Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΈΡΩΤΑΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ

Όλη την εβδομάδα είχα φοβερές καύλες. Όποτε πήγαινα τουαλέτα το μουνί μου ήταν υγρό και τα βράδια μετά τη δουλεία πήγαινα σπίτι ,έβαζα ένα καθρέφτη μπροστά στα ποδιά μου ,τα άνοιγα και ποτέ έπαιζα με την υγρή ροζ κλειτορίδα μου και ποτέ έβαζα μέσα στη μουνοτρυπα ο,τι έβρισκα που θα μπορούσε να μου το ευχαριστήσει.
Κάποια στιγμή αφού τα μεγάλα αγγουριά μου σώθηκαν, σκέφτηκα το καπάκι του μιξεράκι που φτιάχνω καφέ, είναι μακρύ και χοντρό. Τέλειο!. Το έντυσα με ένα προφυλακτικό και μου το έχωσα βαθιά μέσα-έξω στο μουνάκι μου, με πονούσε λιγάκι το μουνάκι μου στην αρχή αλλά μετά αφού ξεχείλωσε το απολάμβανα καλύτερα.
Ήταν Σάββατο πρωί και ήμουν μόνη μετά το χωρισμό της μακροχρόνιας σχέσης μου με το Κώστα, αλλά συναμα τόσο υγρή. Είχα κανονίσει με τη φίλη μου τη Μαρία και τη Νατάσσα να βγούμε σε κανένα μπαράκι το βράδυ να τα πιούμε. Οι φίλες μου ήταν και οι δυο εμφανισιμες αλλα χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, οι άνδρες πάντα έδειχναν ενδιαφέρον σε μένα, σε σημείο οι φίλες μου να μειονεκτούν απέναντι μου. Ακόμα και ο Κώστας, πάντα με ζήλευε παθολογικά καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που χωρίσαμε.
Εγώ ήμουν πάντα τύπος και υπογραμμών αλλά αρκετά! Είχα αποφασίσει να ξεδώσω και να κάνω οτιδηποτε θα μπορούσε να με χαλαρωσει μετά την συναισθηματικα εξαντλητική σχέση με το Κώστα.
Έκανα ένα χαλαρωτικό πανάκι, με τα αφρόλουτρα μου, ξύρισα το μουνάκι μου, έβαλα τα αρώματα μου και βγήκα με τις φίλες μου το βράδυ όπως είχαμε προγραμματίσει.
Ήμασταν και οι τρεις κούκλες κυριολεκτικά με τα κοντά φορεματάκια μας, πίναμε και σχολιάζαμε τις γυναίκες, τους άντρες, όλους γύρω μας καθώς το μπαράκι ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Μια παρέα τριών νεαρών μας κερνούσε σφυνακια συνεχεία και τα κορίτσια γούσταραν τη κατάσταση αυτή καθώς στη κάθε μια μας άρεσε ένας διαφορετικός από τη παρέα τους.
Μας πλησίασαν ,μας συστήθηκαν Κώστας, Αντώνης και Νάσος και προς έκπληξη των κοριτσιών, τα τρία αγόρια περιτριγύρισαν εμένα και παραμέλησαν εντελώς τις φίλες μου. Με χορευαν και οι τρεις μαζι, αγγιζαν τα ποδιά μου όταν καθομασταν, ηθελαν εμενα. Ενιωσα λιγο αμηχανα για τα κοριτσια όμως ημουν αποφασισμενη να σταματησω να αναλωνομαι για τους αλλους συνεχεια ετσι ώστε όταν τα αγορια μου προτειναν  να τη βρουμε οι τεσσερις μας και ενώ ηδη το μουνακι μου εσταζε στη κυριολεξια, δεχτηκα τη προσκληση και προκληση. ..Βρηκα μια φτηνη δικαιολογια να πω στα κοριτσια και εφυγα μονη με τους αντρες.
Με οδηγησαν σε ένα λευκο Βαν και ξεκινήσαμε τη βόλτα μας. .Άναψα ένα τσιγάρο ενώ ο Κώστας φανερά ερεθισμένος φύλαγε το λαιμό μου και ο Νάσος σήκωσε το φόρεμα μου και χάιδευε τα μπούτια μου καθώς ο Αντώνης έτρεχε, δε ξέρω με ποσά, αφού ανησύχησα σε μια στιγμή. Ο Κώστας το κατάλαβε και του ζήτησε να χαλαρώσει ενώ μου έδωσε ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί το οποίο με χαλάρωσε και ο Νάσος ανέλαβε να με ηρεμήσει πιο πολύ αφού μου έβγαλε το μαύρο στριγκακι μου και άρχισε να μου γλύφει το υγρό μουνάκι μου. Τρελά! Για ποτέ ξέχασα τη ταχύτητα και τα πάντα γύρω μου.
Άρεσε ο τρόπος που μοίραζα το κορμί μου δαύτους τους δυο άντρες. Ο Νάσος επέμενε ανάμεσα στα ποδιά μου ενώ ο Κώστας έπαιζε με τα μεγάλα βυζιά μου και τις ρόγες μου και μου έβγαλε ολότελα το φόρεμα ενώ συνέχισε να μου γλύφει ποτέ τα βυζιά και ποτέ τη γλώσσα μου. ο φορτηγάκι σταμάτησε και εγώ ήμουν τελείως τρελαμένη από καύλα! Μ’ άρεσε ο Κώστας, σκέφτηκα και θα τον έπαιρνα και μαζί και τους φίλους του. Δε με ενδιέφερε τίποτα όμως ας με γαμήσει κάποιος σκεφτόμουν και η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε! Ο Νάσος που είχε αναλάβει από την αρχή το μουνί μου, κατέβασε το σλιπάκι του και άρχισε πρώτος να μου το περιποιείται..
Με γάμαγε δυνατά με το μεγάλο πούτσο του καθώς ο Κώστας συνέχιζε να μου γλύφει ποτέ τη μια ρόγα και ποτέ την άλλη και γούσταρα! Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη με τους δυο άντρες από πάνω  μου, βλέπω τη πόρτα να ανοίγει. Ήταν ο Αντώνης με ένα καφάσι μπύρες στο χερι, φανερα ερεθισμένος από το θέαμα. Αντικρίζοντας τον να γλείφεται, έχυσα στο πούτσο του Νάσου και ο Νάσος στο μουνί μου και τον διαδέχτηκε ο Κώστας ενώ ο Αντώνης πρόβαλε μπροστά μου με το πούτσο του στο πρόσωπο μου ,δίνοντας μου τον στο στόμα. Ο Αντώνης άνοιξε μια μπύρα και παρακολουθούσε το μουνί μου να γαμιέται ποτέ από τον Κώστα και ποτέ από το Νάσο.
Εγώ παρότι είχα χύσει πάνω από τρεις φορές, δε χόρταινα, καύλωνα συνεχεία. Κάναμε διάλειμμα για μια μπύρα σε ένα πάγκο, αλλά πριν προλάβω να τελειώσω τη μπύρα μου, με σήκωσε ο Αντώνης από το πάγκο και με ξάπλωσε πάνω του και ρω άρπαξα το πούτσο του και τον έχωσα πάλι στο μουνί μου, ενώ γαργαλιόμουν πήδαγα σα τρελή πάνω στο πούτσο του και κοίταγα το Κώστα που με παρακολουθούσε ενώ είχα χάσει το Νάσο από τα μάτια μου. Μα φυσικα ήταν πίσω μου, με ξάπλωσε πάνω στον Αντώνη και ένιωσα το πούτσο του να καρφωνεται στο κωλο μου. Ααααα,αρχισα να ψελλιζω όμως εκεινος δε σταματουσε να μου τον καρφωνει πισω στη κωλοτρυπιδα μου καθώς ο Αντωνης ήταν ακομα μέσα στο μουνί  μου, ακινητος για να εισελθει ο φιλος του στο κωλο μου.
Γύρισα να αντικρίσω το θέαμα και κολλησα,ο μισος πουτσος του Νασου ειχε χαθει μέσα στο κωλο μου και σιγά-σιγά χάθηκε ολος. Όποτε τωρα με γαμουσαν ταυτοχρονα και στις δυο τρυπες μου. Όταν έμπαινε ο Αντωνης στο μουνί μου,εβγαινε ο Νάσος απ το κωλο με ένα φοβερο ρυθμο συγχρονισμου με γαμαγαν εναλλακτικα, μπαινοβγαιναν γρηγορα στο μουνί μου και τη κωλαρα μου ,και με ξεσκιζαν και γω γουσταρα. Ο Νάσος μου έλεγε συνεχεία «σου σκιζω το κωλο» και ο Αντωνης το συνεχιζε «και ‘γω τη μουναρα». Έχυνα ασταματητα, «ναι,ναι σκιστε με»τους ελεγα.
Ενιωσα το Νασο να με χυνει στο εντερο και βγηκε ενώ τον διαδεχτηκε ο Κωστας με τη ψωλη του που την ενιωσα στη κυριολεξια να μου ξεσκιζει το κωλο καθώς ήταν η μεγαλυτερη εκει μέσα. Ετσι ολο το βραδυ εναλλακτικα με παίρνανε. Οι τρύπες μου ήταν γεματες συνεχεία και ποτέ εβγαινε ο ένας για να γαμήσει ο άλλος, μέχρι που ζήτησα ένα τσιγάρο και το καπνίζαμε ποτέ εγώ και ποτέ ο Κώστας αφού ήμασταν αντιμέτωποι καθώς μου ξέσκιζε το μουνί. μετά από τόσα γαμήσια που μου δώσανε ένιωσα τις τρύπες μου ξεχειλωμένες και ο Κώστας κάλεσε τους φίλους του να  δουν τη δουλεία που μου είχαν κάνει όλο το βράδυ «μαλακά κοιτά μια κωλοτρυπα, χωράει ένα ποτήρι εδώ μέσα», σχολίασε ο Νάσος.
Έτσι με πήγαν σπίτι μου τα χαράματα της Κυριακής και κοιμήθηκα για πάνω από δώδεκα ώρες.
Σήμερα, έπειτα από ένα χρόνο, έχω δεσμό με το Κώστα και ποτέ έρχονται και οι φίλοι του μαζί μας. Περνάμε τέλεια ίσως Κάποια μέρα τον Κώστα τον παντρευτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου