Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θα πρέπει να σας πω ότι η ιστορία μας είναι 100% αληθινή. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε πάει για weekend με τη γυναίκα μου τη Νίνα στη Σκιάθο ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά νησιά, όπως κάνουμε συνήθως αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά..!
Ένα βράδυ βγήκαμε σε ένα κλαμπάκι για ποτό μαζί και με ένα γνωστό μας κάτοικο του νησιού το Στέργιο που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η Νίνα μου φόραγε ένα αρκετά αποκαλυπτικό φουστανάκι που άφηνε αρκετά από το ηλιοκαμένο λεπτό κορμί της σε κοινή θέα, και μπορώ να πω πως αν και μικροκαμωμένη έχει όμορφο πλούσιο στήθος και καυλιάρικα λεπτά πόδια. Συγκέντρωνε αρκετά αντρικά βλέμματα πάνω της που σίγουρα την έγδυναν με τα μάτια και την φαντάζονταν να την παίρνουν κάπου στα όρθια μιας κι η κορμοστασιά της βολεύει για κάτι τέτοιο! Τα ποτά και τα σφηνάκια έρεαν άφθονα και ανάλογα και το κέφι, το κλίμα ήταν αρκετά ερωτικό και είναι λογικό με τόσες ηλιοκαμένες παρουσίες τριγύρω που σε καύλωναν αφάνταστα..Όπως προανέφερα ο Στέργιος ήταν γνωστός μας με τον οποίο όμως ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές απλά και μόνο μια γνωριμία. Τον γνωρίσαμε παλαιότερα όταν νοικίαζαμε σε αυτόν διαμέρισμα. Τώρα διατηρούσε και κατάστημα ρούχων κι είχε αυξήσει τις δραστηριότητες του στο νησί. Συζητώντας και στη πορεία της βραδιάς βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ μας. 
Ο Στέργιος, παλιό καμάκι, είναι άτομο χωρίς αναστολές και ταμπού όπως θέλω να πιστεύω είμαι κι εγώ σε αντίθεση με τη Νίνα και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που θέλουν να το παίζουν χαμηλών τόνων. Κάποια στιγμή τον βλέπω να χαζεύει τα ηλιοκαμένα μπούτια της γυναίκας μου η οποία όπως καθότανε στο σκαμπό έδειχνε κατά λάθος και λίγο από το στρινγκάκι της. Κάτι τέτοιο πολύ το γουστάρω να φοράει δηλαδή τέτοια εσώρουχα και της έκανε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο που φυσικά εκείνη το χάρηκε.Εμείς με τον Στέργιο έχουμε πιάσει διακριτικά κουβέντα για παρτούζες sex και τα συναφή κι έχουμε αρχίσει να ανάβουμε. Κάποια στιγμή ο Στέργιος προτείνει να πάμε για βραδινό μπάνιο ενώ ήταν ήδη 2:30 μμ. Το λέω στη γυναίκα μου κι εκείνη αν και πολύ διστακτικά και επηρεασμένη ίσως από το αλκοόλ συμφωνεί. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι της ετοιμάζαμε αλλά σίγουρα ήταν πολύ καυλωμένη και το μουνάκι της είχε υγρανθεί..Ξεκινάμε και οι τρεις και καταλήγουμε σε μια πολύ όμορφη έρημη παραλία, εγώ και ο Στέργιος βγάζουμε τα ρούχα μας και πέφτουμε γυμνοί κατευθείαν στο ζεστό νερό και προτρέπουμε στη Νίνα να ακολουθήσει! Εκείνη αρχικά αρνείται αλλά τελικά με τα πολλά το πουτανάκι βγάζει τη μπλούζα της και με τα βυζιά της στον αέρα καταλήγει μόνο με το στρινγκάκι της στη θάλασσα μαζί μας! Εννοείται ότι καυλώσαμε απίστευτα και οι δύο! Ο πούτσος μου είχε γίνει κοντάρι κάτι που σίγουρα κατάλαβε και ο Στέργιος αφού ένιωσα το ένα χέρι του να μου χαϊδεύει τη πούτσα μου και το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το ξυρισμένο γατάκι της γυναίκας μου!! Εγώ την αγκαλιάζω και της πιάνω το ζουμερό στήθος και εκείνος με μια κίνηση της βγάζει το στρινγκ και βάζει τη γλώσσα του στο γεμάτο αλμύρα μουνάκι της, περιττό να πω πως η λίμπιντο είχε χτυπήσει κόκκινα! Η καριολίτσα αναφώνησε ένα επιφώνημα ξαφνιασμού το οποίο μετατράπηκε αυτόματα σε επιφωνήματα καύλας..Έτσι όπως είμαστε αρχίζουμε να βγαίνουμε από το νερό ενώ ο Στέργιος έχει κολλημένο το στόμα του στο μουνάκι της δικιάς μου και έχει αρχίσει δουλειά! Καταλήγουμε και οι τρεις σε κάτι ξαπλώστρες που βρίσκονταν στη παραλία. 
Ο Στέργιος άρχισε να της κάνει τρελό γλυφομούνι για ατελείωτες ώρες ασχολήθηκε με το μουνί της γυναίκας μου το οποίο ήταν πάντα περιποιημένο και έσταζε από καύλα, την έκανε να χύσει αρκετές φορές με την γλώσσα του και μαζί να ξεχάσει οποιοδήποτε ενδοιασμό είχε για τον τρίτο που βρίσκονταν ανάμεσα μας. Όταν ο Στέργιος έκοψε τον ρυθμό του την τράβηξα προς το μέρος μου κι άρχισε να μου γλύφει τη ψωλή μου. Ο Στέργιος έκανε μια βουτιά στη θάλασσα για να συνέλθει τι να συνέλθει δηλαδή η ψωλή του είχε γίνει τούμπανο και μόλις αντίκρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα να με τσιμπουκώνει δεν δίστασε καθόλου και καρφώνει τη ψωλάρα του κατευθείαν στη μουνάρα της Νίνας της οποίας της γύρισαν τα μάτια και πρόλαβε να αναφωνήσει ένα αχχχ…. από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα τρελό γαμήσι.. Περιττό να πω ότι και εγώ ξαφνιάστηκα γιατί δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα απλά το αφήσαμε όπου βγει..Ο Στέργιος σφυροκόπαγε τη Νίνα με την ψωλάρα του, τη ξέσκισε κανονικά κι εκείνη έχυνε ξανά και ξανά, τα αρχίδια του χτύπαγαν με δύναμη στο κωλαράκι της και εκείνη φώναζε από καύλα, φυσικά όλη αυτή την ώρα δεν άφηνε από τα χέρια και το στόμα της το πούτσο μου. Ο τύπος είχε μεγάλες αντοχές και πραγματικά την ξεπάτωσε. Αν και δεν το είχα φανταστεί ποτέ ήταν πολύ ερεθιστικό κάποιος άλλος να περιποιείται τη γυναίκα σου και να είσαι θεατής. Παρόλο που σε κυριεύει η ζήλια η καύλα είναι μεγαλύτερη. Στο φινάλε κατεύθυνα το κεφάλι της προς το μέρος του και του. Χάρισε και σε εκείνον ένα από τα καταπληκτικά τσιμπούκια της, τον είχε αρπάξει είχε κλείσει τα μάτια και τον ρούφαγε δυνατά. 
Ήδη είχε αρχίσει να ξημερώνει και μαζί τελείωναν κι οι διακοπές μας, ήταν η τελευταία μέρα στο νησί! Η Νίνα μου κράταγε μούτρα για τις επόμενες μέρες και αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ πιστεύω πως πολύ γούσταρε το σκηνικό όπως πιστεύω κι όλες οι γυναίκες κι έχει μαλακιστεί αρκετές φορές μόνη της. Όταν μου ξεθύμωσε, τρεις μέρες κράτησε η αντίσταση της πρότεινα να την πάρουμε κι οι δύο ταυτόχρονα μια φορά αλλά εκείνη αρνείται και μ’ απειλεί ότι θα μου ξαναθυμώσει!. Πάντως πολλές φορές φέρνω σαν φαντασίωση εκείνη τη νύχτα στα γαμήσια μας και ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι. Τρελαινεται κι όμως δεν θέλει να την πάρουμε μαζί. Αντίθετα εμένα αποτελούσε την πιο μεγάλη επιθυμία. Το συζήτησα τηλεφωνικά με τον Στέργιο κι εκείνος συμφωνούσε αλλά εγώ δεν ήξερα πως. Ο Στέργιος μου είπε να βρω ένα τρόπο να την πάω στο νησί και μετά αυτός θα  αναλάβαινε τα υπόλοιπα.Σκέφτηκα, σκέφτηκα και κατέληξα ένα μεσημέρι τρεις μέρες πριν πετάξουμε στην Σαντορίνη μέσα Αυγούστου για τις καλοκαιρινές μας διακοπές είπα ότι πρέπει να πάω επειγόντως για ένα διήμερο στην Σκιάθο για σημαντική δουλειά. Η δουλειά μου βόλευε για αυτό το ψέμα κι έτσι τσίμπησε. Δεν της είπα αρχικά να έρθει αλλά αργότερα όταν πίναμε το ποτάκι μας την ρώτησα αν την ενδιέφερε να έρθει μαζί μου κι από κει να φύγουμε κατευθείαν για Σαντορίνη. Δέχτηκε κι από μέσα μου η χαρά μου δεν περιγραφόταν. Πετάξαμε Παρασκευή μεσημέρι και Δευτέρα θα ήμασταν Σαντορίνη όπου θα κάναμε διακοπές με την οικογένεια του αδελφού της.  Στο αεροδρόμιο μας περίμενε ο Στέργιος. Με το που τον είδε από το αεροπλάνο τσίνησε. "Πάλι αυτός εδώ; Δεν πιστεύω να έχετε στήσει κάτι" είπε. Εγώ την διαβεβαίωσα ότι οι φόβοι της είναι παράλογοι και της εξήγησα ότι τον χρησιμοποίησα για να μας βρει ξενοδοχείο γιατί τέτοιες μέρες δεν υπάρχει ούτε παγκάκι στο νησί. Μόλις συναντηθήκαμε σχεδόν δεν του μίλησε. Όταν μάλιστα μας είπε ότι δεν υπάρχει κρεβάτι άδειο στο νησί αλλά θα μας φιλοξενήσει σπίτι του η Νίνα έδειξε φανερά την αντίθεση της. Τσατίστηκε. Με απειλούσε ότι θα κοιμηθεί στο αεροδρόμιο μέχρι που ο Στέργιος έδωσε λύση. Μας διευκρίνισε ότι πρόσφερε το σπίτι του για μας κι αυτός θα κοιμόταν στο μαγαζί σε χώρο που είχε διαμορφώσει. Δέχτηκε αλλά εμείς είχαμε φάει την κρυάδα και βλέπαμε τα σχέδια μας να πηγαίνουνε στράφι. 
Η Νίνα όλο το απόγευμα ήταν τσατισμένη. Εγώ έφυγα για δουλειές δηλαδή συναντήθηκα με τον Στέργιο για να καταστρώσουμε τα πλάνα μας κι Νίνα πήγε για μπάνιο στην θάλασσα. Αυτό την συνέφερε φαίνεται γιατί όταν γύρισα ήταν όλο γλύκες και βγήκαμε για φαγητό στο λιμάνι. Ήταν πανέμορφη με διακριτικά προκλητικό ντύσιμο και ιδιαίτερα σεξουαλική. Σίγουρα γούσταρε πήδημα. Μετά το φαγητό και τα 3 λευκά κρασιά που ήπιαμε  η σεξουαλικότητα της ξεχείλισε κι ήταν όλο υπονοούμενα για την συνέχεια. Αυτό με χαροποίησε κι έστειλα στον Στέργιο μήνυμα ότι όλα πηγαίνουν καλά. Στα σχέδια μας ήταν να την σουρώσουμε και να την πηδήξουμε κι αν χρειαζόταν να την πιέζαμε και λιγάκι. Συνεχίσαμε στο κλαμπ για χορό και σφηνάκια. Ήπιε δυο μονορούφι κι άρχισε να χορεύει αισθησιακά. Με καύλωσε. Τότε έκανε την εμφάνιση του ο Στέργιος. Στην αρχή δεν τον είδε αλλά μόλις τον αντιλήφθηκε χαλάστηκε. Συνέχισε λίγο να χορεύει, ήπιε κι άλλα δυο σφηνάκια κι ύστερα μου ζήτησε να φύγουμε. Εγώ επέμενα να καθίσουμε αλλά αυτή μου είπε πως είχε πονοκέφαλο και μου ζήτησε να πάρει το αμάξι που μας είχε δανείσει ο Στέργιος και να πάει σπίτι. Το σπίτι του Στέργιου ήταν κανα 2 χιλιομετρα μακριά από την πόλη.  Εγώ είπε ας γύριζα με ταξί. Πήρε τα κλειδιά κι έφυγε. Μείναμε να κοιτάει ο ένας τον άλλο. Είχαμε χάσει και μείναμε με τις ψωλές στα χέρια. Σε λίγο ο Στέργιος μου έκανε την πρόταση να πάει σπίτι με το πρόσχημα ότι θέλει κάποια προσωπικά πράγματα, να της την πέσει κι αν του κάτσει να μπω κι εγώ που θα περίμενα έξω χωρίς να το ξέρει και να την πάρουμε παρτούζα. Δέχτηκα.Πήγαμε με το μηχανάκι και πλησιάσαμε το σπίτι σιγά-σιγά χωρίς θόρυβο και φώτα. Εγώ περίμενα  κρυμμένος καθώς ο Στέργιος χτύπησε την πόρτα. Του άνοιξε και λ΄ργανε κάτι που δεν άκουγα κι ύστερα τον έβαλε μέσα. Περίμενα 5’…10’….15’….20’. 
Η αγωνία με είχε φάει. Μου την γαμούσε ή δεν μου την γαμούσε την γυναίκα; Η πούτσα μου είχε πρηστεί από την καύλα. Πλησίασα αλλά φωνές δεν άκουσα. Έμεινα ακίνητος για 5’ όταν άκουσα το πρώτο βογκητό της κι ύστερα το δεύτερο, το τρίτο και κάτι λόγια λέγανε κυρίως η Νίνα. Γαμιότανε. Ο πούτσος μου δεν κρατήθηκε κι έχυσε κάνοντας στα ρούχα μου μια μεγάλη κηλίδα. Άνοιξα την πόρτα σιγά και την είδα απέναντι, μπρούμυτα στο τραπέζι της κουζίνας κι αυτός να την παίρνει πισωκολλητά. "Γάμαμε, σκίσε με, ξεκώλιασεμε την πουτάνα", "Ναι γαμια μου, ναι ψωλαρά μου πήδαμε" "Κάνε με την πουτάνα σου γλυκοψώλη μου" κι άλλα που τελειωμό δεν είχαν. Έμεινα με το θέαμα και την μεταμόρφωση. -"Μωρή πουτάνα" φώναξα "γαμιέσαι σαν την σκύλα κι εμένα μου έκανες κόνξες".  Γύρισε ξαφνιασμένη, αλλά γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία της. "Αυτό δεν ήθελες; Τώρα θα κάτσεις να γκρινιάζεις ή θα πάρεις μέρος;" μου πέταξε στα μούτρα και φυσικά προτίμησα το δεύτερο. -"Ήθελες να μου βγάλεις την πουτάνα που κρύβω μέσα μου; Το κατάφερες. Τώρα θα σας γαμήσω της μάνα σας το μουνί καργιόληδες, θα σας ρουφήξω όλο το μεδούλι που έχετε" ούρλιαζε καθώς την γαμούσαμεΤο είπε και το έκανε. Την γαμούσαμε συνέχια είτε μαζί, είτε χώρια. 
Την πήραμε, από το μουνί, την πλακώσαμε στα τσιμπούκια, τις μουλιάσαμε τις τρύπες στο γλείψιμο,  την πήραμε από τον κώλο, την πήραμε διπλά, μουνί-στόμα, κώλο-στόμα, μουνί-κώλο. Μέχρι κι οι δυο από το μουνί την πήραμε ταυτοχρόνως, το προσπαθήσαμε κι από τον κώλο αλλά δεν τον κατορθώσαμε. Ο Στέργιος ξέχασε το μαγαζί και τις δουλειές του κι εμείς πήγαμε Σαντορίνη 2-3 μέρες πριν το τέλος των διακοπών με πρόφαση ότι είχαμε δουλειές. Μας επισκέφτηκε ένα διήμερο στην Αθήνα μόλις γυρίσαμε αρχές Σεπτέμβρη και στις εκλογές για τρεις μέρες. Ούτε να πάει να ψηφίσει δεν τον άφησε. Τον γουστάρει είναι προφανές κι ομολογημένο αλλά και χωρίς εμένα παρόντα και συμμετέχοντα δεν είχε νοστιμιά το γαμήσι της. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου κι έχουμε γίνει ένα αχώριστο τρίο. Τώρα περιμένουμε, μέσα του Οκτώβρη, τον Στέργιο να κλείσει τις επιχειρήσεις του στο νησί και να έρθει στην Αθήνα να το κάψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου