Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΘΕΛΩ....ΘΕΛΩ.....ΘΕΛΩ

17/11/2004

Ιστορία που μας έστειλε φίλη μας σήμερα
Καλημέρα σας
Επιεδή μου άρεσαν τα γράμματα με τις ιστορίες των φίλων της σελίδας σας στέλνω και εγώ τα "όνειρα" που πολύ συχνά τώρα τελευταία μου τρώνε το μυαλό. Ιστορίες ,που θάθελα πολύ να ζήσω......ή τις εχω ζήσει.... Αν τις κρίνετε ενδιαφέρουσες δημοσιεύστε τις .......
Θέλω να βρεθώ κάποτε σε ένα σπίτι με τον άντρα μου και ακόμα ένα ζευγάρι και αφού γνωριστούμε καλύτερα εγώ να καθίσω στον ένα καναπέ με τον άλλο και ο άντρας μου στον απέναντι με την γυναίκα του άλλου .
Να έχουμε μουσική να είμαστε λίγο ψιλοζαλισμενοι και να αρχίσουμε να χαϊδευόμαστε.
Θέλω να αρχίσω να τον φιλάω και να σφίγγω την ψωλή του μέσα στο χέρι μου,να ανοίξω φερμουάρ του παντελονιού του και να βγάλω έξω τον πούτσο του και να είναι μεγάλος και χόντρος και όσο του τον παίζω και μεγαλώνει και αυτός να έχει χαμηλώσει και βγάζει τα πρώτα βογκητά να κοιτάω τον άντρα μου στα μάτια και να του δείχνω πόσο καυλωμένη ειμαι.
Να βλέπω τον άντρα μου να τον παίζει και η φίλη του αλλού να του γλείφει τις ρογες.
Μετά να έρθουν και αυτοί στον καναπέ μαζί μας και αρχίσουμε να χαϊδεύει ο ένας τον άλλο .
Θα ήθελα να δω τον άντρα μου να παίρνει στα χέρια του την μεγάλη πούτσα του άλλου και να του τον παίζει , η φίλη του να βαζει δαχτυλάκι στον άντρα μου και εγώ να φιλάω τον άλλο στο στόμα.
Θέλω μετά να βάλω τον άντρα μου να πιάσει την πούτσα του φίλου μας και να με βάλει να καθίσω επάνω της και να έρθει να με γαμήσει και αυτός .
Θέλω να ξεσκιστώ πολύ άγρια και με τους δυο . Το ίδιο μετά να κάνουνε και στην άλλη, δηλαδή αυτή να κάθεται επάνω στο σκληρό πούτσο του άντρα μου και ο άντρα της να της γαμάει τον κώλο.
Δεν θέλω όμως να χύσουνε γιατί θέλω να δω την φίλη του να βαζει δαχτυλάκι στον άντρα μου και εγώ στον δικό της και αφού θα έχουν ανοίξει οι τρυπούλες τους όσο εγώ μέ την γκόμενα του θα βάζουμε η μια το δάχτυλο στο μουσκεμένο μουνί της άλλης θέλω να δω τον άντρα μου να κάθεται στα τέσσερα να τεντώνει την κωλάρα και να τρώει την ψωλάρα του φίλου μας. Την ίδια ώρα η γυναίκα του θα μου κάνει γλυφομούνι και αυτός θα με φιλάει στο στόμα και όταν χύσει την κολάρα του άντρα μου θα γυρίσει και αυτός στα τέσσερα για να τον γαμήσει ο άντρας μου και εγώ να γλύψω το μουνί της άλλης και στο τέλος θέλω να έρθει ο φίλος μας να μου ανοίξει τα πόδια και να με γαμήσει όσο πιο δυνατά μπορεί με τον τεράστιο πούτσο του και να με φιλάει συνεχεία να με βλέπει ο άντρας μου πως νιώθω με ένα ξένο άντρα και πόσο πολύ μπορεί να με καυλώσει ο πούτσος κάποιου ξένου, να με βλέπει πως  ξενογαμιεμαι και να είναι και αυτός μπροστά .
Ξέρω πως θα καύλωνε με κάτι τέτοιο και πάνω στην καύλα του που με βλέπει να μου έχει ανοίξει η μουνάρα από το ξέσκισμα που τρώω αλλά και από την μουνάρα της γκόμενας που την γαμάει δίπλα μου , σηκώνεται και ενώ ο άλλος με γαμάει υπέροχα να πηγαίνει από πίσω του και του σκίζει τον κώλο.
Έτσι τώρα εγώ χαρίζω ηδονή στον γαμιά μου με την μουναρα μου ο άντρας μου τον σκίζει με την ψωλάρα του και η γυναίκα του καυλωμένη που βλέπει πόσο ωραία γαμάει τον άντρα της του βαζει κωλοδάχτυλο .
Και τελικά σηκωνόμαστε και βάζω την άλλη στα τέσσερα και τον αντρα μου να τη γαμησει πισωκολιτα .
Εγω παιζω με την κωλοτρυπιδα και τα αρχιδια του γαμια μου και τον βαζω καθως ο αντρας μου πηδαει την γυναικα του και την εχει σκισει κυριλεκτικα να του γαμησει την κωλαρα.
Ειναι τελεια καθως βλεπω τον αντρα μου να γαμαει τη γυναικα καποιου αλλου και ταυτοχρονα ο γαμιας μου να ξεσκιζει την κωλοτρυπιδα του αντρα μου.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ;;;;;;;;;;; Ευχαριστώ
----Πολλά δεν είναι, απλα να καταφέρεις τον σύζυγο ,........ αν δεν το έχεις κάνει ακόμη .

Φαντασιώσεις μιάς φίλης μας ΣΥΝΈΧΕΙΑ 18/11/2004

Καλησπέρα φίλε μου ixrayman σου στέλνω και κάποιες άλλες απο τις επιθυμίες μου....... Μπορείς να τις δημοσιεύσεις αν θέλεις......
Η πιο μεγάλη μου επιθυμία είναι να χιλιοξεσκίσουν 2 άντρες. Θέλω να είναι αθλητικοί και εμφανίσιμοι για να με καυλώνουν.
Ο ένας θέλω να παίξει με τις ρώγες μου, να μου τις τρίβει και να τις γλύφει και παράλληλα να μου παίζει το μουνί μου όσο πιο απαλά και σιγά γίνεται! (Ο άλλος θέλω να παρακολουθεί και να καυλώνει).
Καθώς θα μου παίζει τη χιλιο-υγραμένη μουνάρα μου να γλιστρίσει τη γλώσσα του πάνω στη κλειτορίδα μου και να μου την περιποιηθεί με υπομονή.
Να μου ρουφάει τα μουνόχειλα μαλακά-μαλακά και να ανεβοκαταιβαίνει αργα-αργά στην σχισμή ανάμεσα στα μουνόχειλα μου. Μετα΄κάνοντας την γλώσσα του σκληρή και μυτερή να την μπαινοβγάζει σαν μικρό πουτσάκι στην ροζ τριπούλα μου.
Να μου κάνει μκιρές δαγκωνιές στην κλειτορίδα μου και να μουτην ρουφάει όπως εγώ θα ήθελε να γλείψω το πουτσοκέφαλο του
Όσο πιο υπομονετικά θα μου την γλείφει τόσο περισσότερο θα τρελλαίνομαι από την καύλα που θα νιώθω.
Θελω να μου την περιποιηθεί όπως θα ήθελε να κάνω εγώ με τον πούτσο του.
Εχει και η κλειτορίδα μου κεφαλάκι που θάθελα να μου το γλύφει κυκλικά με την άκρη της γλώσσας του ,να την βλέπει να σηκώνεται και να μεγαλώνει . Παράλληλα να μου χώσει στη μουνάκλα μου το χέρι του και να με ψαχουλεύει και ένα δάχτυλό του να μου γλυκαίνει σιγά-σιγά την κωλοτρυπίδα.
Να περνάει την γλώσσα του πότε στην ρόζ τρυπούλα του μουνιού μου ,και πότε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου,να τίνάζομαι σαν να με περνάει το ηλεκτρικό ρεύμα και να του σπρώχνω το κεφάλι πάνω ...κάτω σαν να του γαμάω το στόμα με την κλειτορίδα μου που θα έχει αγγουρώσει σαν μικρό πουτσάκι.
Να μην καταλαβαίνω αν βρίσκεται στι μουνί μου ή στην κωλοτρυπίδα μου , να  με κάνει να τον παρακαλάω να μη σταματήσει ποτέ.
Να μου περιποιηθεί την σούφρα μου καλά με μικρά κτυπήματα της γλώσσας του, να προσπαθει να την παραβιάσει με την γλώσσα του και εγώ να τρελλαίνομαι από την καύλα............Και αφού χαλαρώσει και υγράνει την κωλοτρυπίδα μου να μου χώσει σιγά ........... σιγά τα δυό του δάκτυλα. ΝΑ τα μπαινοβγάζει σιγά σιγά .............σιγά ...........σιγά............σιγά-σιγά. Αφού μου την ετοιμάσει κι αυτήν να έρθει ο καυλωμένος "παρατηρητής" και να παίξει με το σκληρό του πουτσοκέφαλο την κωλοτρυπίδα μου ενώ ο άλλος θα συνεχίζει να μου γλείφει την αχόρταγη κλειτορίδα μου.
Να συνεχίσει ο άλλος να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου μέχρι να με κάνει να παρακαλάω να μου ξεσκίσει τον κώλο!
Να με παιδεύει με τα παιγχνίδια του και στο τέλος να με λυπηθεί και σιγά σιγά να εισχωρήσει στο βαθύτερο σημείο του κώλου μου και να με κάνει να τσιρίξω από ηδονή. Αφού θα έχω φτάσει σε αυτή την υπέροχη στιγμή ηδονής να σηκωθεί ο πρώτος από την θεοκαυλωμένη κλειτορίδα μου και να μου ξεσκίσει με όλη του τη δύναμη το μουνί μου. Να με γαμήσουν και οι δυο ταυτόχρονα τόσο άγρια ώστε να φτάσω στο σημείο να τους παρακαλάω να σταματήσουν.
Να τους ακούω να λαχανιάζουν , να ιδρώνουν και από την καύλα τους ο ένας να μου δαγκώνει τις ρόγες και ο άλλος να μου δαγκώνει τους λοβούς από τα αυτιά μου .
Και εγω να κινούμαι μεταξύ τους ετσι ώστε οι πούτσες στους να φτάνουν στα πιο βαθιά σημεία του κώλου μου και του μουνιού μου.Να βάζω το χέρι μου και να νιώθω την σκληράδα από τους πούτσους τους να ανεβάινει .......να ανεβαίνει να γίνονται παλούκια ..................να θέλουν να χύσουν και εγώ να μη τουα αφήνω...........να τους ρουφάω και τους δυο μέσα μου ,να νοιώσουν ότι μου ανήκουν.........ότι πρέπει να με ικανοποιήσουν μέχρι να χύσω εγω πάλι και πάλι και πάλι. Να με γυρίσουν και να καθήσω με την κωλοτρυπίδα μου με δύναμη πάνω στο καυλί εκείνου που θα έχω από κάτω , να τον ακούω να ουρλιάζει από την καύλα και να νοιώθω το κάψιμο από τον πούτσο του που πάει να εκραγεί από το τέντωμα να μου φτάνει βαθιά μέσα στο εγκέφαλο..........και να φωνάζω πιο δυνατα...........πιο δυνατά πιο βαθιά πιο βαθιά και να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο πούτσο του στηριζόμενη σις φτέρνες μου και στις παλάμες μου έτσι ω΄στε η λεκάνη μου να καταβαίνει και να ρουφάω όλο το πούτσο του μέχρι ρίζας.
Να βάλω τον άλλο να γονατίσει ανάμεσα στο ορθάνοικτα μπούτια μου και να μου γλύφει την οθάνοικτη μουνάρα μου που θα ανεβοκατεβαίνει μπροστά στα μάτια του. Να βλέπω τα χύσια μου να του έχουν μουσκέψει τα χείλια και να του στάζουν
στα μπούτια του άλλου.
Να βλέπει το πούτσο του άλλου να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου και να προσπαθεί να τον προλάβει πρίν χωθεί μέσα μου να τον λαδώσει .....να  υγράνει και δροσίσει με την γλώσσα του την κωλοτρυπίδα μου που έχει πάρει φωτιά και όλα αυτά να τα βλέπω μπροστά μου.
Και όταν θα έχει κουραστεί να μου φέρει το πουτσοκέφαλο του μπροστά στο στόμα μου για να τον πιπιλίσω ,να τον γλύψω ,να τον ρουφίξω ,μέχρι να τον νοιώσω να ακουμπάει στις αμυγδαλές μου....να με πνίγει.
Και όταν θα έχει επιτέλους γίνει σκλήρος σαν πέτρα μη σταματώντας να γαμίεμαι από τον κώλο ,να του ζήτάω να μπεί και αυτός στο ορθάνοικτο μουνί μου που θα στάζει από τα υγρά μου. Τους θέλω και τους δύο έτσι να με γαμάνε δυνατά , να μου ξεσκίζουν το μουνί , να τους βλέπω να γλαρώνουν τα μάτια τους από την καύλα, να τρέχει  ο ιδρώτας ποτάμι από τα κορμιά τους , να μου γεμίζουν τις τρύπες μου με τους πούτσους τους ,να τους νοιώθω να με καίνε ......με τα πουτσοκέφαλα τους ..........να προσπάθουν να φτάσουν στον πάτο από το κώλο μου και τη μουνάρα μου
Και όταν θα καταλάβω ότι δενμπορούν άλλο και είναι έτοιμοι να με χύσουν να ζητήσω να μπόυν ταυτόχρονα και οι δύό τους στο μουνί μου και να μου προσφέρουν όλα τα χύσια τους ...........όλο το σπέρμα τους ............όλη την δυναμή τους σε μένα .
Τέλος να ξαπλώσω με ορθάνοικτα τα μπούτια μου στο κρεβάτι και να τους βάλω να μου γλύψουν μαζί τη μουνάρα μου που θα στάζει από τα χύσια μου και τα χύσια τους όπως θα έκανα και εγω στη θέση τους ,να το ευχαριστήσουν για την ηδονή που τους προσέφερε.
 Όλη την σκηνη από το πρώτο δευτερόλεπτο να την παρακολουθεί ο άντρας μου χωρίς να το ξέρω…όταν οι άλλοι τελειώσουν κι η ηδονή βασιλεύει στην σάρκα μου να σκύψει και να με γλέιψει  όπως ποτέ κανένας δεν με ’χει γλέιψει  και να με στείλει στον ουράνο και να μου δείξει ότι πάντα υπάρχει μια ηδονή μεγαλύτερη από αυτή που θεωρείς υπερτατη εκείνη την στιγμη…και να με γαμήσει άγρια και τρυφερά μαζί …γλυκά και πρόστυχα ταυτοχρονα… να χύσει μέσα μου…. και να μείνει όλο το βράδυ,….να κοιμηθούμε αγκαλίτσα….
Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω τα κατάλληλα πρόσωπα και να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου.
Η επιθυμία μου είναι επιθυμία και άλλων ,μόνο που δεν παίρνουν το θάρρος να τις εκφράσουν Πόσο πιό εύκολη θα ήταν η ζωή μας αν ο καθένας ένοιωθε ελεύθερος να εκφράσει αυτό που νοιώθει βαθυά μεσα του.
Εγώ πήρα το θάρρος και το εξέφρασα Ευχαριστώ
-----και πολύ καλά κάνεις κοπέλλα μου και μάς χαρίζεις τις ωραίες σου σκέψεις .

2 σχόλια: