Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΟ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Το πλοίο είχε ξεκινήσει, ήταν το πρώτο ταξίδι μας μετά από 5 χρόνια γάμου. Η Μάρα ακουμπούσε στην κουπαστή και καθώς ερχόμουν από πίσω της θαύμαζα τον όμορφο πεταχτώ κώλο της. Φορούσε ένα μίνι φόρεμα και μπορούσα άνετα να δω το στρινγκ που διαγραφόταν από μέσα. Σίγουρα όσοι άνδρες περνούσαν πίσω της κάρφωναν τα μάτια τους για λίγο σε αυτό το ωραίο θέαμα. Η Μάρα ήταν 29 ετών με μακριά μαύρα μαλλιά 1.72 και 65 κιλά με όμορφο σώμα αρκετά μεγάλο στήθος και φοβερό κώλο, πέρασα το χέρι μου γύρω απ την μέση της και της πρότεινα να πάμε για φαγητό στο εστιατόριο του πλοίου.
Το εστιατόριο είχε πολλή κόσμο και αφού πήραμε το φαγητό μας αναγκαστήκαμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι όπου κάθονταν ήδη δυο νεαροί άνδρες. Τρώγοντας αρχίσαμε να συζητάμε με τους δυο νεαρούς, τον Γιώργο και τον Τάκη οι οποίοι ήταν οδηγοί φορτηγών και ταξίδευαν συχνά. Τους έπιασα αρκετά συχνά να κοιτούν την γυναίκα μου και να την γδύνουν με τα μάτια τους και ήταν σίγουρο πως αν είχαν την ευκαιρία θα την ξέσκιζαν. Αφού φάγαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε μας προσκάλεσαν για ένα ποτό στην ντίσκο του πλοίου και η Μάρα δέχθηκε αμέσως. Καθώς προχωρούσαμε η Μάρα έσκυψε και μου είπε στο αυτί….
-“Αυτούς τους δυο θα τους πήδαγα ευχαρίστως απόψε”.
Ταράχθηκα, ήξερα πως η φαντασίωση της ήταν να γαμιέται με πολλούς μαζί γιατί κάθε φορά που την γαμούσα μου έλεγε πόσο πολύ θα ήθελε έναν ακόμα πούτσο στο στόμα της αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι το εννοούσε.
Αφού παραγγείλαμε τα ποτά μας πιάσαμε την κουβέντα και μετά από λίγο διέκρινα εκεί στα σκοτεινά το χέρι του Τάκη να χαϊδεύει τα ποδιά της γυναίκας μου. Βλέποντας κάποιον άλλον να της βάζει χέρι καύλωσα πολύ αλλά συνέχυσα να μιλάω με το Γιώργο. Το χέρι του Τάκη πρέπει να είχε φτάσει στο μουνάκι της γυναίκας μου γιατί την είδα να της φεύγει ένας αναστεναγμός ενώ το δικό της χέρι άρχισε να χαϊδεύει πάνω απ το παντελόνι τον ήδη καυλωμένο πούτσο του Τάκη. Η καύλα μου ήταν μεγάλη αλλά κατάλαβα πως σύντομα θα έχανα τον έλεγχο και έτσι σηκώθηκα και της ζήτησα να φύγουμε για την καμπίνα μας ( σκεφτόμενος πως με τέτοιες καύλες που είχαμε και οι δυο θα ξεσκιζόμασταν στο γαμήσι ως το πρωί). Η Μάρα σηκώθηκε και Αφού καληνύχτισε τα παιδία προχώρησε εμπρός μου κουνώντας προκλητικά των όμορφο κώλο της. Σταματήσαμε για λίγο αγοράσαμε ένα μπουκάλι νερό και μερικές τσίχλες και συνεχίσαμε προς την καμπίνα μας. Φτάνοντας με μεγάλη έκπληξη μου είδα το Γιώργο και τον Τάκη να μας περιμένουν έξω απ την πόρτα της καμπίνας μας ( η Μάρα τους είχε πει τον αριθμό) και τον Τάκη να με πλησιάζει και να μου λέει
-“Θα το ξεσκίσουμε το μωρό σου απόψε”.
Η Μάρα άνοιξε την πόρτα και τα χέρια των δυο ανδρών χάιδευαν ήδη το καυλωμένο κορμί της γυναίκας μου, Αφού μπήκαμε την ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τα χέρια τους την χάιδευαν παντού ενώ παράλληλα της έβγαζαν τα ρούχα αφήνοντας την μόνο με το στρινγκ και το σουτιέν. Εγώ καθισμένος σε μια πολυθρόνα τους κοιτούσα ενώ ο πούτσος μου είχε πρηστεί από την καύλα.
Ξαφνικά ο Τάκης της έβγαλε το στρινκ και μου είπε:
-“Έλα να γλείψεις το μουνάκι της γυναίκας σου και να το υγράνεις καλά γιατί θα το ξεσκίσω απόψε”.
Έσκυψα και άρχισα να την γλύφω με λυσσά ενώ τα υγρά της έτρεχαν στο σαγόνι μου. Η Μάρα στο μεταξύ είχε βγάλει έξω τον πούτσο του Γιώργου και τον ρούφαγε με μανία ενώ με το χέρι της έτριβε τον πούτσο του Τάκη. Αφού τελείωσα με το μουνάκι της κάθισα ξανά στην πολυθρόνα και την κοιτούσα να ρουφάει ποτέ τον έναν πούτσο και ποτέ τον άλλον. Ο Τάκης με κοίταξε και μου είπε
-“Κοιτά πως ρουφάει τον πούτσο μου η ξεκωλιάρα η γυναίκα σου” και με μια απότομη κίνηση της τον έχωσε όλο μέσα στο στόμα.
Η Μάρα είχε τρελαθεί από καύλα και παρακαλούσε να την γαμήσουν έτσι την έβαλαν στα τέσσερα και ενώ συνέχιζε να τσιμπουκώνει τον Τάκη ο Γιώργος ήρθε πίσω της και ακούμπησε τον πούτσο του επάνω στο υγρό μουνάκι της.
-“Θα την ξεσκίσω την πουτάνα την γυναίκα σου” μου είπε και με μια δυνατή κίνηση έχωσε τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι της μέχρι τα αρχίδια του να χτυπήσουν πάνω της. Η Μάρα ήταν στον παράδεισο με έναν πούτσο στο στόμα και έναν στο μουνί της, χτυπιόταν με δύναμη πάνω στον πούτσο του Γιώργου και φώναζε από καύλα.
Ο Τάκης ήρθε κοντά μου και μου είπε
-”Κοιτά πως σου ξεμουνιάζει την γυναίκα ο Γιώργος..
-”Τώρα θα πάω κι εγώ να την ξεκωλιάσω την σκύλα..”
Τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα δυνατά Βλέποντας την γυναίκα μου να γαμιέται αλλά. ..θα ήταν η πρώτη φορά που κάποιος θα την έπαιρνε απ τον κώλο. ... έτσι όπως ήταν στα τέσσερα ο Γιώργος πήγε από μπρος και της τον έδωσε στο στόμα ενώ Ο Τάκης της έγλειφε
την κωλοτρυπίδα ετοιμάζοντας την για τον μεγάλο πούτσο του.
Η Μάρα ήταν τόσο καυλωμένη που είχε αρχίσει να παρακαλάει τον Τάκη να της ξεσκίσει τον κώλο, μετά από λίγο το μεγάλο καυλί του Τάκη ακουμπούσε τον κώλο της γυναίκας μου, με μια αργή κίνηση σπρώξε τον πούτσο του μέσα της ενώ η Μάρα άρχισε να φωνάζει και να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή..
-“Με ξέσκισε ο πούστης αγόρι μου με έχει ξεκοιλιάσει” μου φώναζε ενώ ο πούτσος του Τάκη έμπαινε όλο και πιο βαθιά. Ο Γιώργος ξάπλωσε στο κρεβάτι κι η Μάρα κάθισε πάνω του και πήρε στο μουνί της όλο το καυλόπουτσο του. Ο Τάκης πήγε πίσω της, την έσπρωξε μπροστά κι άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πότε στο γεμάτο της μουνί και πότε στον κώλο. Αυτή γαλούριζε από καύλα ενώ μου έριχνε και ματιές για να βλέπει την καύλα μου. Απότομα ο Τάκης της τον φόρμαρε στον κώλο κι αυτή ούρλιαξε και για να μην την ακούσουν δάγκανε με λύσσα το μαξιλάρι. Την γαμούσαν συνέχεια για κανένα τέταρτο μέχρι που μαλάκωσε κι είχε αφεθεί λιωμένη πάνω στο σώμα του Γιώργου. Ο Τάκης βγήκε από τον κώλο που ήταν ανοιχτός σαν πηγάδι και με μια κίνηση της έχωσε το καυλί του στο μουνί της πλάι στο καυλί του Γιώργου. Αφού την γάμησαν έτσι για 5 λεπτά πήγε από μπροστά και είπε του Γιώργου
-“Έλα να την χύσουμε την πουτάνα”.
Άρχισαν να χώνουν τους πούτσους τους βαθιά μέσα στο στόμα της γυναίκα μου μια ο ένας και μια ο άλλος και σε λίγο ο Γιώργος πρώτος άρχισε να χύνει στο πρόσωπο της. Η Μάρα άνοιξε το στόμα της διάπλατα προσπαθώντας να τα πιει όλα και τότε άρχισε
να χύνει και ο Τάκης. Τα χρυσία του έφευγαν με τρομερή δύναμη απ τον πούτσο του και χτυπούσαν στην γλώσσα της γυναίκας μου και μετά έτρεχαν γεμίζοντας το σαγόνι της και το στήθος της.
-”Κοιτά πως τα ρουφάει η πουτάνα σου” μου είπε ο Γιώργος. Αφού τους έγλειψε και τους δυο μέχρι και τελευταίας σταγόνας σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου.
-”Σου άρεσε όπως με ξέσκισαν οι γαμιάδες μου απόψε μωρό μου;” με ρώτησε ενώ έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της.
-“Χύύύύννννννννννννννννωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω” φώναξα κι ένοιωσα τα αρχίδια μου να ξεκολλάνε……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου