Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ

Γεια σας φίλοι μου

Η ιστορία που ακολουθεί είναι απόλυτα αληθινή και έγινε στις αρχές Ιουλίου αλλά ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Είχαμε πάει για 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Τότε ήμουνα 17 κι εκείνη 21.
Η αδελφή μου δεν είναι και η πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου, μελαχρινή, λίγο γεμάτη με μεγάλα βυζιά. Ήξερε ότι γουστάρω να παίρνω μάτι καθώς με είχε τσακώσει μερικές φορές να τον παίζω βλέποντας και ακούγοντας τον μπαμπά μου να πηδάει τη μάνα μου, γι' αυτό ορισμένες φορές με άφηνε να την βλέπω, είτε μόνη της είτε με τους γκόμενους της αν αυτοί ήταν ρεμάλια και δεν είχαν πρόβλημα.
Στην Τουρκία λοιπόν έκανε παιχνίδι με τον υπεύθυνο του μπαρ του ξενοδοχείου, έναν απίστευτο τύπο περίπου 1.95, χοντρό κάπου 125 κιλά με μούσια. Την προτελευταία μέρα οι γονείς μας βγήκαν αλλά εμείς μείναμε μέσα κι έτσι τον φώναξε στο δωμάτιο μας. Του εξηγήθηκε πως εγώ κι εκείνη δεν έχουμε μυστικά κι ότι αν ήθελε να την γαμήσει εγώ θα έπρεπε να βλέπω. Ο Τούρκος σαβουρογάμης δεν είχε φυσικά πρόβλημα κι έτσι άρχισαν να χαμουρεύονται. Την έγδυσε και της έχωσε 2 δάχτυλα στο μουνί της.
Εγώ έβγαλα την πούτσα μου κι άρχισα να την παίζω. Είναι κάπου 18εκ και το γομάρι γέλασε μόλις την είδε. Σε δευτερόλεπτα κατάλαβα το γιατί... Αυτός έβγαλε το παντελόνι και το σλίπ του και εμφανίστηκε η μεγαλύτερη και πιο χοντρή πούτσα που έχω δει ποτέ. Μιλάμε για πραγματικό παλούκι. Η αδερφή μου τον άρπαξε με τα δυο της χέρια κι άρχισε να τον ρουφάει σαν έμπειρη πουτάνα. Μετά από λίγο την έστησε στα 4 και της τον έχωσε δυνατά. Την γαμούσε με μανία και της έδινε σκαμπίλια στην κωλάρα κι εκείνη με κοιτούσε κι έλεγε ανάμεσα στα βογκητά της "τι μου κάνει ο γαμιόλης", "το καημένο το μουνί μου" κ.α. Εκείνη τη στιγμή έχυσα αφήνοντας λεκέδες στη μοκέτα.
Ο τριχωτός Τούρκος την ξάπλωσε και ξανάβαλε την ψωλάρα του στο υγρό μουνί της. Δώσανε μερικά γλωσσόφιλα και έβγαλε το κοντάρι του για να τραβήξει μαλακία πάνω στις βυζάρες της. Σε λίγο έχυσε το μουσουλμάνικο σπέρμα του πάνω στην κοιλιά και τις ρώγες της. Σηκώθηκε και ντύθηκε πάντα χαμογελώντας κι έφυγε χωρίς πολλές λέξεις. Η αδερφή μου εξουθενωμένη ανυπομονούσε να γυρίσουμε για να διηγηθεί στην παρέα της το πως γαμήθηκε μ' αυτήν την τεράστια πουτσάρα. Εγώ έχω χύσει αμέτρητες φόρες όταν το φέρνω στο μυαλό κι εφηβεία μου πέρασε με καταπληκτικές μαλακίες με λάϊβ θέαμα.
Στα 24 μου παντρεύτηκα από σφοδρό έρωτα κι η γυναίκα μου είναι γλυκιά και πολύ ωραία. Μουνάρα με τα όλα της. Πηδιόμαστε σχεδόν καθημερινά. Μ’ αρέσει να την βλέπω να μαλακίζεται απέναντι μου, μ’ αρέσει να την πηδάω μπροστά σε καθρέφτες και να την βλέπω. Να βλέπω τι μου κάνει και τι της κάνω. Ήταν συνεσταλμένη λόγω παρθενιάς στην αρχή άλλα μαθαίνει γρήγορα.
Στις αρχές Ιουλίου βρεθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη για δουλειές και λίγες διακοπές αφού εργάζομαι στις επιχειρήσεις του πατέρα μου.
Στο ξενοδοχείο στην ρεσεψιόν είδα τον Τούρκο. Μου χαμογέλασε αλλά δεν ξέρω αν με γνώρισε. Τρελάθηκα. Καύλωσα αλλά δεν μπορούσα να χύσω. Η πούτσα μου ήταν όρθια αλλά μόλις πλησίαζα την γυναίκα μου έπεφτε. Οι εικόνες με την αδελφή μου γύριζαν στο μυαλό μου αλλά κάπου έβλεπα και την γυναίκα μου στην θέση της αδελφής μου.
Τρεις μέρες δεν μπορούσα να λειτουργήσω και το βράδυ τελικά τα είπα όλα στην γυναίκα μπας κι ελευθερωθώ και γαμήσω τελικά. Είπα και τα γεγονότα και τις φαντασιώσεις μου. Ανακουφιστικά αλλά πάλι δεν μπόρεσα να γαμήσω. Η γυναίκα μου σχεδόν τρομοκρατήθηκε. Όλη την άλλη μέρα ήταν απόκοσμη και παρόλο ότι ήταν το τελευταίο βράδυ ούτε με πλησίασε ερωτικά ούτε άφησε να την πλησιάσω κι εγώ. Πήγαμε νωρίς για ύπνο γιατί την άλλη μέρα πετούσαμε νωρίς για Αθήνα.
Ξύπνησα από θόρυβο και νόμισα πως ήμουν σε όνειρο. Τσιμπήθηκα για να συνέλθω. Μπροστά στο μικρό σαλονάκι του δωματίου κάτω από το φως του λαμπατέρ η γυναίκα μου ημίγυμνη με ένα μικρό μαύρο κομπινεζόν στα τέσσερα να τσιμπουκώνει το τεράστιο καυλί του  τουρκαλά. Τσιμπήθηκα και πάλι αλλά η ψωλή μου είχε πιάσει ταβάνι κι άρχισα να την βαράω απροκάλυπτα. Ο Κωλότουρκος χαμογελούσε ενώ η γυναίκα μου γουργούριζε φιλήδονα. Κανείς δεν μιλούσε.
Ο γαμιάς την πέταξε βίαια στο καναπεδάκι δίπλα του, της έφτυσε το μουνί και της τον έχωσε. Δεν έβγαλε φωνή αλλά από τον μορφασμό του προσώπου της πρέπει να πόνεσε γιατί ήταν στενή. Σε λίγο μαλάκωσε κι άρχισε να το ευχαριστιέται καθώς μπαινόβγαινε με μανία. Είχε ιδρώσει. Την  έριξε στα τέσσερα και της τον έβαλε πισωκολλητά. Τώρα σίγουρα το φχαριστίοταν. Και ξερογλειφόταν. Η ψωλή μου χοροπήδαγε στη χούφτα μου.
Ο καργιόλης ο μεμέτης έκυψε πήρε κάτι στα δάκτυλα του και τα ‘χωσε στο κώλο της. Βαζελίνη!!!!!!!. Αδύνατον θα την ξέσκιζε. Έκανα να παρέμβω αλλά το βλέμμα και των δύο με κάρφωσε στην  θέση μου. Το πουστοκέφαλο στήθηκε στην κωλότρυπα και χωρίς τρόπους και χάδια χώθηκε στο βάθος. Δάγκανε το μαξιλάρι με λύσσα για να μην ουρλιάξει. Η μούρη της ήταν αλλοιωμένη και μούσκεμα στον ιδρώτα. Έχυσα και σύρθηκα στην άκρη του κρεβατιού για να είμαι πιο κοντά για να βλέπω. Ξανακάβλωσα. Το παλούκι του ξεσκιζε το κωλαράκι της με ευκολία πια. Μου έδινε την εντύπωση ότι έχυνε όλο της το σώμα. Το παπάρι του σκυλότουρκου βγήκε από το πηγάδι της και στήθηκε στον αέρα κι έχυνε. Η γυναίκα μου τον έγλυφε κι εγώ  είχα γουρλώσει τα μάτια ενώ μ’ έπαιρναν τα σκάγια.
Απότομα ο τουρκαλάς με βούτηξε από τον σβέρκο  και  κόλλησε τη μούρη μου στο παπάρι του. Έκανα να ξεφύγω αλλά με πίεσε η γυναίκα μου μου παραχώρησε θέση πάνω στο καυλί του κι αρχίσαμε να του τον καθαρίζουμε μαζί ενώ φιλιόμασταν κιόλας.
Η γυναίκα μου μ’ άφησε μόνο μου να τον πιπώνω ενώ αυτή κάθισε στο καναπεδάκι και μαλακιζόταν άγρια. Καύλωνε γιατί τώρα που έβλεπα τις βυζόρωγες ήταν κάγκελο. Εγώ πνιγόμουν από την ποσότητα του χυσιού και από το μέγεθος του πούτσου. Ξανακάβλωνε αν είχε πέσει καθόλου. Απότομα μου γύρισε το στόμα στο μουνί της γυναίκας και το έλγυψα με μανία. Όλα  έγιναν γρήγορα μου πέταξε στον κώλο βαζελίνη, η γυναίκα μου με κράτησε στο μουνί της κι γαμιάς μου φέρμαρε το παλούκι στην κωλότρυπα μου. Ούρλιαξα και πρέπει να μ΄ άκουσαν σ όλο το Seraton. Η γυναίκα μου φώναζε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι…ο τούρκος πρέσαρε όλο το μανίκι του μέσα μου, η γυναίκα μου σύρθηκε στο πάτωμα μου πήρε τσιμπούκι ενώ έδεσε με τα πόδια της το κεφάλι  μου, σε θέση 69 και μου πρόσφερε το μουνάκι της στο στόμα. Από εκείνη τη στιγμή τα έχασα.
Από τότε μέχρι σήμερα γαμιόμαστε με την γυναίκα σαν σκυλιά. Δεν βάλαμε άλλο άτομο στην μέση μας αλλά παίζουμε με διάφορα βοηθήματα φυσικά και τεχνητά και μου συμπληρώνει το πάζλ εκείνης της νύχτας. Άλλα τα θυμάμαι και άλλα όχι το σίγουρο ήταν ότι χάσαμε την πτήση και το γαμήσι συνεχίστηκε μέχρι το άλλο βράδυ.
Δεν γουστάρω ούτε θέλω να πάω με άντρα, η ανάμνηση όμως της όλης φάσης με καυλώνει. Αυτό μου αρκεί και το κρατώ.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου.
Μπορείς αν θες να βάλεις το email μου. Όχι το όνομά μου όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου