Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΗΣ

13/06/2005
 
Αγαπητέ ixrayman γεια σου !!! Είμαι η Νταίζη που είχα στείλει και το «τρελό γαμήσι στην κλινική» Η ιστορία που διηγούμαι παρακάτω είναι 100% αληθινή και διαδραματίστηκε πριν από περίπου 3 μήνες!!!!!!
Με τον κολλητό μου συνηθίζαμε,  να κάνουμε διάφορες μικρές αποδράσεις,  σε κάποια μέρη της Κρήτης.  Μία από αυτές έλαχε να είναι και στο χωριό της μητέρας του όπου και πρωτοσυνάντησα τον Παππού και την Γιαγιά του!! Ο Παππούς του,  ένας ώριμος και γοητευτικότατος κύριος,  γύρω στα 65,  ο οποίος έμελλε να αλλάξει την μετέπειτα σεξουαλική μου διαδρομή..  .  .  .  .   !
Με το που τον αντίκρισα και μας σύστησε ο κολλητός μου,  αμέσως ένιωσα κάτι μέσα μου.  Αυτή η συνάντηση ήταν καθοριστική! Σχεδόν σε κάθε του ρεπό του έλεγα να πάμε στο χωριό ( με την πρόφαση,  πως μου άρεσε το μέρος και έχω συμπαθήσει του παππούδες του ),  ώστε να μην καταλάβει κάτι..  .  .   
Ο κολλητός μου,  είναι ένα παιδί το οποίο δεν μου χαλάει σχεδόν ποτέ χατίρι και ειδικά όταν του λέω να πάμε βόλτα στο χωριό,  μιας και έχει αδυναμία στην Γιαγιά του! Με τις συχνές μας επισκέψεις,  άρχισα σιγά-σιγά να βλέπω πως το ενδιαφέρον δεν ήταν μονάχα από την μεριά μου,  αλλά και από τον Παππού του.  Ο τρόπος που με προσέγγιζε,  μου μιλούσε..  .    πρόδιδε τις επιθυμίες του.  Όμως το δικό μου πάθος και η δικιά μου επιθυμία,  να μου ξεσκίσει το υγρό και γεμάτο καύλα μουνάκι μου,  ολοένα και μεγάλωνε..  .  .   αλλά,  κρατιόμουν γιατί δεν ήξερα αν πραγματικά ο Δημήτρης ( έτσι λένε τον Παππού του φίλου μου ) επιθυμούσε το ίδιο πράγμα,  να μου ξεσκίσει δηλαδή κάθε μου τρύπα..  .  .   
Οι μέρες περνούσαν και έκανα να δω τον καυλιάρη Παππού πάνω από 1½ μήνα,  παίζοντας όμως συνεχώς το μουνάκι μου και χώνοντας μέσα τον δονητή μου,  κάθε βράδυ που μου ερχόταν στο μυαλό και έτσι ξεγελούσα κάπως την καύλα μου..  .  .  .  .  .   
Πρώτη φορά ένιωθα έτσι για κάποιον και ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί! Έτσι καθώς περνούσαν οι μέρες δέχομαι ένα τηλεφώνημα από τον κολλητό μου,  στο οποίο μου έλεγε πως από την επ αύριο θα ξεκινούσε η άδεια του,  διάρκειας περίπου 1 εβδομάδας και μου έκανε πρόταση αν δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω να τον ακολουθήσω να πάμε στο χωριό..  .  .    Ο πόθος για τον Παππού του,  ευθύς με κυρίευσε και χωρίς δεύτερη κουβέντα του είπα το μεγάλο ναι,  ( ζώντας στην ελπίδα πως αυτή η μία βδομάδα,  θα ήταν και η καθοριστική)..  .  .    Την άλλη μέρα λοιπόν ήρθε το πρωί από το σπίτι μου,  πήραμε τα πράγματά μου και ξεκινήσαμε για το ταξίδι του πόθου και της ηδονής!!!
Με το που φτάσαμε η Γιαγιά του ευγενική όπως πάντα,  μας περίμενε στην είσοδο του σπιτιού,  να μας καλώς ορίσει.  Αφήνουμε τα πράγματα και φτιάχνω καφέ για όλους.  Έπειτα από καμιά ωρίτσα να σου και ο Παππούς.  Από την στιγμή που ήρθε δεν ξεκόλλαγε τα μάτια του από πάνω μου και ναι,  όσο και να ξεχείλιζε ο πόθος μου για αυτόν με έκανε να νιώθω λίγο άσχημα,  αλλά παράλληλα με καύλωνε και το όλο σκηνικό περνώντας διάφορα από το μυαλό μου..  .  .  .  .    το μόνο που επιθυμούσα ήταν 1-2 ώρες να μείνω μόνη μαζί του και να του πετάξω τα μάτια έξω..  .   
Λες και η επιθυμία μου εισακουσθεί και πετάγεται ο Δημήτρης και λέει στον εγγονό του,  την Δευτέρα,  αν ήθελε να πάει την Γιαγιά του στο νοσοκομείο της περιοχής,   να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για την Πίεση κτλ,  γιατί εκείνος δεν μπορούσε να οδηγεί μεγάλες αποστάσεις.  Και όπως ήταν λογικό μιας και δεν τους χαλάει χατίρι,  αλλά και επειδή έχει αδυναμία στην γιαγιά του,  ανταποκρίθηκε,  λέγοντας το ναι,  και χαρίζοντας μου εμένα ατελείωτη ηδονή..  .  .  .   
Έτσι ήρθε και η Δευτέρα,  όπου ξεκίνησαν Γιαγιά και εγγονός,  για το νοσοκομείο.  Επιτέλους μόνη με τον πόθο μου,  τον Δημήτρη.  Του λέω αν θέλει καφέ και πάω για μπάνιο.  Έτριψα καλά το μουνάκι μου και τον κώλο μου και αφού τελείωσα με το μπάνιο μου,  βάζω και το αγαπημένο μου άρωμα το Poisson,   τυλίγομαι στο μπουρνούζι μου και βγαίνω έξω.  Κάθομαι στην καρέκλα αφήνοντας τα πόδια μου σε γυμνή θέα και με μία κίνηση τα ανοίγω και αφήνω τον Δημήτρη να κοιτάζει το υγρό μου,  για αυτόν μουνί μου το οποίο λαχταρούσε να το ξεσκίσει το καυλί του..  .    έτσι το βλέμμα μου έπεσε στο παντελόνι του το οποίο αδυνατούσε πλέον να κρύψει την καύλα του και την επιθυμία του,  να με κάνει δικιά του!!
Έρχεται προς το μέρος μου και βάζει το χέρι του στο μουνάκι μου,  όπου άρχισε να το εξερευνά με δέος και με το άλλο να μου βγάζει το μπουρνούζι.  Έσκυψε και άρχισε να μου το γλύφει με μανία..  .    δείχνοντας έτσι πως δεν ήταν μονάχα δικιά μου επιθυμία αλλά και δικιά του.  Εγώ να πεθαίνω από την καύλα και να του λέω:
«Έτσι,  Δημήτρη μου,  έτσι ξέσκιζε την μουνάρα μου με την γλώσσα σου..  .   »
«κάνε με δικιά σου,  βάλε μου και τα δάχτυλα σου μέσα..  .  .   »
Ο Δημήτρης δεν σταμάταγε με τίποτα,  μέχρι που μου χάρισε έναν απίστευτο οργασμό και εκείνος να ρουφάει το νέκταρ του μουνιού μου..  .  .  .  .   
Με το που σηκώθηκε κατέβασε το παντελόνι του και με άφησε με ανοικτό το στόμα στην θέα του καυλιού του,  το οποίο ήταν τον πιο χοντρό παπάρι που είχα δει έως τότε,  αλλά όχι και τόσο μεγάλο.  Ήταν περίπου 15-16 cm.    όμως το μέγεθος δεν έχει και τόση σημασία,  δεν συμφωνείτε; Το παίρνω στο στόμα μου (όσο χωρούσε βέβαια,  γιατί ήταν αρκετά χοντρό) και άρχισα να τον πιπώνω. 
«Έτσι πουτανάκι μου»,  να μου λέει
«Όλο μέσα στο στόμα σου και όταν χύσω θα σου ξεσκίσω μουνί και κώλο,  τόσο όσο κανένας άλλος έως τώρα»
«Ναι,  καύλα μου,  συνέχισε με αυτό τον ρυθμό και σε λίγο θα γεύεσαι τα χύσια μου σαν καλό πουτανάκι που είσαι»!!!!
Δεν άργησε να τελειώσει και όπως με πρόσταξε να ήπια όλα.  Είχαν υπέροχη γεύση και δεν άφησα σταγόνα,  να πάει χαμένη..  .  .   
Εκείνο βέβαια που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ό, τι παρά τα 65 του χρόνια το θηρίο του ξύπνησε ξανά πάρα πολύ γρήγορα !!!
Χωρίς να χάσει ευκαιρία με ξάπλωσε στο καναπέ,  με γύρισε στα 4,  και ένιωσα το πουτσοκέφαλό του να προσπαθεί να παραβιάσει την κωλοτρυπίδα μου. 
Του λέω: « μη,  δεν έχω γαμηθεί ξανά από εκεί και θα πονέσω»..  .  .   
« όλα είναι μια ιδέα μου λέει μικρό μου πουτανάκι»
«θα σου την ανοίξω σιγά σιγά και ο πόνος που θα νιώθεις μετά από λίγο θα γίνει γλυκός και θα με παρακαλάς να σε ξεσκίζω από εκεί»..  .   
Σηκώθηκε από τον καναπέ και έφερε λίγο λάδι.  Βούτηξε το δάκτυλό του μέσα και έπειτα το άλειφε γύρω από την παρθένα μέχρι τότε τρυπούλα μου,  βάζοντας λίγο λίγο και το δάκτυλό του μέσα,  για να μου την ανοίξει και να δεχτεί το χοντρό του παπάρι..  .  .   
Έπειτα άλειψε και το καυλί του και με μία κίνηση βρέθηκε μέσα μου,  παίρνοντας την παρθενιά του κώλου μου..  .  .  .   
Οι κινήσεις του ήταν αργές,  τόσο όσο ήθελε η ξεσκισμένη πλέον τρύπα μου,  να γεύεται την πούτσα του και να μην πονάει παρά να νιώθει ένα ελαφρύ τσούξιμο..   
«σου αρέσει πουτανάκι,  σου αρέσει που σε ξεσκίζει από πίσω ένας ηλικιωμένος πούτσος»;
«ναι,  καυλιάρη μου,  ναι,  συνέχιζε με αυτό τον ρυθμό»
«ξέσκιζέ με κι άλλο,  πουστάρα μου»
«άνοιξε μου την όσο πάει,  με την χοντρόπουτσά σου»
Ο ρυθμός που έμπαινε μέσα μου,  ολοένα και μεγάλωνε και το μουνάκι μου είχε χύσει άλλες 2 φορές στην προσμονή του καυλιού του..  .  .   
Μου την βγάζει από τον κώλο και έρχεται μπροστά μου και μου λέει:
«τώρα γλύφε να την καθαρίσεις και θα δεις το τι θα κάνω στο μουνάκι σου,  το οποίο θα γαμάω χωρίς λύπηση μικρή μου πόρνη,  θα σου δώσω αυτά που λαχταρούσες τόσο καιρό»..  .  .  .  .   
«Ναι,  γαμιά μου,  μου αρέσει να με προστάζεις,  με καυλώνει ακόμα πιο πολύ»
Την πήρα στο στόμα μου και άρχισα να την πιπιλάω με χάρη. 
Μετά μου λέει να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου.  Δεν μπήκε αμέσως μέσα μου,  γιατί ήθελε να παίξει λιγάκι με την καύλα μου και το μουνάκι μου.  Έτριβε την πούτσα του στην κλειτορίδα μου χαρίζοντάς μου έτσι,  ένα ακόμα οργασμό..  .  .  .   
Ένιωσα το χοντρό του παπάρι να μπαίνει μέσα στο μουνάκι μου και να το ξεσκίζει με την μαεστρία που είχε..  .  .  .   ! δάγκωνα τα χείλια μου από την ηδονή που μου χάριζε..  .  .    Παρακαλώντας να μην χύσει ποτέ,  αλλά να συνεχίζει να με ξεσκίζει με αυτό τον τρόπο!!!!!
Ένιωθα την μήτρα μου να μην σταματάει να συσπάτε και εγώ να ουρλιάζω από ηδονή..  .  .   
«τώρα θα τον νιώσεις όλο μέσα σου»
να μου λέει,  και να φέρνει ένα μαξιλάρι,  να το διπλώνει στα 2 και να μου το βάζει κάτω από την λεκάνη,  ώστε να ανασηκωθεί..  .  .  .    μπήκε ξανά μέσα μου και η ηδονή αυτή την φορά ήταν ακόμα πιο μεγάλη.  Ένιωθα όλο του το μεγαλείο μέσα μου,  και το μουνάκι μου,  να μην σταματάει να χύνει και να πετάει τα χύσια μου πάνω στο καυλί του!!!!!!
Έτσι άρχισε και αυτός να πετάει με ορμή τα δικά του υγρά μέσα στην μουνάρα μου,  χαρίζοντας μου το καλύτερο γαμήσι που έκανα και ειδικά από έναν ηλικιωμένο,  ο οποίος δεν περίμενα να έχει τόσες αντοχές..  .  .  .  .   
Μετά πήγα και ντύθηκα και περιμέναμε τούς άλλους να έρθουν,  για να πάμε κάπου να φάμε.  Από τότε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία γαμιόμαστε με τον Δημήτρη,  ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι και πώς να το προσφέρει σε μια καυλωμένη γυναίκα!!!
Μην δημοσιεύσεις το MAIL ΜΟΥ!!!! Ευχαριστώ και θα σας στείλω κάποια στιγμή,  την επόμενη ιστορία μου,  αν είναι βέβαια άκρως καυλωτική..  .  .  .  .  .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου