσε λίγο η κυρία Ελένη γιατί μου είχε πέσει την έριξα κάτω, έβγαλα τον δονητή από το μουνί της κι άρχισα να την γαμάω. Ο κύριος Τάσος καθότανε απέναντι και μαλακιζότανε.
-"Σ’ αρέσει κουκλάρα μου" ρωτάει ο κύριος Τάσος την γυναίκα του
-"Ο πρώτος γαμιάς είναι άντρα μου αυτός που μου έφερες, ο καλύτερος. Άργησες αλλά διάλεξες τον καλύτερο" βόγκηξε η κυρία Ελένη.
-"Να την βάλω στα τέσσερα κυρ Τάσο να την πάρω πισωκολλητά" ρώτησα εγώ και μου έγνεψε καταφατικά.
Την γύρισα στα τέσσερα και της έχωσα την ψωλή μου μέσα για μέσα στην μουνάρα της. Ούρλιαξε. Ήρθε και ο κυρ Τάσος και την τον έδινε πίπα.
-"Να την πάρω κι από τον κώλο κυρ Τάσο;" ρώτησα ξανά εγώ
-"Να την πάρεις κι από τον κώλο, να της χώσεις και τον δονητή στο μουνί και να την κάνεις ότι θες παλικάρι μου" απάντησε ο κυρ Τάσος.
Καταλαβαίνετε τι έγινε από 'κει και πέρα. Γαμουσα με πάθος την γυναίκα του κι αυτος αφού έχυσε στο στόμα της, μου έγλειφε τ' αρχιδια και την ψωλή για να την γαμάω καλύτερα. Μέχρι που έκατσαν και οι δυο στα γόνατα για να τους γεμίσω τα μούτρα με τα χυσια μου. 
Από τότε βγαίνουν συχνά βλάβες στο σπίτι του κυρίου Τάσου είτε είναι μαζί με την γυναίκα του, είτε μόνη της η κυρία Ελένη, είτε μόνος του. Πραγματικά έχουμε βαρέσει παρέα μαλάκια βλέποντας θαυμάσιες ταινίες που έχει τραβήξει την γυναίκα του να πηδιέται μαζί του ή μαζί μας ή να χώνει μέσα της όλα αυτά τα βοηθήματα που κάνουν ευτυχισμένη μια γυναίκα. Πραγματικά το γαμησι δεν έχει ηλικίες αλλά μόνο φαντασία . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου