Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τα καλοκαιρινά απογεύματα, μετά το γραφείο συνήθιζα να πηγαίνω μια μικρή βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Άραζα σ΄ ένα παγκάκι στη σκιά ενός δέντρου στο μικρό αλσύλλιο που βρίσκεται λίγο μετά το ναυτικό όμιλο και να ξεκουραζόμουν στη δροσιά της θαλάσσιας αύρας. Έτσι έκανα και κείνο το απόγευμα. Καθόμουν χαλαρωμένος στη σκιά, όταν άκουσα δίπλα μου βήματα και είδα ένα ζευγάρι να πλησιάζει. Ο άντρας ήταν γύρω στα εξήντα ψηλός και γεροδεμένος και η γυναίκα γύρω στα τριάντα με αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση. Φορούσε ένα άσπρο κολλητό παντελόνι και μέσα απ΄ το ύφασμα φαινόταν το στριγκ σλιπάκι της. Χωρίς να με προσέξουν κάθισαν στο διπλανό παγκάκι και συνέχισαν να κουβεντιάζουν. Η απόσταση που μας χώριζε δεν ξεπερνούσε το ένα μέτρο, αλλά η βλάστηση ανάμεσα στα δυο παγκάκια ήταν τόση πυκνή που ήταν αδύνατο να με δουν. Η γυναίκα είπε στον άντρα - που όπως άκουσα τον έλεγαν Πέτρο- ότι δεν είχαν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους γιατί θα ξυπνούσε ο άντρας της απ’το μεσημεριανό του ύπνο και δε θα την έβρισκε στο σπίτι κι ο Πέτρος τη ρώτησε τι δικαιολογία θα του έλεγε. Εκείνη του είπε γελώντας ότι αν όταν γύριζε κοιμόταν ακόμα θα τον ξυπνούσε με μια πίπα κι ο Πέτρος γέλασε και τη ρώτησε:
-Κι αν θελήσει να σε πηδήξει δεν θα καταλάβει ότι το μουνί σου θα είναι γεμάτο απ΄ το σπέρμα μου;
-Α μπα, του απάντησε η γκόμενα, δε θα καταλάβει τίποτα του τα ‘χω ταΐσει  κι άλλη φορά και τα ρούφηξε μέχρι σταγόνα…..
Φαίνεται πως η συζήτησε αυτή για τον άντρα της γκόμενας είχε αρχίσει να καυλώνει τον Πέτρο, γιατί άπλωσε το χέρι του στα βυζιά της γκόμενας, της έβγαλε με μια κίνηση το στράπλες μπλουζάκι της και της τα πέταξε έξω. Είχε δυό τεράστια βυζιά κι απ’ τις όρθιες μεγάλες ρόγες της κατάλαβα ότι κι η γκόμενα ήταν ήδη καυλωμένη. Ενώ της χούφτωνε τα βυζιά με το άλλο χέρι της χάιδεψε το μουνί πάνω απ΄το παντελόνι και της είπε
-Μίλα μου για τα γαμήσια με τον άντρα σου. Με σκέφτεσαι καθόλου όταν σε πηδάει;
-Ω, ναι, ναι, απάντησε εκείνη, και η φωνή της ήταν γεμάτη απ΄τη καύλα της.
-Φαντάζεσαι ότι βρίσκομαι και ‘γω εκεί και στον χώνω στον κώλο ενώ αυτός στον χώνει στο μουνί;
-Ναι, ναι
Άπλωσε το χέρι της και με μια αργή κίνηση κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του. Ύστερα ξεκούμπωσε το κουμπί του και του έβγαλε έξω τον σηκωμένο πούτσο του κρατώντας τον σφιχτά στην χούφτα της. Κούνησε αργά το χέρι της προς τα κάτω, το πετσάκι κατέβηκε και το κεφαλάκι πρόβαλλε κατακόκκινο και υγρό απ΄ την καύλα. Έσκυψε και με τη γλώσσα της το έγλυψε αργά και σταθερά σ΄ όλη την επιφάνεια. Έπειτα άνοιξε το στόμα της κι με την ίδια αργή κίνηση τον πήρε σιγά -σιγά ολόκληρο μέσα της. Έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής κι έμεινε ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα. Τα χείλια της ακουμπούσαν τις τρίχες του Πέτρου και ο πούτσος του ήταν χωμένος σ΄ όλο το μήκος του μες το στόμα της. Σίγουρα το κεφαλάκι θα ακουμπούσε στον ουρανίσκο της κι αυτό έδειχνε να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί της κράτησε το κεφάλι πάνω του και της φώναζε να συνεχίσει. Εκείνη τραβήχτηκε κι άρχισε να μπαινοβγάζει ρυθμικά τον πούτσο στο στόμα της. Τα χείλια της ήταν σφιχτά γύρω απ’ τον πούτσο και τον ρουφούσε. Απ΄ το ρούφηγμα τα μάγουλά της έκαναν ένα μικρό βαθούλωμα. Ο Πέτρος σε κατάσταση παροξυσμού την έβριζε χυδαία, την έλεγε καριόλα, κουφάλα, γαμημένη πουτάνα ρούφα τον, πάρε τα χύσια μου….
Εγώ είχα καυλώσει τόσο με το τσιμπούκι που έβλεπα, είχα βγάλει την πούτσα μου έξω και την έπαιζα και τότε μου ήρθε η ιδέα να τους φωτογραφίσω. Έβγαλα το κινητό μου και τράβηξα 4-5 φωτογραφίες. Μετά πάτησα το κουμπί στη θέση βίντεο για έχω ήχο και κίνηση και αποθανάτισα τη στιγμή που ο Πέτρος έχυσε βρίζοντας της μέσα στο στόμα και εκείνη κατάπιε λαίμαργα μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Τακτοποίησαν τα ρούχα τους και κανόνισαν το αυριανό ραντεβού.
Κανόνισαν να συναντηθούν στην πλαζ. Του είπε να της κάνει αναπάντητη στο κινητό του άντρα της και κείνη θα καταλάβαινε θα πήγαινε δήθεν στην τουαλέτα όπου θα την περίμενε ο Πέτρος για ένα γαμήσι στα όρθια. Του είπε τον αριθμό του κινητού του άντρα της και εγώ τον πληκτρολόγησα στο κινητό μου. Μόλις έφυγαν κάλεσα τον αριθμό και του έστειλα με sms τις φωτογραφίες και το βίντεο. Συνέχισα να παίζω τον πούτσο μου και έχυσα ενώ φανταζόμουν το ξύλο που θα έτρωγε η τσιμπουκλού μόλις γύριζε στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου