Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ 1.

16/06/2005

Και ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια ευτυχισμένου γάμου άρχισε να χάνεται στο δικό της κόσμο.  Λέω,  δεν μπορεί να έχει γκόμενο κάτι άλλο της συμβαίνει.  Προσπαθώ να της μιλήσω,  να καταλάβω. .   .    Τίποτα όλα καλά μου λέει. .   .    Δεν με πείθει όμως και αρχίζω να ψάχνω. .   .    Και την πιάνω. .    Με φίλο μου. .    Γίναμε κώλος,  έφυγα από το σπίτι,  πέρασα μια κόλαση. .   .    Δεν μπορούσα όμως να το καταπιώ ότι πάει και τελείωσε,  αυτή η γυναίκα με καύλωνε όσο καμία άλλη,  ήταν φωτιά στο κρεβάτι. 
Μετά από λίγο καιρό και αφού με έπαιρνε τηλέφωνο 10 φορές την ημέρα,  βρεθήκαμε για να κουβεντιάσουμε. 
-Γιατί ρε γαμώτο,  γιατί μου το έκανες,  τι σου έλειπε;
-ήταν μια τρέλα,  κάτι που ήταν πάνω από μένα,  βασανίστηκα πολύ καιρό και στο τέλος δεν μπόρεσα να το αποφύγω,  θα μπορούσε να συμβεί και σε σένα. .    Συγνώμη που σε πόνεσα τόσο,  τι άλλο να πω. .   .   
-καλά δε σκέφτηκες τίποτα;
-Γύρνα σπίτι σε παρακαλώ και βοήθα με να το ξεπεράσω δε θέλω να σε χάσω,  σε λατρεύω. .   
Γύρισα σπίτι αλλά τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο,  βαριά ατμόσφαιρα και γκρίνια όλη μέρα. 
-Τι κάνουμε έτσι θα τη βγάλουμε;
-Δεν μπορώ να τον ξεχάσω μου λείπει,  ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι. .   
ήταν τόσο αυθόρμητο και με τόση ειλικρίνεια αυτό που άκουσα που για λίγο σάστισα. .   
-Τον βλέπεις ακόμα,  πηδιόσαστε πάλι μετά απ ότι έγινε;
-Όχι αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια,  δεν θέλω να σου λέω ψέματα.  Εσένα σ αγαπάω με κεινον είναι διαφορετικά,  είναι μόνο το πήδημα. 
-Θέλεις να μιλήσουμε γι αυτό;
-Τι θέλεις να πούμε. 
-Δεν ξέρω,  θέλω να τα μάθω όλα. 
-Πιστεύω ότι θα γίνουμε χειρότερα. 
-Δεν γίνεται χειρότερα είμαι σίγουρος. 
-Εντάξει αφού το θέλεις. .   .   .    Άρχισε σιγά σιγά πριν από λίγους μήνες όταν βρίσκαμε λίγο χρόνο στη δουλειά μιλάγαμε,  λέγαμε ο ένας τα προβλήματα μας στον άλλο,  κάποια στιγμή του ζήτησα το τηλέφωνο του. .    Δίστασε μάλλον για σένα αλλά στο τέλος μου το έδωσε και μου είπε να πάρω όποτε θέλω αλλά να προσέχω μην μάθεις εσύ κάτι.  Εκείνο το βράδυ που ψιλομαλωσαμε πριν δυο μήνες και βγήκα το βράδυ μια βόλτα τον πήρα τηλ.  και του είπα ότι ήθελα να τον δω να μιλήσουμε.  Πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο του και σταματήσαμε κάπου απόμερα. .   .    Τον ήθελα πολύ είχα πιει και δυο τρία ποτά και κάποια στιγμή αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε. .   .    Ε μετά ήρθαν όλα μόνα τους. .   
-Δηλαδή;
-Τι θέλεις τώρα να σου πω ακριβώς τι κάναμε;
-Ναι θέλω να μάθω,  καλύτερα να ξέρω παρά να φαντάζομαι. 
-Σβήσε το φως κι έλα κοντά μου δεν μπορώ να σε κοιτάζω και να τα λέω. .   .   .    σε παρακαλώ. .   
-Εντάξει μόνο θα μιλάμε όμως δεν μπορώ τίποτα άλλο. 
-αρχίσαμε λοιπόν να φιλιόμαστε όλο και πιο δυνατά. .   .    κάποια στιγμή τον άγγιξα και ήταν κιόλας πολύ καυλωμένος. .   .    του ξεκούμπωσα το παντελόνι και τον πήρα στο στόμα. .   .   .    το μουνί μου έκαιγε και ήταν μούσκεμα και σε λίγο ανέβηκα από πάνω του και τον άφησα να μπει μέσα μου. .   .   .   .    δεν άντεξε πάνω από δυο λεπτά. .   .    τραβήχτηκε και έχυσε σαν παιδί. .   .    αυτό ήταν όλο,  έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και ήρθα κοντά σου και κείνο το βράδυ έκανα τα πιο τρέλα γαμήσια μαζί σου το θυμάσαι;
Δεν μιλούσα,  όλη αυτή η διήγηση με καύλωσε τόσο που τα είχα χαμένα. .   .    είναι δυνατόν να την ακούω να μου λέει πως γαμιότανε και γω αντί να τη σκοτώσω να καυλώνω τόσο πολύ. .   .   .    Ξαφνικά την αρπάζω της σκίζω τα ρούχα για να τα βγάλω όσο πιο γρήγορα γίνεται,  τη στήνω στα τέσσερα και χώνω το καυλί μου στη μουναρα της. .   .    αυτή είχε καυλώσει πιο πολύ ήταν μούσκεμα,  τον βγάζω και χωρίς καμία κουβέντα της καρφώνω τον κώλο και αρχίζω να της γαμάω τη σούφρα σα τρελός,  την πιάνω από το μαλλί με το ένα χέρι και με το άλλο αρχίζω να χτυπάω τα κωλομέρια της όλο και πιο δυνατά. .   .   
-Πάρε μωρή πουτάνα πούτσα,  κάτσε να σου σκίσω τη κωλοτρυπίδα για να μάθεις να με κερατώνεις,  σε ξεκωλιαζω μωρή πόρνη έτσι σου αξίζει. .   .   .    Παρτουζα μαζί με το γαμιά σου θα σε πάρω γιατί μόνο για πουτάνα κάνεις. .   .   .   .   
Έχυσα μέσα στην κωλαρα της και όταν τραβήχτηκα η σούφρα της δεν έκλεινε για ώρα,  τα κωλομέρια της ήταν κατακόκκινα και τα μαλλιά της μπερδεμένα. .   .   .    είχε όμως ένα χαμόγελο ικανοποίησης που δεν είχα ξαναδεί. .   .    Γλίστρησε σαν τη γάτα,  πήρε στο στόμα την ψωλή μου,  έγλυψε όλα τα χυσια,  σήκωσε τα μάτια της με κοίταξε. .   .   .   .   
-Σ ευχαριστώ άντρα μου,  δεν ξανάνιωσα ποτέ τέτοια καύλα,  είμαι σκλάβα σου κάνε με ότι θέλεις το αξίζω. .   .   .   
-Θα βγούμε οι τρεις μας αύριο βράδυ πάρτον τηλέφωνο. .   
-Και τι να του πω;
-τίποτα μόνο ότι θέλω να βγούμε μαζί,  για ένα ποτό κακό είναι. .   .   .   .   .   
-Τι θέλεις να κάνεις;
-τίποτα απλά να πιούμε ένα ποτό και να μιλήσουμε οι τρεις μας. .   
-Και τι έχουμε να πούμε εμείς οι τρεις,  θα μαλώσετε;
-απλά κανόνισε το,  πες του τι ακριβώς έγινε και ότι θέλω να βρεθούμε. 
Το επόμενο βράδυ γύρω στις 11 γύρισα σπίτι και την βρήκα να περιμένει έτοιμη,  φορούσε ένα τζιν και μπλουζάκι. 
-Βγάλε αμέσως αυτά που φόρεσες και ντύσου αλλιώς. 
-Πως δηλαδή. 
-Βαλε το κόκκινο το φουστάνι και το κυλοτάκι που φοράς μόνο για εκείνον τίποτα άλλο. 
-θέλεις να μοιάζω με πουτάνα,  εντάξει λοιπόν.  Πρόσεχε όμως. .   .   
Σε λίγο είμαστε στο μπαράκι και πίναμε το ποτό μας,  όλο το μαγαζί την κοίταγε,  ήταν η φαντασίωση κάθε αρσενικού να την πηδήξει. 
Δεν άργησε να φανεί και ο δικός μας. .    πολύ σφιγμένος και ψάχνοντας τις προθέσεις μου ήρθε κοντά μας. .   
-έλα Τζιμυ κάτσε κοντά μας δεν δαγκώνουμε
Μιλήσανε με τα μάτια για μια στιγμή και μετά κάθισε. 
-Ακου φίλε. .   .   .    εγώ. .   .   
-Άσε μην κουράζεσαι δεν τρέχει τίποτα,  εσύ έκανες ότι θα έκανε ο καθένας στη θέση σου,  μήπως αν μου την έπεφτε η γυναίκα σου δεν θα την πήδαγα; Η ιστορία είναι ότι μου την κάνατε τη στραβή,  δεν πειράζει. .   .    Θα με παίξετε και μένα όμως στο παιχνιδάκι σας τώρα. .   .    γιατί να περνάτε εσείς καλά και γω να κλαίω. .   .    καλύτερα να περνάμε όλοι καλά. .   
-Τι εννοείς δεν καταλαβαίνω. .   
-Απλό αγόρι μου θα πηδιόμαστε όλοι μαζί. .   
-Μα είναι η γυναίκα σου!!
-ήταν η γυναίκα μου,  τώρα είναι η πουτάνα μας. .   .   
-Εμένα με ρώτησε κάνεις γι αυτό η δεν μετράει η γνώμη μου και έχετε σκοπό να με βιάσετε. .   
-Είσαι ελεύθερη να φύγεις όποτε θέλεις αν δεν γουστάρεις,  θα βρούμε κάποια άλλη να πορτουζωσουμε έτσι δεν είναι Τζιμυ. .   .   
-Εε να δεν ξέρω είναι σωστό;
-Ποιο ρε μαλάκα αν είναι σωστό,  το ότι πηδιόσαστε,  ότι θα την γαμήσουμε μαζί η ότι θα πάρουμε μια άλλη,  δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγώ. .   
-Ας πιούμε τα ποτά μας και ότι του βγαίνει του καθενός κάνει αγόρια μου. .   .   
-Η γυναίκα σου που είναι Τζιμακο;
-Τι μου λες τώρα δεν νομίζω να σκέφτεσαι να της πεις τίποτα,  αυτή δεν καταλαβαίνει απ αυτά θα γίνουμε μπίλιες όλοι. .   
-Όπα μεγάλε άραξε δεν ψάχνομαι να γαμήσω τη γυναίκα σου απλά ρώτησα μήπως σε ψάχνει σε λίγο. .   .   
-Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. .   .    Πάμε να φύγουμε από δω,  τι λέτε;
-Που θα πάμε;
-Θα σε πάρουμε βόλτα,  χρειάζεσαι λίγο καθαρό αέρα έχεις πιει έξι ποτά και είσαι σχεδόν μεθυσμένη. .   .   
Μπήκαμε στο αυτοκίνητο του και ξεκινήσαμε ο καθένας με τις δικές του σκέψεις.  Αυτός πάντα έτοιμος για ένα πήδημα δεν νομίζω ότι θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα σε ότι θα ακολουθούσε αν λάβουμε υπ όψιν και τα ξύδια που είχαμε πιει όλοι. .   .   .    αυτή ήταν έτοιμη να παίξει το παιχνίδι ήταν παλιά φαντασίωση της βλέπεις και παρ όλο που έκανε την δύσκολη είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιζε λίγο περισσότερο μεθυσμένη και θα έκανε το ονειρο της πραγματικότητα. .   .   
Το πρόβλημα το είχα εγώ. .   .    Η θέση μου ήταν η πιο δύσκολη
κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα μου περνούσε καν από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο. .   .    ακόμα δεν ήμουν σίγουρος γιατί έσπρωχνα τα πράγματα προς τα κει ούτε αν μπορούσα τελικά να το κάνω. .   .   
σταματήσαμε κάπου απόμερα σε μια παραλία η μουσική και ένα μπουκάλι που άλλαζε χέρια χαλάρωσαν περισσότερο την ατμόσφαιρα κίνηση όμως δεν γινόταν από κανέναν. .   .    Μάλλον έπρεπε να κάνω την αρχή. .   .    Ξάπλωσα το κάθισμα και βρέθηκα δίπλα της,  καθότανε πίσω και στη μέση. .    Εκείνη έσκυψε μπροστά και καβάλησε τα καθίσματα και βρέθηκε στη μέση,  σε δευτερόλεπτα έπεσε και το άλλο κάθισμα και βρεθήκαμε όλοι πιο άνετα. .   .   .    Άρχισε να μας χαϊδεύει τα μαλλιά και να γελάει,  τα χέρια της άρχισαν να κατεβαίνουν βασανιστικά προς τα παντελόνια μας και τότε έσκυψε και μου ψυθιρισε στο αυτί. .   .   
-Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι το θέλεις;
-Ναι καύλα μου γουστάρω και θέλω πολύ. .   .   
Ο άλλος είχε βάλει κιόλας χέρι και ψαχούλευε και απ ότι κατάλαβα από τις κινήσεις της μέσα στο σκοτάδι είχε αρχίσει να του τον παίζει. .   .    Δεν ξέρω πως ακριβώς είχαμε μπερδευτεί εκεί μέσα. .   .    αυτή έσκυψε με ξεκούμπωσε και τον πήρε στο στόμα. .   .    Ο άλλος της σήκωσε το φουστάνι έβαλε το στρινγκάκι στο πλάι και της τον έχωσε. .   .    άκουσα αμέσως το βογκητό της και ένιωσα την καύλα της. .   .    Τα μάτια μου που είχαν συνηθίσει πια στο λίγο φως δεν ξεκολλούσαν από αυτό που έβλεπα. .   .    Προσπαθούσαν να βολευτούν για να της τον χώσει πιο βαθιά,  ο πούτσος μου ήταν πάντα στο στόμα της αλλά όσο κι αν προσπαθούσε δεν μου σηκωνότανε. .   .    Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. .   .   .    Τα συναισθήματα μπερδεμένα,  αργά αργά άρχισα να νιώθω το καυλί μου να ξυπνάει. .   .    Αυτός την έσκιζε με δύναμη και αυτή παραληρούσε από καύλα. .   .   
-έλα να μου τον χώσεις και συ τώρα. .   .   .   
Γύρισε την κωλαρα της στη μεριά μου και το κεφάλι της εξαφανίστηκε στα σκέλια του. .   .   .   .    Μόλις ακούμπησε ο πούτσος μου στο μουνί της ένιωσα όλη την καύλα της. .   .    Καυτά υγρά και το μουνί τόσο ανοιχτό τόσο πεινασμένο για γαμήσι. .   .   .    Μπήκα μέσα της με δύναμη ενώ αυτή συνέχιζε το τσιμπούκι και την ένιωσα να με ρουφάει ολόκληρο μέσα στη μουναρα της. .   .   .    Έχυσα σε δευτερόλεπτα πάνω στα κωλομέρια της. .   .    Άλλαξε αμέσως θέση και του στήθηκε στα τέσσερα και έσκυψε πάλι στο καυλί μου,  ήθελε να γευτεί τα χυσια. .   .   .    Αυτός συνέχισε να τη γαμάει όλο και πιο δυνατά και αυτή έγλυφε ασταμάτητα την πούτσα και τα αρχίδια μου. .    Σε μια στιγμή σταμάτησε το γλείψιμο τέντωσε την κωλαρα της και άρχισε να ουρλιάζει. .   .   
-Χύνω πούστηδες. .   .   .   .    χύνω. .   .   .   
Εκείνος μπαινόβγαινε μέσα της σαν λυσσασμένος και μόλις οι φωνές της άρχισαν να χαμηλώνουν κόλλησε πίσω της και την έχυσε. .    μέσα όλα τα χυσια άδειαζε τα αρχίδια του μέσα στο μουνάκι της. .   .    αυτή μόλις τον ένιωσε να τα έχει αδειάσει όλα άφησε ένα μακρόσυρτο βογκητό και έπεσε εξαντλημένη στο πλάι. .   .   .   
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου