Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η 38ΑΡΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Καλησπέρα.

Βλέποντας την μεγάλη απήχηση που είχε στους επισκέπτες της σελίδας σου η προηγούμενη ιστορία μου που την βάφτισες "38αρα παντρεμένη της αρέσει να προκαλεί", αποφάσισα να στείλω άλλη μια πικάντικη περιπετειούλα μου.
Εδώ θέλω να προσθέσω κάποια πράγματα για μένα, όπως έχω πει είμαι 38 ετών, αυτό σημαίνει ότι από τα 18μου, που έπαψα να είμαι παρθένα, έχω μια 20αετή αρκετά έντονη σεξουαλική ζωή η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Βέβαια τώρα παντρεμένη και με δυο παιδιά δεν μπορεί να είναι το ίδιο έντονη και τόσο πολύ των άκρων όπως ήτανε αλλά συνεχίζει να είναι αρκετά έντονη και να με ικανοποιεί πλήρως τόσο στον σεξουαλικό τομέα όσο και στους υπόλοιπους τομείς της οικογενειακής μου ζωής.
Στην περιπετειούλα μου τώρα, όπως σας έχω πει πάντα το ντύσιμο μου είναι πολύ τολμηρό, με αποτέλεσμα να προκαλώ με την εμφάνιση μου τον αντρικό πληθυσμό και ότι αυτό αρέσει πάρα πολύ στον άντρα μου, και με παροτρύνει να κάνω παιχνίδι με διάφορους από αυτούς.
Πριν από τρία χρόνια ο άντρας μου μου ζήτησε να κάνουμε το τραπέζι σε κάποιους φίλους και συνεργάτες του από την δουλειά, κάτι που κάνουμε συχνά γιατί του αρέσει να καλούμε κόσμο στο σπίτι, έτσι και τότε δεν του έφερα καμιά αντίρρηση.
Τελικά μου είπε ότι τελικά θα καλέσει μόνο δυο τρεις συναδέλφους του από την δουλειά και τον νέο Δ/ντη Πωλήσεων της εταιρίας.
Όταν έφτασε η μέρα όπως συνήθως μου ζήτησε να φορέσω κάτι πολύ προκλητικό γιατί λέει ήθελε να με θαυμάζουν και να με τρώνε με τα μάτια τους οι καλεσμένοι μας και ειδικά ο νέος δ/ντης που ήτανε πολύ γκομενιάρης όπως μου είπε και όπως αποδείχτηκε δεν είχε άδικο. Έτσι λοιπόν φόρεσα ένα πολύ κοντό και εφαρμοστό φόρεμα μαύρο χρώμα με μια φαρδιά χρυσή ρίγα και βαθύ ντεκολτέ, μαύρο καλσόν, από μέσα ένα μικροσκοπικό κόκκινο κιλοτάκι για να κάνει αντίθεση στους επίδοξους ματάκηδες., και τέλος ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, και διακριτικό βάψιμο.
Όταν ήρθανε οι καλεσμένοι μας από τα επιδοκιμαστικά σχόλια αλλά και από το πως καρφωνότανε πάνω μου λες και δεν είχαν ξαναδεί γυναίκα χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα. Τελευταίος ήρθε ο Δημήτρης ο νέος συνάδελφος του Γιώργου, 40αρης, 1,85 ύψος, κανονικός στην εμφάνιση από πλευράς πάχους ελαφρά γκρίζους κροτάφους, με ακριβό κουστούμι και γενικά με τον αέρα του πετυχημένου του σίγουρου για τον εαυτό του.
Η γυναίκα μου η Χριστίνα, ο νέος συνεργάτης μας και δ/ντης πωλήσεων ο Δημήτρης για τις απαραίτητες συστάσεις, η χειραψία που μου έκανε ήτανε μια πολύ δυνατή και θερμή χειραψία, και μάλλον επαγγελματική θα έλεγα, και μου εξήγησε ότι η γυναίκα του έπρεπε να πάει στην μητέρα της σε κάποια επαρχιακή πόλη οπότε και ήρθε μόνος του.
Η βραδιά κύλησε ήρεμα με αστεία γέλια και γενικά μια χαλαρή ατμόσφαιρα, βέβαια όλο το βράδυ με έτρωγαν με τα μάτια τους όλοι τους εκεί μέσα, και μαζί με αυτούς με κοίταζε και ο Δημήτρης αλλά πολύ πιο διακριτικά.
Την επόμενη μέρα που γύρισε ο Γιώργος από την δουλειά μου είπε ότι έκανα πολύ μεγάλη εντύπωση στον Δημήτρη, και σαν μαγείρισσα αλλά πολύ περισσότερο ως γυναίκα, και του είπε χωρίς παρεξήγηση ότι είμαι πολύ όμορφη και ότι προκαλούσα με το ντύσιμο μου. Ο Γιώργος του είπε ότι του αρέσει να με κοιτάνε και να αρέσω στους άντρες και ότι είναι πολύ περήφανος που έχει μια εντυπωσιακή γυναίκα και διάφορα τέτοια και από την αντίδραση του Δημήτρη τον έφτιαξαν πάρα πολύ γιατί στο σπίτι γύρισε με κάτι απίστευτες καύλες, και βρεθήκαμε να με πηδάει στα γρήγορα πισοκόλλητα στην τουαλέτα γιατί τα παιδιά ήτανε στο σαλόνι και βλέπανε DVD και δεν μπορούσε να κρατηθεί μέχρι το βράδυ, όπως και εγώ άλλωστε γιατί είχα φτιαχτεί αρκετά με αυτά που μου είπε.
Δεν περάσανε λίγες μέρες και μας κάλεσε ο Δημήτρης για φαγητό να γνωρίσουμε την γυναίκα του και την μαγειρική της όπως είπε χαριτολογώντας.
Φυσικά πάλι εγώ έβαλα τα ξέκωλα μου και πήγαμε η γυναίκα του ήτανε μια πολύ κομψή και όμορφη κυρία, πολύ όμορφα και sexy ντυμένη όχι όμως προκλητική όπως εγώ. Εκεί ήτανε άλλο ένα φιλικό τους ζευγάρι που είχανε καλέσει και κάναμε μια καλή παρέα, σε κάποια στιγμή που ο Γιώργος είχε απορροφηθεί στην συζήτηση με τον τρίτο της παρέας και η Μαίρη (η γυναίκα του Δημήτρη) μίλαγε με την φίλη της βγήκα στην βεράντα να πάρω λίγο αέρα και να κάνω ένα τσιγάρο.
Σε ένα δυο λεπτά βγήκε και ο Δημήτρης έξω τι έγινε μου λέει μοναξιές έχουμε; Να πάρω λίγο αέρα του λέω έτσι και αλλιώς αυτά που συζητάτε δεν τα γνωρίζω καν του απαντώ. Είπαμε μερικά τέτοια αδιάφορα ακόμα οπότε μου λέει Χριστίνα μην με παρεξηγήσεις με αυτό που θα σου πω αλλά δεν κρατιέμαι να μην το πω, τι πράγμα του λέω; Είσαι μου λέει μια κούκλα και με έχεις κάνει να μην μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου, και σε σκέφτομαι συνέχεια συνεχίζει, εκείνη την στιγμή ήρθανε έξω η γυναίκα του να τον φωνάξει γιατί θα φεύγανε οι άλλοι, και δεν είχε άλλη συνέχεια η βραδιά σε λίγο φύγαμε και εμείς, και στον δρόμο τα είπα στην Γιώργο τι έγινε στην βεράντα το μικρό χρονικό διάστημα που μείναμε μόνοι μας.
Τότε ήτανε που μου είπε να περάσω την άλλη μέρα από το γραφείο τυχαία, για να δούμε αν θα προχωρήσει και άλλο ο Δημήτρης.
Την επόμενη μέρα πέρασα από την δουλειά του Γιώργου και αφού χαιρέτησα όσα παιδιά γνώριζα, (και που γυρίζοντας την πλάτη μου ένοιωθα να με γδύνουν με τα μάτια τους και να φουσκώνουνε τα παντελόνια τους), μου είπανε ότι ο Γιώργος έλλειπε για κάτι δουλειές εκτός γραφείου, οπότε και πήγα να χαιρετήσω τον Δημήτρη στο γραφείο του, ο οποίος μόλις με είδε έλαμψε το πρόσωπο του.
Μου είπε να καθίσω στον δερμάτινο καναπέ που υπήρχε στο γραφείο του, και ζήτησε από την γραμματέα του να μου φέρει καφέ, μέχρι να έρθουνε τα καφεδάκια μας είπαμε τα τυπικά πως από εδώ ότι ο Γιώργος λείπει και είπα να πω μια καλημέρα κλπ κλπ, αφού ήρθανε τα καφεδάκια, της είπε να μην τον ενοχλήσει κανείς για να τα πούμε με την ησυχία μας.
Με το που έκλεισε η πόρτα ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ, και έβαλε το χέρι του πάνω από τον ώμο μου ακουμπώντας στην πλάτη του καναπέ, και μου λέει όπως σου είπα και χθες με έχεις αναστατώσει σε σκέφτομαι συνέχεια, και απλώνει το χέρι του χουφτώνοντας απαλά το μπούτι μου, του τράβηξα το χέρι λέγοντας του ότι είναι υπερβολικός, αυτός δεν πτοήθηκε και το ξανάβαλε προχωρώντας προς τα πάνω, μα του λέω μπορεί να μπει κανείς μέσα, μην ανησυχείς μου λέει δεν θα έρθει κανείς, έχω πει να μην μας ενοχλήσουν και δεν θα μας ενοχλήσουν έχοντας φτάσει το χέρι του κάτω από την φουστίτσα μου, χουφτώνοντας το κώλο μου, έχω αρχίσει να χάνω τον έλεγχο μου πλέον και με το χέρι μου πιάνω τον καυλωμένο πούτσο του πάνω από το παντελόνι που, και τον χουφτώνω κάνοντας τον ακόμα ποιο σκληρό, ενώ αυτός μου έχει περάσει το χέρι του μέσα από το string μου και χουφτώνει το μουσκεμένο μουνάκι μου ενώ με το άλλο χέρι μου χουφτώνει τα βυζιά μου μέσα από το μπλουζάκι μου, φιλώντας και γλείφοντας με πίσω από το αυτί και τον λαιμό, σε μια τελευταία προσπάθεια μου του λέω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο και τραβιέμαι από κοντά του, τότε αυτός σηκώνεται όρθιος, λύνει την ζώνη του και κατεβάζει το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχο του, φέρνοντας κοντά στο πρόσωπο μου ένα προικισμένο απίστευτα καυλωμένο πούτσο, έχασα τον έλεγχο απλά, άνοιξα το στόμα μου και το έκλεισα γύρο από τον πουτσοκεφαλό του, παίζοντας ταυτόχρονα με την γλώσσα μου, και με το χέρι μου χούφτωσα τα πρησμένα από την καύλα αρχίδια του, και άρχισα να του παίρνω μια καταπληκτική πίπα, ένα αυτός με κρατούσε το κεφάλι μου από τα μαλλιά μέχρι που ένιωσα ότι είναι έτοιμος να χύσει, τότε με τράβηξε γονάτισε στο πάτωμα έκανε στην άκρη το στρινγκάκι μου και άρχισε να γλείφει το φρεσκοξυρισμένο μου μουνάκι που τα υγρά μου είχαν φτάσει στα μπούτια μου, σε λίγο σηκώθηκε και με γύρισε με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα, ακούμπησα τα χέρια μου στην πλάτη του καναπέ με το ένα πόδι μου ακουμπούσα στον καναπέ με το γόνατο και το άλλο πόδι μου στο πάτωμα, πήρα την τέλεια θέση, δεν έχασε χρόνο και μπήκε μέσα με την μια, και άρχισε να με σφυροκοπά με απίστευτη ταχύτητα, χουφτώνοντας ταυτόχρονα με το ένα χέρι του τα βυζιά μου, και με το άλλο μου κράταγε το κώλο μου ενώ εγώ πέρασα το χέρι μου από κάτω και του έπιανα τα αρχίδια του, όλη αυτήν την ώρα ήθελα να φωνάξω αλλά έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην το κάνω και μας πάρει χαμπάρι όλη η εταιρία,
Δεν άντεξε πολύ σκύβει πάνω μου και μου λέει χύνω καυλιάρα μου χύνω, τραβήχτηκα γυρίζω γρήγορα κάθομαι στα γόνατα και τον παίρνω στο στόμα μου, και σχεδόν αμέσως αρχίζει να χύνει στο στόμα μου, κρατώντας το κεφάλι μου από τα μαλλιά μέχρι που τα κατάπια όλα.
Πέσαμε στον καναπέ προσπαθώντας να βρούμε την αναπνοή μας, κάναμε ένα τσιγάρο ήπια τον καφέ μου σχεδόν μονορούφι τακτοποίησα τα ρούχα μου, και βγήκα από το γραφείο του, η γραμματέας του με κοίταξε με κάποια υποψία ήμουνα και λίγο αναμαλλιασμένη δεν ξέρω τι και αν κατάλαβε. Φεύγοντας ο Γιώργος είχε επιστρέψει και ήτανε στο γραφείο του, πήγε να πνιγεί όταν με είδε να έρχομαι από την μεριά που είναι το γραφείο του Δημήτρη.
Του έδωσα ένα γρήγορο φιλί στο στόμα γιατί είχε και κόσμο γύρω γύρω, τι έγινε μου λέει μου είπαν ότι ήρθες αλλά δεν με βρήκες και υπέθεσα ότι είχες φύγει, ναι του λέω είπα να πω ένα γεια στον Δημήτρη του λέω, και τι έγινε μου λέει με μια σπίθα στα μάτια του θα τα πούμε στο σπίτι του λέω δεν λέγονται εδώ αυτά τώρα φεύγω του λέω γιατί έχω αργήσει να πάρω τα παιδιά και φεύγω.
Μέχρι το απόγευμα που γύρισε στο σπίτι με είχε πάρει 20 τηλέφωνα για να του πω τι έγινε και δεν του έλεγα τίποτε για να σκεφτώ και τι θα του πω. Όταν ήρθε φίλησε τα παιδιά και όρμησε πάνω μου πες μου λέει, και του είπα την αλήθεια μέχρι το σημείο που άρχισε να με χουφτώνει και του τον έπιασα πάνω από το παντελόνι του και ότι δεν άντεξε άλλο και έχυσε μέσα στο εσώρουχο του, και έψαχνε να βρει χαρτί να σκουπιστεί. Τρελάθηκε από την καύλα και μέχρι το βράδυ με έβαλε να του τα πω με κάθε λεπτομέρεια 10 φορές μέχρι που κοιμηθήκανε τα παιδιά και ξεσκιστήκαμε στο πήδημα.
Με τον Δημήτρη βρεθήκαμε άλλες δυο φορές σε ξενοδοχείο όπου περάσαμε καταπληκτικά και αποφασίσαμε να μην ξαναβρεθούμε γιατί ότι ήτανε να δώσει ο ένας στον άλλο το έδωσε και από εκεί και πέρα γινότανε επικίνδυνο για την οικογενειακή ηρεμία που θέλαμε και οι δύο. Όποτε βρισκόμαστε από τότε αλλάζουμε κάποιες ματιές με νόημα και μέχρι εκεί.
Όπως έχω πει πιθανόν να μακρηγορώ και να μακραίνουν πολύ οι περιπετειούλες μου και να σας κουράζουν.
Επίσης είπα και στην πρώτη ιστορία μου ότι έχω μερικές περιπετειούλες ακόμα και αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να τις στείλω κάποια άλλη στιγμή. (04/10/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου