Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ "ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ"

05/11/2004

Καλημέρα. Συγχαρητήρια για την σελίδα σου που μας φτιάχνει τις δύσκολες ώρες, που σίγουρα είναι πολλές για όλες και για όλους.
Οι εμπειρίες των άλλων (αληθινές ή φανταστικές) είναι πάντα ένα καλό ξεκίνημα για να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που υπάρχουν.
Ετσι και εγώ θα σου πώ μερικά πράγματα για μένα και μία εμπειρία που είχα στο κοντηνό παρελθόν.
Με λένε Γιώργο και ειμαι 34 ετών. Είμαι παντρεμένος και με την γυναίκα μου είμαστε μαζί 10 χρόνια τουλάχιστον. Από μικρός ένιωθα οτι στο sex υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε τρελάνουν πέρα από τα συνιθισμένα. Πριν απο την γυναίκα μου τα είχα με μια κοπέλα που- ενώ ήταν παρθένα- άρχισα να πειραματίζομαι σε διάφορα «διαφορετικά» πράγματα.
Κατά πρώτον είμαι λάτρης του μουνιού. Και όταν λέω μουνί εννοώ κυριολεκτικά μουνί. Με τρέλενε η ιδέα να έχω το κεφάλι μου χωμένο στα πόδια μιάς γυναίκας και να την γλέιφω με τις ώρες αδιαφορώντας για το αν θα χύσω εγώ αρκει να χύσει η κοπέλα στο στόμα μου. Επίσης απο μικρός μου άρεσε η ιδέα του να γλέιφω γυναικείες κωλοτρυπίδες και να τις νιώθω να λιώνουν στο στόμα με το ίδιο συναίσθημα που έγλειφα μουνάκια.
Με την κοπέλα αυτή δοκίμασα και ένιωσα επίσης πως είναι να σου γλέιφουν την πίσω τρύπα και πραγματικά τρελάθηκα. Δοκίμασα τότε, παλιά, το δάχτυλο και ένα κερί απο πίσω μου, οχι τόσο επειδή το ήθελε εκείνη (την ανάγκασα σε ένα βαθμό) όσο γιατί το ήθελα να το νιώσω εγώ.
Μετά που χωρίσαμε όλα αυτά έμειναν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας γνώρισα τη γυναίκα μου και τέλος. Με εκείνη τίποτα γιατί από την αρχή είχε θέσει τους κανόνες στο sex και η ζωή κυλούσε ομαλά...οπως όλα τα παντρεμενα ζευγάρια.
Φτάνοντας στο παρόν να σας πω πως ποτέ δεν την είχα απατήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Αφοσιώθηκα στη δουλειά μου και τιποτα παραπάνω.
Πέρασαν τα χρόνια και πρίν λίγους μήνες έγινε αυτό που δεν είχα κάνει ποτέ.
Στο γραφείο υπήρχε μία κοπέλα η Αννα (ετσι θα την λέω) γύρω στα 42 εμφανίσημη, όχι η κούκλα με λίγα πιασίματα καστανό μαλλί πράσινα μάτια, στητό και μεγάλο στήθος και ένα σχετικά καλό κωλαράκι. Κανονικά πράγματα δηλαδή. Την κοιτάς στο δρόμο αλλά δεν τρελένεσαι.
Οι σχέσεις μας ήταν κανονικές όπως σε γραφείο αλλά κάτι υπήρχε σε εκεινη αδιευκρίνιστο που φαινόταν. Το έφερε κάποια στιγμή η μοίρα, να βρεθώ σπίτι της ένα βραδάκι για να κουβεντιάσουμε ένα θέμα. Δεν σας λέω τι ήταν γιατί είναι ολόκληρη ιστορία.
Πήγα σπίτι της και με υποδέχτηκε απλά με μία φόρμα και μία μακό μπλούζα όπου πρόσεξα καλά πλέον το μεγάλο της στήθος. Αρχίσαμε να πίνουμε και να μιλάμε. Η κουβέντα που ήταν σοβαρή πολύ άρχισε να χαλαρώνει και να γελάμε και να περνάμε πραγματικά πολύ όμορφα.
Κάποια στιγμή ένιωσα να κώβονται τα πόδια μου αλλα μέσα στο ποτό δεν το πολύ κατάλαβα.
- Γιώργο θέλω να σου πώ κάτι.
- Τι είναι;
- Μου αρέσεις και θέλω να πηδηχτούμε.
Εμεινα κόκκαλο. Καταλαβαίνεται πως είναι. Κοκκίνισα και ντράπηκα. Η διαφορά είναι οτι με το ποτό και την κουβέντα είχα ψιλοκαβλώσει αλλά να στο λέει και κάποια στα ίσια είναι κάπως.
Μετά από κάποια λεπτά αμηχανίας της είπα ότι δεν έχω ποτέ απατησει τη γυναικα μου. Αντι για απάντησει με πλησίασε και με φίλησε στο στόμα. Απαλά και τρυφερά. Φαντάσου πως ένιωσα μετά από 10 χρόνια που φιλούσα μόνο την γυναίκα μου. Το φιλί άρχισε να γίνεται έντονο και οι γλώσσες μας να παίζουν γρήγουρα η μία την άλλη. Απλωσα τα χέρια μου και άρχισα να χαιδεύω το στήθος της που σκλήρηνε και άγγιζα τις ρώγες της που έγιναν σαν μικρά κεράσια.
Σε λίγο βρεθήκαμε γυμνοί στον καναπέ να φιλιόμαστε. Ο πούτσος μου σκληρός έγινε ένα με το χέρι της και το δάχτυλό μου γλύστραγε στα υγρά και καλοξυρισμένα της μουνόχειλα. Εφυγα από το στόμα της και άρχισα το ταξίδι του κορμιού της μα την γλώσσα μου. Πρώτα το λαιμό μετά τις ρώγες και στο τέλος κατέβηκα στο σημείο μου. Το μουνί της. Εκεί σταμάτησε ο χρόνος για μένα;. Εγλειφα με πάθος με ηδονή. Την άκουγα να βογκάει και την έτρωγα περισσότερο...
- μμμμμμ....ναι....ετσι μωρό μου......γλείψε με κάβλα μου.....φάτο το μουνί μου....αχχχχ
Εγλειφα...εγλειφα, την έτρωγα......
Δεν άργησε την ένιωθα να φτάνει. Αρχισε να χύνει...δυνατά. και έντονα..με κραυγές μέσα στη νύχτα....και έγλειφα...έγλειφα....έπινα...τα υγρά που έβγαζε.
Ηρέμησε λίγο και με ένα λάγνο ύφος με κοιτάει στα μάτια και μου λέει.
- Η σειρά σου μωρό μου τώρα.
Λέγοντας αυτό με έβαλε σε μία πολύθρόνα και γονάτισε μπροστά μου. Ανοιξε το στόμα και άρχισε να καταπίνει το καβλί μου τόσο απαλά και ηδονικά που νόμιζα οτι θα λιποθυμίσω. Με έγλειφε έτσι οπως δεν με έχει γλύψει ποτέ κανείς. Ασυναίσθητα ανοιξα τα πόδια και τα έβαλα στα μπράτσα της πολυθρόνας, για της δώσω χώρο. Η Αννα το κατάλαβε και με πίπωνε με μαεστρία. Κάποια στιγμή άρχισε να με γλέιφει στο μήκος του καβλιού μου.....κατέβαινε....άρχισε να γλέιφει τις μπάλες μου....απαλά..τις ρουφούσε...κατέβαινε...πιο κάτω...πιο κάτω...
- Μμμμμμμ.....ναιιιιι.....μωρό μου....καβλα μου........μμμμ...κι αλλο...
Εβγαινε βραχνή η φωνή μου.
Και τότε έσκυψε....και ένιωσα ένα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει σε όλο το κορμί. Η γλώσσα της βρήκε την τρύπα μου και άρχισε να την γλείφει απαλά στην αρχή και μετά πιο έντονα... Ημουν αλλού σε άλλη σφαίρα σε άλλο πλανήτη. Με έγλειφε συνέχεια εκεί και με το ένα χέρι χαιδευε το πούτσο μου. Την ένιωθα πίσω μου και έιχα παραδοθεί, άρχισε να την ωάζει μέσα...όσο έπαιρνε...μεσα έξω..
- Παρε με καβλα μου.....πηδαμε ετσι....μμμμ...ναιιιιιι....κι αλλο....μμμ..πιο δυνατα.....μμμμμμ
Ουτε που καταλάβαινα τι έλεγα...ένιωθα μόνο.....και σε λίγο ένιωσα πλέον σαν την πουτανα που της ανοίγουν τα πόδια και την πηδάνε, αφού τη γλώσσα της Αννας την αντικατέστησε το δάχτυλό της. Τόσο μαεστρικά το έβαλε μέσα που ούτε που πόνεσε καθόλου. Απεναντίας το επιζητούσα και το έκανε.... Η κωλοτρυπίδα μου απο το γλύψιμο είχε γίνει τόσο απαλή και βελούδινη που άνοικσε σαν τριαντάφυλλο.
- Αχχχχ...γαμα με μωρό μου...πάρε με κάβλα μου.....μμμμμ..ναι έτσι....μέσα.
- Μωρό μου η τρυπούλα σου είναι απίθανη....μμμμμ.....
- Δική σου κάβλα μου...κάντην ότι θες....μμμμ...ναι.....γαμα τη...
Η Αννα συνέχισε να με γαμάει.....τα δάχτυλα είχαν γίνει 2 και ο πόνος μηδαμινός. Με πηδούσε μία γυναίκα με τα δάχτυλά της και με τρέλενε. Αντεξα λίγο ακόμη και ένιωσα μετά να σφίγκεται ο πούτσος μου, να κοβεται η ανάσα μου......
- Θα χύσω κάβλα μου..........έρχεται μωρό μου......αχχχχχ
Με μία αστραπιαία κίνηση βάζει η Αννα το στόμα της πάνω στο πούτσο μου....αρχίζω να αδειάζω τόσο πολύ....ΧΥΝΩΩΩΩΩ..ΑΑΑΑΑ...
Τα έπινε...όλα...τα έπαιρνε μέσα. Εχυνα στο στόμα της έχοντας το δάχτυλό της μέσα στην τρύπα μου βαθιά......
Νόμιζα...οτι θα λιποθυμούσα από την ένταση
Σήκωσε το κεφάλι της απαλά και με πλησίασε και με φίλησε. Τότε ένιωσα την έκπληξη της ζωής μου νιώθοντας τα υγρά μου στο στόμα της....φιλιόμασταν με ένταση με σάλια...και χύσια ένα......και το δάχτυλο μέσα......ηδονή απίστευτη και απίθανη.
Ηρεμήσαμε λίγο......
....................
Αυτή ήταν η αρχή από μερικές απίθανες στιγμές που ζήσαμε μαζί με την Αννα για 2 μήνες. Συγνώμη αν σας κούρασα.
Περιμένω σχόλια αν σας άρεσε και αν θέλετε και άλλα να γραψω για την σχέση μου με την Άννα.

4 σχόλια: