Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ

-Που ήσουν; ρώτησα τη γυναικά μου μόλις γύρισε σπίτι αργά το απόγευμα.
-Που ήθελες να ήμουν; είπε εκείνη κουρασμένα ανασηκώνοντας τους ωμούς της αδιάφορα. Στη δουλειά μου βεβαία. Αφού ξέρεις τι δουλειά έχουμε με το κλείσιμο των βιβλίων, στο τέλος κάθε μηνά.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Ήθελα να της σπάσω τα μούτρα έτσι αδιάντροπα που με κορόιδευε η παλιοτσούλα. Συγκρότησα όσο μπορούσα τα νεύρα μου και της είπα με αθώο ύφος:
-Mα σου τηλεφώνησα κάποια στιγμή και μου είπαν πως έλειπες. Ήταν η Μαρία η συνάδελφος σου και μου είπε πως έφυγες από νωρίς.
-Δεν κατάλαβα! Φώναξε εκείνη με έντονο επιθετικό ύφος. Με ελέγχεις την ώρα της δουλειάς μου; πως την έχεις δει τελευταία;
-Δε φτάνει που σε πιάνω να λες ψέματα, θα βγεις κι από πάνω; ξέσπασα με όλο μου το δίκιο.
Με κοίταξε κατάματα προκλητικά και στα χείλη της σχηματίστηκε ένα ειρωνικό χαμόγελο. Έβαλε τα χεριά στη μέση της και μου απάντησε με περιφρόνηση κατάμουτρα.
-Ωραία λοιπόν, ήμουν με το γκόμενο και ξεσκιζόμασταν όλο το απόγευμα. Είναι παίδαρος, ψωλαράς και απίθανος γαμιάς. Όχι σαν εσένα το μαλακοκάυλη. Αυτό όμως δε σου δίνει το δικαίωμα να με ελέγχεις! Όση ώρα μιλούσε μ’ αυτό το χυδαίο τρόπο την πλησίαζα και μέσα μου έτρεμα απ’ τα νεύρα. Όταν στο τέλος μου χαμογέλασε πρόστυχα δεν άντεξα άλλο και της έριξα μια ξεγυριστή σφαλιάρα.
Δεν το περίμενε και τα έχασε. Το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της και πήρε ένα παράξενο ύφος κατακόκκινη απ’ την οργή και την έκπληξη που άρχισε να την πλημμυρίζει.
Πως τόλμησες; ξεκίνησε να λέει αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα λόγια της. Της έριξα ένα καινούριο σκαμπίλι πιο ελαφρύ.
Ξεφώνισε περισσότερο αυτή τη φορά. Στράφηκε και με κοίταξε με μίσος, έκπληξη και οργή, με τα ματια της να παιτούν σπίθες.
Ήταν η σειρά μου να την κοιτάξω ειρωνικά και προκλητικά, με μια ικανοποίηση που άρχισε να φουντώνει μέσα μου και να με γεμίζει.
-Νομίζεις πως είσαι άντρας τώρα, επειδή με χτυπάς; ούρλιαξε. Οι πραγματικοί άντρες δείχνουν στο κρεβάτι
της αξία τους, όταν καταφέρνουν να ικανοποιούν τη γυναίκα τους. Γινάτι νομίζεις ότι ψάχνω και βρίσκω γκόμενους και ξενοπηδιέμαι; Επειδή εσύ μόνο τον εαυτούλη σου σκέφτεσαι και κανέναν άλλο. Χύνεις εσύ και πιστεύεις πως έκανες το καθήκον σου. Εγώ δε βρίσκω καμιά χαρά στο γαμήσι μαζί σου.
Είχε πάρει φόρα και θα έβγαζε κανονική διάλεξη αν δεν τη σταματούσα έγκαιρα. Την βούτηξα και την έριξα κάτω. Το λογύδριο κόπηκε στη μέση αλλά εγώ πια είχα φουντώσει για τα καλά. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σκληραίνει κι ένιωθα μια έντονη κάυλα. Κουλουριασμένη στο πάτωμα όπως ήταν με τουρλωμένη και μισόγυμνη την κωλάρα της με ερέθιζε αφάνταστα.. Την κλώτσησα χωρίς δυναμη στον κώλο περισσότερο για να της σηκώσω τα ρούχα παρά για να την πονέσω.
Αυτή όμως ούρλιαζε σα δαιμονισμένη. Τώρα δεν ούρλιαζε απλά, είχε αρχίσει να με βρίζει κι από πάνω.
Της σήκωσα άγρια τη φούστα της ως τη μέση της και φάνηκε το μικροσκοπικό κιλοτάκι της χωμένο ανάμεσα στην κωλάρα της. Χτύπησα τα κωλομερια της και άφησα κατακόκκινα σημάδια στη σφιχτή σάρκα της και στα μπούτια της.
-Χτύπα ρε μαλάκα να δούμε τι θα καταλάβεις! ουρλιαξε η γυναικα μου. Μόλις τελειώσεις θα βγω έξω και το πρώτο τεκνό που θα βρω θα το πάρω και θα του πετάξω τα μάτια έξω. Θα ευχαριστηθώ γαμήσι αφού εσύ είσαι ανίκανος και δε σου σηκώνεται ούτε για κατούρημα.
-Βούλωστο μωρή πουτάνα που έχεις και γλώσσα να μιλάς. Όλο τ’ απόγευμά που ξεσκιζόσουνα δε μιλούσες γιατί σου ’χε μπουκωμένο το στόμα σου με τη ψωλή του και τώρα σ’ ελευθέρωσε και ξερνάς γαμιόλα;
-Ναι τον τσιμπούκωνα  ρε πούστη. Όλο το  απόγευμα τον τσιμπούκωνα μήπως ζήλεψες. Μήπως ήθελες να τον τσιμπουκώνεις κι εσύ ή μήπως ήθελες να σε γαμάει εσένα ρε καργίολη; Ναι, ναι αυτό θες. Θες να τον φέρω να γαμήσει κι εσένα;
-Σκασε μωρή! Ξεσπάθωσα αγρία και της έριξα μια σβουριχτή στον κώλο της. Αναπήδησε ολόκληρη. Το καυλί μου εν τω μεταξύ είχε γίνει πύραυλος και με πίεζε.
Με το ένα μου χέρι συνέχισα να τη βαράω τα κωλομέρια και με το άλλο ξεκούμπωσα το παντελόνι και κατέβασα το φερμουάρ. Το κατέβασα όσο πιο γρήγορα γινόταν μαζί με το σλιπάκι μου κι ο πούτσος μου πετάχτηκε ολόρθος στητός κι απίστευτα καυλωμένος.
Σταμάτησα τα χτυπήματα. Το παράξενο δεν ήταν ότι η γυναίκα μου έπαψε πια να με βρίζει, ούτε ότι εξακολουθούσε να βογκάει, αλλά το ότι  τα βογκητά της τώρα ήταν βογκητά ηδονής. Πέρασα πάνω απ’ το διπλωμένο στο πάτωμα σώμα της και στήθηκα μπροστά της. Πιάνοντας τη απ’ τα μαλλιά της ανασήκωσα το κεφάλι και την ανάγκασα να με κοιτάξει. Μόλις το βλέμμα της έπεσε στην καυλωμένη ψωλη μου μούγκρισε καυλωμένα κι άπλωσε το χέρι της να την πιάσει. Προσγείωσα με δύναμη το ελεύθερο τμήμα της ζώνης του παντελονιού μου πάνω στο απλωμένο χέρι της. Ξεροέγλειψε τα χείλη της και δεν είπε τίποτε. Κάρφωσε το βλέμμα της στο δικό μου όλο προσμονή.
Τίναξα τη λεκάνη μου μπροστά και κούνησα επιδεικτικά την καυλωμένη ψωλή μου.
-Μαλακοκαυλης ειπες; Πούστης; Καργιόλης; πέταξα σαρκαστικά. Σκέφτηκες ποτέ μήπως εσύ φταις που δε σε γαμάω συχνότερα;
Δωσ’ το μου, ψέλλισε βραχνά κοιτώντας λάγνα τον καυλωμενο πουτσο μου.
Γελασα σαδιστικα και χάιδεψα τα κοκκινισμένα απ’ το ξύλο κωλομάγουλα της. Τούρλωσε τον κωλαράκο της ψηλά, δέχτηκε σχεδόν με ευγνωμοσύνη το χάδι μου και ανάμεσα στα βογκητά της άρχισε να φωνάζει.
-Ναι καυλιάρη μου, ναι γαμιά μου, χτύπα με τη σκύλα! Τιμώρησε με βάναυσα. Μονό μη μου στερήσεις τον πούτσο σου μετά. Δε αντέχω χωρίς αυτόν.
Τίναζε τη λεκάνη της προς τα πάνω, κουνούσε ερωτικά τον κώλο της σε κάθε χτύπημα και μιλούσε σαν πουτάνα του δρόμου. Η κάυλα μου έφτασε στα ύψη και μ’ ένα σάλτο βρέθηκα πίσω της. Βούτηξα την κιλοτίτσα της, την τράβηξα απότομα και δυνατά, την έσκισα σε κομμάτια και τα πέταξα στο σκυμμένο κεφάλι της. Τσίμπησα δυνατά τα κατακόκκινα κωλομαγουλα της και τα σκαμπίλισα ξανά.
Τράβηξα μετά μια πολυθρόνα και κάθισα αναπαυτικά. Μπουσούλισε στα τέσσερα μέχρι να έρθει κοντά μου. Κοιτούσε την καυλωμενη ψωλαρα μου και της έτρεχαν τα σάλια. Μαστίγωσα λίγο ακόμη το κωλαρακι της και μετά τίναξα προς τα πάνω τη λεκάνη μου με σημασία. Άπλωσε το χέρι της και έπιασε τον πούτσο μου κι αμέσως έφερε τα χειλάκια της κοντά του. Ακούμπησε τη γλωσσά της στο καυλι μου κι άρχισε να το γλείφει.
Σταμάτησα να τη μαστιγώνω όση ώρα πιπιλούσε τ αρχιδια μου κι έσερνε τη γλωσσά της σ’ όλο το μήκος της πούτσας μου. Ορθάνοιξε τα χείλη της και βύθισε το πρησμένο πουτσοκεφαλο μου στο λαρύγγι της. Το πουκάμισο της σκίστηκε σε αρκετά σημεία και τραβώντας το με τα χεριά το έσκισα εντελώς και της το έβγαλα. Το ίδιο έκανα και με τη σηκωμένη φούστα της, την έπιασα και την έσκισα κι έτσι την άφησα γυμνή μπροστά μου να με τσιμπούκι πια ασταμάτητα. Της έλυσα το σουτιέν και βάζοντας τα χεριά μου από κάτω έπιασα τις ρώγες της και τις τσίμπησα αγρία, τις έστριψα στα δάχτυλα μου και τις τράβηξα βίαια.
Μούγκρισε αγρία και δάγκωσε τη βάση του καυλιου μου. Δεν πίστευα αυτό που είχε κάνει, ξεφώνισα φονεμένα και δάκρυα σχεδόν κύλησαν ραπ τα ματιά μου. Τσαντίστηκα, την έπιασα απ’ τα μαλλιά και κράτησα ακίνητο το κεφάλι της πάνω στον πουτσο μου ενώ κουνούσα μπρος πίσω το σώμα μου και της γαμαγα το στόμα της. Ταυτόχρονα άφησα δίπλα τη ζώνη μου και με το άλλο χέρι μου της κάρφωσα με τη μια ένα κωλοδάχτυλο.
Το κορμί της έτρεμε από καυλα κι έγλειφε όσο μπορούσε το καυλι μου που την πνίγε. Της κάρφωσα και δεύτερο κωλοδαχτυλο και βόγκηξε ραπ τον πόνο και άρχισα να της γαμαω το στόμα και να της ανεβοκατεβάζω το κεφάλι με δύναμη πάνω στον πουτσο μου. Δεν άντεχα άλλο, έβγαλα ένα βογγητο καυλας κι άρχισα να χύνω το καυτό μου ψωλοχυμα στο λαρύγγι της.
Κατάπινε τα χυσια μου, έγλειφε το καυλι μου κι εγώ συνέχιζα να της ξεσκίζω τον κωλο με τα δάχτυλα μου χωμένα μέσα στη σούφρα της. Καθάρισε εντελώς το πουτσοκεφαλο μου και συνέχισε να με γλείφει μέχρι που με ξανακαυλωσε. Την έσπρωξα πίσω, σηκώθηκα και πιάνοντας την ραπ τη μέση την πέταξα μπρούμυτα στον καναπέ.
Στάλθηκα πίσω της και άνοιξα τα κωλομαγουλα της. Έσκυψα και πάτησα μια γερή γλυψιά στην τρυπούλα της. Έγλειφα και δάγκωνα τα κωλομερια της και βόγκαγε από καυλα και πόνο.
Τσίμπησα τα υγρά της μουνοχειλα που έσταζαν απ’ την καυλα της και σκαμπίλισα βίαια τα κωλομαγουλα της. Στάλθηκα όρθιος και ακούμπησα το χοντρο πουτσοκεφαλο μου στο σφιγκτήρα του πισινού της. Το έτριψα και το πίεσα δυνατά στη σφιχτή της κωλοτρυπιδα προτού σπρώξε τη λεκάνη μου με όλη μου τη δύναμη μπροστά και καρφώσω την ψωλαρα μου στα βάθη του πάτου της.
Ξεφώνισε για άλλη μια φορά ραπ το άγριο τσούξιμο αλλά τίναξε τον κωλο της προς το μέρος μου να τον πάρει πιο βαθιά. Τα αρχίδια μου κόλλησαν στα βρεγμένα της μονόχηλα κι άρχισα να μπαινοβγάζω το καυλι μου ορμητικά πίσω της. Την άρπαξα απ’ τα μαλλιά και την τράβηξα προς το μέρος μου. Η πλάτη της ακούμπησε στο στήθος μου και η τρυπούλα του πισινού της έσφιξε ακόμη περισσότερο. Ο πουτσος μου χόντρυνε κι άλλο απ’ την καύλα κι ένιωθα τον κωλο της να με σφίγγει, να με συμπιέζει.
Άνοιξε το στόμα της να φωνάξει αλλά της το έφραξα με την παλάμη μου. Έχωσα δυο δάχτυλα ανάμεσα στα χείλη της κι άρχισε να μου τα πιπιλάει και να τα δαγκώνει λιγωμένη από την καυλα. Άφησα τα μαλλιά της και κατέβασα το άλλο μου χέρι και χούφτωσα τις βυζάρες της. Της ζούληξα δυνατά και τράβηξα τις καυλωμενες της ρώγες αγρία. Κατέβασα το χέρι μου πιο κάτω κι τράβηξα τις μουνοτριχες της και μετά τσίμπησα την κλειτορίδα και τα μουνοχειλα της.
Την πέταξα πάλι μπροστά στον καναπέ. Σφυροκόπησα ανελέητα την κωλοτρυπιδα της και τράβηξα απότομα την ψωλη μου απ’ την ορθάνοιχτη πια σούφρα της. Την κάρφωσα με τη μια το μουνάκι της που έκαιγε κι έσταζε απ’ την καυλα. Την κάρφωσα μέχρι τη μήτρα της κι άρχισα να χαϊδεύω με τα χεριά μου τα στημένα κωλομερια της. Αφού μισά για ώρα το μουνακι της βρήκα και τον έμπηξα ξανά στην κωλοτρυπιδα της.
Το καυλι μου ήταν έτοιμο να εκραγεί κι εκείνη να δεχτεί τα χυσια μου στην ξεσκισμένη σούφρα της. Άρχισε να τρέμει και να χύνει την ώρα που έχυνα κι εγώ μέσα στον κωλο της και τη γέμιζα με τα χυσια μου. Μόλις η ψωλη μου χαλάρωσε βρήκα από μέσα της κι έπεσα βαρύς στον καναπέ κι εκείνη κούρνιασε στην αγκαλιά μου και χάιδευε τον πεσμενο κουτσό μου.
-Τι λες τώρα για τον εραστή σου; τη ρώτησα κοροϊδευτικά.
-Αφού ξέρεις πως δεν υπάρχει άλλος που να μου δίνει τόση χαρά όση εσύ αγάπη μου αποκρίθηκε ναζιάρικα τρίβοντας το μουνάκι της στο γόνατο μου. Ο πούτσος σου είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου κι έσκυψε και τον πηρέ στο στόμα της και τον φίλαγε και τον πιπίλαγε με στοργή.
Ανασήκωσα το προσωπάκι της, την κοίταξα στα μάτια και την φίλησα απαλά στα χείλη..
-Συγνώμη που σε πόνεσα μα εσύ το ζήτησες της είπα…..
Μου έφραξε με την παλάμη της το στόμα. Ήταν υπέροχα είπε..
Ξερώ πολύ καλά πως δεν έχει γκόμενο όπως κι εκείνη ξέρει πως της είμαι απόλυτα πιστός. Απλά, συχνά σκαρώνουμε τέτοια σενάρια φανταστικούς εραστές και ερωμένες και την βρίσκουμε καλυτέρα με τα παιχνίδια μας. (20/04/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου