Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

Δημοσιεύθηκε από antistar23

 
.Είμαι η Στέλλα 23 χρονών, καστανόξανθη χωρίς περιττά κιλά αλλά με πιασίματα και καυλωτικά γαλάζια μάτια. Έχω μια σχέση 3 χρόνια με το Γιώργο που είναι 28 χρονών.
Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο όταν το αγόρι μου άρχισε να αναφέρει πάνω στο σεξ ότι ήθελε να φέρει κι έναν φίλο του για να κάνουμε παρτουζίτσα κι ότι καύλωνε στην ιδέα να με δει με ακόμα μια πούτσα. Στην αρχή μου κακοφάνηκε του έβαλα τις φωνές και χωρίσαμε για δυο μέρες. Όταν ξανασμίξαμε του ζήτησα να μη αναφέρει ξανά τέτοιες κουβέντες αλλά μου είπε ότι τον καυλώνουν και να τον αφήσω να τις λέει αλλά δεν θα κάνει ποτέ τίποτα που δεν θέλω. Κράτησε κανά δυο βδομάδες η αναφορά στον φίλο του και την παρτούζα κι ύστερα άρχισε πάλι τα ίδια. Μου τον έδειξε σε φωτογραφία αλλά δεν έδωσα σημασία. Μάλιστα μια φορά σ’ ένα club μου τον γνώρισε αλλά πάλι δεν έδωσα σημασία. Ο Γιώργος συνέχιζε το βιολί του και με γαμούσε με μανία όταν εγώ του έλεγα θα δούμε. Όταν ξανά είδα το φίλο του ένα άλλο βράδυ στο clup κι είδα πόσο ψηλός και μελαχρινός είναι, πόσο απίστευτα γυμνασμένος και με γαλάζια μάτια, άρχισα να τον φαντασιώνομαι και να τρίβω το μουνάκι μου. Κάθε φορά που ήταν κι αυτός στην παρέα μας, με κοιτούσε σαν πεινασμένος καυλιάρης λύκος. Υπήρχε φλερτ ήταν φανερό αλλά ο δικός μου δεν ήξερε και δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα.
Το ίδιο συνέβη ξανά κι εγώ τρελάθηκα. Την επόμενη μου έστειλε μήνυμα στο ίνσταγκραμ ότι θέλει να μου πει κάτι για το Γιώργο. Συναντηθήκαμε κρυφά, ήρθε με το αυτοκίνητο του πήγαμε σε απόμερο μέρος, άρχισε να μιλάει περί ανέμων και υδάτων, άρχισε να με χουφτώνει δειλά δειλά και μου κανε ερωτική εξομολόγηση.
Εγώ στη συνάντηση φόρεσα μια φούστα κοντή και ζαρτιέρες, ήθελα να φάω την πούτσα του. Του είπα ότι δεν είναι σωστό και ότι είναι φίλος του Γιώργου. Όλα αυτά μέχρι που πέταξε το καυλί του έξω και άρχισα να του παίρνω πίπα και να του γλείφω τις αρχιδάρες του. Μεγάλη πούτσα... γύρω στους 20 πόντους. Με γαμούσε μέσα στο αυτοκίνητο, ούρλιαζα από καύλα, η φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα. Του πείρα πίπα στη θέση του οδηγού, του κάθισα στην ίδια θέση πάνω του, με γάμησε στην πίσω θέση ίσια και πισωκολλητά. Με γάμησε με φάτσα προς τα μπροστά με φάτσα προς τα πίσω μέχρι και στο καπό με γάμησε. Του έδωσα τα πάντα εκτός από κώλο και τον έβγαλα από μέσα μου μετά από δυο ώρες. Δεν έχω πρόβλημα με τον να τον πάρω από τον κώλο, τo έχω κάνει αλλά επειδή πριν τέσσερεις μήνες έκανα εγχείρηση κύστη κόκκυγα και με τις συμβουλές των γιατρών κι από φόβο απείχα.  
Δεν ξαναμιλήσαμε γι' αυτό κι ο τύπος χάθηκε από την παρέα μας. Καλός μαλάκας κι αυτός. Ο δικός μου ο χαζούλης συνεχίζει να θέλει παρτούζα με τον τύπο. Που να ‘ξερε. Όταν χάθηκε μετά άρχισε να μου αναφέρει για έναν άλλο φίλο που έχει κι αυτός μεγάλη πούτσα, πιο μεγάλη από τον προηγούμενο.
-Καλά πως ξέρεις εσύ πόσο είναι η πούτσα του καθενός τον ρώτησα;
-Δεν ξέρεις πως εμείς οι άντρες, από παιδιά ακόμα, μετράμε τις πούτσες μας και τις βλέπουμε όταν κατουράμε μαζί;
Δεν το ήξερα αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Αυτό που ήξερα είναι ότι αυτή η επιθυμία του κι εμμονή του με καύλωναν αφάνταστα. Εννοείται ότι γαμήθηκα και με αυτόν του τον φίλο, τον Πόλυ.  Μ’ αυτόν ήταν δύσκολο να βρεθούμε γιατί οι καταστάσεις ήταν στενές. Δεν είχε αυτοκίνητο κι εγώ δεν ανέβαινα σε μηχανή γενικά αλλά και ειδικά λόγω του κόκκυγα μου. Δούλευε τις ίδιες ώρες με τον δικό μου κι έτσι αν ήμουνα μ’ αυτόν δεν θα ήμουνα με τον Γιώργο. Είχε ένα κινητό μπακατέλα που δεν έμπαινε ότι ώρα ήθελε στα social media παρά έπρεπε να βρεθεί μόνο μπροστά σε υπολογιστή και τέλος δεν είχε χώρο να βρεθούμε μιας κι έμενε με τους δικούς του. Είδα κι αποείδα και βρεθήκαμε στα σκοτεινά ανάμεσα σε κάτι αυτοκίνητα κι ένα βανάκι, έξω από το club που διασκεδάζαμε με τον Γιώργο.  Ντίρλα αυτός μέσα στο club  δεν πήρε χαμπάρι την απουσία μου. Πείρα πίπα τον Πόλυ κι έμεινα παξιμάδι από την πουτσα του. Απίθανη πούτσα, ίσια και καμαρωτή 22άρα τουλάχιστον και χοντρή σαν αντρικό καρπό. Δεν είχε μεγάλο κεφάλι γιατί ήταν μυτερή αλλά η πουτσότρυπα ήταν μεγάλη που χωρούσε καλαμάκι μπαμπού. Πω! Πω! Σκέφτηκα όταν την είδα, στην ουσία την αισθάνθηκα με την γλώσσα μου. Αυτή σκέφτηκα άμα σε χύνει θα είναι καταβρεχτήρας.
Πράγματι όταν μου χύσε δεν μπορούσα να τα συγκρατήσω όλα στο στόμα μου και με πήραν και στο πρόσωπο και στα βυζιά. Καλή η πίπα και χορταστική αλλά δεν μπορούσα να μη γαμήσω αυτή την πούτσα όσο κι αν το ρίσκο ήταν μεγάλο. Πήγαμε στις τουαλέτες όπου με γάμησε στα γρήγορα και στα όρθια. Τον έφαγα. Φοβερή πούτσα, μου γέμιζε τελείως το μουνί το μπούκωνε και δεν την χόρταινα αλλά ο χρόνος κι ο χώρος δεν επιτρέπανε να τον απολαύσω όπως θα ήθελα.
Γύρισα εκεί που ήταν ο Γιώργος αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι την απουσία μου. Νόμιζε ότι χόρευα.  Όταν γυρίσαμε στο σπίτι με γάμησε. Καμία σχέση με τον Πόλυ. Ήμουν μαζί του με γαμούσε αλλά εγώ σκεπτόμουν και σχεδίαζα πως θα ξαναγαμηθώ με τον Πόλυ. Ήθελα να τον ξαναπάρω σαν τρελή σε κρεβάτι όμως και με άνεση χρόνου για να τον ευχαριστηθώ.
Δεν έκατσε όμως. Μια οι ώρες που έπρεπε να λείπω από τον Γιώργο. Μια οι ώρες του Πόλυ που δεν ταίριαζαν. Μια που δεν βρίσκαμε χώρο αφού ο Πόλυς δεν είχε κι η κολλητή μου φίλη η Βάλια είχε ξεχάσει να μου αφήσει το κλειδί της και δεν είχαμε άλλη λύση από το σινεμά ή το ξενοδοχείο. Τελικά καταλήξαμε σε τσοντοσινεμά ψηλά, στα σκοτεινά και σε ώρα με πολύ λίγο κόσμο. Ούτε δέκα δεν ήταν οι θεατές κι ήταν καρφωμένοι στην γκόμενα που γαμιότανε στην οθόνη. Αρχίσαμε τα χαμουρέματακαι γρήγορα βρέθηκα τα του γλείφω το παπάρι. Μου φαινόταν καλύτερο από την προηγούμενη φορά. Τον πίπωνα, του μάλαζα τ’ αρχίδια αλλά τον ήθελα μέσα μου. Του το είπα.
-Καβάλα τον ποιος νομίζεις θα πάρει είδηση. Όλοι καρφωμένοι στην οθόνη είναι.
Ήμουν τρελαμένη και δεν σκεφτόμουν τίποτα και κανένα. Τον καβάλησα. Έκανα στο πλάι το στριγκ,  και τον έχωσα μέσα μου. Πύραυλος αυτός μέσα μου, πύραυλος κι εγώ για τους ουρανούς της ηδονής. Φανταστικά. Κόλλησα πάνω του και δεν ήθελα να τον βγάλω για όλα τα καλούδια του κόσμου. Για να μην ουρλιάζω φον φιλούσα συνέχεια για να έχει το στόμα μου και τα χείλη και την γλώσσα να ασχολείται. Μόνο που δεν έκλαιγα από την καύλα. Είχα χαθεί στην ηδονή και δεν ήξερα τα γινόταν γύρω μου. Έτσι δεν κατάλαβα καθόλου ότι γύρω μας είχαν μαζευτεί θεατές που άφησαν την οθόνη κι έβλεπαν εμάς. Όταν το κατάλαβα τρόμαξα και τα έχασα. Η ενστικτώδης κίνηση να μαζευτώ, να κρυφτώ αντιπάλεψε την γλύκα της στιγμής. Πως τα την αφήσεις αυτή την στιγμή; Πώς να τη χαλάσεις; Ούτε διαβητικός δεν θ’ άφηνε τέτοιο γλυκό.
-Μη ταράζεσαι, δεν θα σε πειράξουν μόνο βλέπουν είπε ο Πόλυς που ριγούσε κι αυτός από καύλα.
-Ναι κοπέλα μου είπε κάποιος μη φοβάσαι μόνο λίγο μάτι παίρνουμε τα κάλη και την ομορφιά σου κοπελάρα μου.
-Δεν θα σ’ αγγίξει κανείς, συνέχισε είπε κάποιος άλλος
Καθηλωμένη πάνω στο καυλί του κι ανεβασμένη στα πιο ψηλά στρώματα της ηδονής ήταν αδύνατον να αντιδράσω διαφορετικά. Συνέχισα σαν να μην υπήρχαν ενώ είχα δει τα καυλιά τους να έχουν βγει και να μαλακίζονται για μένα. 
Τώρα έγινα πιο επιθετική. Ανεβοκατέβαινα πάνω στο καυλί του. Χαμένη έτσι όπως ήμουνα αντιλήφθηκα τα βυζιά μου να ξεγυμνώνονται στην κοινή θέα. 
Προσπάθησα να τα κρύψω αλλά ούτε ο Πόλυς ούτε η ομήγυρη το ήθελε αυτό.
-Άφησε κουκλάρα μου τις ομορφιές σου να τις χαρούνε τα μάτια μας είπε κάποιος
-Τέτοια βυζιά γυναικάρα μου είναι έργο τέχνης που πρέπει να τα δείχνεις σαν τ’ αγάλματα κι όχι να τα κρύβεις είπε κάποιος άλλος  κι όλοι μούγκρισαν συμφωνώντας.
Πράγματι είχα ωραία στήθη που σαν σταγόνες βροχής κρεμόταν από τον κόρφο μου. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο κι όταν διαπίστωσα ότι το φουστάνι μου είχε γίνει ζωνάρι στην μέση μου με τα μεριά μου και το καρφωμένο μουνί σε κοινή θέα αλαφιάστηκα. Ξεκαρφώθηκα από το καυλί και του καρφώθηκα ανάποδα πια. Η πλάτη έβλεπε τον καθισμένο γαμιά μου κι εγώ την σκηνή. Τα χέρια πιάστηκαν στα χερούλια του καθίσματος ενώ τα πόδια μου στηρίχτηκαν στη μπροστινή σειρά καθισμάτων. Ελεύθερη πια ξεσκιζόμουν ανεβοκατεβαίνοντας στο καυλί του γαμιά μου με το κορμί και τα κάλλη μου σε ελεύθερη θέα.  Κάναμε κόντρες με την γκόμενα που ξεσκιζόταν στην οθόνη για πια γαμιέται καλύτερα. Τα νεύρα, οι μυς είχαν τεντωθεί κι ανάσα μου κοβότανε. Ερχόμουνα. Μόλις ένοιωσα τα χύσια του Πόλυ να πλημυρίζουν το μουνί μου, έχυσα ανάμεσα σε φωνές, επευφημίες, βρισιές και χειροκροτήματα. Μου πείρε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να καλμάρει το σώμα από τους σπασμούς της έντασης. Αμέσως μάζεψα τα ασυμμάζευτα κι έφυγα ενώ το ‘κοινό’ μου μπιζάριζε θέλοντας κι άλλο. Έχασα τον χρόνο. Δεν ξέρω πως έφυγα, πως βρέθηκα στο ταξί και πως βρέθηκα σπίτι. Ευτυχώς ο Γιώργος δεν είχε γυρίσει κι ακόμη καλύτερα δεν είχε διάθεση να με γαμήσει κι αυτός. Μου πήρε μέρες να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω τι έκανα και τι έζησα. Κι όταν συνέβηκε αυτό δεν σταμάτησε την επιθυμία μου να πάρω τον Πόλυ με την άνεση που μου δίνει το κρεβάτι ο χώρος κι ο χρόνος. Κατέληξα σ’ αυτό που ήθελα να αποφύγω εξ αρχής. Μπουρδελοξενοδοχείο ημιδιαμονής στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί που όλοι σε βλέπουνε και σκέφτονται «ήρθε η γκόμενα γαμηθεί». Δεν με ένοιαζε τώρα, μετά απ’ αυτό που είχα ζήσει στο τσοντοσινεμά. Στο δωμάτιο για τρεις ώρες γαμιόμαστε αχαλίνωτα. Σβαρνίσαμε το κρεβάτι οριζόντια, κάθετα, διαγώνια κι ανακατωτά, σβαρνίσαμε και σβαρνιστήκαμε στο πάτωμα, στους τοίχους στα έπιπλα και στο μπάνιο. Ότι μπορούσε να κάνουμε από στάσεις και θέσεις σ’ ένα δωμάτιο το κάναμε. Τρεις ώρες έχυνα ασταμάτητα αλλά κι ο Πόλυς δεν πήγε πίσω. Έχυσε τέσσερεις φορές γεμάτες πάνω μου και μέσα μου. Έφυγα τρέχοντας μη γυρίσει ο Γιώργος αλλιώς ακόμη θα πηδιόμαστε. Πρόλαβα. Με τον Πόλυ δεν είχα τελειώσει. Τον είχα στα υπόψη να ξαναπηδηχτώ μετά  που θα γύριζα, μιας κι έφευγα μεθαύριο, για τις ολιγοήμερες  διακοπές στην αρχή  καλοκαιριού με τις φίλες μου. Στην κολλητή την Βάλια, που μοιραζόμαστε το δωμάτιο στις διακοπές,  είπα όλη την φάση με τον Πόλυ. «Είμαι πολύ πουτάνα» της είπα και τότε μου είπε την απίθανη ατάκα «Μεγάλη γαμιόλα είσαι αλλά πουτάνα όχι. Για να γίνεις πρέπει να πληρωθείς. Pas d'argent, Pas de pute»
Με τρέλανε με την ατάκα και με καύλωσε. Της ρούφηξα το μουνί μου το ρούφηξε κι αυτή. Το τάπωσα με το στόμα μου, το έπαιξα με την γλώσσα μου και το πιπίλισα με τα χείλια μου. Μου το έκανε κι αυτή χωριστά και μαζί. Καταλήξαμε να τρίβουμε τα μουνοχειλάκια μας σε απόλυτα ερεθιστικό πλακομούνι μέχρι που χύσαμε σπαρταριστά.
Όταν γύρισα από τις διακοπές με τις φίλες μου και πριν πάμε με τον Γιώργο τις δικές μας ξανάρχισε πάλι το παραμύθι του να παρτουζωθώ. Τώρα μου αναφέρει για μαύρη πούτσα. Που να 'ξερε όμως ότι ο Τζόρνταν μου ο αράπης που γνώρισα στο μπάρ το ξέσκιζε το μουνάκι μου επί τέσσερα βράδια; Μ’ αυτό μέσα μου κοιμόμουν και μ’ αυτό ξυπνούσα αλλά ο χαζούλης μου έχει  τεράστιο κέρατο που δεν το ξέρει. Εκεί που επέμενε πιεστικά και χωρίς να το έχω προσχεδιάσει του είπα ξερά.
-Θα το κάνω αυτό που θες αλλά με τρεις προυποθέσεις
-Πες τις είπε και το μούτρο του έλαμψε.
-Πρώτο θα με παντρευτείς πριν το κάνω για να σου γαμήσουνε την γυναίκα κι όχι την γκόμενα.
-Εντάξει είπε χωρίς να κωλώσει.
-Δεύτερο, θα το κάνω με άγνωστο κι όχι  γνωστό ή φίλο που την άλλη μέρα θα τον βλέπω στις παρέες και τις συγκεντρώσεις μας.
-Εντάξει κι αυτό είπε μέσα στην άνεση.
-Τρίτο θέλω να πληρωθώ γι αυτό. Αφού θες να με κάνεις πουτάνα να με κάνεις κανονική.
-Εντάξει είπε με έκπληξη αλλά χωρίς να δυσανασχετήσει.
-Δυο χιλιάρικα του είπα για να τον κομπλάρω
Δέχτηκε χωρίς ούτε τώρα να κομπλάρει
-Ο καθένας του πέταξα στην τελευταία προσπάθεια να τον κομπλάρω.
-Το αξίζεις μου είπε και κόμπλαρα εγώ
Σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες παντρευτήκαμε ένα μεσημέρι σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων σε στενό κύκλο. Οι γονείς, λίγοι συγγενείς και φίλοι. Μάρτυρες η Βάλια η κολλητή μου κι ο πρώτος ξάδελφος του Γιώργου. Αυτόν δεν υπήρχε περίπτωση να τον φέρει στο κρεβάτι μας. Ήταν πούστης. Περάσαμε όμορφα. Υπήρχε κέφι, ποτά, φαί φυσικά και χορός. Άρχιζε να βραδιάζει όταν το διαλύσαμε. Εμείς φύγαμε με μια λιμουζίνα αντίκα Merscedes 170S (όπως μου είπε ο άντρας μου) κι ο οδηγό για το τριήμερο honeymoon σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Μετά θα φεύγαμε για Πουκέ. Στη διαδρομή υπήρχε εφορία κι ο δικός άρχισε το χούφτωμα. Το έλεγα να σταματήσει αλλά αυτός τίποτα. Του έλεγα ότι μας βλέπει ο οδηγός αλλά αυτός, ένας μελαμψός κοντοκουρεμένος με στολή και καπέλο, αλλά αυτός αντέτεινε ότι δεν βλέπει και δεν ακούει γιατί το διαχωριστικό τζάμι είναι αδιαπέραστο από ήχο και εικόνα. Εμείς τον βλέπαμε πως αυτός δε μας έβλεπε δεν το κατάλαβα αλλά τον άφησα να με χεριάζει κι ας έβλεπε. Εδώ γαμήθηκα στο τσοντοσινεμά μπρος σε μια ντουζίνα αρσενικά κι ο ένας με πείραζε;
Εντάξει δεν γαμήθηκα κιόλας μέχρι να φτάσουμε αλλά φτιαγμένη ήμουνα. Μπήκαμε στην σουίτα που ήταν στολισμένη να υποδεχτεί νεόνυμφους. Χαμηλός φωτισμός με κεριά, ροδοπέταλα, αρώματα, μουσική απαλή και σαμπάνια στο τραπέζι και στο ψυγείο. Ακολουθήσαμε τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα. Ήπιαμε σαμπάνια, χορεύαμε ρομαντικά κι αφήναμε ένα-ένα τα ρούχα μας αισθησιακά στο πάτωμα. Είχα χαλαρώσει από τα φιλία και τα χάδια του κι είχα μείνει με τις ζαρτιέρες, τις γόβες και τγ μικρή διακριτική κουάφ που είχα στα μαλλιά. Χορεύαμε κι ήμουν έτοιμη να γονατίσω να τον δεχτώ στο στόμα μου όταν ένοιωσα το σώμα να ακουμπά από πίσω σε κάτι σκληρό και ζεστό. Δεν πρόλαβα να ξεδιαλύνω το τι συνέβαινε όταν ένοιωσα ένα άλλο ζευγάρι χέρια να διατρέχει απαλά το κορμί μου κι ένα άλλο ζευγάρι χείλια να αγγίζουν τον λαιμό μου πίσω από το αυτί, να τον αχνίζουν και να τον φιλούν μέχρι τον ώμο. Τότε συνειδητοποίησα ότι δυο άντρες ξεκινούσαν να μοιράζονται το σώμα τις ορμές και τα κάλλη μου. Δεν αντέδρασα το αποδέχτηκα. Ήμουν πολύ καυλωμένη και το μόνο που είπα στον  Γιώργο ήταν….
-Δεν έχασες καθόλου χρόνο.
-Έχασα και πολύ μάλιστα. Έπρεπε να σε φέρω κατευθείαν από το Δημαρχείο.
-Τα λεφτά ψέλλισα, αυξάνοντας την καύλα μου παρά αμφισβητώντας αυτό που γινότανε
-Εδώ είναι κι αυτά πουτάνα είπε και μου έδειξε μια καπότα με δυο μασούρια 100στάρικα μέσα.
Ανάμεσα σε δυο αντρικά κορμιά, του άντρα μου και του σωφέρ γινόμουν τόστ, μπέργκερ, σάντουιτς και παρτούζα στα σώματα, τα καυλία και τις ορέξεις τους. Παρτουζονόμουν κι έτσι παραδόθηκα τελείως στα χάδια, την καύλα και την σκηνή. Τα χέρια τους και τα χείλη τους με χάιδευαν και με φιλούσαν από πάνω, στον λαιμό, την πλάτη, τα στήθη που διάλεξαν ένα ο καθένας κι έπαιζε με την ρώγα. Μετά κατέβηκαν στην ραχοκοκαλιά, την μέση, τους γλουτούς τα μπούτια από την έξω και την μέσα μεριά, παρακάμπτοντας το μουνί μου και ξανά πάνω. Βογκούσα από καύλα και προσμονή. Αυτό το επανέλαβαν  αρκετές φορές κάνοντας με να βαριανασαίνω από την ηδονή και να λαχταρώ την διείσδυση όταν με μια ξαφνική κίνηση μου χώσαν μέσα στον κόλπο μου τα λεφτά με την συσκευασία σαν λουκάνικο που είχαν κάνει με την καπότα. Ούρλιαξα από την καύλα κι έχυσα. ‘Όταν έχωσαν κι ένα δάχτυλο ο καθένας μέσα ξανάχυσα. Με γαμούσαν με τα δάχτυλα και τα λεφτά τους. Τα ‘παιξα και δεν μπορούσα να σταθώ όρθια. Δεν με κρατούσαν τα πόδια μου. Τότε ο άντρας με σήκωσε στα χέρια και με κάρφωσε μέσα μου την πούτσα του χωρίς να βγάλει τον τεχνικό φαλό με τα λεφτά και την καπότα. Ήμουν μετέωρη και καρφωμένη ενώ η πλάτη ακουμπούσε στον άλλο γαμιά μου. Όταν κουραζόταν ο ένας περνούσα στο καυλί του άλλου. Όταν δεν αντέχαμε άλλο σωριαστήκαμε στο πάτωμα και συνεχίστηκε το παρτούζωμα. Μπήκε στο πάρτι και το στόμα μου.  Το bocca-fica που λένε κι οι ιταλοί πήγε σύννεφο καθώς κι όποιες άλλες παραλλαγές. Δεν γλύτωσε ούτε η σούφρα μου. Πήγε περίπατο ο κόκκυγας κι οι συμβουλές των γιατρών. Πηδήχτηκα μ’ όλους τους δυνατούς τρόπους και σ’ όλους τους χώρους της σουίτας μας κι ευχαριστιόμουν την κάθε στιγμή και την κάθε ανατριχίλα κι ηδονή. Μόνο στον κώλο μου δεν  τους έβαλα και τους δυο ταυτόχρονα όλα τα άλλα τα δοκίμασα. Τρεις μέρες γιαμιόμασταν ασταμάτητα. Ύπνος, φαί, ποτό και γαμήσι ήταν όλες οι ώρες. Στο τέλος εν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου αλλά ούτε αυτοί ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Για τις ‘υπηρεσίες’ βέβαια δεν έφταναν τα αρχικά τέσσερα χιλιάρικα κι έτσι έγινα αποκλειστικός κάτοχός μιας Platinum Viza. Η καριέρα μου σαν πουτάνας είχε ξεκινήσει. Είμαι μεγάλη πουτάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου