Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Μέρος Α΄
Η κουμπάρα μου η Νικη δουλεύει σε κατάστημα στο Κολωνάκι πωλήτρια, κατά καιρούς όμως λόγο έλλειψης προσωπικού και ανάγκης κάλυψης ρεπό πηγαίνει στο κατάστημα της γλυφάδας στο οποίο είναι τελείως μόνη, εκεί εξελίσσετε και η ιστορία μας. μια μέρα που η κη έχει κατεβεί στην γλυφάδα, εντελώς τυχαία μέσω της δουλειάς μου (Courier) πέρασα από το μαγαζί χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν εκεί. όταν την είδα μέσα σταμάτησα και κατέβηκα για να την χαιρετίσω. μου πρότεινε να κάτσω για καφέ, λόγο ευχέρειας της δουλειάς μου δεν βιαζόμουνα καθόλου.
Έκατσα λοιπόν πήγε μου έφτιαξε καφέ και έκατσε να τα πούμε, εν το μεταξύ ήταν και η ώρα που έκλεινε το μαγαζί για μεσημέρι και θα καθόταν μέσα. εκεί που συζητάγαμε η κουβέντα ήρθε γύρω από το σεξουαλικό, άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει μια περιπετιουλα με κάποιον άλλο άντρα (αρραβωνιασμένη) , εγώ της έλεγα ότι και εγώ θα το ήθελα πολύ (παντρεμένος) αλλά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε καμία. μου λέει λοιπόν ότι δεν έχω δίκιο και ότι ίσως να υπάρχει κάποια που δεν θα έπρεπε να την φοβάμαι. το πεξα λίγο μαλάκας και γω και τη ρώτησα ποια εννοεί.
Τότε εκείνη μου λέει θα σου πω και σηκώνετε από την καρέκλα της και κατεβαίνει κάτω στο υπόγειο. μετά από λίγο με φωνάζει να κατεβώ και εγώ κάτω, δεν έχασα λεπτό σκεπτόμενος μήπως είναι η τυχερή μου μέρα. μόλις κατέβηκα με κοίταζε με μισό μάτι, την ρωτάω τρέχει τίποτα και εκείνη απαντά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε τα θέλω μας πραγματικότητα, και με άρπαξε και με φίλαγε ασταμάτητα, σε κάποια φάση κώλωσα και της λέω και αν το μάθουν, μου απαντάει πως έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει κανένα από τους δύο μας (η γυναίκα μου και ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώτα ξαδέρφια) και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.
Άρχισε λοιπόν ο ένας να γδύνει τον άλλο μέχρι που μείναμε ολόγυμνοι. έτσι λοιπόν άρχισα εγώ πρώτος να της γλύφω το καυτό υγρό και ξυρισμένο μουνάκι της ασταμάτητα, όσο εγώ έχωνα την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου μέσα της εκείνη σπαρταρούσε από καύλα και μου ζήταγε να μη σταματήσω με τίποτα. είχε λιώσει η κοπέλα σπαρταρούσε ολόκληρη τότε με σπρώχνει με δύναμη στον τοίχο και γονατίζει και πιάνει τον πούτσο μου στα χέρια και παίζοντας πάνω κάτω τον χώνει και μες στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει σαν τρελή μέχρι που πίστευα ότι θα πνίγει τόσο βαθιά που τον έπαιρνε, δεν άντεχα όμως για πολύ και άρχισα να χύνω το καυτό μου χυσι μέσα στο ερμητικά κλεισμένο στόμα της μέχρι που δεν έμεινε σταγόνα μέσα στο καυλί μου. δεν τελειώνει όμως εδώ το πανηγύρι είχε και 2ο ημίχρονο.
Συνεχίζοντας η Νικουλα να έχει τον πούτσο μου στα χέρια της και να τον παίζει και να τον γλύφει σαν γλειφιτζούρι για να τον ξανά κάνει πύραυλο. μου ζήτησε λοιπόν να της ξεσκίσω όλες της τρύπες, μη άνοντας καιρό της κάρφωσα τον πούτσο μου στο πρησμένο και καυτό μουνί της , μιλάμε για πολύ γαμήσι. δεν άργησε πολύ μέχρι που μου ζήτησε επίμονα πια να της ανοίξω όσο πάει την κωλοτρυπίδα της.  την γύρισα μπρούμυτα και έπαιξα λίγη ώρα με την γλώσσα μου την τρυπούλα της και την έκανα έτσι να τρέμει ολόκληροι. ήρθε όμως η μεγάλη στιγμή, άρχισα να της τον βάζω σιγά σιγά στην μικρή τρυπούλα της και να την ακούω να βογκάει από πόνο και ηδονή μαζί (δεν είχε ξαναγαμηθει από τον κώλο).
την ένιωθα να χύνει ξανά και ξανά μέχρι που ήμουνα και εγώ έτοιμος να ξαναμολισο τα καυτά μου χυσια, έτσι βγήκα τελικά από το ξεσκισμένο πια κολαρακι της και την γύρισα ανάσκελα και γονάτισε για ένα απεριτίφ. άρχισα να χύνω σαν σπασμένος αγωγός της ΑΠ πάνω στα βυζιά της , στο στόμα , στα μαλλιά της μέχρι που την έβαψα ολόκληροι. τότε ήρθε και η κορύφωση της στορίας ξαναβουταει τον πούτσο μου και τον χώνει στο στόμα της αρχίζοντας να το ρουφάει σαν παλαβή, κάπου εκεί τον βγάζει από το στόμα και άρχισε να μαζεύει μετά χέρια της ότι καύσιμο είχε πέσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το στόμα της και να το καταπίνει με μανία, τελειώνοντας μου λέει δεν ήθελα να σε αφήσω να φύγεις με έχοντας πάνω σου έστω και μια σταγόνα από το νέκταρ σου.
Σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και ανεβήκαμε πάνω. είχε φτάσει η ώρα να ξανά ανοίξει το μαγαζί χωρίς να το καταλάβουμε. ανταλλάξαμε αμοιβαία αισθήματα του σκηνικού που ζήσαμε και χαιρετηθήκαμε με την υπόσχεση να μην μείνει τελικά μια περιπετιουλα της μιας φοράς. 
Άντε να ξανάπαω για δουλειά εγώ τώρα. πήρα την εταιρία τηλέφωνο και είπα ότι τρακάρισα (με την τύχη μου).

Μέρος Β΄
Την άλλη μέρα η Φωτεινή αν και ζαλισμένη από το γαμησι που έφαγε έπρεπε ναι πάει να δει μια θεία της στην Κυπαρισσία. Αυτό με βόλευε πολύ. Όταν η Αθανασία το ’μαθε δεν έκλεισε μάτι όλη τη νύχτα περιμένοντας τη στιγμή που θα μέναμε μόνοι οι δυο μας.
Η Φωτεινή πήρε το πρωινό λεωφορείο και έφυγε αργά-αργά να μη μας ξυπνήσει. Εγώ κοιμόμουνα γυμνός πάντοτε και το καβλί μου έχασκε μεγαλοπρέπως. Άκουσα την Αθανασία να πλησιάζει την πόρτα κι έκανα ότι δεν την είδα. Έπιασα την πούτσα μου και σαλιώνοντας το χέρι μου άρχισα να τρίβω βασανιστικά το πουτσοκέφαλο μου. Την είδα που από την μισάνοιχτη πόρτα δάγκωσε τα χείλια της. Το ένα της χέρι έτριβε τις ρόγες των βυζιών της τσιμπώντας τες κάπου-κάπου ενώ το άλλο είχε ήδη βυθιστεί στη σχισμή του μουνιού της. Μπήκε στο δωμάτιο λέγοντας :
-"Παλιοπούστη τι ήταν αυτό που μου ’κανες χθες; κατάλαβα ότι η πουτάνα η Φωτεινή τρελάθηκε στην κάυλα εξ αιτίας μου. Έτσι δεν είναι καργιόλη; για ’μενα την ξέσκισες έτσι; Μόνο που πέθανα κάθε φορά που την άκουγα να ουρλιάζει. Ενώ εγώ έλιωνα από την καύλα",
-"Και θα συνεχίσεις να λιώνεις χειρότερα" της ειπα.
-"Δεν πρόκειται να νιώσεις αυτό το σουβλί να σου τρυπάει τη μητρα σου με τίποτα. Ήθελες παιχνίδια θα τα ’χεις γαμημένη".Άναψε περισσότερο ! πλησίασε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού τρίβοντας επιδεικτικά την φουσκωμένη της κλειτορίδα.
-"Κοίτα το καβλί μου και λιώνε γαμιόλα", της είπα παίζοντας το ορθωμένο και γυαλιστερό από τα υγρά του και τα δικά μου σάλια. Άρχισε να μουγκρίζει σαν πληγωμένο αγρίμι.
-"Δως μου να τη φάω" είπε σε μια στιγμή πλησιάζοντας τα χείλια της κοντά στο πουτσοκέφαλο μου. Άρχισα να της δίνω πουτσοσκάμπιλα και αυτό την τέλειωσε για τα καλα.
-"Χύνωωωωωωωω γαμημένε άντρα. Χυνωωωωωωωωωωω ααααααααααααααααααα!!! και σπαρτάρισε σφίγγοντας δυνατά το μουνί της στη χούφτα της. Απότομα άρπαξε την ψωλή μου στο στόμα της και με έσπρωξε να ξαπλώσει. Τα χείλια της σαν βεντούζα ήθελαν να μου ξεριζώσουν τον πουτσο. Τον άρμεγε από κάθε μικρή σταγόνα από τα πρώτα υγρά του κουνώντας με λύσσα το κεφάλι της σε απίστευτους ρυθμούς. Τσιμπούκωνε τόσο λαίμαργα λες και γύρω της δεν υπήρχε τίποτε άλλο από το καβλί μου. Κάπου-κάπου τον έβγαζε από το στόμα της και ενώ μου τον έπαιζε φώναζε.
-"Ψωλαρά μου θα σε φάω θα σε καταπιώ ολόκληρη. Στο στόμα στο μουνι μου στην κωλαρα μου παντού. Θα σου τον στεγνώσω πλύστη".
-"Λύσσαξε πουτάνα θα σε κάνω να με θυμάσαι" της είπα. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την σήκωσα. Κάρφωσα το στόμα στη ρώγα της και την έκανα να σπαρταρίσει. Χουφτώνοντας τα βυζιά της τα ’σμιξα για να πλησιάσουν και οι δυο ρώγες της ώστε να την ξεσκίσω στο ρούφηγμα. Την ξάπλωσα και χωρίς να σταματήσω το παιχνίδι με τα θεϊκά βυζιά της φρόντισα το καβλι μου να τρίβεται στη σχισμή του μουνιου της για πολύ ώρα. Είχε σχεδόν δακρύσει από την καύλα και ούρλιαζε. -"Καίει το μουνι μου ξεκωλιάρη. Κάρφωσε το επιτέλους. Γάμαμε ρε πουστη άντρα. Γάμααα έλα επιτέλους με λίγωσες". Είχε κατακοκκινίσει κι αυτό ξυπνούσε ακόμα πιο βασανιστικές ιδέες μέσα μου. Αυτή η μουνάρα μου άναβε τόσο τη φαντασία που νομίζω ότι μπορώ να την γαμάω ατελείωτες ώρες.
-"Τώρα θα σε πεθάνω γαμημένη πουτάνα" της λέω και με δύναμη τινάζω το κορμί μου κάνοντας της ένα κάρφωμα απίστευτο. Είδα τα ματιά της να γουρλώνουν και το σκούξιμο της ήταν τόσο δυνατό που δακρύσαν τα ματιά της. Όμως ενώ περίμενε να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό τράβηξα την πούτσα μου και αναπάντεχα έχωσα το κεφάλι στα μπούτια της αρχίζοντας ένα γλειφόμουνα που της τίναξε τα μυαλά. Στα δυο τρία πρώτα πινέλα της γλωσσάς μου ένας χείμαρρος ξέσπασε από το μουνι της και τα χρυσία της πετάχτηκαν στο στήθος μου σαν ποτάμι.
-"Αδειάζωωω χύνωωω αααααα ωωωωω ναιαιαιαι απιστευτοοοο. Πω πω πω πω καυλααααααα. Πούστηηη ααααααα χυνωωωωω ξαναααα.. .  "Τινάζονταν τη λεκάνη της χτυπιώταν όλο της το κορμί στα σεντόνια έμπηγε τα νύχια της στους ωμούς μου και άδειαζε ολόκληρη. Ξανασηκώθηκα το ίδιο απότομα και έφερα τα πόδια της στους ώμους μου. Καρφωσα το καβλί μου στο μουνι της πριν συνέλθει κι άρχισα ένα τρελό γαμησι.
-"Καύλα θα σε ξεμουνιάσω θα σου δώσω το μουνί στο χέρι. Παρ’ τον όλο μωρή πουτάνα. Γαμημένη σε ξεσκίζω". Με είχε παρασύρει. Μου έβγαζε τέτοια βία άλλα στο βάθος απλώς απολάμβανα μια μουνάρα που ήξερε να γαμιέται χωρίς όρια. Σφιγγόμουν μέχρι το βάθος του μουνιού της και τόσο πολύ αγκαλιάζαμε ο ένας τον άλλο σαν να ήταν το τελευταίο γαμήσι και για τους δυο.
-"Πάρε με μήτρα μου της φώναξα" κι αυτή κατεβάζοντας τα πόδια από τους ώμους τα ’δεσε θηλεία γύρω από τη μέση μου. Με έχυσε τότε όπως ποτέ γυναίκα δεν με έχει χύσει (και με έχουν χύσει πολλές ως τώρα). Ο σπασμός της ήταν τόσο δυνατός που λίγο ανησύχησα γιατί ορθάνοιξε το στόμα τρέμοντας. 
-"Πω πω πω πω καυλααααααα. Πουστηηη ααααααα. Τυχεράκλα Φωτεινή τι πούτσα τρως μωρή πουτάνααααα. Χύνω μωρή καργίολα στην πούτσα σου απάνω. Χύνωωωωω ξαναααα ξαναααα δεν το πιστεύωωω ααααααααα.. .  τεντώθηκε με μιας και τα ’χασε για λίγο. Σχεδόν αμέσως συνήλθε. Τότε έβγαλα την ψωλή μου και την έτριψα στην κωλοτρυπίδα της που είχε μουσκέψει από τα χύσια της. Όταν έβαλα το πουτσοκεφαλο μου μέσα της έπιασε τα μαλλιά της και τα τραβούσε σκούζοντας
-"Δεν αντεχωωω οοοχιιιι οοχιιι αλλληη καύλα. Δεν αντέχω.  Καίει το μουνι μου. Δεν αντέχω αλλοοο". Προσπάθησα για λίγο να την ξεκωλιάσω μ’ ένα δυνατό ρυθμικό γαμήσι όμως ήτανε τόση η καύλα της που δεν τ’ άντεξε και τινάχτηκε σαν ελατήριο. Σηκωθηκε και αρχισε να μου τον παίζει γλύφοντας το πουτσοκέφαλο με μανία.
-"Χύσε γαμιά της ζωης μου. Χύσε μου τη μάπα. Χυσεεεεε χυσεεε. Δως’ τα μου όλα". Αυτό δεν ήτανε τσιμπούκι πια. Και ήμουνα σιγουρος ότι δεν το ’χε ξανακάνει ποτέ!-"Πάρε τα χύσια μου ούρλιαξα αφήνοντας τον εαυτό μου ελεύθερο αφού ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να γαμηθεί άλλο.
-"Για σ’ ένα καριόλα μου χύνωωω αδειάζωωω σε γεμίζω με τα χύσια μουυυυ". Την πλημμύρισα ολόκληρη. Έχυσα στο πρόσωπο της καλύπτοντας το σχεδόν ολόκληρο. Τόσο που άρχισε το σπέρμα μου να κυλάει στα υπέροχα βυζιά της και να κατηφορίζει προς τον αφαλό της. Μου ’κανε τα τελευταία ρουφήγματα κι έπεσε ξεψυχισμένη πάνω μου. -"Τι είσαι εσύ ρε πούστη. Δεν μπορώ να κλείσω τα πόδια μου. Θα με ξαναπάρεις γαμιά μου όταν συνέλθω;" ρώτησε. Την έκλεισα στην αγκαλιά μου και της το υποσχέθηκα.
Αφιερώνω την πρώτη συνέχεια της ιστορίας στην Μαρία που επικοινώνησε μαζί μου στέλνοντας μου μάλιστα και δυο υπέροχες φωτογραφίες.
Για σ’ ένα καυλιάρα μου. Ξαναδίνω το mail μου pidios2000@yahoo.gr
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου