Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟI

Μέρος 1ο
Είμαι χρόνια ναυτικός και κοντά στη σύνταξη. Ξέρετε, το επάγγελμα του ναυτικού πέθανε τα τελευταία χρόνια και νοιώθω τυχερός που μέσα στην ανεργία που υπάρχει στον κλάδο, εγώ βρήκα μια δουλειά σαν φύλακας στα παροπλισμένα βαπόρια που είναι αγκυροβολημένα στο στενό απέναντι απ' την Σαλαμίνα. Είμαστε δύο, εγώ κι ο Αλέκος και μένουμε σ' ένα καράβι ερείπιο. Ευτυχώς που βάζουμε μπροστά μια μικρή ηλεκτρομηχανή κι έχουμε ζέστη στις καμπίνες μας τώρα με τα κρύα του χειμώνα.
Η γυναίκα μου η Aσπα με τα παιδιά μένουν σ' ένα μικρό διαμερισματάκι στην Καλλιθέα. Βλέπεις τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να μένουμε σε μεγαλύτερο σπίτι. Τα νοίκια είναι φωτιά.
Τα Σαββατοκύριακα βγαίνουμε έξω, πότε εγώ, πότε ο Αλέκος. Αλλά τι να το κάνεις, σ' ένα Σαββατοκύριακο τι να κάνεις σ' ένα δυαράκι που μένουμε; Προσπαθούμε να βρούμε μια ώρα νάμαστε μόνοι να κάνουμε έρωτα. Aσε που μερικές φορές τυχαίνει νάχει τα ρούχα της. Έτσι περιμένω άλλες 15 μέρες να γαμήσω σαν άνθρωπος. Στο βαπόρι πριν κοιμηθώ τραβάω καμιά μαλακία, έτσι για να φύγουν τα χοντρά. Παλιά συνήθεια απ τα βαπόρια την εποχή που ταξίδευα. Και φυσικά, όταν τελικά βρω την ευκαιρία να γαμήσω, είναι πάντα μετά που θα βγούνε έξω τα παιδιά για την Σαββατιάτικη βόλτα τους. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η ζωή του ναυτικού. Συνηθίσαμε πια.
Και πάλι καλά να λέω. Παλιά που ταξίδευα με τα φορτηγά βαπόρια και γύριζα στην Ελλάδα μια φορά το χρόνο. Πολλές φορές έμενα στο καράβι και περισσότερο. Όχι πως είχα πρόβλημα. Μόλις πιάναμε λιμάνι, πήγαινα στις πουτάνες και γαμούσα συνέχεια κάθε βράδυ για 3-4 μέρες, όσο έμενε το βαπόρι στο λιμάνι. Όπως όλοι οι ναυτικοί δηλαδή. Μετά φεύγαμε και φτού κι απ' την αρχή, έπεφτε η μαλακία σύννεφο μέχρι να ξαναπιάσουμε λιμάνι.
Στην αρχή μετά τον γάμο μου ένοιωθα κάτι μικρές ενοχές για την Aσπα. Εγώ ξενογαμούσα, κι αυτή η καημένη με περίμενε και μεγάλωνε και τα παιδιά. Μετά από 5-6 χρόνια όμως, μια μέρα πάνω στην κουβέντα μας, με ρώτησε πως την βγάζω με την αγαμία, και της είπα πως πήγαινα με άλλες γυναίκες. Δεν ήξερα όμως πως θα την πείραζε τόσο. Aλλωστε όλοι οι ναυτικοί πάνε με πουτάνες στα λιμάνια.
Την Aσπα όμως την πείραξε τόσο πολύ αυτό, που κοντέψαμε να χωρίσουμε. Τέλος πάντων, ήξερα πως μετά απ' αυτό ίσως να με πλήρωνε με το ίδιο νόμισμα. Αλλά τι λέω τώρα; Όλοι οι ναυτικοί ξέρουμε πως οι γυναίκες μας γαμιούνται κρυφά, αλλά το κρατάμε εφτασφράγιστο μυστικό.
Σιγά-σιγά χωρίς να το θέλω συνήθισα με την ιδέα πως ίσως η γυναίκα μου γαμιέται, αλλά συνειδητοποίησα πως δεν ήταν και τόσο τραγικό. Τώρα θα μου πείτε, πως είσαι σίγουρος πως η γυναίκα σου ξενογαμιέται; Είναι γιατί η Aσπα δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι κυριολεκτικά μουνάρα που λένε. Πρόστυχη μουνάρα. Χρόνια τώρα που είμαστε παντρεμένοι, συνήθισα να βλέπω τους άλλους άντρες να την γδύνουνε με τα μάτια τους, κι ας μην τους προκαλούσε. Δεν είναι ο τύπος της ψηλής γυναικάρας με τα ατέλειωτα πόδια. Μάλλον κοντούλα θα την έλεγα. Αλλά είναι αυτό που λένε σέξι, με τέλειες αναλογίες κι ένα βλέμμα, που όταν σε κοιτάξει, τρελαίνεσαι και θέλεις να την ξεσκίσεις. Έχει αυτό το πρόστυχο που προκαλεί τον άντρα. Η Aσπα, ακόμα και ράσο να φορέσει θα τραβάει τους άντρες.
Μερικές φορές τραβούσα μαλακία στα πέλαγα κάνοντας χιλιάδες φαντασιώσεις πως γαμιόταν με έναν άγνωστο πουτσαρά. Πάνω στην καύλα μου ήθελα τον γαμιά της να την ξεσκίζει, να την κάνει να λειώνει από καύλα. Δεν έλεγα όμως ποτέ σε κανέναν τίποτα. Aλλωστε, τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα ύστερα από 20 χρόνια γάμου όμως, τα είπα σε μια συζήτηση που ήμουνα πιωμένος στον Αλέκο'.
Πολλές φορές με τον Αλέκο τα βράδια μιλάμε για γαμήσια. Η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια από το έξω από δω. Τα παιδιά του είναι μεγαλύτερα απ' τα δικά μου, και ζούνε μόνα τους. Ένα βράδυ λοιπόν που πίναμε κρασί και μιλάγαμε, την ώρα που μου έλεγε πως γαμούσε την μακαρίτισσα τη γυναίκα του, του είχε σηκωθεί και τη χάιδευε.
Ήμασταν στην καμπίνα του και μετά, όταν η συζήτηση ζεστάθηκε την έβγαλε έξω και μου την έδειξε κιόλας. Είμαστε 2 χρόνια μαζί στο βαπόρι, και πρώτη φορά έκανε μια τέτοια κίνηση. Ο πούτσος του όταν τον είδα ήταν χοντρός με το κεφάλι έξω σαν μανιτάρι. Τώρα τι να σας λέω, αλλά μόλις τον είδα ένοιωσα παράξενα, σαν να άναψαν ξαφνικά παράξενες ανωμαλίες μέσα μου. Ποτέ δεν είχα φανταστεί έναν άντρα να σου μιλάει για τη μακαρίτισσα τη γυναίκα του και να σου βγάζει τον πούτσο έξω και να σου δείχνει πόσο καυλωμένος ήταν.

Μέρος 2o
Τότε ήταν που χωρίς να το θέλω πάνω στο μεθύσι μου του μίλησα για την Aσπα και τον είδα πως τρελάθηκε. Aρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του γρηγορότερα, αφού για μια στιγμή νόμιζα πως θα χύσει. Έκανα να σταματήσω αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Ήταν τόση η καύλα του που για μια στιγμή νόμιζα πως ήθελε να του μιλάω για τα γαμήσια μου με την Aσπα και να του τον παίζω κιόλας. Χάιδευε τον πούτσο του ηδονικά, πότε αργά και πότε γρήγορα με τα μάτια κλειστά. Εγώ τον κοίταγα σαν υπνωτισμένος και χαιρόμουνα που τον καύλωνα.
Δεν μου το είπε καθαρά, αλλά ήμουνα σίγουρος πως από καιρό ήθελε να τραβήξουμε μαζί μαλακία μιλώντας για τα γαμήσια μου με την Aσπα. Όταν χωρίσαμε κατά τις 12 κι έφυγα απ' την καμπίνα του να πάω για ύπνο, ήμουνα καυλωμένος και σίγουρος πως θα έχυνε μπροστά μου άμα συνέχιζα να μιλάω για την γυναίκα μου. Το ίδιο βράδυ μαλακίστηκα κι εγώ, όμως αυτή τη φορά ο γαμιάς της Aσπας στην φαντασία μου δεν ήταν ο «άγνωστος γαμιάς». Ήταν υπαρκτό πρόσωπο και κοιμόταν στην διπλανή μου καμπίνα'
Από την άλλη μέρα κιόλας, όλα άλλαξαν στη ζωή μου. Περνάγαμε ατέλειωτες ώρες με τον Αλέκο τα βράδια μιλώντας για την Aσπα. Του έλεγα τα πάντα, ακόμα και με λεπτομέρειες. Αυτός μαλακιζόταν πάντα απέναντί μου κι έχυνε σε μια πετσέτα που είχε πάντα δίπλα στο μαξιλάρι του. Καύλωνα κι εγώ και μου ζητούσε να την βγάλω έξω να την παίξω μαζί του. Τελικά μετά από 2-3 μέρες έγινε κι αυτό και δεν ήταν το μόνο. Φτάσαμε και στο σημείο να παίζει ο ένας τον πούτσο του άλλου, και αν κάποιος αναγνώστης σας το ζήσει στην πραγματικότητα, θα καταλάβει πόσο γλυκό είναι να παίζεις μαλακία σ' έναν άλλον πούτσο.
Για μένα όμως ήταν τελείως ξεχωριστό κι ανατρίχιασα όταν συνειδητοποίησα πως η μεγαλύτερη καύλα ήταν, όχι για το ομοφυλοφιλικό παιχνίδι μεταξύ δυο αντρών, αλλά γιατί μου άρεσε να του μιλάω για τα γαμήσια μου με την γυναίκα μου την Aσπα. Δεν είχα καμιά αμφιβολία πλέον, πως αυτό που θα με διέγειρε το κατακόρυφο, ήταν να ζητήσω από τον Αλέκο να γαμήσουμε την Aσπα μαζί και το άλλο βράδυ του το είπα!
- Ναι ρε μαλάκα, το θέλω κι εγώ όσο δεν φαντάζεσαι, μου είπε. Από πέρσι που την γνώρισα τραβάω μαλακία για την γυναίκα σου, αλλά την απόφαση δεν θα την πάρουμε εγώ κι εσύ. Είναι θέμα της Aσπας.
- Εντάξει, έχεις δίκιο. Αύριο που θα βγω έξω θα της το πω.
Εκείνο το βράδυ πίναμε όπως πάντα, αλλά δεν κάναμε τίποτ' άλλο, παρά να προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να το φέρω στην Aσπα. Τελικά καταλήξαμε να της το πω πάνω το γαμήσι. Έτσι κι έγινε. Το ίδιο βράδυ κατά τις 11 την ξέσκισα σαν πουτάνα και η συζήτηση ήρθε όταν την ρώτησα γιατί της αρέσει να μου γλύφει το δάχτυλο όταν της τον έχω μέσα. Στην αρχή δεν μου απάντησε, αλλά όταν επέμενα 2-3 φορές, έπεσα απ' τα σύννεφα όταν το άκουσα.
-Γιατί μ' αρέσει να γλύφω πούτσους την ώρα που γαμιέμαι. -Δηλαδή'. Να γλύφεις εμένα ή έναν ξένο πούτσο; Ρώτησα. -Αφού εσύ μου τον έχεις μέσα;' δεν καταλαβαίνεις;'
Φυσικά και καταλάβαινα. Η πουτανίτσα μου ήτανε πολύ πιο προχωρημένη απ' ότι περίμενα να είναι. Έτσι μετά το γαμήσι όταν της μίλησα για το αντρικό παιχνίδι με τον Αλέκο και τις συζητήσεις μας, δεν πίστευα στ' αυτιά μου αυτό που άκουσα.
-Το τι όργια κάνετε εσείς οι ναυτικοί στα βαπόρια, τα ξέρω όλα. Τα λένε όλος ο κόσμος.
-Δηλαδή;
-Να, πριν λίγα χρόνια, τότε που ταξίδευες, έκανα παρέα με μια κυρία συναδέλφου σου ναυτικού και μου έλεγε τα πάντα για τον άντρα της.
-Δεν μου είχες μιλήσει ποτέ γι αυτό.
-Τι να σου λέω' Αυτή μου έλεγε πως ο άντρας της έκανε έξι μήνες αλαξοκολιά μ' ένα Φιλιππινέζο καμαρωτάκι που του έφτιαχνε την καμπίνα του.
-Μαλακίες, δεν τα πιστεύω αυτά.
-Μαλακίες, ξεμαλακίες, κοντέψανε να χωρίσουνε γι αυτό το αγόρι. Έρωτας μεγάλος σου λέω' Όταν έφυγε απ το βαπόρι, ήθελε να τον πάρει μαζί του.
-Τελικά;
-Τελικά δεν ξέρω τι έγινε, δεν την ξαναείδα από τότε'
Μου γύριζε τη συζήτηση αλλού μα γρήγορα την επανέφερα.
-Aσε τον αυτόν. Για μας μιλάμε τώρα. Θέλεις να παίξουμε με τον Αλέκο; Είναι σοβαρός, δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του σε κανέναν. Aλλωστε είναι μόνος του στη ζωή, δεν έχει κανέναν' φίλους παρέες, καταλαβαίνεις!
-Και πως την βγάζει;..
-Ξέρω εγώ; Με μαλακία απ' ότι ξέρω.
-Δηλαδή, να κάνουμε παρτούζα και οι τρεις μας στο κρεβάτι;
-Ναι ρε πουλάκι μου. Αν θέλεις να την βρούμε μ' έναν άλλον άντρα' θέλω να ξέρεις πως είμαι σύμφωνος, και το θέλω πολύ.
-Και εσύ θα μας βλέπεις;
-Όχι ρε μάτια μου, θα παίξουμε κι οι τρεις μας, μια ο Αλέκος, μια εγώ!
-Αλλά, άμα θέλεις απλά να σας βλέπω, δεν έχω πρόβλημα' Αρκεί να γαμηθείς μαζί του'
Δεν πίστευα το πως αυτά τα λόγια βγαίνανε απ' το στόμα μου. Στην αρχή δεν είπε τίποτα. Σηκώθηκε και έφερε δυο ουίσκι να πιούμε. Ούτε επέμεινα κι εγώ. Ήταν καλύτερα να την αφήσω να το σκεφθεί μόνη της. Αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πως μέσα της συμφώνησε. Ίσως να το ήθελε κι αυτή.

Μέρος 3o
Η συζήτηση άλλαξε και μιλήσαμε για τα παιδιά. Ο μεγάλος είχε πιάσει δουλειά σ' ένα ξυλουργείο και το πιτσιρίκι ήτανε μαθητάρας στο λύκειο. Το άλλο μεσημέρι ήμασταν τυχεροί. Τα παιδιά φύγανε από το πρωί με κάτι φίλους τους εκδρομή για Χαλκίδα και το μεσημέρι στο κρεβάτι που πέσαμε έγινε χαμός. Μου έκανε τα ωραιότερα τσιμπούκια της ζωής μου κι εγώ της μίλαγα συνέχεια για τον πούτσο του Αλέκου. Έτσι πως ήτανε καθιστή στην άκρη του κρεβατιού κι εγώ όρθιος μπροστά της και της τον έδινα στο στόμα, την είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου να τραβάει μαλακία και να χύνει βογκώντας από καύλα τη στιγμή που άκουγε για τις καύλες του φίλου μου.
Τελικά χύσαμε παρέα με την φαντασίωση του Αλέκου. Ήταν το πρώτο μας βήμα σε ότι επρόκειτο να επακολουθήσει. Κάτι σαν μύηση σε μια άγνωστη ερωτική κατάσταση, μα το γεγονός πως ήταν αμοιβαίο με έκανε να νοιώθω ήσυχος για το τι θα γινόταν. Στον Αλέκο δεν θάλεγα πολλά. Η γλυκιά προσμονή θα τον έκανε να λιγοθυμήσει από καύλα την άλλη μέρα που θα τον έβλεπα στο πλοίο.
Έφυγα για το βαπόρι το ίδιο απόγευμα. Ήταν η σειρά του Αλέκου να βγει, αλλά όταν ανέβηκα στο πλοίο η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν μου είπε πως θα έμενε μέσα, γιατί δεν είχε που να πάει. Έκανε κρύο κι έβρεχε. Πήγαμε κατευθείαν στην τραπεζαρία που ήτανε ζεστά.
Έβγαλα ένα μπουκάλι ουίσκι απ την τσάντα μου και έβαλα σε δυο ποτήρια να πιούμε. Με ρώτησε όπως πάντα πως πέρασα έξω και του είπα ήσυχα. Καθίσαμε λίγο να δούμε τηλεόραση και μετά έκανα την συνηθισμένη μου βόλτα στο κατάστρωμα και το πλωριό Βίντσι να τσεκάρω τις άγκυρες και τα δεσίματα. Όταν μετά λίγη ώρα γύρισα, τον είδα απ το φινιστρίνι στην τραπεζαρία μισο-ξαπλωμένο σ' ένα καναπέ να χαϊδεύει τον πούτσο του που ήταν όρθιος. Πάλι καυλωμένος είναι, σκέφθηκα. Aμα ήταν η Aσπα τώρα εδώ, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να του την αφήσω να την γαμήσει επί τόπου. Είναι παράξενο πόσο ήθελα να την γαμήσει. Από χρόνια ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα και να την βάλω να γαμηθεί με κάποιον ψωλαρά. Αισθανόμουν ένοχος για τα χρόνια αγαμίας που της πρόσφερα. Τώρα όλα θα γινόντουσαν πραγματικότητα,'
Μπήκα στην τραπεζαρία και κάθισα δίπλα του με τα μάτια καρφωμένα σ' αυτόν στον χοντρό του πούτσο. Για μια στιγμή ένοιωσα και τον δικό μου να σκληραίνει επικίνδυνα. Αυτός, έκανε πως δεν τον ένοιαξε, αλλά ήμουνα σίγουρος πως τον είχε βγάλει έξω επίτηδες για να με αναστατώσει! Τέλος πάντων, με χιλιάδες ανάμικτα αισθήματα, έκανα πως δεν με ένοιαζε και γύρισα τα μάτια μου στην οθόνη της τηλεόρασης. Ήταν μια μαλακισμένη Ελληνική ταινία. Πήρα το τηλεκοντρόλ και την έκλεισα. Ο Αλέκος με κοίταξε μ' ένα πονηρό χαμόγελο.
-Έλα, πιάσε τον λίγο, μην ντρέπεσαι.. Χάιδεψέ τον'
-Ρε Αλέκο, που το πάς τώρα ρε μαλάκα, θέλεις να τραβήξουμε μαλακία βραδιάτικα μόλις μπήκα στο βαπόρι;
-Καλά τι έπαθες; Θύμωσες; Εγώ νόμιζα'
-Δεν είναι αν θύμωσα ή όχι, αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Κατάλαβες;
Τα λόγια μου έβγαιναν χωρίς να το θέλω. Τόσο πολύ με αναστάτωνε ένας 55χρονος άντρας να χαϊδεύει τον χοντρό του πούτσο μπροστά μου, που αν αληθινά έκανα ότι ήθελα εκείνη στιγμή, ΑΝ λέω, τότε θα έπρεπε να σκύψω να του κάνω τσιμπούκι. Τόσο πολύ το ήθελα. Όχι να του πω πως δεν γουστάρω' πω-πω τι λέω τώρα' ντρέπομαι και που τα σκέφτομαι' αλλά ανάθεμα με, έτσι σκεφτόμουνα εκείνο το βράδυ! Που να ξέρω ότι 2 χρόνια είχα δίπλα μου έναν τόσο καυλιάρη 55άρη. Κι εγώ ήμουνα ερωτικός άντρας, δεν λέω, αλλά ο πούστης αυτός ήτανε το κάτι άλλο.
Τέτοιες καύλες, ούτε 20άρης να ήτανε!...
-Έλα, ας πιούμε ένα ακόμα και μετά πάμε για ύπνο, κοντεύει 11.
-Καλά, από τώρα θα κοιμηθείς; Είπα.
-Όχι, αλλά αφού βλέπω πως δεν γουστάρεις την παρέα μου'
Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Τον είδα λίγο αργότερα που σηκώθηκε κι έφυγε για την καμπίνα του. Ο πούτσος μου τώρα είχε πέσει. Aλλωστε ήταν ευχαριστημένος απ' τα γαμήσια το Σαββατοκύριακο. Ξανάνοιξα την τηλεόραση και έβλεπα μια ταινία στο Σταρ, όταν χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η Aσπα..
-Τι κάνετε εκεί με τον Αλέκο;
-Τι εννοείς;
-Τα, λέω' μιλάτε για μένα;
Η πουτάνα μου, σίγουρα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το χάιδευε' σίγουρα' μπορεί και να μαλακιζόταν. Η φωνή της ήταν χαμηλή και παθιάρα. Ένοιωσα τον πούτσο μου αναστατωμένο να με γαργαλάει!
-Γιατί, μήπως θέλεις να μιλάμε για σένα; Θέλεις πουτανίτσα μου νάσουνα μαζί μας τώρα;
-Χμμμ'. Μπορεί'. Μπορεί και να μ' αρέσει' ξέρεις, θέλεις να σου πω ένα μυστικό;
-Λέγε.
-Ήσουνα καλός, ' καλός γαμιάς εννοώ' σήμερα το μεσημέρι. Μ' έκανες να νοιώσω σαν πουτάνα!... (γελάκι)..
-Γιατί, δεν είσαι καύλα μου;.. της ανταπέδωσα το χαμόγελο!
-Μπορεί και να είμαι' δηλαδή αν τώρα που μιλάμε είναι σαν να γαμιέμαι, λέω αν θα γαμιόμουνα, θα σε πείραζε;
Δεν πίστευα στ' αυτιά μου,.. Λες να γαμιέται τώρα και να μου μιλάει στο τηλέφωνο; Μπα, είναι αδύνατον σκέφτηκα!
-Καλά, δεν είσαι σπίτι με τα παιδιά;'
-Ναι, σπίτι είμαι. Που θα ήθελες να είμαι' τα παιδιά είναι μέσα, η Κική έπεσε για ύπνο, ο Aκης βλέπει τηλεόραση!
-Εσύ;
-Στο δωμάτιο ξαπλωμένη κάτω απ τα σκεπάσματα' δεν φοράω βρακί!
-Το ήξερα καριόλα. Το χαϊδεύεις τώρα;
-Μπορεί' θέλεις να το γλύψεις;
-Για μένα μιλάς ή για τον Αλέκο;
-Μπορεί και για τους δυο σας (γελάκι)'
-Μη μου λες τέτοια βραδιάτικα' μου σηκώνεται μωρή καριόλα..
-Το ξέρω' είσαι μόνος σου, ή είναι κι ο Αλέκος εκεί;
-Μόνος μου είμαι. Ο φίλος μόλις πήγε για ύπνο. Θέλεις να τον φωνάξω;
-Ναι' αν δεν κοιμήθηκε'.αν θέλεις κι εσύ βέβαια'.
-Ένα λεπτό' όχι κλείσε τώρα και θα σε πάρω σε λίγο'

Μέρος 4o
Το αίμα μου είχε έρθει στο κεφάλι κι η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή. Ο πούτσος μου ήτανε πέτρα και τον χάιδεψα μέσα από την τσέπη της φόρμας που φόραγα. Περπάτησα μέχρι την πόρτα του Αλέκου και την χτύπησα λέγοντας όσο πιο ήρεμα μπορούσα.
-Αλέκο' κοιμάσαι;
- Όχι' άνοιξε.
Μπήκα και τον είδα που μόλις είχε βγει απ' το λουτρό με μια πετσέτα βρεγμένη και τυλιγμένη στη μέση του. Κάθισε στην κουκέτα του.
-Τι έγινε;
-Μόλις μίλησα στο κινητό με την Aσπα' τώρα, τι να σου λέω'
-Πες μου' ήρεμα' γιατί είσαι λαχανιασμένος;
-Καυλωμένος είμαι ρε μαλάκα,.. να κοίτα.
Του έδειξα τον όρθιο πούτσο μου πιάνοντας τον κορμό του σ' όλο το μήκος του πάνω απ' την φόρμα. Τον κοίταξε με' λαχτάρα, όπως τότε που μου τον έπαιζε!
-Λέγε' τι σου είπε;
-Με πήρε και ήτανε ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Χαϊδεύει το μουνάκι της'Θέλει να την ξαναπάρω και να μιλήσει μαζί σου'
-Της μίλησες όπως είπαμε το Σαββατοκύριακο;
-Ναι' της τα είπα όλα' ξέρεις, δεν μου έδωσε μια σίγουρη απάντηση'
-Κατάλαβα' εντάξει τηλεφώνησέ της να της μιλήσω..
Κάθισα στη γωνία της κουκέτας του και την πήρα.. μου απάντησε μ' ένα Ναι και αφού της είπα να μιλήσει στον Αλέκο, του το έδωσα. Μακάρι να είχε ανοιχτή ακρόαση αυτό το κινητό να ακούω τι του λέει, αλλά' τέλος πάντων. Το γεγονός πως η Aσπα ήτανε ξαπλωμένη χαϊδεύοντας την τριχωτή μουνάρα της μιλώντας με τον ψωλαρά τον φίλο μου, ήταν πολύ περισσότερο απ ότι μπορούσα να φανταστώ εκείνο το βράδυ' Ο ερεθισμός μου ήταν πρωτόγνωρος!
-Έλα κ.Aσπα, ο Αλέκος είμαι' καλησπέρα! (παύση')
-Ναι, δίπλα μου είναι (με κοίταξε και το χέρι του πήγε στον πούτσο του κατευθείαν κάτω απ την πετσέτα')
Δεν άντεξα. Έβαλα το χέρι μου κάτω απ την πετσέτα και του τον έπιασα. Ήτανε ζεστός και μισο-όρθιος. Τα δάχτυλά μου χάιδεψαν το χοντρό κεφάλι της ψωλής του. Μιλάγανε και γελούσε. Δεν καταλάβαινα τι του έλεγε, αλλά από τις απαντήσεις του κατάλαβα πως μιλούσανε για μένα. Εγώ ήξερα τι καύλα ένοιωθε ο πούστης, γιατί ο πούτσος του έγινε πέτρα σκληρός. Κι εγώ τον μαλάκιζα κανονικά τώρα, ενώ με το άλλο χέρι άνοιξα το φερμουάρ της φόρμας μου και έβγαλα τον δικό μου. Η συνομιλία τους ήτανε σκέτη καύλα. Ο
Αλέκος πότε με κοίταζε, πότε έβλεπε τον όρθιο πούτσο μου λίγα εκατοστά δίπλα στο προσκέφαλό του. Η πετσέτα τώρα είχε ανοίξει'
- Ναι' (γελάκι') θα του το πω'. Τον θέλεις;
Πήρα το κινητό στ' αυτί μου αφήνοντας τον χοντρό πούτσο στο χέρι του. Τώρα μου τον έπαιζε μόνο αυτός'
- Έλα'
-Κανόνισε να συναντηθούμε και οι τρεις το άλλο Σαββατοκύριακο'
-Εντάξει, σε κλείνω τώρα. Θα σε πάρω Παρασκευή μεσημέρι να σου πώ.
Κανόνισε με τα παιδιά. Εντάξει; (έκλεισα)
Σηκώθηκα με το χέρι του Αλέκου να μου χαϊδεύει το όρθιο παπάρι μου. Ο πούστης, με το ένα χέρι σε μένα και με το άλλο να χαϊδεύει το δικό του. Κοίταξα τον πούτσο του με λαχτάρα. Ήτανε περίπου στο ίδιο μήκος με το δικό μου, αλλά χοντρότερο και το πουτσοκέφαλο ήτανε μεγαλύτερο και κόκκινο σαν παπαρούνα. Σκέτη καύλα, το κοίταξα αλλά δεν μ' έβλεπε. Τα μάτια του ήτανε καρφωμένα στην ψωλή μου που απείχε μις πέντε εκατοστά απ το στόμα του. Για μια στιγμή διερωτήθηκα τι ήθελε. Πρώτη φορά μου τον έπαιζε τόσο κοντά στο στόμα του!... ρούφαγε και τα σάλια του κάνοντας σσσςςςςςς'.
Ξαφνικά έγινε κάτι που δεν περίμενα ποτέ να γίνει' Έβγαλε έξω την γλώσσα του που έσταζε από τα σάλια και την έπαιξε για 2-3 δευτερόλεπτα στη βάση του πουτσοκέφαλου μου, ακριβώς από κάτω από την τρυπούλα που κατουράω! Ανατρίχιασα και κάτι σαν ηλεκτροπληξία ένοιωσα κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης! Με κοίταξε ξανά στα μάτια να δει τις αντιδράσεις μου.
Δεν περίμενα άλλη κίνηση για να εκδηλωθώ κι εγώ. Απλά μέχρι τότε νόμιζα πως είμαι ο μόνος που ήθελα να τον γλύψω. Αλλά τώρα καταλαβαίνω πως το ήθελε κι αυτός όσο κι εγώ. Χωρίς να το σκεφτώ περισσότερο, έσκυψα και του τον πήρα στο στόμα. Όχι έτσι όπως αυτός. Με το που τον ένοιωσα ζεστό και σκληρό στο στόμα μου, άρχισα να του κάνω τσιμπούκι κανονικά, σαν να ήμουνα ο εμπειρότερος αγριόπουστας του κόσμου. Τον έγλυφα σαν επαγγελματίας και συγχρόνως κύματα καύλας ερχόντουσαν από τον πούτσο μου που με έγλυφε κι αυτός κανονικά τώρα'
-Αχχχχ ρε πούστη μου,' το ήθελα τόσο να σε τσιμπουκώσω'.
-Κι εγώ ρε Αλέκο'. Κι εγώ ρε πούστη μου μου, το ήθελα καιρό τώρα'
Το έγλυφα και ρούφαγα την τρυπούλα του που ξερόχυνε' Πόσο ήθελα εκείνη στιγμή να ήτανε και η Aσπα, να τον γλύφαμε μαζί'. Τέτοια ήταν η καύλα μου που θα τον έγλυφα μπροστά της και μετά, έτσι όπως ήτανε σαλιωμένος, θα τον έσπρωχνα μέσα στο μουνί της γυναίκας μου. Τον έβγαλα απ' το στόμα και τον χάιδεψα στο μάγουλο και στον λαιμό μου. Απ το στόμα μου τρέχανε τα σάλια μου πάνω στο κόκκινο πουτσοκέφαλό του. Χύσαμε με μαλακία ο ένας στο πρόσωπο και το λαιμό του άλλου. Ο πούτσος μου πόναγε από καύλα. Ήταν σαν να είχα να χύσω πολύ καιρό. Κι όμως αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν από τα πιο ερωτικά της ζωής μου!

Μέρος 5o
Η υπόλοιπη εβδομάδα φάνηκε να μην περνάει. Δευτέρα και Τρίτη δεν κάναμε τίποτα. Κοιμόμουνα πάνω από 10 ώρες κάθε βράδυ. Aσε που έβρεχε ασταμάτητα και το κρύο ήταν τσουχτερό. Την Τετάρτη καθίσαμε και το συζητήσαμε κάνοντας σχέδια. Ο Αλέκος έμενε σ' ένα τρισάθλιο δωμάτιο στη Δραπετσώνα. Στο σπίτι μας είχαμε τα παιδιά, ούτε λόγος να πάμε εκεί. Έτσι αποφασίσαμε να φέρουμε την Aσπα στο βαπόρι. Κανόνισα με την Λάντζα να με πάρει Παρασκευή απόγευμα και να γυρίσουμε το Σάββατο απογευματάκι γύρω στις 6 που βράδιαζε.
Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν βγήκα και μόλις την είδα στο σπίτι, έλαμπε απ τη χαρά της. Τα παιδιά ήταν έξω και στο κρεβάτι έγινε το έλα να δεις. Βάλαμε και μια παλιά τσόντα στο βίντεο και γαμιόμασταν μέχρι τα μεσάνυχτα. Της είπα για το 69 που κάναμε με τον Αλέκο μετά που κλείσαμε την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Τρελάθηκε από καύλα η πουτάνα.
-Θέλω να το κάνετε μπροστά μου'
Με ρώταγε λεπτομέρειες για τον πούτσο του Αλέκου, για το πώς τον έγλυφα κλπ. Ήταν κυριολεκτικά πρόστυχη εκείνο το βράδυ. Για πρώτη μου φορά, όχι δεν ζήλευα καθόλου να μου λέει για το πως γαμιότανε στην φαντασία της με τον Αλέκο όλη την εβδομάδα, αλλά με καύλωνε κιόλας! Τι ανωμαλία ήταν αυτή; Ούτε που ήξερα. Aβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!...
Την άλλη μέρα Σάββατο, φύγαμε απ το σπίτι το μεσημεράκι. Τα παιδιά θα πηγαίνανε με κάτι φίλους τους εκδρομή. Πήγαμε σ' ένα Σούπερ Μάρκετ, πήρα 2 μπουκάλια ουίσκι, πατατάκια και κατά τις 5 κατεβήκαμε στις Λάντζες του Περάματος. Ο μαλάκας ο Λαντζιέρης μας κοίταγε καλά-καλά που πηγαίναμε παρέα στο βαπόρι. Του είπα να περάσει αύριο τέτοια ώρα να πάρει την Aσπα για έξω. Ξεκινήσαμε στις 6 ακριβώς και σε 20 λεπτά ανεβήκαμε στο κατάστρωμα που μας περίμενε ο Αλέκος. Ο πούστης ήτανε μπανιαρισμένος, ξυρισμένος, σκέτος γαμπρός.
Η Aσπα σχεδόν αδιάφορη, το έπαιζε παρθένα. «τι σου είναι οι γυναίκες'» σκέφτηκα! Μπήκαμε στην τραπεζαρία Αξιωματικών και καθίσαμε στο στρογγυλό τραπέζι του καπετάνιου. Ο Αλέκος τα είχε προβλέψει όλα. Είχε βάλει 5-6 μπιφτέκια στο φούρνο, τηγάνισε πατάτες, έβγαλε και μια νταμιτζάνα κοκκινέλι. Βασιλικό γεύμα. Σε λίγο το κρασί μας έκανε να νοιώθουμε τελείως άνετα. Μιλάγαμε για διάφορα, γελάγαμε. Η ώρα είχε φτάσει σχεδόν 9, όταν έδωσα τέλος στις μαλακίες και μπήκα κατευθείαν στο ψητό. Απευθυνόμενος στην Aσπα, είπα.
- Λοιπόν τώρα είδες πώς περνάμε εδώ, στη μοναξιά μας'
-Aνετα περνάτε' έχεις και παράπονο; Κάνετε και παρεούλα' (μου έκλεισε το μάτι). Γέλασα κοιτάζοντας τον Αλέκο.
-Ναι' ευτυχώς που είναι κι ο Αλέκος,.. δυο χρόνια τώρα κάνουμε καλή παρέα' Έτσι Αλέκο;
-Αν εξαιρέσεις τη μοναξιά' βλέπεις, μας λείπει η γυναίκα!...
Ο πούστης, το έφερνε όπως ήθελα να το φέρει.. Η κουβέντα άναψε γιατί η πουτανίτσα μου μας βοηθούσε να μπούμε γρήγορα στο θέμα.
-Ναι, τα ξέρω όλα.. μου τα λέει όλα ο Σπύρος μου' (νομίζω είναι η πρώτη φορά που αναφέρω τα' όνομά μου στην ιστορία') Η Aσπα, κοίταξε τον Αλέκο με νόημα. Εγώ της γέμισα ξανά το ποτήρι!
-Όλα; Δηλαδή σου λέει που τις παίζουμε;
Ένοιωθα τον πούτσο μου να πρήζεται και να φουσκώνει. Σίγουρα και του Αλέκου θα ήτανε κάγκελο' μακάρι να είχε καυλώσει κι η δικιά μου, σκέφτηκα! Δεν ήθελα να τραβήξει μακριά η βαλίτσα. Ότι ήταν να γίνει, ήθελα να γίνει γρήγορα 'και να κρατήσει μια ζωή'
-Ναι, μου λέει τα πάντα,' γι αυτό είμαι εδώ. Θέλω να σας δω..
Τώρα η Aσπα ήτανε σοβαρή. Δεν γέλαγε πλέον, μάλλον το πρόσωπό της είχε ανάψει και ήμουνα σίγουρος τώρα πως το μουνί της έσταζε από καύλα'

Μέρος 6o
Σηκώθηκα κι έσβησα τα πολλά φώτα της τραπεζαρίας, αφήνοντας 2-3 πορτατίφ στο βάθος. Ήταν καλύτερα έτσι, σκέφτηκα. Ο Αλέκος άναψε το τσιγάρο της Aσπας. Γυρίζοντας κοντά τους, άνοιξα το φερμουάρ του τζιν μου βγάζοντας τον πούτσο έξω. Γύρισαν κι οι δυο προς το μέρος μου καρφώνοντας τα μάτια τους στο όρθιο καυλί μου! Πλησίασα στο μέρος του Αλέκου και βλέποντας την
Aσπα είπα.
- Εντάξει λοιπόν'. Δείξε της ρε Αλέκο τι μου κάνεις κάθε βράδυ.
Περίμενα πως θα τον έπαιρνε τσιμπούκι, αλλά' Ο Αλέκος σηκώθηκε κι αυτός βγάζοντας τον χοντρό του πούτσο έξω και τον ένωσε με τον δικό μου. Το χέρι του χάιδεψε τα' αρχίδια μου κοιτάζοντας την Aσπα. Η γυναίκα μου κοίταζε τους πούτσους όρθιους μπροστά στα μάτια της σαν υπνωτισμένη. Σίγουρα η μουνάρα της έσταζε από καύλα. Aπλωσε το χέρι να τους αγγίξει' η πουτάνα μου ήθελε να μας γλύψει επί τόπου και τους δύο, αλλά το μετάνιωσε και τραβήχτηκε πίσω λέγοντας.
-Όχι, πηγαίνετε απέναντι στον καναπέ και παίξτε με την ησυχία σας,' σαν να μην είμαι εδώ! Είπα, θέλω να σας δω πρώτα..!
Πήγαμε στον καναπέ 2 μέτρα μακριά της και καθίσαμε με τους πούτσους όρθιους, κατεβάσαμε τα παντελόνια μας μέχρι το γόνατο κοιτάζοντας προς το μέρος της. Η Aσπα ήταν τώρα το κέντρο του ενδιαφέροντος και τα μάτια μας ήταν καρφωμένα πάνω της. Σηκώθηκε αργά και τράβηξε βγάζοντας το παντελόνι και το καλτσόν της. Έμεινε με το μαύρο δαντελένιο κιλοτάκι και κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα της ανοίγοντας λίγο τα κατάλευκα σαν το γάλα μπούτια της. Από πάνω φορούσε ένα μαύρο ελαφρύ πουλοβεράκι, κλειστό στο λαιμό.
Ήταν σκέτη καύλα που την βλέπαμε στο μισοσκόταδο της τραπεζαρίας. Ο Αλέκος έβαλε το χέρι του κατευθείαν πάνω στον πούτσο μου, κι εγώ έκανα το ίδιο στον δικό του. Τέτοια ήταν η καύλα του που το δάχτυλό μου ένοιωσε το κολλώδες υγρό που βγήκε απ την τρυπούλα του. Η Aσπα τώρα φαινόταν ήρεμη, σχεδόν ξαπλωμένη στην πολυθρόνα. Το ένα της χέρι άρχισε να χαϊδεύει το μεγάλο στήθος της, ενώ το άλλο πήγε ανάμεσα στα πόδια της, κατευθείαν στη μουνάρα της.
Είχε μισοκλείσει τα μάτια και ήμουνα σίγουρος πως αν σηκωνόταν, η πολυθρόνα θα ήταν μούσκεμα από τα υγρά του μουνιού της. Ένοιωσα τον πούτσο του Αλέκου σκληρό σαν ατσάλι και όρθιο να φτάνει πάνω απ τα ρούχα τον αφαλό του. Ξαφνικά γύρισε προς το μέρος μου και μου ψιθύρισε.
-Πιο σιγά ρε μαλάκα, θα χύσω' απαλά, μόνο λίγο ελαφρύ χαΐδεμα,' πιάσε μου και τ' αρχίδια'
-Εντάξει'
Την κοίταζα σαν υπνωτισμένος και δεν ζήλευα όπως πριν νόμιζα. Αντίθετα, ήμουν και υπερήφανος από πάνω. Ήταν γλυκιά και έκανε αυτό που μου άρεσε. Μακάρι όλα αυτά τα χρόνια να χαιρόμασταν το σεξ όπως τώρα, σκέφτηκα. Ήμουνα έτοιμος να της το ανταποδώσω και θα έκανα ότι μου ζήταγε από δω και πέρα.
Τώρα η Aσπα έκανε μια κίνηση που με ερέθισε και κόντεψα να χύσω πάνω στην παλάμη του Αλέκου.. Σήκωσε το πόδι πατώντας το στη μύτη της πολυθρόνας, ενώ το χέρι της παραμέρισε το κιλοτάκι της δείχνοντάς μας και ανοίγοντας την τριχωτή κατακόκκινη από καύλα τρυπούλα της. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Έχυνε η πουτάνα. Το μουνί της κολύμπαγε στα υγρά της που στάζανε σαν αντρικό χύσιμο. Πρώτη μου φορά έβλεπα το μουνί της να στάζει'! Aρχισε να αναπνέει γρήγορα και ψιθύριζε κάτι που δεν καταλάβαινα, ενώ τα μάτια της ήτανε καρφωμένα στους όρθιους πούτσους μας! Τράβηξα το χέρι του Αλέκου απ τον πούτσο μου'
- Τώρα ελάτε και οι δυο κοντά μου'
Σηκωθήκαμε σαν υπνωτισμένοι και πλησιάσαμε, ο ένας δεξιά κι ο άλλος αριστερά από την πολυθρόνα που καθότανε. Οι πούτσοι μας μόλις λίγα εκατοστά από το πρόσωπό της. Γύρισε πρώτα προς το μέρος μου και με κοίταξε στα μάτια με μια πουτανίστικη έκφραση που μόνο οι καυλωμένες γυναίκες παίρνουνε λίγο πριν φτάσουνε σε οργασμό. Μετά γύρισε πιάνοντας τον πούτσο μου και τον έχωσε βαθιά στο στόμα της μέχρι τη βάση του. Η πουτάνα μου έκανε ένα από τα ωραιότερα τσιμπούκια της ζωής μου. Ο Αλέκος προχώρησε φάτσα στην πολυθρόνα όπως καθόταν και γονάτισε μπροστά στο μουνί της γυναίκας μου. Είδα να πλησιάζει το πρόσωπό του ανάμεσα στα μπούτια της. Aκουσα έναν βαθύ πουτανίστικο αναστεναγμό την ώρα που ο Αλέκος είχε πλησιάσει το στόμα του στο μουσκεμένο μουνί της. Ούρλιαξε από
καύλα όταν η γλώσσα του άγγιξε τα μουσκεμένα της μουνόχειλα.
-Αααααα' ναι' ναι' γλύψε μου τη μουνάρα πούστη μου' - Ααααααχχχχχχ'..
Ο Αλέκος την έτρωγε. Δεν έβλεπα τι γινόταν εκεί κάτω με το κεφάλι του χωμένο ολόκληρο ανάμεσα στις μπουτάρες της. Σίγουρα θα έπαιζε με ταχύτητα τη γλώσσα του πάνω στην κλειτορίδα της, όπως έκανε όταν έγλυφε τον πούτσο μου προχθές. Δεν ήταν πια φαντασίωση. Ήτανε πραγματικότητα που τη ζούσα. Η γυναίκα μου με γερμένο το κεφάλι προς τα πίσω, αναστέναζε με γρήγορες αναπνοές και ούρλιαζε από τα κύματα ηδονής που της χάριζε ο Αλέκος. Εγώ πλέον με τον πούτσο στον αέρα έκανα ένα βήμα πίσω για να απολαύσω το θέαμα. Δεν μ' ένοιαζε να πάρω μέρος αυτή τη στιγμή. Έβγαλα τα τσιγάρα μου κι άναψα ένα τραβώντας την πρώτη ρουφηξιά μέχρι κάτω. Ο πούτσος μου πέτρα, δεν έλεγε να πέσει.
Η Aσπα πέρασε τα πόδια της στην πλάτη του Αλέκου και τον έσπρωχνε απαλά προς το μουνί της με ρυθμικές κινήσεις, σαν να γαμιότανε με πούτσο. Σίγουρα ο Αλέκος θα είχε σταματήσει το παίξιμο της κλειτορίδας της και θα είχε ισιώσει τη γλώσσα του σαν μικρό πουτσάκι και την γαμούσε. Η πουτάνα μου το ευχαριστιότανε στο έπακρο και πρέπει να είχε χύσει 2-3 φορές. Πήγα από πίσω από την πλάτη της πολυθρόνας κι έβαλα τον πούτσο μου να χαϊδεύει την μύτη και τα μάγουλά της. Έβλεπα το χέρι του Αλέκου ανάμεσα στα μπούτια του να κινείται ρυθμικά. Σίγουρα μαλακιζόταν με το μουνί της γυναίκας μου στο στόμα του. Η αναπνοή της Aσπας βαριά, μου χάιδευε τα' αρχίδια. Μετά από δευτερόλεπτα το κορμί της Aσπας συσπάστηκε και το ουρλιαχτό της μου έκοψε την ανάσα.
-Σας χύνω καύλες μου'.
-Ααααααααααα'''αχχχχχχχ'.. ναιιιιιιι'..
Ποτέ της ως τώρα δεν είχε χύσει τόσο έντονα. Γύρισα ασυναίσθητα και κοίταξα γύρω μου, όταν άκουσα τον Αλέκο να μουγκρίζει και το χέρι του να τρέμει σχεδόν από την ταχύτητα της μαλακίας που τραβούσε' Έχυνε κι αυτός!!!!

Μέρος 7o
Χαλάρωσαν κι οι δυο τους. Ο Αλέκος βγήκε έξω από την ερωτική φωλιά της γυναίκας μου και ξάπλωσε εξουθενωμένος στη μοκέτα. Η Aσπα χαλάρωσε με τα μάτια κλειστά στην πολυθρόνα, κι εγώ έσβησα στο τασάκι το τσιγάρο μου. Θεέ μου, τι γλείψιμο ήταν αυτό; Κράτησε τουλάχιστον μισή ώρα'
-Ελάτε, σηκωθείτε τώρα. Πάμε μέσα στην καμπίνα μου.
-Που είν' η τουαλέτα; Είπε η Aσπα ανοίγοντας τα μάτια της.
-Στην καμπίνα μωρό μου,' έλα σήκω να σου δείξω.
Σηκώθηκε και μ' ακολούθησε στον διάδρομο μέχρι την καμπίνα μου, μαζεύοντας τα σκόρπια ρούχα της από το πάτωμα. Το μαξιλάρι της πολυθρόνας όταν σηκώθηκε ήταν μούσκεμα από τα υγρά της, όπως το είχα φανταστεί. Όταν μπήκε στην καμπίνα μου και πέρασε μπροστά μου, πρόσεξα πως απ' τα μπούτια της τρέχανε ακόμα τα υγρά της μέχρι τα γόνατα. Μπήκε στην πορτούλα της τουαλέτας της πετώντας τα τελευταία ρούχα της στο κρεβάτι, κι άκουσα το ντους να τρέχει στο γυμνό κορμί της.
Γύρισα στην τραπεζαρία κι είδα τον Αλέκο καθισμένο στην πολυθρόνα καπνίζοντας. Μόλις με είδε, άναψε ένα δεύτερο τσιγάρο και μου το έδωσε.
-Πως ήταν; Ρώτησα.
-Καλά ρε φίλε, πλάκα κάνεις; Με ξεπάτωσε στο γλείψιμο, δεν είδες;
Κάθισα δίπλα του και του έπιασα το μπράτσο.
-Πες μου, θέλω να μάθω, πως σου φάνηκε;
-Τέτοια καύλα ρε Σπύρο'. Πέθανα. Έχω να κάνω έρωτα σε γυναίκα πάνω από 6 χρόνια, ' από την μακαρίτισσα' σήμερα όμως χάρη στην Aσπα'
-Καλά' και πού σαι ακόμα'. (γέλασα).
-Τώρα τι θα γίνει; Ρώτησε φυσώντας τον καπνό στο ταβάνι.
-Aκου. Τώρα κάνει ένα ντουζάκι να φρεσκαριστεί. Θα πάω μέσα σε 10 λεπτά και θα την γαμήσω πρώτος'. Χα χα' πρέπει να χύσω κι εγώ,' κατάλαβες;
-Γιατί,.. δεν έχυσες ακόμα;' είπε με απορία.
-Όχι' σας άφησα να το ευχαριστηθείτε. Λοιπόν, όταν καταλάβεις πως γαμιόμαστε, άσε να περάσουν 10 λεπτά και μετά έλα μέσα. Θέλω την ώρα που την ξεσκίζω να της τον χώσεις στο στόμα. Μην χύσεις όμως, εντάξει; Μετά θα ’ρθει η σειρά σου.
-Κατάλαβα'. Πες μου εσύ πως νοιώθεις;
-Δεν φαίνεται;' άστα, θα τα συζητήσουμε αργότερα!
Έσβησα το τσιγάρο μου και παίρνοντας το πακέτο με τον αναπτήρα, σηκώθηκα αργά και προχώρησα στην καμπίνα μου. Δεν άκουσα το ντους. Σίγουρα θα είχε τελειώσει. Έσπρωξα την πόρτα και την βρήκα να καπνίζει καθισμένη στο κρεβάτι μου τυλιγμένη με μια άσπρη πετσέτα. Το πρόσωπό της έλαμπε από χαρά κι ικανοποίηση.
-Ωραία είσαι εδώ στην καμπίνα'. (Μου έδωσε ένα ζεστό χαμόγελο)
-Έλα μωρό μου να σου δώσω ένα φιλάκι'
Την φίλησα γλυκά στα χείλια, παίζοντας λίγο τη γλώσσα μου με τη δική της. Θεέ μου, ήμουνα φοβερά ερωτευμένος μ' αυτό το γυναικάκι'
- Θέλω να σε δω να γαμιέσαι σήμερα, με το Αλέκο και μαζί μου καύλα μου'.
-Γι' αυτό είμαι εδώ χρυσό μου' (χαμογέλασε γλυκά)'
-Λοιπόν, κάπνισε το τσιγάρο με την ησυχία σου. Εγώ θα κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι' ΟΚ;
Πέταξα τα ρούχα από πάνω μου στον μικρό καναπέ της γωνίας και μπήκα στο ντους. Το καυτό νερό ήταν ότι ωραιότερο να νοιώσω εκείνη τη στιγμή στο κορμί μου. Πήρα το σαπούνι και το έτριψα στα σκέλια μου και καθάρισα το πουτσοκέφαλο απ' τα υγρά του. Σκουπίστηκα με τη δεύτερη πετσέτα που σίγουρα είχε βάλει ο Αλέκος στην κρεμάστρα, χτένισα λίγο τα μαλλιά μου και βγήκα. Με περίμενε μ' ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της. Σίγουρα ήξερε πόσο μου άρεσε η προηγούμενη εμπειρία που περάσαμε στην τραπεζαρία και ένοιωθε τη χαρά μου. Ξάπλωσα δίπλα της στην κουκέτα και πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα σκέλια της. Το δάχτυλό μου βρήκε την τρυπούλα της που ήτανε υγρή και της χάιδεψα τη σκληρή καυλωμένη κλειτορίδα της..
-Καλά' τι γλείψιμο ήταν αυτό που σου έκανε ο πούστης;!!! Είπαψιθυρίζοντας στ' αυτί της'
- Πολύ καυλιάρης ο φίλος σου'. Έκλεισε τα μάτια απολαμβάνοντας το δάχτυλό μου που χάιδευε το γρομπαλάκι'
- Και που να φας την ψωλάρα του' περίμενε και θα δεις' τώρα όμως είναι η σειρά μου'
Αναστέναξε και τα χείλια της κολλήσανε στα δικά μου. Γυρισμένος όπως ήμουνα, ένοιωσα τα λεπτά της δαχτυλάκια να πασπατεύουν το κεφάλι του πούτσου μου. Σηκώθηκε μπρούμυτα στα γόνατα, γύρισε από την κάτω μεριά και μου τον πήρε στο στόμα. Ο πούτσος μου αυτόματα αναστήθηκε και το δάχτυλό μου μπήκε βαθιά στο υγρό μουνί της που έσταζε από καύλα. Τόσες καύλες είχε, που ολόκληρη η παλάμη μου θα έμπαινε άμα έσπρωχνα λίγο ακόμα. Με τον πούτσο στο στόμα την άκουσα να μουγκρίζει. Τι καύλες είναι αυτές σήμερα' σκέφτηκα. Ένοιωσα ένα γλυκό πόνο στα ερεθισμένα αρχίδια μου. Ήταν απ' την αγαμία. Τόση ώρα σηκωμένος ήταν ο πούστης και δεν
έχυσα'. Δεν άντεξα περισσότερο και την γύρισα προς το μέρος μου. Τα χείλια μας κολλήσανε ξανά, κι όταν την έβαλα να καθίσει πάνω στο όρθιο παλούκι μου βόγκηξε από καύλα. Aρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά ενώ με τα δάχτυλά μου της έσφιγγα τις ρώγες δυνατά να πονέσει. Καυλώνει αφάνταστα όταν την τσιμπάω στις ρώγες' μου ζητάει να τις δαγκώσω!
-Γαμιέσαι πουτάνα'. Πες μου πως την βρίσκεις τώρα βρομοθήλυκο'.
-Είμαι η πουτάνα σου γαμιά μου' άχχχχχχ' σκίσε το μουνάκι μου αγόρι μου'.
-Χύσε καριόλα, χύσε πουτάνα, παρτουζιάρα μου'. Μούσκεψε το καυλί του άντρα σου' έλα μωρό μου!!

Μέρος 8o
Η πόρτα άνοιξε κι εμφανίστηκε ο Αλέκος γυμνός με τον πούτσο όρθιο. Γυρίσαμε και τον κοιτάξαμε κι οι δυο με δέος καθώς πλησίασε στο κρεβάτι μας. Η Aσπα καρφωμένη στον πούτσο μου ν' αναστενάζει έτοιμη να χύσει, κι αυτός ο πούστης έφερε και κόλλησε το πουτσοκέφαλό του στη σκληρή ρώγα της Aσπας. Η καύλα της εκείνη τη στιγμή ήταν το κάτι άλλο. Του τον χούφτωσε με δύναμη κι άρχισε να σπαράζει και να χύνει ουρλιάζοντας κοιτώντας στο ταβάνι. Σάλια έβγαιναν απ' τα χείλια της και τα λόγια της στην αρχή ακαταλαβίστικα'
-Ξεσκίστε με πούστηδες'. Aαααχχχχχχχχ'. Σας θέλω και τους δύο ψωλαράδες μου'. Τώρα'.. τώρααααα'.. σας χύνω' Aααααααααααα''''.
Πρώτη μου φορά έβλεπα τη γυναίκα μου τόσο καυλωμένη. Ανασκουμπώθηκα λίγο και πήρα τον πούτσο του Αλέκου στο στόμα μου. Ο Αλέκος είχε κολλήσει στο πλάι του κορμιού της γυναίκας μου και τη φιλούσε στο στόμα. Δεν τους έβλεπα, αλλά μόλις εκείνη κατάλαβε πως του έκανα τσιμπούκι τρελάθηκε και κόλλησε τα χείλια της στα δικά μου. Ο χοντρός και μακρύς πούτσος πέρασε στα χέρια της και αφού μου τον τράβηξε, τον έχωσε στο στόμα της'. Πω' πω' τι τσιμπούκι ήταν αυτό που του έκανε;'. το έτρωγε κανονικά η πουτάνα, ολόκληρο μέχρι το λαιμό της είχε φτάσει.
Δεν μπόρεσα ν' αντέξω κι άρχισα να χύνω βρίζοντας και βογκώντας από ηδονή. Την ώρα που κατάλαβε πως έχυνα μου τον κόλλησε στα χείλια' ήξερε πόσο μου άρεσε να γλύφω το Αλέκο και μου τον χάρισε σαν δώρο να τον τσιμπουκώσω την ώρα της γλύκας που έχυνα! Μετά, μόλις ηρέμησα, τον ξαναπήρε στο στόμα της λαίμαργα, όταν ένοιωσα το χέρι του Αλέκου να της βάζει κωλοδάκτυλο'
Την παραμέρισα και σηκώθηκα αργά χωρίς να κοιτάξω πίσω μου. Ήξερα πως ο Αλέκος είχε ήδη πάρει τη θέση μου στην κουκέτα και ακούγοντας τον αναστεναγμό τους, κατάλαβα πως της τον έχωνε. Σίγουρα η πουτάνα απολάμβανε το χοντρό πούτσο του φίλου μου, αλλά την στιγμή εκείνη ήθελα να ηρεμήσω. Aναψα ένα τσιγάρο και κάθισα στον καναπέ να τους απολαύσω. Την είχε βάλει από κάτω, κι η πουτάνα μου είχε περάσει τα πόδια της στους ώμους του να τον φάει όλο μέχρι τη ρίζα!... Ήταν η στιγμή που περίμενα χρόνια τώρα. Να δω την γυναίκα μου να γαμιέται μ' έναν άλλον άντρα μπροστά μου και με την συγκατάθεσή μου. Δεν ένοιωσα ταπεινωμένος, ούτε μια στιγμή. Ίσα-ίσα' μου άρεσε και το απολάμβανα. Σηκώθηκα, πήρα την πετσέτα απ' το πάτωμα και την έβαλα δίπλα στο μαξιλάρι της σκύβοντας στ' αυτί της.
-Σ' αρέσει καύλα μου;
-Aααα' άααααα'.άααααα'. αναστέναζε ρυθμικά με λυγμούς σαν να έκλαιγε!
-Σε ρώτησα κάτι πουτανίτσα μου'. Απάντησέ μου'. Τη βρίσκεις με τον γαμιά σου παλιοθήλυκο' λέγε'. Τη βρίσκεις;;; θέλω να μου πεις ξεσκίστρα μου.
-Ναίιιι'' τη βρίσκω'.άαααα'.άαααα'.Ναίιιιι'.. τη βρίσκω μαλάκα μου,' όχι γιατί γαμιέμαι'. μ' έναν άντρα'. Aαααα'..άαααα'. άλλά γιατί γαμιέμαι μπροστά σου άχχχχ'.παλιοπούστη'. Aαααα'.. άααααα'.. ά..χχχχχχχχχχχχ''. Γαμιέμαι'.. κοίτα με'.άχχχχ'..άχχχχ'. κοίτα με παλιοπούστη μου''.
Τα λόγια της με καύλωσαν αλλά περισσότερο ο Αλέκος που την ξέσκιζε σαν πουτάνα και το γεγονός πως είχε να γαμήσει χρόνια γυναίκα, ήταν βασικό στοιχείο του ερεθισμού μου. Δέκα λεπτά περάσανε και την άκουσα να χύνει ξανά μουγκρίζοντας και ουρλιάζοντας. Σταματημό δεν είχε το πουτανάκι. Αυτός είχε σκύψει τώρα και έπινε τα σάλια της. Τον άκουσα να της μουρμουρίζει κάτι σιγά κι αυτή να φωνάζει:
-Ναι καύλα μου'. Γαμιέμαι μπροστά του'. (Αλέκος πάλι σιγά κάτι)'
- Aχχχχ'. Σε χύνω ψωλάρα μου'. Σε χύνω κι αυτός μας βλέπει'
Ο πούτσος μου ήταν όρθιος ξανά. Έσβησα το τσιγάρο και πλησίασα το ζευγάρι βάζοντας τον πούτσο μου ακριβώς ανάμεσα στα κολλημένα τους στόματα. Αυτή ήταν καύλα. Ένοιωσα τις καυτές σαλιωμένες γλώσσες τους να παίζουνε στο πουτσοκέφαλο και η καύλα μου διαπερνούσε την σπονδυλική μου στήλη σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Έβαλα το χέρι μου στην ιδρωμένη πλάτη του Αλέκου και το κατέβασα χαϊδεύοντας τα άσπρα του κωλομάγουλα. Δεν αντέδρασε. Συνέχισα να τον τρίβω όσο πιο τολμηρά μπορούσα και το δάχτυλό μου πέρασε ανάμεσα στη σχισμή του, αγγίζοντας την κωλοτρυπίδα του.
Τώρα για μένα ήρθε η μεγάλη έκπληξη. ενώ περίμενα ένα σημάδι, ή μια λέξη να σταματήσω, αντίθετα, ο Αλέκος σταμάτησε για μια στιγμή το γαμήσι και τούρλωσε τα κωλομάγουλα του, δίνοντας μου να καταλάβω πως του άρεσε! τράβηξα το χέρι μου απ τον κώλο του. Ήθελα να συνεχίσει το γαμήσι. Πράγματι, ξανάρχισε. Η Aσπα δεν είχε καταλάβει τίποτα. Συνέχισε να με γλύφει μαζί του. Μετά από λίγο, σηκώθηκαν κι οι δύο αλλάζοντας στάση. Ο Αλέκος κάθισε στην άκρη του κρεβατιού της κουκέτας με τα πόδια να κρέμονται κάτω, κι έβαλε την Aσπα αντικριστά να καθίσει στον όρθιο πούτσο του. Όπως είχανε σηκωθεί πρόσεξα τον όρθιο πούτσο του γυριστό προς τα πάνω και ζήλεψα τον πούστη που ήταν τόσο καλά προικισμένος.
Η Aσπα αναστέναξε φωνάζοντας τον «ψωλάρα μου» και το μουνί της έκλασε, κάτι που με καύλωνε όταν το έκανε σε μένα. Γονάτισε μπροστά του και η κολάρα της ήταν τώρα τουρλωμένη λίγα εκατοστά μακρύτερα στο ύψος της ψωλής μου. Τα κωλομάγουλά της είχαν ανοίξει σαν παπαρούνα, κι η καφέ τρυπούλα της ήταν σκέτη καύλα. Γονάτισα να την γλύψω και την άκουσα να αναστενάζει όταν έσπρωξα βαθιά τη γλώσσα μου μέσα της, σαν να την γαμούσα. Δεν την είχα γαμήσει ποτέ από τον κώλο, κι όσες φορές προσπάθησα, μου έλεγε πως πονούσε και δεν ήθελε.
Σάλιωσα το πουτσοκέφαλο και έφτυσα την κωλοτρυπίδα της πριν της τον χαϊδέψω ανάμεσα στα κωλομάγουλα, έξω από την παρθένα της τρυπούλα. Την άκουσα να ξανα-βογκάει χοροπηδώντας πάνω στο όρθιο παλούκι του γαμιά της.
Πω, πω' τι αντοχή έχει η πουτάνα, σκέφτηκα. Πάνω από 2 ώρες γαμιέται, κι ακόμα να χορτάσει! Τώρα είχε σκύψει πάνω του και τον φιλούσε. Με τα δάχτυλα του τσίμπαγε τις ρώγες, κι αυτός της μίλαγε, αλλά ήμουνα μακριά ν' ακούσω. Σίγουρα την έβριζε σαν κι εμένα που πάντα το κάνω πάνω στο γαμήσι, και μου άρεσε να την ξεφτιλίζει που της άρεσε κι αυτής. Συνέχισα το κολο-χαΐδεμα με τον πούτσο μου πάνω στην ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της και πότε-πότε τον έφτυνα να μην στεγνώσει. Ξαφνικά την άκουσα να με φωνάζει:
-Χώστον στην τρύπα μου μαλάκα μου' έλα,' γάμησε το κολαράκι μου'. Aχχχχ'. Να δω τι θα καταλάβεις'. Ναίιιιι'' έτσι παλιοπούστη μου'' ξέσκισε την πουτάνα σου που ξενο-γαμιέται με τον γαμιά της'

Μέρος 9o
Aρχισα να τον σπρώχνω σιγά-σιγά να μην πονέσει και είδα πως δεν ήτανε και τόσο δύσκολο να μπει' φυσικά, μόνο το κεφάλι του πούτσου μου εισχώρησε 3-4 πόντους μόνο. Το υπόλοιπο ήταν αδύνατο, αφού ο πούτσος του Αλέκου κατελάμβανε μέχρι μέσα βαθιά τον κόλπο της και δεν υπήρχε χώρος για τον δικό μου. Παρ' όλα αυτά, η πουτάνα τώρα χτυπιότανε από καύλα και έχυνε με τους δυο πούτσους στις τρύπες του κορμιού της. Κάθε φορά που ο Αλέκος έσπρωχνε το καυλί του βαθιά μέσα της, μου τον πέταγε έξω. Έτσι τον ξανα-έσπρωχνα συνηθίζοντας τον παλμό απ το γαμήσι τους.
-Γαμήστε με την πουτάνα'..(τώρα χτυπιότανε ξανά)'
-Πες μας τι σου κάνουμε μωρό μου; (φώναξα)'
-Aχχχχ'' άχχχχ'. Aχχχχ'' Ναίιιιι'. Γαμήστε με την πουτάνα'. Σας θέλω και τους δύο ψωλαράδες μου '. Aχχχχ'.. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ'' χύνω η πουτάνα'. Χύστε με και σεις'..
Ο Αλέκος έχυνε κι αυτός βογκώντας και πήγε να τραβηχτεί, αλλά του είπαμε πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Aλλωστε η πουτάνα μου ήθελε πάντα να νοιώθει τα ψωλοχύματα ζεστά να τρέχουν απ το μουνί της όταν την έχυνα' μόλις τελείωσε και τον τράβηξε έξω, ένοιωσα τα ζεστά του ψωλοχύματα να στάζουν στο δικό μου πουτσοκέφαλο κι η καύλα μου έφτασε στο απροχώρητο. Aλειψα τα ψωλοχύματα γύρω-γύρω στο καυλί μου και τον έσπρωξα δυνατά στην κωλοτρυπίδα της'
Τώρα την γαμούσα για πρώτη μου φορά από πίσω, κι η πουτάνα το απολάμβανε. Aρχισε ν' αναστενάζει και να με βρίζει, κάτι που μεγάλωνε την καύλα μου στο έπακρο.
-Πάρτα μωρή καριόλα'. Πουτάνα'.. πάρτα από τον κώλο πουτανίτσα μου'
- Aχχχχ'. Aχχχχ' μ' αρέσει ' μην σταματάς γαμιά μου'..
Την πρεσάρισα ρυθμικά κανένα τέταρτο αλλά δεν κατάφερα να χύσω. Για μια στιγμή νόμιζα πως θα μου πέσει. Έτσι, τον έβγαλα σιγά και όπως ήταν γυρισμένη, χωρίς να της αλλάξω στάση. Της τον έχωσα στη μουνάρα της'.. Ωωωωωωω,'. Τι καύλα ήταν αυτή; Ο πούτσος μου έπλεε στα ψωλοχύματα του Αλέκου και το ξεχειλωμένο μουνί της έσταζε από τις πάντες τα υγρά τους. Η πουτάνα, ήταν αδύνατο να χύσει αμέσως μετά το χύσιμο του γαμιά της, μα με ενεθάρρυνε να χύσω εγώ. Φαίνεται πως είχε κουραστεί, κι ήθελε να γλιτώσει μια ώρα αρχύτερα. Ο Αλέκος ξαπλωμένος ανάσκελα από κάτω της περίμενε κι αυτός να ελευθερωθεί. Δεν είχα άλλη επιλογή. Τον έβγαλα έξω λουσμένο στα υγρά τους που κολλάγανε και τον έπαιξα μαλακία 5-10 φορές, νοιώθοντας το χύσιμο να κατεβαίνει απ' τα πρησμένα αρχίδια μου'.
- Ουουουου''.ουουχχχχχ'''. Χύνω πουτανίτσα μου'. Σας χύνω και τους δύο''
Ταυτόχρονα με το χύσιμο, της τον έσπρωξα ξανά στον μισάνοιχτο της κώλο και άδειασα όλο μου το χύσιμο βαθιά στην κολάρα της'!!!!! Όταν το έβγαλα αργά είδα τις τρύπες της να στάζουν τα ψωλοχύματά μας στο πάτωμα και στην άκρη της κουκέτας μου! Η καμπίνα μου μύριζε ιδρώτα, πουτσίλα και μουνίλα ταυτόχρονα. Μακάρι αυτή η μυρωδιά να μην έφευγε ποτέ'
Σηκωθήκαμε και οι τρεις πεθαμένοι στην κούραση. Αυτό που χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή, ήταν ένα καυτό ντους. Ο Aλέκος πήγε δίπλα στην καμπίνα του κι εγώ με την Aσπα στριμωχτήκαμε στο δικό μου γελώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Ένοιωθα μια απέραντη ευτυχία να με πλημμυρίζει και κάτω απ το ζεστό νερό φιληθήκαμε με πάθος. Σαν να ήμασταν έφηβοι! Η υπόλοιπη βραδιά πέρασε στο καπνιστήριο του πλοίου με ουίσκι και ανέκδοτα. Ήταν ήδη μεσάνυχτα και ήμασταν πεθαμένοι στην γλυκιά κούραση μετά το γαμήσι. Πήγαμε στο κρεβάτι για ύπνο, κι ύστερα από τόσο καιρό κοιμήθηκα με την Aσπα αγκαλίτσα.
Το πρωί που σηκώθηκα ήταν περίπου 10. ήμουνα μόνος στην κουκέτα. Φώναξα «Aσπα» μήπως ήταν στο λουτρό, αλλά δεν πήρα απάντηση. Μόλις όμως συνήθισαν τα' αυτιά μου, άκουσα το κρεβάτι της διπλανής καμπίνας του Αλέκου να τρίζει ρυθμικά'. Σίγουρα η γυναίκα μου με τον γαμιά της συνέχιζαν τα χθεσινοβραδινά, μα δεν μ' ένοιαζε' καθόλου μάλιστα!!! Αντίθετα, ύστερα από τα χθεσινά, ένοιωθα τελείως απελευθερωμένος από αυτό που λένε ζήλια και φθόνο. Η γυναίκα μου χαιρότανε τον γαμιά της 3 μέτρα δίπλα μου και μ' άρεσε που γαμιότανε με τον φιλαράκο μου που είχε τόσα χρόνια να ζήσει ένα αληθινό γαμήσι.
Η ζωή μας με την Aσπα άλλαξε τελείως μετά από αυτό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εγώ τα βρήκα τελείως με τον Αλέκο και δεν περιοριζόμαστε στην μαλακία όταν νοιώθουμε μοναξιά. Κάνουμε 69 και χύνουμε ο ένας στο στόμα του άλλου. Η Aσπα έρχεται 5-6 φορές τον μήνα στο βαπόρι και την ξεσκίζουμε και μαζί και χωριστά. Αλλά το ωραιότερο απ' όλα είναι πως η πουτανίτσα μου επικοινώνησε ξανά με την κυρία του συναδέλφου μου ναυτικού (θυμάστε ποια) και την βρίσκουνε παρέα με λεσβιακό. Το ήξερα πως κάτι υπήρχε από παλιά μαζί με την κυρία αυτή και συναντιούνται. ..... τάχα μου κρυφά- στο σπίτι της και γλύφουνε η μία την άλλη. Της μίλησε και για μένα
και τον Αλέκο και ίσως το άλλο Σαββατοκύριακο να έρθουνε μαζί στο βαπόρι.Έτσι μου είπε στο τηλέφωνο προχθές!...
Αν πράγματι την φέρει'. Θα το μάθετε από πρώτο χέρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου