Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

Το καλοκαίρι του 2001,  οι διακοπές μας,  με τη γυναίκα μου,  στη Σύρο,  σε ένα φιλικό ζευγάρι που μας φιλοξενούσε,  έμελλε να είναι η αφορμή για την πρώτη φορά που απάτησα τη γυναίκα μου. 
Σταύρος και Μαρία το φιλικό ζευγάρι,  Κωνσταντίνος και Νάντια εμείς.  Όλοι γύρω στ 30.  Η Μαρία και η γυναίκα μου η Νάντια είναι φίλες από το Πανεπιστήμιο.  Στη διάρκεια των διακοπών,  χρειάστηκε συχνά να φύγουν μόνες για καφέ στην Ερμούπολη.  Από ότι μου έλεγε η Νάντια συζητούσαν με τις ώρες την κρίση στη σχέση της Μαρίας και του Σταύρου.  Ο Σταύρος από ότι φάνηκε την απατούσε ποικιλοτρόπως και εκείνη ή ήξερε ή υποψιαζόταν. 
Ήταν Δευτέρα πρωί,  αμέσως μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εντάσεις μεταξύ τους,  όταν οι γυναίκες ανακοίνωσαν πως πάνε βόλτα στην πόλη.  Εγώ και ο Σταύρος θα πηγαίναμε για μπάνιο.  Έτσι μετά από λίγο βρεθήκαμε στο Κίνι.  Αφού βουτήξαμε,  αρχίσαμε τα λέμε κάτω από την ομπρέλα.  Μας διέκοψε το κινητό του. 
-"Φιλαράκο",  μου λέει,  "ένα φιλαράκι και η γυναίκα του που έχουν κάτι ενοικιαζόμενα εκεί πιο πέρα,  λένε να πάμε για καφέ". 
Αφήσαμε τις πετσέτες και φύγαμε.  Ο Γιώργος και η Άννα καθόντουσαν και πίνανε καφέ με μια φίλη τους την Τασία.  Η Άννα κούκλα αλλά η Τασία ήταν πιο προκλητική,  φόραγε μόνο το μαγιό της: ξανθό όμορφο μωράκι (στα 25 περίπου) που μου θύμιζε έντονα την αδερφή της πρώην μου.   
Περί ανέμων και υδάτων η κουβέντα,  αλλά το κλίμα «μύριζε» σεξ,  Τα χαζογελάκια και τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν.  Εγώ έστρεψα την προσοχή μου στην Τασία αλλά και εκείνη έδειχνε να νιώθει οικεία μαζί μου.  Μου φάνηκε πως όποτε δεν την κοίταζα,  εκείνη με κοίταζε έντονα και μάλιστα χαμηλά στο μαγιό μου.  Με κολάκευε.  Χωρίς να το καταλάβω οι υπόλοιποι τρεις σηκώθηκαν και λέγοντας -"Πάμε να δούμε" μπήκαν μέσα.  Ο Σταύρος μου έκλεισε το μάτι με νόημα.  Η Τασία μου σχολίασε γελώντας…..
-"Έχουν πάρα πολλές δουλειές,  πάρα πολλές δουλειές"…..
Μετά από ένα πέντε με δέκα λεπτά,  άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι που δεν μπορείς να παρεξηγήσεις,  με τίποτα.  Κοιτάχτηκα με την Τασία που σηκώθηκε και που έκανε νόημα να την ακολουθήσω.  Μπαίνοντας,  βρεθήκαμε σε ένα χώρο που μάλλον χρησιμοποιούσαν σαν ρεσεψιόν.  Τα αγκομαχητά δεν άφηνα αμφιβολία για το τι συνέβαινε.  Πίσω από τον πάγκο της ρεσεψιόν ήταν μια πόρτα που η Τασία άνοιξε με άνεση.  Την είδαν. 
-"Μωρό ή μπες ή κλείσε",  ακούστηκε ο Γιώργος.  Η Τασία περιορίστηκε σε κάτι νοήματα που έδειχναν και προς εμένα…..
-"Έλα ρε μαλάκα,  ντρέπεσαι; Τι κοιτάς ; Κωνσταντίνε έλα και φτιάξε τη μέρα σου" και άλλα,  έλεγε ο Σταύρος. 
Πολύ αμήχανα μπήκα μέσα.  Οι τρεις τους γυμνοί,  οι άντρες όρθιοι και η Άννα τους έγλειφε εναλλάξ.  Μανιωδώς.  Πίσω τους ένας καναπές.  Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε,  η Τασία τα είχε πετάξει όλα:
-«Κούκλε θα δούμε ποτέ τι κρύβεις εκεί κάτω ;»,  μου είπε με χαμόγελο η Τασία και με μια κίνηση μου κατεβάζει το μαγιό μέχρι τα γόνατα.  -«Σου αρέσει το πουλί του μωρή; Τι κοιτάς ; Όρμησε ή στείλε τον σε εμένα.  Τι δύο,   τι τρεις! » της φώναζε η Άννα. 
-«Να σου λείπει!» απάντησε η Τασία και με περιέλαβε. 
Στο μεταξύ το τρίο άλλαξε θέσεις : Ο Σταύρος όρθιος ακόμα,  η Άννα στα γόνατα τον έγλειφε,  ο άντρας της από κάτω τους,  της έγλειφε τις ρόγες.  Η Τασία επέμενε στο πόστο της και έκανε το κεφάλι μου να κουδουνίζει από το ρούφηγμα.  Κυρίαρχη στο παιχνίδι μας,  με έσπρωξε προς την πολυθρόνα που ήταν πίσω μου.  Έγειρα το κεφάλι προς τα πίσω και απολάμβανα : Σκεφτόμουν πως σε καμιά περίπτωση δε θα τη μοιραζόμουν,  ούτε θα ενώναμε τις φάσεις!
Η Τασία συνέχιζε με πάθος,  εγώ μέσα στη ζάλη μου ένιωθα τα βλέμματα των υπολοίπων πάνω μας.  Τους κοίταζα και εγώ φευγαλέα.  Αγκομαχούσαν και αντάλλαζαν προστυχόλογα…..
-"Φάε την ψωλή του Σταύρου μωρή,  γάμησε της τη μούρη φίλε,  έχω καύλα γυναίκα……"
Εμείς πάλι χωρίς περιγραφές. Ο Σταύρος κάθισε στον καναπέ,  η Άννα πάνω του και ο Γιώργος της τον έδινε από το στόμα.  Εγώ προσπάθησα τα φέρω την Τασία να καθίσει στο κεφάλι μου για να ανταποδώσω την περιποίηση. 
-"Εγώ οδηγώ κούκλε",  πετάχτηκε εκείνη. 
Τεντώθηκε,  άνοιξε ένα συρτάρι.  Άνοιξε με τα δόντια της ένα προφυλακτικό και μου το φόρεσε.  Χωρίς να κουνηθώ ήρθε και κάθισε πάνω μου.  Στο τρίο άλλαξε θέση ο Γιώργος που έσκυψε και άρχισε να γλείφει τα κωλομέρια και την πίσω τρύπα της γυναίκας του.  Η Τασία με είχε καθηλώσει.  Χοροπήδαγε πάνω μου και δε με άφηνε ούτε να την αγγίξω.  Αφέθηκα. 
Ο φιλαράκος μου ο Σταύρος αγκομαχούσε μεγαλόφωνα πλέον και έλεγε κάτι ακατάληπτα στο Γιώργο.  Τους κοίταξα μια φορά.  Ξαφνιάστηκα.  Ξανακοίταξα για να διαπιστώσω πως ο Γιώργος ήταν στα γόνατα και έγλειφε,  όχι τη γυναίκα του αλλά τα μπαλάκια του Σταύρου.  Πρέπει να ξαφνιάστηκα πολύ και να το είδε η Τασία που γύρισε να κοιτάξει.  Επανερχόμενη μου έσπρωξε το κεφάλι πίσω και άρχισε να με φιλάει στο στόμα,  με σκοπό,  μάλλον,  να μη με αφήσει να ξαναδώ,  Το εκτίμησα και μάλιστα με βοήθησε να επανέλθω από το μικρό σοκ και να απολαύσω αυτό που μου συνέβαινε.  Και πλέον μόνο άκουγα. 
Η Τασία είχε αποκτήσει ένα δαιμονισμένο ρυθμό πάνω μου και εγώ κρατιόμουν με το ζόρι.  Ο Σταύρος συνέχιζε τα ακατάληπτα και η Άννα…..
-"Φτιάχτον να μου γαμήσει την κωλάρα….",  φώναζε… 
Η Τασία άρχισε και εκείνη να κλιμακώνει,  να τελειώνει και σε κάποια στιγμή σταμάτησε και μου είπε
-"Αντέχεις κούκλε,  ε; Κάτσε να δούμε πόσο θα αντέξεις σε αυτό".  Άνοιξε πάλι το συρτάρι και πήρε κάτι.  Την είδα να αδειάζει ένα σωληνάριο στα χέρια της και να αλείφει το πέος μου και την τρύπα της πίσω.  Γρήγορα ήρθε και κάθισε πάλι πάνω μου,  μόνο που τώρα ήταν πολύ πιο ζόρικα.  Αργά στην αρχή και λίγο πιο γρήγορα μετά.  Η τριβή απείρως μεγαλύτερη. 
Ανοίγοντας τα μάτια μου είδα τους άλλους να αλλάζουν θέση.  Η Άννα στα τέσσερα,  ο Σταύρος να παίρνει θέση πίσω της και το Γιώργο να παίρνει θέση 69 κάτω από την Άννα.  Ξαναέκλεισα τα μάτια μου και έγειρα πίσω.  Η Τασία επιτάχυνε.  Ο Σταύρος φώναζε….
-"Είστε καύλες…είστε γαμιόλες…είστε και οι πρώτες καργιόλες". 
-"Μωράκι θέλω να με πάρεις στα όρθια,  πισωκολλητά" μου είπε,  μετά από λίγο,  η Τασία. 
Τους γυρίσαμε την πλάτη και η Τασία στηρίχτηκε με τα χέρια στον τοίχο.  Ξαναμπήκα πίσω της.  Ήταν ακόμη καλύτερα.  Η Άννα ούρλιαζε…..
-"Χύνω καργιόλη! Χύνω πούστη! Χύνννωωωωω…γαμιόλη άντρα.." και μετά από λίγο "Χύσε μας…χύσε μας με την πούτσα σου μανάρι μου,  παιδαρά και καυλιάρη μου". 
Άκουσα το Σταύρο να αγκομαχά έντονα και να φωνάζει…
-"Πάρτε τα πουτάνες,  πάρτε αγριόκαυλες,  πάρτε τα….".
Ο Γιώργος δεν ακούστηκε να τελειώνει.  Η Τασία όσο εγώ έμπαινα και έβγαινα,  με το ένα της χέρι εξακολουθούσε να στηρίζεται στον τοίχο,  ενώ με το άλλο έτριβε την κλειτορίδα της.  Βογκούσε και εγώ σκεφτόμουν πως δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. 
-"Σε περιμένω έξω" μου λέει ο Σταύρος και γυρνώντας,  τους βλέπω να βγαίνουν έξω ντυμένοι. 
Το μωράκι,  μετά από λίγο τέλειωνε και πάλι με μένα να μπαίνω και να βγαίνω πίσω της μανιωδώς και το χεράκι της να τρελαίνεται πάνω στην κλειτορίδα της.  Ακολούθησα,   με αναστεναγμούς και το κεφάλι μου να απογειώνεται,  να νιώθω τις πιο έντονες συσπάσεις που είχα νιώσει μέχρι τότε στη ψωλή μου. 
Μείναμε εκεί,  όρθιοι.  Δεν είχα κουράγιο να βγω από μέσα της αμέσως.  Βγήκαμε έξω.  Με περίμενε ο Σταύρος καπνίζοντας.  Ο Γιώργος και η Μαρία είχαν φύγει μου είπε. 
Φίλησα την Τασία και την προσκάλεσα να ετοιμαστεί και να έρθει μαζί μας για μπάνιο.  Έμεινε πίσω για ντους,  αλλά θα ερχόταν μαζί μας αργότερα. 
-"Welcome to the club,   με ή χωρίς ποικιλίες",  είπε ο Σταύρος,  γελώντας συνωμοτικά. 
-"Ε δεν προσχώρησα και εντελώς ρε φίλε" του είπα εγώ,  για να μου απαντήσει
-"Άσε,  Κωνσταντινάρα,  τα άλλα..  .    είναι πολύ προχωρημένα για σένα",  πάλι γελώντας. 
Γυρνώντας στη «βάση» κατά τις τρεις το μεσημέρι,  η Μαρία και η Νάντια είχαν μαγειρέψει και μας περίμεναν.  Φάγαμε και αποσύρθηκα γρήγορα για μεσημεριανό ύπνο. 
Η Νάντια όμως είχε άλλες σκέψεις….άρχισε να με παίζει,  να με χαϊδεύει και να με φιλάει…Ήμουν ψόφιος όμως αισθανόμουν και ένοχός για αυτά που είχαν προηγηθεί…..Μου έβαλε χέρι και μου έπιασε τον πούτσο…..Εγώ δεν αντιδρούσα….Προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα κι έδειχνε να απογοητεύεται….Τότε ξαφνικά με μια απότομη κίνηση την βούτηξα,  την έριξα ανάσκελα,  της πέταξα το βρακάκι κι έχωσα την μούρη μου στα σκέλια της…..Αιφνιδιάστικε  εντελώς. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι,  να πιπιλάω την κλειτορίδα,  να εξευρευνώ την τρυπούλα της και να κατεβαίνω μέχρι το βουναλάκι της σουφρίτσας της και να το τρεμοπαίζω με την άκρη της γλώσσας μου….
Είχε τρελαθεί από την καύλα,  δάγκανε το μαξιλάρι με δύναμη για να μην την ακούσουν κι είχε κοκκινίσει η μούρη της σαν παντζάρι….οι φλέβες είχαν πεταχτεί έξω…..Δεν έβγαζε κιχ….Μετά άρχισε να ιδρώνει και σε λίγο ένοιωσα τον πρώτο της σπασμό….ΟΡΓΑΣΜΟΣ….Συνέχισα,  με απωθούσε,  μου τραβούσε το κεφάλι για να το ξεκολλήσει από τα  σκέλια της ενώ ταυτόχρονα τα άνοιγε για να χωθώ περισσότερο. Την είχα ξαναγλύψει κι άλλες φορές για να την υγράνω και να μπω,  αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ. Έγλειφα με μανία καταπατώντας και κυριεύοντας κάθε τετραγωνικό χιλιοστό της φλεγόμενης περιοχής….Ένοιωσα ξανά τον σπασμό της στον 2ο οργασμό…συνέχισα κι ύστερα στον 3ο…….συνέχισα και τον τέταρτο…Έγλειψα μια τελευταία φορά την σούφρα της που είχε χαλαρώσει….την γύρισα μπρούμυτα κι έχωσα το καυλί στην κωλοτρυπίδα της….Με δέχτηκε σαν βούτυρο…κι ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε…..έχωσε το κεφάλι της στα μαξιλάρια για να μην ουρλιάξει από την ηδονή….τούρλωσε και τον κώλο της για να μπω βαθύτερα...Δεν έκανα πολλά μπες-βγες κι άρχισε πάλι τους σπασμούς…έχυνε. Δεν κρατήθηκα κι άδειασα όλο το περιεχόμενο των αρχιδιών μου μέσα της…
Μετά που πήραμε τις πρώτες ανάσες κουλουριάστηκε σαν γάτα στην αγκαλιά μου και γαλούριζε στο στήθος μου. Εγώ περήφανος επιβήτορας που ικανοποίησε δυο γυναίκες σε μια μέρα αποκοιμήθηκα…
Από τότε δεν την έχω ξανααπατήσει…δεν χρειάστηκε,  δεν το κυνήγησα κι εγώ….οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ μας πήραν φωτιά…το γλειφομούνι ήταν το αγαπημένο μας παιχνίδι….την έγλειφα παντού στο πάτωμα,  στα γραφεία,  στην κουζίνα,  στο ασανσέρ,  στ’ ανάσκελα,  στα όρθια μέχρι και κρεμασμένη στο όργανο της γυμναστικής την έγλειφα ψιλοκρεμαστά….κι ύστερα της γαμούσα τον κώλο κι αναστέναζε από την καύλα….κι εγώ άδειαζα εντελώς.

1 σχόλιο: