Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ

Ο Πελοπίδας ξύπνησε από τη μυρωδιά του τσιγαρισμένου μπέικον που έμπαινε στο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θεωρούσε ένα απολαυστικό άρωμα μια από τις πραγματικά απλές απολαύσεις της ζωής.
Ο Πελοπίδας ξύπνησε από τη μυρωδιά του τσιγαρισμένου μπέικον που έμπαινε στο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θεωρούσε ένα απολαυστικό άρωμα μια από τις πραγματικά απλές απολαύσεις της ζωής. Φυσικά, και η μυρωδιά που εκτοπίζονταν από το τηγανισμένο χοιρινό δεν ήταν και άσχημη. Το δωμάτιο όμως μύριζε σεξ…
Μετατόπισε τον γυμνό κορμό του προς τα δεξιά και παρατήρησε την εντυπωσιακή μελαχρινή με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο να σχηματίζεται στο νυσταγμένο πρόσωπό της. Η Ελένη ήταν η νεαρή σύζυγος του ατόμου που προκαλούσε την απολαυστική μυρωδιά που αναδυόταν από την κουζίνα.
 Ο Πελοπίδας παρατήρησε το μέρος του γυμνού της σώματος που δεν καλυπτόταν από τα ακριβά σεντόνια. Τα μεγάλα στήθη της ήταν εκτεθειμένα, επιδεικνύοντας την παραδεισένια πληρότητά τους πάνω στο ευλύγιστο κορμί της, όσο εκείνη συνέχιζε να απολαμβάνει ξαπλωμένη ανάσκελα ένα μακάριο ύπνο. Ο Πελοπίδας έβλεπε με περηφάνια τις πολυάριθμες πιπιλιές και τα σημάδια δαγκώματος που ήταν εμφανή γύρω από τις μεσαίου μεγέθους θηλές της, οι οποίες ήταν όπως ακριβώς του άρεσαν, κόκκινες και τρυφερές.
Ο σύζυγος της Ελένης του είχε εκμυστηρευτεί ότι η γυναίκα του λάτρευε να της πιπιλίζουν και να της δαγκώνουν τα όμορφα βυζιά της και ο Πελοπίδας είχε φροντίσει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ο καυλωμένος επιβήτορας λάτρευε τα μεγάλα σφριγηλά στήθη και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας κακοποιώντας τα γεμάτα c-cups της. Αλλά αυτό που δεν ήξερε ο σύζυγός της πριν από την προηγούμενη νύχτα, ήταν πόσο πολύ θα άρεσε στην άπειρη γυναίκα του να έχει τα στήθη της πασαλειμμένα με το παχύρρευστο σπέρμα του.
Ο Πελοπίδας αυτάρεσκα παρατήρησε τα λευκά υπολείμματα που ήταν εμφανή γύρω από το στήθος και το λαιμό της νεαρής συζύγου. Είχε φυτέψει αρκετά ογκώδη φορτία στο παντρεμένο μουνί της κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά είχε ξεκινήσει τη διαδικασία πιτσιλώντας τα φουσκωμένα βυζιά της και το όμορφο πρόσωπό της με την παχύρρευστη κρέμα του. Το ζευγάρι είχε μείνει εντελώς άναυδο με την ποσότητα σπέρματος που ξεπηδούσε από τα τεράστια αρχίδια του και που είχε καταφέρει να καλύψει ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματός της Ελένης.
Ο Πελοπίδας γλίστρησε αθόρυβα από το κρεβάτι και εντόπισε το μποξεράκι του. Το τράβηξε στα μυώδη πόδια του φροντίζοντας να το περάσει πάνω από το κρεμασμένο όσχεο του και να βάλει τον μακρύ και χαλαρό πούτσο του μέσα στο τεντωμένο ύφασμα. Αφού άδειασε σχεδόν ένα γαλόνι κάτουρο, βγήκε έξω και βρήκε τον Σπύρο, τον άντρα της Ελένης, να εργάζεται επιμελώς στην κουζίνα.
-Φίλε, αυτό μυρίζει πολύ ωραία!
Ο χειρούργος παραλίγο να καεί στο μάτι καθώς ξαφνιάστηκε από τη βαθιά φωνή πίσω του. Γύρισε για να δει τον μυώδη άντρα να στέκεται κοντά του μόνο με το εσώρουχό του. Ένα φιλόξενο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του νεαρού συζύγου.
-Σκέφτηκα ότι θα εκτιμούσες ένα πλούσιο γεύμα μετά από αυτή την προπόνηση!
-Ναι, έχεις δίκιο, φίλε, η γυναίκα σου με ξετίναξε χθες, γέλασε ο Πελοπίδας
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σπύρου να γελάσει. Ο εμβρόντητος σύζυγος είχε παρακολουθήσει από κοντά τις πρώτες δύο ώρες του γαμησιού τους, αλλά το να πει κανείς ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που έδινε το ρυθμό ήταν ένας αστείος ισχυρισμός. Ο κερατάς ήξερε ότι το να υπονοήσει κανείς οτιδήποτε άλλο εκτός από το γεγονός ότι η γυναίκα του γαμιόταν με έναν ολοκληρωτικό τρόπο, ήταν καθαρό ψέμα. Είχε ακούσει επίσης τα απολαυστικά βογκητά και κλαψουρίσματα της καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού τελικά ο ίδιος είχε πάει στον ξενώνα για να κοιμηθεί, κουρασμένος.
-Πελοπίδα, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος ότι αυτή είναι μια ακριβής εκτίμηση των όσων είδα και άκουσα. Ο σύζυγος απάντησε με χιούμορ, θέλω να πω, είδα την Ελένη σχεδόν να λιποθυμά από την ευχαρίστηση τουλάχιστον δύο φορές μόνο την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο.
Το στήθος του Πελοπίδα φούσκωσε από περηφάνια.
-Λοιπόν, θα της δώσω τα εύσημα μου, αφού η σέξι σύζυγός σου κάθε φορά, έκανε ό,τι μπορούσε για να ακολουθήσει το ρυθμό μου, αυτή τη φορά απόλαυσαν και οι δύο ένα εγκάρδιο γέλιο.
-Λοιπόν, πώς σου φάνηκε;
-Ρε γαμώτο μου, Πελοπίδα, το να τη βλέπω να ανταποκρίνεται έτσι ήταν πέρα από τις πιο τρελές μου φαντασιώσεις. Πάντα υποψιαζόμουν ότι αν μπορούσα να την πείσω να το κάνει, θα της άρεσε πολύ το σεξ με έναν προικισμένο... ε... πεινασμένο σαν άλογο επιβήτορα σαν εσένα. Αλλά ούτε εγώ περίμενα να είναι έτσι. Μόλις χαλάρωσε και είδε και τη δική μου διέγερση, ο τρόπος με τον οποίο σε παρακαλούσε συνέχεια να την κάνεις να τελειώσει, μου πήρε τελείως το μυαλό! Πόσες φορές νομίζεις ότι το έκανε; Δέκα;
-Ω, δεν ξέρω Σπύρο, δεν μέτρησα, απάντησε περήφανα λέγοντας ψέματα, γνωρίζοντας καλά ότι ήταν πάνω από είκοσι. Όπως και άλλες πριν, η καυλωμένη τσουλίτσα είχε μεταμορφωθεί σε μια νυμφομανή, η πρώην ευτυχισμένη παντρεμένη γκόμενα δε μπορούσε να χορτάσει τον τεράστιο πούτσο του.
Ο Πελοπίδας είχε γνωρίσει το Σπύρο μέσω ενός άλλου κερατά. Μόνο που σε εκείνη την περίπτωση ο φίλος του ήρθε προ τετελεσμένων, καθώς τους έπιασε στα πράσα με τη γυναίκα του. Το καλό ήταν ότι αν και έκανε σκηνή στην αρχή, μόλις είδε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει να πηδάει τη σύζυγο του ο Πελοπίδας, έκατσε φρόνιμα και τελικά του άρεσε να τη βλέπει να ξεσκίζεται έτσι άγρια και μετά από εκείνη τη φορά πολλές φορές καθόταν και τους έβλεπε παίζοντας τον στην γωνία.
-Σπύρο, μπορείς να έρθεις εδώ σε παρακαλώ; Ακούστηκε η ναζιάρικη φωνή της Ελένης από το άλλο δωμάτιο.
Ο σύζυγός της κοίταξε τον σχεδόν ολόγυμνο επισκέπτη του σπιτιού τους καθώς κινούνταν προς την κύρια κρεβατοκάμαρα, με μια έκφραση αβεβαιότητας στο πρόσωπό του. Πέντε λεπτά αργότερα ο χειρούργος επέστρεψε με ένα διαβολικό χαμόγελο.
-Αυτή... ε... θα ήθελε να σου μιλήσει. Λέει ότι θέλει να σου ζητήσει μια χάρη.
Οι δύο άντρες κοιτάχτηκαν στα μάτια. Το αίτημα δεν εξέπληξε τον Πελοπίδα. Ένα χαμόγελο αυτοπεποίθησης σχηματίστηκε στα χείλη του, καθώς έπιασε ένα κομμάτι μπέικον και δάγκωσε μια μπουκιά.
-Υποθέτω ότι μπορείς να βάλεις αυτό το πρωινό σε αναμονή, μπορεί να μας πάρει λίγο χρόνο.
-Ναι, εγώ... ε... το υποψιάστηκα κάπως αυτό. Εγώ θα κάτσω και θα φάω, αλλά μπορώ να το ξαναζεστάνω όταν τελειώσει η... συζήτησή σας
-Ακούγεται ωραίο σχέδιο, απάντησε ο Πελοπίδας, με μια ήρεμη ζάλη στη φωνή του. Λίγα λεπτά αργότερα έκλεινε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας πίσω του.
Ο Σπύρος στεκόταν πίνοντας τον καφέ του στην κουζίνα με μια μανιασμένη στύση στο παντελόνι του. Ένα εκατομμύριο συναρπαστικές σκέψεις περνούσαν τώρα από το μυαλό του καθώς σκεφτόταν πώς είχαν φτάσει με την Ελένη σε αυτό το σημείο. Η Ελένη ήταν πολύ αρνητική με την φαντασίωση του, έπρεπε να μιλήσει με την Αλίκη τη σύζυγο του κερατά κολλητού του, του Αλέξη, για να πειστεί. Τελικά όμως είχαν πάει όλα κατ’ ευχήν.
Αφού τελείωσε το πρωινό του και καθάρισε την κουζίνα, πλησίασε και έβαλε το αυτί του στην πόρτα του υπνοδωματίου. "ΠΕΣ ΜΟΥ!" Άκουσε τη βαθιά φωνή του Πελοπίδα ενώ ακούγονταν το τρίξιμο των ελατηρίων του κρεβατιού.
-Ναι... ναι, τον λατρεύω! Είσαι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν! Σε παρακαλώ, μη σταματάς… η γυναίκα του τον παρακαλούσε να συνεχίσει να την πηδάει.
-Σε ποιον ανήκει αυτό το στενό μουνάκι που στάζει;
-Μωρό μου... είναι δικό σου Πελοπίδα! Είναι δικό σου όποτε το θέλεις!
Ο νεαρός σύζυγος άκουσε ένα κατακτητικό μούγκρισμα πριν ο Πελοπίδας συνεχίσει να τη ρωτάει.
-Και βέβαια είναι! Αυτό το παντρεμένο μουνί δε θα μπορεί να ζήσει πια χωρίς τον μεγάλο πούτσο μου μέσα του. Έτσι δεν είναι;
-Όχι... γαμιά μου, είναι τόσο ωραία, ξέσκισε με, πουτσαρά μου…ούρλιαζε η νεαρή σύζυγος.
Ο Σπύρος σπάνια είχε ακούσει τη γυναίκα του να χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις αλλά τώρα ξεχείλιζαν από τα χείλη της σαν να ήταν κάποια σεξομανής τσούλα. Εκτός από τα γεμάτες βωμολοχίες σκουξίματα της, ο ήχος από το τρίξιμο των ελατηρίων του κρεβατιού και τα υγρά μέρη των σωμάτων που χτυπιόταν μεταξύ τους σε ξέφρενο ρυθμό, αιχμαλώτισε την προσοχή του διεγερμένου συζύγου. Έριξε το παντελόνι του στο διάδρομο και χάιδευε μανιωδώς το σκληρό του πουλί. "Θεέ μου, η γυναίκα μου μόλις είπε σε αυτόν τον γυμνασμένο ταύρο που μόλις γνωρίσαμε χθες το βράδυ, ότι το μουνί της είναι δικό του και μπορεί να το έχει όποτε θέλει!"
Οι προηγούμενες σκέψεις του διακόπηκαν από τις λάγνες επικυρώσεις της γυναίκας του. "Αχ ναι... νιώθω τα αρχίδια σου να χτυπούν στην κλειτορίδα μου, είναι τόσο ωραία".
-Θα χύσεις πάλι πάνω στην ψωλάρα μου, καυλάκι;
-Ναι, ναι... έχεις τόσο μεγάλο πούτσο!
-Έτσι, χτύπα το παντρεμένο μουνί σου πάνω μου μωρό μου... λατρεύω τα χύσια σου πάνω στη ψωλή μου.
-Μ' αρέσει όταν μου μιλάς έτσι Πελοπίδα... θα το κάνω, θα συνεχίσω να το κάνω ακριβώς έτσι, ωχ... θεέ μου! Σε παρακαλώ μη σταματάς! Πάλι τελειώνω... πάλι τελειώνω! Γάμα με…
Το χτύπημα του κρεβατιού στον τοίχο εντάθηκε σε συνδυασμό με τα απελπισμένα βογκητά της γυναίκας του Σπύρου.
-Έτσι μπράβο κορίτσι μου, βγάλ' τα όλα έξω! Ναι, αυτό είναι ζουμερό τσουλί μου! Το μουνάκι σου δεν έχει σταματήσει να χύνει. Γύρνα τώρα από την άλλη, θέλω να πασαλείψω πάλι τις στητές βυζάρες σου.
Ο Σπύρος άκουσε τριξίματα από το κρεβάτι πριν βρυχηθεί η βαθιά φωνή του Πελοπίδα. "Ναι, έρχεται, ναι... παρ’ το…". Βογκητά ξέφυγαν από τα χείλη του επιβήτορα, ενώ τα ελατήρια του στρώματος τεντώνονταν και έτριζαν. Ο εμβρόντητος σύζυγος άκουγε αποχαυνωμένος τον εραστή της γυναίκας του.
"Τελείωσε; Ακούγεται σαν να τελειώνει εδώ και ένα ολόκληρο λεπτό" σκέφτηκε ο νεαρός χειρούργος καθώς χάιδευε μανιωδώς τον πούτσο του και όταν άκουσε τη σοκαρισμένη απάντηση της γυναίκας του: "Ω μωρό μου Πελοπίδα, είναι τόσο πολύ, τα βυζιά μου είναι εντελώς καλυμμένα".
Αυτό έφερε το Σπύρο στα άκρα. Το δικό του λιγοστό φορτίο ξεχύθηκε από τον δέκα πόντων πούτσο του και στάλαξε πάνω στα δάχτυλά του και στο πάτωμα.
Τότε άκουσε ένα εγκάρδιο γέλιο, ακολουθούμενο από τη βαθιά φωνή της οδηγίας του Πελοπίδα: "Ορίστε, βάλε το γύρω από αυτά τα γλυκά βυζιά, όπως πριν, μωρό μου! Και καθάρισε και τα υπόλοιπα" Λίγο αργότερα ο Σπύρος μπορούσε να ακούσει τους μπουκωμένους ήχους του λαιμού της συζύγου του που ήταν γεμάτος μέχρι το λαιμό.
Είκοσι λεπτά μετά το χερούλι στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας έκανε κλικ και οι εραστές κατευθύνθηκαν προς την κουζίνα. Ο Πελοπίδας φορούσε τα ρούχα με τα οποία τον είχαν συναντήσει το προηγούμενο βράδυ, ενώ η γυναίκα του Σπύρου ήταν ακόμη γυμνή και να στάζει από πάνω της παντού το σπέρμα του Πελοπίδα.
-Πώς ήταν η συζήτησή σας;
Ο Σπύρος παρακολουθούσε τα όμορφα μάτια της γυναίκας του να κοιτούν κάτω με ενοχές, προτού ο Πελοπίδας απαντήσει με ενθουσιασμό. "Πολύ διαφωτιστική για τη γυναίκα σου, Σπύρο, μόλις την ενημέρωσα σε βάθος για ένα θέμα στο οποίο θα θεωρούσα τον εαυτό μου ειδικό"
-Αλήθεια; Μπορώ να ρωτήσω τι ήταν αυτό;… ρώτησε ο σύζυγός της με ένα σαχλό χαμόγελο.
Ο Πελοπίδας κοίταξε μπρος-πίσω προτού απαντήσει αστειευόμενος: "Είναι κάπως επιστημονικό. Ας πούμε απλώς ότι έχει να κάνει με μάζες και όγκους". Οι δύο άντρες γέλασαν από καρδιάς, ενώ ακόμα και η Ελένη άφησε ένα ντροπαλό γελάκι. Μετά από ένα απολαυστικό αλλά ελαφρώς αμήχανο γεύμα, ο Πελοπίδας τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να φύγει. Εκείνοι συνόδευσαν το μυώδη άντρα μέχρι την πόρτα. Καθώς πλησίαζαν, ο Σπύρος ρώτησε:
-Πότε θα σε ξαναδούμε, Πελοπίδα;
Ένα ελαφρύ χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του καθώς μελετούσε τις εκφράσεις του καθενός τους. "Είναι κάτι που θέλετε και οι δύο;" ρώτησε, εξακολουθώντας να κοιτάζει και τους δύο, αλλά γνωρίζοντας ότι μόνο η απάντηση της Ελένης είχε σημασία. Ήξερε επίσης ποια θα ήταν η απάντησή της. Η έκφραση του προσώπου του Σπύρου επιβεβαίωσε ότι ήταν απόφαση της γυναίκας του. Η σέξι μελαχρινή δάγκωσε το κάτω χείλος της με ένα διαβολικό χαμόγελο και έγνεψε με ενθουσιασμό. Όλοι γέλασαν.
-Λοιπόν, ξέρεις το νούμερο μου, πάρε με τηλέφωνο όποτε θέλετε και το κανονίζουμε.
Ο Σπύρος του έσφιξε το χέρι, δίνοντας του 200 ευρώ και μετά εκείνος έσκυψε κι έδωσε στην Ελένη ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Ο ενθουσιασμένος σύζυγος παρακολουθούσε την παρατεταμένη σύνδεσή τους, εστιάζοντας στην αντίθεση του ψηλού αθλητικού κορμιού του Πελοπίδα σε σχέση με το μικροσκοπικό σώμα της γυναίκας του. Ο λαιμός της τεντώθηκε προς τα πάνω για να διευκολύνει το φιλί και τα γυμνά πόδια της σηκώθηκαν στις μύτες των ποδιών της. O Πελοπίδας για να τη βοηθήσει τη σήκωσε στους ώμους του πιάνοντας την από τα κωλομέρια. Είχε πάλι αρχίσει να καυλώνει.
-Σπύρο μήπως έχετε λιπαντικό;
-Ναι, γιατί; Έκανε απορημένος ο Σπύρος
-Τίποτα να… λέω να ξεκωλιάσω τη γυναικούλα σου, έκλεισε την πόρτα πίσω του και κατευθύνθηκε πάλι στην κρεβατοκάμαρα με την ενθουσιασμένη Ελένη στην αγκαλιά του. Θα καθόταν λίγες ώρες ακόμα

2 σχόλια: