Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

(συνέχεια)

Είχαμε πάει για την προβολή της κινηματογραφικής λέσχης, Τρίτη βράδυ, στο Δημοτικό θέατρο, όλη η παρέα. Ήταν όαση πολιτιστική την εποχή και πολύ της μόδας. Κόσμος γεμάτο και όπως ήταν αναμενόμενο και η κυρία (βλέπε ιστορία με το χορό) παρούσα.
Όλα κυλούσαν όπως πάντα. Βαβούρα μέχρι να αρχίσει η προβολή και διακοπή του χαβαλέ μέχρι το διάλειμμα.
Στο διάλειμμα λοιπόν, όταν βγήκαμε στην πλατεία για τσιγάρο, με πλησίασε και άρχισε να «τρίβεται». Φορούσε μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο με τον κώλο της να προεξέχει περήφανα –τι κολάρα που είχε η άτιμη- και μια ροζ μπλούζα να σφίγγει τις βυζάρες της. Μιλούσε σε όλη την παρέα, όλοι ήμασταν μαζί και στο χορευτικό, και δεν έχανε ευκαιρία να με ακουμπήσει σε διάφορα σημεία ή να τριφτεί με το εξωτερικό μέρος των μπουτιών της ή με τα βυζιά της αλλά με τρόπο που να μη γίνεται αντιληπτή από τους άλλους.
Εγώ καυλωμένος αλλά και ανήμπορος να ανταποδώσω και παραδομένος στα κέφια της. Η πουτάνα έπαιζε καλά το παιχνίδι της. Με άναβε τόσο που να μου μένει το ανικανοποίητο ακόμη και στα χάδια.
Οι κινήσεις μου το ένοιωθα ότι γίνονταν πιο νευρικές και μπορούσε κάποιος να δει την αλλαγή στη συμπεριφορά μου. Δεν άντεχα άλλο. Ο πούτσος μου πρησμένος ξεχώριζε σε κάθε αδιάκριτο βλέμμα και το πρόσωπό μου ένοιωθα να είναι ζεστό. «Σταμάτα γιατί θα μας πάρουν χαμπάρι» της είπα στρίβοντας κάπως το σώμα μου και κοιτώντας γύρω. Η αντίδρασή της ήταν να με κοιτάξει πρόστυχα και να γυρίσει τάχα προς την άλλη κατεύθυνση ακουμπώντας με τον κώλο της τα μπούτια μου και στη συνέχεια τον πούτσο μου.
Απομακρύνθηκα και πήγα προς το κυλικείο. Ήξερα ότι είχε πολύ κόσμο έτσι κι αλλιώς και θα μου δινόταν η ευκαιρία να ησυχάσω για κάποια ώρα μέχρι να τελειώσει το διάλειμμα. Όταν έφτασα και μπήκα στην ουρά γύρισα και κοίταξα προς την παρέα. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά και η κυρία να κοιτάζει επίμονα προς το μέρος μου. Και τότε της έκανα σήμα κουνώντας ελαφρά το κεφάλι μου και κατευθύνθηκα προς τις τουαλέτες.
Είχε να κατέβεις αρκετά σκαλιά και μπαίνοντας ο χώρος υποδοχής ήταν κοινός για άντρες και γυναίκες και από κει χωρίζονταν. Κινήθηκα προς των αντρών και μπήκα στην τρίτη στη σειρά από τις έξι που είχε. Είχε άλλους δύο στην είσοδο και μία γυναίκα που κατευθύνθηκε στο γυναικών. Έκατσα για λίγο μέσα την τουαλέτα –ήτανε «τούρκικη» και μας βόλευε αυτό για αυτό που θα γινόταν γιατί είχε μεγαλύτερη άπλα- και βγήκα στην είσοδο να πλύνω τα χέρια μου. Όσο τα έπλενα είδα ότι τα πρόσωπα που βρίσκονταν εκεί ήταν διαφορετικά από πριν.
Από τον καθρέφτη είδα την κυρία να έρχεται και να περπατάει προς το γυναικών. Παρέμεινα να πλένω τα χέρια μου και μετά να τα σκουπίζω. Έφυγε και αυτός που περίμενε για να πλυθεί. Ήμουν στην είσοδο για να ξαναμπώ στων ανδρών και περίμενα για να κάνω την κίνηση προς τα μέσα σε περίπτωση που ερχόταν πάλι κάποιος άγνωστος όταν εμφανίστηκε στην είσοδο των γυναικών η κυρία. Κατευθύνθηκα γρήγορα εκεί που ήμουν και πριν και με ακολούθησε γρήγορα κι αυτή. Μπήκαμε και έκλεισα την πόρτα.
Την αγκάλιασα αμέσως και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια. Τη γύρισα γρήγορα προς τον τοίχο και ακούμπησε με τα χέρια της σκύβοντας ελαφρά και προβάλλοντας τον κώλο της προς τη μεριά μα μου. Εγώ βρισκόμουν σε σημείο που να μπορώ να έχω το ένα μου πόδι στην πόρτα μιας και δεν είχε σύρτη. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της και χάιδευα τη μουνάρα της με τα μεγάλα μουνόχειλα.
Γυρμένη με το κεφάλι προς τα πίσω με κοιτούσε και βαριανάσαινε σιγανά για να μην ακουστούμε όση ώρα έπαιζα με το ζεστό μουνί της.
Πίεζε προς τα μένα τον κώλο της και κουνιόταν κυκλικά προσπαθώντας να παρατείνει την παραμονή των δαχτύλων μου μέσα στη μουνάρα της. Σήκωσα τη φούστα της πάνω από τη μέση και αποκαλύφθηκε η κολάρα της με τις μπουτάρες της. Έκανα στην άκρη την κόκκινη κιλότα της, ξεκούμπωσα το παντελόνι και πιάνοντας τον πούτσο μου τον έσπρωξα σταθερά μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω αργά και να βυθίζω βαθιά την ψωλή μου μέσα της και κρατώντας την για λίγο μέσα της μέχρι να αρχίσω πάλι την κίνηση προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα για να παραμείνω πάλι για λίγο μέσα της.…
Κρατούσα με το αριστερό μου χέρι τη μέση της και μαζί τη φούστα της και με το δεξί το χερούλι της πόρτας πιέζοντας προς τα πάνω και έτοιμος να κοντράρω αν προκύψει κάποια προσπάθεια παραβίασής της από έξω. Σ’ αυτό βοηθούσε και το δεξί μου χέρι που ήταν στην κόντρα στο κάτω μέρος της πόρτας. Το αριστερό μου πόδι βρισκόταν λίγο πιο μέσα και πίσω από το αριστερό της πόδι. Ίσως να ήταν κι αυτός ένας λόγος που το γαμήσι μας ήταν αργό και δυνατό. Ο άλλος λόγος πάντως σίγουρα ήταν ότι έτσι μπορούσαμε να συγκρατηθούμε και να μη φωνάζουμε και ακόμη και να κρατήσουμε τις ανάσες μας όταν έγινε προσπάθεια από κάποιον να ανοίξει την πόρτα. Εγκατέλειψε γρήγορα ευτυχώς την προσπάθεια και ακούσαμε που πήγε στη διπλανή τουαλέτα.
Συνεχίσαμε έτσι το γαμήσι μας.
Ο πούτσος μου πρησμένος παραβίαζε τη μουνάρα της εφαρμόζοντας απόλυτα στα υπέροχα μουνόχειλά της. Τα χρονικά περιθώρια ήταν περιορισμένα. Ήδη είχαμε χάσει αρκετή ώρα μέχρι να συντονιστούμε και να μπούμε στην τουαλέτα και έπρεπε να επιστρέψω στην πλατεία πριν λήξει το διάλειμμα και μπούμε για τη συνέχεια του έργου. Ψιλά γράμματα μάλλον αφού η καύλα μας ήταν στο απροχώρητο.
Έβαλε το χέρι της κάτω από τα πόδια της και χάιδευε την κλειτορίδα της και πιάνοντας τον πούτσο μου σε όλο το μήκος του όταν έβγαινε από το μουνί της και ακολουθώντας τον μέχρι να ξαναχωθεί μέσα και μετά χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου. Ένοιωσα τα μουνόχειλά της να με σφίγγουν περισσότερο από πριν και να παραμένουν έτσι για αρκετή ώρα και συγχρόνως το χέρι της να σταματά τα χάδια αλλά να με πιέζει πιο έντονα στη βάση της ψωλής μου με τα αρχίδια. Σημάδι ότι έχυνε η κυρία. Σταμάτησα τις κινήσεις μου μέσα έξω της και παρέμεινα με καρφωμένο τον πούτσο μέσα στη μουνάρα της. Ένοιωθα τις συσπάσεις και μέσα στο μουνί της και ταυτόχρονα μια αλλαγή κάτι σα δροσιά πάνω στο πούτσοκέφαλό μου. Έχυσε η καυλιάρα και μου έλουσε τον πούτσο με τα χύσια της.
Μετά από λίγο ένοιωσα ότι έφτανα κι εγώ. Βγήκα από μέσα της και έχυσα πάνω στα πλακάκια. Τα άσπρα υγρά φαίνονταν πάνω στα πράσινα πλακάκια κάνοντας μικρή αντίθεση αλλά λίγο με ένοιαζε.
Όταν ηρέμησα από τις συσπάσεις μου τη φίλησα με ικανοποίηση στο στόμα. Είχε ήδη ηρεμήσει η κυρία και έσιαζε τη φούστα και τη μπλούζα της. Ήμασταν ικανοποιημένοι αλλά ακόμη κατακόκκινοι. Έσιαξα και γω τα ρούχα μου, της έκανα νόημα ότι φεύγω πρώτος και προσεκτικά βγήκα από την τουαλέτα.
Ανέβηκα γρήγορα τις σκάλες και έφτασα στην πλατεία. Είχε αδειάσει. Όλοι ήταν μέσα και το έργο συνεχίζονταν. Προσεκτικά και ζητώντας συγνώμη έφτασα στη θέση μου δίπλα στην κοπελιά μου.
-"Πού ήσουν τόση ώρα" με ρώτησε.
-"Άσε, είχε μεγάλη ουρά στο κυλικείο και μετά κόσμο στην τουαλέτα. Τι έχασα; ".
-"Τίποτε ιδιαίτερο η ίδια σκηνή πριν γίνει διάλειμμα".
Βυθίστηκα στο κάθισμα μου και χαλάρωσα κάνοντας πως παρακολουθώ την ταινία.
Σε λίγο την είδα κοιτώντας πλάγια από την άλλη άκρη να πηγαίνει αγέρωχη προς τη θέση της..  Κοίταξα τη φίλη μου. Ήταν απορροφημένη στην ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου