Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ

Συντάχθηκε από kiki&koko40

 Με τη φίλη μου τη Κική γνωριζόμαστε απ’  τα 18 μας, όταν και μπήκαμε στο πανεπιστήμιο. Γνωρίσαμε όμως πραγματικά η μια την άλλη στα 22, όταν τελειώσαμε τη σχολή και για τα επόμενα δύο χρόνια που κάναμε μεταπτυχιακό συγκατοικούσαμε. Ταιριάζαμε πολύ σε όλα, αφού και οι δυο ήμασταν μες στην τρέλα (κι όχι μόνο λόγω της ηλικίας) και περάσαμε πραγματικά αξέχαστα. 
Ειδικά στον ερωτικό τομέα ήταν αυτά τα δυο χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής μας. Τόσο η Κική όσο κι εγώ είχαμε αρκετούς εραστές, κάποιους από αυτούς μάλιστα τους κάναμε πολύ χαρούμενους με το να τους μοιραζόμαστε. Είχαμε και την πρώτη μας λεσβιακή επαφή, κάτι που άρεσε πολύ και στις δυο μας και συνεχίστηκε για όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα. Δεν έχουμε μυστικά η μια από  την άλλη κι όποτε τυχαίνει να βρούμε κάποιον πολύ καλό στο κρεβάτι δε χάνουμε την ευκαιρία να τον μοιραστούμε.
Έτσι λοιπόν, μόλις της εξιστόρησα το πρόσφατο περιστατικό με τον Πρόδρομο, το πρώτο που έκανε ήταν να με ρωτήσει το πότε θα τον γνωρίσει. Με τον ίδιο είχαμε βρεθεί άλλες δυο φορές μέσα στην εβδομάδα, που ήταν ακόμα καλύτερες απ  την πρώτη μας φορά που περιέγραψα στην προηγούμενη ιστορία μου. Ήταν ακόμα πιο ορμητικός και πολύ βίαιος, ιδιαίτερα απ  τη στιγμή που του μίλησα για τη Κική. Ανυπομονούσε κι εκείνος να τη γνωρίσει κι ήταν σίγουρος ότι οι τρεις μας θα περνούσαμε τέλεια. Δεν είχε πάει ποτέ του με δυο γυναίκες ταυτόχρονα και το περίμενε πώς και πώς. Ειδικά όταν του έδειξα και μια φωτογραφία της φίλης μου τρελάθηκε εντελώς! Η Κική έχει ύψος 1.68, 72 κιλά, μακριά μαλλιά βαμμένα ξανθά και καστανά μάτια. Το στήθος της είναι αρκετά μεγάλο, είναι όμως πολύ στητό. Εκείνο όμως που πραγματικά ζηλεύω πάνω της είναι το ολοστρόγγυλο και πεταχτό "κωλαράκι" της που μονοπωλεί τα αντρικά (και όχι μόνο) βλέμματα κάθε φορά που βγαίνουμε έξω.
Τελικά κανονίσαμε να συναντηθούμε το Σαββατόβραδο. Το πρωί με πήρε τηλέφωνο η Κική και μου είπε να πάμε για ψώνια. -"Θέλω να τον τρελάνουμε απόψε τον πιτσιρικά, να μην ξέρει από πού του ήρθε... " μου είπε.
Κατεβήκαμε στην αγορά και πήραμε στην κυριολεξία σβάρνα τα μαγαζιά. Εγώ ψώνισα ζαρτιέρες, ένα σετ σέξι εσώρουχα στο αγαπημένο μου χρώμα, το κόκκινο, μαύρες δικτυωτές κάλτσες κι ένα καινούριο ζευγάρι γοβάκια. Η Κική πήρε ένα μοβ στρινγκ με το αντίστοιχο σουτιέν κι ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες με  ασορτί καλτσοδέτες. Καθίσαμε να πιούμε ένα καφεδάκι και συζητούσαμε τι θα φορέσουμε. Εγώ κατέληξα σ  ένα πολύ σέξι κοντό κόκκινο φόρεμα που έχω, ενώ η φίλη μου σε μια μίνι άσπρη φούστα που θα τη συνδύαζε με ένα στενό και κοντό μαύρο μπλουζάκι που έφτανε ακριβώς πάνω από  τον αφαλό της, κι ένα ζευγάρι άσπρα ψηλοτάκουνα μποτάκια. Ολοκληρώσαμε την εικόνα μας αποφασίζοντας να βαφτούμε πάρα πολύ έντονα, σαν πουτάνες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα χείλη μας μ ένα κατακόκκινο κραγιόν.
Η ώρα είχε φτάσει, και μόλις ήρθε η Κική πήγα και φώναξα και τον Πρόδρομο από δίπλα. Ήταν φανερό ότι κι εκείνον τον είχε απασχολήσει πολύ το τι θα φορέσει, καταλήγοντας σ  ένα σκούρο γκρι ατσαλάκωτο υφασμάτινο παντελόνι κι ένα άσπρο πουκάμισο. Τους σύστησα με τη Κική κι από  την πρώτη στιγμή υπήρχε στην ατμόσφαιρα ένας πολύ έντονος ερωτισμός. Καθίσαμε στο τραπέζι, εγώ με τη φίλη μου δίπλα-δίπλα, αφήνοντας τον Πρόδρομο να κάτσει απέναντί μας. Εκείνος κοιτούσε συνέχεια χαμηλά, βλέποντας τα πόδια μας μέσα από  το γυάλινο τραπέζι που έχω. Αφού φάγαμε αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε καπνίζοντας και συνεχίζοντας να πίνουμε το υπέροχο κόκκινο κρασάκι που είχα φροντίσει να προμηθευτώ σε μεγάλη ποσότητα. Συζητούσαμε για διάφορα άσχετα θέματα και παρόλο που τίποτα στην κουβέντα δεν πρόδιδε τα όσα θα επακολουθούσαν, ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα είχε γίνει ακόμα πιο έντονος.
Κάποια στιγμή η Κική πέρασε το χέρι της στον ώμο μου και με τράβηξε κοντά της. Το κεφάλι μου πλησίασε το δικό της και φιληθήκαμε στο στόμα με γλώσσα. Ο Πρόδρομος μας κοίταξε και χαμογέλασε επικριτικά. Ζήτησε συγγνώμη και πήγε στην τουαλέτα. Μέχρι να επιστρέψει, η Κική μου είχε βγάλει το φόρεμα, είχε δέσει τα χέρια μου με χειροπέδες πίσω από την καρέκλα κι είχε γονατίσει μπροστά μου. Όταν γύρισε τη βρήκε να γλείφει το μουνάκι μου πάνω από  το κιλοτάκι μου, χαϊδεύοντας τα πόδια μου. Είχε τουρλώσει το κωλαράκι της προς το μέρος του κι η φούστα της είχε σηκωθεί αρκετά ψηλά ώστε να φαίνονται τα κατάλευκα κωλομέρια της κάτω από το στρινγκ της. Ο Πρόδρομος στεκόταν όρθιος στην άλλη άκρη του τραπεζιού κι απλά κοιτούσε, μέχρι τη στιγμή που η Κική του έκανε νεύμα να πλησιάσει. Στάθηκε όρθιος δίπλα μου και παρακολουθούσε τη φίλη μου που συνέχιζε να με γλείφει πάνω απ  το κιλοτάκι μου, το οποίο είχε γίνει μούσκεμα απ  τα υγρά μου.
-"Γάμα της το στόμα μικρέ! " του είπε επιτακτικά. 
Άλλο που δεν ήθελε κι εκείνος! Έλυσε τη ζώνη του και γεμάτος φιλαρέσκεια και σιγουριά για τον εαυτό του κατέβασε το φερμουάρ του και τράβηξε τον πούτσο του έξω. Ήταν ήδη αρκετά σκληρός και μόλις τον έτριψε για λίγο στο πρόσωπό μου και τον έβαλε στο στόμα μου, τον ένιωσα να σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Με άρπαξε απ  τα μαλλιά και τράβηξε το κεφάλι μου προς το μέρος του, χώνοντας με βία ολόκληρο τον πούτσο του στο στόμα μου. Με σπρωξιές που γινόταν ολοένα και πιο δυνατές άρχισε να μου γαμάει το στόμα όπως του είχε ζητήσει η Κική, η οποία εν τω μεταξύ είχε βγάλει το κιλοτάκι μου κι έγλειφε το ξυρισμένο μουνί μου κανονικά, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τη γλώσσα της, αλλά και τα δάχτυλά της. Ο Πρόδρομος μου έβγαλε το σουτιέν και συνέχισε να γαμάει το στόμα μου, χουφτώνοντας παράλληλα με δύναμη και τα βυζιά μου. 
Παρόλο που με τη Κική έχουμε πάρα πολλά κοινά, στο 
θέμα του έρωτα (στα «βίτσια» που έλεγα και στην προηγούμενη ιστορία μου) είμαστε αρκετά διαφορετικές. Σ’  εκείνη αρέσει να ελέγχει την κατάσταση, να έχει το πάνω χέρι και να δίνει εντολές. Σηκώθηκε όρθια και στάθηκε πλάι στον Πρόδρομο, τράβηξε τον πούτσο του από  το στόμα μου κι άρχισε να τον τρομπάρει αργά κοιτώντας τον στα μάτια. Του έδωσε ένα φιλί κι άρχισε να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο, φιλώντας και γλείφοντας το τριχωτό του στήθος κάθε φορά που του έλυνε κι από ένα κουμπί. Κάποια στιγμή που εκείνος πήγε να βάλει το χέρι του κάτω απ  τη φούστα της η φίλη μου τον εμπόδισε και το μόνο που τον άφηνε να κάνει ήταν να χαϊδεύει τα ξανθά της μαλλιά. Μόλις έφτασε στο τελευταίο κουμπί του έλυσε τη ζώνη, άφησε το παντελόνι του να πέσει στο πάτωμα και του έβγαλε το μαύρο μποξεράκι που φορούσε. 
Η Κική κάθισε στη διπλανή μου καρέκλα και με το δεξί της χέρι συνέχισε να τρομπάρει τον πούτσο του Πρόδρομου, ενώ με το αριστερό της έτριβε το μουνάκι μου. Έγλειφε τον πούτσο του με ένα μάλλον βασανιστικά αργό ρυθμό και με κυκλικές κινήσεις τον κάλυπτε ολόκληρο, χωρίς ωστόσο να τον παίρνει στο στόμα της, όσο κι αν την παρακαλούσε εκείνος. Έβγαλε το μπλουζάκι και το σουτιέν της κι άρχισε να τον τρίβει στις μικρές σκουρόχρωμες ρώγες της που είχαν σκληρύνει.
Μετά από λίγο σηκώθηκε, έβγαλε το στρινγκ της κάτω από  τη φούστα της και του το έδωσε να το μυρίσει. 
-"Γλείψε μου το μουνί" του είπε και κάθισε πάλι στην καρέκλα. Εκείνος γονάτισε υπάκουα μπροστά της και κόλλησε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της, γλείφοντας το περιποιημένο μουνάκι της όσο πιο καλά μπορούσε. Το είχε ξυρίσει ολόκληρο, αφήνοντας μόνο μερικές τριχούλες στο πάνω μέρος. Καθώς ο Πρόδρομος την έγλειφε, η Κική με κοίταξε μ  ένα βλέμμα που φανέρωνε ότι το απολάμβανε ιδιαίτερα. Και πάλι όμως δεν τον άφηνε να την αγγίξει πάνω απ  τα γόνατα κι έτσι το μόνο που έκανε ο καημενούλης ήταν να της χαϊδεύει τις γάμπες. Όλο αυτό το διάστημα, που κράτησε αρκετά λεπτά, εγώ ήμουν απλή θεατής κι είχα αρχίσει να ενοχλούμαι λιγάκι. 
-"Γλείψε και τη φίλη μου τώρα! " του είπε η Κική σα να είχε διαβάσει τη σκέψη μου. 
Μεταφέρθηκε μπροστά μου κι άρχισε να με γλείφει, χαρούμενος που μπορούσε επιτέλους να χρησιμοποιεί και τα δάχτυλά του. Τα χέρια του μετακινούνταν σ  ολόκληρο το κορμί μου, επιμένοντας στα βυζιά μου και φυσικά στο μουσκεμένο μουνάκι μου.
Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και ξαπλώσαμε στο πάτωμα, εγώ (με τα χέρια μου πάντα δεμένα με τις χειροπέδες) κι ο Πρόδρομος ανάσκελα, ενώ η Κική ήταν πεσμένη σχεδόν μπρούμυτα μπροστά στα πόδια του και του έγλειφε και πάλι τον πούτσο κοιτώντας τον στα μάτια. Αυτή τη φορά του έκανε τη χάρη και τον πήρε και στο στόμα της, τυλίγοντάς τον με τα κατακόκκινα σαρκώδη χείλη της και δαγκώνοντάς τον απαλά. Τον έγλειφε και τον ρουφούσε αργά καλύπτοντας με τη γλώσσα του ολόκληρο το μήκος του, φτάνοντας μέχρι και τα αρχίδια του. Κάποια στιγμή που τον πήρε ολόκληρο μέσα στο στόμα της και τα χείλη της έφτασαν μέχρι τα αρχίδια του, εκείνος άρχισε να μουγκρίζει ασταμάτητα. Σήκωσε τη φούστα της μέχρι τη μέση της και χωρίς να τη βγάλει καβάλησε τον πούτσο του και κρατώντας τα χέρια του ακινητοποιημένα στο πάτωμα άρχισε να τον ιππεύει. Κουνιόταν αργά πάνω του και μόνο μετά από ώρα που οι κινήσεις της έγιναν πιο γρήγορες τον άφησε επιτέλους να την αγγίξει. Χούφτωσε τα βυζάκια κι ύστερα τα καλλίγραμμα κωλομέρια της, κρατώντας τα χέρια του εκεί μέχρι τη στιγμή που η Κική σταμάτησε να τον καβαλάει.
Μου έλυσε τις χειροπέδες, μ’  έβαλε να στηθώ στα τέσσερα κι αφού μου τις ξαναπέρασε ζήτησε από  τον Πρόδρομο να με γαμήσει πισωκολλητά. Το έκανε χωρίς να νοιαστεί καθόλου αν πονούσα ή όχι, αφού οι κινήσεις του ήταν από την αρχή πολύ βίαιες κι οι σπρωξιές του δυνατές. Η Κική ξάπλωσε ανάσκελα μπροστά μου, σήκωσε τα πόδια της ψηλά και στηρίζοντας τους αστραγάλους της στους ώμους μου, με έβαλε να της γλείψω το μουνί. Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση, με τον πούτσο του Πρόδρομου να μπαινοβγαίνει βαθιά μέσα μου και τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη ανάμεσα στα πόδια μου. Ήταν τόση η έκσταση που ένιωθα εκείνη την ώρα που κάποια στιγμή δάγκωσα άθελά μου το μουνί της Κικής, η οποία φρόντισε να με τιμωρήσει μ  ένα δυνατό χαστούκι που όμως αντί να με πονέσει με ερέθισε ακόμα περισσότερο. Κι ο Πρόδρομος όμως τα έδινε όλα, προσπαθώντας να ικανοποιήσει και τις δυο μας όσο μπορούσε καλύτερα. Ήταν ολοφάνερο ότι η όλη φάση τον είχε τρελάνει, κι ακόμα περισσότερο οι ζαρτιέρες μου, που κάθε τόσο τις τραβούσε, συνεχίζοντας να με γαμάει με όλη του τη δύναμη, χτυπώντας τα κωλομέρια μου, αλλά και τα βυζιά μου που κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της Κικής. 
-"Χύνω γαμώτο, χύνω... " είπε παραπονεμένα λίγο αργότερα. Έβγαλε τον πούτσο του από  το μουνί μου κι έτριψε την ψωλή του πάνω στον κώλο μου, χύνοντας εκεί. Έχυσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και στενοχωρήθηκα που δεν το έκανε πάνω στο πρόσωπό μου, όπως μου αρέσει. Μάζεψα όσο περισσότερο απ  το σπέρμα του μπορούσα και το κατάπια. Η Κική πήρε τα δάχτυλά μου στο στόμα της και δοκίμασε κι εκείνη λίγο.
Ο Πρόδρομος έπεσε εξουθενωμένος στο πάτωμα και μας κοίταξε. 
-"Τι έγινε ρε μαλάκα, αυτό ήταν;" του είπε η Κική. 
-"Θα σε ξεζουμίσουμε απόψε καημένε μου, μη νομίζεις ότι τελειώσαμε... " συνέχισε, χουφτώνοντας τον ζαρωμένο πια πούτσο του. Κρατώντας τον ανάμεσα στα δάχτυλά της όπως ένα τσιγάρο άρχισε να τον παίζει, χουφτώνοντας κάθε τόσο και τα αρχίδια του. Πέρασαν λίγα λεπτά και δεν είχε γίνει τίποτα, ο πούτσος του εξακολουθούσε να είναι πεσμένος. Η Κική με κοίταξε στα μάτια και μου χαμογέλασε, μιας κι είχαμε περάσει και παλιότερα τέτοιες καταστάσεις και ξέραμε πολύ καλά πώς να τις χειριστούμε. Έπιασε τον Πρόδρομο από  το χέρι και τον οδήγησε στο μπάνιο. 
Έλυσα στα γρήγορα τις χειροπέδες μου, έριξα πάνω μου μια διάφανη μαύρη κοντή ρόμπα και τους ακολούθησα. Η Κική έβγαλε επιτέλους τη φούστα και τις κάλτσες της κι αφού στάθηκε όρθια στην μπανιέρα και ρύθμισε το νερό, προσκάλεσε και τον Πρόδρομο. Τον έβαλε να σταθεί με την πλάτη προς το μέρος της κι άρχισε να τον λούζει, ξεκινώντας από  τα μαλλιά του. Του έτριβε την πλάτη και τον κώλο, αφήνοντας το νερό να πέφτει πότε από μπροστά και πότε από πίσω του. Εκείνος είχε κλείσει τα μάτια του κι απολάμβανε την αίσθηση του νερού πάνω του, που σε συνδυασμό με τα χάδια της φίλης μου ήταν σίγουρα πολύ ερεθιστικά. Τον γύρισε προς το μέρος της και συνέχισε να τον πλένει, αυτή τη φορά επιμένοντας περισσότερο στον πούτσο του, όπου έριχνε άφθονο νερό και τον έπαιζε με την παλάμη της. Πραγματικά, σύντομα τον είδα να σκληραίνει και μέσα σε λίγα λεπτά ήταν και πάλι σχεδόν έτοιμος. 
Η Κική έκλεισε το νερό και βγήκε από την μπανιέρα. 
-"Πάρ  του και μια πίπα τώρα" μου ψιθύρισε στο αυτί. 
Έσκυψα προς το μέρος του Πρόδρομου (που ήταν ακόμα μέσα στην μπανιέρα) κι άρχισα να γλείφω και να ρουφάω τον μισοσηκωμένο πούτσο του μέχρι που τον ένιωσα να σκληραίνει για τα καλά μέσα στο στόμα μου. Βγήκε και στάθηκε όρθιος πίσω μου. Στήριξα το δεξί μου πόδι πάνω στην μπανιέρα (με αρκετή δυσκολία, αφού δεν είχα βγάλει τις γόβες που φορούσα ούτε στιγμή) κι αφού σήκωσε τη ρόμπα που φορούσα μέχρι τη μέση μου κι έτριψε για λίγο την ψωλή του στο υγρό μουνάκι μου άρχισε να μπαίνει μέσα μου και να με γαμάει με δύναμη. 
-"Γάμα την καλά μαλάκα!" είπε η Κική χουφτώνοντας το δεξί βυζί μου, ενώ ο Πρόδρομος με το ένα του χέρι κρατούσε το αριστερό μου, ενώ με το άλλο χάιδευε τον κώλο μου και με γαμούσε πραγματικά καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Λίγο αργότερα κατέβασα το πόδι μου στο πάτωμα κι έσκυψα όσο περισσότερο μπορούσα, στηρίζοντας τα χέρια μου στην μπανιέρα. Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ποιανού δάχτυλο μπήκε στον κώλο μου, πάντως μόλις έγινε αυτό τίναξα το κορμί μου προς το μέρος του για να μπει ακόμα πιο βαθιά. Πολύ σύντομα το δάχτυλο αντικαταστάθηκε απ  τον πούτσο του Πρόδρομου, που μπαινόβγαινε με μια πρωτόγνωρη μανία στη κωλάρα μου. Έβαλα το δεξί μου χέρι ανάμεσα στα πόδια μου, έτριψα το μουνί μου κι έβαζα δάχτυλο καθώς εξακολουθούσα να τον παίρνω από πίσω, ενώ η Κική χάιδευε πότε εμένα και πότε το νεαρό γαμιά μας. Τελικά είχα έναν από τους εντονότερους οργασμούς που έχω νιώσει ποτέ.
Η Κική πήρε τον Πρόδρομο και βγήκαν απ  το μπάνιο. Πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθω και να τους ακολουθήσω κι εγώ, για να τους βρω στην κρεβατοκάμαρα. Η φίλη μου ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα κι έβαζε δάχτυλο έχοντας τα πόδια της σηκωμένα ψηλά, ενώ ο Πρόδρομος της έγλειφε τον κώλο. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι που τον τράβηξε απ  τα μαλλιά και του ζήτησε να την πηδήξει. Πρόλαβα να ρίξω μια ματιά στον πούτσο του προτού μπει μέσα της κι ήταν πιο μελανιασμένος από ποτέ, απ’  την καύλα, αλλά και τον πόνο που πρέπει να ένιωθε ύστερα από όσα είχαν γίνει. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από  τη μέση του κι εκείνος άρχισε να τη γαμάει με αργές σπρωξιές από πίσω. Όταν μπήκε ολόκληρος μέσα της, η Κική στήριξε τα πόδια της στους ώμους του κι εκείνος τη γαμούσε όλο και πιο δυνατά, γλείφοντας τις γάμπες της και χουφτώνοντας τα βυζάκια της. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και τους κοιτούσα, ανταλλάσσοντας κάθε τόσο καυτά φιλιά με τη φίλη μου, που δε θυμάμαι να την είχα ξανακούσει ποτέ να βογκάει τόσο πολύ. 
Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, αλλά ήμουν χαρούμενη που είχε έρθει η ώρα να συμμετάσχω ξανά σ  αυτό το πάρτι. Ο Πρόδρομος με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα κι έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου, αναγκάζοντάς με να τα πιέσω με τα χέρια μου και να τον σφηνώσω εκεί. Κουνιόταν μπρος - πίσω και γαμούσε το στήθος μου με την ίδια ένταση που γαμούσε λίγο πριν το μουνί και το κωλαράκι μου. 
-"Χύσε στις βυζάρες της καριόλη!" του είπε η Κική, τρομπάροντας τον πούτσο του από πάνω μου. Σε λίγο το σπέρμα του (σαφώς λιγότερο από πριν, όμως και πάλι αρκετό) άρχισε να πέφτει πάνω στις ρώγες μου και στη χαράδρα του στήθους μου, ενώ το λίγο που έπεσε στο πρόσωπό μου το έγλειψα χωρίς να το σκεφτώ καθόλου. Η Κική μου έγλειψε το στήθος κι αφού το καθάρισε καλά από κάθε ίχνος έπεσε με τα μούτρα στην ψωλή του Πρόδρομου, έγλειψε κάθε σταγόνα που είχε απομείνει εκεί κι ύστερα μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, αφήνοντάς με να γευτώ κι εγώ λίγο.
Μ  αυτά και μ  αυτά είχε φτάσει το ξημέρωμα, κι αφού ρίξαμε κάτι πάνω μας στριμωχτήκαμε κι οι τρεις στο διπλό μου κρεβάτι και πολύ γρήγορα μας πήρε ο ύπνος. Ευτυχώς που ήταν Κυριακή, γιατί δε νομίζω πως ήταν κάποιος από εμάς σε θέση να πάει να δουλέψει. 
Ξύπνησα πρώτη, και μόνο τότε παρατήρησα ότι οι κάλτσες μου είχαν σκιστεί. 
Δεν είχα συνέλθει εντελώς κι οι τρυπούλες καίνε ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή που είναι Κυριακή απόγευμα και κάθισα να γράψω όσα έγιναν. Εννοείται πως η χθεσινή βραδιά θα επαναληφθεί σύντομα.
Δεν ξέρω πόσο καιρό θα βρισκόμαστε μαζί του, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα περνάμε κι οι τρεις μας τέλεια!
Φιλάκια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου