Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ…….ΜΕΣ ΤΗ ΚΑΥΛΑ

Καλησπέρα σε όλους τους φανατικούς αυτού του site! Θέλω να σας μεταφέρω μια εμπειρία μου που συνέβη πριν ένα χρόνο.  Λόγω της δουλειάς μου λοιπόν,  γνωρίζω αρκετό κόσμο.  Πράγμα το οποίο είναι πολύ καλό αλλά και πολλές φορές μεγάλος πονοκέφαλος.
Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη ένας τύπος με τον οποίο συνεργαζόμουν λίγα χρόνια και κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν για δουλειά το έκανα με μισή καρδιά γιατί ήξερα εκ των προτέρων πως επρόκειτο να με ζαλίσει με τα παζάρια και την μιζέρια που τον διέκρινε!
Την τελευταία φορά που τον επισκέφτηκα όμως,  μια μεγάλη έκπληξη με περίμενε.  Ο τύπος έλειπε σε ταξίδι και είχε αφήσει την γυναίκα του στη θέση του για λίγες μέρες.  Η κυρία Δήμητρα λοιπόν,  μια γυναίκα 43 ετών και πολύ εμφανίσιμη με υποδέχθηκε και μου πρόσφερε καφέ μέχρι να τελειώσουμε τη δουλειά μας.  Τακτοποιήσαμε τα πάντα και επεδίωξα να καθίσω ακόμα λίγο επίτηδες.  Γούσταρα να τη κοιτάζω.  Η αλήθεια είναι πως με πήρε χαμπάρι πολλές φορές να το κάνω κατά τη διάρκεια αλλά από ένα σημείο και μετά δεν με ένοιαζε.  Το έκανα και λίγο επίτηδες γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο πολύ τη γούσταρα.  Και τη γούσταρα,  επειδή ενώ ήταν και φαινόταν κυρία,  ορισμένες ματιές της πρόδιδαν μια πουτανιά που κουβαλούσε μέσα της,  αλλά έκρυβε καλά.  Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα πως απείχα πολύ λίγο από τη μαλακία.  Ήμουν έτοιμος να κάνω την κίνηση μου και ας ήξερα πως υπήρχε η περίπτωση να την πατήσω,  να γίνω ρεζίλι και να χάσω και τη συγκεκριμένη δουλειά.  Δεν πρόλαβα όμως. 
Το έκανε αυτή πρώτη.  Μου την έπεσε κανονικότατα λέγοντας μου πόσο όμορφο παλικάρι είμαι και πόσο εύκολο θα ήταν για μένα να ρίξω όποια κοπέλα θα ήθελα.  Ύστερα άρχισε να μου λέει πως τα χρόνια πέρασαν και πως πλέον δεν μπορεί να χαρεί τίποτα και ειδικά με τον άντρα που έχει.  Κατάλαβα αμέσως τι ακριβώς εννοούσε.  Τέτοια μιζέρια δεν είχα ξαναδεί σε άνθρωπο.  Ήμουν σίγουρος πως θα είχε χρόνια να τη γαμήσει.  Φαινόταν η γυναίκα.  Ανικανοποίητη. 
Όλα είχαν πάρει πλέον το δρόμο τους.  Τα χέρια της Δήμητρας ακουμπούσαν στα δικά μου.  Καθόμασταν αντικριστά στο γραφείο του άντρα της και είχα σκύψει προς το μέρος της και την κοιτούσα προσεκτικά όση ώρα μου μιλούσε. 
Ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει,  έβγαλε έναν αναστεναγμό γεμάτο καύλα συσσωρευμένη και μου έριξε ένα φιλί γρήγορο αλλά πολύ παθιασμένο.  Αμέσως μετά κοίταξε προς τα έξω μην τυχόν και την είδε κανείς.  Μου γράφει σε ένα χαρτί την διεύθυνση του σπιτιού της και τον αριθμό του κινητού της.  Μου λέεί να φύγω τώρα και να πάω στο σπίτι της σε καμιά ώρα. 
Την κατάλαβα τη δουλειά..  Τώρα δεν υπήρχε γυρισμός.  Από ότι κατάλαβα ήθελε να φύγει από το γραφείο και να με περιμένει στο σπίτι.  Άλλωστε είχε ψιλοπεράσει η ώρα και έπρεπε να κλείσει.  Τι άλλο μπορούσα να κάνω; Σε μια ώρα ήμουν εκεί.  Αυτή είχε ήδη φτάσει.  Μου ανοίγει την πόρτα και ξεπροβάλλει μόνο το κεφάλι της.  Μπαίνω μέσα και κλείνει την πόρτα πίσω μου.  Το στομάχι μου ήταν δεμένο κόμπος.  Από τη μια,  έβλεπα την κυρία Δήμητρα να στέκεται μπροστά μου μόνο με τα λευκά της εσώρουχα και τα μαλλιά της βρεγμένα και χτενισμένα προς τα πίσω (μόλις είχε βγει από το μπάνιο),  και από την άλλη πλευρά φοβόμουν μήπως γίνει καμιά στραβή και έρθει ξαφνικά ο άντρας της και γίνει το έλα να δεις. 
Όταν πλησίασε προς το μέρος μου και μου έπιασε τον πούτσο τα ξέχασα όλα! ! Έχασα τη μπάλα.  Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και εγώ έβαλα κατευθείαν τα χέρια μου στην υπέροχη και πληθωρική κωλάρα της.  Δεν ήταν χοντρή αλλά είχε ορισμένα παραπανίσια κιλάκια λόγω ηλικίας.  Το μεγάλο της ατού ήταν το στήθος της.  4άρι γεμάτο αλλά περήφανο και στητό για την ηλικία της.  Σε λίγο με είχε γδύσει και πέταξε και αυτή τα εσώρουχα της.  Ο πούτσος μου έχε σκληρύνει υπερβολικά και ήταν κατακόκκινος.  Με σπρώχνει επάνω στον καναπέ του σαλονιού της,  σκύβει επάνω μου και βάζει τις βυζάρες της σπανιόλικα στην ψωλή μου επάνω. 
Ύστερα τον πιάνει,  τον παίζει και τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της.  Μου κάνει ένα τσιμπούκι τέλειο.  Ρουφάει το πρησμένο και κατακόκκινο πουτσοκέφαλο και τον ξαναχώνει μέσα στο στόμα της.  Ανατριχιάζω.  Ξέρω πως δεν θα αντέξω άλλο και της το λέω.  Δεν πτοήθηκε όμως..  .      Σε δευτερόλεπτα άρχισα να χύνω.  Κατάπιε πολλά αλλά δεν άντεξε άλλο και έτσι οι τελευταίες σταγόνες πετάχτηκαν στο πρόσωπό της,  επάνω μου και πάνω στον καλό της καναπέ. 
Σηκώθηκε,  με καθάρισε με τη γλώσσα της και με πήρε από το χέρι.  Ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα.  Ανεβήκαμε τα σκαλιά και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα των επισκεπτών.  Εκεί ξάπλωσε και σχεδόν αυταρχικά μου πήρε το κεφάλι και το έβαλε στο μουνί της.  Ήταν μεγάλο,  μαύρο και γυάλιζε από τα υγρά της.  Μούσκεμα! άρχισα να το γλείφω με μανία.  Άνοιγα το στόμα μου και προσπαθούσα να το ρουφήξω όλο.  Έπαιξα με την κλειτορίδα της και άρχισε να χύνει επάνω στην γλώσσα μου.  Πόσο τη γούσταρα την πουτάνα! Με είχε καυλώσει τόσο πολύ. 
Πρέπει να την έγλυφα γύρω στη μισή ώρα όταν κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να τη γαμήσω.  Σηκώθηκα,  της έπιασα τα πόδια και τα έβαλα πάνω στους ώμους μου.  Ξεκίνησα να τη γαμάω τόσο δυνατά που έβαλε τις φωνές κατευθείαν.  Έλεγε κάτι μισόλογα που δεν μπορούσα να καταλάβω καλά.  Άρχισε να πιπιλίζει τις ρώγες της,  τα δάχτυλά της και με κοιτούσε μέσα στα μάτια.  Εγώ ένιωθα τον πάτο του μουνιού της όπως τη γαμούσα.  Ξαφνικά με σταματάει και σηκώνεται.  Ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει δύο δονητές.  Ο ένας στα δικά μου μέτρα και ο άλλος..     γύρω στους 25 πόντους και τρία δάχτυλα χοντρός.  Τους έφερε στο κρεβάτι και άρχισε ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου. 
Τους πήρα στα χέρια μου εκστασιασμένος και αμέσως τη γύρισα για 69άρι.  Έβαλα το μεγάλο μέσα στο βάθος του μουνιού της και τον μικρότερο προσπάθησα στον κώλο της.  Με πολύ σάλιο και υπομονή,  επειδή πονούσε,  τον έβαλα μέσα και άρχισα να της γαμάω και της δύο τρύπες με μανία.  Αυτή βογκούσε και έκανε σαν λυσσασμένη έχοντας την ψωλή μου μέσα στο ζεστό της στόμα. 
Έτσι έχυσα δύο φορές.  Αυτή δεν ξέρω πόσες.  Το στήθος μου,  ο λαιμός μου,  το πρόσωπό μου είχαν γεμίσει από τα υγρά της.  Όταν τελειώσαμε καθίσαμε στο κρεβάτι για ένα τσιγάρο.  Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα.  Ήμασταν και οι δύο πολύ ιδρωμένοι.  Με πήρε στην αγκαλιά της και με έσφιξε τόσο δυνατά.  Από ότι κατάλαβα είχε πολύ καιρό να γαμηθεί έτσι και το γούσταρε. 
Τη γάμησα ακόμη μια φορά εκείνη τη μέρα πισωκολλητά και έχυσα μέσα στο μουνί της έχοντας βάλει πάλι το δονητή μέσα στην κωλάρα της.  Αλλά αυτήν τη φορά έβαλα τον μεγάλο.  Της χάρισα μεγάλη χαρά εκείνα τη μέρα.  Είμαι σίγουρος.  Πήγα και την επόμενη μέρα στο σπίτι της και ξαναγαμηθήκαμε ακόμη πιο ελεεινά αυτή τη φορά.  
Σας λέω πως είμαι 27 ετών και παρότι έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες στη ζωή μου,  τέτοια καύλα μαζεμένη σε μια γυναίκα δεν έχω ξανασυναντήσει.  Έχω να τη δω από τότε.  Έχω κόψει και τις επαγγελματικές παρτίδες με τον άντρα της.  Ντράπηκα να ξαναπάω και να τον κοιτάξω στα μάτια τον άνθρωπο,  όσο μαλάκας και μίζερος και αν είναι.  Από τότε ψάχνω μια τέτοια γυναίκα να βρω.  Και δεν το λέω για την ηλικία της,  αλλά για την καύλα που κουβαλούσε μέσα της..  .     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου