Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Η γειτονιά στην οποία μένουμε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όπως παντού έτσι κι εδώ ζουν εδώ κι εκεί μετανάστες κυρίως από Μέση Ανατολή και Αφρική.
Στην πολυκατοικία μας, στο ισόγειο, ζουν δύο νέα παιδιά από το Πακιστάν. Οι σχέσεις τους με τους υπόλοιπους ενοίκους (και μ'εμάς) είναι τυπικότατη και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουν το δικό τους κύκλο γνωστών και δεν ενοχλούν κανέναν.
Μια μέρα λοιπόν η γυναίκα μου γυρίζει σπίτι φορτωμένη με ψώνια. Φτάνοντας στην είσοδο και προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα, της φεύγουν τα πράγματα και πέφτουν μπροστά στην είσοδο.
Σκύβει να τα μαζέψει και τότε εμφανίζονται οι δύο φίλοι και προθυμοποιούνται να τη βοηθήσουν να τα μαζέψει και να τα πάει στο διαμέρισμά μας.
Ευχαριστώντας τους καλεί το ασανσέρ και σε λίγο οι τρεις τους ανεβαίνουν πάνω. Το στενό ασανσέρ (όπως όλα τα ασανσέρ στις παλιές πολυκατοικίες) μόλις που τους χωράει και τα κορμιά τους στριμώχνονται δίπλα δίπλα. Ο ένας είναι ψηλός και αδύνατος και ο άλλος κοντός και χοντρός με μακριά γένια. Οι φίλοι μιλάνε στη γλώσσα τους και γελάνε πεταχτά λοξοκοιτώντας τη γυναίκα μου. Εκείνη δεν καταλαβαίνει αλλά υποπτεύεται από τη συμπεριφορά τους οτι λένε για 'κείνη.
Φτάνουν στο διαμέρισμα και τους καλεί μέσα να αφήσουν τα πράγματα.
-"Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Τι να σας κεράσω;", τους λέει.
-"Τίποτα κυρία, σας ευχαριστούμε", απαντά ο ψηλός.
-"Με λένε Μ***** και όχι "κυρία"", τους λέει χαμογελώντας. "Καθίστε στο σαλόνι κι έρχομαι.
Το λιγότερο ένα αναψυκτικό θα το πιείτε". Φεύγει από το σαλόνι ενώ οι δύο φίλοι αμήχανα κάθονται στον καναπέ.
Η γυναίκα μου πριν πάει στην κουζίνα αποφασίζει να αλλάξει ρούχα. Καθώς ψάχνει να δει τι θα φορέσει, θυμάται οτι πάντα γούσταρε σαν ιδέα να γαμηθεί από δύο μελαμψούς νταγλαράδες με μεγάλες ψωλές. Αποφασίζει να "παίξει" λιγο κι έτσι γδύνεται και φοράει μια σατινένια ρόμπα πάνω από τα εσώρουχά της.
Γυρίζει στο σαλόνι με τα αναψυκτικά και σκύβοντας τα αφήνει στο τραπεζάκι μπροστά στους φίλους που κοιτάζονται αμήχανα, δίνοντάς τος μια καλή εικόνα του ντεκολτέ της. Αφού σερβίρει πηγαίνει και κάθεται απέναντί τους στραυρώνοντας τα πόδια της, γνωρίζοντας οτι η κοντή ρόμπα λίγα κρύβει απ 'όσα βρίσκονται από κάτω.
Συζητάνε για λίγη ώρα για διάφορα θέματα (κυρίως για τη ζωή τους στη χώρα μας) ενώ εκείνοι δεν σταματούν να τη "γδύνουν" με τα μάτια της. Κι εκείνη όμως δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί το φούσκωμα στα παντελόνια τους να μεγαλώνει, μια "υπόσχεση" για δύο μεγάλα καυλιά έτοιμα να την ξεσκίσουν.
Σηκώνεται από τη θέση της, πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και με παίρνει τηλέφωνο.
-"Έλα μωρό μου, πού είσαι;", μου λέει.
-"Στη δουλειά είμαι μανάρι μου. Σε λίγο τελειώνω κι έρχομαι" της απαντώ.
-"Μμμμ... δεν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο;"
-"Τί έχεις στο μυαλό σου μωρό μου;" της λέω, σίγουρος οτι κάτι "μαγειρεύει".
-"Θυμάσαι εκείνη τη σέξι φαντασίωσή μας, να πηδηχτώ με έναν μαύρο πουτσαρά, που κάθε φορά που μου την ψυθίριζες στο αυτί ενώ με γαμούσες, εγώ έχυνα σαν πουτάνα;..."
-"Ναι μανάρι μου... Γιατί με ρωτάς τώρα;..."
-"Γιατί ίσως σήμερα είναι ευκαιρία να την πραγματοποιήσουμε..."
(...σιωπή δευτερολέπτων...)
-"Θέλεις να μου πεις οτι γνώρισες κάποιον μαύρο πουτσαρά που θέλει να σε γαμήσει... ΤΩΡΑ;;;" της λέω έκπληκτος όσο πιο σιγά μπορώ για να μην ακουστώ από τους γύρω μου.
-" Για την ακρίβεια... όχι ΕΝΑΝ μαύρο αλλά ΔΥΟ μελαμψούς Πακιστανούς... αυτούς που μένουν στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας".
(...ξανά σιωπή δευτερολέπτων...)
-"Και πώς κατάφερες να τους γνωρίσεις;"
-"Μωρό μου αυτή είναι μια ιστορία που θα σου πω όταν έρθεις... Τι λες να κάνω;..."
-"Μμμμ... πονηρούλα... έχεις καυλώσει... έτσι;..."
-"Πολύ μωρό μου... πολύ".
-"Και πότε κανόνισες να "γίνει φάση";"
-"Για να σου πώ την αλήθεια... είναι κι οι δυό τους αυτή τη στιγμή στο σαλόνι μας και "ξεροχύνουν" κοιτάζοντάς με..."
(...περισσότερη σιωπή...)
-"Θέλεις να μου πεις οτι θέλεις να γαμηθείς μ' αυτούς ΤΩΡΑ;"
-"Ναι... θέλω να με ξεσκίσουν αλύπητα απ' όλες μου τις τρύπες και όταν γυρίσεις να με βρεις γεμάτη από το ψωλόχυμά τους..." μου λέει καυλιάρικα.
-"Πού είσαι τώρα;"
-"Τους άφησα για λίγο στο σαλόνι και ήρθα στην κρεβατοκάμαρα να σε πάρω τηλέφωνο... για να σου πω να καθυστερήσεις λίγο... και για να σε καυλώσω..."
-"Μμμμ... Τι φοράς;"
-"Τη σατινένια ρόμπα και τα εσώρουχά μου... μόνο"
-"Είναι πολλά... Βγάλε τα εσώρουχά σου και μείνε μόνο με τη ρόμπα σου..."
-"Μμμμ", γουργουρίζει ναζιάρικα, "Μάλλον εσύ είσαι πιο πονηρούλης... Εντάξει..."
-"Που σκοπεύεις να τους "πάρεις";..."
-"Εσύ που θέλεις μωρό μου;"
-"Στο κρεβάτι μας... να σε γαμήσουν πάνω στα σεντόνια μας σαν πουτάνα και να έρθω μετά να σε γαμήσω αλύπητα κι εγώ... να χύσω πάνω στα δικά τους χύσια..."
-"Μμμμ... Ναι μωρό μου... Ναι καύλα μου... Έτσι..."
-"Εγώ θα είμαι στο καφέ κοντά στο σπίτι μας. Όταν τελειώσετε, διώξ' τους και κάνε μου μια κλήση στο κινητό... και θα έρθω... Φιλάκια μανάρι μου".
-"Φιλάκια μωρό μου... Σ' αγαπάω πολύ..."
-"Κι εγώ...".
Κλείνοντας το τηλέφωνο κι ακολουθώντας τις οδηγίες μου, βγάζει τα εσώρουχά της και φορώντας μόνο τη ρόμπα της πλέον ξαναγυρίζει στο σαλόνι. Οι δύο φίλοι γυρίζουν προς το μέρος της χαμογελώντας κι εκείνη πηγαίνει να τους ξανασερβίρει αναψυκτικό. Σκύβοντας προς το μέρος τους δεν μπορεί να κρύψει το γυμνό της στήθος που προβάλλει από το χώρισμα του ρούχου και δινει μια καλή θέα των σφιχτών βυζιών της στους δύο τύπους.
Έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και ακόμα περισσότερο όταν εκείνη κάθεται πάλι απέναντί τους σταυρώνοντας τα πόδια της, δίνοντάς τους μια καλή εικόνα από τα ξυρισμένα της μουνόχειλα. Η "κουβεντούλα" συνεχίζεται για λίγα λεπτά και τότε της έρχεται μια ιδέα.
Τους ρωτάει για τη μουσική της χώρας τους λέγοντάς τους οτι έχουμε κάποια CD με ethnic μουσική. Σηκώνεται λοιπόν και γυρίζει προς τα πίσω και σκύβει στο μέρος που έχουμε τα μουσικά δισκάκια. Μ' αυτό τον τρόπο τους δείχνει τελείως τον κώλο της και το μουνί της που έχει ήδη αρχίσει να μουσκεύει.
Γυρίζοντας ξανά προς το μέρος τους τους βλέπει και τους δύο όρθιους να την πλησιάζουν. Ο ψηλός την αρπάζει από τη μέση και χώνει το χέρι του κάτω από τη ρόμπα της.
-"Είσαι πολύ πουτάνα γυναίκα... Θέλεις σε γαμήσουμε;", της λέει.
-"Ωχχχ... ναι καυλιάρηδές μου... γαμήστε με... θέλω πολύ να με σκίσετε..." βογκάει εκείνη.
Ο κοντός έχει πέσει πάνω της, έχει ανοίξει τελείως τη ρόμπα της και έχει πέσει με τα μούτρα στα βυζιά της. Ο ψηλός τη φιλάει παθιασμένα με το χέρι του να συνεχίζει να είναι χωμένο στο μουνί της.
Αφού "χαμουρεύτηκαν" για λίγο στα όρθια κι οι τρεις τους, τους πιάνει από το χέρι και τους πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα.
Βγάζει τη ρόμπα της και την πετάει σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι κάνοντάς τους νόημα να την πλησιάσουν ενώ εκείνη κάθεται στην άκρη.
Αρχίζει να ξεκουμπώνει το παντελόνι του ψηλού και με γρήγορες κινήσεις το κατεβάζει μαζί με το εσώρουχό του. Μένει άφωνη με το μέγεθος της πούτσας που βρίσκεται μπροστά της, μαυριδερή και τριχωτή. Ο τύπος δεν χάνει χρόνο και πιάνοντας δυνατά το κεφάλι της της τον χώνει στον στόμα.
Ο κοντός την ίδια ώρα γδύνεται γρήγορα και κάθεται δίπλα της, παίζοντας με τα βυζιά και το μουνί της. Εκείνη απλώνει το χέρι της και πιάνει έναν πούτσο το ίδιο μακρύ με του ψηλού αλλά διπλάσιο σε πάχος. Ό,τι η φύση του στέρησε σε ύψος και εμφάνιση το αναπλήρωσε με ένα καυλί ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Η γυναίκα μου ξαπλώνει στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια της, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στο ξυρισμένο της μουνί στον έναν, ενώ συνεχίζει να τσιμπουκώνει τον άλλο. Γρήγορα η διπλή περιποίηση σε συνδυασμό με την προσμονή του ξεσκίσματος της φέρνουν τον πρώτο της οργασμό.
Οι δύο φίλοι αλλάζουν θέσεις και ο ψηλός γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της, φέρνοντας το πουτσοκέφαλό του στα μουνόχειλά της και αρχίζει να τρίβεται πάνω τους. Ο χοντρός της δίνει την ψωλάρα του στο στόμα της κι εκείνη μπουκώνεται κυριολεκτικά να τον χωρέσει.
Ο ψηλός ξεκινά να της τον χώνει σιγά σιγά ενώ εκείνη κουνιέται πέρα δώθε από καύλα. Σε λίγο της τον έχει χώσει ολόκληρο και αρχίζει να μπαινοβγαίνει. Αυξάνει σιγά σιγά το ρυθμό του και σε λίγο έχει αρχίσει να την "οργώνει" κανονικά, ξεσκίζοντάς την χωρίς προηγούμενο. Εκείνη αρχίζει να ξαναχύνει, πιο δυνατά τώρα, ξεφωνίζοντας και μη μπορώντας να συνεχίσει το τσιμπούκωμα στον κοντό.
-"Ναι ψωλαρά μου... ναι γαμιά μου... χύνωωω... αχχχ..."
Μετά από μερικές ακόμα δυνατές κινήσεις ο ψηλός αρχίζει να χύνει φωνάζοντας, μισά στη γλώσσα του, μισά ελληνικά:
-"Πουτάνα... τελειώνω... πάρτα...."
Τελειώνοντας ο ψηλός σηκώνεται και δίνει τη θέση του στον άλλο. Εκείνος γυρίζει τη γυναίκα μου μπρούμυτα και της τον χώνει "πισωκολλητό". Η τεράστια ψωλή χώνεται σχετικά εύκολα πλέον στο γαμημένο της μουνί και αρχίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο ξέσκισμα ξεχειλώνοντας τα μουνόχειλά της περισσότερο από ποτέ.
Το μανάρι μου έχει το πρόσωπό της χωμένο στα μαξιλάρια προσπαθώντας να πνίξει τις κραυγές ηδονής από τους συνεχόμενους οργασμούς που της έχουν φέρει οι δύο ψωλαράδες.
Ο κοντός αρχίζει να χύνει δυνατά πέφτοντας όλος πάνω της και φωνάζοντας ακατανόητα στη γλώσσα του. Ύστερα βγαίνει από μέσα της και πέφτει ανάσκελα δίπλα της. Εκείνη μένει ακίνητη προσπαθώντας να συνέλθει από το άγριο γαμήσι που της έκαναν. Όταν ανασηκώνεται βλέπει τον ψηλό να κάθεται στην καρέκλα δίπλα από το κρεβάτι και να χαϊδεύει τον πούτσο του.
-"Σ' άρεσε όπως σε γαμήσαμε πουτάνα;", της λέει.
-"Πολύ..."
-"Το ξέρει ο άντρας σου οτι γαμιέσαι μ' άλλους;", της λέει με ένα σαρδόνιο, σχεδόν ειρωνικό χαμόγελο.
-"Μμμμ... Ναι... Το ξέρει και γουστάρει πολύ..."
-"Μας κορϊδεύεις...", λέει ο κοντός ενώ την κοιτάζουν σαν χαμένοι μη πιστεύοντας στα αυτιά τους.
-"Καθόλου... γουστάρουμε κι οι δύο τέτοια παιχνίδια... Εγώ να γαμιέμαι σαν πουτάνα κι εκείνος να βλέπει και να μαλακίζεται."
-"Είναι τρελός; Έχει τέτοια γυναίκα και αφήνει να του τη γαμάνε άλλοι;"
-"Δεν είναι τρελός... Βιτσιόζος ίσως... Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και το πήδημα είναι για μας κάτι σαν παιχνίδι."
-"Έχω ακούσει πολλές φορές για τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Και τώρα;...", λέει ο ψηλός.
-"Τώρα πρέπει να πηγαίνετε, γιατί όπου νά 'ναι θα γυρίσει ο άντρας μου κι αν είσαστε "καλά παιδιά" μπορεί να το ξανακάνουμε... μαζί με τον άντρα μου όμως..."
-"Πότε;" ρώτησαν κι οι δύο μαζί.
-"Μην είσαστε ανυπόμονοι. Σύντομα... Αν το κρατήσετε μυστικό θα τα ξαναπούμε γρήγορα είτε εδώ ή κάπου αλλού."
Και λέγοντας αυτό τους δίνει από ένα καυτό φιλί.
-"Άντε... πηγαίνετε... Είναι η σειρά του άντρα μου να με γαμήσει..."
Οι δύο νεαροί σηκώνονται, ντύνονται και φεύγουν αφού πρώτα της δίνουν ένα τελευταίο παθιάρικο φιλί. Όταν κλείνει η πόρτα του διαμερίσματος, η γυναίκα μου, που συνεχίζει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, παίρνει το τηλέφωνο και μου κάνει μια κλήση στο κινητό.
Εγώ έχω φτάσει εδώ και ώρα στο κοντινό καφέ και είμαι καυλωμένος όσο δεν παίρνει. Με το πρώτο χτύπημα του κινητού σηκώνομαι και σχεδόν τρέχω για το σπίτι. Φτάνω σε 5 λεπτά και μπαίνω στο διαμέρισμα πετώντας κάτω τα πράγματά μου και πηγαίνω προς το δωμάτιο.
Φτάνοντας βλέπω τη γυναίκα μου ξαπλωμένη ανάσκελα να χαϊδεύεται με τα μάτια κλειστά.
Στέκομαι όρθιος παρακολουθώντας το θέαμα της φρεσκογαμημένης γυναίκας μου ενώ ταυτόχρονα βγάζω τα ρούχα μου.
Εκείνη ανοίγει τα μάτια και μου ρίχνει ένα καυτό βλέμμα όλο ν όημα ενώ γλυφει τα χείλη της.
-"Μωρό μου με γαμήσανε άγρια... Είμαι γεμάτη με τα χύσια τους... Θέλεις να τα νιώσεις;..."
Έχοντας απαλλαγεί από τα ρούχα μου ξαπλώνω δίπλα της και βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Νιώθω τα χύσια των γαμιάδων της να τρέχουν έξω από την τρύπα της, ανάμεσα στα κωλομάγουλα και πάνω στην κωλοτρυπίδα της.
-"Μμμμ... είναι υπέροχο... Θέλω να χωθώ μέσα σου... Τώρα..."
Ανεβαίνω από πάνω της και χώνω τον πούτσο μου στο μουνί της. Ο πούτσος μου είναι μεγάλος, αλλά οι ψωλές των γαμιάδων ήταν μεγαλύτερες. Σχεδόν δεν αισθάνομαι το μουνί της μετά το ξέσκισμα, αλλά η αίσθηση του σπέρματος πάνω στο όργανό μου είναι υπέροχη. Σκύβω και της δίνω ένα καυλιάρικο φιλί.
-"Σε γάμησαν καλά μανάρι μου;"
-"Με ξέσκισαν... Οι ψωλές τους ήταν τεράστιες... Έχυνα συνέχεια..."
Κουνιέμαι αργά μέσα της, μη θέλοντας να χύσω γρήγορα λόγω της μεγάλης καύλας μου, απολαμβάνοντας κάθε εκατοστό του χυμένου μουνιού της.
-"Πες μου μανάρι μου... πες μου τι σου έκαναν.", της λέω.
-"Τους τσιμπούκωσα και τους δύο... Οι πούτσες τους μυρίζανε βαρβατίλα... εγώ έγλειφα τον έναν ενώ ο άλλος έγλειφε κι έπαιζε με το μουνί μου... έχυσα από καύλα μόνο στην ιδέα των πούτσων που θα με γαμούσαν... όταν μπήκε ο πρώτος μέσα μου ούρλιαξα από ηδονή... ήταν τόσο μεγάλος που τον ένιωθα βαθιά στη μήτρα μου...όταν άρχισε να μπαινοβγαίνει άγρια ΄νομιζα πως θα λιποθυμήσω... έχυσε δυνατά μέσα μου και ένιωσα το χύσι του να με γεμίζει βαθιά... Ο άλλος με πήρε πισωκολλητό... ήταν το ίδιο μακρύς αλλά πολύ πιο χοντρός από τον πρώτο... Μπήκε όλος με τη μία μέσα μου και μου τέντωσε τα μουνόχειλα τόσο όσο ποτέ πριν... δεν πίστευα οτι τον πήρα όλο... έχυνα συνέχεια και ήθελα κι άλλο... με γάμησε άγρια... γρήγορα... δυνατά... με ξέσκισε πραγματικά κι εγώ ούρλιαζα σαν πουτάνα..."
-"Μμμμ... Ναι πουτάνα μου... ξεκωλιάρα μου... Ωωωχχχ μανάρι μου... σε χύνω..."
Αρχίζω να χύνω ξέφρενα και δυνατά προσθέτοντας στο μουνί της και τα δικά μου χύσια. Εκείνη με σφίγγει πάνω της γλύφοντας το αυτί μου.
-"Ναι μωρό μου... είμαι η πουτάνα σου... η ξεκωλιάρα σου... που γαμιέται άγρια και ασύστολα με τους γαμιάδες της μπροστά σου... κι εσένα σου αρέσει... σε καυλώνει... και βαράς μαλακία για πάρτη μου..."
Τελειώνοντας τη φιλάω άγρια ενώ είμαι ακόμη μέσα της.
-"Έχω κι άλλη φαντασίωση εκτός από το να σε βλέπω να γαμιέσαι και να γαμάω το χυμένο σου μουνί..."
-"Τι μωρό μου... πες μου..."
-"Θέλω να σε γλυψω... να γλύψω το γεμάτο χύσια μουνί σου μέχρι να τελειώσεις... να γλείψω τα χύσια μου και τα χύσια των ψωλαράδων που σε γάμησαν..."
-"Είσαι "βρωμιαρούλης" μωρό μου... είσαι σίγουρος;" λέει ναζιάρικα.
Αντί απάντησης ανασηκώνομαι ελαφρά και αρχίζω να σέρνω τη γλώσσα μου στην καμπύλη του λαιμού της, σταματάω για λίγο στα στήθη της δαγκώνοντας τις θηλές της, κατεβαίνω γλείφοντας τον αφαλό της και φτάνω στο ξυρισμένο μουνί της.
Η μυρωδιά από τα χύσια είναι έντονη αλλά η καύλα μου είναι μεγάλη και αρχίζω να γλείφω το μουνί της με "λαιμαργία". Τα χύσια βγαίνουν από την τρύπα της κι εγώ τα "πίνω" όλα. Της χαϊδεύω την κλειτορίδα κι εκείνη αρχίζει να κουνιέται. Οι συσπάσεις του μουνιού της βγάζουν όλο και περισσότερο σπέρμα κι εγώ συνεχίζω.
-"Πιες τα μωρό μου... πιες τα όλα... πιες τα χύσια των "αραπάδων" από μέσα μου... καθάρισε το μουνί μου...ωωωχχχ... χύνω καύλα μου..."
Το κορμί της αρχίζει να τρέμει ενώ εγώ τη γλείφω και χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Μετά από λίγο ηρεμεί και αφού γλείψω λίγο ακόμα τα μουνόχειλά της, ανεβαίνω προς τα πάνω και ανταλλάσσουμε ένα μακρύ παθιάρικο, καυτό φιλί.
Ξεθεωμένοι και οι δύο, αγκαλιά πέφτουμε σε έναν γλυκό ύπνο μέχρι αργά το βράδυ. Μετά από ένα καυτό μπάνιο μαζί, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε, πιο τρυφερά, πιο αργά, μ' εκείνη καθισμένη πάνω στον πούτσο μου να μου ψυθιρίζει με περισσότερες λεπτομέρειες το απογευματινό της γαμήσι με τους Πακιστανούς γείτονές μας.
Ύστερα από 2 ώρες παθιασμένου έρωτα καθόμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και μοιραζόμαστε ένα τσιγάρο. Στο κρεβάτι στο οποίο, μόλις πριν λίγες ώρες η όμορφη γυναίκα μου γαμήθηκε ασύστολα με δύο ψωλαράδες ολκής.
-"Μωρό μου θέλω να γαμηθώ ξανά μαζί τους..." μου λέει.
-"Το ξέρω μανάρι μου... Δεν σ' έχω ξαναδεί έτσι... Τόσο ξαναμμένη..."
-"Ήταν φανταστικά... ήταν κι οι δύο πραγματικά ψωλαράδες... δεν έχω ξαναγαμηθεί από τόσο μεγάλο πούτσο μέχρι σήμερα... και μάλιστα δύο μαζί... σχεδόν δεν το πιστεύω..."
-"Θα το ξανακάνουμε μανάρι μου... και την επόμενη φορά θέλω να είμαι κι εγώ μπροστά..."
-"Μμμμ... ναι καυλιάρη μου... Να με βλέπεις... να με σκίζουν... και να με χύνουν..."
-"Ναι πουτανάκι μου... και την επόμενη φορά θα τους αφήσεις να σε γαμήσουν παντού... στο μουνί, στο στόμα... στον κώλο... και ταυτόχρονα..."
-"Μμμμ... δεν είναι άσχημη ιδέα... αν και δεν ξέρω αν μπορέσω να τους "βολέψω" και τους δύο μαζί... είναι τόσο μεγάλοι"
-"Δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε... έτσι δεν είναι;"
-"Μμμμ... βεβαίως... Μμμμ... πότε;...", μου λέει ναζιάρικα.
-"Το Σαββατοκύριακο είναι σε 3 μέρες... Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να περάσουμε στο σπίτι δύο "βαρετές" μέρες;..."
-"Όχι..." λέει γελώντας γεμίζοντάς με φιλιά και χώνεται κάτω από τα σκεπάσματα αρχίζοντας ξανά το "παιχνίδι" μαζί μου...
Το βράδυ συνεχίζεται με ένα ακόμα "κρεσέντο" έρωτα ενώ και οι δύο ανυπομονούμε να τελειώσει η εβδομάδα και να έρθει το Σαββατοκύριακο...

4 σχόλια: