Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

16/06/2005

Είχες μέρες να φανείς και να μου τηλεφωνήσεις..  .  .    Τον τελευταίο καιρό όμως με βομβάρδιζες με λόγια καυτά. .    λόγια έρωτα..  .  .    Με άναβαν τα παθιάρικα τα λόγια σου και δεν έβλεπα την ώρα και στην στιγμή που θα μου ξανάπαιρνες τηλέφωνο. .    αλλά αυτή την φορά για να ορίσεις τόπο και ώρα συνάντησης..  .  .    Ήξερα ότι με θέλεις και ήξερες ότι δεν έχω άλλα περιθώρια να σου αντιστέκομαι. .    με είχες κερδίσει..  .  .   
Και το πολυπόθητο τηλεφώνημα ήρθε..  .    δεν μου είπες πολλά..  .    μπες στο μπάνιο μου είπες..  .  .    Ξύρισε το καυλωμένο σου μουνάκι και περιποιήσου το..  .    γιατί απόψε είναι η μεγάλη νύχτα..  .  .    Τον παίζω για σένα τώρα μωρό μου..  .  .    Και το έκλεισες..  .   
Αυτός ο μονόλογος ο ξαφνικός με εξέπληξε αλλά περισσότερο έκανε να καυλώσει το μουνάκι μου πολύ..  .  .    πόσο σε ήθελα..  .    η μέρα ήταν αφιερωμένη σε μένα. .    έβγαλα από τα πιο πρόστυχα εσώρουχα στο κόκκινο το χρώμα..  .    και ένα άσπρο κοντό φόρεμα..  .    που όταν το φοράω με δείχνει αθώα αλλά και πρόστυχη μαζί..  .  .    Δεν θυμάμαι πόση ώρα ασχολιόμουν με τον εαυτό μου στο μπάνιο αλλά και μπροστά στον καθρέφτη..  .    το σαπούνι είχε λιώσει επάνω στο καυτό κορμί μου..  .  .    Και ήθελα απεγνωσμένα να νιώσω ανδρικά δάχτυλα να μου χαϊδεύουν το λαιμό. .    το στήθος..  .    την μέση. .    ήθελα να νιώσω το ανδρικό άγγιγμα μετά από τόσο καιρό που είχα να το νιώσω..  .    ήθελα να με κάνουν να σπαρταράω από πόθο και ηδονή..  .  .    Άρχισα να χαϊδεύομαι. .    ανακάλυψα πως αυτό που έσταζε ανάμεσα στα πόδια μου δεν ήταν οι σταγόνες του νερού αλλά τα υγρά από το μουνί μου..  .    έτρεχαν ασταμάτητα..  .   αποφάσισα να μην το πειράξω. .    να το κρατήσω ανέγγιχτο και στενό. .    έτσι όπως σου αρέσει..  .    παρθενικό σχεδόν!
Βγήκα από το μπάνιο ντύθηκα και ξάπλωσα να χαλαρώσω συντροφιά με ένα ποτό..  .    σε σκεφτόμουν..  .  .    Όλη την ημέρα! Και η νύχτα έφτασε!!! Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα..  .    η αναπνοή μου κοφτή! Ήθελα να νιώσω το σκληρό και χοντρό καυλί σου να μου σκίζει το μουνί έτσι όπως το ήθελες..  .    ξαφνικά τις σκέψεις μου διέκοψε ο χτύπος του κινητού μου. .    ήσουν εσύ..  .  .    Με βαριά ανδρική αλλά αισθησιακή φωνή μου είπες..  .    είμαι κάτω από το σπίτι σου. .    έλα!
Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. .    είχα χάσει κάθε έλεγχο. .    σχεδόν ζαλισμένη βγήκα από το σπίτι και περπάτησα στο δρόμο για να σε συναντήσω..  .  .   
Ξαναχτύπησε το κινητό μου. .    πάλι εσύ!!!
Σε περιμένω στην γωνία του δρόμου που περπατάς..  .    θέλω να σε δω να βγάζεις το στρινγκάκι σου μωρό μου..  .    κάντο! Κατάλαβα ότι κι εσύ δεν κρατιόσουν από την καύλα. .    αλλά ήθελες να σε ανάψω κι άλλο..  .  .    Να κάνω το καυλί σου θεριό έτοιμο να κατασπαράξει το πονεμένο από την καύλα πλέον μουνί μου..  .   στρίβοντας στην γωνία μου έκανες σήμα με τα φώτα του αυτοκινήτου..  .  .   
Κατάλαβα..  .    κι εκείνη την ώρα ακριβώς έβγαλα το εσώρουχό μου κοιτώντας παράλληλα προς το μέρος σου..  .   τρικλίζοντας σχεδόν και ζαλισμένη από τον πόθο μου για σένα μπήκα στο αυτοκίνητο..  .  .    Σε φίλησα..  .    και μου τράβηξες το κεφάλι στο σημείο που φούσκωνε το παντελόνι σου..  .  .    Το φερμουάρ ήταν κατεβασμένο..  .  .    Ένας κατακόκκινος φαλλός ήταν έτοιμος να ξεμυτίσει και να μου αποκαλύψει έναν πούτσο χοντρό μεγάλο και στητό..  .    μόνο εσύ τον κάνεις έτσι καυλίτσα μου. .    μου είπες..  .    μείνε έτσι σκυμμένη..  .    πάρτον στο στόμα σου και ικανοποίησέ τον..  .  .   
Δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια επιθυμία για τον πούτσο σου..  .    ήθελα να τον νιώσω στο στόμα μου. .    στην γλώσσα μου..  .   καυτό ως το λαρύγγι μου..  .    εσύ είχες ήδη ξεκινήσει το αυτοκίνητο και μου χάιδευες ευχαριστημένος το κεφάλι..  .    εγώ είχα να ασχοληθώ με το κεφαλάκι του πούτσου σου..  .    ήταν τόσο τέλειο..  .  .    Απαλό και σκληρό μαζί. .    υγρό από την τεράστια στύση σου. .    ρουφούσα αχόρταγα τα πρώτα υγρά σου..  .    μάλαζα τα αρχίδια σου με τα χέρια μου και τα τσιμπούκωνα κι αυτά το ένα μετά το άλλο..  .   έγλυφα με βουλιμία τον πούτσο σου και τον ρουφούσα με απίστευτη μανία και πάθος. .    είχες τρελαθεί μωρό μου. .    βογκούσες συνέχεια..  .  .   
Δεν άντεξες και σταμάτησες το αυτοκίνητο σε μια παραλία..  .   κατέβασες το κάθισμα και γδύθηκες..  .    τότε ήταν που είδα τον πούτσο σου να στέκεται αγέρωχος στητός τεράστιος και περήφανος και εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη. .    σχεδόν. .    τρόμαξα από το μέγεθος που είχε πάρει..  .  .    Ήσουν πολύ καυλωμένος..  .    πρησμένος από καύλα και επιθυμία για να χύσεις μέσα στο στοματάκι μου..  .  .    πάρτον καύλα μου..  .  .    Κι εγώ υπάκουσα..  .   τον έγλυφα σε όλο του το μήκος ρουφούσα τα αρχίδια του τα έγλυφα έβαζα την γλώσσα μου μέσα στην σχισμή από το πουτσοκέφαλό του..  .    συγχρόνως τον μαλάκιζα με το χέρι μου και σε κοιτούσα καυλωμένη και ζαλισμένη..  .    ήθελα να χύσεις. .    ήθελα να γευτώ τα καυτά χύσια σου. .    να τα πιω μέχρι την τελευταία τους σταγόνα..  .  .    Πιο γρήγορα καύλα μου..  .    θα χύσω έτσι όπως μου τον παίζεις. .    συνέχισε. .    πιο γρήγορα. .    πιο δυνατά..  .    έλα..  .  .    Άνοιξα το στόμα μου και η γλώσσα μου αχόρταγα περίμενε να εκσφενδονίσεις πάνω της το σπέρμα σου..  .    σε έγλυφα συγχρόνως και ο πούτσος σου σπαρταρούσε στο στόμα μου. .    κατάλαβα ότι ήταν η ώρα..  .  .   
Μέχρι που σε ένιωσα να χύνεις μέσα στο στόμα μου κι εγώ να καταπίνω το χύσι σου το καυτό και να γλύφω ολόγυρα το πουτσοκέφαλό σου. .    δεν τα χόρταινα..  .    με κοίταξες ευχαριστημένος. .   .   .    όση ώρα τσιμπούκωνα το καυλί σου έπαιζα με το μουνάκι μου..  .    τσιμπούκωνες κι εσύ τα δάχτυλά μου γλύφοντας τα γλυκά υγρά μου..  .    ήταν η δική μου ώρα..  .  .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου