Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΤΡΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε από helios@4

Η ιστορία είναι πραγματική.  Είμαι παντρεμένος αρκετά χρονιά με την Λούκια, μια σαραντάρα, 43 ια την ακρίβεια, άγριο θηλυκό 1. 70 μ ύψους, καστανόξανθη με χείλια για τσιμπούκια, πλούσιο στήθος με μεγάλες ρόγες με ωραία μπούτια και με κωλο στητό.  Αγαπημένο ζευγάρι τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα στο σεξ όμως οι φαντασιώσεις της όταν πηδιόμαστε είναι για παρτούζα συμμετέχοντας και εγώ.  Τρελαίνεται μ’ αυτή την φαντασίωση και χύνει ασύστολα. 
Το φετινό καλοκαίρι ήμασταν σε κάποιο νησί για λίγες ημέρες. 
Εκείνο το βράδυ πήγαμε σε ένα γνωστό μπαρ που πάντα είναι γεμάτο. 
Φορούσε ένα μίνι γαλάζιο κάπως στενό φόρεμα το όποιο τόνιζε το στήθος της, την κωλαρα της και όταν κάθονταν άφηνε να φάνουν οι μπουταρες της και το ροζ μικροσκοπικό στρινγκακι της.  
Αφού πήραμε τα ποτάκια μας αναγκαστήκαμε να μείνουμε στην μπάρα γιατί τα τραπεζάκια ήταν όλα πιασμένα.  Δυο νέοι σε ηλικία περίπου εικοσάλεπτα, εικοσιοκτώ, εμφανίσιμοι, με ωραία σώματα, κάθονταν στο τραπέζι που ήταν κοντά στην μπάρα κάρφωναν εμφανέστατα την Λουκία.  Κάποια στιγμή είδα τον έναν να της χαμογελάσει, ανταπέδωσε και αυτή το χαμόγελο. 
Παίρνοντας θάρρος ο ένας σηκώθηκε ήρθε κοντά μας, μας χαιρέτησε και μου είπε
-«Δεν έρχεστε να καθίσετε στο τραπέζι για μην στέκεστε εδώ;»
Αμέσως πήγαμε και καθίσαμε.  Αρχίσαμε να συζητάμε μαζί τούτον Μανό και τον Καστανοί όποιοι ήταν σε διακοπές.  Συνέχισαν να καρφώνουν την Λούκια και να την γδύνουν με τα ματιά τους. 
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αν εύρισκαν την ευκαιρία θα την πήδαγαν.  Η σκέψη αυτή μου έφερε στο μυαλό αμέσως την φαντασίωση που την καύλωνε κι ο πούτσος μου ταράχτηκε.  Αφού καθίσαμε καμία ώρα και ήπιαμε τα ποτάκια μας σηκωθήκαμε να φύγουμε, όμως ο Μανός μας είπε φεύγετε τόσο γρήγορα εμείς θα πάμε σε ένα άλλο μπαρ αν θέλετε Έλατε μαζί μας. 
Η Λούκια μου έκανε νόημα να πάμε και πράγματι αυτό έγινε. 
Καθώς περιπατάγαμε για να πάμε στο μπαρ η Λούκια έσκυψε και μου είπε στο αυτί χαμηλόφωνα
-«Συμπαθητικά παΐδια είναι και τους αρέσω τι λες θα κάνουμε την φαντασίωση μου πραγματικότητα;» 
Εγώ βεβαία είχα μπει στο νόημα από πολύ πιο πριν όταν καρφώνονταν όποτε την κράτησα στην αναμονή για λίγο για να τσουρουφλιστεί και της είπα 
-«Αν νομίζεις πως αυτό θες προχώρησε»
-«Θέλω να ‘σαι κι εσύ μαζί αλλιώς δεν έχει γούστο»
Δεν απάντησα.  Αφού πήγαμε στο άλλο μπαρ καθίσαμε σε ένα σημείο που το φως ήταν αρκετά χαμηλό παραγγέλλαμε τα ποτά και πιάσαμε την κουβέντα, όσο μπορούσαμε να κουβεντιάσουμε από την ένταση της μουσικής, σκύβαμε και ομιλάγαμε ο ένας στο αυτί του αλλού.  Αφού είχαμε πιει αρκετή βότκα η Λούκια σηκώθηκε όρθια και άρχισε να χορεύει, μετά από λίγο την ανέβασα στο τραπέζι και χόρευε ενώ τα παΐδια της χάιδευαν τα πόδια. 
Όταν κάθισε μετά από λίγο διέκρινα εκεί στα σκοτεινά το χέρι του Μανού να χαϊδεύει τα πόδια της.  Καύλωσα αλλά συνέχισα να μιλάω με τον Κώστα. 
Το χέρι του Μανού πρέπει να είχε φτάσει μέχρι το μουνι της Λουκίας γιατί την άκουσα να αναστενάζει ενώ το δικό της χέρι άρχισε να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι τον πουτσο του.  Η καύλα μου ήταν μεγάλη όποτε της είπα να φύγουμε από το μπαρ να πάμε στο δωμάτιο μας για να ξεσκιστούμε μέχρι το χάραμα.  
Η Λούκια συμφώνησε και αφού καληνυχτίσαμε, προχώρησε εμπρός μου κουνώντας προκλητικά τον κωλο της.  Φτάνοντας στο δωμάτιο είδα τον Μανό και τον Κώστα να μας περιμένουν απέξω.  Χωρίς πολύ σκέψη κατάλαβα ότι η Λούκια τους είχε πει που μένουμε.  Με πλησίασαν και μου είπαν στην ψύχρα 
-«Φίλε, αρέσουμε στην γυναικά σου, εμείς την γουστάρουμε και μας είπε να έρθουμε άδω για να την πάρουμε παρτούζα ισχύει;». 
Μπήκαμε στο δωμάτιο, την χάιδεψαν, την φίλησαν, της έβγαλαν το φόρεμα έμεινε μονό με το στρινγκακι.  Εγώ καθισμένος σε μια πολυθρόνα τους κοιτούσα με τον πουτσο έτοιμο να βγει από το παντελόνι.  Η Λούκια έπεσε στο κρεβάτι και ο Μανός της έβγαλε το στρινγκακι.  Μου λέει η Λούκια 
-«Έλα μωρό μου να με γλείψεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και να με φτιάξεις για να με γαμήσουνε την πουτάνα»
Πήγα, πηρά το στρινγκακι και της έβαλα την μια άκρη στο μουνι και την άλλη άκρη στην κωλοτρυπιδα της, της έγλυψα την κλειτοριδα, πέθανε από καήλα, μετά της έβγαλα το στρινγκακι από τις τρύπες και άρχισα να την γλείφω με λυσσά ενώ τα υγρά της έτρεχαν στο σαγόνι μου. 
Ο Μανός και ο Κώστας ήταν δεξιά και αριστερά από την Λούκια πάνω στο κρεβάτι, Η Λούκια έγλειφε τον πουτσο του Μανού με λαγνεία ενώ με το χέρι της έπαιζε τον πουτσο του Κώστα.  Όταν η Λούκια έχυσε από το γλειφομουνι που της έκανα κάθισα ξανά στην πολυθρόνα και την κοιτούσα να τσιμπουκωνει ποτέ τον έναν πουτσο και ποτέ τον άλλον. Ο Μανός με κοίταξε και μου είπε 
-«Πολύ καυλιαρα η γυναικά σου…» και με μια απότομη κίνηση της τον έχωσε όλο μέσα στο στόμα. 
Η Λούκια είχε τρελαθεί από καήλα και παρακαλούσε να την γαμησουν έτσι την έβαλαν στα τέσσερα και ενώ συνέχιζε να τσιμπουκωνει τον Μανό, ο Κώστας ήρθε πίσω της και ακούμπησε τον πουτσο του επάνω στο υγρό μουνακι της. 
-«Θα σε ξεσκίσουμε πουτανα…» είπε ο Κώστας και με μια δυνατή κίνηση έχωσε τον πουτσο του μέσα στο μουνι της μέχρι τα αρχιδια του. Η Λούκια ήταν στον ουρανό με έναν πουτσο στο στόμα και έναν στο μουνι της, χτυπιόταν με δύναμη πάνω στον πουτσο του Κώστα και φώναζε από καύλα,
-«Σκίσε με την καριολα, βίδωσε με πάνω ση πουτσα σου, ξεχείλωσε μου την μουναρα. 
Εγώ τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα δυνατά βλέποντας την γυναικά μου να γαμιεται σαν βρώμικη πουτανα. 
Ο Κώστας πήγε μπροστά της και της τον έδωσε στο στόμα ενώ ο Μανός της έγλειφε την κωλοτρυπιδα για την πηδήξει. 
Η Λούκια ήταν τόσο καυλωμενη που είχε αρχίσει να παρακαλάει τον Μανό να της τον βάλει στον κωλο.  Μετά από ελάχιστο χρόνο ο Μανός έπραξε τον πουτσο του μέσα στην κωλαρα της Λουκίας και η Λούκια άρχισε να φωνάζει από ηδονή. 
-«Με ξεσκίζει ο πουστης αγόρι μου, μου ανοίγει την κωλαρα μου», φώναζε ενώ ο πουτσος του Μάνου έμπαινε όλο και πιο βαθιά.  Αφού την γαμησε για πέντε λεπτά απ το κωλο πήγε από μπροστά και είπε του Κώστα που τη τσιμπουκώνε,
-«Έλα να την χύσουμε την πουτανα». 
Άρχισαν να χώνουν τις πούτσες τους βαθιά μέσα στο στόμα της Λουκίας, Μια ο ένας και μια ο άλλος και σε λίγο ο Κώστας άρχισε να χύνει στο πρόσωπο της. Η Λούκια άνοιξε το στόμα της διάπλατα για να τα πιει όλα και τότε άρχισε να χύνει ο Μάνος. Τα χυσια του έφυγαν με δύναμη χτύπησαν στην γλώσσα της και μετά έτρεχαν στο σαγόνι της και το στήθος της.  Αφού τους έγλειψε και τους δυο μέχρι και τελευταίας σταγόνας σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου. Με τράβηξε σηκώθηκα από την καρεκλά, είπε στους άλλους, 
-«Άντε τώρα παΐδια, μπορείτε να πηγαίνετε» 
Αυτοί σηκώθηκαν αλλά εγώ με μια φωνή τους σταμάτησα
-«Που θα πάτε αυτό ούτε για προθέρμανση δεν ήταν αυτό»
Η Λούκια ξαφνιάστηκε και κοιτούσε παράξενα κι ανυπόμονα γιατί δεν ήξερε τι θα συμβεί
Της έδειξα τις πούτσες μας και της είπα να τις σηκώσει. Τις πλάκωσε στα τσιμπούκια και τα γλειψίματα, Κάπνιζε ταυτόχρονα μας ρουφούσε τ’ αρχίδια και τις κωλοτρυπίδες μας μέχρι που τις  έκανε μπαστούνια. Η ζέστη του καπνού μαζί με την υγρασία του στόματος ήταν ευεργετικά στα καυλιά μας. Έκανα νόημα στον Κώστα να ξαπλώσει και διέταξα την Λούκια να τον καβαλήσει. Αφού βολεύτηκε είπα στον Μάνο να της γαμήσει το στόμα μέχρι το λαρύγγι κι εγώ στήθηκα στην μπούκα του κώλου της. Μπήκα αργά, βγήκα, ξαναμπήκα μέχρι που συνήθισα τον ρυθμό και πήρα τα μέτρα του κώλου της. Συντονιστήκαμε κι άρχισε το τριπλό γαμήσι. Αυτή είχε τρελαθεί από το γαμήσι και το χύσιμο και μεις δεν πηγαίναμε πίσω. 
-Ρε παιδιά δεν έχετε κανένα φίλο να μας κάνει τα ρεπό η καργιόλα μου θέλει γαμήσι μέχρι το πρωί
Ο Κώστας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιο
-«Έρχεται ο Μένιος το πολύ σε μισή ώρα αντέχουμε;» ρώτησε
Συμφωνήσαμε και συνεχίσαμε το πήδημα. Βγήκα από τον κώλο της και σφηνώθηκα με την ψωλή του Μάνου στο μουνί της. Έβγαλε ένα μακρόσυρτο Ααααααααα!!!!!! Από την καύλα και το ξάφνιασμα.
-«Δυο πούτσοι στην ίδια τρύπα δεν περιλαμβάνονται στο φαντασιακό σου ρεπερτόριο Ε!;» την ρώτησα
-«’Όχι, όχι αλλά είναι ωραίο» είπε προσπαθώντας να μπουκωθεί όσο πιο πολύ μπορεί και να γεμίσει.
Αφού το είχε συνηθίσει και το χαιρότανε, έκανα νόημα στον Κώστα να της μπουκώσει το στόμα με το καυλί του. Εμείς βγήκαμε από το μουνι της κι ο Μάνος χώθηκε στον κώλο της ενώ εγώ περίμενα. Είχε πάλει συντονιστεί και χοροπηδιότανε όταν ο Μάνος μου έκανε χώρο και χώθηκα κι εγώ στο κωλοσουφρί της. Έκανε κινήσεις να απελευθερωθεί, να ξεφύγει να μας βγάλει από μέσα της αλλά εμείς την κρατήσαμε, δυνατά σταθερά και για ώρα μέχρι που μας συνήθισε. Όταν ο Κώστας της ελευθερωσε το στόμα την είχε πιάσει αμοκ, την είχε πιάσει μανία.
-«Ξεσκίστε τον κώλο μου καργιόληδες, πηγαδιάστε με, ξεκωλιάστε με, ξεπατόστε με!!!! Βάλτε και τ’ αρχίδια σας μέσα. Πηδήξτε με όσο πιο δυνατά μπορείτε πούστηδες….» είχε αλαλοήσει
Εκει που την πηδούσαμε ήρθε ο Μένιος κι εγώ αποτραβήχτηκα, έκανα τσιγάρο κι  έβλεπα το τριπλό γαμήσι που συνεχιζόταν. Δεν ξέρω αν το να μπανίζεις την γυναίκα σου να γαμιέται ή να την γαμάς είναι το πιο ωραίο αλλά εμένα και τα δυο με ξεπερνούσανε σ’ αυτή την φάση. 
Την έχυσαν στην μούρη κι οι τρεις, ντύθηκαν γρήγορα και έφυγαν. 
Με πήρε αγκαλιά με πήγε στο κρεβάτι μου λέει 
-«Τώρα θέλω τα δικά σου χυσια» 
Άναψε τσιγάρο, ρούφηξε τον καπνό και μου τον πήρε τσιμπούκι και τα κάταπιε όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου