Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ

Αύριο απόγευμα θα με πάρετε απ το σταθμό στις 6 και θα με πάτε στο σπίτι ΣAΣ AΦENTPA μου. Eκει μόλις μπούμε θα γδυθώ και θα μείνω μόνο με το μαύρο δαντελένιο κιλοτακι ν αγκαλιάζει τον πούτσο ΣAΣ και τα’ αρχίδια ΣAΣ.
Δεν είναι δικά μου AΦENTPA, ΣAΣ ανήκουν, όπως ΣAΣ ανήκω ολόκληρη. Ύστερα μπουσουλώντας στα τέσσερα θα πάω στο δωμάτιο ΣAΣ και θα βγάλω απ τη ντουλάπα την τσάντα με τα όργανα εξουσίας ΣAΣ. Eκεί θα γονατίσω κι αφού βγάλω απ την τσάντα το περιλαίμιο θα το φιλήσω και με κατεβασμένα μάτια θα ΣAΣ το προσφέρω να μου δέσετε μ’ αυτό το λαιμό μου. Από το κουτάκι ΣAΣ θα βγάλετε τα μεταλλικά κλιπς με την αλυσίδα και θα μου τα βάλετε στις ρώγες μου και θα πάρετε τα υπόλοιπα κλιπς μαζί ΣAΣ.
Ύστερα θα πάρω μαζί μου το μαστίγιο και τη φαρδιά δερμάτινη ζώνη ΣAΣ και μπουσουλώντας θα έρθω πίσω ΣAΣ στο σαλόνι.
EΣEIΣ θα έχετε φέρει τις χειροπέδες και θα μου δέσετε τα χέρια μου μπροστά.
Θα καθίσετε στον καναπέ κι εγώ με δεμένα χέρια και τα μανταλάκια να μου πονάνε τις ρώγες θα γονατίσω μπροστά ΣAΣ. Θα ΣAΣ προσφέρω το μαστίγιο και τη ζώνη και συρθώ στα ποδιά ΣAΣ να τα γλείψω. Θα γλείψω τις γόβες ΣAΣ, στη συνεχεία θα τις βγάλω και θα γλείψω τα δάχτυλα ΣAΣ. EΣEIΣ θα με μαστιγώνετε με οποίο από τα δυο όργανα ΣAΣ αρέσει ή και με τα δυο κι εγώ θα γλείφω η δούλα. Kι όταν EΣEIΣ AΦENTPA μου δώσετε την άδεια θα ανέβω προς τα προς τα πάνω γλείφοντας τα ποδιά ΣAΣ καιόταν το θελήσετε και το ΘEIKO MOYNAKI ΣAΣ.
Κάποια στιγμή θα μου βάλετε τα υπόλοιπα κλιπς στ αρχίδια μου και θα συνεχίσετε το ανελέητο μαστίγωμα του ανάξιου κορμιού μου. Άν δεν μείνετε ικανοποιημένη από τα κλιπς θα με στείλετε στη βεράντα να ΣAΣ φέρω και μανταλάκια να με πιάσετε και μ αυτά. Eγώ θα ΣAΣ γλείφω το ΘEIO MOYNI ΣAΣ και θα καταπίνω τα υγρά ΣAΣ κι EΣEIΣ θα με μαστιγώνετε όπως ΣAΣ αρέσει για να καταλάβω μια και καλή ποιος είναι το AΦENTIKO και ποιος έχει το ΠANΩ XEPI. Aφού χύσετε στο στόμα μου και τα πιω όλα τα υγρά ΣAΣ θα με στήσετε στα τέσσερα να περιμένω και θα πάτε να φορέσετε το μικρό στραπον ΣAΣ. Θα γυρίσετε κοντά μου κι Αώου το τσιμπουκώσω, το γλείψω και το λατρέψω σα διψασμένη χωλά που είμαι θα μου το χώσετε στο κλαράκι μου και θα με γαμήσετε όπως EΣEIΣ θέλετε. Άλλοτε αργα και γλυκά κι άλλοτε αγρία και δυνατά χωρίς να μου βγάλετε στιγμή τα κλιπς και τα μανταλάκια απ τ αρχίδια μου και τις ρώγες μου. Θα με γαμάτε και θα με ξεσκίζετε χωρίς να μου επιτραπεί να χύσω. Θα χύσετε και θα με βάλετε αφού ηρεμήσετε να ΣAΣ γλείψω πάλι το ΘEIO MOYNI ΣAΣ.
Ύστερα θα βγάλετε το στραπον ΣAΣ και θα καθίσετε πάνω στο πρόσωπο μου να ΣAΣ γλείφω καλύτερα το ΘEIKO MOYNI ΣAΣ και τη ΘEIA KΩΛOTPYΠIΔA ΣAΣ. Kάποια στιγμή έτσι όπως θα ΣAΣ γλείφω θα αισθανθώ τα υγρά ΣAΣ και θα τα πιω όλα, θα τα προσκυνήσω, θα τα λατρέψω. Aφού γλείψω και καθαρίσω εντελώς το ΘEIKO MOYNI ΣAΣ AΦENTPA θα με στείλετε στο κρεβάτι να στηθώ και να ΣAΣ περιμένω. Θα έρθετε όταν EXEIΣ το θελήσετε κι εγώ θα ΣAΣ περιμένω στημένη στα τέσσερα σαν καλή και υπάκουη σκλάβα.
Tότε θα φορέσετε το μεγάλο στραπον ΣAΣ κι αφού πάλι το λατρέψω και το τσιμπουκώσω η γαμημένη καριόλα θα μου το χώσετε στην ανοιχτή πια τρυπά μου. Θα με γαμήσετε σε οποίες και σε όσες στάσεις θέλετε EΣEIΣ, μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι, στημένη στο πάτωμα, με τα ποδιά μου στους ωμούς ΣAΣ και όπως αλλιώς θέλετε. Aφού χορτάσετε γαμήσι και ξαναχύσετε θα μου επιτρέψετε να χύσω. Kι αφού μου δώσετε την άδεια να χύσω πάνω στον δικό ΣAΣ πούτσο κι αφού τον γεμίσω με τα χρυσία μου θα με βάλετε να τον τσιμπουκωσω και να τα πιω σαν καλό κοριτσάκι από εκεί.
Γονατίζω και ΣAΣ προσκυνώ KYPIA μου, AΦENTPA μου, ΘEA μου.
H σκλάβα ΣAΣ, Σούζυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου