Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ...

2/12/2004

Η παρακάτω ιστορία είναι πραγματική και δεν είχα σκοπό ποτέ να την πω σε κάποιον και πόσο μάλλον να την δημοσιεύσω κάπου...
Όλα άρχισαν φέτος το καλοκαίρι κάπου εκεί στα μέσα Ιουλίου που επέστρεψα από την πόλη που σπουδάζω μιας και τέλειωσε η εξεταστική περίοδος. Κατάγομαι από κάποιο ορεινό χωριό με λίγους κατοίκους και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολη υπόθεση το sex εδώ.
Από μικρή είχα ερωτικές σχέσεις αφού αναγκαστικά να μετακινηθώ για τις γυμνασιακές μου σπουδές. Η ερωτική μου ζωή ήταν έντονη από την αρχή αλλά η συνέχεια στο πανεπιστήμιο έγινε  εντονότερη δοκιμάζοντας πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις δεν είχα αναστολές ούτε τώρα έχω. Γενικά όμως στο χωριό ήμουν ήρεμη  γιατί, για να μη τα πολυλογώ, αφενός δεν ήθελα να δίνω αφορμές και αφετέρου τα αγόρια τις ηλικίας μου και γενικά οι άντρες του τόπου μου με άφηναν αδιάφορη.
Τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό νωρίς το πρωί κατεβαίνω στο ποτάμι για ψάρεμα και για να περάσει η ώρα μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω σπίτι. Πράγμα παράξενο για κορίτσι αλλά από πολύ μικρή τρελαίνομαι για το ψάρεμα. Στην αρχή οι άντρες μ’ έβλεπαν με μισό μάτι με απέφευγαν αλλά σιγά-σιγά απέκτησα την εμπιστοσύνη τους.
Εκείνο το πρωί, χωρίς να ξέρω τον λόγο, είχα μια προαίσθηση πως κάτι συγκλονιστικό θα γινόταν. Όπως καθόμουνα και ψάρευα, ακούω την μηχανή ενός αυτοκινήτου και βλέπω ένα κόκκινο αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος μου.
Σηκώνομαι και κρύβομαι πίσω από κάτι θάμνους, αφού πήρα μαζί μου τα περισσότερα από τα πράγματα μου. Άφησα μόνο το καλάμι και κάτι πετονιές.
Το αυτοκίνητο σταματα σε απόσταση δέκα τουλάχιστον μέτρων από εκεί που ήμουν. Βλέπω δυο τυπάδες γύρω στα 30 να ανάβουν μπάφο και να απολαμβάνουν το τοπίο. Ξαφνικά όπως καθόμουνα και μιας και η ζεστη είχε αυξηθεί, βλέπω τον έναν να γδύνεται εντελώς και να κάνει μπάνιο στο ποτάμι. Περνάει λίγη ώρα και μπήκε και ο άλλος για μπάνιο.
Στην αρχή κολυμπούσανε μακριά μετά πλησιάσανε, αλλάξανε κάτι κουβέντες που δεν μπορούσα να ακούσω λόγω απόστασης, ήρθαν ακόμα πιο κοντά και άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται...
Το μουνί μου πήρε φωτιά από την καύλα. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και πρώτη φορά που ζούσα gay live show. Βγαίνουν από το νερό και οι δυο και άρχισαν να κάνουν 69 για πολύ ώρα.
Σε μια στιγμή ο ένας άρχισε να φωνάζει και κατάλαβα πως έχυνε. Εγώ είχα από ώρα αρχίσει να τραβάω μαλακια χώνοντας όσα δάχτυλα μπορούσα μέσα στη ζουμιασμένη μουνότρυπα μου και τελειωσα μαζί του. Στη συνέχεια στήθηκε ο ένας στα τέσσερα και ο άλλος πήγε πίσω του, σάλιωσε την τρυπούλα του και του ξέσκισε τον κώλο. Τα βογκητά κι οι βρισιές "εδειναν" κι "έπαιρναν".
-"Τι σου κάνω μάνα μου" φώναζε ο ένας….
-"Σκίσε με τον γαμιόλη…ξεσκισε σε με τον πούστη…." έλεγε ο άλλος και δεν συμμαζεύεται.
Μετά από κα’ να μισάωρο άλλαξαν θέσεις και "αλληλογαμήθηκαν" για πολύ ώρα ακόμη. Γούσταρα πολύ κι ήθελα κι εγώ να ’χω μια πούτσα πραγματική για να γαμήσω έναν αντρικό κώλο. Μόνο με την σκέψη λούστικα από ιδρώτα κι είχα ένα μοναδικό οργασμό. Περιττό να σας πω πως είχα χύσει κι άλλες φορές ακόμα από το θέμα που έβλεπα.
Και καθώς σκεφτόμουνα όλα αυτά κι είχα ξαπλώσει αποκαμωμένη από την ένταση, την σκέψη μου διέκοψε μια φωνή που ήταν από πίσω μου. Οι τυπάδες με είχαν πάρει πρέφα πως τους έπαιρνα μάτι και είχαν έρθει στην κρυψώνα μου….Χωρίς πολλά-πολλά ο ένας άρχισε να μου ρουφάει το μουνί στην ψύχρα κι ο άλλος να μου βάζει δάχτυλο ταυτόχρονα στο μουνί και στον κώλο…. Όχι μόνο δεν έφερα αντίρρηση για την ξαφνική και απρόσκλητη εισβολή αλλά καύλωσα αμέσως αν και πόνεσα λίγο. Δεν μου είχαν ξαναβάλει ποτέ δάχτυλο και στις δύο τρύπες έτσι άγρια και χωρίς προετοιμασία.
Μετά από ένα δυνατό χύσιμο στο στόμα του πέσαμε σε κάτι χόρτα για πιο μαλακά κι εκεί άρχισε να με γαμάει  ο ένας από τους δυο και ο άλλος άρχισε να μου γλύφει την τρυπούλα μου. Στην ιδέα και μόνο πως μου κάνανε αυτό το πράγμα έχυσα αμέσως και μια ανατριχίλα κυρίευσε το κορμί μου.
Αλλάξαμε στάση και πήρα πίπα σε έναν από τους δυο κι ο άλλος άρχισε να με γαμάει δυνατά από πίσω. Πόνεσα πάρα πολύ, ένιωσα να με σκίζουν στα δυο, αλλά μου άρεσε. Ήταν τέλεια...Χύσαμε όλοι πολλές φορές καθώς αλλάζαμε στάσεις και τεχνικές. Η όλη φάση κράτησε  κα’ να τρίωρο.
Πέσαμε τάβλα, ανάψαμε κι ένα μπάφο για να…..συνέλθουμε…τους είπα πως θα ’θελα να τους γαμήσω και βάλανε τα γέλια….το κουδούνι χτυπούσε και το καλάμι παραλίγο να πέσει στο ποτάμι…είχα πιάσει ψάρι…τους το χάρισα και μετά τα παιδιά που ήταν από Αθηνα έφυγαν αφού δώσαμε υπόσχεση πως θα το "ξανακάναμε".
Γύρισα τέλη Αυγούστου στην Αθήνα. Μετά από δέκα μέρες ένα πρωινό χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ο Μάκης, ο ένας από τα παιδιά, μετά τα σχετικά χαζά μου την έχωσε. Είχαν φτιάξει κατάσταση για το βράδυ και με ρωτούσε αν ήμουν μέσα. Δε το πολυσκέφτηκα και συμφώνησα, μάλιστα τους κάλεσα σπίτι μου. Τότε έμενα σ’ ένα τριάρι στου Φιλοπάππου κι η Νικόλ, η συγκάτοικος μου, έλειπε στη Σουηδία για μετεκπαίδευση με το Erasmus. Ήμουνα μόνη λοιπόν.
Κατά τις εννιά  ήρθαν με μεγαλύτερη παρέα όμως αυτήν την φορά. Ήταν πέντε άτομα. Καθίσαμε, βάλαμε τα ποτάκια μας και βάλαμε και μια τσόντα που κρατούσαν, στο βίντεο. Ανάψαμε κι ένα maxi μπάφο να τον φουμάρουμε ρεφενέ για να φτιαχτούμε. Ήμουνα αμήχανη και παγωμένη αλλά η ταινία, το ποτό και το τσιγάρο με συνέφεραν, κυρίως η ταινία. "Σ’ ένα γιώτ  ο καπετάνιος πηδούσε μια γυναίκα κι όντρας της την έπαιρνε μάτι…μετά πλησίασε για να την πάρουνε μαζί…αλλά πήρε τον κάπετάνιο, έναν αράπη με μια πούτσα νααα…..ενώ η γυναίκα του είχε τρελαθεί στην μαλάκια…"
Τα παιδιά δίπλα μου είχαν αρχίσει το χαμούρεμα…κάποιος χαμούρευε κι εμένα…έγω ήθελα να δω την ταινία και να ρουφήξω τον μπάφο μέχρι τέρμα….."Ο ύπαρχος ένας μποντιμπιλτεράς ξανθός βγήκε με βάρκα στη στεριά με ένα άλλο ζευγάρι  κι αφού τους έγλειψε στήθηκε στα τέσσερα και γαμήθηκε από τον άντρα του ζευγαριού ενώ η γυναίκα πεσμένη στο έδαφος έγλυφε και τις ψωλές και τις τρύπες τους….."
Είχα καρακαυλώσει…οι δυό είχαν ήδη αρχίσει να πηδιούνται μπροστά μας…ένας άλλος μου την έδωσε πίπα ενώ ο Μακης με χάιδευε απαλά και με φιλούσε…..Ήθελα παρά την καύλα να δω την ταινία κι άναψα κι άλλο μπάφο….ο Μάκης μου έκανε παρέα. "Ο καπετάνιος πηδούσε με την αγριόπουτσα του μια γκόμενα στην κουπαστή και της είχε πετάξει τα μάτια έξω….στο σαλόνι οι επιβάτες και το πλήρωμα είχαν μπλέξει σε μια παρτούζα που όλοι γαμιότανε μ’ όλους και μ’ όλους τους τρόπους….ο καπετάνιος μπηκε στο σαλόνι κι αντι να τους ξεσκίσει στο γαμήσι άρχισε τις πίπες και το ξεκώλιασμα….τον γαμούσαν και μια γκόμενα του τον έπαιρνε τσιμπούκι…"
Τρελάθηκα…δεν είδα την συνέχεια…το ποτό, το τσιγάρο ή το γλυφομούνι που μου έκανε ένας παλικαράς μου τίναξαν τα πέταλα. Γίναμε αχταρμάς….βρέθηκα να γλύφω ψωλές όρθιες, ψωλές που γαμιόντουσαν…γαμήθηκα από το μουνί, από τον κώλο κι απ’ τις δύο μαζί…τσιμπούκωνα και γαμιόμουνα ταυτόχρονα…. περνούσαμε τέλεια…όλοι μ’ όλους…. Εκτός από έναν τύπο που ήταν του στιλ που μόνο γαμάει και τίποτα άλλο….
Ο Μάκης σε μια φάση μ’ έβαλε να του γλύψω την ψωλή, τ’ αρχίδια και τον κώλο, κυρίως τον κώλο…των τρέλανα…μετά τον έβαλε στα τέσσερα, έβγαλε από ένα κουτί μια πλαστική πούτσα, καμιά 25αριά πόντους, μου την φόρεσε στη μέση με ζώνη και μου ’πε:
-"Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα"
Αφήνιασα και τον "ξεκώλιασα". Τον γαμούσα με δύναμη και ούρλιαζε. Ούρλιαζα κι εγώ από την καύλα καθώς η πούτσα έβρισκε αντίσταση και μου χτυπούσε το μουνί και με καρακαύλωνε….ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΝΤΡΑ κι η ιδέα μόνο με μπιμπίκιαζε ολόκληρη. έχυνα…..ένας με γάμησε από τον κώλο…νομίζω ότι ήταν ο Μάκης αλλά δεν είμαι σίγουρη….ο γαμιάς που έκανε τον δύσκολο….άρχισε τώρα να γαλουρίζει από καύλα από το γαμήσι μου …..πλακώθηκε στις πίπες κι έκανε και τις καλύτερες πίπες η πούστρα.....Τον περάσανε όλοι κι από τον κώλο κι από το στόμα, μέχρι και στην πούτσα μου πήρε πίπα….
Με ξάπλωσαν στο πάτωμα και με χύσανε ολόκληρη….τότε άρχισε η ηδονή…με γλύφανε όλοι…από την κορφή ως τα νύχια….δεν ξέρω πόση ώρα….είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου….ένιωθα σπασμούς και έχυνα…….
Δυο μέρες έκανα να συνέλθω, ένιωθα μια γλυκιά παράλυση σ’ όλο το σώμα….με φρόντιζε ο Μάκης. Τις επόμενες μέρες όπου και να βρισκόμουνα όταν ερχόταν η ανάμνηση των γεγονότων φούντωνα, ίδρωνα κι είχα ένα απότομο και ανεξέλεγκτο οργασμό….τους είχα στο δρόμο, στην τάξη, στα μαγαζιά, στο τραμ…ευτυχώς ή δυστυχώς αραίωσαν. Ο Μάκης μου τηλεφωνεί και βλεπόμαστε για καφέ…περιμένουμε κι οι δυο να συνέλθω, να ξεγλυκαθώ από την πρώτη για να προχωρήσουμε στην δεύτερη φορά.
Κορίτσια, όσες έχετε την ευκαιρία να το κάνετε με gay άντρα ή άντρες και δεν το έχετε κάνει ακόμη γιατί κολλάτε σε διάφορα πραγματάκια (μαλακίες για μένα), να το κάνετε με την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί…..θα τρελαθείτε.
Καλά να περνάτε και να είστε καλά!!!!

2 σχόλια:

  1. και εγω ψαρας ειμαι ρε κοπελια ,αλλα κατι τετιο δενμου εχει τυχει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώρεα φάση μου αρέσει πολύ θέλω και εγώ νά σάς χαρωτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή