Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δημοσιεύθηκε από john22@

Είμαι καστανόξανθη, 1.70 περίπου, καλοσχηματισμένη και όποτε φορώ μίνι όπως σήμερα, όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω μου. Εργάζομαι σε δικηγορική εταιρεία και πολλές φορές μένω στο γραφείο αργά για ολοκληρώσω φάκελους πελατών.
Αυτό συνέβη και σήμερα αν και βιαζόμουν να γυρίσω στον άντρα μου που περίμενε στο σπίτι κι εγώ τον λαχταρούσα, καθώς είμαι νιόπαντρη, πολύ ερωτευμένη μαζί του κι έλειπε 5 μέρες σε ταξίδι επαγγελματικό. Όλη μέρα ήμουν αναμμένη, σκεπτόμενη το ξέσκισμα που με περίμενε στο σπίτι μετά από 5 μέρες συσσωρευμένης καύλας. Δεν μπορούσα να κρατηθώ κι αισθανόμουνα τα υγρά να φεύγουν και να μουσκεύουν το στριγκάκι μου. Το άλλαξα αλλά κι αυτό γρήγορα μούσκεψε. Δεν μπορούσα και πήγα στις τουαλέτες και χαϊδευτικά. Δεν είχα και μαζί μου τον δονητή μου κι έβαζα στα δάχτυλα μου αλλά δουλειά δεν γινότανε. Έψαξα την τσάντα μου αλλά δεν είχα τίποτα σχετικό. Συνέχισα αλλά πάλι ήθελα κατι να γεμίσει το μουνί μου για να τελειώσω. Σαν φλασιά μου ήρθε το πρες παπιέ που είχε η Λίλα. Ένα  κεραμικό stoneware που έμοιαζε με μελιτζάνα ή κολοκύθι άγουρο και φιλούσε η συνάδελφος και φίλη στο πρώτο συρτάρι. Ευτυχώς έλλειπε κι έτσι μπορούσα να το ‘δανειστώ’. Υγρή και ξεβράκωτη κάτω από την φούστα βγήκα και πήγα στο γραφείο. Έκανα πως ψάχνω χαρτί το βρήκα και ξαναγύρισα. Το έχωσα μέσα κι ανακουφίστηκα. Η κρυάδα κι η σκληρότητα του με τελείωσαν με την διείσδυση του και μόνο. Δεν το χόρτασα. Το μπαινόβγαλα αρκετές φορές τρίβοντας ταυτόχρονα και την ρώγα από το βυζί μου και ξανάχυσα. Ηρέμησα. Τακτοποιήθηκα, το έπλυνα και το ξανάβαλα στη θέση του. Νόμιζα ότι είχα τελειώσει αλλά τότε ήρθε το μήνυμα «ακόμη δεν γύρισες; καυλώνω». Τι το ήθελε το μήνυμα ξαναφούντωσα. «κρατήσου και περίμενε ακόμη 2 ώρες» του απάντησα αλλά ήρθε το ντιρέκτ «τι να περιμένω βλέπω τις φωτογραφίες από την Αγόριανη και δεν κρατιέμαι». Τι το ήθελε τώρα με την Αγόριανη; Οι εικόνες ήρθανε κι εμένα στο μυαλό μου και με ξεσήκωσαν. Είχε κακό καιρό πέρυσι εκεί που είχαμε πάει εκδρομή και δυο μερόνυχτα  με ξεκώλιαζε συνέχεια. Δεν τον έβγαζε λες και θα πάθαινε κρυοπαγήματα. Τον έβγαλε για να φύγουμε. Νόμιζα ότι ο κώλος μου δεν θα κλείσει αλλά μέχρι την Αμφίκλεια είχε γίνει ξανά το γνωστό μπουμπουκάκι. 
Σε λίγο έκλεισα το γραφείο και βγήκα στο δρόμο. Πήγα σε γνωστό πολυκατάστημα και πήρα στριγκ. Πώς να εμφανιζόμουνα με τα μουσκεμένα; Άλλαξα μάλιστα στο δοκιμαστήριο και κατέβηκα στο μετρό. Στο μετρό χαμός... είχε τελειώσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είμαστε μέσα σαν παστές σαρδέλες. Κρατήθηκα από τη χειρολαβή κι ένοιωσα το βάρος κάποιου πίσω μου την ώρα που ξεκινούσαμε.
Περίμενα ότι η πίεση θα χαλαρώσει, αλλά αντίθετα αυξήθηκε και ένοιωσα ένα μεγάλο ορθωμένο καυλί να τρίβεται στον κώλο μου πάνω απ' την φούστα μου και μέσα απ' το παντελόνι του άγνωστου. Προσπάθησα να τον αγνοήσω, αλλά μάταια, καθώς το μουνάκι μου ήταν ήδη μουσκεμένο πριν καν μπω στο μετρό.
Ένα χέρι βούτηξε το μηρό μου και ανέβηκε ανάμεσα στα μπούτια μου, παραμέρισε το στρινγκάκι μου και ένα μακρύ δάχτυλο χώθηκε κατευθείαν βαθιά μέσα στο μουνί μου που ήταν πλημυρισμένο από τα υγρά μου.
Βόγκηξα από καύλα και άρνηση, αλλά ποιος να με ακούσει αφού οι οπαδοί συνεχώς τραγουδούσαν και φώναζαν.
Το δάχτυλο τραβήχτηκε, ένοιωσα ένα πασπάτεμα και αμέσως μετά ένα γυμνό τεράστιο καυλί και ένα χέρι που το οδηγούσε στο μουνί μου. Χωρίς να σκέπτομαι, κρατήθηκα καλά από τη χειρολαβή και έσκυψα όσο μπορούσα αφήνοντας ένα τεράστιο πούτσο να μπαίνει πολύ βαθιά μέσα μου και οι πρώτοι σπασμοί του οργασμού ξεκίνησαν. Ένα χέρι πέρασε κάτω από το λαιμό, μου ξεκούμπωσε ένα ακόμη κουμπί από το πουκάμισο και αδιάντροπα χούφτωσε το αριστερό μου βυζί μέσα απ' το σουτιέν μου. Τρελαινόμουν από επανωτούς οργασμούς... το τρένο άρχισε να μειώνει ταχύτητα... φτάναμε στη στάση μου. Το χέρι άρχισε να τσιμπάει άγρια τη ρώγα μου, βόγκηξα δυνατά από πόνο και καύλα καθώς το τραίνο φρενάριζε και ένα καυτό κύμα λάβας ξεχύθηκε μέσα μου.
Η ψωλή τραβήχτηκε, το χέρι σηκώθηκε από το φλεγόμενο βυζί μου, ένα μαύρο δάχτυλο ήρθε στα χείλη μου, χωρίς να σκεφτώ, άνοιξα το στόμα μου και το έγλειψα.
Είχε αρχίσει η αποβίβαση. Βγήκα και περπάτησα γρήγορα προς το σπίτι μου ενώ τα χύσια του έτρεχαν στα μπούτια μου. Θα τα καθαρίσω στον ανελκυστήρα σκέφτηκα. Ο άντρας μου με περίμενε. Έστριψα δεξιά κι ύστερα μπήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Ένα χέρι μου έφραξε το στόμα ενώ ένα άλλο έψαχνε τα μουνί μου. Το ασανσέρ έφτασε, η πόρτα άνοιξε κι εγώ σπρώχτηκα μέσα από την άγνωστη δύναμη. Τρομαριάστηκα; Με είχε ακολουθήσει αυτός ή άλλος από το μετρό; Ήταν ένας ή περισσότεροι; Γρήγορα όμως η μυρουδιά, η ανάσα, τα χέρια μου φάνηκαν γνωστά. Όταν μάλιστα δέχτηκα τα φιλιά πίσω από το αυτί και τα χάδια στα βυζιά αναγνώρισα τον ‘άγνωστο’ καβαλάρη μου. Το πόδι μου σηκώθηκε. Το ασανσέρ σταμάτησε ενδιάμεσα σε όροφο κι πούτσος του χώθηκε στον κώλο μου. 
-Αγόριανη θες αγόρι μου είπα
-Αγόριανη κούκλα μου Αγόριανη μ’ έχει στοιχειώσει…
-Να μην λείπεις άλλη φορά τόσες μέρες γιατί θα πάω σ’ άλλον να μου την κάνει την…… είπα
Μούγκρισε και χώθηκε πιο βαθιά μέσα. Είχα σηκώσει τι δεξί πόδι ψηλά κι είχα γύρει προς τα μπρος τουρλώνοντας το κωλαράκι μου. Αυτός είχε περάσει το ένα του χέρι από κάτω και μπρος κι έτσι έπαιζε και μου δαχτύλιαζε το μουνάκι ενώ το άλλο το είχε φέρει από πίσω, εμπρός με αγκάλιαζε και μου άρμεγε τα βυζιά ενώ παράλληλα μου φιλούσε και μου δάγκωνε τον λαιμό και τον ώμο. Με πήδησε έτσι για κάμποση ώρα και μετά χωρίς να βγει με γύρισε να τον βλέπω. Αρπάχτηκα απάνω του και φιλιόμαστε σαν τρελοί ώσπου έριξα το σώμα μου κάτω σε αντίθετη φορά με αυτόν χωρίς να ξεθηκαρώσει την ψωλή απ’ τον κώλο μου. Με είχε ξεκωλιάσει όταν βγήκε κι όπως ήμουνα με βούτηξε από τις λαγόνες κι έφερε το μουνί μου στο στόμα του. Κρεμασμένη σαν σφαχτάρι ανάποδα μου βοσκούσε τις τρύπες με το στόμα, την γλώσσα, την μύτη και γενικά η μουσούδα του. Έχυσα και τότε κατάλαβα ότι δεν ένοιωσε τα χύσια του γαμιά του μετρό που ήταν μέσα μου.  Ησύχασα και μπήκαμε μέσα στο διαμέρισμα μας. 
Εκεί με έστησε σ’ ένα τραπεζάκι που είχαμε, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά, μου έσκισε και πέταξε το στριγκάκι, το καινούργιο γαμώτο κι άρχισε να μου γαμά τις τρύπες εναλλάξ μέχρι που μ’ έχυσε. Έχυσε μπόλικο πράγμα και πήραν χύσια το μουνι, ο κώλος μέχρι κι η μούρη μου όταν γονάτισα για να τον καθαρίσω με το στόμα.
Έτσι τσιμπουκωτό τον πήγα μέχρι τον καναπέ του σαλονιού. Τον ξάπλωσα κα συνέχισα το ρούφηγμα στο καυλί και τα αρχίδια του μέχρι που τον ξανάκανα στητό, ντούρο κι έτοιμα να συνεχίσει το ξέσκισμα που το είχα τόσο ανάγκη από την πολυήμερη απουσία του για δουλιές.
Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου