Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ

Με τον δεύτερο ξάδελφο τον Τάκη αν και πριν αρκετά χρόνια κολλητάρια σπάνια βλεπόμαστε,οι οικογενειακές υποχρεώσεις και των δυο μας δεν μας επιτρέπουν να θυμόμαστε που και που τα παλιά παρα μόνο τηλεφωνικά.Παντρεμένος όπως και εγώ ο 51χρονος Τάκης με την Ελένη,η οποία είναι κατά 13 χρόνια μικρότερή του,χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά στον 15αετή έγγαμο βίο τους.Πετυχημένοι όμως στην δουλειά τους (φοροτεχνικοί και οι δύο με μεγάλη πελατεία), που καιρός και για αυτούς για διασκέδαση.
Το τηλεφώνημα του ξάδελφου εκείνο το βροχερό πρωινό της Δευτέρας στο γραφείο της εταιρείας που εργάζομαι ήταν ότι έπρεπε για να παει καλά η εβδομάδα:Κώστα τι λές για την Παρασκευή το βράδυ να βγούμε έξω για φαγητό με τις γυναίκες μας? Έχω την κάρτα ενός πελάτη μου ο οποίος έχει ταβέρνα στα Μελίσσια.Δέχθηκα και αφού κανονίσαμε τον τόπο του ραντεβού αφού δεν μένουμε κοντά (Αμπελόκήπους εμείς Ν.Σμύρνη αυτοί)Φθάσαμε στην ταβέρνα του Μαγγίνα στα Μελίσσια.Η βραδυά πέρασε πολύ ωραία,την Ελένη είχα να την δώ τουλάχιστον 5 χρόνια.
Από τον γάμο τους και μετά ελάχιστες φορές είχαμε συναντηθεί σαν ζευγάρια,πάντα όμως την θυμόμουνα για το ωραίο της σώμα και την δυνατή κολλάρα της.Την βραδυά εκείνη είχε φροντίσει με το ντύσιμό της να αποκαλύψει μερικά μέρη του κορμιού της.Φορούσε μία φούστα με μεγάλο σκίσιμο που έφθανε σχεδόν μέχρι το κυλοτάκι της,ενω το στήθος της με δυσκολία κρατιόταν στο στενό της μπουστάκι,όταν σηκώθηκε δε να χορέψει ενα ζειμπέκικο του Σφακιανάκη φάνηκε πλέον καθαρά το άσπρο στριγκάκι της.
Λίγο πολύ όλοι ήπιαμε κάτι παραπάνω,ο ξάδελφός μου όμως θέλεις λίγο ότι παρσύρθηκε ή ότι είναι και λίγο αμάθητος στο κράσι είχε γίνει λιώμα. Περασμένες 2 τη νύχτα αποφασίσαμε να φύγουμε ο ξάδελφός μου όμως στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να οδηγήσει και η Ελένη δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, την κατάσταση δυσχέρενε περισσότερο ο βροχερός καιρός και η απεργία των ταξί.Έτσι αποφασίσαμε οι υπόλοιποι τρείς γιατι ο Τάκης δεν μπορούσε λόγω μέθης να συνενοηθεί, να αφήσω την γυναίκα μου στο σπίτι και στη συνέχεια να τους πάω στην Ν.Σμύρνη.Πράγματι άφησα την γυναίκα μου στο σπίτι και λίγο αργότερα είχα φθάσει στο σπίτι του Τάκη και της Ελένης.Με δυσκολία ανεβάσαμε τον Τάκη μέχρι το διαμέρισμά,και χωρίς να βγάλει τα ρούχα του έπεσε αμέσως για υπνο στον καναπέ του σαλονιού.Καθήσαμε λίγο με την Ελένη να πάρουμε μία ανάσα από την όλη ταλαιπωρία, και ξαφνικά η Ελένη μου λέει''Ο ξάδελφός σου θα ξυπνήσει το λιγώτερο σε 5-6 ώρες το ξέρω γιατί παλαιότερα το είχε ξαναπάθει σε μία γιορτή,και του έχω πει να προσέχει γιατί το ποτό δεν το αντέχει,αν θες κάτσε λίγο και φεύγεις αργότερα.Αυτό πραγματικά με ξάφνιασε,πολύ περισσότερο όταν η Ελένη έκατσε πιο αναπαυτικά στον καναπέ και οι μπουτάρες της όλόκληρες έξω.Δεν αντεξα το θέαμα και καθώς και εγώ ήμουν λίγο φτιαγμένος από το ποτό κάθησα δίπλα της και άρχισα να την χαιδεύω.Το χέρι μου προχώρησε της έβγαλα το στριγκάκι ενώ αυτή πέταξε την φούστα και το μπουστάκι που φορούσε. Δύο καταπληκτικά βυζάκια εμφανίσθηκαν στητά και μετρίου μεγέθους,ενώ ο πούτσος μου είχε γίνει ηφαίστειο.''Ελα Κώστα μου σε θέλω ο ξάδελφός σου έχει να με γαμήσει ούτε και θυμάμαι από πότε,πάνω από ολα βάζει την δουλειά ,τον αγαπάω δεν λέω αλλά πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι είμαι γυναίκα και έχω και εγώ ανάγκες.Μην ανησυχείς ξαδελφούλα μου αρκεί να είμαστε σίγουρη ότι ο Τάκης κοιμάται του καλού καιρού και θα σου δώσω ότι στερηθηκες εδώ και καιρό''.Εκανα ένα τηλεφώνημα σπίτι ότι ο ξάδελφός μου ήταν σε άσχημη κατάσταση από το μεθύσι και δεν μπορούσα να φύγω και να φήσω την Ελένη μόνη της γιατί υπήρχε περίπτωση να πάει και σε νοσοκομείο για πλύση στομάχου.
Γυμνοί πλέον και οι δύο κάναμε ένα ντούζ και η Ελένη αρχισε να μου κάνει μέσα στην μπανιέρα ένα απίθανο τσιμπούκι,'αρχισε από τη βάση του πούτσου μου κατέβηκε στα αρχίδια και μετά με κυκλικές κινήσεις να γλύφει το πουτσοκέφαλο.Δεν άντεξα για πολύ και 3 ριπές από χύσι πιτσίλισε το πρόσωπό και το λαιμό της.Έλα καύλα μου η σειρά σου τώρα μου είπε.Πήγαμε στην κρεββατοκάμαρα ξάπλωσα ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά έφερε τη μουνάρα της στο πρόσωπό μου ,άρχισα να της κάνω ένα απίθανο γλυφομούνι τα υγρά της είχαν πλημυρίεσει το πρόσωπό μου και είχαν μουσκέψει το σεντόνι,έχυνε ασταμάτητα αχ! αχ! γλύψε μου το μουνάκι Κώστα μου ,ναι Κώστα μου τι ωραίο γλυφομούνι που κάνεις,χύνωω!-χύνωω! χύνωωωω! ωχ! ωχ! ωχ!ναι! ναι! χύνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Ηταν κάτι το τέλειο η 38χρονη Ελένη έχυνε ασταμάτητα ,ούτε αυτή ήξερε πόσες φορές είχε χύσει.Κάτσαμε κάναμε ένα τσιγάρο να ηρεμήσουμε,απότο σαλόνι ακουγόταν το ροχαλητο το Τάκη, η λένη άρχισε να μου γλύφει πάλι τον πούτσο ο οποίος είχε σηκωθεί ξανά,με τέτοι μουνί δίπλα μου πως ήταν δυνατό να είναι πεσμένος?Ξάπλωσε αυτή ανάσκελα της σήκωσα τα πόδια μέχρι του ώμους και σιγά-σιγά της τον έχωνα στην μουνάρα.Ούρλιαζε από καύλα,έλα γαμιά μου σκίσε το μουνί μου αφού ο Ξάδελφός σου δεν είναι άξιος να το κάνει! έλα συνέχισε να με γαμάς δεν πρόκειται να ξυπνήσει πρίν τις 10 το πρωί μη φοβάσαι,έλα σκίσε μου τη μουνάρα. Είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και την σφυροκοπούσα ανελέητα,τα βογγητά της ς ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι,για μένα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο όχι γιατί η Ελένη είναι μόνο δυνατό μουνί,αλλά περισσότερο ότι ο ξάδελφός κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο και εγώ του γαμούσα την γυναίκα.Τι σου κάνω μούνα μου /με ξεσκίζεις γαμιά μου έτσι θέλω να μου σκίσεις το μουνάκι,θέλω να χύσεις μέσα μου μη φοβάσαι δεν μένω έγκυος μου είπε,χύνω τώρα της λέω χύνωωω! μέσα στην μούνα σου!χύνω και εγώ μου λέει η Ελένη ,ναι! ναι! ναι! χύνω! χύνω! χυνωωωωωωω!καθως έχυνα μέσα, οι συσπάσεις του κόλπου της έσφιγγαν τον πούτσο μου,το γαμήσι που έκανε αυτή η γυναίκα ήταν άλλο πράγμα,λυπόμουνα τον ξάδελφο που είχε τέτοια γυναίκα και την γαμούσαν άλλοι ,γιατί σίγουρα η Ελένη θα είχε γαμηθεί και μέ άλλον ,τα τσιμπούκια και ο τρόπος που γαμιόταν αυτό έδειχναν.
Η ώρα είχε πάει 4.30 περίπου,σηκώθηκα ντύθηκα και ο ξάδελφος συνέχιζε το ροχαλήτό του,'' Κώστα σε μου είπε η Ελένη δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτε γιατί τον Τάκη τον αγαπάω,απλώς σε γούσταρα και ήθελα να γαμηθώ μαζί σου ,εντάξει Ελένη σου δίνω τον λόγο μου δεν θα μάθει τίποτε ο Τάκης αν και είναι καλό παιδί και δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση,σε παρακαλώ όμως εγώ να μην δώσουμε συνέχεια γιατί μία δεύτερη φορά θα φέρει την τρίτη κ.ο.κ
Από εκείνη την βραδυά δεν έχουμε συναντηθεί για να βγούμε έξω σαν ζευγάρια, παρα μόνο σε κάποιο γαμήλιο τραπέζι κάτσαμε πάλι μαζί και ήπιαμε (αυτη την φορά ο Τάκης ήταν προσεκτικός στο ποτό)και θυμηθήκαμε όλοι πως περάσαμε εκείνη την βροχερή νύκτα.Φυσικά λέξη για την "ταμπακιέρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου