Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CHAT

07/06/2005

Γεια σας μωρά μου..  .    ήρθε η ώρα να σας διηγηθώ και εγώ την καυτή εμπειρία μου που έζησα με τον αγαπημένο μου αντρούλη αλλά και με έναν «άγνωστο» και γοητευτικό άντρα που γνώρισα μέσω αυτού του site ! Ευταξία σ ευχαριστώ γιατί μέσα από τις αγγελίες σου περάσαμε υπέροχα!
Μια ωραία μέρα εγώ και ο Δημήτρης βάλαμε μια ερωτική αγγελία αναζητώντας ανταλλαγή ερωτικών εμπειριών,  ιστοριών αλλά και φωτογραφιών,  τίποτα παραπάνω..  .    (έτσι τουλάχιστον λέγαμε). 
Μιλούσαμε με τον Παναγιώτη αλλά και την γυναίκα του περίπου 2 μήνες πριν γνωριστούμε από κοντά..  .   
Ένα απόγευμα αφού με έχει κάνει να χύσω παράνομα μέσα στο γραφείο μου και τρέμω από καύλα λέω στον Δημήτρη ότι θα ήθελα να τους συναντήσουμε και από κοντά.  Τον ρώτησα τι θα έλεγε για απόψε; Μου απάντησε να κάνω ότι θέλω μονολεκτικά.  Κατάλαβα ότι ζήλεψε.  Παρόλα αυτά έστειλα e-mail στον Παναγιώτη και τους προσκάλεσα για DVD,  το βραδάκι στο σπίτι μας. 
Ενημέρωσα αμέσως και τον Δημήτρη.  Δεν είχε αντίρρηση.  Πήγα σπίτι έκανα μπάνιο ξύρισα το μουνάκι μου κι έπαιζα με τους δονητές μου μέχρι να σχολάσει το μωρό μου. 
Μην σας τα πολύ λέω ήρθε και ο Δημήτρης,  έκανε κι αυτός μπάνιο.  Φορέσαμε μόνο τα μπουρνούζια μας και περιμέναμε τους καλεσμένους μας. 
Το κουδούνι χτύπησε και με μεγάλη έκπληξη αντίκρισα έναν παίδαρο!!!! Κυριολεκτικά! Ζούμιασε το μουνί μου αυτόματα.  Μου ερχόταν να τον πιάσω και να τον τσιμπουκώσω με το καλησπέρα σας!!! Ο Παναγιώτης ήρθε μόνος διότι η γυναίκα του δεν ήθελε να παραβρεθεί επειδή ξαφνικά της είχε έρθει περίοδος. 
Χωρίς να τον φέρω σε δύσκολη θέση για τη σύζυγο του καθίσαμε στο σαλόνι και βλέπαμε στο home cinema μια πολύ ωραία τσόντα με παρτούζες.  Ο Rocco Siffredi,  αυτός ο υπέροχος γαμιάς είχε ένα ξανθό μουνάκι και το διέλυε,  το ξεκοκάλιζε πόντο,  πόντο.  Πολύ μου την δίνει αυτός ο τύπος με κάνει να χύνω ασταμάτητα.  Έχω ένα realistic strapon ακριβές αντίγραφο που μου ’χει φέρει η φίλη μου η Λίζα από το μαγαζί του στο Los Angeles.  Μου ’χει σκίσει τις τρύπες άπειρες φορές  μόνη μου ή και με τον άντρα μου παρτούζα. 
Ο τύπος τώρα σούβλιζε την μικρή από τον κώλο ενώ ένας άλλος τις μπούκωνε με το παπάρι του το μουνί.  Καύλωνα.  Κι οι άντρες δίπλα μου δεν  πήγαιναν πίσω στην καύλα.
Τα πνεύματα άναψαν άρχισα να γδύνω τον Παναγιώτη και να του παίρνω τσιμπούκι.  Ωραίος πούτσος απαλός και νόστιμος.  Πιπίλαγα σαν τρελή.  Τον ένοιωσα να σκληραίνει και τον έχωσα βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου.  Δεν μπόρεσε να κρατηθεί κι έχυσε  μέσα μου.  Τα ρούφηξα όλα μέσα στο στόμα μου.  
Ο Δημήτρης έβλεπε κι έπαιζε το πουλί του.  Του έκανα νόημα να πάρω τον Παναγιώτη μέσα και μου έγνεψε καταφατικά.  Κατευθυνθήκαμε προς την κρεβατοκάμαρα. 
Ξάπλωσα στο κρεβάτι.  Ο Παναγιώτης όρθιος δίπλα μου.  Έβγαλα το strapon του Rocco κι άρχισα να μαλακίζομε μπροστά του.  Τρελαινόμουν.  Η εικόνα να με βλέπει να μαλακίζομε ο εραστής μου με καύλωνει αφάνταστα.  Έγλειψα το strapon,  το πήρα τσιμπούκι,  το έχωσα στο μουνί μου και το καταχτύπησα.  Ο γκόμενος τα ’χε παίξει.  Δεν τον άφηνα να με πλησιάσει κι ίδρωνε και ξίδρωνε ενώ το παπάρι του πήγαινε να σπάσει.  Εγώ έβγαζα κι έβαζα τον "Rocco" στο μουνί μου και κάρφωνα με το βλέμμα μου τον Παναγιώτη.  Μια δόση τον έβγαλα όλο και με μια κίνηση σήκωσα τις λαγόνες μου και τον έχωσα στον κώλο μου μέχρι τ’ αρχίδια.  Ο Παναγιώτης έχυσε στον αέρα.  :Του ζήτησα να με γλύψει.  Έπεσε στα γόνατα κι άρχισε να γλύφει το μουνί μου και να βυζαίνει την κλειτορίδα μου με λαιμαργία ενώ ο " Rocco" συνέχιζε να πηδάει τον κώλο μου.  Το στόμα του ήταν στεγνό από την καύλα.  Έχυσα αλλά δεν κινήθηκα γούσταρα πολύ να ντουμπλάρω την ευχαρίστηση. 
Τον ρώτησα αν τον ενοχλεί να φωνάξω τον άντρα μου και εκείνος μου απάντησε πως όχι. 
Ο Δημήτρης ήρθε κι ο πούτσος του πήγε να σπάσει από την καύλα.  Πήγα να τους κρατήσω κι άλλο αλλά τα’ αρσενικά δεν κρατιότανε.  Μαγευτική εμπειρία,  άλλωστε κι η πρώτη μου: 3 πούτσοι ο ένας στον στόμα,  ο άλλος στο μουνί κι ο " Rocco" στων κώλο! Με γαμούσανε με μανία. 
Του έβαλα δακτυλάκι στον κώλο.  Στην αρχή αντέδρασε.  Επέμεινα και μετά καύλωσε τόσο πολύ,  δεν το είχε ξαναδοκιμάσει και εκείνος.  Του έβαλα δύο δαχτυλάκια και τσίριξε από την πολύ καύλα.  Προς μεγάλη μου έκπληξη φώναξε τον Δημήτρη να του γαμήσει την τρύπα.  Είχε απορία πως αισθάνονται οι γυναίκες σε μια τέτοια φάση.  Του λύθηκε και του άρεσε πάρα πολύ.  Δεν ξερω τι αισθάνονται οι άντρες,  δεν ξέρω τι αισθάνονται οι γυναίκες αλλά εγώ έλιωσα από την καύλα.  Ειλικρινά σας ότι δεν έχω ξανανιώσει τέτοια καύλα.  Δοκιμάστε το κορίτσια,  δοκιμάστε το.  Αφήστε που μου κόπηκε η ανάσα!
Ο Δημήτρης να γαμάει τον Παναγιώτη κι εκείνος να μου γλείφει το μουνάκι μου με τον "Rocco" να συνεχίζει να ξεσκίζει τον πάτο μου.  Μετά την θέση της γλώσσας του Παναγιώτη πήρε ο πούτσος του ενώ οι άλλοι συνέχιζαν την δουλειά τους.  Τέλος κάναμε τραινάκι.  Ο Δημήτρης συνέχισε να πηδάει τον κώλο του Παναγιώτη κι αυτός με την σειρά του πήρε την θέση του "Rocco" στον κώλο μου κι αυτός στο μουνί μου.  Χύσαμε ό ένας μέσα στον άλλο δυο φορές πατητά.  Μετά χώσαμε τον "Rocco" στο κώλο του Παναγιώτη,  εγώ έκατσα με τον κώλο μου πάνω του κι ο Δημήτρης από μπροστα μου ξεσκίσανε τις τρύπες.  Χύσαμε εγώ περισσότερες φορές.  Ξαπλώσαμε και οι 4 και μας πήρε ο ύπνος.  Καύλα βρισκόμουν ανάμεσα σε 2 άντρες,  με μεγάλους πούτσους κι ολόγυμνους κι ένα μέλος ενός φαντασιακού και φανταστικού εραστή.  Ακόμα και τώρα που το περιγράφω παθαίνω κάτι..  .  .   χύνω,  χύνω…. το πρωί συνεχίσαμε και πάλι χύσαμε..  .  
Παράκληση να μην δημοσιευθεί το email μου.  ευχαριστώ

1 σχόλιο: