Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

Είμαι 23 και σε λίγο καιρό θα αρραβωνιαστώ τον άνθρωπο που στα 19 μου με ξεπαρθενιασε. Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα σχέσεις στην ζωή μου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί και μου φέρεται άψογα. Και σε συνδυασμό πως τα τελευταία 4,5 χρόνια ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, ποτέ δεν τον απάτησα, και ας σπούδαζα 3,5 χρόνια στην διπλανή πόλη, που κανένας δεν με έλεγχε.
Πριν λίγους μήνες που τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα μόνιμα πια στην πόλη μου, άρχισα να σκέφτομαι πως να είναι άραγε το γαμήσι με άλλον άντρα. άρχισα να μετανιώνω για ευκαιρίες που είχα αφήσει να πάνε χαμένες. Έπρεπε πάση θυσία να γαμηθώ με κάποιον άλλο πριν αρραβωνιαστώ. Αλλιώς θα με έτρωγε πάντα η περιέργεια, και μιας και έχω μεγαλώσει με αρχές, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο μετά που θα αρραβωνιαζόμουν. Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει...
Πριν 3 μήνες, κάποιος έχοντας με μπερδέψει με κάποια άλλη, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο κινητό μου. Αρχικά νόμιζα πως κάποιος μου κάνει φάρσες και δεν έδινα σημασία. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να είμαι περίεργη και έτσι αποκτήσαμε μια συνομιλία μέσω μηνυμάτων σε καθημερινή βάση. Ο Αντώνης, έτσι τον λένε, πήρε το θάρρος και ήρθε στο σπίτι μου να με γνωρίσει μια μέρα που έλειπαν οι γονείς μου. Όταν τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν ένας θεογκομενος 1,90 καστανόξανθος με πράσινα μάτια, γύρω στα 100 κιλα. Καμία σχέση με τον Γιώργο μου! Βέβαια ούτε εγώ είμαι αυτό που θα έλεγε κάποιος θεογκομενα, και έτσι στην ιδέα πως θα μπορούσε να με γαμήσει κάποιος σαν τον Αντώνη, με τρέλαινε! ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το είχα φανταστεί.
Την ίδια μέρα, δεν έγινε τίποτα. λίγο μετά που έφυγε όμως, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως με γουστάρει, και θέλει να κάνουμε τρελλιτσες! μου είχε πει πως έχει γκόμενα, και εγώ του είχα πει για τον Γιώργο μου, αλλά αυτό δεν θα έμπαινε εμπόδιο στο να ξεσκιστούμε. έτσι κλείσαμε ραντεβού για μετά από τρεις μέρες. Το μόνο που μου ζήτησε, Ήταν να ξυρίσω το μουνάκι μου γιατί λέει καύλωνε έτσι. Η μεγάλη μέρα έφτασε! εγώ με ξυρισμένο το μουνάκι μου ένιωθα πολύ καυλωμένη, και ανυπομονούσα...
Πήγαμε μια βόλτα με το αμάξι του και τελικά καταλήξαμε σε μια ερημική παραλία. Έσβησε την μηχανή και τύλιξε το χέρι του γύρω από τον λαιμό μου. άρχισε να με φυλάει στο στόμα με πόθο και έβαζε την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου. άρχισα να πνίγομαι και να καυλώνω. Δεν με είχαν ποτέ φιλήσει με τόσο πόθο.
Πήρα το θάρρος και άρχισα να τον χαϊδεύω, ενώ γρήγορα έλυσα την ζώνη του παντελονιού του και έχωσα το χεράκι μου μέσα στο σλιπ του. είχε καυλώσει πολύ, και η πούτσα του Ήταν έτοιμη να εκραγεί. εγώ δεν είχα πιάσει ποτέ τόσο χοντρό πούτσο και μου φαίνονταν σαν ονειρο! Του Γιώργου μου είναι λεπτή και γύρω στους 13 πόντους. Δεν άργησα να καταλάβω πως εκτός από πολύ χοντρή Ήταν και τεράστια! γύρω στους 20 πόντους!
Του χούφτωνα τα αρχίδια και του την έπαιζα ρυθμικά, ενώ αυτός μου έγλυφε τα μεγάλα βυζάκια μου και δάγκωνε τις ρώγες μου. Όταν πλησίασε το χέρι του στο παντελόνι μου, παραλίγο να χύσω από την καύλα... Δεν με είχε ακουμπήσει άλλος άντρας στο μουνάκι μου. Ήταν υγρό και καυτό και έτρεχαν τα ζουμιά μου στα μπούτια μου!
-πόσο με καυλώνει το μουνάκι σου ξυρισμένο! Μου είπε και εγώ πέθανα από καύλα όταν το χέρι του άρχισε να μου το χαϊδεύει.
Μου έβαλε το ένα δάκτυλο του μέσα στην τρυπούλα μου απότομα και το κούνησε βίαια για μερικά λεπτά μέσα έξω.
Αυτό Ήταν...
Άφησα την ψωλή του και άρχισα να γδύνομαι τελείως... Ήθελα να με γαμήσει αμέσως. Γδυθήκαμε τελείως και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. άρχισε να μου κατεβάζει το κεφάλι μου προς την πούτσα του που Ήταν όρθια για να του πάρω πίπα...
Άρχισα να την γλύφω και να την ρουφάω με πόθο. Του ρουφούσα τα αρχίδια και τον ένιωθα να σπαρταράει... όταν άρχισα ταυτόχρονα με το χέρι μου να του την παίζω, με τράβηξε πάνω...
Δεν ήθελε να χύσει ακόμη. Με ξάπλωσε στο κάθισμα του συνοδηγού και μου άνοιξε τα πόδια.  έβαλε το κεφάλι του στο μουνάκι μου και άρχισε να μου κάνει γλυφομουνι... εγώ τα έχασα... Δεν είχα ξανανιώσει τόσο όμορφα. Ο Γιώργος μου ποτέ δεν με ευχαριστούσε με τα γλυφομουνια που μου έκανε. Αντίθετα με πονούσε γιατί μου δάγκωνε τα μουνοχειλα μου και δεν με έγλυφε. Ο Αντώνης όμως Ήταν πολύ αρχιμάστορας! Με το δάκτυλο του μου έτριβε την κλειτορίδα μου και μου έγλυφε γλυκά την τρυπούλα μου, χώνοντας την γλώσσα του μέσα μου σαν μικρή ψωλή. Τα ζουμιά μου έτρεχαν ως τα μπούτια μου και το κάθισμα είχε αρχίσει να βρέχεται.
-Αααχχχ...ναι μωρό μου... έτσι.... Γλύψε με γαμιά μου....! Έσκουζα και του πίεζα το κεφάλι του στο μουνάκι μου.
Τραβήχτηκε και ξάπλωσε πάνω μου στο κάθισμα του συνοδηγού. ένιωθα την ψωλαρα του σηκωμένη να τρίβεται στην κοιλιά μου.
- Άνοιξε τα ποδαράκια σου μωρό μου... Μου είπε θέλω να στο βάλω....
-Έλα... Δεν αντέχω άλλο... Γάμησε με ψωλαρα μου... Σε θέλω... Χώστην μου του λέω παρακαλώντας τον και άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου.
Με το ένα χέρι του μου άνοιγε την τρυπούλα μου και με το άλλο προσπαθούσε να την βάλει μέσα.... Με μια απότομη κίνηση και αφού την έτριψε λίγο στην κλειτορίδα μου, μου την κάρφωσε στο μουνάκι μου.
-Αχχχχ.... Με πονάς... Πρόλαβα να ψελλίσω. Η τεράστια ψωλή του με πονούσε. Ήταν σαν να με ξεπαρθενιαζαν ξανά.
-Τι στενό μουνάκι που έχεις καυλιάρα μου... Αχ... πόσο μου αρέσει η τρυπούλα σου... Θα σε ανοίξω μωρή... Αχ...
Άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου.... εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την πλάτη του και τον έσπρωχνα μέσα μου.
-Σκέτη καύλα είσαι πουτανακι μου... Έσκουζε. Αχ... Δεν αντέχω άλλο... Μου είπε κι άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πιο βίαια.
- Σου αρέσει; Ε...; Πες μου πως σου αρέσει... Μου έλεγε.
Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα μου. Ο πόνος είχε υποχωρήσει και είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ! ενώ το ευχαριστιόμουν πιο πολύ από ότι με τον Γιώργο μου. είχα ξεφύγει τελείως. Τον έγλυφα και τον ρουφούσα παντού. Στον λαιμό, στους ώμους....
- Μου αρέσει... πολύ... έλα.. Πιο γρήγορα... Πόνεσε με...
Άρχισε να με πηδάει μανιασμένος... Η χοντρή και τεράστια ψωλαρα του μου ξέσκιζε το στενό μουνάκι μου. Τον ένιωθα να τρέμει και να κρατιέται με το ζόρι να μην χύσει. ήθελε να απολαύσει το στενό μουνάκι μου όσο πιο πολύ μπορούσε.
-Αχ... Χύνω μωρό μου... Παρτα μωρή.. Παρτα... άρχισε να φωνάζει και εκτόξευσε τα καυτά χυσια του μέσα στο μουνί μου.
Όταν ένιωσα τα χυσια του να κυλάν μέσα μου, άρχισα να χύνω και εγώ ταυτόχρονα.
-Αχ... χύνω και εγώ... Τι ψωλαρας είσαι εσύ μωρό μου... Αχ... Φώναζα και είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς μου.
Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι με την ψωλή του να μικραίνει μέσα στο μουνάκι μου.
-Σου άρεσε μωρό; Μου είπε...
-Πολύ... Του απάντησα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο όμορφα...
-Το μουνάκι σου με τρέλανε... Μου απάντησε και με φίλησε γλυκά. Από τότε έχουμε βρεθεί αρκετές φορές....
Τώρα τελευταία όμως που έμαθε πως δεν το έχω κάνει ποτέ από τον κώλο μου δεν χάνει ευκαιρία να με καλοπιάνει για να μου τον ξεπαρθενιασει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου